K-rokotekuolemat tuplaantuneet Ruotsissa

Ruotsin lääkevirasto (Läkemedelsverket) ilmoitti tammikuun puolella koronarokotekuolemaepäilyt ajalta 27.12.2020–19.1.2021. Helmikuun 2. päivä annettujen, päivitettyjen lukemien perusteella ihmishenkien menetykset ovat tuplaantuneet.

Lääkeviraston sivu kertoo Ruotsissa olevan (27.1. mennessä) 215 000 rokotettua (Pfizer/BioNTech 210 000, Moderna 5000) henkilöä. Haittavaikutuksia on ilmoitettu 392 tapausta naisilla, joista 145 vakaviksi luokiteltuja. Kuolleiksi on ilmoitettu 24+1 (Death) + 3 (Sudden Death) + 2 (Cardiac Failure). Kaikkiaan ilmoituksia on 479.

Modernan kokeellisen mRNA-rokotteen osalta ilmoituksia on kaksi, loput Pfizer/BioNTechin Comirnaty-myyntinimellä olevasta, kokeellisesta geeninanoteknologia-rokotteesta.

KUVAKAAPPAUS (3.2.2021) Ruotsin Lääkeviraston sivulta

Haittavaikutusilmoituksia Ruotsissa on tehty terveydenhuoltohenkilökunnan toimesta 268 kappaletta ja kuluttajien (konsument) toimesta 211 ilmoitusta. Suomessa Tartuntatautilain uudistus vuonna 2017 teki rokotehaitoista ilmoittamisen terveydenhuoltohenkilöstölle vapaaehtoiseksi aiemman pakollisen ilmoitusvelvollisuuden sijaan: tartuntatautilain päivitys vapautti terveydenhuollon ammattilaiset velvollisuudesta ilmoittaa haittavaikutusrekisteriin kaikista tietoonsa tulleista rokotteiden ikävistä sivuvaikutuksista – mikä luonnollisesti synnyttää tilastovääristymiä.

Eniten ilmoituksia on tehty Tukholman alueelta, Skånesta, Länsi-Göötanmaalta ja Länsi-Norlannista. Ikäryhmissä ilmoituksia on eniten 50–59 vuotiaissa ja 80–89 vuotiaissa, mutta myös 20–29 vuotiaiden (44 ilmoitusta) ja 30-39 vuotiaiden suuri osuus (72 ilmoitusta) kiinnittää huomion.

Haittavaikutuksia erittelevä raportti luettelee lievempien haittojen – kuten ripuli, suun kuivuminen, huimaus ja pahoinvointi, kylmänväreet – ohella mm. erilaisia sydänoireita sydämen pysähtymiseen asti, kouristuksia, tasapainohäiriöitä, kasvojen turpoamista, kasvohalvauksia ja tajunnan menetyksiä, motorisen toiminnan häiriöitä, hallusinaatioita ja sekavuustiloja, hengitystieoireita, haavakuolion, astmakohtauksia ja anafylaktisia shokkeja, verenkiertohäiriöitä, verensokerin heittelyä, muistikatoa ja epileptisen kohtauksen.

Espanjalainen uutistoimisto EFE raportoi Toledon alueella sijaitsevassa Lagartera-hoivakodissa puhjenneen koronaepidemian rokotusten aloittamisen jälkeen, rokotusten aloittamiseen asti tautia ei hoivakodissa esiintynyt. 13. tammikuuta jaettiin sekä asukkaille että hoitohenkilökunnalle ensimmäinen annos Pfizer/BioNTechin koronarokotetta, kuusi vuorokautta myöhemmin ilmaantuivat koronan oireet. Kaikki, sekä vanhukset että henkilökunta, antoivat testissä positiivisen tuloksen. Seitsemän vanhuksista kuoli.

Sama ilmiö on nähtävissä muissakin rokotukset aloittaneissa maissa.

Korona, jota koronatoimilla torjutaan, on useimmilla ihmisillä oireeton tai lieväoireinen.


