Tiedusteluveteraanit tutkivat vaalien rehellisyyttä

The Epoch Times uutisoi yli 400 henkilöä käsittävän kansainvälisen verkoston alkavan tutkia Yhdysvaltain presidentinvaalien 2020 rehellisyyttä. Verkostoon kuuluvat tulevat tiedusteluyhteisöstä (Intelligence Community, IC), armeijasta, lainvalvonnasta ja lakimieskunnasta.

Verkostoon kuuluva ex-CIA Robert Caron kertoo The Epoch Timesille kuuluneensa verkostoon vuodesta 2014, jolloin tiedusteluyhteisön sisällä heräsi huolta sopimattoman toiminnan lisääntymisestä: monet tiedusteluvirkailijat pimittivät tietoa esimiehiltään ja esimiehet suurelta yleisöltä.

Caron arvelee, että silloisen presidentti Barack Obaman (dem) tapa käyttää Libyan Benghazissa sijainneeseen Yhdysvaltain konsulaattiin tehdystä hyökkäyksestä saamiaan tiedustelutietoja herätti monet tiedusteluyhteisön jäsenet ja synnytti verkoston.

Toimitus huomauttaa

Obama itse puhui Benghazin rakennuksesta Yhdysvaltain ”valtuuskunnan” sijoituspaikkana (U.S. diplomatic mission). Ulkoministeriön nettivuilla ei vuonna 2011–2012 ollut listattuna Benghazissa sijaitsevaa konsulaattia. New York Times raportoi tuolloin Obaman Valkoisen talon peittelevän sitä, että Qatarin ja Saudi-Arabian kautta Syyrian hallituksen kaatamiseksi ns. kapinallisille tehdyt asetoimitukset päätyvät pääasiassa jihadisti-islamilaisille ryhmille. Koska asetoimituksia tehtiin välikäsien (Turkki, Saudi-Arabia, Qatar, Libanon jne) kautta, niiden lopullista päämäärää ei kyetty kontrolloimaan. On syitä uskoa, että Benghazin valtuuskunnan sijoituspaikka, ”konsulaatti” koordinoi asekuljetuksia ja jihadisti-islamistien värväämistä tukeakseen tavoitetta: Syyrian hallituksen kaataminen.

Kun raportteja lukuisista epäselvyyksistä vuoden 2020 vaaleihin liittyen alkoi ilmestyä, tutkijaverkosto alkoi kasvaa. Caron kertoo verkostoon kuuluvan entisiä tiedustelutyöntekijöitä, analyytikkoja ja operatiiveja (”vakooja”) armeijan tiedustelupalvelusta (DIA), keskusrikospoliisista (FBI), keskustiedustelupalvelusta (CIA) ja kansallisen turvallisuuden virastosta (NSA) samoin kuin poliisivoimista ja oikeuslaitoksesta. Mukana on myös muita kuin amerikkalaisia toimijoita.

Vaalipetos oli niin massiivinen – huolimatta siitä mitä massamedia sanoo – että tiedot täytyy saada suuren yleisön ulottuville, Caron sanoo jatkaen, että tästä syystä yhä enemmän ja enemmän väkeä ilmoittautuu mukaan tutkimaan. Osa verkostosta on keskittynyt tutkimaan Kiinan mahdollista osallisuutta vaalipetoksissa.

Esimerkkinä massamedian harjoittamasta informaatiokontrollista Caron kertoo omakohtaisen kokemuksen: hän oli ollut tammikuussa 2019 McAllenissa, Texasissa, kun istuva presidentti Donald Trump (rep) vieraili paikkakunnalla tarkistamassa Yhdysvaltain ja Meksikon välistä raja-aitaa. Toisella puolen katua oli Caronin mukaan noin sata ihmistä ja toisella puolella paljon isompi joukko.

Caron sanoo, että massamedian uutisoinnin perusteella moni jäi siihen uskoon, että isompi joukko oli paikalla vastustamassa Trumpia ja aidanrakennusta, vaikka he todellisuudessa olivat siellä kannattamassa Trumpia. Caron kertoo keskustelleensa paikalla olleiden kanssa, ja he olivat kertoneet tuntevansa olonsa paljon turvallisemmaksi aidan ansiosta, koska ilman sitä meksikolaiset rikollisjärjestöt olisivat tulleet rajan yli ja pakottaneet heidän lapsensa myymään huumeita.

