Tule mukaan k-kriisin ratkaisuhautomoon!

AvoinMedia julkaisee raumalaisen lääkärin kutsun liittyä ajatushautomoon, joka moniammatillisesti sekä yhteiskunnan näkökulmia laajalti keräten pohtii parhaita tapoja reagoida vuoden 2020 mukanaantuomaan COVID-19-ilmiöön.

Olen perustamassa Moniammatillista Koronakriisin Ratkaisuryhmää (MKR).

Kyseessä on eri alojen asiantuntijoista koottu riippumaton ja sitoutumaton ajatushautomo. Koska koronakriisi ei ole vain lääketieteellinen ongelma, vaan kokonaisvaltainen ongelma, silloin tarvitaan myös kokonaisvaltainen ratkaisu.

Ryhmään haetaan mm. psykologian, taloustieteen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, ravintotieteen, epidemiologian, lääketieteen, oikeustieteen, politiikan tutkimuksen, mediatutkimuksen, virologian, käyttäytymistieteiden, kasvatustieteen, rikostutkimuksen, sosiaalitieteiden, kriisinhallinnan, historian sekä tulevaisuustutkimuksen asiantuntijoita.

Lisäksi Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä (MKR) tarvitsee tuekseen kansalaisia kaikilta elämän aloilta. Heidän avullaan saamme teoriat vietyä käytäntöön ja kaikki reaalielämän näkökulmat otetuksi oikeudenmukaisesti huomioon.

Erityisesti haluamme kuulla ajatuksia yrittäjiltä, hoitajilta, riskiryhmäläisiltä, peloissaan olevilta, lääkäreiltä, työttömiltä, opettajilta, oppilailta ja lasten vanhemmilta. Haluatko tulla mukaan?

Mikael Kivivuori
Raumalainen lääkäri, hyvinvointivalmentaja ja
riippumaton maailmanparantamisen harrastajatutkija 15 v. kokemuksella

Yhteydenotot: mikael.kivivuori@gmail.com


Kirjoitus on julkaistu alunperin 1.2.2021 Mikael Kivivuoren facebook-seinällä.

5 comments

 1. Hienoa toimintaa jos homma lähtee siitä faktasta että korona on kokonaisuudessaan suuri, tunnetun historian mittavin huijaus. Hulluus on saatava loppumaan!

  Tykkää

  • Toivottavasti saat koronan ja sairastat sen niin rankkana, että vammaudut pysyvästi, mutta pystyt silti lukemaan ja ymmärtämään tänne kirjoittamasi soopan.

   Tykkää

   • Jos, ei kun

    AvoinMediassa kunnioitetaan kanssakeskustelijoita vaikka mielipiteet eroavatkin toisistaan, emme ole Silakkaliike. Eriävän mielipiteen voi ilmaista kohteliaasti ja rakentavasti.

    Liked by 3 people

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s