Intia vaati näyttöä k-rokoteturvallisuudesta, Pfizer veti lupahakemuksensa pois

Lääkeyhtiö Pfizer haki hätätilakäyttölupaa (Emergency Use Authorization, EUA) yhdessä BioNTechin kanssa kehittämälleen kokeelliselle, testivaiheessa olevalle geeninano-mRNA-koronarokotteelle BNT162b, joka on käytössä Suomessakin.

Intian lääkevalvontaviranomainen (Central Drugs Standard Control Organisation, CDSCO) muodosti asiantuntija-alakomitean, joka keskusteli asiasta 3. helmikuuta 2021. Komitea kiinnitti huomiota siihen, että kokeellinen rokote, jolle lupaa haettiin, oli jo tuottanut haittavaikutusilmoituksia kasvohalvauksista, anafylaktisista shokeista ja muista haittavaikutuksista, jotka olivat tutkinnan kohteina eri puolilla maailmaa.

Komitea totesi myös, että yritys – siis Pfizer ei ollut toimittanut eikä ehdottanut mitään suunnitelmaa turvallisuutta ja tehokkuutta koskevan datan keräämiseksi Intiassa. Komitea päätti olla suosittelematta hätätilakäyttöluvan myöntämistä Pfizer/BioNTechin kokeelliselle koronarokotteelle suositellen sen sijaan, että myönnetään lupa rokotteen turvallisuutta ja tehokkuutta tarkistavalle plasebo-kontrolloidulle, randomisoidulle (satunnaisotanta) faasit 1 ja 2 käsittävälle kliiniselle kokeelle.

Lääkevalvontaviranomaisten vaatimukset turvallisuutta ja tehokkuutta tarkistavasta kliinisestä kokeesta sai Pfizer/BioNTechin vetämään hätätilakäyttöhakemuksensa takaisin, saksalaislehti Deutsche Welle raportoi.

KUVAKAAPPAUKSET (14.2.2021) Intian lääkeviraston (CDSCO) muistiosta Pfizer/BioNTechin mRNA-koronarokotteesta (s 1)

Lähde

CDSCO (3.2.2021): Recommendations of the SEC meeting to examine COVID-19 related proposal under accelerated approval process made in its 141st meeting held on 03.02.2021 at CDSCO, HQ New Delhi. https://cdsco.gov.in/opencms/opencms/system/modules/CDSCO.WEB/elements/common_download.jsp?num_id_pk=MTMyNQ==

17 comments

 1. Lukija ei saanut kommenttiaan läpi, joten hän lähetti sen minulle spostitse.

  Nimimerkki ”Injektio bioaseena…?” kommentoi: ”Dr. Lee Merrit Jenkkilästä on tutkinut bioaseita. Hänen mielestään ”coronarokote” on juurikin biologisesti manipuloitu bioase. Haastattelu ohessa englanniksi.

  https://uncut-news.ch/angesehener-arzt-und-biowaffen-forscher-glaubt-dass-covid-impfstoffe-eine-form-von-waffenmedizin-sind/

  Tykkää

   • Kaikkien tiedossa on, että jos elämme liioitellun hygienisesti ja suljemme ympäristömme normaalilta kanssakäymiseltä, niin oma henkilökohtainen immuniteettimme heikentyy, sillä kehomme vastustuskyky kehittyy vaan ulkopuolisista kontakteista ja viellä vaarallisempaa se on lapsille joille on vasta kasvamssa tämä peruspuolustusjärjestelmä. (tämä varmasti onkin suunnitelmallista)
    Esimerkiksi länsimaisen kulttuurin yksi tuontituliainen, elikkä tuhkarokko, surmasi Amerikan alkuperäistä väestöä koska se oli heille tuntematon virus ja eivät omanneet siihen immuniteettia.

