Suomeen rokotuspassit – syy ”ei vielä päätetty”

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) valmistelee rokotuspassia, kertoo 5.2.2021 päivätty tiedote 27/2021, Suomessa valmistellaan sähköistä rokotustodistusta koronarokotteen saaneille”.

Rokotustodistus on tarkoitus saada käyttöön mahdollisimman nopeasti. Hankkeen toimeenpanosta ja aikataulutuksesta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Suomi seuraa tiiviisti kansainvälisiä rokotustodistuksiin liittyviä ratkaisuja ja ottaa ne huomioon omassa kansallisessa hankkeessa, jotta Suomen rokotustodistus olisi yhteensopiva kansainvälisen mallin kanssa

STM:n tiedote 27/2021

22. helmikuuta julkaistu, täsmentävä tiedote 36/2021 kertoo rokotuspassiin tulevan tiedot ainakin seuraavat tiedot:

 • tarvittavat tiedot rokotetusta henkilöstä
 • tiedot annetusta rokotteesta
 • tiedot rokotteen antamisesta
 • todistuksen tunnistetiedot, kuten rokotteen antaneen organisaation tiedot

[Korona]rokotustodistusta koskevat tiedot määritellään kansainvälisesti yhdenmukaisiksi ja Omakantaan toteutettava sähköinen koronarokotustodistus noudattaisi näitä määrityksiä. Rokotustodistus/rokotuspassi ”voisi olla Omakannasta puhelimella näytettävä sähköinen rokotustieto, viivakoodi, QR-koodi tai näiden yhdistelmä ja se voitaisiin myös tulostaa paperille”.

”Myöskään EU:n ja WHO:n tasolla ei ole yksimielisyyttä, missä tilanteissa voitaisiin velvoittaa koronarokotustodistuksen käyttöä […] varmistetaan, että Suomen koronarokotustodistus olisi yhteensopiva kansainvälisen mallin kanssa…

Koronarokotustodistusta/rokotuspassia ollaan rakentamassa, vaikka käyttötarkoituksista tai tilanteista, joissa rokotuspassia voitaisiin käyttää, ei ole päätetty. Kuulostaa omituiselle…

Paitsi jos on tietoinen, että rokotustietoja koskeva ”kansainvälinen yhteistyö” – josta ei EU:n ja Maailman terveysjärjestön (World Health Organization, WHO) tasolla ole yksimielisyyttä – liittyy Euroopan unionin jo vuonna 2018 – jolloin COVID-19:stä ei oltu kuultukaan – aloittamiin valmisteluihin EU:n laajuisesta datankeruusta ja yksilöiden sensitiivisten terveystietojen jakamisesta sekä rokotuspassin käyttöönotosta.

Koronarokotustodistus/rokotuspassi, jonka käyttötarkoituksesta ja laajuudesta ei vielä ole päätetty, maksaa ennakkoarvioiden mukaan veronmaksajille 3,5 miljoonaa euroa.


Korona. Mikä ihana tekosyy!

Sanna Marinin (sdp) hallitus on luomassa avointa valtakirjaa, jolla valtion sisäistä ja ulkopuolelle liikkumista voidaan rajoittaa – jotta Suomi olisi yhteensopiva kansainvälisen mallin kanssa. Mitä kansainvälistä mallia tarkoitetaan, EU:n, WEF:in vai globaalin totalitarismin? Sitä ei STM, THL tai Kela täsmennä yhteisessä tiedotteessaan.

Kokeellisista, testivaiheessa olevista geeninano-mRNA-koronarokotteista kieltäytyvien elämän alueet – vapaa liikkuminen, osallistuminen yhteiskuntaan, jopa työssäkäynti – kapenevat; syrjivä, ihmis- ja perusoikeuksia loukkaava, ”inklusiivisen ja osallistavan yhteiskunnan” ulkopuolelle sulkeva rokotuspassi takaa sen.

