Norjassa 23 epäiltyä koronarokotekuolemaa

Norjassa on raportoitu kaikkiaan 23 koronarokotteiden haittavaikutuksiin kytkettyä kuolemantapausta 15. tammikuuta 2021 mennessä, Norway Today kertoo. Toistaiseksi kolmetoista tapauksista on arvioitu.

Raporttien perusteella uuden teknologian mRNA-rokotteille tyypilliset haittavaikutukset ovat saattaneet johtaa joidenkin hauraiden potilaiden kuolemaan, Norjan lääkevirastossa aprikoidaan.

Norjassa lääkevirasto Legemiddelverket ja terveysvirasto (Folkehelseinstitutet, NIPH-FHI) perehtyvät yhdessä haittavaikutusraportteihin. FHI on antanut uudet ohjeet koronarokotteita koskien. FHI suosittaa, että kunnoltaan hauraiden ei kannattane ottaa koronarokotetta.

PÄIVITYS * Rokotteen saamisen jälkeen kuolleiden määrä on noussut nyt 29 henkilöön, kertoo taloussivusto Bloomberg: *

Norway Raises Concern Over Vaccine Jabs for the Elderly

PÄIVITYS 21.1.2021 klo 07:00 Taloussivusto Bloomberg raportoi tutkittavien koronarokotekuolemien määrän nousseen Norjassa 33:n henkilöön. Kaikki olivat iäkkäitä. Norjan lääkeviraston johtaja Steinar Madsen sanoo, ettei odota toisenlaista tulosta Modernan mRNA-rokotteesta; Norja aloitti rokotukset Pfizer/BioNTechin mRNA-rokotteella, joka on käytössä myös Suomessa. Norjassa kuolee normaalistikin 45 henkilöä vuorokaudessa, Bloomberg muistuttaa.

PÄIVITYS 21.1.2021 klo 08:32 Ruotsin lääkevirasto ilmoittaa 16 koronarokotekuolemaksi epäiltyä tapausta ja toistasataa haittavaikutusta. Haittavaikutukset kattavat laajan kirjon kasvohalvauksista keuhkokuumeeseen, sydänoireista imusolmuketautiin ja kuolemaan.

Joulukuussa 2020 CNN:n haastattelema, Yhdysvaltain tartuntautiviraston (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) neuvonantajiin kuuluva, tri Helen Talbot oli huolissaan siitä, toimivatko koronarokotteet väestön hauraimpien osien suojelussa. Talbottia huoletti myös, millaisen vaikutelman antaa, jos rokote epäonnistuu [suojaamaan väestön haavoittuvimpia], ja mikä vaikutus yleisöön on sillä, jos hoivakotien asukkaita alkaa kuolla rokotteen antamisen jälkeen.

Samassa CNN:n ohjelmassa rokotteista tietoa tuottavan järjestön (Immunization Action Coalition, IAC) apulaisjohtaja tri Kelly Moore otti esiin sen, ettei rokotteiden vaikutusta ole tutkittu vanhusväestössä: Koska koronarokotteita ei ole tutkittu [hoivakodeissa elävässä] ryhmässä, emme tiedä, miten rokote heillä toimii.”


PÄIVITYS 16.1.2021 ”Rokotteen saamisen jälkeen… Bloomberg.”

Lähde

Norway Today: Norwegian Medicines Agency links 13 deaths to vaccine side effects. Those who died were frail and old. https://norwaytoday.info/news/norwegian-medicines-agency-links-13-deaths-to-vaccine-side-effects-those-who-died-were-frail-and-old

Kuva: Pxhere (CC0), Gedesby1989, mores345 via Pixabay

11 comments

 1. haittavaikutusrekisterissä. Päivitetty 15.1.2021.

