Rokotepakko maalaislääkärin järjellä väärin

Agenor Kunttu

Yhdysvalloissa Virginian osavaltiossa on käyty elo-syyskuun vaihteessa väittelyä pakkorokotuksista.

Osavaltion terveyskomissaari tohtori Norman Oliver kertoi ABC-paikallisuutiskanavan haastattelussa elokuussa, että hän aikoo tehdä covid-19-rokotukset virginialaisille pakollisiksi, kun rokote tulee saataville.

Terveydenhoidon valinnanvapautta ajava kansalaisjärjestö ”Virginian vapauden vartijat” (Virginia Freedom Keepers) järjesti syyskuun alussa Richmondin kaupungissa ”marssin mandaatteja vastaan”. Mielenosoituksessa protestoitiin osavaltiossa jo voimassa olevaa kasvomaskin käyttöpakkoa sekä mahdollista rokotepakkoa vastaan.

Mielenosoituksessa mukana oli nuori lääkäri Leland Stillman, joka harjoittaa ammattiaan Virginiassa. Paikalla ollut toimittaja haastatteli selvällä ja ymmärrettävällä tavalla terveydenhoidon valinnanvapautta puolustavien näkökulmia kiteyttänyttä Stillmania. 8-minuuttinen haastattelu sai nopeasti paljon katselukertoja sosiaalisessa mediassa.

Haastattelussa Leland Stillman (M.D.)

Yksinkertainen totuus on tämä. Kun puhutaan covid-19-rokotteesta – jota ei vielä toistaiseksi ole – emme tiedä mitkä sen riskit ja hyödyt ovat. On hyvin selvää, että tämä virus ei ole niin vaarallinen tai tappava kuin mitä siitä kerrottiin aluksi.

Toinen asia on, että viruksen vuoksi kuolleet olivat selvästi jo aikaisemmin sairaita omien valintojensa vuoksi. He söivät huonosti, polttivat tupakkaa, eivät liikkuneet. He tekivät valintoja.

Kuitenkin niille suurimmalle osalle ihmisistä, jotka näkevät paljon vaivaa ja käyttävät paljon rahaa siihen, että pysyvät hyvässä kunnossa ja terveenä sanotaan, että heidät pakkorokotetaan rokotteella, jonka tehokkuudesta tai sivuvaikutuksista emme tiedä.

Miten se voi millään tavalla olla oikein? Se sotii kaikkia hyviä hallintotapoja vastaan ja loukkaa periaatetta, jonka olen lääkärinä oppinut: primum non nocere – tärkeintä on olla vahingoittamatta.

Tämä on poliittista teatteria ja agenda on saada ihmiset rokotettua, koska se palvelee tiettyjä eturyhmiä.

Stillman

Haastattelija: ”Tässä on kyse rahasta, eikö niin?”

Siitä ei ole epäilystäkään. Koko asia on absurdi. Katsokaa kansallista rokotevaurioiden korvausjärjestelmää: Yksityisten firmojen tuotteiden vuoksi on maksettu rokotevaurioista kärsineille ihmisille yli 4,4 miljardia dollaria veronmaksajien rahoja.

Rokoteteollisuus ei ole vastuussa vahingoista, mikä on ennenkuulumatonta. Talonrakentaja on vastuussa, jos talo romahtaa. Asevalmistaja on vastuussa, jos ase vahingossa laukeaa. Putkimies on vastuussa, jos tapahtuu virhe ja talosi alkaa tulvia, ja joudut tekemään korjauksia sadoilla tuhansilla dollareilla.

Mutta jos lapsesi saa rokotevaurion – mitä välillä tapahtuu, vaikka voidaan toki keskustella kuinka usein ja miten vakavia vaurioita – rokotevalmistajilla ei ole mitään vastuuta. Se on resepti yrityksille toimia väärin.

Toki rokotevalmistajat ja lääketeollisuus on tuomittu useita kertoja rikollisesta toiminnasta. Lähetetäänkö ketään koskaan vankilaan? Ei. He saavat sakot.