Miten esimerkiksi EU-alueella elävä muslimiväestö, katoliset ja ortodoksit suhtautuvat rokotteisiin, jotka sisältävät simpanssin adenovirusta, abortoidun naispuolisen sikiön solulinjaa, geenimuunneltuja ainesosia ja/tai synteettisiä viruksen osia, joilla saattaa olla vaikutusta lisääntymiskykyyn? Moderna kertoo avoimesti rokotteessaan olevan kokeellisen mRNA-teknologian muistuttavan tietokoneen käyttöjärjestelmää, joka laitetaan ihmisen kehoon.  

KUVAKAAPPAUKSET Ilta-Sanomien artikkelista 23.2.2021

THL on huolissaan siitä, että rokotteesta kieltäydytään puutteellisten tehokkuutta ja turvallisuutta koskevien tutkimustietojen vuoksi, ei siitä, että rokotevalmistajat on vapautettu etukäteen vastuusta mahdollisten haittavaikutusten suhteen. Näin, vaikka koronarokotusten on määrä olla vapaaehtoisia.

Koronan varjolla – ihmisten pelkoja hyväksikäyttäenkaupitellaan arveluttavien rokotteiden lisäksi ”vapauspassiksi” nimittäen, seuranta- ja kulkemisten valvontajärjestelmää.

Sanna Marin kuuluu WEF:in ”nuoret globaalit johtajat” -ryhmään. WEF on jo vuosia promotoinut globaalia digitaalista identitettiä, joka edellyttää globaalia digitaalista seurantaa.

RS

Kolmesti kielletyn koronapassin ylösnousemus

Iso-Britannian hallitus on valehdellut mm. kansalaisilleen päin naamaa: ministerit – kuten Nadhim Zahawi ja Michael Gove – ovat kertoneet koronarokotusten alkamisen jälkeen, ettei saarivallassa suunnitella kotimaisen (korona)rokotuspassin käyttöönottoa. Vielä helmikuun puolivälissä pääministeri Boris Johnson vannoi: ”Tässä maassa ei käytetä koronapassia pubiin mennessä.”

Reilussa viikossako tilanne muuttui?

Brittihallinnon 22. helmikuuta julkaisema koronatoimien ”tiekartta” nimittäin kertoo, että hallitus katsoo ”COVID-tilannetodistuksen” (COVID status certification) olevan yksi mahdollinen keino talouden uudelleenavaamisessa, koronarajoitusten purkamisessa ja turvallisuuden parantamisessa (kuva alla). Miten koronatestit ja -rokotteet todistava kansallinen henkilötodistus ei ole ministereiden kieltämä rokotus-/koronapassi?

Johanna /AM
KUVAKAAPPAUS brittihallinnon 22.2.2021 julkaisemasta dokumentista (s 40)
COVID-19 Response – Spring 2021

21 comments

 1. Israel on lähtenyt kiristys- ja häpäisylinjalle: Rokottamattomien nimet julkisiksi Israelissa – hallinto yrittää saada kansan piikille — Yksi maailman pahimmista koronapesäkkeistä on rokoteohjelmassaan pisimmällä ja pyrkii kaikin keinoin saamaan kansalaiset ottamaan rokotteen.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6020f0e0-43f3-45ea-8e0c-39bf3b61d086

  Konsti on käyttäytymistieteilijöiden neuvo: Name and Shame https://avoin.media/2020/07/30/pelko-on-tehokas-suostuttelija-koronavirus-uutisointiohjeistus-kayttaytymistieteilijoilta/

  Tykkää

   • Luontevaa: Mediapooli tekee yhteistyötä EU- ja NATO-maiden kanssa 😉

    Lisäksi EU–maat ovat syytäneet rahaa niin hillittömästi koronarokotteisiin, että ottavat henkilökohtaisesti kun kokeellinen valmiste ei kelpaa. Meihin ei luoteta, yhyy.

    Tykkää

   • Itseäni pisti jopa hieman huvituttamaan Iltalehdessä 19.02.2021 klo 5:57 (muokattu 25.02.2021 klo 10:20) https://www.iltalehti.fi/mielijamasennus/a/1f4f5fe2-764d-497f-80f3-f492f156281a julkaistu ”Moni on tehnyt koronasyntiä – siihen on hyvin inhimillinen syy” -juttu.

