Pahan arkkitehtuuri

Lasten terveyttä puolustavan Children´s Health Defence -järjestön puheenjohtaja Robert F. Kennedy Jr on julkaissut järjestön sivustolla pitkähkön selonteon Microsoft- ja rokotemiljardööri Bill Gatesin pakkomielteisestä pakkorokote-kampanjoinnista.

Murhatun presidentti John F. Kennedyn veljenpoika, asianajaja ja kirjailija Robert F. Kennedy Jr aloittaa selontekonsa toteamalla rokotteiden olevan Bill Gatesille “strategista filantropiaa” joka ruokkii hänen lukuisia rokotteisiin kytkeytyviä bisneksiään, mukaan lukien Microsoftin kunnianhimo hallita globaalia digitaalinen identiteetti -rokotehanketta. Vastavalkean artikkelissa “WHO suunnittelee rahoittajineen digitaalista ID2020-identiteettiä” hahmotellaan hankkeen taustatahoja kytköksineen.

Kennedy kirjoittaa Gatesilla olevan – Gates on WHO:n toiseksi suurin yksittäinen rahoittaja sen lisäksi, että hän rahoittaa WHO:n kumppaneina toimivia säätiötä ja lääkeyhtiöitä – “diktatorinen kontrolli yli globaalin terveyspolitiikan” ja jatkaa tarkastelemalla Gatesin tähän astisia saavutuksia terveydenhuollon ohjailun parissa.

(Lisäys 26.7.2020 klo 10:46 Vapaaehtoiset lahjoitukset yrityksiltä, säätiöiltä ja vastaavilta tahoilta muodostavat noin 80% WHO:n budjetista. Vuonna 2018 WHO otti yli 70 miljoonaa dollaria suoraan lääkeyhtiöiltä (myöhempää dataa ei ole saatavilla), joista Gatesin säätiö omistaa osuuksia, suoraan Gatesin säätiöltä 237,8 miljoonaa dollaria sekä Gatesin säätiön rahoittamalta GAVIlta 158,5 miljoonaa dollaria. Kaiken kaikkiaan Gatesilta WHO:lle eri reittejä tuleva rahoitus tehnee Gatesista WHO:n suurimman rahoittajan Yhdysvaltain lakkautettua WHOn rahoituksen. Raha on korvamerkittyä, joten rahoittaja päättää rahojen käytöstä, ei WHO. WHOn pandemia-asiantuntijaryhmän, SAGEn jäsenistä puolet on ilmoittanut Gatesin säätiön ”mahdollisena eturistiriitakytköksenä”.)

Polio-rokote joka sairastutti

Polion torjuntaan keskittynyt 1,2 miljardin dollarin ohjelma Intiassa sai Gatesilta $450 miljoonaa, minkä jälkeen Gates otti hallintaansa immunisaatioon keskittyneen Intian kansallisen teknisen neuvonantajaryhmän (National Technical Advisory Group on Immunization, NTAGI).

NTAGI määräsi kaikenkattavan rokoteohjelman kautta 50 annosta (taulukko 1) poliorokotteita ennen viiden vuoden ikää. Intialaiset lääkärit syyttävät Gatesia seuranneesta NPAFP-epidemiasta, joka halvautti 490 000 lasta odotetun noin kahdentuhannen halvautumisen sijaan. Vuonna 2017 Intian hallitus kehotti Gatesia poistumaan rokotepolitiikkoineen maasta, Kennedy kertoo. Rokotusohjelman loputtua NPAFP-tapaukset kääntyivät jyrkkään laskuun.

Vuonna 2017 Maailman terveysjärjestö WHO joutui vastentahtoisesti myöntämään, että polion räjähdysmäinen leviäminen johtui pääasiassa rokotteista. Amerikkalainen National Public Radio (NPR) kirjoitti kesäkuussa 2017 maailmassa todetun vain kuusi poliotapausta, jotka oli aiheuttanut luonnossa esiintyvä villi kanta. KongossaAfganistanissa ja Filippiineillä esiintyneet epidemiat ovat kaikki olleet rokoteperäisiä. Vuonna 2018 maailman poliotapauksista 70% oli rokoteperäisiä, kirjoittaa Kennedy.

