K-rokotukset uusien k-kuolemien taustalla?

Ovatko koronarokotukset Gibraltarin koronakuolemien taustalla, kyselee Keith Rushworth.

Espanjan etelärannikolla sijaitseva Gibraltar, 32 000 asukkaan pikkuinen saarimainen niemenkärki, oli selvinnyt hyvin vähillä koronakuolemilla ennen tammikuun 9. päivää 2021 – vain 12 COVID-19:ään liittyvää kuolemantapausta.

Eristyssululla ei ole voinut olla vaikutusta, koska sitä ei ollut – Espanjasta Iso-Britannialle kuuluvalla niemellä työssäkäyvät kulkivat päivittäin edestakaisin Gibraltarille ja takaisin mantereelle. Rushworth kysyy: Mikä muuttui?

Rushworth vastaa omaan kysymykseensä ja kertoo Ison-Britannian ilmavoimien (Royal Airforces, RAF) lennättäneen lauantaina 9. tammikuuta Gibraltarille 5850 annosta Pfizer/BioNTechin kokeellista nanogeeni-mRNA-koronarokotetta.

Hänen majesteettinsa hallinto Gibraltarilla on haltioissaan voidessaan ilmoittaa ensimmäisestä toimituksesta Pfizer/BioNTech COVID-19-rokotetta lauantaina 9. tammikuuta 2021. Saapuneet rokotteet viedään välittömästä tarkoitukseen osoitettuihin pakastimiin St Bernardin sairaalan kellarissa ja säilytetään -75 celsiusasteessa.

Government of Gibraltar (Press Release 9.1.2021)
Arrival of COVID-19 Vaccine in Gibraltar

Rokotteet otettiin nopeasti käyttöön – maanantaina 10. tammikuuta – ja kuolemantapausten määrä alkoi kasvaa. Gibraltar Chronicle kertoo 17. tammikuuta 5847:n henkilön saaneen rokotteen. ”Operaatio Vapaus” eli rokotukset aloitettiin hoivakotien (Elderly Residential Services, ERS) asukkaista ja henkilökunnasta.

Rokotusten alkamisen jälkeisenä viikonloppuna kuoli 27 henkilöä – väitetysti koronaan – nostaen kuolleiden määrän 43 henkilöön. Viikonlopun aikana kuolleista kaikki paitsi kolme henkilöä olivat hoivakotien asukkaita. Tiistaina 19. tammikuuta saaren ”korona”kuolemien luku oli jo 47.

19. tammikuuta Gibraltarin hallinto ilmoitti rokotusohjelman laajennuksesta myös henkilöihin ”kategoria 2ssa”, jotka eivät olisi oikeutettuja julkisiin terveyspalveluihin. Gibraltarin hallinto kertoo haluavansa ”suojella ihmisiä vahingolliselta virukselta ja näin sen leviämiseltä saarella”.

Hallinto olettaa, että kategoria 2:n yksilöt ymmärtävät ja ymmärtävät arvostaa toimen merkitystä – sitä kuinka Gibraltarilla huolehditaan kaikista yhteisön jäsenistä. Hallinto ilmoitti tiistaina myös lisärokote-erien saapumisesta.

Rushworth paheksuu sitä, ettei Ison-Britannian hallitus eikä media kiinnitä mitään huomiota ilmeiseen ajalliseen yhteyteen kokeellisen koronarokotteen jakamisen ja kuolemien välillä.


Kommentti

Useat seikat tukevat Rushworthin päättelyä. Koronarokotteet eivät estä rokotteen ottanutta saamasta tartuntaa ja sairastumasta, eivätkä ne estä tartuttamasta muita.

Kokeellisia koronarokotteita ei ole tutkittu vanhusväestöllä. Tuore, usean yliopiston yhteistyönä tekemä tutkimus viittaa siihen, että rokotetut levittävät enemmän viruksia kuin rokottamattomat, joten rokotteen ottanut henkilökunta mahdollisesti levitti tartuntaa hoidettaviensa joukkoon.

Myös Suomessa tartunnat ja kuolemat lisääntyivät rokotusten alettua hoivakodeissa. Lisäksi kokeellisten koronarokotteiden eläinkokeissa rokotetut koe-eläimet kuolivat altistuttuaan luonnolliselle virukselle.