    ”Absetz kuuli koronasyntitermin saksalaisilta kollegoiltaan. Koronasynti käsitteenä napattiin meilläkin arkikäyttöön.

    Koronasynnin tekemisen jälkeen omatunto alkaa kolkuttaa.

    – Jokaisella terveellä ihmisellä on omatunto, ja se on ihan hyvä.”

    Tykkää

  • Saksassa leirejä lockdowneja rikkoville ja Israelissa viranomaisille nimilistoja. Historiasta opimme että emme opi mitään historiasta. Eikös se joku Euroopan Neuvosto sanonut jotain syrjimisestä, mutta eihän siitä nyt tarvitse välittää. On se kumma kun Tehyn hoitajatkaan ei suostu ottamaan huonosti testattua rokotetta, jonka pitkäaikaisvaikutuksia ei juuri tunneta. Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa? Eikö nää meidän Pavlovin menetelmät toimi…

   Tykkää

   • Veikkaus: jos Israelin kampanja häpäistä rokottamattomia ei tehoa, laittavat poliisin ja IDF:n hakemaan kotoa piikille.

    Ironian tajuani kutkuttaa holokaustilaisten turvautuminen natsien menetelmiin, niin Saksassa kuin Israelissa vuonna 2021, vaikka ihmisoikeuksien rikkomukset vakava asia onkin.

    Tykkää

  • Into-kustannus 25.2: ”Anu Patrakan tarkkanäköinen ja psykologisesti koukuttava dekkari vie lukijan jälleen vanhoille portugalilaisille kujille, jotka todistavat mykkinä synkkiä salaisuuksia. Kohtalon verkossa räpistelevät ihmiset jakautuvat menestyjiin ja häviäjiin, ja häpeällä on vielä nykypäivänäkin valtava voima.”

   (linkki johtaa kustantajan verkkokaupan esittelyyn teoksesta)
   https://kauppa.intokustannus.fi/kirja/hapean-aukio

   Tykkää

 2. Hallituksen neuvottelut päättyneet – Ylen tiedot: Suomeen todetaan poikkeusolot https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/fc8e782a-e732-448c-bf51-06fd5d1d7c91

  ”Ylen tietojen mukaan mukaan hallitus aikoo todeta poikkeusolot koronavirustilanteen pahenemisen vuoksi. Tiedon varmistavat Ylelle hallituslähteet.”

  KOSKA

  Testattuja näytteitä yhteensä noin 3 238 800 (+14 100*)

  Tautiin liittyviä kuolemia on raportoitu yhteensä 737 (+3*) = korona ei ole ainoa tekijä kuolemassa

  Erikoissairaanhoidon osastoilla olevien potilaiden määrä: 86 (-14*)
  Perusterveydenhuollon osastoilla olevien potilaiden määrä: 72 (+20*)
  Teho-osastoilla olevien potilaiden määrä: 35 (+1*)

  Yhteensä sairaalahoidossa koko maassa 193

  https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta

  Ei mainintaa, montako rokotteen ottanutta joukossa.

  Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa.

  vrt.

  Koronarokotteiden haittavaikutusilmoitukset yhteensä 670, joista vakavia 209 (24.2.2021)

  Rokotteen saaneita yhteensä 302 342.

  https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/ajankohtaista/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset

  Tykkää

  • Suomi on koronahoidon mallimaa. Sanna Marin on kaikkien aikojen paras pääministeri. On lottovoitto syntyä Suomeen. Suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa. Suomi on propagandavaltio sanoi Paavo Haavikko. Suomen järjestelmä on ollut fasistinen, sanoi Nalle W. Talouselämässä. Ylilääkärit ovat erittäin hyvin edustettuina Suomen vapaamuurarilistoilla.