Hengenvaarallisia kokeiluja

Kennedy kertoo, että vuonna 2014 Gates -säätiö rahoitti GlaxoSmithKlinen (GSK) ja Merckin kohdunkaulan syöpään tarkoitettujen kokeellisten HPV-rokotteiden testausta etäisissä Intian provinsseissa. Rokotekokeiluun saatiin 23 000 koekaniinia painostamalla tyttöjä, uhkailemalla vanhempia ja väärentämällä suostumuslomakkeita. Seitsemän tytöistä kuoli ja 1200 sai vakavia haittavaikutuksia, mukaan lukien hedelmättömyys- ja autoimmuuniongelmat. Rokotevaurion saaneilta tytöiltä kiellettiin lääketieteellinen apu. Intian hallitus syyttää Gatesin rahoittamia tutkijoita vakavista eettisistä rikkomuksista. Tapaus on nyt Intian korkeimmassa oikeudessa, Kennedy mainitsee.

Lisätietona (30.4.2020 klo 11:32): Faktantarkistussivusto Snopes siteeraa virobiologi Vishwa Mohan Katochia, jonka mukaan kaikki kuolemantapaukset eivät liittyneet rokotteeseen. Snopes kirjoittaa edelleen, että ”muiden asiantuntijoiden mukaan rokotekytkentää on mahdoton varmistaa ruumiinavausten puuttumisen takia” ja että PATH sai parlamentilta moitteita tutkimuksessa ilmenneiden ”epäsäännöllisyyksien” takia, mutta jatkaa toimintaansa Intiassa muissa projekteissa.

Vuonna 2017 Intian hallitus katkaisi intressiristiriitojen vuoksi kaikki taloudelliset kytkökset Gatesin säätiön ja Intian rokotuspäätökset tekevän toimielimen välillä, Economic Times kertoo.

Suomalaisille GlaxoSmithKline on tuttu THL:n rahoittajana ja narkolepsiaa aiheuttaneen sikainfluenssarokote Pandemrixin valmistajana.

Hedelmättömyys rokotteiden sivuvaikutuksena ei tule yllätyksenä. The Rebecca Project for Human Rights julkaisi vuonna 2013 raportin Bill & Melinda Gates -säätiön rahoittamasta kampanjasta, jossa testattiin värillisiin ja pienituloisiin naisiin Pziferin (eräs WHO:n rahoittajista) valmistamaa, ruiskeena annettavaa Depo-Provera (DMPA) -ehkäisyvalmistetta. DMPA:ta oli jo aiemmin kokeiltu Yhdysvaltain köyhissä vuoristokylissä Planned Parenthood -järjestön organisoimana.

Bill Gatesin molemmat vanhemmat toimivat Planned Parenthoodissa. Oli siis tiedossa, että DMPA:lla on erittäin rankkoja sivuvaikutuksia: luukato, rintasyöpä, kohtusyöpä, kohdunulkoinen (ektooppinen) raskaus ja erilaiset sydänoireet, jotka voivat johtaa halvaukseen. Näistä ei vain kerrottu kokeeseen osallistuville naisille, eikä lukutaidoton voi asiaa tarkistaa.

Seuraavana vuonna, 2014, Bill & Melinda Gatesin säätiö rahoitti yhdessä lääkeyhtiö Pziferin ja lasten investointirahastosäätiön (Children´s Investment Fund Foundation, CIFF) kanssa köyhien maiden naisille suunnattua ehkäisyruisketta nimeltä Sayana Press (medroxyprogesterone acetate, MPA), jota käytetään seksuaalirikollisten kemialliseen kastrointiin. The Rebecca Project nostaa esiin mahdollisuuden, että Gatesin rahoittamissa kokeiluissa herätellään henkiin eugeniikan aikojen kohdennettua pakkosterilointia.

Vaaralliset kokeilut jatkuneet vuosia

Vuonna 2017 julkaistu tutkimus osoitti kurkkumädän, jäykkäkouristuksen ja hinkuyskän torjumiseen tarkoitetun DTP-rokotteen tappavan enemmän afrikkalaisia lapsia kuin taudit, joita torjumaan se on tarkoitettu. DTP-rokotteen saaneita tyttöjä kuoli kymmenen kertaa enemmän kuin rokottamattomia. WHO on kieltäytynyt lopettamasta DTP-kampanjaa, jonka se pakottaa kymmenille miljoonille afrikkalaisille lapsille vuosittain, Kennedy kirjoittaa.