    Seurasin Tuken Tupesta Ystävyys-Mielenosoitusta Helsingissä 14.2.2021 (josta sanon, että jo ollaan alennustilassa, kun ihmiset karsinoidaan kuin lampaat ikäänsä) ja siellä eräs nainen kantoi ytimeen osuvaa, kaiken sanovaa kylttiä jossa luki: ”OTIN ASIOISTA SELKOA, EN PUE PÄÄLLENI PELKOA”, kertoi tällä tarkoittavansa maskia ja selässään hänellä luki: ”COVID-19 ON SUURI VEDÄTYS”.
    Kyllä kansa tietää, mutta kauheinta tässä on se, että ne maan hiljaiset heikossa kunnossa olevat vanhukset talutetaan ikään kuin uhrialttarille piikitettäviksi ja heidät on jo peloiteltu siihen tilaan tämän virallisen tiedoituskoneiston kautta, että he odottavat malttamattomasti vuoroansa tulla rokotetuiksi päästäkseen vapaaksi kauhustaan!!!
    Tavallansa nämä piikit suovat sen vapauden joka sitten on se lopullinen ja samalla on myös poissa yksi eläkeen nostaja, sekä hoivan tarvitsija!

    Tykkää

 2. ”OTIN ASIOISTA SELKOA, EN PUE PÄÄLLENI PELKOA”

  Onpa hyvin sanottu!

  Lammaskarsinoiden tarkoitus on saattanut olla vilpitön: tartuntojen torjuminen.

  Se on saattanut olla myös propagandistinen: muistutetaan paikalla olijoita sekä kotikatsomoa tartuntavaarasta ja saadaan kotikatsomo kauhistelemaan paikalla olleiden vastuuttomuutta. Päästään ns. jakamaan väki vuohiin ja lampaisiin.

  ——-

  Jouduin pakosta viettämään 4 vrk hotellissa. Olen hajusteherkkä. Siellä majaillessa — ja vältellessä kanssaihmisten pullokatkuja — tulin miettineeksi, että turhamaisuus, muoti ymv. saa ihmiset allergisoimaan itse itsensä. Hiuslakkoja, kynsilakkoja, hajustettuja voiteita, shampoita, deodarantteja, pesuaineita, hajuvesiä, rihkamakoruja, hiusvärejä…

  Kaikkien luontainen suoja ei kestä, kun sitä valellaan kemian tuotteilla päivittäin.

  Tykkää

 3. Hyviä kommentteja täällä! Kun katselee verbaalisilla luovuuden silmillä tätä koronkaahotusta, nousee silmien eteen Teatterinäytökset! Niinpä sanaisesta arkustani virtailikin tänään Korona-Teatterin katsomoa…
  Vaikka asiat ovat myös vakavia, niinkuin sairaudet ovat? Niin annettakoon anteeksi, etten hoitajan töissä paljon sairauksia ja muuta nähneenä, jaksa pankikoitua tämän tekemällä tehdyn koronahyserian manipulointiin!

  Paljon porua, vähän villoja!
  https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/?page_id=474

  Tykkää

  • Vapaamediaa seuraavat yleensä henkilöt, jotka tutkailevat asioita monesta lähteestä — ajattelevat lukemaansa. Sanoisin, että itsenäinen ajattelu heijastuu ihan luonnostaan kommentoinnissa.

   Pelkän vallanmedian varassa olevat kommentoijat erottuvat selvästi. He ovat vihaisia, pelokkaita, närkästyneitä, aggressiivisia ja myötätunnottomia, noin yleisesti ottaen.

   Tykkää

 4. Valtamedioista puheen ollen. . .Oli Yle nostanut näyttämölle ns. rokotevastaiset tahot Suomessa. Oli selvitetty ja nimeltä mainittu verkkosivuja, henkilöitä, myös tämä AM. Vähän on absurdia? Mutta kertoo joatkin?
  Että mitään Yleisestä Mieliåpiteestä ja Valtamedian ja niiden takana olevien tahojen linjasta poikkeavaa ei saisi tuoda esille…Negatiivisella leimalla oli leimattu Rokotevastaisiksi. Kun kysymys on monen kohdalla rokote-ja koronakriittisyyys. Normaaliin aikuisuuteen kuuluu terve kriittisyys… Itse olen kriittinen, mutta tarkastelen asioita monelta kannalta…

  Tykkää

 5. Jaajaa… ehkä kun vallanmedialta jäivät Putinin trollit (ja varsinkin ne ruplasalkut) löytämättä, piti löytää uudet Putinin trollit, ja näiksi ovat nyt valikoituneet — ilman muuta Venäjän rahoituksella toimivat 😀 — rokotekriittiset?

