Ro­ko­te­tut le­vit­tä­vät runsaammin vi­ruk­sia

Ro­ko­te­tut le­vit­tä­vät enemmän vi­ruk­sia kuin ei-ro­ko­te­tut, kertoo Marylandin yliopiston, nykyisin San Josen valtionyliopistossa, Missouri Western State -yliopistossa ja Kalifornian Berkeley -yliopistossa työskentelevien tutkijoiden yhteistyönä tekemä tutkimus Infectious virus in exhaled breath of symptomatic seasonal influenza cases from a college community, jonka rahoittivat Yhdysvaltain tartuntatautivirasto (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) ja kansallisen terveyden laitos (National Institutes of Health, NIH).

Tutkimuksessa selvisi, että yskiminen, aivastaminen ja niistäminen eivät sanottavasti vaikuta influenssan leviämiseen. Influenssaviruksia on sairastuneen uloshengitysilmassa heijastaen keuhkoissa olevaa tulehdusta: ylempien ja alempien hengityselinten tulehdukset vaikuttavat olevan erillisiä.

Influenssarokotuksen ottaminen vaikutti tutkimustuloksiin yllättävästi. Tutkimuksessa havaittiin yhteys toistuvien rokotusten ja lisääntyneen viraalisen aerosolituotannon välillä. Rokotus joka vuosi alentaa suojaa viruksilta.

Ne jotka olivat ottaneet rokotteen, levittivät enemmän viruksia kuin ne, joita ei ollut rokotettu. Jos rokotus oli otettu sekä tutkimusvuonna että aikaisempina vuosina, virusten leviäminen oli vieläkin voimakkaampaa.

Tutkijat esittävät, että ilmastoinnin parantaminen työpaikoilla ja kouluissa toimisi yhtenä ehkäisevänä tekijänä influenssan leviämiseen. Tehokkain tapa on, että sairastumassa olevat ja sairastuneet pysyvät kotona.


Suomeksi asiasta (tilaajille) kertoo Lapin Kansa: ”Uusi tut­ki­mus: Inf­luens­sa leviää työ­ka­ve­ril­ta toi­sel­le pelkän hen­gi­tys­il­man vä­li­tyk­sel­lä – Ro­ko­te­tut le­vit­tä­vät enemmän vi­ruk­sia kuin ei-ro­ko­te­tut”
https://www.lapinkansa.fi/uusi-tutkimus-influenssa-leviaa-tyokaverilta-toise/111999

Tutkimuksesta kertoo myös:

SELKEYTETTY 26.4.2021 lihavoimalla tutkimuksen olevan Marylandin yliopiston tutkimuksia.

20 comments

 1. Korona ”rokotteessa” vielä enemmän.
  Koska rokote ei edes ole rokote, vaan lääkeyhtiidenkin mukaan ”ennakkolääke”
  Mutta suuri osa ihmisistä luulee sen olevan rokote, ja kun on rokote saatu niin voi elää niin kuin ennenkin.

  Tykkää

  • K-rokotteen kutsuminen rokotteeksi on tosiaan harhaanjohtavaa, koska se on valmistettu uudenlaisella teknologialla (synteettinen virus nanolipidikuljettimessa), joka ”ohjelmoi DNAn uudelleen.

   Tykkää

   • Riikalla on kyllä nyt vähän vähän väärää tietoa. Kumpikaan (Pfizer / Moderna) näistä mRNA-rokotteista ei tee DNA:lle mitään, itseasiassa niillä ei ole edes eväitä soluytimeen ja siten DNA:han käsiksi pääsemiseen. Kumpikin rokotteista tipauttaa mRNA-lastinsa ydintä ympärivään solulimaan jossa ribosomit valmistavat tuon mRNA:n pohjalta proteiineja – aivan kuten ne valmistavat proteiineja ytimestä ulos pullahtelevan mRNA:n pohjalta.
    Jotta ne voisivat ”ohjelmoida DNAn uudelleen”, lipidikuljettimessa pitäisi ensinnäkin olla työkalut soluytimeen pääsemiseen ja toiseksi nippu entsyymejä käänteiseen transkiptaasiin eli RNA:n muuttamiseen DNA:ksi.Ja tämäkin on vielä raju yksinkertaistus.

    Tykkää

 2. Nyt, kun suunnittelevat, että ei saa matkustaa, ellei ole rokotettu, saavat kääntää sen niin päin, että jos on rokotettu, ei saa matkustaa, mutta rokottamattomat saavat matkustaa.

