Ro­ko­te­tut le­vit­tä­vät runsaammin vi­ruk­sia

Ro­ko­te­tut le­vit­tä­vät enemmän vi­ruk­sia kuin ei-ro­ko­te­tut, kertoo Marylandin yliopiston, nykyisin San Josen valtionyliopistossa, Missouri Western State -yliopistossa ja Kalifornian Berkeley -yliopistossa työskentelevien tutkijoiden yhteistyönä tekemä tutkimus Infectious virus in exhaled breath of symptomatic seasonal influenza cases from a college community, jonka rahoittivat Yhdysvaltain tartuntatautivirasto (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) ja kansallisen terveyden laitos (National Institutes of Health, NIH).

Tutkimuksessa selvisi, että yskiminen, aivastaminen ja niistäminen eivät sanottavasti vaikuta influenssan leviämiseen. Influenssaviruksia on sairastuneen uloshengitysilmassa heijastaen keuhkoissa olevaa tulehdusta: ylempien ja alempien hengityselinten tulehdukset vaikuttavat olevan erillisiä.

Influenssarokotuksen ottaminen vaikutti tutkimustuloksiin yllättävästi. Tutkimuksessa havaittiin yhteys toistuvien rokotusten ja lisääntyneen viraalisen aerosolituotannon välillä. Rokotus joka vuosi alentaa suojaa viruksilta.

Ne jotka olivat ottaneet rokotteen, levittivät enemmän viruksia kuin ne, joita ei ollut rokotettu. Jos rokotus oli otettu sekä tutkimusvuonna että aikaisempina vuosina, virusten leviäminen oli vieläkin voimakkaampaa.

Tutkijat esittävät, että ilmastoinnin parantaminen työpaikoilla ja kouluissa toimisi yhtenä ehkäisevänä tekijänä influenssan leviämiseen. Tehokkain tapa on, että sairastumassa olevat ja sairastuneet pysyvät kotona.


Suomeksi asiasta (tilaajille) kertoo Lapin Kansa: ”Uusi tut­ki­mus: Inf­luens­sa leviää työ­ka­ve­ril­ta toi­sel­le pelkän hen­gi­tys­il­man vä­li­tyk­sel­lä – Ro­ko­te­tut le­vit­tä­vät enemmän vi­ruk­sia kuin ei-ro­ko­te­tut”
https://www.lapinkansa.fi/uusi-tutkimus-influenssa-leviaa-tyokaverilta-toise/111999

Tutkimuksesta kertoo myös:

SELKEYTETTY 26.4.2021 lihavoimalla tutkimuksen olevan Marylandin yliopiston tutkimuksia.

17 comments

 1. Korona ”rokotteessa” vielä enemmän.
  Koska rokote ei edes ole rokote, vaan lääkeyhtiidenkin mukaan ”ennakkolääke”
  Mutta suuri osa ihmisistä luulee sen olevan rokote, ja kun on rokote saatu niin voi elää niin kuin ennenkin.

  Tykkää

  • K-rokotteen kutsuminen rokotteeksi on tosiaan harhaanjohtavaa, koska se on valmistettu uudenlaisella teknologialla (synteettinen virus nanolipidikuljettimessa), joka ”ohjelmoi DNAn uudelleen.

   Tykkää

   • Riikalla on kyllä nyt vähän vähän väärää tietoa. Kumpikaan (Pfizer / Moderna) näistä mRNA-rokotteista ei tee DNA:lle mitään, itseasiassa niillä ei ole edes eväitä soluytimeen ja siten DNA:han käsiksi pääsemiseen. Kumpikin rokotteista tipauttaa mRNA-lastinsa ydintä ympärivään solulimaan jossa ribosomit valmistavat tuon mRNA:n pohjalta proteiineja – aivan kuten ne valmistavat proteiineja ytimestä ulos pullahtelevan mRNA:n pohjalta.
    Jotta ne voisivat ”ohjelmoida DNAn uudelleen”, lipidikuljettimessa pitäisi ensinnäkin olla työkalut soluytimeen pääsemiseen ja toiseksi nippu entsyymejä käänteiseen transkiptaasiin eli RNA:n muuttamiseen DNA:ksi.Ja tämäkin on vielä raju yksinkertaistus.

    Tykkää

 2. Nyt, kun suunnittelevat, että ei saa matkustaa, ellei ole rokotettu, saavat kääntää sen niin päin, että jos on rokotettu, ei saa matkustaa, mutta rokottamattomat saavat matkustaa.

  Tuosta vaietaan kaikkialla, koska rajoitusten tarkoitus on saada rokotepassi läpi ja kaikki rokotetuiksi. Tämä on päätöntä politiikkaa jo aiemmankin tiedon mukaan, siis että rokotettu ei ole yhtään vähemmän virusta levittävä kuin rokottamatonkaan. Siksipä nuo rajoitukset ovat täysin älyvapaita.

  Kun päätökset ovat läpinäkyvästi täysin päättömiä, on syy jokin muu kuin kerrottu, jokin jota ei haluta kertoa. Siksipä se syy ei ole ainkaan kansan parasta ajatteleva.

  Tykkää

  • Samaa mieltä siinä, että rokotusten ja rajoitusten tarkoitus on jokin muu kuin ilmoitettu.
   Muuten ei ole tolkkua siinä, että rokote joka ei estä sairastumista eikä torju tartuntoja, halutaan tyrkyttää kaikille, eikä siinä että taudin, jonka paranemisprosentti on 98-99%, takia pannaan kaikki terveetkin karanteeniin.

