Hätähuuto dystopian porteilta

AvoinMedian lukijan näkemys maailman tilasta hänen armonsa tieteen (konsensuksen) vuonna 2020.

Kansalainen 0

Se, mitä tässä kirjoitan saattaa kuulostaa hullulta ja jopa täysin mahdottomalta, mutta itselleni sekä monelle muulle se on pelottava tosiasia. Kirjoituksessa mainitsemani asiat löytyvät kaikki virallisilta sivuilta: YK, Finlex, EU, WEF, WHO, valtiot, patenttirekisteri jne.

Useamman vuoden näitä tutkineena ja kehitystä seuranneena olen tullut johtopäätökseen, ettei meille ihmisille tai ihmisenä olosta ylipäätään paljon jäljelle jää. Enkä ole ainoa.

Kirjoituksessa mainitut asiat löytyvät suunnitelmista ja/tai valmisteluista. Jo tapahtuneista muutoksista voi lukea samoista lähteistä – ne voi myös huomata katsomalla ympärilleen. Asiat eivät ole yksinkertaisia, eivätkä mustavalkoisia.

Moni asia näyttäytyy hyvänä ja tavoiteltavan arvoisena, jos sitä tarkastellaan yksittäisenä ilmiönä. Kun huomioi kokonaisuuden ja nähtävissä olevan polun nykyiseen tilanteeseen, niin – toivottavasti – ymmärtää, mikä tässä on lopputulema.

Valheen korona

Miettikää nyt tätä maailmanmenoa: Koko planeetalla on käynnissä massiivinen operaatio yhden viruksen takia, vaikka joka vuosi kuolee enemmän ihmisiä samanlaiseen – yhtä tarttuvaan ja vaaralliseen – tautiin. Valtamedia on täysin yksipuolista ja jopa valheellista joka puolella maailmaa, lisäksi uutisointi on sanasta sanaan samaa joka maassa.

Media ja muutamat ylilääkärit sekä poliitikot kirkuvat sairaaloiden olevan romahduspisteessä ja tehohoidon ylikuormittuvan hetkenä minä hyvänsä, vaikka jokainen näkee ilmoitetuista luvuista – ja voi mennä itse toteamaan – tämän olevan puhdasta valhetta.

Meille yritetään melkein pakonomaisesti tyrkyttää rokotetta lähes vaarattomaan tautiin. Yksi suosikeista on kokeellinen geenirokote, joka on tehty vuodessa markkinoille asti, kun keskimääräinen aika on 20 vuotta ja ennätys 7 vuotta.

Myös massiivinen sensurointi ja sanan- ja ilmaisuvapauden kaventuminen – jopa kieltäminen – on silmiinpistävää. Ihmisiä joilla uskottavuus riittää ovat yrittäneet saada äänensä kuuluviin, mutta heidät on hiljennetty tavalla tai toisella. He sanoivat mielipiteensä.

Meille annettavat ohjeistukset ja rajoitukset ovat melkein kaikki terveydelle haitallisia. Muita sairauksia jätetään hoitamatta, vanhuksia kielletään näkemästä läheisiään, lapsille opetetaan ihmiskontaktin olevan likaista ja vaarallista ym.

Määräykset aiheuttavat kärsimystä ja kymmeniä kertoja enemmän kuolonuhreja. Minusta nämä ovat vähintään tappoja, ehkä murhia. Tuskin se taho, joka tätä harrastaa, lopettaa minun tai sinun kohdalle, vai?

Kukakohan mahtaa meidän oikeuksien, vapauksien ja hengen puolesta taistella, jos me emme niiden puolesta, jotka apua tällä hetkellä tarvitsevat?

Iso pyörä pyörii

Annan muutamia esimerkkejä. Tartuntatautilaki päivitettiin Suomessa vuonna on 2016 ja nyt siihen ollaan tekemässä muutosta, mikä mahdollistaa esim. huostaanoton pelkän tautiepäilyn takia. Valituksen tekeminen on toki mahdollista, mutta se ei keskeytä huostaanottoa.

