Oletko joutunut West-rölliarmeijan kohteeksi – kerro!

AvoinMedia kokoaa lukijoilta tietoa sosiaalisessa mediassa ja internetin turuilla ja toreilla vainoavista West-rölleista. Jakakaa omat kokemuksenne – AM:n tutkiva toimittaja kerää tarinat ja yhdistelee ne juttusarjaksi länsirölläyksen kiusaamista suoma(a)laisista.

Läntisestä vallanmediasta tuttua – oletettavasti USA-vetoista, EU osallistuu jos sallitaan – Suurta Narratiivia Demokraattisen ja Hyvän Lännen humaanista (sota)johdosta kaiutetaan ahkerasti myös sosiaalisen median ja internetin keskustelupalstoilla.

Vallan röllivirkamiehet manipuloivat somen tunteikasta, äkkipikaista tunnelmaa ja suuren yleisön (klikki)otsikkokeskeisyyttä hyväkseen käyttäen verkkokäyttäjien kollektiivista maailmankuvaa ja oikeudentuntoa ja siis massojen käytöstä omien agendojensa – tai työnantajansa sananvapauden – mukaisiksi.

West-röllien toimintatasoja löytynee loputtomasti. AvoinMedia esimerkiksi alkoi välittömästi vastaanottaa aggressiivista ja vihamielistä kommentointia Suomessa nyt käytävistä Vainokäräjistä kertovien artikkeliensa yhteyteen. EU/NATO-rölläyksessä pöllytetyiksi ovat aiemmin joutuneet muiden muassa kansanedustaja Tom Packalén (ps) ja pitkän linjan poliitikko ja vuoden 2018 presidenttiehdokas Paavo Väyrynen (kesk).

Viitteitä Suomen valtion osallisuudesta EU-NATO-rölläykseen löytyy ainakin Puolustusvoimista sekä Mediapoolin (osa Huoltovarmuuskeskusta) ja virkamiehistön lähivuosien koulutuksista. Tämäntapaisten virallisten valtainstituutioiden suojassa toimivien West-röllien viestien sisältö tukee Lännen – ja suurvalta USAn – informaatioagendaa.

Poliittisen (liitto/valtio)vallan – vaikuttaisi, että piankin fasistisen – kiistämättömän Totuus-auktoriteetin ja/tai valeprofiilien suojiin piiloutuvat West-röllit nimittelevät keskustelijoita, kierrättävät tietoja vääristeleviä, vallan(median) hyväksymiä lähteitä ja ylistävät sokean ylitsepursuavasti demokraattisen Lännen (uus)liberaaleja arvoja.

Maalaisjärjen(kin) mukaan verkkopropagandalta voi suojautua etsimällä laajalti eri näkökulmaisia, vertailevia lähteitä samasta aiheesta/uutisesta, tutustumalla eri lähteiden rahoitus- ja ideologiaperustuksiin ja ennen kaikkea – ajattelemalla itse, ajattelemalla tasapuolisen kriittisesti ja avoimesti.

AvoinMedia kerää kokemuksia West-mielisen trollaamisen kohteeksi joutuneilta. Kirjoita meille E2E-salattuun (Protonmail) sähköpostiin:

toimitus@avoin.media

KERRO !

millaisen paineen kohteeksi olet joutunut

nähdäksesi miksi olet joutunut/valikoitunut West-röllien kohteeksi

…millaisissa tilanteissa olet kohdannut Lännen verkkovaikuttamista

…oletko yrittänyt ratkaista tilannetta esim. vastaamalla rölleille, torjumalla heidät tai jollain muulla tapaa.

…ovatko West-röllit vaikuttaneet maailmankuvaasi tai näkemykseesi ”läntisestä demokratista” tai Suomen ja EUn sisä- ja ulkopolitiikasta

…ovatko West-röllit vaikuttaneet (kansalliseen) identiteettiisi tai mielipiteisiisi yhteiskunnallis-poliittisissa ja/tai kansainvälisen (turvallisuus)politiikan aiheissa

Koostamme vastauksista juttusarjan. Voit kertoa myös edellisten kysymysten ulkopuolelle jääviä kokemuksiasi sekä tietenkin tarinasi laajemmin ja/tai intiimimmin – vaikkapa Riikka Söyringin haastattelemana.

Vastaajien henkilöllisyydet AM pitää haluttaessa salassa, ja kaikki tiedot toimituksessa käsitellään luottamuksellisesti, kolmansille osapuolille mitään personoivia tietoja vastanneista ilman asianomaisen lupaa paljastamatta.

AvoinMedia ottaa vastaan ja lähettää (kumpikin pääty tarvitaan salaukseen!) sähköpostit asiaa koskien ainoastaan E2E-salatun (Protonmail) sähköpostinsa (toimitus@avoin.media) kautta.