Lähteet

Läkemedelsverket (senast uppdaterad 2.2.2021): Inrapporterade misstänkta biverkningar – coronavacciner. https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner

LaVanGuardia (31.1.2021): Al menos 7 fallecidos por covid en una residencia de Lagartera (Toledo). https://www.lavanguardia.com/vida/20210131/6212539/7-fallecidos-covid-residencia-lagartera-toledo.html

Kuva: Ray Shrewsberry via Pixabay, Pxhere (CC0), AzaToth (CC BY-SA 3.0), Raymond1922A (CC BY-SA 3.0) via Wikimedia Commons. Kuvanmuokkaus: Johanna L

KORJATTU 3.2.2021 klo 12:21: lukuvirhe 390 > 392, lisätty lause ”Kaikkiaan ilmoituksia on 479.”
KORJATTU 3.2.2021 klo 14:03: Ruotsissa jaettujen rokotusten määrä ”8,2 miljoonaa rokoteannosta” > ”215 000 rokotettua”. Ruotsissa jaettujen rokotteiden määräksi oli lipsahtanut EU/ETA-alueella jaettujen rokoteannosten määrä. Ruotsissa jaettujen rokotusannosten määrää ei viraston sivulla ilmoiteta, vaan rokotettujen henkilöiden määrä.

Kiitos tarkkasilmäisellä lukijalle huomiosta!

OIKAISTU 7.2.2021 klo 11:06 ”Kuolleiksi ilmoitettuja on nyt 43 henkilöä, kun edellisessä tiedotteessa lukema oli 19 henkilöä.” > ”Kuolleiksi on ilmoitettu 24+1 (Death) + 3 (Sudden Death) + 2 (Cardiac Failure).”

Alunperin artikkelissa ollut luku 43 henkilöä johtuu tekemästäni mokasta, otin ylimääräisesti erittely-taulukon mukaan. Pahoitteluni! Kiitos lukijalle huomautuksesta. On tärkeää ja ilahduttavaa, että tarkistatte kaikkea lukemaanne, ja että ilmoitatte virheistä. Minulle se osoittaa, että välitätte kanssaihmisistänne.

12 comments

  • Israelin pääministeri Netanjahu teki salaisen sopimuksen Pfizerin toimitusjohtajan kanssa, lakimiehineen, jolla Israelin kansalaisten terveystiedot annetaan Pfizerille rokotetutkimuskäyttöön. Rokotteita on luvassa kaikkiin mutaatioihin, loputtomasti, tai kunnes kansalta loppuu rahat ja henget. Netanjahu on tehnyt pitkään yhteistyötä WEF:n kanssa. Tässä hän kertoo, miten nämä bisnekset hoidetaan.

   Netanjahulla itsellään on kaiken aikaa korruptio-oikeudenkäyntejä, no kansahan nekin maksaa. Viime aikoina hän on siirtänyt oikeudenkäyntejään hamaan tulevaisuuteen ”koronatilanteen vuoksi”. Koronatilanne – miten ihana tekosyy!

   Vastineeksi jokaviikkoiselle rokotejakelulle Israelin valtio antaa Pfizerille tietoa: rokotettujen iän, sukupuolen ja terveystiedot sekä mahdolliset saadut sivuvaikutukset ja tehokkuuden. Israelin kansaa käytetään tässä testissä siihen, tuleeko sille jossain vaiheessa laumaimmuniteetti.

   Laumaimmuniteetti tulee tietenkin kun ihmiset sairastavat tai sairastamatta torjuvat tämän viruksen. Rokotteen vaikutusta sellaiseen asiaan on mahdoton arvioida, mutta väittää voi aina varsinkin kun valehtelee. Jos siis sairastaminen lakkaa, on se rokotteen ansiota, ja jos sairastaminen jatkuu tai lisääntyy, johtuu se jostain muusta kuin rokotteesta, esimerkiksi mutatoituneesta viruksesta tai kansan kurittomuudesta, jolloin tarvitaan taas lisää rokotteita ja lisää lakeja ja rangaistuksia. Rokoteteollisuus on keksinyt yhdessä poliittisen vallankäytön kanssa, miten voidaan kaapata valta omiin käsiin ikuisiksi ajoiksi, tai ainakin siihen asti kunnes heitä siitä estetään. Onko oikeutta olemassa? Onko oikeuden palvelijoita?