  Tuosta vaietaan kaikkialla, koska rajoitusten tarkoitus on saada rokotepassi läpi ja kaikki rokotetuiksi. Tämä on päätöntä politiikkaa jo aiemmankin tiedon mukaan, siis että rokotettu ei ole yhtään vähemmän virusta levittävä kuin rokottamatonkaan. Siksipä nuo rajoitukset ovat täysin älyvapaita.

  Kun päätökset ovat läpinäkyvästi täysin päättömiä, on syy jokin muu kuin kerrottu, jokin jota ei haluta kertoa. Siksipä se syy ei ole ainkaan kansan parasta ajatteleva.

  Tykkää

  • Samaa mieltä siinä, että rokotusten ja rajoitusten tarkoitus on jokin muu kuin ilmoitettu.
   Muuten ei ole tolkkua siinä, että rokote joka ei estä sairastumista eikä torju tartuntoja, halutaan tyrkyttää kaikille, eikä siinä että taudin, jonka paranemisprosentti on 98-99%, takia pannaan kaikki terveetkin karanteeniin.

   Tykkää

 3. Israelilaismedia The Haaretz kertoo 12 400:n henkilön antaneen koronapositiivisen tuloksen rokotteen jälkeen

  ”Over 12,400 Israeli residents have tested positive for COVID-19 after being vaccinated, among them 69 people who had already gotten the second dose, which began to be administered early last week, the Health Ministry reported.

  This amounts to 6.6 percent of the 189,000 vaccinated people who took coronavirus tests after being vaccinated…” https://www.haaretz.com/israel-news/thousands-of-israelis-tested-positive-for-coronavirus-after-first-vaccine-shot-1.9462478

  Tykkää

 4. Ukko, tässä Modernan paperissa https://www.modernatx.com/sites/default/files/RNA_Vaccines_White_Paper_Moderna_050317_v8_4.pdf
  sanotaan että

  ”These vaccines combine the advantages of DNA vaccines (natural antigen expression and production that is faster andstandardized) while addressing many of the disadvantages. Unlike DNA vaccines, mRNA vaccines do not need to enter the nucleus, nor do they risk being integrated into our DNA, and they are directly translated into protein antigens. As a result, mRNA vaccines require only 1/1000 the dose of DNA vaccines and do not need special delivery devices.”

  mutta toisaalta tämä on White paper eli ei lopullista tietoa.

  Muutoinhan Moderna on mainostanut ”hacking the software of life” –tyyppisillä sloganeilla. Tämä mRNA-geeninanorokote on ensimmäinen myyntiluvan saanut Modernan rokote, ja se tuli ”hätätilan” varjolla.

  Tosiasiassa tietoja ei ole edes arviointiviranomaisilla vielä tarpeeksi, että pystyttäisiin sanomaan mitä keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä tapahtuu.

  Tykkää

 5. AstraZenecan k-piikki on DNA-”rokote”:

  Pfizer-BioNTechin- ja Modernan-rokotteet sitä vastoin ovat mRNA-piikkejä. Molemmat todella vaarallisia, mutta tuo DNA-piikki vielä reilusti pahempi. Sitä ollaan jatkossa haalimassa tänne Suomeenkin.

  THL:n mukaan sen jälkeen kun ja jos AstraZenecan myyntilupa myönnetään, niin Suomen väestön rokottaminen etenee nopeasti, koska AstraZenecan koronarokotetta tullaan saamaan Suomeen yhteensä 3,7 miljoonaa annosta. Ensin Suomessa aloitettiin Pfizer-BioNTechin mRNA-rokotteella, joka sekin on vaarallinen, mutta sitten lähes koko väestö aiotaankin rokottaa vielä vaarallisemmalla AstraZeneca DNA-rokotteella.

  Tykkää

  • Tämä olikin hyvä uutinen! Kiitos tästä. Aina ei suunnitelmat etene niin kuin hullu eliitti luulee.
   No eipä tuo toisaalta kuin vähän hidasta asiaa.
   Surullista, että miten suuri osa suomalaisista (etenkin vanhat ihmiset) yhä luottaa viranomaisiin ja ns.
   valtamediaan ihan sokeasti.
   Pitäisi kyseenalaistaa ja käyttää maalaisjärkeä. Tietoa kyllä sitten löytyy (vielä) kun on sen tajunnut, että
   meille valehdellaan ja tietoa pimitetään aina vaan enemmän ja enemmän.

