Korona-tuomittujen iltahuuto

AvoinMedian kokoama kirjoitus Facebook-ryhmässä Avoin Tilannehuone julkaistuista erillisistä kommenteista, jotka kritisoivat PÄÄSÄÄNTÖISESTI vallan(median) narratiivia edustavan asiantuntijan kansalaisjournalismin ja julkisen keskustelun vapautta kyseenalaistavaa protestikommentointia.
Protesti katsoo ”koronaa koskevan (hengenvaarallisen) disinformaation levittämiseksi” ALOITUKSEn, joka UUDELLEENJAkaa VALLAN(MEDIAN) KYSEENALAISTAMAN – VALLAN(MEDIAN) NARRATIIVIA JULKISESTI KYSEENALAISTAVAN – LÄÄKÄRIN MIELIPIDEKIRJOITUksen: ”SUURI [COVID-]KUSETUS”, JONKA LÄHTEINÄ CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS, CDC JA YLE.

Jarkko Kivelä

Luuletko että tässä maassa oikeus toimii? Ei ole helvetti 90-luvun jälkeen toiminu. Itse syntyny vuonna ’87 ja muistan vielä hienon lapsuuden. Olen kuullut paljon tarinoita, mitä tämä maa joskus oli – mutta siitä ei paljon jäljellä ole.

Uskotko tosiaan että valittaminen auttaa jotain? Tosin olet ehkä viimenen ihminen jolta pitää kysyä, koska sinut pitäis ensimmäisten joukossa haastaa oikeuteen! Se, joka tässä levittää virheellistä ja vaarallista tietoa, olet sinä valtamedian edustajana.

Valtamedia on suurin syypää siihen, että ihmiset vetää maskit naamalla ja meinaa tukehtua omiin bakteereihinsa, joita maski kerää. Vain luoja tietää, miten tämä näkyy vaikka 10 vuoden päästä kun erilaiset sairaudet lisääntyy – ja mitä se tulee aiheuttaan. (Samoin seuraukset desinfiointiaineessa kylpemisestä saattavat olla kohtalokkaat, toim.huom.)

Ehkä jauhat sitä paskaa juuri sen takia, että oma puntti tutisee. Voit olla kuitenkin varma, ettei mikään pysäytä sitä mitä on tulossa – ja sillon tulee kenkää perseelle kaltaisillesi paskanpuhujille.

Tarkotan, että sinun kaltaiset ”toimittajat”, joilla ei ole puolueettoman journalismin kanssa mitään tekemistä, ja jotka vaan ajaa tiettyä globalistiagendaa tulevat saamaan kenkää. Valtamedian uskottavuus on jo aikalailla mennyttä, ja pahennatte vaan tilannetta koko ajan.

Millä valehtelet itselles tämän vaarallisuuden, kun influenssa oli jo huhtikuussa tappanu Suomessa enemmän ihmisiä kuin korona kaikista toimista huolimatta? Meillä on niin paljon dataa, että on ihan perusteltua sanoa ettei covid-19 ole influenssaa tappavampi ja käyttäytyy samalla tapaa. (Tietoa löytää mm. selaamalla Avoin Th:ssa, toim.huom.)

Suomessa niinkun muuallakin on tämä käytäntö että ihan sama mihin kuolee, niin se merkitään koronakuolemana. Jos olisi vaarallinen pandemia, median ei tarvis sitä jatkuvasti erikseen ilmottaa, ja luulen että kaikki tuntis vähintään yhden siihen kuolleen.

Enkä usko, että tarvittais edes testiä – joka ei edes ole luotettava – saadaksemme tietää, onko joku sairastunut, vaan sen huomais kuolinvuoteella. On myös käsittämätöntä väittää, et meillä on vaarallinen viirus, jonka suurin osa sairastaa tietämättään tai hyvin lieväoireisena. 

On suuri valhe väittää, että talouden alasajo ja terveiden sulkeminen sisätiloihin olisi ollut oikea ratkasu. Ihan miten päin vaan asiaa katsomalla nähdään, että haitat ohitti hyödyt jo puoli vuotta sitten – paitsi joillekin, yleensä ennestään vahvoille. Pk-yrittäjät – jotka tätä maata pitää pystyssä – on korviaan myöten kusessa.

Kuljetusala on jo nyt vaikeuksissa, mutta miten käy kun vuoden lopussa tulee lisää korotuksia polttoainekustannuksiin? Puhumattakaan ravintoloista jne. Ja sinä olet mukana levittämässä tätä pelko-hysteriaa. Meillä on maa täynnä yksinäisiä, sairaita, vammaisia ja vanhuksia, jotka kärsii ja kuolee näiden rajoitusten – ei koronan – takia.

Yksi esimerkki on tuttuni, jolla oli syöpä ja jolla ei helmikuussa ollut kauaa aikaa jäljellä – hän oli jo saattohoidossa. Tuttuni kuoli huhtikuussa täysin yksin, koska kukaan ei saanut mennä tapaan häntä. Uskon, että läheisten ympäröimänä tutullani olis ollu vielä kuukausi, kaks enemmän aikaa – kunto romahti täysin, kun vierailut kiellettiin.

Kaikkia estettiin tapaamasta kuolevaa ihmistä näiden idioottimaisten rajoitusten takia, ja tämä on varmasti vain yksi tuhansista tapauksista. Koko ajan hän sanoi, et mieluummin kuolee koronaan kuin yksin, mutta ei auttanu. Hautajaiset oli suuri farssi kaukana vainajan toiveista – pelkkää puukon kääntämistä omaisten selässä – koska koronarajoitukset. 

Meillä kuolee joka päivä 1000 ihmistä muihin sairauksiin, mutta ketään ei kiinnosta koska elämä on kuolemista ja se on normaalia ollut aina. Joku suhteellisuudentaju pitäs olla, mutta nyt me metsästetään jotain altistuneita – mikä ei edes tarkota tartuntaa. Ja tartunta ei tarkota, että olis kipeenä. Kyllä saa tyhmä olla, jos vielä uskoo mitä valtamediat meille suoltaa pelkopornona.


Kirjoituksen kokoaminen somekommenteista muutamine lisäyksineen ja tekstilinkitykset toimituksen tekosia.

LUE MYÖS
Kohti vapauden diktatuuria

Kuva: Burim (CC BY-SA 3.0) via Wikimedia Commons, Pixabay (CC0)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s