OIKAISU 28.9.2020 klo 3:14: Packaléniin viittaava tekstilinkki korjattu oikeaksi.

Kuva: NATO Training Mission-Afghanistan* (CC BY-SA 2.0), Maurizio Pesce (CC BY-SA 2.0), unknown/NATO (CC0), unknown/EU (CC0) via Wikimedia Commons, geralt via Pixabay
Kuvanmuokkaus: Johanna L

*”Lieutenant Gen. William B. Caldwell, IV, NATO Training Mission Afghanistan commander, points out development areas at Shindand Air Base in the Herat Province, Afghanistan, to Suzanne Malveaux, CNN “Newsroom” anchor, during a UH-60 Blackhawk helicopter tour over the installation Sept. 10, 2011.

Malveaux and her production team are in country this week to document the NTM-A mission and events marking the 10th anniversary of the Sept. 11 attacks. Large-scale construction projects are currently underway at Shindand to include the building of an Afghan National Army Regional Military Training Center, small arms range, Afghan air force air wing, strategic airlift ramp, fuel storage area, munitions storage, and waste water and solid waste management treatment facilities.

The CNN special is slated to air over this weekend and in the coming days.
(U.S. Air Force photo by Senior Airman Kat Lynn Justen)

8 comments

 1. Poliittinen rölläys on ikään kuin omien salaisten aikomustensa tuomista julkisuuteen, mutta käänteisesti.

  Kun vaikutetaan massiivisesti ulkomaiden vaaleihin, niin se kerrotaan julki sanomalla, että nuo toiset tekee niin. Se on kuin avointa kirjaa lukisi, jos vain malttaa kuunnella.
  – Nyt viime aikoina, olikohan se Navalnyyn liittyen, USA:n korkealta taholta epäiltiin, että Putin on murhaaja. Se kertoo, että USA:ssa on lähtenyt liikkeelle vakavasti otettava suunnitelma oman presidentin murhaamiseksi. Niin vakavasti, että mukana on jo aika joukko henkilöitä. (Kannattaa siis kuunnella myös se, millä tasolla henkilö on “organisaatiossa”.)
  – Martin Armstrong kirjoitti noin vuosi sitten, että USA:n presidentti murhataan 15.03.2021. Sitten bloggaus hävisi, enkä ole löytänyt etsiskelyistä huolimatta.

  Sotilaallinen rölläys on kirjaimellisesti “räjähtänyt käsiin”. Tämä taas johtuu siitä, että vakoileminen ja (hybridi)vaikuttamisen hinta on laskenut dramaattisesti. Nyt ei tarvitse palkata tuhansia ja tuhansia salaisia agentteja eri valtioihin hankkimaan tietoa ja keppostelemaan vieraassa maassa.
  – Muutama cyber-sotilas pystyy tietokoneen ja pizzan voimalla vakoilemaan sen, mihin ennen tarvittiin valtava määrä palkattua henkilökuntaa.
  – Silti tiedustelun ja vaikuttamiseen käytettävän rahan määrä ei ole vähentynyt vaan seurauksena on joka puolelta pursuava “vaikuttaminen”.

  Myös tiedoilla kiristämisen hinta on romahtanut.
  – Parasta valtiollisessa kiristämisessä on, että kiristettävä maksaa helposti ja mielellään oman valtionsa varoista pyydetyn hinnan vain säilyttääkseen “arvostetun asemansa”.

  No, sitten on vielä sotilaallisten tavoitteiden muutos. Enää kukaan ei halua ottaa toista valtiota hallintaan. Siitä on vain kustannuksia.
  – On helpompi istuttaa oma mies johtoon ja tehdä kansa orjiksi, jotka lähettävät kaiken arvokkaan ulkomaisiin käsiin ja vielä ovat mielissään siitä kuinka “vienti vetää” tämän uuden nukkehallitsijan ansiosta.

  Tykkää

  • Siihenhän Rooman imperiumkin osittain hajosi, ensin valloitettujen alueiden miehitettynä pitämisen kustannuksiin ja sitten miehitettyjen alueiden ryöstöön > kapinoita ja kansainvaellusta. Sotiminen saattoi oman alueen viljelystilat työvoimapulaan, kun miehet vietiin armeijaan jonka jälkeen varakkaat saattoivat lunastaa tilat itselleen pilkkahintaan. Köyhien määrä kasvoi.

   Keskenään riitelevä eliitti sai aikaan kansalaissotien kauden. Proskriptiolistoja kyhättiin.

   Propagandaa levitettiin. Oikeuslaitos oli vääryyslaitos.