Vuotuisessa Gallup-kyselyssä Amerikan ihaillummasta miehestä ja naisesta Donald Trump vei ensimmäisen sijan miesten sarjassa, kun vaaleissa vastassa ollut haastaja, median vaalivoittajaksi julistama Joe Biden (dem) sai yli puolet vähemmän kannatusta:


Lähde

Wu, Terri |The Epoch Times (2.1.2021): More than 400 Ex-intelligence Officers to Investigate Election Irregularities. https://www.theepochtimes.com/more-than-400-ex-intelligence-officers-to-investigate-election-irregularities_3640420.html

Kuva: DWilliam via Pixabay, mohamed hassan (CC0) via Pxhere, Pixy (CC0). Kuvanmuokkaus: Johanna L

6.1.2021 klo 17:23 muotoiltu uudestaan Gallup-tuloksia koskeva esittely. RS

25 comments

 1. Alkaa hiljaksiin jo tympiä tuo valtamedian jankutus, että mitään näyttöä vilpistä ei ole. Ihan lämpimikseenhän nämä Trumpin kannattajat keksivät vain satuja vähäpätöisestä asiasta – siis demokratian tärkeimmästä ilmenemismuodosta, eiköstä? Ja nuo ääntenlaskun tarkistuksetkin ovat lähinnä vitsi, jos tarkistajina ovat samat henkilöt, jotka tekivät edellisen laskennan. Totta helvetissä he saavat saman tuloksen kuin aiemminkin! En muista missään yhteydessä korostetun, että laskijat olisi vaihdettu. Minulle on ulkopuolisena yhdentekevää kumpi vaalit voittaa, mutta jenkkien itsekunnioituksen ja hallinnon kasvojen kannalta olisi äärettömän tärkeää, että nämä vilppisyytökset selvitetään pohjia myöten.

  Tykkää

  • Samaa voi sanoa vuoden 2016 vaaleista, joissa Venäjä pyrki todistetusti vaikuttamaan tulokseen ennennäkemättömin keinoin, eikö totta?

   Tykkää

  • Demokraateistakin on 17-30% (kyselystä riippuen) sitä mieltä, että vaalivilppiä tapahtui.

   Trumpin ryhmä on oikeassa siinä, että asia on selvitettävä. Se, oliko vilppiä paljon vai vähän on oikeastaan sivuseikka, koska vaalien rehellisyyteen tulisi voida luottaa.

   Tykkää

 2. Kaikki valtiot vakoilevat toisia valtioita, myös ns. ystävävaltioita. ja pyrkivät käyttämään saamiaan tietoja edukseen. Ei se ole salaliittoteoriaa vaan julkinen salaisuus. Digitalisaatio on tehnyt vakoilusta jopa helpompaa.

  Tykkää

  • On paljonpuhuvaa, Riikka, ettet näe mitään kyseenalaista väitteessä, että ”juutalaiset hallitsevat Amerikkaa”. Tosin entiseltä Magneettimedian senttarilta en muuta odottanutkaan.

   Tykkää

   • Artikkeli, jonka yhteydessä väite esitettiin käsittelee vaaleja ja vaalivilppiä, joten heitto yhdistyi AIPAC:iin, vaalirahoitukseen, Yhdysvaltain taloudelliseen ja sotilaalliseen apuun Israelille sekä erinäisiin viime vuosien vakoilujuttuihin (Lawrence Franklin, Steve Rosen, Keith Weissman, Jonathan Pollard jne) eli luin sen kärjistyksenä.

    Avohoito-media, oletko mahdollisesti masokisti? Inhoat niin paljon kaikkea täällä ja silti et malta pysyä poissa.
    Vai silitteletkö egoasi? Muiden ”tyhmät” kommentit ja ”väärät” ajatukset hellivät minäkuvaasi? Kommenttisi käsittelevät pääosin kirjoittajia ja muita kommentoijia.
    Viihdytysvaikutukseen en usko, koska kommenttiesi perusteella et ole — etkä tule — hyvällä tuulella.