Hän ottaa esiin vuonna 2010 tehdyn, Gates -säätiön kolmivaiheisen kokeen, jossa testattiin GlaxoSmithKlinen valmistamaa kokeellista malariarokotetta. Seurauksena 151 afrikkalaista lasta kuoli ja 1048 lasta 5949:stä kokeeseen osallistuneesta sai vakavia haittavaikutuksia.

Vuonna 2002, Kennedy kirjoittaa, Gatesin kätyrit pakkorokottivat tuhansia afrikkalaisia aivokalvontulehdusta (meningiitti) vastaan MenAfriVac -kampanjan aikana. Arviolta viisikymmentä viidestäsadasta rokotetusta halvaantui. Nelson Mandelan vanhempi talousneuvonantaja, professori Patrick Bond kuvaili Gatesin filantrooppisia käytäntöjä moraalittomiksi ja armottomiksi. Etelä-Afrikkalaiset lehdet valittivat lääkeyhtiöiden pitävän afrikkalaisia koe-eläiminään.

Rokotteiden vuosikymmen

Vuonna 2010 Bill Gates lahjoitti Maailman terveysjärjestö WHO:lle 10 miljardia dollaria sillä ehdolla, että WHO nimeää vuosikymmenen “Rokotteiden vuosikymmeneksi”. Gates-säätiön lehdistötiedotteessa kerrotaan: “Lisääntynyt rokotekattavuus voisi säästää 8 miljoonaa lasta vuoteen 2020 mennessä.”

Kuukautta myöhemmin Gates puhui TED Talk-ohjelmassa todeten “uusien rokotteiden voivan vähentää väestöä.”

Kenian katolisten lääkäreiden yhdistys syytti vuonna 2014 WHO:ta miljoonien vastahakoisten kenialaisten naisten jäykkäkouristusrokotekampanjaksi naamioidusta kemiallisesta steriloinnista; riippumattomattomat laboratoriot löysivät kaikista analysoimistaan rokotenäytteistä steriloivan komponentin. Samanlaisia syytöksiä esitettiin Tansaniasta, Nicaraguasta, Filippiineiltä ja Meksikosta. Kiistettyään alkuun syytökset, WHO lopulta myönsi kehittäneensä steriloimiseen tarkoitettuja rokotteita yli vuosikymmenen ajan, Kennedy kertoo.

Kun miljardööri Maailman terveysjärjestön osti

Bill Gates säätiöineen on WHO:n toiseksi suurin rahoittaja. Suoran rahoituksen lisäksi WHO:n kumppaneina toimii lukuisia ns. humanitäärisiä järjestöjä ja rahastoja, joita Gates rahoittaa oman säätiönsä kautta. Gates rahoittaa myös rokotevalmistajia, jotka puolestaan rahoittavat WHO:ta. 80% WHO:n rahoituksesta tulee yrityksiltä: pankit, lääke- ja teknologiayritykset, kaivos- ja öljy-yhtiöt rahoittavat WHO:n toimintaa, mikä antaa näille ryhmille valtavasti sananvaltaa järjestön toimintaan.

Kennedy kirjoittaa globaalien terveysviranomaisten ympäri maailmaa syyttävän Gatesia siitä, että hän ohjaa WHO:n agendaa pois projekteista, jotka todistettavasti tepsivät tarttuviin infektiosairauksiin: puhdas vesi, hygienia, ravitsemus ja taloudellinen kehitys. Gatesin säätiö käyttää vain 650 miljoonaa dollaria näiden osa-alueiden kehittämiseen 5 miljardin budjetistaan; miljardi on tuhat miljoonaa. Kriitikoiden mukaan Gates on vääntänyt WHO:n resurssit palvelemaan omaa filosofiaansa, jonka mukaan terveys tulee vain ruiskeista, hahmottelee Kennedy.

Kennedyn mukaan Gates kontrolloi rahoituksellaan WHO:ta ja sen kumppanitoimijoita, rokoteliitto GAVIa, UNICEFia ja PATHia. GAVIn perusti 1999 Bill & Melinda Gatesin säätiö “muovailemaan rokotemarkkinoita”. Sivustolla kerrotaan rokotteiden olevan säätiön suurin sijoituskohde.

