K-rokotekuolemia, kannabista ja k-leirejä

Kuolemia

British Medical Journal kertoo Paul Ehrlich -instituutin tutkivan kymmentä koronarokote-kuolemaksi epäiltyä tapausta Saksassa. Kuolemat tapahtuivat tunneista neljään päivään rokotteesta. Menehtyneiden ikäjakauma on 79–93 vuoden välillä.

Norjassa 2[9] epäiltyä koronarokotekuolemaa
AvoinMedia 15.1.2021

Lääketurvallisuusjaoston päällikkö Birgitte Keller-Stanislawski sanoo oletuksena olevan, että kuolema johtui muista syistä, se vain sattui osumaan ajallisesti yhteen rokotteen kanssa.

CNN: Ei pelästytä, jos rokotettuja alkaa kuolla
AvoinMedia 13.12.2020

Muita rokotteisiin liittyviä haittavaikutusilmoituksia on Saksassa tehty useita, tähän mennessä 325 kappaletta, joista 51 vakavia. Saksa käyttää samaa Pfizer/BioNTechin geeninanorokotetta (Comirnaty) kuin Suomikin.

Kalifornia keskeyttää koronarokotuksia
AvoinMedia 19.1.2021

PÄIVITYS 21.1.2021 klo 08:40 Ruotsin lääkevirasto ilmoittaa 16 koronarokotekuolemaksi epäiltyä tapausta ja toistasataa haittavaikutusta. Haittavaikutukset kattavat laajan kirjon kasvohalvauksista keuhkokuumeeseen, sydänoireista imusolmuketautiin ja kuolemaan.

K-leirejä

”Saksalaiset, jotka ovat altistuneet Covid-19:lle, pidetään keräilykeskuksissa poliisin vartioimina”, New York Post raportoi. Brittilehti The Telegraph uutisoi Saksin osavaltion hyväksyneen suunnitelmat siitä, että karanteenin rikkojat suljetaan vastaanottokeskuksiin aidoilla eristetylle alueelle. Saksalaismedia Die Weltin mukaan Sshlewig-Holsteinissa karanteenia toistuvasti rikkoneet suljetaan nuorisorikollisten keskuksiin erityisalueelle ja Baden-Wurttemberg on varannut kaksi sairaalaa tarkoitukseen.

Poliisi vartioi pakkokaranteenin laitettuja. Saksan valtiopäivät hyväksyi maaliskuussa 2020 hätätilalain, joka mahdollistaa niskuroivien kansalaisten sulkemisen k-leireille.

Kenties mallia otetaan lähihistorian lisäksi (kommunistisesta) Kiinasta: Ilta-Sanomat kertoo maan pohjoisosassa sijaitsevan Shijiazhuangin kaupungin laitamille rakennettavan ”kiireen vilkkaa suurta koronakaranteenikeskusta”. Valtiollinen media CCTV kertoo rakennustöiden alkaneen vajaa viikko sitten. Karanteeniin mahtuu 4000 ihmistä k-leirin valmistuttua.

Kohti vapauden diktatuuria
AvoinMedia 22.8.2020

Kannabista

Yhdysvalloissa kannabis-aktivistiryhmä DC Marijuana Justice (DCMJ) suunnittelee jakelevansa ilmaista kannabista rokotuspisteissä kiitoksena niille, jotka ottavat koronarokotteen, New York Post uutisoi.

Kannabis aiotaan jakaa pusseissa tällä kertaa. Trumpin virkaanastujaisissa vuonna 2017 kannabisaktivistit jakoivat valmiiksi käärittyjä sätkiä. Ihmiset polttivat jointteja paikan päällä, mikä rikkoi Washingtonin kaupungin lakeja. DCist kertoo Trumpin kannattajien ja muiden paikalla olijoiden välillä kyteneiden jännitteiden lientyneen ilmaisten sätkien jaon myötä.

New York Post ehdottaa, että rokotteen ottaneet voisivat antaa saamansa ilmaiset kannabispussit edelleen koronaviruksesta kärsiville, sillä kanadalaisen Lethbridgen yliopiston tekemän tuoreen tutkimuksen mukaan kannabiksen on todettu vähentävän riskiä kuolla koronavirukseen – sytokiinimyrsky rauhoittui kannabiksella. Lääkekannabiksena usein käytetyt CBD-tuotteet eivät ole huumaavia, yliopistolta muistutetaan.