   Turha kuvitella, että asiat enää palaisivat ennen k-hoaxia olleelle tolalle. Huonompaan suuntaan mennää ja kovaa vauhtia. Ei auta kuin tiedostaa ja jatkaa normaalia elämää, siten kuin se on mahdollista. Itse luotan siihen, että lopulta paha kyllä saa palkkansa. Ja hyvä myös.

   Tykkää

  • Nyt on kyllä sattunut Isossa Verkkokaupassa joku sekaannus. Minä kun sormet ristissä pyysin ensisijaisesti passelin kokoista METEORIITTIA. Pfizerillekin tilasin, ettei kenenkään tarvitsisi olla ilman ja jäisi paha mieli… Ei kai se posti taas ole sössinyt jotakin? Mutta noh. Olen kiitollinen siitäkin vähästä, mitä toimitetaan! 🙂

   Tykkää

 6. pitäisi ensin selvittää kuka/ketkä vievät eteenpäin Davos 2020 tavoitteita ja ketkä siitä ovat vastuussa? jos sairaaloissa on alle 200 ns. KORONA-potilasta —-ollut keskimäärin vuoden aikana, miksi kuulemme jatkuvasti ”äärirajoilla olemisesta”?. seuraava tavoite olisi järjestää sveitsin tavoin kansanäänestys siitä- että hallituksen määräykset voidaan purkaa —ja saattaa vastuuseen vahingoista!!

  Tykkää

 7. Rokotuksen saanut voi levittää koronavirusta eteenpäin, vaikka olisi itse oireeton – rokotetut eivät voi palata normaaliin elämään, näin nyt on syytä toimia

  Rokotettujen tulee toistaiseksi noudattaa samoja sääntöjä kuin kaikkien muidenkin, sanoo THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek.

  (HS 2020-03-10 keskiviikko) https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000007851762.html

  Joutuu kysymään, missä on koko homman järki? Onko sitä? Perusteita rokottamiselle ei ole.

  Tykkää

 8. Ensi talvena voi tulla rumaa jälkeä kun nyt pukataan maahamme aivan uudenlaiset A-influenssavirukset liikkeelle THL:n hankkimien 2,6 miljoonan kausi-influenssarokotteen myötä.. Ja ihmisillä ei näihin uusiin influenssarokotteisiin sisällytettyjä erilaisia A-viruskantoja vastaan ole lainkaan suojaa, koska aiempien vuosien influenssarokotteet sisälsivät kahta aivan eri A-viruskantaa ja niitä vastaan ihmisille oli jo ehtinyt kehittyä suojaa -siksikö kahden viime vuoden Influenssatapsuten määrätä jäivät kovin vähäisiksi? (Ja ne vähätkin rekisteröitiin sitten koronatapauksiksi..).

  Ja kun ihmisten immuniteettia on ajettu alas korona-rajoitustoimilla kuten maskeilla, etäisyysneuvoilla, eristäytymisillä, käsideseillä ja lopulta myös näillä koronapiikeillä, niin ensi talvena voi tulla pahaa jälkeä.

  Joten kannattaa alkaa tankkaamaan D-Vitamiinia, jos ei vielä ole aloittanut. SIllä vanha sanonta pitää kutinsa:

  ”Mistä tietää milloin SUomessa alkaa Influenssakausi?
  -Siitä, kun THL ilmoittaa influenssarokotusten käynnistyneen”.

  Itselläni on lähipiiristäni enemmänkin kokemusta näiden influenssarokotusten aiheuttamasta ”sheddingistä” eli rokotettujen levittämistä viruksista-/viruspartikkeleista koulujen influenssarokotuspäivinä sekä myös vielä nopeammin leviävästä ”tartuttamisesta” näiden nenäsuihkeena alle 6-vuotiaille annettavien rokotuksen kautta -koko perhe kun saa tuon piikityksen, kun öiti käyttää lastaan neuvolassa ottamassa nenäsuihkeen ja kantaa taaperon sitten kotiin leikkimään isomman sisaruksen kanssa ja vie sitten pienokaisensa päivähoitoon seuraavana päivänä..

  Meillä on paha talvikausi edessä, mikäli arvioni osuu kohdalleen. Toivon suuresti, että olen tässä väärässä.
  Pahoin vain pelkään, että Kill-Billin viesti pahasta epidemiasta ”tulette kyllä huomaamaan” tms. koskeekin nimenomaan juuri tätä tulevaa talvea -ja sitä varten nämä uudet A-viruskannat näihin kausi-influenssarokotteisiin vaihdettiinkin WHO:n (Gatesin) suosituksen mukaisesti.. Ja kun talvella influenssa sitten kaataa väkeä hurjemmin kuin viimeiseen kymmeneen vuoteen, niin silloin ”Rokotuspassillekin” tulee eteen se todellinen ”Feasibility-Study”. Ja ihmisten pakkorokotukset.

