Intia vaati näyttöä k-rokoteturvallisuudesta, Pfizer veti lupahakemuksensa pois

Lääkeyhtiö Pfizer haki hätätilakäyttölupaa (Emergency Use Authorization, EUA) yhdessä BioNTechin kanssa kehittämälleen kokeelliselle, testivaiheessa olevalle geeninano-mRNA-koronarokotteelle BNT162b, joka on käytössä Suomessakin.

Intian lääkevalvontaviranomainen (Central Drugs Standard Control Organisation, CDSCO) muodosti asiantuntija-alakomitean, joka keskusteli asiasta 3. helmikuuta 2021. Komitea kiinnitti huomiota siihen, että kokeellinen rokote, jolle lupaa haettiin, oli jo tuottanut haittavaikutusilmoituksia kasvohalvauksista, anafylaktisista shokeista ja muista haittavaikutuksista, jotka olivat tutkinnan kohteina eri puolilla maailmaa.

Komitea totesi myös, että yritys – siis Pfizer ei ollut toimittanut eikä ehdottanut mitään suunnitelmaa turvallisuutta ja tehokkuutta koskevan datan keräämiseksi Intiassa. Komitea päätti olla suosittelematta hätätilakäyttöluvan myöntämistä Pfizer/BioNTechin kokeelliselle koronarokotteelle suositellen sen sijaan, että myönnetään lupa rokotteen turvallisuutta ja tehokkuutta tarkistavalle plasebo-kontrolloidulle, randomisoidulle (satunnaisotanta) faasit 1 ja 2 käsittävälle kliiniselle kokeelle.

Lääkevalvontaviranomaisten vaatimukset turvallisuutta ja tehokkuutta tarkistavasta kliinisestä kokeesta sai Pfizer/BioNTechin vetämään hätätilakäyttöhakemuksensa takaisin, saksalaislehti Deutsche Welle raportoi.

KUVAKAAPPAUKSET (14.2.2021) Intian lääkeviraston (CDSCO) muistiosta Pfizer/BioNTechin mRNA-koronarokotteesta (s 1)

Lähde

CDSCO (3.2.2021): Recommendations of the SEC meeting to examine COVID-19 related proposal under accelerated approval process made in its 141st meeting held on 03.02.2021 at CDSCO, HQ New Delhi. https://cdsco.gov.in/opencms/opencms/system/modules/CDSCO.WEB/elements/common_download.jsp?num_id_pk=MTMyNQ==

16 comments

 1. Lukija ei saanut kommenttiaan läpi, joten hän lähetti sen minulle spostitse.

  Nimimerkki ”Injektio bioaseena…?” kommentoi: ”Dr. Lee Merrit Jenkkilästä on tutkinut bioaseita. Hänen mielestään ”coronarokote” on juurikin biologisesti manipuloitu bioase. Haastattelu ohessa englanniksi.

  https://uncut-news.ch/angesehener-arzt-und-biowaffen-forscher-glaubt-dass-covid-impfstoffe-eine-form-von-waffenmedizin-sind/

  Tykkää

   • Kaikkien tiedossa on, että jos elämme liioitellun hygienisesti ja suljemme ympäristömme normaalilta kanssakäymiseltä, niin oma henkilökohtainen immuniteettimme heikentyy, sillä kehomme vastustuskyky kehittyy vaan ulkopuolisista kontakteista ja viellä vaarallisempaa se on lapsille joille on vasta kasvamssa tämä peruspuolustusjärjestelmä. (tämä varmasti onkin suunnitelmallista)
    Esimerkiksi länsimaisen kulttuurin yksi tuontituliainen, elikkä tuhkarokko, surmasi Amerikan alkuperäistä väestöä koska se oli heille tuntematon virus ja eivät omanneet siihen immuniteettia.

    Seurasin Tuken Tupesta Ystävyys-Mielenosoitusta Helsingissä 14.2.2021 (josta sanon, että jo ollaan alennustilassa, kun ihmiset karsinoidaan kuin lampaat ikäänsä) ja siellä eräs nainen kantoi ytimeen osuvaa, kaiken sanovaa kylttiä jossa luki: ”OTIN ASIOISTA SELKOA, EN PUE PÄÄLLENI PELKOA”, kertoi tällä tarkoittavansa maskia ja selässään hänellä luki: ”COVID-19 ON SUURI VEDÄTYS”.
    Kyllä kansa tietää, mutta kauheinta tässä on se, että ne maan hiljaiset heikossa kunnossa olevat vanhukset talutetaan ikään kuin uhrialttarille piikitettäviksi ja heidät on jo peloiteltu siihen tilaan tämän virallisen tiedoituskoneiston kautta, että he odottavat malttamattomasti vuoroansa tulla rokotetuiksi päästäkseen vapaaksi kauhustaan!!!
    Tavallansa nämä piikit suovat sen vapauden joka sitten on se lopullinen ja samalla on myös poissa yksi eläkeen nostaja, sekä hoivan tarvitsija!

    Tykkää

 2. ”OTIN ASIOISTA SELKOA, EN PUE PÄÄLLENI PELKOA”

  Onpa hyvin sanottu!

  Lammaskarsinoiden tarkoitus on saattanut olla vilpitön: tartuntojen torjuminen.

  Se on saattanut olla myös propagandistinen: muistutetaan paikalla olijoita sekä kotikatsomoa tartuntavaarasta ja saadaan kotikatsomo kauhistelemaan paikalla olleiden vastuuttomuutta. Päästään ns. jakamaan väki vuohiin ja lampaisiin.

