Totuus ei häviä – k-rokotevaroitus Kiurulle

”Kun vaivun epätoivoon, muistelen miten läpi koko historian totuus ja rakkaus ovat aina voittaneet. On ollut tyranneja ja murhaajia, jotka hetken aikaa saattavat vaikuttaa voittamattomilta, mutta lopussa he aina kaatuvat. Mieti sitä – aina he kaatuvat.” —Mahatma Gandhi

Annu Palmu

Haluan kertoa teille, että päätin olla yhteydessä niihin henkilöihin, joilla on keskeinen rooli Suomen rokotuskuviossa. Avaan tähän lähettämäni viestin sekä ministeri Krista Kiurulta saamani vastauksen.

Virkamiehet ovat olleet tähän asti hiljaa. Maailmalta tulee koko ajan enemmän ja enemmän tietoa siitä, että näiden rokotteiden ottaminen on erittäin suuri terveydellinen riski. Tämä asia alkaa vähitellen paljastua kokonaisuudeksi, joka on todella erikoinen. Vähitellen tietoa päätyy myös julkisuuteen.

Elämme aikaa, jona monet uskomusjärjestelmät – uskomukset – joutuvat koetukselle. Niin myös tässä asiassa.

Pitäkää hyvä huoli itsestänne, syökää terveellisesti, ulkoilkaa, rentoutukaa, menkää ja ostakaa D-vitamiinia, syökää sitä ja C-vitamiinia! Nyt on korkea aika ryhtyä pitämään omasta immuniteettijärjestelmästä hyvää huolta! Niin, ja – me suomalaiset – käykäämme saunassa! Ja jos tarkenette, menkää avantoon!

Annu Palmu (sähköpostilla 28.1.2021 klo 20:17)

Hyvä [perhe- ja peruspalvelu]ministeri Krista Kiuru, [THLn] ylilääkäri Hanna Nohynek, pääministeri Sanna Marinin sihteeri Miia Maffeo sekä [Fimean] ylijohtaja Eija Pelkonen!

Pyydän teitä katsomaan oheisen aivan tuoreen videon, joka koskee meillä Suomessakin jaossa olevia COVID-19-rokotuksia.

Lakimies Reiner Fuellmich, professori Dolores Cahill ja lakimies Viviane Fischer kyseenalaistavat mRNA-rokotusten turvallisuuden.

Kyseessä on erittäin arvostetun saksalaisen asianajajan ja irlantilaisen tiedenaisen tuoreesta keskustelusta. Omatuntoni pakottaa minut lähettämään tämän teille, jotta te katsotte tämän ja pohditte, mitä tälle asialle voi tehdä Suomessa. Tilanne on minun mielestä hyvin hälyttävä ja on suuri vaara, että Suomessakin ollaan tekemässä hengenvaarallista virhettä.

Esitän, että näiden rokotteiden antaminen keskeytetään, kunnes niiden turvallisuudesta voidaan saada varmuus.

Itsestäni voin kertoa sen verran, että olen taustaltani juristi, tein pitkän uran Nokia Mobile Phones -liiketoimintaryhmän lakiasiainjohtajana ja olen ollut urani aikana ympäri maailmaa monenlaisten asioiden ja oikeusjuttujen kanssa tekemisissä. Tunnen myös ns. tuotevastuuproblematiikan ja olen perehtynyt tähän erityisellä huolella niin Euroopassa kuin USA:ssa.

Pyydän teitä ottamaan tämän asian erityisellä vakavuudella. En usko, että teistä kukaan haluaa joutua historiaan henkilöinä, jotka aiheuttivat suurelle määrälle suomalaisia kuoleman ja vammautumisen. Tästä vaarasta on nyt kysymys.

Haluan luottaa teihin, että ryhdytte välittömästi toimiin tämän asian suhteen. Lisäksi lähetän teille kaikille ja myös pääministeri Sanna Marinille, jolle toivon sinun, sihteeri Maffeo, välittävän tämän viestini, paljon voimia ja viisautta näinä eriskummallisen vaikeina aikoina.