   Tässä salainen sopimus, joka julkistettiin osin sensuroituna:

   Click to access 11221-moh-pfizer-collaboration-agreement-redacted.pdf

   Tykkää

  • Söyringin artikkeli coronarokotekuolemista on täyttä roskaa..mikä tahansa asia maailmassa voidaan todistaa äärioikeistolaisten keinoin tutkimalla heidän silkkaa valhetta täynnä olevia omien medioitaan. Jos Söyring saa aikaan -että vanhus kieltätyy rokotteesta saaden coronan tämän jutun perusteella – on Söyring vastuussa hengen menetyksestä.

   ”It is not unexpected that some of these people may naturally fall ill due to their age or underlying conditions shortly after being vaccinated, without the vaccine playing any role in that,” the UK medicines regulator MHRA said.

   Tykkää

   • Kiitos kommentistasi. Sinulla on oikeus olla sitä mieltä, mitä olet.

    Olenko vastuussa myös, jos rokote osoittautuu tehottomaksi tai vaaralliseksi, ja tämä mahdollisuus on ollut tiedossani mutta olen siitä vaiennut?

    Tykkää

   • Vanhukset ovat aina kuolleet talvikausina influenssoihin. Mennyt kausi ei ole missään mielessä ollut mitenkään erikoinen. Kuolleisuus on ollut normaalin tasolla kaikkialla. Missä pandemia, kun kukaan ei ole erityisesti sellaiseen kuollut.

    Kun influenssaan kuolee lähinnä vanhukset, rokotteen haittoihin joihin sisältyy kuolema pääsee reilusti nuoremmatkin ikäluokat. Tässä on Yhdysvalloista rokotehaittadataa:
    https://www.openvaers.com/covid-data
    Klikkaamalla punaisia laatikoita saa tarkempia tietoja haittoja saaneiden määristä ja ikäjakaumasta. Alaosasta voi selata haittaraportteja, kuolleita tuntuu olevan enemmän loppupäässä. Haulla voi rajata aineistoa. Rokotteen saaneilla on ollut vakavia allergisia reaktioita, positiivisia koronatestituloksia, äkkikuolemia, sydänkohtauksia, selittämätöntä ja odottamatonta hengenlähtöä,… Miksi? Eihän vanhuksia ja sairaita voi pelastaa siten, että sairastutetaan ja tapetaan nuoret ja terveet. Rokoteinformaatio joka tulee rokotetehtaalta, jota levittää rokotetehtailijan mainoskoneisto, media, siihen myrkynmyyjäänkö tässä pitäisi luottaa!

    Totuus ei ole oikealla tai vasemmalla, äärissä tai keskellä, vaan totuus on siinä mikä on totta. Ja pandemiavalheet ja muutkaan valheet eivät ole totta.

    Totuus ei häviä sensuurin voimin. Ihmiset voivat kuvitella, että antaessaan vallan poliitikoille, jotka antavat sen suuryritysten johtajille ja suurpääomistajille, kuten Klaus Schwabin johtamalle järjestölle WEF, että nämä suurpääoman nokkamiehet ajattelisivat kansan parasta, heidän parastaan. Että Bill Gates olisi heidän ystävänsä. Voin vakuuttaa että Gatesin porukat eivät halua olla missään tekemisissä suurimman osan ihmiskuntaa kanssa. Ihan toisenlaiset suunnitelmat heillä. Voit tutustua aiheeseen esimerkiksi tutkimalla great reset -ideologiaa ja sinun asemaasi sen jälkeen.

    Et omista mitään. Vuokraat kaiken suurpääomalta. Joka on aina vain harvempien käsissä.

    He sanovat että sinä olet onnellinen. Olet onnellinen kun saat maksaa velkaa suurpääoman omistajille, ja uskot heidän olevan sinun paras ystäväsi.

    Know your enemy.