  4.10. ”Ensimmäiset influenssarokotteet ovat jo saapuneet maahan ja terveydenhuollon ammattilaisten rokotukset alkavat lähipäivinä. Suomeen on tilattu yhteensä 2,6 miljoonaa annosta, jonka toivotaan riittävän kaikille halukkaille.

  Suomi on varautunut influenssarokotusten kasvaneeseen suosioon tilaamalla tulevaksi talveksi 500 000 rokotusannosta enemmän kuin viime kaudella.

  Influenssarokotteita on tulossa Suomeen tälle tautikaudelle yhteensä 2,6 miljoonaa annosta, joista 2 miljoonaa julkiseen terveydenhuoltoon ja 600 000 yksityisille terveysyrityksille. Influenssakaudella 2020-2021 Suomeen tuli yhteensä 2,1 miljoonaa influenssarokotetta.

  Hoitajien rokotukset alkavat lähipäivinä
  Kontion mukaan ensimmäiset influenssarokotteet ovat jo saapuneet maahan. Ensin rokotusvuorossa ovat terveydenhuollon ammattilaiset, joiden rokottamisen on määrä alkaa joko tällä tai ensi viikolla.”

  https://yle.fi/uutiset/3-12127558

  THL:n sivuilta noista uusista Influenssapiikeistä:

  ”Mitä rokotteita käytetään?

  Kauden 2021–2022 influenssarokote

  Influenssakaudella 2021–2022 rokotusohjelmassa tarjotaan
  pistettävää VaxigripTetra-rokotetta kaikille ikäryhmille
  FluenzTetra-nenäsumuterokotetta 2–6-vuotiaille

  Maailman terveysjärjestö WHO valitsee vuosittain rokotteeseen ne viruskannat, jotka todennäköisimmin aiheuttavat influenssaa. WHO valitsee viruskannat eri maista saamiensa seurantatietojen perusteella.
  Influenssakaudella 2021–2022 VaxigripTetra ja FluenzTetra-rokotteiden viruskannat ovat

  A/Victoria/2570/2019 (H1N1)pdm09 -kaltainen viruskanta
  A/Cambodia/e0826360/2020 (H3N2) -kaltainen viruskanta
  B/Washington/02/2019 -kaltainen viruskanta (Victoria-haara)
  B/Phuket/3073/2013 -kaltainen viruskanta (Yamagata-haara)

  Molemmat A-viruskannat on vaihdettu viime kauden rokotteisiin verrattuna. B-viruskannat ovat pysyneet samoina. Rokote antaa edelleen suojaa myös sikainfluenssan jälkeläisvirusta vastaan.”

  Tykkää

  • Mahtaako tuo ”kaltainen kanta” viitata siihen, että suunnitelmissa on mRNA-pohjaiset influenssapiikit. Toisin sanoen ”kaltainen” olisi tietokonesekvenssi kuten koronapiikeissäkin.

   ”Uudesta rokotusteknologiasta pian hyötyä muitakin sairauksia vastaan? – Moderna aloitti testit ihmisillä mRNA-influenssarokotteella” https://www.mediuutiset.fi/uutiset/uudesta-rokotusteknologiasta-pian-hyotya-muitakin-sairauksia-vastaan-moderna-aloitti-testit-ihmisilla-mrna-influenssarokotteella/98e09b3e-dbcc-4afc-ac59-78781860ac5d

   ”THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek pitää mahdollisena, että influenssarokote ja kolmas koronarokoteannos annetaan samaan aikaan.” https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/571dc4c5-8534-4e60-8c94-97e93c50bdbd

   Jengi pumpataan täyteen geeninanoteknologiaa joka välissä.

   Olen samaa mieltä: pelkään influenssakautta ollen huolissani rokotettujen puolesta.

   Tykkää

   • Tuota samaa mietiskelimme eräässä ryhmässä ja siellä itsekin esitin että ”Jokohan näissä Suomeen tilatuissa kausi-influenssapiikeissä on integroitu myös korona-rokote mukaan? Modernahan vasta ilmoitti, että heillä on tällaiset piikit jo melko pitkälle kehitelty..”