He saavat sakot ja läpsäyksen ranteelle, ja palaavat jatkamaan liiketoimintaansa, jossa kirjaimellisesti aivopesevät amerikkalaisia väittäen, että ratkaisu heidän ongelmiinsa on lääkkeissä, jotka eivät todellisuudessa paranna heidän tilaansa.

”Miten huono juttu on tämä mandaatti, jonka tämä vaaleilla valitsematon virkamies aikoo toteuttaa Virginiassa? Millä tiedolla hän perustelee kantaansa?”

Olen varma että hän sanoisi puhuvansa toimivan ja turvallisen rokotteen puolesta. Hän puhuu myös uskoen, että covid-19 on erittäin tappava ja että se on vuosisadan pahin pandemia. Itse ajattelen että tämänhetkiset tiedot eivät tue hänen lausuntojaan.

En kutsuisi tätä pandemiaksi. Se on sairaus, ihmisiä on sairaana, ihmisiä kuolee. Minulla on ystäviä New Yorkissa ja New Jerseyssä, jotka olivat töissä kun covid-19-pandemia oli huipussaan. He näkivät kaikkein sairaimmat potilaat, heillä oli ihmisiä hengityskoneissa. He sanoivat minulle selvästi, että jotain tapahtui, jokin sairaus oli olemassa.

Minä puolestani työskentelen Amerikan maaseudulla ja olen nähnyt 3 tapausta 8 kuukauden aikana, joista yksi oli väärä positiivinen. Joten aiotko kertoa minulle, että kaikki pitäisi rokottaa viruksen vuoksi, joka vahingoittaa hyvin, hyvin pientä osaa amerikkalaisista, joista suurin osa on jo erittäin vanhoja, huonosti ravittuja tai sairaita?

Se ei oikein ole vedenpitävä suunnitelma.

”Sanoitko, että kävit koulua UVA:ssa?”

Kyllä, kävin Virginian yliopiston lääketieteellisen koulun. Valmistuin vuonna 2014.

”Ja missä toimit nyt lääkärinä?”

Toimin Virginiassa.

”Mikä on viestisi, ei vain virginialaisilla, mutta kaikille amerikkalaisille?”

Heidän pitää herätä siihen, että valtamedia ei kerro heille totuutta heidän terveydestään, sillä todellisuudessa valtamedia työskentelee niille, jotka maksavat heidän palkkansa, ja ne ovat suurimmat mainostajat.

Voi katsoa listaa suurimmista mainostajista valtamedian uutiskanavilla ja nähdä, että ne markkinoivat tuotteitaan, jotka joko sairastuttavat tai hoitavat sairauksia. Miksi kenenkään, jolla on tällainen agenda, pitäisi voida kertoa miten hoitaa terveyttäsi?

”Entä sitten hydroksiklorokiini? Mitä ajattelet siitä?”

Minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta hydroksiklorokiinin käytöstä, sillä en ole nähnyt sellaisia covid-tapauksia, joissa minulla olisi ollut tilaisuus kirjoittaa siitä reseptiä. Minulla on kuitenkin kollegoja, jotka ovat erittäin päteviä lääkäreitä.

Yksi parhaista tuntemistani lääkäreistä oli televisiossa Ingrahamin Angle -ohjelmassa, kun hydroksiklorokiini tuli julkisuuteen, ja hän sanoi olevansa yhteydessä monien newyorkilaisten lääkärien kanssa, jotka käyttivät sitä ja ajattelivat että se toimii.

Valitettavasti tilanne on se, että käynnissä on väittely Amerikassa ja maailman lääketieteellisissä julkaisuissa, oli se sitten Lancet tai New England Journal of Medicine tai Green Journal, jota julkaisee American College of Internal Medicine. Nämä julkaisut ovat myyneet itsensä.

Niiden julkaisukäytännöt tätä pandemiaa käsittelevien asioiden osalta ovat olleet traagisen vastuuttomia. Tällainen todella nakertaa ihmisten luottamusta tieteeseen. Me emme enää voi luottaa niihin, koska ne ovat tehneet niin kauhistuttavan huonoa työtä päättäessään, mitä julkaisevat.