YK: Kannabis pois vaarallisten huumeiden listalta
AvoinMedia 9.12.2020

PÄIVITYS 20.1.2021 klo 3:46–55: Lisätty alkuperäiseen julkaisuhetkeen mukaan tallentumattomat otsikot (AM 19.12021, 22.8.2020 ja 9.12.2020) sekä 24.1.2021 klo 10:17 linkki jossa Der Bildin kuvaa k-leireistä

Lähteet

Torjesen, Ingrid | British Medical Journal (15.1.2021): Covid-19: Norway investigates 23 deaths in frail elderly patients after vaccination. https://www.bmj.com/content/372/bmj.n149

ANI (15.1.2021): German specialists probing 10 deaths of people vaccinated against Covid-19. https://www.aninews.in/news/world/europe/german-specialists-probing-10-deaths-of-people-vaccinated-against-covid-1920210115045615

NTV (14.1.2021): Institut prüft zehn Todesfälle nach Impfung. www.n-tv.de/panorama/Institut-prueft-zehn-Todesfaelle-nach-Impfung-article22292066.html

Brown, Lee | New York Post (18.1.2021): German quarantine breakers to be held in refugee camps, detention centers. https://nypost.com/2021/01/18/german-quarantine-breakers-to-be-held-in-refugee-camps

Ilta-Sanomat (19.1.2021): Kuvat: Tältä näyttää massiivinen korona­karanteeni­keskus, jota rakennetaan Kiinan pohjois­osassa. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007748446.html

Frishberg, Hannah | New York Post (18.1.2021): How to get a free bag of marijuana with the Covid-19 vaccine. https://nypost.com/2021/01/18/how-to-get-a-free-bag-of-weed-with-your-covid-19-vaccine

(Press Realease) | DC Marijuana Justice (11.1.2021): Joints For Jabs. https://dcmj.org/joints-for-jabs-press-release

Schweitzer, Ally | dcist (12.1.2021): Activists Plan To Give Away Marijuana At COVID Vaccination Sites In D.C. https://dcist.com/story/21/01/12/activists-give-away-marijuana-at-dc-covid-vaccination-sites

University of Lethbridge (1.6.2020): U of L scientists find certain cannabis extracts may help prevent acute respiratory distress in COVID-19 patients https://www.uleth.ca/unews/article/u-l-scientists-find-certain-cannabis-extracts-may-help-prevent-acute-respiratory-distress#.YAckvhbksps

Kuva: Ray Shrewsberry, JR Byron via Pixabay, Karri Terra (CC0) via Pixy, ashton (CC BY 2.0) via Wikimedia Commons. Kuvanmuokkaus Johanna L

14 comments

 1. Kaikki rokotteet aiheuttavat pienen määrän kuolemia ja erilaisia oireita.
  Mutta itse tauti aiheuttaa kuolemia ja oireita satoja tai tuhansia kertoja enemmän joten hyötysuhde on valtava. Siksi rokotteita käytetään. Täysin naurettavaa paisutella muutamaa yksittäistä kuolemaa tai oiretta jos ilman roketetta ja rajoituksia kuolleita olisi miljoonia kuten espanjantaudissa.

  Onko kaikki murkut.orgin linkit venäjärahoitteisia vai miksi kaikki levittävät tätä venäjän propagandaa?

  Tykkää

  • En nyt oikein ymmärrä, miten ”Venäjän propaganda” liittyy New York Postiin ja muihin länsimaisiin valtavirta-lähteisiin.
   Enkä ymmärrä, mistä sait ”paisuttelun” jos artikkelissa kerrotaan Saksassa tutkittavan kymmentä tapausta.

   K-rokotteen kutsuminen rokotteeksi on harhaanjohtavaa; tämä on ilmiselvää jokaiselle, joka on lukenut Pfizer/BioNTechin ja/tai Modernan omat kuvaukset rokotteistaan.

   Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC:n arvion mukaan vain 6% koronaan liittyviksi ilmoitetuista kuolemista on johtunut koronasta. Italiassa esitetty arvio on 12%.

   Taudista paranee 98-99% sen saaneista.

   Rokotehaitoista ilmoitetaan vain noin 1% viranomaisille.

   Tykkää

   • Siis samaa rokotevastaista propagandaa levittävät kaikki murkut.orgin linkittämät sivustot. Ei voi olla sattumaa. Ja MV on venäjärahoitteinen ja myöntää sen itsekin. Joten herää kysymys ovatko kaikki murkur.orgin listaamat sivustot venäjärahoitteisia.