   Tykkää

   • Nyt ne antaa pankkiirien tehdä rahaa tyhjästä ja koronapakotteilla ajetaan yritykset nurin tai ahdinkoon, joilloin tuo raha riittää valtavien omaisuuksien ostamiseen. Sitten tulee inflaatio, joka syö senkin vähän, mitä omaisuudestaan luopuneet saivat maksuksi.

    Tykkää

 2. Lääkärien ammattikunta on mahdollistanut vaikenemisellaan, sivistymättömyydellään, ahneudellaan ja ajattelukyvyttömyydellään tämän hetken vainon, jota kutsutaan coronaksi. Poikkeuksia on onneksi paljon, vaikkei ilmeisesti Suomessa. Coronavoitot ovat päätä huimaavia. Niiden saajille ei ihmisen kärsimyksellä ole mitään merkitystä.
  Nyt elämme uusien ”juutalaisvainojen” aikaa. ”Rotulakeja” puuhataan hämärissä. Huijauksella nitistäminen on toistumassa. Lakeijoiden, byrokraattien ja salapalvelujen kyyninen, tunteeton armeija on valmiina täsmäiskuihin. Kaiken takana on verkostoitunut käskytysjäerjestelmä, joka toimii maailman rikkaimpien hyväksi. Nyt on jäljellä enää mahdollisuus yksilölliseen heräämiseen – ennen massatuhopakkorokoruksesta kieltäytymistä. Piikin jälkeen tietoisuus voi olla kaikilla jo sumentuntut tai geenihyökkäyksen uhri on jo menehtynyt seuraavaan flunssaan. Ilman piikkiä: istut vankileirillä ” keltainen tähti ” hihassa tai sen kaltaisissa olosuhteissa kotiarestivankileirien saaristossa.
  Muitakin vaihtoehtoja täytyy olla !

  Tykkää

 3. Vaino jota jokainen kokee tällä hetkellä on meneillään oleva pelottelukamppanja. Oikeudessa istutaan kummallisia kunnianloukkaus- ja vainokäräjiä jotka ovat kaukana siitä oikeusvaltiosta johon minä synnyin. Aikoinaan sanottii että ” huorat ja varkaat ne kunniansa perään huuteloo”. Nyt jos uskaltautuu edes vihjaisemaan että toimittelijan juttu ei ehkä pidä kaikin osin vettä, raahataan käräjiin ja laitetaan pallo jalkaan. Systeemi on se joka vainoaa. Ihmisten olosuhteiden kurjistamista on jatkettu systemaattisesti -90 luvun lamasta lähtien ja tahti vain kiihtyy Itse elän 730 euron eläkkeen varassa, koska yrittäjäeläkkeeni ulosmitataan 100%, vaikka laki ja asetus määrävätkin että ulosmitattavasta tulosta tulisi jättää edes 1/3 osa henkilölle itselleen. Suomessa on hankeen haudattu laki jonka mukaan velaka vanhenee 15 vuodessa mutta kun se laitetaan uudelleen perintään niin eipäs vain vanhenekkaan. Miten tämä liittyy länsirölläykseen? Kaikin tavoin. Suomi on maailman onnellisin maa. Suomessa asuu tyytyväisin kansa koko Euroopassa. Suomi on hyvinvointivaltio. Suomi on sitä ja tätä superlatiivia mutta auta armias jos olet toista mieltä. Minua nöyryytetään, poljetaan ja kohdellaan kuin jotakin puoliapinaa. Joka ainoa virkamiehen/naisen retku vaatii kunnioitusta itselleen, mutta jos minä arvostelen heidän toimintaansa he kutsuvat vartijat paikalle. Länsirölläys on sitä että lûgenmedia näyttää strömsötä ja vaikenee maan kurjistuvasta tilanteesta. Minä en ole yksin, sen tiedän. Tässä maassa on 1 000 000 (miljoona) alle köyhyysrajan elävää ihmistä ja pinna kiristyy. Viekää perkele vaikka tuhkatkin pesästä, mutta kun ei ole enää mitään muuta menetettävää kuin henkiriepu niin paskaaks tässä pannaan paikat hilloks.

  Tykkää

 4. Luin nettiuutisia Yleltä, 31.12.21. Valheenpaljastaja. Neljä juttua, jotka vuoden huuhaa uutisia.
  Ihmettelen niiden nostoa artikkeliin.
  1. Rokotefirman johtaja ottanut rokotteen, vaikka muuta väitetään.
  2. Tampereella tarvittu ambulanssia rokotepaikalla.
  3. Jonkun nettikirjoittajan rokotuksen jälkeen tulleita oireita ja nettikirjoittelua.
  4. USAn Capitalin tapahtumat 06.01.2021 joita väitettiin selvitetyksi (ainakin antifan osalta).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s