”Onko kyseessä huijaus?”

Huijaushan tavallaan viittaa siihen, että joku tekee asialla paljon rahaa, ja kyllä, rokotevalmistajat tulevat tekemään paljon rahaa. Pidän myös huonona käytäntönä sitä, että rokotekokeet tehdään meillä ihmisillä.

Miten siinä on mitään järkeä? Saanko rokotteesta alennusta? Saanko osan tuotoista? Missä on shekkini? Ihmisten pitää tulla tietoiseksi, miten korruptoitunut tämä prosessi on.

Hallitus on myytävänä, enkä tiedä ketään, joka olisi tästä eri mieltä. Kuitenkin he äänestävät joko laitostuneiden republikaanien tai laitostuneiden demokraattien joukosta hallitukseen samat törpöt, joista kukaan ei ole oikeasti kiinnostunut ihmisten vapaudesta ja perusoikeuksista.

Onneksi meillä on kuitenkin nyt paljon – jonkin verran molemmissa puolueissalaitoksen ulkopuolelta tulleita kandidaatteja, jotka haluavat puolustaa vapauttamme. Meidän on nyt keskityttävä näihin todellisiin ongelmiin.

Mutta amerikkalaisten on ymmärrettävä, että valtamedia aina marginalisoi näitä kandidaatteja ja kutsuu heitä äärioikeistolaisiksi tai äärivasemmistolaisiksi sekopäiksi. Ihmisten on lakattava katsomasta jatkuvasti valtamediaa, koska valtamedia on se todellinen ongelma.

”Mikä motivoi sinua tekemään sitä, mitä nyt teet?”

Me emme voi antaa periksi tässä pakkorokotusasiassa, koska kun valinta ja vapaus poistetaan, se ei ole… kukaan ei voi hyväksyä sitä. Kenenkään ei pitäisi lähteä siihen mukaan.

Jos haluat rokotteita lapsellesi, minkä aikataulun mukaisesti tahansa, se on sinun valintasi, vai mitä? Mutta ajatus siitä, että pakottaisimme muille ihmisille lääketieteellisiä hoitoja, joita he eivät halua on niin… Jos sanon suoraan, ensimmäinen historiallinen esimerkki joka tulee mieleeni ovat natsilääkärit.

Emmekö näe, että tämä on täysin sopimatonta? Eikä sen pitäisi olla puoluepoliittinen kysymys. Se on täysin anteeksiantamatonta.
Päätin tulla tänään paikalle, vaikka olen ottanut kaikki mahdolliset rokotteet. Olen saanut ne kaikki, koska muuten en voisi tehdä työtä.

Mitä enemmän olen tutkinut asiaa, mitä enemmän olen lukenut asiasta, sitä selvemmäksi minulle on tullut, että useimmat näistä sairauksista ovat lieviä sellaisilla ihmisillä, jotka ovat saaneet normaalisti hyvää ravintoa.

Ensimmäinen kysymys tulisikin olla; miten hyvin ihmiset ovat ravittuja, miten terveitä he ovat. Jos ihmiset eivät ole terveitä, heillä ei ole vastustuskykyä mitään tauteja vastaan huolimatta siitä, mitä rokotteita he ovat saaneet.

Eli perusajatus Amerikassa, kun puhutaan ennaltaehkäisevistä lääkkeistä ja niiden pakollisuudesta on se, että joku aina tekee paljon rahaa. Se on väärin, sillä parhaimmat tietämäni terveyden ylläpitäjät ovat raitis ilma, puhdas vesi, auringonvalo, lähellä tuotettu tuore, luonnonmukainen ruoka, positiiviset ihmiset ja liikunta.

”Kiitos paljon.”

Ole hyvä.


Kevyempi versio haastattelun suomennoksesta on alunperin julkaistu 14.9.2020 Fb-ryhmässä Avoin Tilannehuone – Kadonneen totuuden metsästäjät.