Liikkumista rajoittavat muutokset oman maan sisällä ovat valmisteilla tai jo käynnissä. Ihmisten hyvinvoinnilla, terveydellä, turvallisuudella, mielipiteellä eikä millään muullakaan tavallista kansalaista koskevalla asialla ole enää pitkiin aikoihin ollut mitään merkitystä.

Maan käyttöön ja omistukseen EU:ssa valmisteilla olevat muutokset, rajoitukset ja lopulta kieltäminen on käynnissä. Nyt mennään pikavauhtia – avuksi otetaan tavallista ihmistä syyttävä ja rankaiseva ilmastonmuutos.

Poliitikot, politiikka, hallitukset, laki, kokonaiset valtiot ovat muutamien korporaatioiden sanelemien ehtojen ja vaatimusten ohjaamia. Tämän sanelupolitiikan on mahdollistanut velka. Velan taas pohjimmiltaan mahdollistaa korko.

Soppaan mukaan markkinatalous, jonka ydin on sama kuin missä tahansa pyramidihuijauksessa: muutamat saa kaiken. Nämä yhdessä taas pakottavat talouskasvuun eli kulutukseen.

Keppihevosia riittää, mutta pelko ja sillä hallitseminen on ydin. Loputtoman oravanpyörän vauhti vain kasvaa ja ihmisen juoksutila pienenee. Vaikka juoksutila itsellä riittäisi hautaan asti, miten mahtavat seuraavat sukupolvet pärjätä?

Milloin on oikea aika sanoa seis? Kohta se voi olla myöhäistä.

High-tech-hyvää

Jotta välinpitämättömyydestä, itsekkyydestä, sosiaalisesta ja psykologisesta muokkauksesta ja monesta ei niin moraalisesta tai hyvää tarkoittavasta syystä sallimamme näkymätön vankila olisi pakovarma, mukaan kuvioon astuu teknologia.

Valtamedian kirjoitusten perusteella teknologiaa (tekoäly, kasvojentunnistus, digitaalinen raha ym.) voisi kuvitella hyväksi tai neutraaliksi. Voisi kuvitella sen tuovan ainoastaan helppoutta, nopeutta ja mukavuutta – mutta eikö mitään negatiivista?

Kanadasta sekä monesta muusta länsimaittain katsottuna sivistyneestä maasta näemme, kuinka valtaapitävät (sätkynuket) hyväksikäyttävät teknologiaa omien etujensa ajamisen lisäksi poliittisiin vastustajiin, toisinajattelijoihin ja jopa tavallisiin kansalaisiin. Kiina lienee teknologian väärinkäytön edelläkävijä ja moni länsimaa marssii tyytyväisenä perässä. 

Teknologiset keinot eivät rajoitu kasvojen tunnistukseen. Patenteista jokainen voi itse käydä tutustumassa vempeleisiin, joilla hallitaan ja/tai ”istutetaan” ajatuksia ihmismieleen tai näkymättömistä nanoroboteista, jotka pystyvät ties mihin – niin hyvään kuin pahaankin.

Miten voisimme luottaa, ettei meille tehdä samoin, kun edes avointa keskustelua ja pohdintaa ei asiasta käydä? Kysymättä, pohtimatta ja ilman avointa keskustelua ihmisten synnynnäisiin vapauksiin ja oikeuksiin ollaan teknologian avulla tekemässä peruuttamaton muutos. Tervetuloa korporaatioiden johtamaan ja luomaan teknotyranniaan.


PÄIVITYS 3.1.2020 klo 4:23: Lisätty kirjoittajan nimimerkki ”Kansalainen 0”.

Kuva: PIRO4DRichard Reid, Henryk Niestrój, Alexander Lesnitsky via Pixabay. Kuvanmuokkaus: Johanna L

12 comments

 1. Ëi siinä sitten mitään, antaa palaa vaan: sananmukaisesti nimittäin kansa ja maa, ei tätä enää pysty pelastamaan. Jälkipolvet hoitakoot asiansa niin kuin parhaaksi näkee.

