Rehellinen uutislähetys: Australian talous on koronakoomassa ja kansa on saanut tarpeekseen

”Milloin tämä roskajohtajuus loppuu? Häipykää elämästämme. Osaamme itsekin pitää huolen hyvinvoinnistamme.” ”HALLITUS ON PETTÄNYT MEIDÄT.”

SkyNews Australian pitkän linjan uutisankkuri ja mediakasvo Alan Jones luki lakia tv-lähetyksessä Australian hallitukselle sen koronatoimien aiheuttaman tuhon takia.

”Meillä on tässä maassa johtajia,
jotka eivät ole muuta tehneet kuin lietsoneet pelkoa, alarmismia ja ahdistusta.

Ja talous on murskattu.

Kansantalous on vajonnut koronakoomaan

”Meillä on tässä maassa johtajia, jotka eivät ole muuta tehneet kuin lietsoneet pelkoa, alarmismia ja ahdistusta. Eikä yksikään ole yrittänyt lohduttaa viattomia, luottavaisia australialaisia sillä tiedolla, että 99% [koronavirus-]tapauksista on lieviä, ja vain yksi prosentti tapauksista on vakavia tai kriittisiä.

Tälläkin hetkellä, kun puhun teille, viimeisten 24 tunnin aikana ei uusia tapauksia tehohoidossa, viisi tapausta Uudessa Etelä-Walesissa, ei yhtään uutta tapausta Pohjois-territoriossa, Queenslandissa, Tasmaniassa tai Länsi-Australiassa, Yksi Etelä-Australiassa. Victoria poissuljettuna, sairaalassa on 11 henkilöä ja seitsemän tehohoidossa. Ja talous on murskattu.”

”Ja nyt paniikkia. He kertovat että [korona-]rokote on valmis vuoden 2022 puolivälissä, eläkää toivossa, kun lääke jota meille on jaeltu ei ole muuta kuin pelottelua, ja ihmisten vapaudet on murskattu, heidän hengenvoimansa tuhottu. Eristyssulut (lockdowns) on otettu käyttöön ilman mitään todisteita siitä, että ne toimivat!”

”[hallitus jatkaa] Törmäillen eteenpäin, luennoiden ihmisille näistä merkityksettömistä tilastoista, pelotellen kaikkia. Miksi ei kerrottaisi ihmisille, että maailmanlaajuisesti koronavirus on aiheuttanut 700 000 kuolemaa — mutta maailmassa kuolee joka vuosi kuusikymmentä miljoonaa ihmistä. Kuusikymmentä miljoonaa. Miksi joudumme kuuntelemaan tätä päivittäistä litaniaa tapauksista? Eikö ole mitään muuta sairautta, joka aiheuttaa kuolemia? Syöpä. Tähän mennessä, tänä vuonna on kuollut syöpään 5,1 miljoonaa ihmistä. Emme me siitä saa päivittäistiedotuksia.”

Liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset pettävät meidät

”Tämä [koronaviruspelottelu] ei ole mitään muuta kuin poliittinen temppu (stunt), tapa torpata kasvu. Keino oikeuttaa vapauksiemme ja oikeuksiemme pois ottaminen, vankilan sulkeminen, keino varmistaa, että tottelemme ja jos ei tottele, rangaistus seuraa. Tämä on vallan kaappaus, vallan, josta hallitus tuskin aikoo luopua.”

Miksi australialaisille ei kerrota, että 440 ihmistä kuolee Australiassa joka päivä, Jones kysyy jatkaen, että kuudessa kuukaudessa koronaan on kuollut yhteensä 420 henkilöä? (Australiassa on noin 25 miljoonaa asukasta, josta alkuperäisasukkaiden, aboriginaalien, osuus on 2,2 prosenttia.)

Australialaiset ovat kurkkuaan myöten täynnä hallituksen toimia

”Jos kerran [te hallitus] aiotte heitellä numeroita yllemme, kertokaa meille joka päivä kuinka monta australialaista on tehty työttömäksi hallituksen päätösten takia, kuinka monta yritystä on ajettu konkurssiin? Kuinka montaa kiinteistöluottoa ei pystytä maksamaan? Moniko on joutunut kodittomaksi? Paljonko perheväkivalta on lisääntynyt? Kuinka paljon lisäystä avioeroissa ja itsemurhissa?”

Koronatoimia on ohjannut tietämättömyys

”Ja jos olette kiinnostuneita luvuista hyvät johtajamme, antakaa meille kaikki luvut ja vastatkaa yhteen kysymykseen: Paljonko luulette meidän olevan valmiita maksamaan kaikesta tästä?

Tähän kaikkeen on heitetty 60 miljardia [Australian] dollaria, eikä siihen sisälly 750 000 työttömän australialaisen aiheuttamia kuluja, lakkautettuja yrityksiä eikä itsemurhia tekeviä ihmisiä. Milloin tarpeeksi on tarpeeksi, milloin riittää? Milloin tämä roskajohtajuus loppuu? Häipykää elämästämme. Osaamme itsekin pitää huolen hyvinvoinnistamme.”

”Hallituksen tehtävä on pitää huolta niiden hyvinvoinnista, jotka eivät itse siihen kykene. Senioriväestön tulisi olla etuoikeutetussa asemassa hyvinvointipalveluissa. Sen sijaan vallasta juopuneet hallitukset yrittävät ohjailla kaikkien meidän koko elämää, ja epäonnistuvat.”

”On aika kertoa, että vastustamme tätä epäonnistumista.”

Jones tylytti myös eristyssulkujen hyödyttömyyttä. Vertailu yhteiskunnan avoimena pitäneeseen Ruotsiin näyttäisi tukevan Alan Jonesin väitteitä:


Korjattu 1.9. 2020 klo 04:48 tekstissä ollut lukuvirhe 60 miljoonaa [Australian] dollaria > 60 miljardia [Australian] dollaria

Lähde

Matambanadzo, Tinashe | Facebook

7 comments

 1. Brittilehti Daily Mail.UK uutisoi 30.8 2020 Ison-Britannian keskiluokkaa odottavan 30 miljardin punnan lisäveromätkäytykset koronatoimien aiheuttamien kulujen maksamiseksi. Myös eläkeläiset ja yritykset saavat osallistua hallituksen huonojen päätösten maksamiseen.

  Britain’s middle class faces £30billion tax raid to pay for coronavirus bailout with capital gains and corporation taxes both set to be raised https://www.dailymail.co.uk/news/article-8677749/Britain-faces-biggest-tax-rises-generation-pay-coronavirus-bailouts.html

  Tykkää

 2. Ian56 twitterissä: australialainen raskaana olevaa nainen pidätetty koronatoimia koskevan fb-postauksen takia:

  ”Totalitarian Victoria police arrest and handcuff a pregnant woman for making a Facebook post about a Lockdown protest.
  The woman is reduced to tears – her stress cannot be good for the baby
  https://m.facebook.com/groups/325022725279344?view=permalink&id=336402494141367

  The Nazis have taken over Australia”

  Tykkää

   • Enpä tiedä tuosta naurettavavuudesta. Ei Natsi-Saksa alkanut holokaustilla vaan hihamerkeillä, karanteeneilla, perusoikeuksien viemisellä ymv.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s