  ——-

  Jouduin pakosta viettämään 4 vrk hotellissa. Olen hajusteherkkä. Siellä majaillessa — ja vältellessä kanssaihmisten pullokatkuja — tulin miettineeksi, että turhamaisuus, muoti ymv. saa ihmiset allergisoimaan itse itsensä. Hiuslakkoja, kynsilakkoja, hajustettuja voiteita, shampoita, deodarantteja, pesuaineita, hajuvesiä, rihkamakoruja, hiusvärejä…

  Kaikkien luontainen suoja ei kestä, kun sitä valellaan kemian tuotteilla päivittäin.

  Tykkää

 3. Hyviä kommentteja täällä! Kun katselee verbaalisilla luovuuden silmillä tätä koronkaahotusta, nousee silmien eteen Teatterinäytökset! Niinpä sanaisesta arkustani virtailikin tänään Korona-Teatterin katsomoa…
  Vaikka asiat ovat myös vakavia, niinkuin sairaudet ovat? Niin annettakoon anteeksi, etten hoitajan töissä paljon sairauksia ja muuta nähneenä, jaksa pankikoitua tämän tekemällä tehdyn koronahyserian manipulointiin!

  Paljon porua, vähän villoja!
  https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/?page_id=474

  Tykkää

  • Vapaamediaa seuraavat yleensä henkilöt, jotka tutkailevat asioita monesta lähteestä — ajattelevat lukemaansa. Sanoisin, että itsenäinen ajattelu heijastuu ihan luonnostaan kommentoinnissa.

   Pelkän vallanmedian varassa olevat kommentoijat erottuvat selvästi. He ovat vihaisia, pelokkaita, närkästyneitä, aggressiivisia ja myötätunnottomia, noin yleisesti ottaen.

   Tykkää

 4. Valtamedioista puheen ollen. . .Oli Yle nostanut näyttämölle ns. rokotevastaiset tahot Suomessa. Oli selvitetty ja nimeltä mainittu verkkosivuja, henkilöitä, myös tämä AM. Vähän on absurdia? Mutta kertoo joatkin?
  Että mitään Yleisestä Mieliåpiteestä ja Valtamedian ja niiden takana olevien tahojen linjasta poikkeavaa ei saisi tuoda esille…Negatiivisella leimalla oli leimattu Rokotevastaisiksi. Kun kysymys on monen kohdalla rokote-ja koronakriittisyyys. Normaaliin aikuisuuteen kuuluu terve kriittisyys… Itse olen kriittinen, mutta tarkastelen asioita monelta kannalta…

  Tykkää

 5. Jaajaa… ehkä kun vallanmedialta jäivät Putinin trollit (ja varsinkin ne ruplasalkut) löytämättä, piti löytää uudet Putinin trollit, ja näiksi ovat nyt valikoituneet — ilman muuta Venäjän rahoituksella toimivat 😀 — rokotekriittiset?

  Seuraavaksi sitten ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen epäilijät, EU:n elvytyspakettia vastustavat, koronatoimien onnistumista kyseenalaistavat ja muut ”salaliittoteoreetikot”?

  Joku viholliskuva täytyy olla uutisoitavaksi selvästikin.

  Kysymysten esittäminen rokotteiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta — joiden suhteen vallanmedia itsekin on kertonut olevan ”epävarmuutta” — sallitun keskustelukehikon ulkopuolella varmaan vielä kriminalisoidaan, elämmehän ns. vapaissa demokratioissa. (sarkasmivaroitus)

  Tykkää

  • Ihan oikeastihan nämä sivut, kuten rokotevastainen höperöinti yleensäkin, ovat erinäisiä kolhuja kokeneiden, syrjäytyneiden reppanoiden korviketoimintaa, jossa löydetään helposti löyhä nettiyhteisö oman määrittelemättömän kaunan äänitorveksi. Samanmielisyys on täällä vielä korkeammissa lukemissa kuin oikeissa medioissa. Hyvä juttu tietysti jos aika kuluu näin rattoisammin 🙂

   Tykkää

   • Rokotevastaisuutta on siis kertoa lääkeyhtiöiden ja viranomaisten asiapapereihin perustaen, kuvakaappauksilla vahvistaen, mitä niissä lukee.

    Ja tätä tekevät syrjäytyneet reppanat korviketoimintana ”oikeille töille”.

    Mielenkiintoinen tulkinta rokotevastaisuudesta.

    Liked by 1 henkilö

   • Älä mollaa sellaista mitä et kai ymmärrä,jos haluat piileskellä puskasta ja antaa elämän kulkea ohi,on tietysti oma asiasi,meillä huoli on maailman muuttumisesta keskitysleirillä ja ihmiskoe alustaksi.

    Tykkää

 6. Yle esittäytyy nyt totalitarismin mallia kansalaisille opettavana koulumestarina. Kiinnostaisi tietää Ylen budjetti. Paljonko pääjohtaja saa palkkaa vastatessaan jatkuvasti erittäin yksipuolisen ja harhaanjohtavan tiedon levittämisestä ? Paljonko ansaitsee rivitoimittaja, joka valehtelee päivästä toiseen ja aamusta iltaan, tietenkin käskystä ? Toimittajakoulutuksen arvo on kyllä tullut punnituksi. Se on hääppöinen. Ylessä kannattaisi muistaa, että veronmaksajat ylläpitävät petostuotantolaitosta.
  Yleä ohjaa käytännössä CIA, Supo ja Hybridiosaamiskeskus. Arkadianmäeltä ei voi odottaa enää mitään ihmistä palvelevaa päätöstä, ei Ylen eikä muunkaan suhteen.
  Ylen ylipapittaret ja ylipapit elävät jossain lumetodellisuudessa irti ihmisten todellisista ongelmista ja huolista. Kansainvälisen sekä Suomen rahaeliitin käskyjä he siellä tottelevat uskollisesti kuin koirat.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s