Olisin kiitollinen, jos voisitte jotenkin osoittaa minulle, että reagoitte tähän viestiini – syystä, että olen todella huolestunut suomalaisten kanssaihmisten terveydestä ja tulevaisuudesta.

Ystävällisin terveisin Annu Palmu

Ministeri Krista Kiuru (28.1.2021 klo 22:21)

Hei

Laitan viestisi sihteerini kautta Fimeaan katsottavaksi.

Kiittäen viestistäsi Krista

Annu Palmu (28.1.2021 klo 23:12)
➪ Kiuru, STM/Vanhanen

Kiitos sinulle

Asia on valtavan huolestuttava. Kerron omalle verkostolleni, kuinka hienosti otit viestini vastaan.
Paljon voimia ja viisautta sinulle haasteellisiin aikoihin.

Arvostan asennettasi, Yst.t Annu


Kirjoitus ja keskustelu on julkaistu alunperin 29.1.2021 kirjoittajan Facebook-seinällä.

Biokemian professor emeritus / JYU:

DNA-rokotteet ovat edelleen kokeiluvaiheessa. Huolenaiheena on muun muassa,

voiko itse DNA aiheuttaa immuunivasteen, mikä olisi koko elimistölle vahingollista ja

voiko rokote syystä tai toisesta yhtyä rokotettavan omaan DNA:han
…voisi olla arvaamattomia seurauksia.

Matti Vuento 2016
Virukset – Näkymättömät viholliset” (s199)

[Korona]rokotteen ja mahdollisten lääkeaineiden kehittämiseen panostettiin jo huhtikuuhun mennessä merkittäviä summia, ja niistä odotetaan aikanaan huomattavaa apua.

Rokotteen kehittäminen kestänee kuitenkin vähintään vuoden.

Matti Vuento 04/2020
Virukset – Näkymättömät viholliset (s291)

Kuva: Pixy (CC0)

OIKAISU 30.1.2021 klo 21:54: Korjattu viimeiseen otsikkoon typo nimestä Anna > Annu.

9 comments

 1. Ja ilmeisesti KOSKA uusien lääkeaineiden kehittelyyn OLI pistetty ja pistetään hitosti rahaa (jota onneksi saadaan suoraan veronmaksajilta valtavana virtana…) niin piti sitten jo-hyviksi-huomatut demonisoida viemästä markkina-alaa UUTUUKSILTA, joiden hintakin on uutuudenmukainen.

  AM 17.1: FIMEA: ei estettä hydroksiklorokiinin tai ivermektiinin käyttöön COVID-19-hoidossa

  https://avoin.media/2021/01/17/fimea-ei-estetta-hydroksiklorokiinin-tai-ivermektiinin-kayttoon-covid-19-hoidossa

  Tykkää

 2. Saksassa on rivi asiantuntijoita jotka varoittavat uudentyyppiseen ja pikavauhtia koostettuun rokotteeseen liittyvistä riskeistä, mm Sucharit Bhakdi ja Wolfgang Wodarg. Wodarg on tunnettu siitä, että hän soitti hälytyskelloja sikainfluenssarokottamista vastaan ja Saksan hankkimat 50 milj. annoksen erästä vain kymmenen prosenttia käytettiin, toki sekin riitti vahinkoa tekemään.

  Wodarg yhdessä tässä jutussa esiintyvän asianajaja Füllmichin kanssa ovat nostaneet kanteen Saksan koronatoimien keskiössä olevaa tri Christian Drostenia vastaan. Kanteen nostaminen vaatii juridista nokkeluutta mutta Drosten erehtyi herjaamaan Wodargia julkisesti. Tästä saatiin keino pakottaa viranomaisia paljastamaan PCR-testin salatut taustat yksityiskohdiltaan. Mutta tässä ei vielä kaikki, kanne on pantu vireille USA:ssa jossa luotetaan siihen, että tuomioistuin ei kieltäydy ottamasta asiaa käsittelyyn, mikä olisi Saksassa varsin todennäköistä.