    September 9, 2021 ”Moderna Announces Significant Advances Across Industry-Leading mRNA Portfolio at 2021 R&D Day

    Stéphane Bancel, Chief Executive Officer of Moderna:

    “Today we are announcing the first step in our novel respiratory vaccine program with the development of a single dose vaccine that combines a booster against COVID-19 and a booster against flu. We are making progress on enrolling patients in our rare disease programs, and we are fully enrolled in our personalized cancer vaccine trial. We believe this is just the beginning of a new age of information-based medicines.”

    https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/moderna-announces-significant-advances-across-industry-leading?fbclid=IwAR3UPPt-MVYdr77b7S1rKqAzIkcGVOwxCuHWzCmgmpHQGq13lyyncrY-gw4

    Entäs se THL:n ja SANOFIN syksyllä 2019 käinnistämä Influenssarokotetutkimus -se, jossa kokeiltiin ”korkea-annoksista” influenssarokotetta jopa 30 000 ikäihmiseen.. Ja ensimmäinen vaihe päättyi loppusyksystä 2019 -ja sitten keväällä 2020 koronaan” kaatuikin ikäihmisiä myös noilla rokotuspaikkakunnilla.. Yritin kerätä listaa ja uutisia keväällä 2020 koronaan kuolleista -ja teholla olevistakin noilta alueilta, mutta en saanut riittävästi tietoa, koska STM kielsi maaliskuussa 2020 sairaanhoitopiirejä ilmoittamasta Tehohoidossa olevien määriä ”yksityisyyden suojan vuoksi”..

    Sitten THL ilmoitti, ettei tätä tutkimusta jatketa kaudella 2020-21 ja nyt tuli ilmoitus ei tehdä edes kaudella 2021-22 -mutta silti osallistujia patistellaan Influenssapiikille…Koska tutkimus kestää vuoteen 2024 asti..

    ”FinFluHD-rokotetutkimusta ei toteuteta kaudella 2020–2021 eikä 2021–2022 koronaepidemian vuoksi. Tavoitteena on jatkaa tutkimusta syksyllä 2022, jolloin osallistujia kutsutaan mukaan kotiin lähetettävillä kirjeillä.

    Aiemmin tutkimuksessa mukana olleet voivat tänä syksynä hakea tavallisen influenssarokotteen oman paikkakunnan ohjeiden mukaisesti. Influenssarokotetta suositellaan kaikille 65 vuotta täyttäneille.”

    https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/finfluhd-rokotetutkimus?fbclid=IwAR0lJng9J2GuUtG_yT-18ae9Yih7VWy0G2wdgnXIHHKUSOjPBV_Bpf97wdM

    Yritin pitää tästä keskustelua yllä parissakin fb-ryhmässä, mutta ei tämä oikein lähtenyt avautumaan kovinkaan monelle ja yksin ei oikein jaksa jatkuvasti päivitellä asioita..

    Ja SANOFIHAN lähti mukaan Koronarokotekehittelyyn ensimmäisten joukossa ja EU:kin sopi piikkikaupoista Sanofin kanssa -joka tekee tätä rokotetta yhdessä GSK:n kanssa..

    31.7.2020 ”EU sopi korona­rokote­kaupoista lääke­jätti Sanofin kanssa – hankkii 300 miljoonaa annosta

    EU on sopinut ranskalaisen lääkejätin Sanofin kanssa mahdollisen koronavirusrokotteen hankkimisesta. Euroopan komissio teki sopimuksen 300 miljoonan rokoteannoksen hankkimisesta.

    Komission mukaan EU:n 27 jäsenmaata voivat hankkia rokotetta heti, kun se on todettu turvalliseksi ja toimivaksi.

    Sanofi kehittelee rokotetta yhdessä brittiläisen GlaxoSmithKline-yhtiön kanssa.”

    https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006588241.html?fbclid=IwAR0__jkZAFFu_kuWhWrMR4IGEJwDekkvMY3YhnW-M5d6bx8v6kzi315_f1w

    Ja nyt sitten tilattiin aikuisille pistettävää VAXIGRIPTETRAA ja Lapsille nenäsuihkeena annettavaa FLUENZ TETRA -rokotetta. VaxiGripTetran valmistaja ja myyntiluvan haltija on Sanofi.. FluenzTetran takana on taas AstraZeneca -eikä ole ennenkuulumatonta, että nämä lääkejätit tekisivät näiden rokotteiden osalta melko tiivistä yhteistyötä.

    Nyt on kyllä sellaiset piikit ja nenäsuihkeet jaossa että ei taida olla muuta vaihtoehtoa kuin painua erämaamökille runsaan säilykekuorman ja kala- ja metsästysvehkeiden kanssa..

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s