    Liked by 1 henkilö

 3. Riikka, karkeasti ilmaisten olet ollut vuosikymmeniä suurimpia intressejä vastaan. (Eliitti, pankit, Nato, lääke- ja rokoteteollisuus.) Äärimmäisen faktakeskeisesti, mikä ärsyttänee enemmän kuin jos olisi vaikkapa Trumpin suorasukainen fanittaja.

  Jotkut täällä osoittavat jatkuvasti vain ääri-inhoa kommentoimiaan kommentteja ja juttuja kohtaan, usein ad hominem -tyylillä ja äärilaajentaen keskustelua julkaisun aiheesta ja usein Natolle tärkeään ”Venäjä kamalan vaarallinen ja ovela” -kuviointiin. – Niin voimakkaasti ja jatkuvasti, että ainoa järki asiaintilan taustalla voi olla vain se, että he saavat siitä tai siihen liittyen jotenkin rahaa (esim. saavat työajallaan tehdä). Vaikka miten kieltäisivät sen.

  Perusteluiksi, esimerkiksi:

  1) Suomeen liittyy isoja raha-asioita, kuten että se Natolle tärkeä vähintään 30 mrd e hävittäjäkauppa ei ole vielä ihan varma, vaan vuoden lopulla on vielä jokin päätöstilanne siitä. Myös EU päästökauppahullutuksineen on iso taloudellinen kuvio.

  2) Suomen hallitusvalta on tuntunut olevan melko vakaa, kansalaisyhteiskunnasta monin tavoin piittaamaton, mutta jostain syystä herkästi vallanpitäjät ovat usein aiemminkin ärsyyntyneet.

  Esim. Juha Korhonen selvitti, mistä URL-osoitteesta tulivat pahimmat MV-lehden kommentointiin tulleet kommentit vakaasti ja voimakkaasti Natokriittisen Janitskinin päätoimittaja-aikana. (Ne, joista Janitskin sai sitten tuomion kun ei ehtinyt poistaa ajoissa. – Keilaniemestä, jossa on vain KRP:n päämaja. (Eivät siis välittäneet edes alkeellisesti suojata yhteyttä.) Janitskinhan oli se, joka sati ennätysvaltavat klikkausmäärät ja muodosti kanavan, jota kautta tietovuotajat pystyivät anonyymisti vuotamaan, kuten hallituksen ja SPR:n salainen VOK-sopimus vuoti eli toisin kuin julkisuuteen väitettiin oli sopimus avoimesta piikistä.)

  Ja miksi jotkut jaksavat vainota ja rahoittaa vainoamista kauankin, kuten vakaasti ja selvästi Natokriittistä Molaria vainottiin 2009 – 20 (vai jatkuuko yhä). Siis osa-aikainen vessansiivooja tuotti harvoilla asiakirjoituksillaan niin paljon haastetta joillekuille, että ainutkertaista elämäänsä uhrasivat varsin mittavasti…

  Tykkää

 4. KRP:lla ei ole tarvetta piilotella yhteyttä koska poliisi tekee päätöksen esitutkinnan aloittamisesta.

  Ja jos siellä joku lainvalvoja harhautuisikin tutkimaan niin syyttäjävirasto torppaa moisen sopimattoman aloitteellisuuden.

  Poliittisten virkanimitysten haittavaikutukset ovat moninaiset.

  Näin kärjistäen.

  Olenko minä vastaan? Itse olen ajatellut olevani elämän ja ns. tavallisen ihmisen puolesta. Sama asia, näkökulmaero.

