Viranomaiset sijoittivat lapsia pedofiilien huostaan 30 vuoden ajan

Deutsche Welle raportoi Berliinin lastensuojeluviranomaisten sijoittaneen lapsia rutiininomaisesti pedofiilimiesten huostaan 30 vuoden ajan. Oletuksena oli, että pedofiilit ovat ihanteellisia sijaisvanhempia. Käytäntö sai alkunsa 1970-luvulla, kun psykologian professori Helmut Kentler alkoi suorittaa “kokeiluja”. Kentler uskoi että pedofiilit olisivat erityisen rakastavia sijaisvanhempia. Kentler oli myös vakuuttunut, että seksuaalinen kontakti aikuisten ja lasten välillä on harmitonta.

Asiaa alettiin tutkia, kun kaksi lastensuojelukokeilun uhreista tuli julkisuuteen, ja kertoi kokemuksistaan.

Hildesheimin yliopiston suorittama tutkimus paljasti, että berliiniläisiä kodittomia lapsia sijoitettiin 30 vuoden ajan pedofiilimiesten hoiviin. Pedofiilit saivat valtiolta jopa rahaa antamastaan hoivasta, Deutsche Welle kertoo. Kentler itse vieraili säännöllisesti sijaisvanhempien ja lasten luona.

Lastensuojeluviranomaiset ja senaatti käänsivät katseensa toisaalle mutta myös hyväksyivät näitä sijoituksia. Hildesheimin yliopiston tutkijat löysivät Berliinin senaatin ja valtion nuorisohyvinvointilaitoksen muodostaman verkoston, jossa pedofilia hyväksyttiin ja sitä puolustettiin ja tuettiin. Useat kasvatusisä-pedofiileista olivat korkea-arvoisia akateemikkoja Max Planck -instituutista, Berliinin vapaasta yliopistosta ja pahamaineisesta Odenwaldin koulusta, joka oli laajan pedofiliaskandaalin keskipiste muutama vuosi sitten. Odenwald on sittemmin suljettu.

Helmut Kentler (1928 – 2008) oli johtavassa asemassa Berliinin kasvatustutkimuksen keskuksessa.

Lähde:

Deutsche Welle (15.6.2020): Berlin authorities placed children with pedophiles for 30 years

Kuvan lähde

2 comments

 1. Yle uutisoi: Saksan poliisilla 30 000 epäiltyä lasten hyväksikäyttöjutussa
  Rikollisrengasta epäillään sekä lapsipornografiasta että suorasta lasten hyväksikäytöstä.
  https://yle.fi/uutiset/3-11424070

  Missä mielenosoitukset? Tähän ei puututa koska ”kuuluu identiteetti-politiikan alueelle” ja sitä ei dogman vuoksi voi siten vastustaa? Tähän ei puututa koska eliitissä on paljon ns. alan hemmoja?

  Tykkää

 2. Missä mielenosoitukset? Tässä, BBC:n edessä https://www.facebook.com/annclar/videos/vb.717277649/10158941986007650/?type=3&theater

  Hollywoodissa https://www.facebook.com/100039117920766/videos/302729117707683/?hc_location=ufi

  Irlannissa Antifa pyrki häiritsemään pedofiliaa vastustavien mielenilmausta https://www.theburkean.ie/articles/2020/07/13/march-for-innocence-retrospective-the-emergence-of-a-new-political-era

  Mtv3:n yhteistyökumppani CNN aka ”Clinton News Network” argumentoi, että jutut eliittiin kuuluvista pedofiileista ovat Qanon-salaliittoteoriaa https://www.cnn.com/2020/07/30/tech/qanon-europe-covid-intl/index.html pyrkien kytkemään myös Ranskan keltaiset liivit (gilets jaunes) Qanoniin. Jutussa ei ole mainintaa siitä, että Yhdysvalloissa katoaa satoja tuhansia lapsia vuodessa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s