Program for Appropriate Technology in Health (PATH) on Gatesin säätiön rahoittama hanke, joka suorittaa laajan skaalan rokotekokeiluja Afrikassa, Intiassa ja muissa kehittyvissä sekä kehitysmaissa. PATH on ollut Intian parlamentin tutkinnassa HPV-kokeesta, jossa kuoli tyttöjä. PATH suoritti kenttäkokeen lääkeyhtiöiden puolesta, ja se oli naamioitu tarkkailututkimukseksi (”observational study”) jotta vältyttäisiin Intian lakien määräämiltä vaatimuksilta, mitä tulee kliinisten tutkimusten suorittamiseen. Parlamentin komitea päätyi siihen, että PATH oli ”rikkonut kaikkia lakeja ja säännöksiä” koskien lääketieteellisen tutkimuksen tekemistä, syyllistyen lasten pahoinpitelyyn, ihmisoikeusrikoksiin ja tutkimussuostumusten väärentämiseen.

Gatesin säätiö ei vaivautunut vastaamaan syytöksiin vaan julkaisi tiedotteen jossa se vaati lisää terveydenhuoltoa köyhiin maihin ja korosti uskoaan siihen, että “jokainen ihmiselämä on arvokas”.

Wall Street Journalin artikkelissa “Billionaires try to Shrink World´s Population, Report Says” (26.5.2009) todetaan “Varmasti kaikki tuo raha ja valta [miljardöörien salaisessa tapaamisessa] yhdessä huoneessa tietää vaikeuksia meille muille.” jatkaen “Herrojen Gates, Warren Buffett ja Ted Turner olleen jo vuosikausia huolissaan Malthusiaanisista maailman liikakansoitusongelmista. Hra Gates esitteli helmikuussa suunnitelmaa, jolla pitää maailman väkiluku 8,3 miljardissa arvioidun 9,3 miljardin sijaan […]”

Yhteinen” ydin

Gates on ulottanut lonkeronsa myös koulumaailmaan säätiönsä kautta. Gatesin säätiö ajoi läpi ”Yhteinen ydin” (Common Core) -hankkeen standardit. Fordhamin yliopiston apulaisprofessori Nicholas Tampio on kirjoittanut laajan kritiikin, jossa hän kuvailee, kuinka Bill & Melinda Gatesin säätiö maksoi liikemies David Colemanille, jotta tämä kirjoittaisi Common Core -standardit ”Kilpa huipulle” (Race to the Top) -ohjelmaan. Colemanin Achieve Inc. -yritys tuotti standardit ja sai jopa myytyä ne joukolle osavaltioiden kuvernööreja ja koululaitoksen tarkastajia.

Ohjelman kautta liikemiehet ja poliittinen eliitti pääsivät päättämään liittovaltion lakien vastaisesti opetusohjelmista. Standardien vaatimuksien täyttäminen on saanut aikaan luovuuden ja kriittisen ajattelun tukahtumisen, ohjaten testikeskeiseen suorittamiseen ja papukaijamaiseen ulkoa opetteluun. Tampion mukaan Common Core suosii kapea-alaisia, testattavia kykyjä, eikä opeta lapsia ajattelemaan itse.

Ohjelman vaatimat ReadyGEN -materiaalit on jaettu opeteltaviin yksiköihin. Ekaluokkalaisille tarkoitettu ensimmäinen opeteltava “tekstipohjainen sanasto” (text based vocabulary) -yksikkö sisältää seuraavat sanat: tavarat, palvelut, tarve, halu, kerätä, verot, tuottajat, maataloustuottajat, kuluttajat, ansaita, ansio, myydä, säästää, valinnat, kassakone, inventaario, sekatavara, keskimääräinen.

Tehtäväosioissa ekaluokkalaiset täydentävät viivoille puuttuvia sanoja:

Tämä teksti kertoo _____. Tavarat ovat ________. Palvelut ovat _______. _______ käyttää tavaroita ja palveluja. Ihmiset, jotka tekevät tavaroita ja myyvät niitä ovat _________. Ihmiset, jotka käyttävät tavaroita ovat ________.

Common Core kouluttaa lapsia kyseenalaistamatta hyväksymään kapitalistisen järjestelmän, eriarvoisuuden, voiton tavoittelun ja itsekeskeisyyden. Solidaarisuus ei ole arvo eikä normi Common Coren oppimateriaaleissa, sokea tottelevaisuus on.

Kuten Bill Gates puhuessaan lainsäätäjille Common Coren tarkoituksista sanoi: “Päästäkää irralleen” Common Coren avulla “yhdenmukaistettu asiakaskunta!”