  Mitä faktoihin tulee, minulla on ”väärät faktat” aina, kun kommentoija on eri mieltä kanssani. Tai vähintään olen ymmärtänyt faktat väärin, tulkinnut väärin tai en ole ymmärtänyt lainkaan, mistä seuraa ettei minulla saa olla ajatuksia eikä mielipidettä, minun pitäisi olla hiljaa etten vääristä ”vapaata keskustelua”. 😀

  Tykkää

  • ”näkökulmaeroa” hyvin havaittavissa nyt tossa ameriikan tilanteessa.kun samat poliitikot,samat mediat,samat ”asiantuntijat”,on kaikki nyt tuominneet tota mielenilmausta,mutta kaikki ne on vastaavissa tapauksissa olleet toisella kannalla,kun tapahtuu saman mafian tukemina tai jopa aiheuttamana vastaavaa.tosin moisissa maissa olisi kyllä jo suurella äänellä tuomittu vastaavat tapahtumat vaaleissa,nyt vähätelty pelkästään.
   ja saman mafian väkee on varmaan myös nää kommentoijat,jotka aina kumoomassa juttuja todella heikoilla argumenteillaan,ja usein ehtivät jotenkin aina ensimmäisenä kommentoimaan

   Tykkää

   • A-siantuntija, olet täysin väärässä. Me kommentoijat olemme todellista älyllistä eliittiä, toisin kuin kaltaisesi itsensä työkyvyttömyyseläkkeelle ryypänneet trukkikuskit, joiden peruskoulun jälkeinen sivistys on hankittu nettiä selailemalla 🙂

    Tykkää

   • ”me kommentoijat..” järki on särki,ja aivan liian köykäisesti pääsee/joutuu nykyään avohoitoon.
    ja mikäli olisitkin ”älyllistä eliittiä”,niin ei näy kulkevan äly ja viisaus käsi kädessä.

    peruskoulun jälkeen joutui sivistymättömänä odotteleen nettiä parit kymmenet vuodet,ja vaikka ehdin kansakouluakin käydä,niin eläkeelle pääsyä odotellaan yhä

    Tykkää

   • 😀

    Äärioikeisto on virallinen uhka mutta täällä näkyy sdp kaipaavan puhdistuksia ja kyydityksiä.

    Tykkää

   • Kaksoisstandardit ovat käteviä. Mielenilmaukset kuuluvat perusoikeuksiin paitsi silloin kun osoitetaan mieltä ”väärän” asian puolesta — kuten nyt Yhdysvalloissa, kehtaavat vaatia että avoimesti ja läpinäkyvästi tutkittaisiin olivatko vaalit rehelliset. Sellainen uhkaa demokratiaa! (sarkasmivaroitus)

    Tykkää

  • Onhan se melkoisen huvittavaa, että kun idolinne Trump järjestää tällaisen tempauksen, josta tulee lähinnä mieleen Aatun pieleen mennyt oluttupa-vallankaappaus, jaksatte vielä osoitella sormella muita tai vaahdota jostain kuvitteellisesta vaalivilpistä.

   Jungner on enimmäkseen urpo, mutta toki on hyvä jos Yhdysvaltain poliisista poistetaan väkivaltaiset ääriainekset. He voivat vaikka muuttaa Köyringin metsätilalle raivaussahaa heiluttamaan 🙂

   Tykkää

   • Meillä hra 13 v. hoitaa raivaussahallaan raivauksen, omasta halustaan.

    Trump ei ole idolini, Biden vielä vähemmän. Vaalien rehellisyys se useimpia kiinnostaa, Tilanne on edelleen avoin vaikka The Nation in Action -vaalitarkkailuorganisaatio kertookin, että Yhdysvaltain hallituksen alihankkijan Leonardo S.p.A:n työntekijä Arturo d´Elia on antanut valaehtoisen lausunnon (affidavit) siitä, että hän latasi äänien siirtämiseen tarvittavan softan. BlueSkyReportissa tarkemmin https://twitter.com/BlueSky_Report/status/1347272174802006017

    Tekstinäyte https://twitter.com/t600jefferson/status/1347269346310017024

    Jään odottamaan lisätietoja aiheesta.

    New York Postin mukaan ainakin kaksi Trumpin kannattajiksi naamioitunutta Anfifan jäsentä oli mellakoissa Capitol Hillillä https://nypost.com/2021/01/07/known-antifa-members-posed-as-pro-trump-to-infiltrate-capitol-riot-sources/

    Vain kaksi?