   Tykkää

 3. Israelilaismedia The Haaretz kertoo 12 400:n henkilön antaneen koronapositiivisen tuloksen rokotteen jälkeen

  ”Over 12,400 Israeli residents have tested positive for COVID-19 after being vaccinated, among them 69 people who had already gotten the second dose, which began to be administered early last week, the Health Ministry reported.

  This amounts to 6.6 percent of the 189,000 vaccinated people who took coronavirus tests after being vaccinated…” https://www.haaretz.com/israel-news/thousands-of-israelis-tested-positive-for-coronavirus-after-first-vaccine-shot-1.9462478

  Tykkää

 4. Ukko, tässä Modernan paperissa https://www.modernatx.com/sites/default/files/RNA_Vaccines_White_Paper_Moderna_050317_v8_4.pdf
  sanotaan että

  ”These vaccines combine the advantages of DNA vaccines (natural antigen expression and production that is faster andstandardized) while addressing many of the disadvantages. Unlike DNA vaccines, mRNA vaccines do not need to enter the nucleus, nor do they risk being integrated into our DNA, and they are directly translated into protein antigens. As a result, mRNA vaccines require only 1/1000 the dose of DNA vaccines and do not need special delivery devices.”

  mutta toisaalta tämä on White paper eli ei lopullista tietoa.

  Muutoinhan Moderna on mainostanut ”hacking the software of life” –tyyppisillä sloganeilla. Tämä mRNA-geeninanorokote on ensimmäinen myyntiluvan saanut Modernan rokote, ja se tuli ”hätätilan” varjolla.

  Tosiasiassa tietoja ei ole edes arviointiviranomaisilla vielä tarpeeksi, että pystyttäisiin sanomaan mitä keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä tapahtuu.

  Tykkää

 5. AstraZenecan k-piikki on DNA-”rokote”:

  Pfizer-BioNTechin- ja Modernan-rokotteet sitä vastoin ovat mRNA-piikkejä. Molemmat todella vaarallisia, mutta tuo DNA-piikki vielä reilusti pahempi. Sitä ollaan jatkossa haalimassa tänne Suomeenkin.

  THL:n mukaan sen jälkeen kun ja jos AstraZenecan myyntilupa myönnetään, niin Suomen väestön rokottaminen etenee nopeasti, koska AstraZenecan koronarokotetta tullaan saamaan Suomeen yhteensä 3,7 miljoonaa annosta. Ensin Suomessa aloitettiin Pfizer-BioNTechin mRNA-rokotteella, joka sekin on vaarallinen, mutta sitten lähes koko väestö aiotaankin rokottaa vielä vaarallisemmalla AstraZeneca DNA-rokotteella.

  Tykkää

  • Tämä olikin hyvä uutinen! Kiitos tästä. Aina ei suunnitelmat etene niin kuin hullu eliitti luulee.
   No eipä tuo toisaalta kuin vähän hidasta asiaa.
   Surullista, että miten suuri osa suomalaisista (etenkin vanhat ihmiset) yhä luottaa viranomaisiin ja ns.
   valtamediaan ihan sokeasti.
   Pitäisi kyseenalaistaa ja käyttää maalaisjärkeä. Tietoa kyllä sitten löytyy (vielä) kun on sen tajunnut, että
   meille valehdellaan ja tietoa pimitetään aina vaan enemmän ja enemmän.

   Turha kuvitella, että asiat enää palaisivat ennen k-hoaxia olleelle tolalle. Huonompaan suuntaan mennää ja kovaa vauhtia. Ei auta kuin tiedostaa ja jatkaa normaalia elämää, siten kuin se on mahdollista. Itse luotan siihen, että lopulta paha kyllä saa palkkansa. Ja hyvä myös.

   Tykkää

  • Nyt on kyllä sattunut Isossa Verkkokaupassa joku sekaannus. Minä kun sormet ristissä pyysin ensisijaisesti passelin kokoista METEORIITTIA. Pfizerillekin tilasin, ettei kenenkään tarvitsisi olla ilman ja jäisi paha mieli… Ei kai se posti taas ole sössinyt jotakin? Mutta noh. Olen kiitollinen siitäkin vähästä, mitä toimitetaan! 🙂

   Tykkää

 6. pitäisi ensin selvittää kuka/ketkä vievät eteenpäin Davos 2020 tavoitteita ja ketkä siitä ovat vastuussa? jos sairaaloissa on alle 200 ns. KORONA-potilasta —-ollut keskimäärin vuoden aikana, miksi kuulemme jatkuvasti ”äärirajoilla olemisesta”?. seuraava tavoite olisi järjestää sveitsin tavoin kansanäänestys siitä- että hallituksen määräykset voidaan purkaa —ja saattaa vastuuseen vahingoista!!

  Tykkää

 7. Rokotuksen saanut voi levittää koronavirusta eteenpäin, vaikka olisi itse oireeton – rokotetut eivät voi palata normaaliin elämään, näin nyt on syytä toimia

  Rokotettujen tulee toistaiseksi noudattaa samoja sääntöjä kuin kaikkien muidenkin, sanoo THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek.

  (HS 2020-03-10 keskiviikko) https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000007851762.html

  Joutuu kysymään, missä on koko homman järki? Onko sitä? Perusteita rokottamiselle ei ole.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s