  Saksan lainsäädäntö edellyttää poikkeustoimien voimaantuloa varten tiettyjä ehtoja jotka lepäävät PCR-testin lukujen varassa. Koska kanteen nostaneiden mielestä Saksan terveydenhuollossa ei koko koronan aikana ole vallinnut poikkeustilaa edellyttävää sairastamista on testin taustat selvitettävä.

  Ja lopuksi huumoriosastolle: Saksan terveysministeri on ammatiltaan pankkiiri ja tri Drostenin väitöskirjaa ei löydy mistään. Sen olisi oltava ainakin kahdessa kansallisessa arkistossa. Toisessa väitettiin sen joutuneen vesivahingon turmelemaksi ja toisessa – no ei vaan löydy, olisiko koira syönyt. Innsbruckissa ilmestyi joku viikko sitten tutkimus, jossa sitten kuitenkin epäillään, että virus olisi karkulainen laboratoriosta.Tästä on maallikon paras olla arvailematta paljoakaan, mutta samassa yhteydessä kerrottiin, että kun asiaa ensimmäistä kertaa epäiltiin, tuli erittäin vahva tuomitseva ulostulo arvatkaa keneltä – tri Drostenilta. Ja varmimmaksi vakuudeksi PCR-testin nykysovelluksen loi pikavauhtia kukas muu kuin juuri epäilty mahdollinen valetohtori, jonka yritys ilmeisesti saa siitä myös taloudellista hyötyä.

  Liked by 1 henkilö

  • Suomessakin käytössä olevan Modernan mRNA-koronarokotteen (vastuuvapautus-)suostumuslomakkeessa https://twitter.com/alwayspimpin68/status/1354948116953362445/photo/1

   sanotaan

   Ymmärrän, että rokote on kokeellinen, ja sille on myönnetty vain hätäkäyttölupa; se ei ole [Yhdysvaltain elintarvike- ja lääketurvallisuusvirasto] FDA:n hyväksymä rokote.”

   ja

   Olen tietoinen siitä, ettei ole takeita siitä, että koronarokotteen ottaminen suojaa koronatartunnalta. Ymmärrän, että ollakseen tehokas rokote vaatii toisen annoksen.

   ja

   ”Ymmärrän ja tunnustan, että [rokotteella] on riskejä ja potentiaalisia haittavaikutuksia, joista osa on tuntemattomia. Raportoitujen haittavaikutusten joukossa on mm. kipu pistoskohdassa, väsymys, päänsärky, lihas- ja nivelkivut, vilunväreet, kuume, pistoskohdan turpoaminen ja punoitus, pahoinvointi, huonovointisuus, imusolmukkeiden turpoaminen.

   (Ikävämmät kuten kuolema, halvaukset ymv. on korvattu/katettu ”osa tuntemattomia” -ilmaisulla)

   ja ”Ymmärrän ja tunnustan, että rokote saattaa aiheuttaa allergisen reaktion.”

   ja ”Ymmärrän, että tällä kertaa ei ole saatavilla vaihtoehtoisia rokotteita.”

   ja ”Ymmärrän, että voin konsultoida valintani mukaista lääkäriä saadakseni neuvoja rokotteen ottamisen kanssa.”

   Tykkää

 3. Yksikään poliitikko tai ”asiantuntija” ei tule ikinä joutumaan mihinkään vastuseen. Ne kyllä sanoo että kaikkien pitäs ottaa rokote, joka siis ei edes ole rokote.
  Koko tilanne on täysin absurdi.

  Rokote joka ei ole rokote, rokote joka ei ole rokote onm pakko ottaa vaikka se btappaa satoja miljoonia ihmisiä.