    Tykkää

 1. Suomessa THL: AstraZenecan korona­rokotetta ei suositella yli 70-vuotiaille – annosvälin pidentämistä 12 viikkoon suositellaan

  Rokotussuositusta muutetaan tarvittaessa, kun tutkimustietoa rokotteen tehosta ja vaikutuksista eri ikäryhmillä kertyy lisää.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007779540.html

  Huomaattehan, että nyt rokotettavat ovat osa tutkimusta.

  Tykkää

 2. Tässä on käynnissä suurin rikos ihmisyyttä vastaan ja on säälittävää, että kansanedustajien joukossa löytyy henkilöitä jotka pelkästään politiikan tekemisen vuoksi yhtyvät tähän globalistien kehittämään operaatioon antaen kannatuksensa sille.
  Esim.keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä paikallislehti Inarilainen 13.1.2021 kirjoittaa, ”Koronarokotteesta kieltäytyminen on epäisänmaallista”.
  Mutta onneksi löytyy viellä niitä jotka aukovat suutaan vastuullisesti, ymmärtäen että eletään muutoksen aikoja ja että tämä korona hysteria on viimmeisiä torjunta operaatioita globalisaation pelastamiseksi, sillä totuus voittaa ja silloin on tilinteon hetket.

  Tykkää

  • Koronatoimiin on sidottu niin paljon poliittista (kasvo-)pääomaa (ja velkarahaa) että koskaan ei tulla myöntämään mitään mokia saati sitten rikoksia ihmisyyttä vastaan.

   Mediat ovat tulosvastuullsia yhtiöitä, jotka myyvät isojen asiakkaidensa tuotteita. Siltä suunnalta on turha odottaa tutkivaa journalismia tai rehellistä tiedottamista kuin harvakseltaan.

   Pidättäydyn lausumasta mielipidettäni Kärnän ulostuloista tai Outi Alanko-Kahiluodon ja muutaman muun pakkorokotushaluista. Mielipiteeni heidän kannoistaan eivät sovi tällaiselle siistille koko perheen sivustolle kuin AvoinMedia on 😉

   Rokotusvauhdin hitaus kertoo muustakin kuin ”saatavuudesta ja huonoista järjestelyistä”, näin arvelen.

   Tykkää

 3. Riikka.Tottakai rikokset tullaan myöntämään ja ”syylliset” vedetään roikkumaan katulampuista. Puhuvien päiden olisi hyvä ymmärtää oikea asemansa (ei.. he eivät yleensä ymmärrä). Miksipä luulet maassa olevan kokemattomien amatöörityttösten ”hallitus”? Ehkäpä kehäketut haistavat mikä kupletin juoni on? Ja välttelevät päärooleja.

  Roolijako menee näin:
  paha poliisi: länsi, valtamedia jne.
  hyvä poliisi: itä, vaihtoehtomedia jne.
  kuulusteltava/yleisö: kaikki muut. harrastelijoita ammattinäyttelijöiden seassa.

  Nyt on menossa episodi ”paha poliisi vetää kuulusteltavaa turpiin”. Tätä kestänee. Kuulusteltava kun elää yhä edellistä käsikirjoitusta. Siinä paha poliisi oli paras kaverinsa. Amatöörien kanssa puuhastelu on vähän tämmöistä. Samaistavat roolihahmon todeksi. Mutta kyllä se siitä valkenee. Pahoinpitelyn jatkuessa. Lopulta syvääkin syvempi epätoivo astuu kehiin. Apatia. Pieksäminen ei tunnu enää miltään.

  Silloin ohjaaja antaa merkin hyvälle poliisille. Kuvittelen.. rasvattu, yläosaton Putin-look-a-like laskeutuu taivaasta valkoisella ratsulla.. erikoistehoste-enkeleitä.. Kiinan Ku-Kasenyoling leijuu ystävällisten alienien avaruuslaivaston kanssa vierellä.. Paha poliisi saa pataansa niin jotta hampaat lentää. Kuulusteltavan toivo herää. Kyynel vierähtää silmänurkasta. Hän rakastuu tulisesti sankariin, tipauttaa pöksyt nilkkoihin, kumartuu ja huutaa: ”oi sankarini, ota minut! olen orjasi!”