  Seuraavaksi sitten ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen epäilijät, EU:n elvytyspakettia vastustavat, koronatoimien onnistumista kyseenalaistavat ja muut ”salaliittoteoreetikot”?

  Joku viholliskuva täytyy olla uutisoitavaksi selvästikin.

  Kysymysten esittäminen rokotteiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta — joiden suhteen vallanmedia itsekin on kertonut olevan ”epävarmuutta” — sallitun keskustelukehikon ulkopuolella varmaan vielä kriminalisoidaan, elämmehän ns. vapaissa demokratioissa. (sarkasmivaroitus)

  Tykkää

  • Ihan oikeastihan nämä sivut, kuten rokotevastainen höperöinti yleensäkin, ovat erinäisiä kolhuja kokeneiden, syrjäytyneiden reppanoiden korviketoimintaa, jossa löydetään helposti löyhä nettiyhteisö oman määrittelemättömän kaunan äänitorveksi. Samanmielisyys on täällä vielä korkeammissa lukemissa kuin oikeissa medioissa. Hyvä juttu tietysti jos aika kuluu näin rattoisammin 🙂

   Tykkää

   • Rokotevastaisuutta on siis kertoa lääkeyhtiöiden ja viranomaisten asiapapereihin perustaen, kuvakaappauksilla vahvistaen, mitä niissä lukee.

    Ja tätä tekevät syrjäytyneet reppanat korviketoimintana ”oikeille töille”.

    Mielenkiintoinen tulkinta rokotevastaisuudesta.

    Liked by 1 henkilö

   • Älä mollaa sellaista mitä et kai ymmärrä,jos haluat piileskellä puskasta ja antaa elämän kulkea ohi,on tietysti oma asiasi,meillä huoli on maailman muuttumisesta keskitysleirillä ja ihmiskoe alustaksi.

    Tykkää

 6. Yle esittäytyy nyt totalitarismin mallia kansalaisille opettavana koulumestarina. Kiinnostaisi tietää Ylen budjetti. Paljonko pääjohtaja saa palkkaa vastatessaan jatkuvasti erittäin yksipuolisen ja harhaanjohtavan tiedon levittämisestä ? Paljonko ansaitsee rivitoimittaja, joka valehtelee päivästä toiseen ja aamusta iltaan, tietenkin käskystä ? Toimittajakoulutuksen arvo on kyllä tullut punnituksi. Se on hääppöinen. Ylessä kannattaisi muistaa, että veronmaksajat ylläpitävät petostuotantolaitosta.
  Yleä ohjaa käytännössä CIA, Supo ja Hybridiosaamiskeskus. Arkadianmäeltä ei voi odottaa enää mitään ihmistä palvelevaa päätöstä, ei Ylen eikä muunkaan suhteen.
  Ylen ylipapittaret ja ylipapit elävät jossain lumetodellisuudessa irti ihmisten todellisista ongelmista ja huolista. Kansainvälisen sekä Suomen rahaeliitin käskyjä he siellä tottelevat uskollisesti kuin koirat.

  Tykkää

  • Sillä lailla!

   Pitääkin tässä joskus ehtiessään laskea hyöty- ja haittasuhteet. Yleisvaikutelma on, että ”hoito” on tautia vaarallisempi.

   Ja turha. ”[Euroopan tartuntatautien ehjäisykeskus] ECDC:n mukaan ei ole riittävästi näyttöä siitä, että rokotukset vähentäisivät tartuntojen levittämistä. Tämän vuoksi matkailijoita ei voisi vapauttaa testaamisesta tai karanteenista rokotetodistuksen avulla, keskus linjaa.” https://ilkkapohjalainen.fi/uutiset/kotimaa/euroopan-tautienehkaisykeskus-koronatartunnat-lisaantyvat-merkittavasti-jos-rajoitustoimia-ei-jatketa-1.12018826

   Tykkää

   • Miten C19-”rokotteiden” hyöty tai suojaavuus lasketaan, jos oletamme, että THL on oikeassa siinä, että ne ehkäisevät erittäin tehokkaasti C-19:n vakavia oireita?