  Tykkää

 4. Ainakin Suomessa rokotteeseen kuoleva muuttunee epähenkilöksi. Vai olisiko ei-kuollut sittenkin parempi? Väärin kuoltu joka tapauksessa. Nythän IS ja IL hehkuttavat jo seuraavia vaiheita. Ilmeisesti ainakin lööpissä ”ulkonaliikkumiskielto” osoittautuu liian pitkäksi sanaksi. Ehkä liian naurettavaksikin? Optimismia tarvitaan ja uusi suomen kielen sana ”lockdown” antaa karmeassa tilanteessa hitusen toivoa…

  Tykkää

  • Jännä, että kun laskettiin ja huudettiin hysteriapäissään hirveitä kuolleisuuslukuja, oli ihan ok laskea kaikki kyselemättä ”koronan uhreiksi”. Mediaani-ikä 84v, 95 % pitkäaikaussairaus tai monta.

   NYT kun samat ihmisryhmät kuolevat rokotteeseen – joita on testattu se mitä on testattu vain nuorilla, perusterveillä ihmisillä – niin ”eiväthän he nyt rokotteeseen kuolleet, ei epäillä yhteyttä, nämähän olivat ihmisiä, jotka jo olivat elinkaarensa päässä”.

   Ahaa. Mutta korona oli ihan pätevä, automaattinen kuolinsyy kaikille, joilta PCR-testeillä jotain viruksen palasia oli löydetty…? Ja miksi helvetissä heille sitten edes annetaan rokote, jonka pitäisi pelastaa kuolemalta (jos vallanmediaa kuuntelee, koko ihmiskunnan kuolemalta…) jos tiedetään että kuolema tulee joka tapauksessa ihan justiinsa?

   Tykkää

 5. Kannattaa tosiaan kertoa ihmisille näistä k-piikkien hengenvaarallisuudesta. Vaikka saisi kuraa päällensä. Vastuu on lopulta jokaisen oma.

  Sama asia maailman tärkeimmän asian kohdalla. Evankeliumia tulee julistaa ihmisille. Jokainen on sitten vapaa tekemään oman ratkaisunsa – joko ottaa pelastuksen vastaan tai ei ota. Valinta on jokaisen oma ja tulee tehdä tämän ainoa meille annetun elämän aikana.

  Voimia kaikille tämän hullun maailman ajan keskelle. Asiat menee nyt vauhdilla huonommaksi koko ajan. Jeesuksessa meillä kuitenkin on turva. Hän on luvannut olla omiensa kanssa joka päivä maailman loppuun saakka.

  Presidentti Kyösti Kallion rukous itsenäisyyspäivänä 6.12.1939 viikko talvisodan alkamisen jälkeen:

  (Ero on kuin yöllä ja päivällä, kun vertaa sen ajan maan johtoa ja nykyistä. Surulliseksi vetää.)

  ”Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme sinua, Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua.

  Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

  Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä.

  Herra, Sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

  Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapauttavasta armostasi.

  Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

  Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi. Siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.”

  Tykkää

   • Tai oikeasti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Oikea lopullinen apu tulee ainoastaan kaiken Luojalta ja suojalta.

    Mietitäänpä mitä oikeasti viime sodissa tapahtui… Tapahtui Jumalan ihme, jonka ansiosta Suomi ei joutunut ateistisen ja kommunistisen Venäjän vallan alle.

    Sodan aikana Suomen johdossa oli Jumalaa pelkäävä presidentti, joka kehotti hädän hetkellä kansaa rukoilemaan. Kansa nöyrtyi ja polvillaan huusi Herraa apuun. Rintamalla olleet ovat kertoneet, ettei etulinjassa ollut Jumalan kieltäjiä. Kaikki rukoilivat ja huusivat Jumalaa apuun. Rintamalla Jumala varjeli suomalaisia ja yllättävän vähän miehiä kaatui. Esim. Venäjän tykit jauhoivat keskityksiä useamman päivän Suomen etulinjaan, mutta yksikään suomalainen ei tuolloin kuollut. Miten se oli mahdollista?

