SATIIRI | Valtiokeijusto tiedottaa: Tasa-arvon tukeminen sanan ja mielipiteen vapaus optimoimalla (Vaihe II)

AvoinMedia julkaisee uudelleen vuonna 2017 kirjoitetun 2-osaisen satiirin. Satiiri on taas ajankohtainen OM Anna-Maja Henrikssonin rakenteleman maalituslain ja Vainokäräjien takia.
Tiedän eduskunnassa luettavan tekstejäni. Kenties olisi pitänyt aikoinaan alleviivata, että näitä satiireja ei ole tarkoitettu politiikkaohjeiksi? Maailma on Pahkasika.

Valtiokeijuston pyrkimys tehostaa ja jäntevöittää tasa-arvoa, taistella rasismia ja syrjintää vastaan sekä tukea kehitystä kohti entistä avoimempaa, läpinäkyvämpää ja informatiivisempaa kansalaisyhteiskuntaa on valmis siirtymään toiseen vaiheeseen.

Valtiokeijusto tiedottaa:
Vihapuheen ja rasismin torjuntatoimet, Vaihe I

Vaiheessa II toteutetaan seuraavat tehostamis- ja uudelleenorganisointitoimet:

Koko Suomesta muodostetaan yksi ainoa maakunta

Maakuntauudistusta tehostamalla vältetään etnisesti ja rodullisesti syrjivä eriarvoistuminen kun savolaiset, karjalaiset ja muut Suomen heimot lakkautetaan yhden nimikkeen – suomalainen – alle.

Suomi siirtyy yksipuoluejärjestelmään

Ideologisesti ja uskonnollisesti syrjivä monipuoluejärjestelmä loppuu, ja se korvataan valinnanvapauden käyttämisen helpottamiseksi yhdellä puolueella, johon kaikki automaattisesti ja tasa-arvoisesti kuuluvat.

Yhteiskunnallisesti hajottava ideologinen kamppailu jää historiaan, ja Suomi voi katsoa luottavana tulevaisuuteen entistä tehokkaamman, yhdenvertaisemman ja avoimemman hallinnon kanssa.

Edellä lueteltu auttaa Suomen hallitusta sen säästötavoitteissa. Rahanjako puoluetukien muodossa tulee kohdistumaan kustannustehokkaasti yhdelle ainoalle: keskushallinto hoitaa entisen monikerroksisen himmelirakenteen kaikki tehtävät.

Viha-, huoli- ja pelkopuheen sekä naurunalaiseksi joutumisen torjumiseksi suomenkieltä uudistetaan poistamalla siitä kaikki sanat. Jokainen sana voi tulkinnanvaraisuutensa takia haavoittaa, loukata tai uhata jotakuta.

Viha-, huoli- ja pelkopuhe sekä naurunalaiseksi tekeminen estyy tehokkaasti suomenkielen uussanastolla, joka sisältää kustannustehokkuuden optimoimiseksi nolla sanaa.

Yhteiskunnallisesti hajottava, vallitsevaa valtarakennetta uhkaava verbaalinen ja litteratuurinen mielipideilmasto homogenisoituu edistäen yhteiskuntarauhan kannalta suotuisaa tasapäistymistä.

Arvojohtaja, työväen presidentti Sauli ”Finland for Sale” Niinistö pitää vaarallisena kehityksenä sitä, että kaikki eivät pidä oikeasta totuudesta huomauttaen, että median Suomessa sananvapauden kautta harjoittama kontrolli vaarantuu. Tästäkin syystä arvojohtaja Niinistö esittää Saksan mallisia miljoonasakkoja ”vihapuhujille” – valtiontaloudessa on aukkoja korruptiovapauden takia.

tuntemattomaksi jääneen
digikuvankäsittelijän muotokuvaluonnos:
Koko kansan Niinistö

Uudistustoimenpiteiden jälkeen useita julkisen sektorin palveluita (kuten vihapuhepoliisi, nettisensorit, valtiollinen media, kansaneläkelaitos jne.) voidaan lakkauttaa.

Kansallisen turvallisuuden takaamiseksi valtiokeijusto on päättänyt siirtymävaiheen täydelliseksi implementoimiseksi ja onnistumiseksi säilyttää ajatusrikos- ja poliittisen poliisin (ARPO ja PolPo) yhtä toistaiseksi kuin autoveron.

Kokonaisuudessaan uudistukset takaavat Suomesta rakentuvan Pohjolan KoreanOnnelan, joka loistaa hehkuvana älyn majakkana ja seuraamisen arvoisena esimerkkinä muille maailman maille.

Arvo Pohja, pääministeri
Arvotyhjiönmäellä 24.12.2017


Tämä satiirikirjoitus on julkaistu alunperin 24.11.2017 Vastavalkeassa otsikolla ”Valtiokeijusto tiedottaa.

VAROITUS
Satiirin lukeminen saattaa vaarantaa mielenrauhasi!

Kuva: Pixabay (CC0)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s