RS

Lähteet

Rushworth, Keith | News from Undergound / Mark Crispin Miller (20.1.2021): Could the new vaccines be causing all those “COVID deaths”? The case of Gibraltar. https://markcrispinmiller.com/2021/01/could-the-new-vaccines-be-causing-all-those-covid-deaths-the-case-of-gibraltar

Reyes, Brian | Gibraltar Chronicle (17.1.2021): ‘Devastating’ weekend as Gibraltar loses 13 people in two days to Covid-19. https://www.chronicle.gi/devastating-weekend-as-gibraltar-loses-13-people-in-two-days-to-covid-19

Allison, George | UK Defence Journal (9.1.2021): RAF deliver COVID19 vaccine to Gibraltar. https://ukdefencejournal.org.uk/raf-deliver-covid19-vaccine-to-gibraltar

Gomez, Eyleen | Gibraltar Chronicle (10.1.2021): Gibraltar starts vaccinating against Covid-19. https://www.chronicle.gi/gibraltar-starts-vaccinating-against-covid-19

Knapton, Sarah | The Telegraph via Wayback Machine (18.1.2021): Analysis: Why the second Covid wave is nothing like the first. https://web.archive.org/web/20210121184236/https://www.telegraph.co.uk/news/2021/01/18/analysis-second-wave-nothing-like-first

Kuva: Ray Shrewsberry via Pixabay, Pxhere (CC0)

PÄIVITYS 25.1.2021 klo 6:59: Täsmennetty ”pikkuinen saari” > ”saarimainen niemenkärki”, koska Gibraltarilla on yhteistä maarajaa Espanjan kanssa.
PÄIVITYS 25.1.2021 klo 8:49: Siivottu loputkin maininnat Ginraltarista saarena ja lisätty maininta alaisuudesta Iso-Britannialle. ”Espanjasta Iso-Britannialle kuuluvalla niemellä työssäkäyvät kulkivat päivittäin edestakaisin Gibraltarille ja takaisin mantereelle.” > ”Espanjasta käsin saarella työssäkäyvät kulkivat päivittäin edestakaisin saarelle ja takaisin mantereelle.”

16 comments

 1. 58-vuotias täysin terve Miamilainen lääkäri kuoli saatuaan k-rokotteen:
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9119431/Miami-doctor-58-dies-three-weeks-receiving-Pfizer-Covid-19-vaccine.html

  Norjassa kymmeniä vanhuksia kuollut k-rokotteen jälkeen:
  Maassa on kuollut kolmisenkymmentä ikäihmistä sen jälkeen, kun he ovat saaneet koronarokotteen.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/norjassa-kehotetaan-harkitsemaan-annetaanko-koronarokote-hauraille-tai-kuolemansairaille-potilaille/8040740

  Riski saada k-virus ja kuolla siihen on häviävän pieni. Mutta riski sairastua k-rokotteen jälkeen vakavasti tai kuolla on suuri.

  Älkää hvät ihmiset ottako ko. piikkiä!

  Tykkää

 2. Koronarokote taudinaiheuttajana ihmisen elimistössä
  https://tokentube.net/v/1121266842/Koronarokote-taudinaiheuttajana-ihmisen-elimist%C3%B6ss%C3%A4

  Nytpä selvisi tämäkin:
  Ruumispusseja varuskuntiin ja sairaaloihin? Miksi?
  https://www.nykysuomi.com/2018/09/22/ruumispusseja-varuskuntiin-ja-sairaaloihin-miksi/

  Dr. Francis Boyle – Darpan Biosodankäynnin Ase; Rokote, Tulee Tappamaan Ihmisiä
  https://tokentube.net/v/1426032927/Dr–Francis-Boyle—Darpan-Biosodank%C3%A4ynnin-Ase–Rokote–Tulee-Tappamaan-Ihmisi%C3%A4

  Tykkää

 3. Oisko juutalaiset todennäköisempiä? Entäs Bill Gates? Tai clinttonit? Qanonit? Mites lintuinfluennsa tai luolissa majailevat pedofiilit? Putlerin osuus asiaan? Siinä teille vähän miettimistä että missä mennään.

  Tykkää

  • jani, miten juutalaiset, Qanonit, Putin ja pedofiilit mielestäsi liittyvät rokoteturvallisuuteen ja ajalliseen yhteyteen rokotusten ja k-kuolemien välillä? Avaatko hieman ajatteluasi, että me muutkin pääsemme kärryille.

   Tykkää

  • Syypää on maolais-marxilainen, neoliberaali Bilderberg-vapaamuurariryhmä, tarkemmin vielä sen sisällä piilevä Bill Gatesin ja Mossadin rahoittama äärikeskustalainen liskoihmispedarisiipi. Kyllähän tämä on päivänselvää jokaiselle jolla on toimiva nettiyhteys ja liikaa ylimääräistä aikaa käsissään.

   Tykkää

   • Jos, ei kun …mikäli tämä oli selvennys janin aiemmalle kommentille, täytyy myöntää että teidän molempien tietotasonne ylittää roimasti omani. Nolottaa myöntää, kun esittämäsi olisi määrityksesi mukaan pitänyt olla minulle(kin) ”päivänselvää”.