Koronapeli

Nykyhetkessä Gates rahoittaa yksityistä, rokotteita valmistavaa yritystä kahdentoista muun lääkeyhtiön ohella nopeuttaakseen vasta kehitteillä olevan koronavirusrokotteen tuotantoa, Kennedy kertoo jatkaen, että viime aikaisten lehdistöesiintymistensä perusteella Gates tuntuu olevan aivan varma siitä, että koronaviruskriisi antaa hänelle mahdollisuuden pakottaa hirviömäinen rokoteohjelmansa amerikkalaisillekin lapsille.

Tähän Gatesilla onkin hyvät mahdollisuudet. Koronakuolleisuuden tilastointiohjeiden mukaan auto-onnettomuudessakin kuolleet merkitään koronakuolemiksi, jos kuolleelta testattaessa löytyy jotain monista koronaviruksista. Yhdysvalloissa koronanvastaisia toimia johtavat Deborah Birx sekä tri Anthony Fauci. Fauci kuului jäsenenä Gatesin rahoittaman ja ideoiman WHO:n “rokotteiden vuosikymmen” –kampanjaa vetäneeseen johtoneuvostoon.

Hillary Clintonia kannattavan tohtori Faucin virasto, kansallisen terveysviraston (The National Institutes of Health, NIH) alainen, allergia- ja infektiotautien laitos (National Institute of Allergy and Infectious Diseases, NIAID) on “solminut kumppanuussuhteen” Gatesin rahoittaman GAVIn kanssa. MERS-koronaviruksen aikana Fauci suositteli hydroksiklorokiinin käyttöä viruksen torjunnassa, kun hän nyt Trumpin aikana vastustaa sitä ja kannattaa rokotteita; NIH tekee yhteistyötä Gatesin rahoittaman Moderna Inc:in kanssa rokotteen kehittämiseksi.

Deborah Birx sekä hänen molemmat lapsensa ovat työskennelleet Gatesille. Birx istuu tälläkin hetkellä Gatesin rahoittaman Global Fundin johtokunnassa vetäen koronantorjuntatoimia Bill Gatesin rahoittaman IHME:en (Institute for Health Metrics and Evaluation) suunnitteleman – ja Gatesin rahoittaman – mallin mukaan, joka on jo osoittautunut epäonnistuneeksi laskuharjoitukseksi.

Koronarokotteen mukana saattaa tulla ylimääräisenä “digitaalisen identiteetin” ID2020-nanosiru, sosiaalisen kontrollin toivetyökalu. Sirun avulla voidaan seurata sirutetun pankkitoimintoja, liikkumista ja seuraa. Sirun avulla voidaan seurata terveystietoja ja sitä, onko lääkärin määräämät lääkkeet ostettu ja otettu.

Pahan arkkitehtuuri

Väittelyyn rokotteiden hyödyllisyydestä on turha lähteä. Se ei ole asian ydin.

Michael Fumento kirjoitti The Forbesissa vuonna 2010 WHO:n väärentäneen pandemian muuttamalla määrityksiä poistamalla pandemia-määritelmästä taudin “vakavuuden” (Pitää paikkansa, tallensin molemmat määritelmä-versiot edesmenneeseen tietokoneeseeni.) Nyt saa tilaamalla pandemian nollamäärällä kuolemia, mutta kaikkine julkisen rahan käyttöön liittyvine lisukkeineen. Pandemiasta päättäneiden voitot ovat suuret.

WHO valehteli, vielä sen jälkeenkin, kun kuvakaappaukset uusista ja vanhoista määritelmistä alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa vapaamedian kansalaisjournalistien esiin kaivamina. Nyt, koronapandemian aikana Google, Facebook – molemmat WHO:n rahoittajia – Twitter sensuroivat eriävät äänet.

Omistukseltaan keskittynyt vallanmedia levittää hälypölyuutisointia päälle.

Pelkkä WHO:n taustalla piileskevien edunsaajayritysten ahneus ei kuitenkaan ole ainoa motiivi. WHO on Gatesin ja kumppanien rahoittamana kaapannut itselleen poliittista valtaa, jota taustalla häärivät rahoittajat käyttävät ja jolla he pakottavat enemmistöä yhä kasvavaan sosiaaliseen kontrolliin. Uuden pandemian myötä on tilaisuus kasvattaa lisää valtaansa – saada kaikki.