    Ottaen huomioon sen, että jos ihmisellä on riski saada C-19:n vakavia oireita, niin silloin hänellä on riski vaikka mihin…

    Pikavastasin yhdelle THL:n FB-sivulla äsken näin, miten kommentoitte (tämä on siis muillekin kuin Riikalle):

    ” – – – Ei ole näyttöä, että ne suojaisivat. (Nämä linkkini eivät ole tärkeysjärjestyksessä, vaan ajatellen sitä että moni lukee vain otsikot).

    Moderna boss says COVID-19 vaccine not proven to stop spread of virus
    https://nypost.com/2020/11/24/moderna-boss-says-covid-shot-not-proven-to-stop-virus-spread/ (24.11.20)

    WHO chief scientist not confident vaccines prevent transmission
    Even people who have received the vaccine could infect others, Dr. Soumya Swaminathan warns
    https://nationalpost.com/news/world/who-chief-scientist-not-confident-vaccines-prevent-transmission (29.12.20)

    Marraskuussa STM:n Sillanaukee ja monesti THL:kin ovat ilmoitaneet, etteivät koronarokotteet estä tartuntoja.

    https://ahrp.org/pfizer-admitted-its-vaccine-does-not-prevent-covid-infection/

    *

    Syventäviä huippuartikkeleita:
    — ” – – – [ei] ole mahdollista arvioida sairauden riskejä eikä rokotteiden hyötyjä riittävällä varmuudella.”
    https://avoin.media/2020/12/11/koronarokotteet-tulevat-haitta-arvonta-alkaa/

    — ” AstraZenecan rokotteen tuoman suoja-ajan kestosta ei ole tietoa, eikä rokote välttämättä suojaa kaikkia, MHRA tiedottaa. Arviot suoja-ajasta vaihtelevat nollasta kolmen viikon kautta kolmeen kuukauteen, lähteestä riippuen. ”
    https://avoin.media/2021/02/05/esittelyssa-astrazenecan-k-rokote/

    — ” Rokotteiden ja lääkkeiden tutkimuksissa koehenkilöiksi valitaan tavallisesti mahdollisimman terveitä, nuorehkoja aikuisia. Totta kai, he yleensä kestävät rokotteita ja lääkkeitä parhaiten, tutkimuksissakin. Siten testien ulkopuolelle jäävät kroonisesti sairaat ja vanhukset. Britannian terveysviranomaisten ja hallituksen jakama, Pfizerin COVID-rokotetta koskeva tiedote terveydenhoidon ammattilaisille (UK Department of Health and Social Care ja the Medicines & Healthcare products Regulatory Agency, 10.12.2020) kertoo, että rokotteen tehoa on testattu ”55-75-vuotiailla ja siitä vanhemmilla”, jolloin tehokkuus oli 94,7 %.

    Kuinka suuri oli yli 55-vuotiaiden osuus testatuista? Sitä ei ilmoiteta, ei myöskään iäkkäimpien osuutta, vaikka koronatautiin kuolleiden keski-ikä on 84 vuotta. Kokeiden 1-tutkimuksessa iäkkäitä ei jostain syystä ollut lainkaan (ryhmän koko 60 henkilöä). ” (…)
    http://www.elinahytonen.fi/2021/01/298/

    *

    Ja miksi eivät estä tartuntoja?
    Asia liittyy mielestäni merkittävästi siihen, että niiden luonne on…:

    Modified RNA has a direct effect on DNA
    https://phys.org/news/2020-01-rna-effect-dna.html (29.1.20)

    Lääket. lis. Mikko Tuuliranta AstraZenecan koronarokotteen luonteesta:
    https://avoin.media/2021/02/05/esittelyssa-astrazenecan-k-rokote/#comment-2819

    BIG PHARMABIG TECHCORONAVIRUSTRANSHUMANISMModerna Admits: MRNA Jabs Are An ‘Operating System’ Designed To Program Humans
    https://humansarefree.com/2021/01/moderna-mrna-jabs-operating-system-program-humans.html (ks. tuosta tekstilinkit mm. valmistajan omille sivuille, jos et usko!)