  Se tulee olemaan hieno spektaakkeli. Nothing like you have EVER seen before! Parasta mihin Hollywood pystyy. Yleisö on haltioissaan. Esirippu laskeutuu. Aina seuraavaan näytökseen asti.

  Anteeksi? Ei.. valitettavasti en tiedä missä uloskäynti on. Istuisinko tässä, jos tietäisin?

  Tykkää

  • Tuokin on ihan potentiaalinen skenaario, ihmisille järjestetään valepelastaja, jota he lähtevät seuraamaan.

   Eikö väki jo pyllistä? Viittaan näihin anaaliaukosta otettaviin koronatestinäytteisiin. Kuvittele hetki mielessäsi Drive-in Anal Swab Test Station -näkymää! 😀

   ———

   Katolinen kirkko — lähinnä osa siitä — on järjestämässä Kansainvälistä Covid-19 konferenssia 19. helmikuuta. Osallistuminen on ilmaista. Osa papistoa ei selvästikään ole innostunut WEF:in uudesta maailmajärjestyksestä ja Suuresta nollauksesta (Sivuhuomautus: kuuntelin pari päivää sitten, kun eräällä israelilaisella radiokanavalla luettiin k-rokotteisiin kuolleiden nimiä, paljon oli rabbeja joukossa. Mietin, ovatko halunneet antaa hyvän esimerkin seurakuntalaisilleen, ja maksaneet siitä hengellään, ja väki jää ilman moraalikompasseja).

   REGISTER: Online COVID-19 conference exposes truth about Great Reset, vaccines
   Sat Jan 30, 2021 – 8:35 am EST

   January 29, 2021 (LifeSiteNews) — Confused about whom to trust on COVID-19? Unsure if you should receive the latest vaccine? On Friday, February 19, LifeSite is hosting a virtual conference in order to help you separate fact from fiction when it comes to the coronavirus.

   Health experts, medical doctors, scholars, and even a Catholic bishop are joining LifeSite for our Unmasking COVID-19: Vaccines, Mandates, and Global Health conference. Click here to register for free to watch this historic event.

   Despite heavy censorship on social media these last few weeks, LifeSite is doubling down on bringing you the hard truths about the China virus.

   We understand the questions surrounding what vaccines do to the human body, which is the temple of the Holy Spirit. We see the numerous deaths and adverse reactions to the COVID vaccines. With these concerns in mind, our conference will provide answers to the most pressing questions surrounding the virus.

   Below is a list of invited guests who will participated in moderated, hour-long discussions led by LifeSite staff.

   Dr. Sherri Tenpenny
   , osteopathic medical doctor, nationally recognized speaker, vaccine specialist.

   Bishop Athanasius Schneider
   , auxililary bishop of Astana, Kazakhstan.

   Dr. Leland Stillman, internal medicine specialist; board-certified, American Board of Internal Medicine.

   Pamela Acker, biologist, vaccine expert, author of Vaccination: A Catholic Perspective.

   Pam Popper, co-founder, Make Americans Free Again; executive director, Wellness Forum Health.

   Dr. Eric Nepute, licensed primary care provider, CEO of six major wellness centers in Missouri.

   Clay Clark, author, Fear Unmasked: The Truth About the Coronavirus Shutdown, founder of Thrive15, a highly respected business school, business-owner.

   Thomas Renz, J.D., lead attorney in three major cases in Ohio, in New Mexico, and nationally regarding COVID lockdowns, mask mandates, and business closures.

   Rebecca Messall, special counsel, Thomas More Society; managing partner, Messall Law Firm, LLC; currently represents two churches in Colorado fighting the governor’s COVID restrictions.

   LifeSite’s mission is to share the truth, and that’s exactly what we aim to share with this online conference. By registering, you’ll learn about how aborted fetal cells are used in vaccines, how “next-gen”vaccines are cultivated, the legal implications of lockdowns and vaccine mandates, and so much more. Sign up https://www.lifesitenews.com/unmasking-vaccines/

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s