  Tykkää

  • Jos viiden tai kymmenen vuoden kuluttua osoittautuukin, että kansa ja maa voivat ihan hyvin, toivottavasti ne jotka kirjoittelevat näitä tuomiopäivän profetioita tulevat silloin esiin ja myöntävät, että väärässä oltiin!

   Valitettavasti en usko, että näin tulee tapahtumaan. Silloin on framilla muut pelonaiheet joista vaahdotaan.

   Tykkää

   • Ymmärrän kirjoituksesta saamasi kuvan. Se mikä ehkä itseltäsi jää huomiotta on se todellinen kohde, joka pelon avulla hallitsee. Tästä pelon todellisesta levittäjästä ei liene epäselvyyttä, kun valheen turvin toimii sinunkin silmien alla. Ilmiselvää polkua on vaikea esittää jo tapahtuneen ja tulevien tapahtumien selvä suuntaus.

    Tykkää

 2. Tämä on pitkän aikajänteen tulos, hitaasti mutta päättäväisesti on edetty vuosikymmeniä ja jo alkaa tuntua, että ollaan loppusuoralla, eletään aikoja kuin olisi sokka jo vedetty pois laukaisimesta.
  Pohjustuksena on ollut kansan vieraannuttaminen kauaksi luonnosta / luonnollisuudesta kasvattaen siittä rahan palvojaa / kumartajaa joka on täysin riippuvainen ”rahankuvan” antamasta ostovoimasta, siis kykenemätön omaperäiseen Saarijärven Paavon tapaiseen elämään.
  Ja jos viellä löytyisikin sellainen vastavirrankiiski / itsenäinen jukuripää joka luottaisi omien käsien kykyyn / taitoon ja ymmärrykseensä, niin häneltä on viety mahdollisuudet Itsenäiseen elämään, siittä pitää huolen näiden kaikkitietävien ”viisaiksi” opetettujen pyrökraattien laumat.

  Edesmenneet sukupolvet olivat oikeassa vierastaessaan liiallista kouluttamista, ”ei siellä tule muita kun laiskoja herran ketkuja, kukas sitten työt tekisi?”, näin ymmärsi kansa jonka päätä ei ollut viellä sekoitettu akateemisella viekkaudella ja ylenkatseella.
  Muistan kun v.1991 työmatkallani poikkesin Kannuksessa parturiin ja siellä oli kaksi tuolia jossa toisessa istui isäntämiehen oloinen asiakas. Mieleeni on jäänyt hänen juttunsa nuoresta huipulla olevasta politiikosta, hän kertoi ettei siittä ollut työntekijäksi ja jos hän johonkin tartui niin melko varmaan siinä epäonnistui, isänsä oli päättänyt, että ei tässä auta muu, tehrään siittä herra ja nyt se koheltaa ministerinä.

  Näinä aikoina nautitaan jo näistä hedelmistä suuri osa kansasta on kuluttanut koulunpenkkejä kymmeniä vuosia ja aina vaan läpi elämän kuulemma täytyy kouluttautua, se ajatuksen muokkaus aljetaan jo imeväisiässä ja varmaankin jo vanhemmiltansa perimissään geeneissä on muokkautunut tarve alistua ohjeistettavaksi tumpeloksi.

  Edesmenneet sukupolvet jotka viellä ajattelivat luontaisesti neuvoivat lapsiaan ja tiesivät, että ”kyllä työ tekijäänsä neuvoo”, nykyään ei vuosikymmeniä ammatissaan kehittynyt taitaja saa tehdä työtään ilman joidenkin konsulti kloppien antamaa ”koulutusta”!
  Tätä on se pyrokratia joka elätelee koulunpenkillä per…llänsä mandaantinsa hankkineita, vaan ei kokemuksella.
  Esi-isät myös tiesivät, ”ettei korppi korpin silmää noki” ja ”jos menee herrojen kanssa marjaan, niin ne vie marja ja roppisetkin”, näitä esi-isiämme voi täydelisesti sanoa Viisaiksi, vaan mitä nämä pyrökraatit ovat muita kuin suuren rahan vasalleita jotka laulavat heidän laulujaan.
  Oli viellä yksi pätevä neuvo vanhoilla, eli ”velka on veli ottaessa, mutta veljenpoika maksaessa”, sillä he varoittivat velkaantumisesta tietäen, että kun olet velassa elät silloin nöyränä vasallina ikään kuin löysässä hirressä kunnes olet maksanut lainasi.
  Ennen kansakouluissa opetetiin säästämään, mutta nykyään tulee tuutin täydeltä velaksi ostamisen ”autuutta” ja se on psykolookisesti harkittua mainontaa pyrkien iestämään kansa nöyräksi ”muulilaumaksi”.