    Tykkää

 2. jani, murkut.orgin taustalla on joku taho, ylläpitäjä. Tuo taho valikoi linkitetyt sivustot. Tiedustele sieltä Venäjä-rahoituksesta ja valikointiperusteista.

  Venäjä tuskin on erityisen rokotevastainen, koska heillä on oma vektori-rokote myynnissä muulle maailmalle.

  MV ei ole tiettävästi myöntänyt olevansa Venäjä-rahoitteinen — muistelen että ruplarahoituksen ovat kiistäneet Ilja Janitskin, Juha Korhonen ja Janus Putkonen jokainen vuorollaan — eikä sellaista rahoitusta löytänyt poliisikaan. Eikä muuten armeijan tiedustelukaan.
  Olet ehkä lukenut Ylen toimittajien tai vastaavien lähteiden esittämiä todentamattomia väitteitä, ja jäänyt siksi väärään käsitykseen.

  AVoinMedia ilmeisesti kuuluu murkut.orgin listaamiin, koska haluat puhua siitä täällä.

  AvoinMedia saa rahaa nolla euroa mistään. WordPress-käyttömaksut menevät omasta kukkarosta. Johanna ja minä emme saa palkkaa/palkkioita AM:n kirjoittamisesta tai sen ylläpitämisestä eikä saa kukaan muukaan AM:ssa julkaissut.
  AvoinMedia ei myöskään pyydä rahaa lukijoilta. Näillä mennään.

  AvoinMedia ei ole rokotevastainen eikä rokotemyönteinen, kriittinen kyllä. AvoinMedia ajattelee, että ihmisten on hyvä tietää mahdollisista haittapuolista (massamedia pitää huolen rokotteiden kehumisesta) ennen rokotuspäätöksen tekemistä. Suomessa on paljon iäkkäämpiä ihmisiä, joiden kielitaito ei ole hyvä, ja siksi on tärkeää, että he voivat lukea suomeksi asioista.

  Tämä asia selvä nyt?

  Tykkää

  • niin,eiköhän se rokotemyönteinen kerronta mieluummin ole sitä propagandaa.esimerkiksi miksi yleisradio yrittää leimata rokotevastaiset foliohattu salaliittoteoreetikoiksi,jotka ”uskoo” piikin mukana saavansa jotain mikrosiruja,ja kun JUURI samaan aikaan ”sattumalta” briteissä bbc:lla samaa kampanjointia…..näitä samanaikaisuuksia samoista jutuista erikoisen paljon nykyään muutenkin maailmalla.
   varmaan ihan muut asiat mielessä kuitenkin rokotteiden epäilijöillä,kuin mikrosirut.
   eikä nyt oikein kykene järkeileen,miksi terveiden ihmisten pitäisi ottaa mahdollisesti vaarallinen rokote,tautia vastaan,joka ei heille ole vaarallinen

   Tykkää

   • Jo pitkään on tuntunut saavan salaliittoliittoteoreetikko-leiman pelkästään sillä, että esittää ääneen kysymyksiä ja miettii vaihtoehtoisia selityksiä, siis keskustelemisesta.

    Kertoo paljon henkisistä rakenteistamme. Yhteiskunta ei ikään kuin kestä sitä, että kysytään, mietitään ja keskustellaan. Sellainen ”horjuttaa yhteiskunnallista rakennetta” ja on siksi ”vastuutonta”.

    Tykkää

  • Näinkin hiljattain tuon haastattelun. Tri Lee Merrit armeijassa työskennelleenä katsoo rokote-asioita sotilaallisesta näkökulmasta.

   Juttelin itsekin jokunen viikko sitten ystävän kanssa teoriana, että jos haluaisi jonkun maan polvilleen, kätevä tapa olisi pelotella viruksella, tarjota ”rokote” ja aloittaa rokotukset terveydenhuoltohenkilökunnasta, armeijasta ja lainvalvojista, jolloin ne ovat haittavaikutusten takia poissa pelistä kun todellinen hyökkäys aloitetaan.

   Moni ottaisi, koska heidät on elokuvilla ennakko-ohjelmoitu siihen että rokote pelastaa. Onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka viimeisten kymmenen vuoden aikana monissa elokuvissa tyrkytetään rokotteita?