  Rokotetyyppi (kauppanimi): mRNA -rokote (Comirnaty)

  Ilmoitusten lukumäärä: 32

  Yleisimmin ilmoitetut haittavaikutukset

  allergiset reaktiot (mukaan lukien anafylaktinen reaktio)
  rokotuskohdan reaktiot, rokotusraajan särky
  lihaskipu
  suurentuneet imusolmukkeet
  pahoinvointi/huonovointisuus
  nokkosrokko
  väsymys/voimattomuus
  päänsärky
  vilunväristykset

  https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/ajankohtaista/koronavirus-covid-19-/usein-kysytyt-kysymykset#kuinka-paljon-haittavaikutusilmoituksia-covid-19-rokotteista-on-tullut-suomessa-

  ”Tiedot koskevat epäiltyjä yhteyksiä, jotka kuvastavat ilmoittajan havaintoja ja näkemyksiä.”

  Tykkää

 2. Kyllähän FDA ilmoitti jo syksyllä, että yksi rokotteen mahdollinen haittavaikutus on kuolema.. Norjassa rokotettu noin 25 000, joten yksi tuhannesta on se todennäköisyys ko. haitalle.. taitaa olla pienempi todennäköisyys menehtyä itse tautiin..

  Suomen sensuurimedia vaikenee..

  Pfizer lopettaa toimitukset…

  Tykkää

 3. Kannattaa katsoa kuinka MTV Kakka ”Uutiset” uutisoi Suomen tilanteesta tänä lltana tälläisten huolestuttavien uutisten jälkeen…JOS..Sielu sietää sen Oksentelematta..Paskantoimittaja panee PARASTAAN…Jotta saa Naivit ja Tietämättömät Vanhukset ohjaamaan Tovereitaan. Ennenaikaiseen Hautaan…

  Toista on Onneks Ranskassa…Vanhusten kohdalla…Siellä Medianluktaito on kunnossa…

  https://sanojalauseita.wordpress.com/2020/12/29/ei-ne-kaikki-vanhuksetkaan-rokotetta-ota-ranska/

  Tykkää

 4. Kaninkoloista pitäville Suosittelen todella tätä videota..https://www.youtube.com/watch?v=P9eN_YPXX7A

  Antaa paljon Lisävalaistusta Niille jotka lhmettelevät USAn…Nykytapahtumia…

  Voi hypätä suoraan kohtaan 12:30…Sen jälkeen Voin luvata että Katsotte loppuun asti kun Ymmärrätte mistä ja Kenestä on kyse…!

  Sen jälkeen Suosittelen tätä osaa…Palapelistä…

  https://banned.video/watch?id=5fff54d4df45e13f8fff86a7

  Kaavan mukaan 17 päivä tätä Kuuta Juna pitäisi lähteä käyntiin…

  Tykkää

 5. IL jatkaa: ”Koronarokotteen saaneiden iäkkäiden potilaiden menehtymisiä selvitetään parhaillaan esimerkiksi Ruotsissa ja Norjassa.” tosin Ruotsia ei tuon enempiä mainita…

  humoristista (vertaa median huutamat ”korona”kuolleisuusluvut!)
  ”Suomessa rokotukset on aloitettu sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä sekä ikääntyneiden hoivakotien asukkaista. Rokotusten edetessä ikääntyneisiin on Fimean mukaan odotettavissa, että ikäryhmän kuolemantapauksia ilmenee myös rokotteen saaneiden ryhmissä ajallisessa yhteydessä rokottamiseen.”

  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/b469ee00-51b5-4026-8fc7-aabacf8218e9

  Tykkää

  • ”ikäryhmän kuolemantapauksia ilmenee myös rokotteen saaneiden ryhmissä ajallisessa yhteydessä rokottamiseen.”

   Tarkkaan harkittu muotoilu, jolla väitetään että kuolemat eivät johdu rokotteesta huolimatta ajallisesta yhteydestä, koska olisivat kuolleet muutenkin.