  Korkeakoulut suoltaa näitä opetettuja ”viisaita” niin jotta herrahissit pullistelevat ja tämä ”viisauden” tulva on tunkeutunut jo sellaisille alueille jotka on perustettu puolustamaan kansaa ja oletikki sen heikompiosaisia, elikkä työväenpuolueet ja ammattiyhdistykset, tänä päivänä ne on vallattu korkeapalkkaisten herrojen vakansseiksi ja sen mukaan myös toimivat.
  Eduskunnassakin näkee sen, että on aivan sama mikä puolue on vallassa, niin politiikka on samallaista ja jos jossakin puolueessa viellä löytyy joitain aateettansa ja lupauksiansa puolustavia, niin hänet irroitetaan ryhmästä pois ”häiriköimästä”.

  Elikkä nyt on kaikki mahdollista kun maallamme on globaalisesti opetettu ylimystö, -kansa ahdetaan muutamaan kasvukeskukseen, -maaseutua tuhotaan kaikella tapaa muuttaen kaiken globalisteille saalistuskentäksi, -Suomenkansa ollaan vaihtamassa joksikin sekasikiömassaksi joilta kielletään ymmärrys sukupuoleen sekä etnisyyteen, -maamme on miehitysvallan alla, mutta näin ei varmaan olisi jos ei meidän viisaat vasallimme olisi huutaneet, että nyt on loikattava EU:n-junaan taikka jäädään laiturille ja Kansaa pettäen kavalsivat SUOMEN ITSENÄISYYDEN:

  Tykkää

  • Oppi on niin kauan hyvästä, kunnes ahneus ja valta tunkeutuu oppia sekoittamaan. Mikä johtaa luonnolliseen ja loogiseen johtopäätökseen yksinkertaisen elämän olevan keino puolustautua rahaa vastaan ( ahneu, valta ). Niin kuin Korvenkulkija osoittaa, niin sekin keino on pian historiaa ja lopulliseksi kysymykseksi jää milloin kansa sanoo nyt riittää?

   Tykkää

 3. Luonnon hengget, jotka eivät aina ole pieniä, tulevat kohta päälle. Brutaali isänmaamme kohtelu ja teurastus koskee myös näkymätöntä osaa. Oikein naurattaa , mutta Eki-setä oli nähnyt ja kuullut, että henkimaailma tuloo kohta päälle!

  Tykkää

 4. Kuka nyt uskoo enää koko koronaan, paitsi suurin osa kansasta jotka kulkee laput naamallaan. Oi kelpo haaksirikko-Jeesus veli, Sä rannan unohdettu ajopuu hiiop! Hei Hoffmanninin tipoissa aatos eli. Nyt palaa linna aatos ikuistuu. Hyvää Joulua kaikille.

  Tykkää

 5. Hyvää Joulua ja muistelkaamme mitä oli elämä ITSENÄISESSÄ SUOMESSA ISÄNMAASSAMME ja kertokaamme siittä jälkipolville, kasvattaaksemme ja kannustaaksemme heitä kansamme Itsenäisyyteen joka saavutetaan ja pidetään vaan kansan yhdistymisellä puoluerajat mitätöiden, sekä vieraiden / valloittavien kulttuureiden valoittamisen päättäväisellä torjumisella.
  FIXIT irti EU:sta!

  Tykkää

  • Älä Juhani unta näe. Yksikään puolue ei kannata Suomen irtautumista EU:sta, persutkin vain näön vuoksi. Me pysymme Euroopan unionissa maailman tappiin asti, kuten pitääkin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s