    Jumala kuuli nöyrät, sydämestä lähteneet rukoukset ja Suomi pelastui. Pöty puhetta, että Suomi olisi voittanut täysin ylivoimaisen vastustajan taistelemalla. Samaa pötyä ovat puheet ”yksi suomalainen vastaa kymmentä ryssää” jne. Tosiasia on että Jumalan ihme pelasti Suomen. Yhtään vähättelemättä sitä mitä sotilaat rintamalla tekivät ja sitä että monet antoivat henkensä isänmaan puolesta.

    Sitten tuli rauhan aika. Suomi maksoi sotakorvaukset ja maa alkoi vaurastua. Asiat alkoivat mennä taloudellisesti aina vaan paremmin. Jumala unohtui. Ihmiset alkoivat kuvitella, että ”Hei, me tehtiin tämä kaikki itse”. Ihmiset alkoivat ylpistyä ja se miten Herra pelasti Suomen unohtui.

    Nyt tuosta on aikaa yli 70 vuotta ja missä tilassa tämä maa onkaan? Valtion johdossa on täysin jumalattomia tyhmiä nuoria naisia. Presidentti on kiero globalisti, joka vei Suomen euro-valuuttaan, vastoin perustuslakia (länsimaiset lait muuten yhä pohjautuvat suurelta osalta Raamattuun, mutta ko. lakeja kumotaan ja muutetaan kovalla vauhdilla). Valta on annettu Eu:lle ja sotilasvalta isäntämaasopimuksella Natolle. Rahavalta on luovutettu ulkomaisille pankeille, joille ollaan velkaa enemmän kuin koskaan. Sananvapautta ei enää ole. Hallituksen suurimmat huolet ovat vihapuhe ja ilmastonmuutos. Ja nyt tämä korona-valhe ja ihmisten rokottaminen hengenvaarallisella rna- ja dna-piikillä. Maan johto vihaa ja halveksuu isänmaallisia suomalaisia. Isänmaallisuus on nykyään äärioikeistolaisuutta tai natsismia. Maahan päästetään koko ajan lisää nuoria muslimimiehiä, jotka viis veisaavat Suomen kulttuurista tai täällä vallitsevista tavoista. Kaikenlaiset perversiot ovat nykyään valtiovallan hyväksymiä. Kaikki pelaavat omaan pussiinsa ja tuijottavat vain omaa napaansa. Ahneus ja ylpeys ja väkivalta rehottavat. Vanhemmat eivät enää puhu lapsilleen Jumalasta ja Jeesuksesta. Kirkon johto on hylännyt Raamatun ja kaikki piispat taitavat olla vapaamuurareita, joiden 13. asteen valassa sanotaan, että ”Jeesuksen nimi tuhottava”..

    Mutta sitä saa mitä tilaa. Jumala on kärsivällinen ja pitkämielinen ja rakastaa jokaista syntistä ihmistä. Mutta syntia Jumala vihaa. Herra on katsellut tätä menoa nyt lähes sata vuotta ja alkaa mitta tulla täyteen. Jumala on ottanut varjeluksensa pois Suomen yltä. Maan johto on täysin jumalaton ja ansaitsee Jumalan rangaistuksen. Kun varjelus on otettu pois, menee asiat yhä kiihtyvällä tahdilla huonompaan suuntaan. Päättäjät tekevät yhä hullumpia päätöksiä ja synnissä rypevä kansa kärsii.

    Lopun aikoja eletään ja Herran paluu on jo lähellä. Mutta sitä ennen tulee todella vaikeat ajat. Niin pahat ajat, ettei sellaista ole tämä maa ennen kokenut. Aivan kuten Raamatussa sanotaan. Jumala on kuitenkin sanassaan luvannut antaa omilleen voimia kestää nämä vaikeat ajat. Niin on voimasi, kuin on päiväsi.

    Kenen joukoissa sinä haluat seistä? Sillä tosiasia on, että lopulta jokainen vastaa omista tekemisistään ja tekemättä jättämisistään. Jokainen polvi lopulta notkistuu Herran Jeesuksen edessä.

    Jeesus on nimi, jossa on niin suuri voima, että tämä maailma vihaa sitä. Mutta se on ainoa nimi jossa meillä on pelastus.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s