Pahan arkkitehtuuri on hierarkia, joka pyrkii säilyttämään itsensä keinolla millä hyvänsä, hintaan mihin tahansa. Pahan arkkitehtuuria ovat luottamusasemassa olevat henkilöt, jotka ovat ostettavissa. Pahan arkkitehtuuria ovat fanaatikot, jotka muista piittaamatta, muiden ihmisarvoa kunnioittamatta, sovittavat yhden koon elämää kaikille. Pahan arkkitehtuuria on fundamentalistisuvakkien joukko, joka moniäänisyyden, monimuotoisuuden nimissä vaatii kaikkia olemaan samaa mieltä kanssaan. Pahan arkkitehtuurin perusta ovat hyvät ihmiset, jotka ajattelevat jonkun muun ajatuksia, toistavat muiden uskomuksia, sen sijaan että ajattelisivat itse.

Ennen kuin aletaan lyödä salaliittoteoria- ja foliohattuleimoja:

Miettikää yllä esitettyä siitä näkökulmasta, että vallan ja sitä ylläpitävän sekä kasvattavan taloudellisen edun/tuoton hankkiminen itselle käyttäen taloudellista valtaa itseä hyödyttävien päätösten vivuttamiseen (vaalikampanjarahoitetuilta) poliitikoilta tuottaa edunsaajaryhmien verkoston vallan meidän muiden elämään, josta voidaan repiä valtavia etuja itselle.

Siru on sitä tyrkyttävien tahojen patentoitu tuote, mikä tarkoittaa isoja tuloja patentin haltijoille sekä tuotteen valmistajille; omistava taho voi molemmissa tapauksissa olla sama. Jos/kun sirun istutus hoidetaan toisen oman myyntituotteen (rokote) avulla, ovat voitot entistä suuremmat.

Hyöty-näkökulmasta katsoen on ollut ilmeisen kannattavaa investoida isojakin summia Maailman terveysjärjestöön (WHO), joka ohjeistaa maailman maita terveysasioissa. Kun WHO kerran antaa käskyn globaalista rokotekampanjasta (siruineen), saadaan myytyä samalla kertaa kahta omaa patentoitua tuotetta valtavassa mittakaavassa, ja maksukin tulee, koska kampanja on julkisen rahoituksen vaativaa, budjetoitua terveydenhuoltoa.

Samalla saa myytyä omassa omistuksessa olevien yritysten (patentoituja) datan keruu- ja hallintajärjestelmiä, joita kaikki maailman maat joutuvat ostamaan ”edistyneen, digitalisoidun terveydenhuollon” nimissä. Idea on myyty tehostamisideologiaan uskoville poliitikoille WHO:n kanssa yhteistyötä tekevien konsulttitoimistojen (kuten McKinsey ja PriceWaterCoopers) toimesta. Patenttien omistajat ja valmistajat pääsevät taas tienaamaan.

Jatkomyyntiä saadaan ko. ohjelmien ohjelmistopäivityksistä, viruksen torjuntaohjelmista ymv. vastaavasta — joihin hyväveliverkosto -kumppaneilla nyt vain ”sattuu olemaan patentit.”

Samalla saadaan haltuun maailman kaikki terveysdata, jonka perusteella konsulttiarmeija alkaa myydä ”räätälöityjä” palveluja ja kaikenlaisia ”innovatiivisia” oheistuotteita sekä hallituksille että suoraan väestölle. Mainitsiko joku yksityisyydensuojan? Älkää naurattako.

Verkostovaltaa käyttämällä voidaan esimerkiksi hankkia päätös siitä, että vakuutusyhtiöt asettavat vakuutuksen saamisen ehdoksi sirun ottamisen, mikä varmistaa maksimaalisen suuren (valvottavissasi olevan) asiakaspohjan.

Mitä useammanlaisia tuote-, palvelu- ja tuotantoketjuja erilaisine riippuvuussuhteineen saadaan rakennettua, sen tuottoisampaa se on omistaville ja heidän kanssaan yhteistyötä tekeville tahoille. Omistusten piilottaminen esimerkiksi hallintarekisterin avulla mahdollistaa sen, että lainsäätäjät voivat osallistua piilossa tähän rahastamis – ja kontrollointiketjuun.

Globaali monopoliko ei muka houkuttelisi?

Eikö monopoliaseman saavuttamiseksi kannattaisi ”hieman liioitella” pandemiaa? Onhan ”ratkaisun” myynti sen jälkeen huomattavasti helpompaa.  