Lähteet

lastdaysrevealed | YouTube (12.9.2020): **Repost from Lifesitenews YT channel**

**Bürger, Martin | LifeSiteNews (10.9.2020)**
Young doctor explains why he’s against forced COVID-19 vaccine

DeFusco, Jackie & North, Emma | WRIC-TV (21.8.2020): Virginia Health Commissioner says he’ll mandate a COVID-19 vaccine. https://www.wric.com/news/virginia-news/virginia-commissioner-of-health-plans-to-mandate-coronavirus-vaccinations-once-available-to-public

Gonzalez, Will | Virginia Business (5.9.2020): Virginians debate mandatory COVID-19 vaccinations. https://www.virginiabusiness.com/article/virginians-debate-mandatory-covid-19-vaccinations

Kuva: kaappaus videosta yllä

4 comments

 1. Itse ajattelisin, että jos poliitikot päätyvät hallinto­alamaisten väki­valtaiseen pakko­rokottamiseen, meille syntyy aivan reaalinen ja todellinen vaara koko väestön tuhosta, total extinction.

  Vähimmäis­vaatimus on, että väestö rokotetaan eri kulttuuri­piireistä hankituilla rokotteilla; USA, Venäjä, Kiina jne. Näin ainakin osa väestöstä säilyy hengissä mahdollisen “vahingon” sattuessa.

  – Vai onko sittenkin kysymys rodusta: Että kiinalaiselle rodulle tehty rokote ei sovi valkoisen rodun rokottamiseen.

  Tykkää

 2. Valtio valmistautuu koronarokotteen riskeihin: valmisteilla valtiontakuu haittojen varalle (Turn Sanomat 12.10.2020) https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/5097021/Valtio+varautuu+koronarokotteen+riskeihin+valmisteilla+valtiontakuu+haittojen+varalle

  ”Toimiva koronarokote on vielä teoriaa, mutta Suomessa valmistaudutaan jo laajoihin rokotuksiin liittyviin riskeihin. Samalla halutaan varmistaa, että mahdollisista haitoista kärsivät saavat taloudellisen korvauksen.

  Hallitus lähetti maanantaina lausuntokierrokselle lain, jonka mukaan valtio osallistuisi tarvittaessa haitoista aiheutuviin korvauksiin.

  Enimmäissummaksi on esitetty 30 miljoonaa euroa vuodessa.

  Koronarokotteen kohdalla ehdot voivat olla kohtuuttomia

  Lääkkeiden ja rokotteiden aiheuttamat henkilövahingot korvataan Suomessa lääkevalmistajien, maahantuojien ja markkinoijien ottamalla lääkevahinkovakuutuksella.

  Tätä tarjoaa vain yksi yhtiö, Suomen Keskinäinen lääkevahinkovakuutusyhtiö. Se pienentää omaa riskiään ottamalla markkinoilta jälleenvakuutuksen.

  Nopeasti kehitettävien ja laajasti käyttöön otettavien koronarokotteiden kohdalla riskinä kuitenkin on, että siihen liittyvät ehdot muodostuvat kohtuuttomiksi.

  Lakiehdotuksen mukaan valtio ottaisi tarvittaessa osittaisen rahoitusvastuun korvauksista, jotka vakuutusyhtiö maksaisi koronarokotteen aiheuttamista haitoista.

  Näitä voivat olla esimerkiksi sairaanhoitokulut, ansionmenetykset sekä tilapäiset ja pysyvät haitat.

  Valtio siis ottaisi käytännössä jälleenvakuuttajan roolin. Korvaukset maksaisi kuitenkin edelleen vakuutusyhtiö.

  Takuusta päätettäisiin kalenterivuosi kerrallaan, ja valtion enimmäisosuus olisi 30 miljoonaa euroa vuodessa. Valtion vastuun määrä olisi enintään 300 miljoonaa euroa.

  Lakiesitys on lausunnoilla ensi viikon tiistaihin. Eduskunnalle laki tuodaan viikolla 45.”

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s