Kukistakoon Pyhä Neitsyt Pimeyden lasten suunnitelmat

Joukko katolisia kardinaaleja ja piispoja on tullut julkisuuteen avoimella vetoomuksella ilmaistakseen huolensa siitä, että koronaepidemiaa käytetään maailmanlaajuisen kontrolliverkoston ja ja täysin kontrolloimattomissa olevan Maailmanhallituksen luomiseksi.

7. toukokuuta julkaistussa vetoomuksessa allekirjoittaneet toteavat faktojen osoittaneen, että Covid-19 epidemiaa on käytetty tekosyynä kansalaisten erottamattomien, luovuttamattomien ja jakamattomien oikeuksien loukkaamiseen sekä heidän perustavaa laatua olevien vapauksiensa rajoittamiseen – mukaan lukien oikeus vapaaseen liikkuvuuteen, uskonnon harjoittamiseen ja [mielipiteen] ilmaisuun, joita on suhteettomasti ja epäoikeutetusti rajoitettu.

”Julkinen terveys ei voi, eikä saa olla, alibi miljoonien ympäri maailmaa elävien ihmisten oikeuksien rajoittamiselle, eikä julkista terveyttä saa käyttää estämään siviiliauktoriteetteja toimimasta viisaasti yleiseksi hyväksi.”

Allekirjoittajat toteavat useiden tieteen ja lääketieteen auktoriteettien vahvistaneen median ylläpitämän alarmismin viruksen tarttuvuuden ja vaarallisuuden suhteen olleen täysin epäoikeutettua, ja että on täysi syy uskoa olemassa olevan voimia, joilla on intressejä lietsoa paniikkia maailman väestön keskuudessa tarkoituksenaan ottaa käyttöön vapauden rajoituksia ja seurantamenetelmiä väestön kontrolloimiseksi.

”Nämä vapautta rajoittavat toimet ovat esinäytös kontrollin ulottumattomissa olevan Maailmanhallituksen perustamisessa.”

Kirjoittajat sanovat uskovansa, että yrityssektorin sulkeminen koronantorjuntatoimena on matkaansaattanut kriisin, jolla on vakavia sosiaalisia ja poliittisia vaikutuksia, ja että on hallitusten velvollisuus ryhtyä toimiin vastuullaan olevan väestön suojelemiseksi auttamalla perheitä, jotka ovat yhteiskunnan ydinyksikkö; vanhusten eristäminen läheisistään, henkilökohtaisten ja sosiaalisten suhteiden kriminalisoiminen ei ole hyväksyttävissä, ja se on osa suunnitelmaa, jolla pyritään eristämään ihmiset toimistaan, että heitä olisi helpompi manipuloida ja kontrolloida.

Allekirjoittaneet kehottavat tiedeyhteisöä pysymään valppaana parhaiden mahdollisten hoitomenetelmien rehellisestä tarjoamisesta enemmistön hyödyksi niin etteivät hämärät bisnesintressit pääse vaikuttamaan päätöksiin, todeten samalla olevan järjetöntä kieltää vanhojen, toimiviksi todettujen ja edullisten lääkkeiden käyttö, koska rokotteita kaupittelevat lääkeyhtiöt haluavat kartuttaa voittojaan. Kirjoittajat muistuttavat myös, että katolisten on luvatonta ottaa rokotetta, joiden valmistuksessa on käytetty abortoiduista sikiöistä peräisin olevaa materiaalia.

Koronantorjuntatoimia käyttäen ei saa edistää poliittisia ja kaupallisia intressejä omaavien ylikansallisten yritysten piilotettuja agendoja, eivätkä hallitukset voi väistää vastuutaan väestön turvallisuudesta vetäytymällä ”asiantuntijoiden” taakse. Kirjoittajat vetoavat mediaan, että se alkaisi täyttää yhteiskunnallista velvollisuuttaan tarjoamalla täsmällistä ja oikeaa tietoa sekä lopettaisi eriävien äänien sensuroinnin. Ihmisten tulee saada mahdollisuus arvioida itse tosiasioita ilman että heihin yritetään vaikuttaa puolueellisilla väliintuloilla.

Lopuksi kirjoittajat toteavat että eivät hyväksy valtion sekaantumista kirkolle kuuluviin asioihin kuten siihen, saako jumalanpalveluksia pitää ja sakramentteja jakaa.

He kutsuvat ”kaikkia hyviä ihmisiä muistamaan velvollisuutensa ja työskentelemään yhteiseksi hyväksi omien mahdollisuuksiensa mukaan” todeten ”hyvän olevan laajemmalle levinnyt kuin maailma haluaisi meidän uskovan.”

”Me taistelemme näkymätöntä vihollista vastaan, joka pyrkii erottamaan ihmiset toisistaan, lapset vanhemmistaan, lapsenlapset isovanhemmistaan, uskolliset paimenistaan, oppilaat opettajistaan ja asiakkaat myyjistä. Älkäämme salliko vuosisataisen kristillisen perinnön tulla pyyhkäistyksi pois virusta tekosyynä käyttäen ja että tilalle pystytetään inhottava teknotyrannia, jonka kasvottomat ja nimettömät henkilöt päättävät maailman kohtalosta sitomalla meidät virtuaaliseen todellisuuteen. Jos tämä on se suunnitelma, mihin tätä maapalloa hallitsevat voimat haluavat meidät taivuttaa, tietäkää että Jeesus Kristus, Kuningas ja Historian Herra, on luvannut että ´helvetin portit eivät tule vallitsemaan (Mt 16:18). […] Murskatkoon Pyhä Neitsyt, kristittyjen avulla, muinaisen Käärmeen pään ja kukistakoon Pimeyden Lasten suunnitelmat.”

Allekirjoitusmahdollisuus Veritas Liberabit Vos:
APPEAL FOR THE CHURCH AND THE WORLDto Catholics and all people of good will

Maininta 5G-verkon käyttämisestä poistettu vetoomukseen suoraan liittymättömänä 13.5.2020 klo 04:40

One comment

  1. ”Kirjoittajat muistuttavat myös, että katolisten on luvatonta ottaa rokotetta, joiden valmistuksessa on käytetty abortoiduista sikiöistä peräisin olevaa materiaalia.”
    Tätä eettistä ongelmaa ei mediassa näy ja kaikki rokotekritiikki leimataan idioottien mölinäksi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s