Facebookin Avoin Tilannehuoneessa: https://www.facebook.com/groups/tilannehuone/permalink/1393109230899000  ID2020: https://www.facebook.com/groups/tilannehuone/permalink/1389195944623662 


Lähteet

Children´s Health Defence, Robert F. Kennedy Jr. (9.4.2020): Gates’ Globalist Vaccine Agenda: A Win-Win for Pharma and Mandatory Vaccination

Fumento, Michael | The Forbes (2010): Why the WHO faked a pandemic?

International Journal of Environmental Research and Public Health (15.10.2018): Correlation between Non-Polio Acute Flaccid Paralysis Rates with Pulse Polio Frequency in India

Business Standard (7.2.2017): Modi govt cuts ties with Bill and Melinda Gates Foundation on immunisation

Global Polio Eradication Initiative, Financial resource requirements (2008-2012)

PND by Candid (13.6.2017): Gates, others pledge $1,2 billion to eradicate polio

Centers for Disease Control and Prevention, CDC (10.12.2010): Progress Toward Poliomyelitis Eradication – India, January 2009 – October 2010

National Public Radio (28.6.2017): Mutant strains of Polio vaccine now cause more paralysis than wild polio

Spritzler, John | New Democracy World.org (22.10.2018): Bill Gates is Not a Benign Philantropist, Quite the contrary

Parliament of India Rajya Sabha, Department-related Parliamentary Standing Committee of Health and Family Welfare (30.10.2013): Alleged Irregularities in the Conduct of Studies using Human Papilloma Virus (HPV) Vaccine by Path in India (Deparment of Health Research, Ministry of Health and Family Welfare)

The Rebecca Project for Human Rights: Depo-Provera, Deadly reproductive violence against women. Findings from Investigations into the use of Depo Provera

The New England Journal of Medicine (17.11.2011): First results of Phase 3 Trial of RTS,S/AS01 Malaria Vaccine in African Children

Ahmed, Sharmeen | Golden Gate University of Law (2017), Vol.22, Issue 1: Accountability of International NGOs: Human Rights Violations in Healthcare Provision in Developing Countries and the Effectiveness of Current Measures

US National Library of Medicine, National Institute of Health (NIH) (29.6.1995): Tetanus vaccine may be laced with anti-fertility drug. International/developing countries

US National Library of Medicine, National Institute of Health (NIH) (1.2.2017): The Introduction of Diphteria-Tetanus-Pertussis and Oral Polio vaccine among young infants in an urban African community: A natural experiment

Nicholas Tampio | Democracy Education Journal: A Democratic Critic of the Common Core English Language Arts (ELA) Standards

Vera Sharav | Betrayal of Public Trust & Institutional Corruption: Vaccine Safety Assessments & Vaccine Science Falsified to Support Vaccination Policy

WHO (15. syyskuuta 2009): Address to the Regional Committee for Europe (59th Session)

Kuva: Libreshot (CC0)

3 comments

 1. Mtv 19.3.2019 Junalippu, pankkikortti ja työpaikan kulkulupa talteen ihon alle? Tuhannet ruotsalaiset innostuivat arkea helpottavista mikrosiruista https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/junalippu-pankkikortti-ja-tyopaikan-kulkulupa-talteen-ihon-alle-tuhannet-ruotsalaiset-innostuivat-arkea-helpottavista-mikrosiruista/7330716?fbclid=IwAR054kpdPxdmyMHQdVmgMo8YTvrBJ_mSNUfRImF8CnWrikYD9pKHQlQuJiU#gs.ehqoie

  ”Riisinjyvän kokoisella, NFC-tekniikkaa hyödyntävällä mikrosirulla voidaan korvata esimerkiksi avaimia, pankkikortteja sekä matkalippuja.

  Esimerkiksi Ruotsin kansallinen rautatieyhtiö SJ on AFP:n mukaan ottanut käyttöönsä järjestelmän, joka mahdollistaa matkalipun ostamisen ihon alle asennettuun mikrosiruun.

  Junassa lippu esitetään konduktöörille kuin mikä tahansa matkalippu, tosin sillä erotuksella, että fyysistä lippua ei ole laisinkaan. Konduktööri tarkistaa lipun skannaamalla mikrosirun matkustajan ihon läpi.

  AFP:n mukaan SJ:n palvelun on ottanut vuoden aikana käyttöönsä noin 130 ihmistä. Kaikkiaan mikrosirun itseensä on asennuttanut Ruotsissa noin 3000 henkilöä.”

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s