    Ehkä haluatte molemmat päivänselvästi korkeamman tietotason edustajina avata (meille yksinkertaisemmillekin) hivenen lisää sitä logiikkaa, miten edellä listaamanne kiehtovan kuuloiset aiheet liittyvät nopeaan koronasta johtuviksi ilmoitettujen kuolemien lisääntymiseen heti rokottamisen aloittamisen jälkeen alueella, jossa aiemmin koronakuolleisuus on ollut verrattuna vähäistä?

    Tykkää

 4. Ja kukaan ei kysy miksi ns. Muuntovirukset” ja ”ärhäkkäämpi” virus tartuttavuudeltaan ja kuolettavuudeltaan on alkanut levitä Briteissä ja muualla? Oiskohan rokotteen ansiota!

  Tykkää

 5. Miksi rokote olisi syynä, kun variantit havaittiin ennen rokotusten aloittamista?

  Variantit on löydetty Britanniasta ja Brasiliasta. Molemmissa maissa virus on saanut riehua vapaasti ja rajoituksitta. Tämä tuntuu todennäköisemmältä syyltä.

  Tykkää

  • Tietotasosi ei ehkä ole niin suuri joka alalla. Tiesithän toki, että Iso-Britannia on yksi ns. tiukan koronapolitiikan maista, ei suinkaan valtio, jossa oltaisiin eletty vuosi 2020 ”rajoituksitta”. Ajattelitkohan Ruotsia tässä kohtaa, mistä väitetyt muunnokset eivät kai ole narratiivinkaan mukaan saaneet alkuaan…?

   Tykkää

  • Rajoituksitta? Britanniassa?!

   Monesko Lockdown ja Curfew siellä on meneillään?

   Miksi ei rokoteperäistä? Ruotissa rokotettiin ja seuraavaksi koronan uusi tuleminen:

   ”Två avdelningar på vård- och serviceboenden i Surahammar rapporteras nu ha fått ett utbrott av covid-19 – kort efter att alla vaccinerats.

   Socialförvaltningen i Surahammar vaccinerade nyligen alla på vård- och serviceboenden samt inom hemsjukvården. Två veckor senare drabbades man av ett “coronautbrott”, rapporterar Västmanlands Läns Tidning.

   – Det är jättekonstigt. Vi förstår inte alls vad som hänt och smittskyddsenheten på regionen kan inte heller förklara vad det beror på, säger socialchef Eva-Lena Odeling i en kommentar.

   Två avdelningar, ett vårdboende och en demensavdelning, drabbades plötsligt av ett sjukdomsutbrott där både boende och personal ska ha blivit smittade.

   – Vi som hade klarat oss så bra under våren, sommaren och hösten – och så kommer det här nu på målsnöret. Det är fruktansvärt, säger Odeling.

   De två avdelningarna är nu totalt isolerade. De flesta som smittats har visat lindriga symtom, endast två boenden har behövt sjukhusvård. Däremot har de inget svar på hur de boende kunde utveckla covid-19 efter att ha blivit vaccinerade. Den främsta teorin som anges är att “den första sprutan inte ger ett fullgott skydd”.

   – Det märks att vaccinet är nytt och att man inte vet så mycket om det ännu, konstaterar Odeling.

   Sammanlagt har även ett trettiotal ur personalen drabbats och förvaltningen letar nu desperat efter människor som kan jobba på avdelningen.

   – Vi tittar på de som redan haft smittan och så har vi tillsammans med regionen inlett ett stort projekt med antikroppstester, meddelar Odeling.

   Kritiker har länge pekat på att det dels är högst oklart vilken verklig effekt de kontroversiella mRNA-vaccinerna från Pfizer och Moderna egentligen har, dels på att covid-19-fall beblandas ihop med vanlig influensa och andra sjukdomstillstånd på grund av falska testresultat och vinklad mediarapportering.”

   https://nyadagbladet.se/inrikes/alla-vaccinerades-sedan-kom-coronautbrottet/

   Tykkää

 6. 26.1 IL ”ensimmäiset kolme koronakuolemaa” sai FIMEAn tulemaan kolostaan ja esittävän että löytyy perussairauksia , eikä korona ole kuoleman syynä…..JOS näin on, ehkä olisi syytä tutkia ne aiemmat kuolemat myös, jos löytyisi niistäkin perussairauksia….? ja sitten varsinainen helmi joka pitäisi ehkä saattaa hallituksen tietoon: FIMEAn mukaan koska rokottaminen koronavirusta vastaan ei estä sairastumista…….voimme kai säästää rahaa ja ihmishenkiä lopettamalla koko h——tin kusetuksen?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s