   Tykkää

   • Kun katsoo Tähänastista…Huomaa sen että Covid19 on pelkästään Työkalu jollekin Paljon Suuremmalle…Great Reset on vain Murtoosa Kaikesta…Rokotuspassi…Pakkorokotukset…Niitten Monikertaistaminen…Depopulaatio lopullisena Päämääränä…

    Pidän Naiveina Idiootteina Ne jotka Luulevat että tämä Loppuu Nyt Tähän…Kun Joe Bribem saatiin Valtaan Yhdysvalloissa…

    Heistä jotain Itse tunnen…Vain 2 on sanonut Etteivät ota sitä Myrkkypiikkiä…Mistään hinnasta…Kaikesta Tiedosta ja Varoituksista huolimatta…

    Kun joutuu Taistelemaan Oman lähipiirinsäkin kanssa…Lopulta lopettaa Välittämisen…

    Jakaa sen Tiedon sitten Netissä..Niille jotka Haluvat kuunnella…

    Huomannut Sen etteivät ole Valmiita hyväksymään sen Kuinka Paha tämä Maailma Todellisuudessa on…

    Tykkää

   • Hienosti pystyt rauhallisesti analyyttisesti vastaamaan tässäkin keskustelussa, Riikka, arvostan.

    USA:n sotateollisen kompleksin (tiedusteluyhteisö mukaan lukien) huomioiden (siis mitenkähän paljon siellä on harmaa- ja mustahattuja, esim. huhujen mukaan Trumpia kiristettiin olemaan armahtamatta Snowden ja Assange 20.1.)… näitäkin voisi täällä kommentoida:

    1) Uusin yli sadasta C19-bioasesuuntaan osoittavasta linkistäni: https://nypost.com/2021/01/16/pompeo-reveals-intel-that-may-link-china-lab-to-covid-19/

    2) USA:n tiedusteluyhteisön julkisen hierarkian ykkönen, Kansallisen tiedustelupalvelun johtaja John Ratcliffe arvioi kongressille toimitetun kirjeen mukaan, että Kiina puuttui vuoden 2020 liittovaltion vaaleihin .
    Kirjeessä Ratcliffe väittää, että CIA: n johto tukahdutti tiedustelun Kiinan vaalien puuttumisesta, mikä painosti analyytikkoja vetäytymään kannastaan näkemykseen. Viitaten tiedustelupalvelujen yhteisön analyyttisen oikeusasiamiehen Barry Zulaufin raporttiin, kansallisen tiedustelun johtaja sanoi, että jotkut analyytikot olivat haluttomia kuvaamaan Kiinan toimintaa vaalien puuttumiseksi, koska he olivat eri mieltä presidentti Donald Trumpin politiikasta.

    Washington Examiner julkaisi Ratcliffen kirjeen ja oikeusasiamiehen raportin 17.1.21 eli 10 päivää alkuperäisen 1.1.21 allerkirjoitetun raportin julkaisemisen (salauksesta vapautumisen) jälkeen.
    Melko neutraalinoloinen lehti The Epoch Times raportoi myös.

    Tykkää

 3. Tää on vain alkua, älä lopeta välittämistä. Katso myötätunnolla kanssaihmisiä, he tekevät omat ratkaisunsa. Sinä olet tehnyt, mitä olet voinut.

  Tykkää

 4. Moi Seppo, mulla onkin ollut nuo ODNI-paperit luettavana pari päivää. Artikkeli luonnollisesti tulossa.

  Mitä rauhallisesti vastaamiseen tulee, niin keskusteluhan on kahdensuuntaista: kuunnellaan ja vastataan. Turha se on alkaa ottaa kaikkea henkilökohtaisesti ja egoon käyvänä. Jos niin tekee, keskustelu loppuu ja alkaa sanasota. Sitten mököpatti.

  Liked by 1 henkilö

 5. Kannabiksen ja kuoleman väliin sopii komedia.

  SOUTH PARK: Pandemia-spesiaali, neljä pätkää:

  Eric Cartman: Social Distancing

  Was Randy Responsible For the COVID-19 Pandemic?

  Cartman Declares Going to School a Violation of His Freedom

  South Park Police Equipped To Manage Town in Chaos

  Alistair Williams Comedian:

  BREAKING! SICK PEOPLE ARE IN HOSPITAL

  24 HOUR VACCINE SITES NOW OPEN

  FAKE NEWS AT 10

  Tykkää

  • Elämä on vain varjo häilyväinen, vain näyttelijä rukka,
   joka riehuin lavalla keikkuu aikansa ja häipyy,
   se kertomus on, hupsun tarinoima,
   täys ääntä, vimmaa – tarkoitusta vailla

   — Macbeth

   ——–
   Kun laitat monta linkkiä samaan kommenttiin, WP pysäyttää ne automaattisesti hyväksyttäviksi.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s