   Liked by 1 henkilö

  • Usko Toivola fb:ssa 11.1.2021 https://www.facebook.com/groups/tilannehuone/permalink/1623022491241005/

   ”ROKOTEPERÄINEN KORONA LEVIÄÄ JA TEKEE TUHOJAAN?

   Eiköhän yhä useammalla ala jo herätyskello soimaan näiden uusimpien korona-”ryppäiden” ja myös kuolemien suhteen.. Ilmeisesti näiden hoivapaikkojen tartuntojen taustalla on juuri hoitohenkilöstön -ja myös ikäihmisten saamat koronarokotukset ja siksi myös Ylelläkin on uutisointia jouduttu sensuroimaan rokotusten osalta päivän mittaan:

   1. Yle klo 10.34. Rauhaniemen uutisessa mainitaan henkilökunnan ja vanhusten rokotukset.

   2. Yle klo 13.01. Kajaania koskevassa uutisessa Yle joutui sensuroimaan uutistaan -enää ei mainittu rokotuksista mitään vaan sanotaan vain, että ”henkilökunta on suojautunut virusta vastaan”..

   3. Yle klo 15.44. Kouvolaa koskevassa uutisessa ei puhuta enää mitään rokotuksista tai ”henkilökunnan suojautumisista”..

   PÄIVÄN YLE-UUTISISTA:

   11.1. 10:34 ”Tampereen Rauhaniemen sairaalassa jo 11 vanhusta kuollut koronan seurauksena: Epidemia ollut mysteeri asiantuntijoillekin
   Rauhaniemen sairaalassa on todettu yhteensä 110 koronavirustartuntaa. Tartunnoista 59 on löytynyt potilailta ja 51 henkilökunnan jäseniltä.
   Sairaalan vanhukset ovat halutessaan saaneet rokotteen. Vanhainkotiosastojen asukkaiden rokotukset alkoivat tänään maanantaina. Hoitohenkilökuntaa alettiin rokottaa joulupyhien jälkeen.” https://yle.fi/uutiset/3-11731112

   11.1. 13:01 ”Ärhäkkä korona leviää kajaanilaisessa kuntoutuskodissa – pandemiapäällikkö: ”Vastaavaa leviämistapaa ei ole tavattu ainakaan Pohjois-Suomessa”
   Iso osa Samoojan kuntoutuskodin työntekijöistä ja asukkaista on sairastunut, vaikka henkilökunta on suojautunut virusta vastaan.” https://yle.fi/uutiset/3-11731376

   11.1. 15:44 ”Kolme vanhusta kuollut kotiutusosastolla alkaneen tartuntaketjun seurauksena Kouvolassa – tartuntoja jo kymmeniä ja useat ovat sairaalahoidossa
   Kuusankoskella Kouvolassa tapahtui viikonloppuna kolme Lauttarannan kotiutusyksikön koronavirusryppääseen liittyvää kuolemantapausta.

   Kotiutusosastolla on todettu tähän mennessä 33 koronavirustartuntaa. Tartuntoja on ollut sekä asiakkailla että henkilökunnalla. Lauttarannan kotiutusyksikössä todettiin ensimmäiset koronatartunnat tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Sen jälkeen kaikki asiakkaat testattiin, ja tartuntoja löytyi lisää. https://yle.fi/uutiset/3-11731661

   Tykkää

 6. Kokeilin googlen haun kautta kääntää tuota asiasta kertovaa lääkeviraston sivua, niin tuli ilmoitus:

  ”400. That’s an error. Your client has issued a malformed or illegal request. That’s all we know.”

  Muut sivut kyllä käänsi. Tein sitten saman kokeilun vpn päällä, eikä mitään ongelmaa.

  Tykkää

  • Olen törmännyt samaan ilmiöön mm. Ranskan hallituksen sivuilla kun hain tietoa hallituksen rahoittamista propagandahankkeista Syyriassa.
   ”Access denied” ei sekään ole harvinainen (omalla koneella) vaikka muiden vehkeillä sitten pääseekin lukemaan.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s