    Tykkää

   • ”According to US investigative sources working here in Italy since 18 November 2020, it was the US Embassy in Rome who coordinated the data manipulation of votes cast for President Trump to Joe Biden, with the technical complicity of Leonardo SpA, a company that is 31% owned by the Italian Government and generates more than half of its multi-billion USD annual revenue from its US based subsidiary. Leonardo DRS whose chief executive officer, William Lynn III, was formerly the undersecretary of defense during the Clinton Administration. […]

    According to individuals who carried out the data switch operation under the direction of US intelligence officials in the American Embassy, they utilized one of Leonardo’s advanced military spec (cyber warfare) satellites to transmit manipulated votes back to Frankfurt servers and on to the United States, as reported by the journalist Cesare Sacchetti. […]

    At that point while the fraud was already widely initiated, the Leonardo SpA IT hackers realized that “Trump stood above Biden for a very large and unexpected number of votes” so much so that manipulation was in vain and not enough to make him lose. […]”
    https://federalinquirer.com/conte-leonardo-spa-and-the-u-s-embassy-behind-the-election-data-switch-fraud-to-take-out-trump/

    ——–
    Press Release: Votes Switched throughout U.S. Presidential Race – Institute for Good Governance

    ”Senior IT Expert at Global Defense Contractor Testifies in Italian Federal Court; He and Others Switched Votes throughout America in the U.S. Presidential Race

    Rome, Italy (January 5, 2021) – An employee of the 8th largest global defense contractor, Leonardo SpA, provided a shocking deposition detailing his role in the most elaborate criminal act affecting a US election. Corroborating the DNI Ratcliff’s report of international intrusion, Arturo D’elio outlined the scheme that proved successful in using Leonardo computer systems and military satellites located in Pescara, Italy. Recent reports of a hack at Leonardo now appear to have been an orchestrated cover to mitigate blowback on the corporation which is partially owned by the Italian government. […]
    https://nationsinaction.org/2021/01/press-release-voter-fraud/

    ————
    Rogne per Biden, spunta il video con i trolley strapieni di schede truccate

    Il team legale del Presidente Donald Trump tira fuori l’asso. Presentato al Senato in Georgia il video choc che conferma i brogli. Secondo i beninformati la testa di Biden cadrà alla vigilia di Natale e i media italiani bucano la notizia […]
    https://www.lunico.eu/rogne-per-biden-spunta-il-video-con-i-trolley-strapieni-di-schede-truccate/

    Tykkää

  • Heh. Jos henkilö ei kykene asialliseen keskusteluun hän on luuseri. Väittelyssä häviölle jäävä aloittaa vastapuolen nimittelyn, kun vasta-argumentit loppuu. Luuseri on häpeäksi itselleen ja ympäristölleen.

   Kyllähän tämä aika luo tällaista keskustelukulttuuria, että valtamediasta poikkeavaa ajatusta vastustetaan kiivaasti. Toiset ovat alttiimpia tälle sosiaaliselle manipuloinnille kuin toiset.. herännevät joskus. Voisivat liittyä Uusisuomen keskustelukerhoon kaltaistensa joukkoon pois häiriköimästä ja nolaamasta itseään.

   Tykkää

 5. ”A-siantuntija, olet täysin väärässä. Me kommentoijat olemme todellista älyllistä eliittiä, toisin kuin kaltaisesi itsensä työkyvyttömyyseläkkeelle ryypänneet trukkikuskit, joiden peruskoulun jälkeinen sivistys on hankittu nettiä selailemalla.”

  Olet, Avohoito-media, omaksunut valvonnan painopisteen siirtymän ja harjoitat nyt itsearviointia samalla raportoiden AvoinMedian tuottajaverkostossa läpinäkyvästi omavalvontasi tulokset.

  Vieläpä teet muillekin vaivaa säästämättä ja laadusta tinkimättä riskien tunnistusta ja palvelutarpeen arvioinnin.

  Tällainen systemaattinen seuranta ja mittava tietotuotannon uudistaminen saavuttaa varmasti muidenkin kuin minun arvostuksen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s