    *

    Jossain vaiheessa suojaamisen laskemiseen pitää laskea kuolleisuudenkin nousu, eikö?

    Esimerkki. Israelissa muuten rokotellaan samoilla kolmella rokotteella kuin Suomessa ja on rokotettu nyt eniten maailmassa:
    Israel on äärikeinoin saanut 53 % väestöstään nyt rokotetuksi
    https://principia-scientific.com/israeli-death-rates-skyrocket-after-pfizer-covid-vaccines-roll-out/ (4.3.21)
    (Israelin kansalainen ei pääse edes ruokakauppaan ilman 2 rokoteannosta + niiden jälkeistä Rokotepassia. Israel kaavailee fyysisiä pakkorokotuksia, jolloin heikoimmatkin yksilöt joutuisivat rokotetuiksi.)

    Kuolleisuus on 40-kertainen normaaliin nähden ja mitään kattoa ei ole ilmoitettu milloin lopetettaisiin:
    ” In January 2021, there were 3,000 records of vaccine adverse events, including 2,900 for mRNA vaccines.
    Compared to other years, mortality is 40 times higher. ” https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/297051)

    *

    Yllä olevilla en tarkoita, etteikö suojaa kannattaisi etsiä.
    Mutta miten ja mitkä ovat suurimmat vaarat?

    Esim. influenssa A ja B -tyypit ovat vaarallisia heikoille, kuten SARS-CoV-2 ja moni muu sairaus ja asia.
    ” The flu infects 1 billion people every year (30 times more than SARS-CoV-2) and yet no test is required for travel. ”
    https://www.globalresearch.ca/the-covid-outbreak-biggest-health-scam-of-the-21st-century-report-by-1500-health-professionals/5737838

    Myös syöpiä ja muuta vakavaa voi merkittävästi ehkäistä, vaikka toki se ei kaikilla onnistu, vaikka ei olisikaan esimerkiksi lihava…

    *

    TULEEKO NÄYTTÖ KORONAROKOTTEIDEN SUOJASTA JOSKUS?
    – En tiedä, mutta ei hyvältä näytä, jos tarkoitat, että länsimaalaisin kriteerein.
    Sillä toistaiseksi en ole huomannut, että Suomessa tarjoiltuja kolmea rokotetta muutettaisiin esimerkiksi sen vuoksi, että niistä on seurannut paljon kuolinilmoituksia rokotevalvontaviranomaisille.

    Lisäksi ajallisesti matka ei ole vielä puolessa välissäkään. Ensin pitää odottaa sitä, että faasi 4 on valmis ja nopeimmaltakin koronarokotteelta se on valmis vuonna 2023. Ja sen jälkeen tulee vertaisarvioituja tutkimuksia (toivottavasti eturistiriidattomien tahojen tekeminä ja julkaisemina) ja sitten rokotevalvontaviranomaiset tutkivat, antavatko varsinaisen myyntiluvan hoitokeinoksi. Sitten aikaisintaan voidaan länsimaalaisesti puhua tieteellisestä näytöstä.

    Tiesitkö siis esim.:

    P & BT
    FAASI 4 VALMIS VASTA N. 31.1.2023
    Estimated Primary Completion Date : August 3, 2021
    Estimated Study Completion Date : January 31, 2023
    https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

    Moderna
    FAASI 3 VALMIS 27.10.2022
    https://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427
    (Faasi 4:ää ei voida suunnitella eikä sen päättymispäivää voi arvioida ennen kuin Faasi 3 on saatu loppuun.)

    Tykkää

  • Jonkinlainen vastaus jo löytyikin hyöty-haitta -suhteesta.

   Koronarealistien Ossi Tiihonen on tviitannut saamastaan viestistä. https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1362029073556529154

   Viestissä Uudenmaan alueella päivystyksessä työskentelevä henkilö kertoo, että ovat hoitaneet viime viikkoina enemmän akuutteja koronarokotereaktioita kuin k-tapauksia koko vuonna. Valtaosa rokotereaktion takia hoidetuista ollut perusterveitä työikäisiä, Osa on edelleen sairaalahoidossa.

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s