Musta näkemys poliittisesti korrektista rotuerottelusta

Itsensä twitterissä ”uutisanalyytikoksi, hip-hop artistiksi ja matrixin murtajaksi” ilmoittanut An0maly jakoi tilillään nuoren, värillisen (mustan) naisen videon, jolla tämä esittää oman kantansa Atlantin takaisesta – pääasiassa hyve-elehtivien valkoisten muotivillitykseltä vaikuttavasta – antirasistisuus-hypestä.

Videon kritiikkiä ei ole suoraan kohdistettu keneenkään, mutta Yhdysvaltain nykyisen sisäpoliittisen tilan ja videon viestin sisällön perusteella voinee kuitenkin olettaa, että kyseessä on muun (tervejärkisyyden) muassa mustan naisen kannanotto (läpipoliittiseksi?) liikkeeksi kasvaneeseen ”Mustat elämät merkitsevät” -kampanjaan. Useimmiten ilmiöön viitataan sen englanninkielisen nimen (Black Lives Matters) alkukirjaimilla BLM.

Kampanja on ollut näkyvästi USAn demokraattipuolueen tukema ja noussut etenkin maan äskeisissä presidentinvaaleissa vahvasti esille Donald Trumpin (rep) ja tämän hallinnon kiihkeänä vastustajana ja demonisoijana. BLM – tai sen poliittiset takapirut – eivät ole epäröineet yllyttää mellakointiinkaan. Jostain käsittämättömästä (poliittisesta) syystä liikkeen hyve-elehdintähypetystä on matkittu myös likimain kokovalkoisessa Suomessa.

Tietokirjallisuutta hyvetietoisille

Video alkaa muutamalla teosesittelyllä: kirjakauppa miljöönään tyttö esittelee havainnollisesti sitä ajatusvankilaa, jota kritisoi ja josta toivoo kanssaihmistensä löytävän ulos. ”Vilkaistaanpa tietokirjallisuuden osastoa…

…ensimmäisenä meillä on Minä ja valkoinen ylivalta
…seuraava pysäkki: Miten taistella rasismia vastaan
…sitten löytyy: Miten olla antirasisti
…seuraavaksi Valkoinen heikkous – miksi valkoisille on niin vaikeaa puhua rodusta …ja Haluat siis puhua rodusta
…voisin jatkaa loputtomasti, mutta päätämme kierroksemme teokseen
Musta omanarvontunto valkoisuudelle tehdyssä maailmassa.”

Hyvekirjallisuutta imeväisille

”Ja vielä viimeiseksi vilkaistaan lasten osastolle, mistä löytyy hittejä kuten Kaikki koska merkitset ja Antirasistivauva…!”

Värilliset ja valkoiset: teitä koijataan!

”Väännetään rautalangasta:
sinua aivopestään ja manipuloidaan
– riippumatta kuka olet!

Värilliset!
Teitä aivopestään ajattelemaan itseänne uhreina, näkemään itsenne vihattuina. Teitä manipuloidaan antamaan kasvonne, äänenne, kannatuksenne ja aikanne tukemaan väkeä, joiden edut eivät kohtaa omianne – suoraan sanoen: väkeä, joka ei piittaa teistä.
Valkoiset!
Teitä aivopestään tuntemaan syyllisyyttä. Teidän ei pitäisi antaa manipuloida itseänne sulkemaan suitanne tai antaa syyttää itseänne ongelmasta, jota on suurenneltu uskomattomissa mittasuhteissa.


On aika meidän kaikkien herätä!


In English

Let’s take a look at non-fiction section in target

First we have ”Me and White Supremacy”

Next stop: ”How to fight Racism”

Then we have ”How to be an Antiracist”

Following that we have ”White Fragility – Why it’s so hard for white people to talk about race”

Then we have ”So you want to talk about race”

And I could go on, but we’ll end with ”Black Dignity in a World made for whiteness”

And just before we go, let’s take a look at the children section with hits like ”All because you matter” and ”Antiracist Baby”!

So let me make this clear: you’re being brainwashed and manipulated. I don’t care who you are.

People of color: you’re being brainwashed into thinking that you are victim and that you are hated, and manipulated into using your voice, your vote and your time to support people who do not share your interests – and frankly, do not care about you.

And white people you’re being brainwashed into feeling guilty, you should not feel manipulated into closing your mouths and blamed for an issue that has been exaggerated beyond belief.

It is do time that we all wake up..

Lähde

6 comments

 1. Poliittisesti korrekti vasemmisto on avuton antirasistisen kapitalistin edessä. Jokainen joutuu miettimään pitäisikö puhua valevasemmistosta. Pirullinen tilanne kun ongelmat ja niiden mahdolliset ratkaiset menevät ristiin vanhan (230 v) oikeisto-vasemmisto -akselin kanssa. Ja sitten uudestaan ristiin. Mutta ei täysin mahdoton tilanne ei-korrekteille ihmisille, olivat minkä värisiä tahansa.

  Liked by 1 henkilö

 2. Suomessa on ihmetelty, miksi pm Sanna Marin on julkisesti antanut tukensa BLM-liikkeelle.

  Selitys on yksinkertainen: Sanna Marin ja BLM-liikkeen perustajiin kuuluva Alicia Garza ovat molemmat Maailman Talousfoorumin (WEF) perustajan ja vetäjän Klaus Schwabin suojatteja kuuluen WEF;in ”Nuoret globaalit johtajat” -ryhmään https://www.weforum.org/agenda/2020/03/ygl-wef-young-global-leaders/

  Schwab on tämä Suuri nollaus/The Great Reset -mies, joka ajaa globaalisti keskitettyä hallintoa ja globaalisti keskitettyä taloutta. Ennen vanhaan sitä kutsuttiin maailmankommunismiksi.

  Tykkää

  • Itse sanoisin saman näin ”Fiksu tyttö, jos kaikki ihmiset olisivat samanlaisia – ajattelisivat omilla aivoillaan ja tuntisivat omalla sielullaan – niin ei olisi mitään ongelmaa.”

   Esimerkiksi Suomessa vitivalkoiset hyvelehtijät ovat äänekkäimmin ”rakenteellista rasismia ja rotusyrjintää” vastaan sotimassa ja valkoista (heteromiestä) syyttämässä maailman pahuuksista. Siis Suomessa. Huoh. Niin siinä käy, kun lainataan opit ja ajatukset suorina Atlantin takaa, sotahullusta liittovaltiosta joka perustuukin kansanmurhalle…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s