   Tykkää

  • 1) Onko siis totta: Suomen hallitus määräsi 24.2.21 poikkeusolot voimaan 8.3. alkaen 3 viikoksi,
   edes esittämättä arviotaan,
   – paljonko kuoli ”koronaan” ainoana syynä
   – paljonko on ”koronan” vuoksi tehohoidossa;
   – paljonko on ”koronan” vuoksi sairaalassa.

   Samaan aikaan Fimeaan oli ilmoitettu 209 vakavaa haittailmoitusta (24.2.21), joista noin 30 kuolemaa.

   Viimeistään kohta rokotteen vuoksi kuolleita on ilmoitettu enemmän kuin on arvioitu Covid-19:n tappaneen.

   *

   2) THL vastailee tosi huonosti..
   Onko THL jossain ottanut kantaa siihen, että ECDC:n 15.2.21-ilmoituksen mukaan ei ole riittävästi näyttöä siitä, että koronarokotukset vähentäisivät tartuntojen levittämistä?
   (Siis rokotetun infektoitumisen ja viruksen edelleen välittymisen kokonaisuus…)

   (Siis ECDC:n mukaan tuloksiltaan sama tilanne yhä kun faasi 3:n jälkeen, mistä Harvardin eläköitynyt alan professori Haseltine kirjoitti: https://www.forbes.com/sites/williamhaseltine/2020/09/23/covid-19-vaccine-protocols-reveal-that-trials-are-designed-to-succeed/.)

   JOHTOPÄÄTÖSKYSYMYKSIÄ
   => Miksi THL ei vastusta rokotuspassia, kun noin on?
   => Miksi THL esittää, että ei-riskiryhmät suojaavat riskiryhmiä ottamalla rokotteen?

   Melkoinen tilanne kun esim. USA:ssa noin tuhannen on jo ilmoitettu kuolleen koronarokotteiden vuoksi.

   Pyyteettömät ja uskolliset kokivat siis USA:ssa tuhat turhaa kuolemaa kun niin kovin toivoivat että ne iäkkäät olisivat saaneet vähän lisää elinaikaa. (Koronakuolleiden keski-ikä maailmassa on 83 vuotta.)

   *

   3) Vastaava kysymys maskien käytön suhteen, joista Suomen valtamedia valehteli myönteiseksi ECDC:n kielteisen kannan…

   *

   4) Miksi alue- ja paikallishallintoviranomaiset eivät kieltäydy noudattamasta näitä jyrkästi tieteenvastaisia päätöksiä, jotka aina heikentävät Suomen kansan terveyttä, hyvinvointia ja taloutta?

   (Etenkin lockdownien suhteen tilanne on äärimmäinen: tehottomuuksista ja kielteisistä vaikutuksista on monia kymmeniä tutkimuksia (esim. https://koronarealistit.com/30-tutkimusta-nayttavat-etta-sulkutoimenpiteet-eivat-toimi/) ja käytännön kokemuksia eikä yhtään puolesta… Maskien suhteen vastaava tilanne on alaikäisten suhteen ja aikuisten suhteen (vuodesta 1942 alkaen nimimerkki Alexander Jalon mukaan) aina ennen korruption kärjistymispistettä eli maaliskuuta 2020. Senkin jälkeen C-19:n suhteen on entisenlaisia tuloksia saatu…)

   Jos virkamies ei noudata hulluja päätöksiä, niin hän saa potkut, mutta mitä sitten jos kukaan ei tule tilalle noudattamaan niitä tai vain puolet tulee?

   Tykkää

 3. Rokote joka ei ole rokote, ei estä tartunnan saamista tai tartuttamista eteenpäin, jonka turvallisuudesta ei ole mitään tietoa.
  Silti valtamediaa lukevat paniikissa huutaa että kaikki on piikitettävä heti..

  Tykkää

  • Äiti katsoo uutisia koska ”haluaa tietää”, mieheni totesi tänään masentuneena käytyään äitinsä luona.

   Voimattomaksi siinä itsensä tuntee, mutta ketään ei voi pelastaa häneltä itseltään.

   Tykkää

  • Saksa (Berliini) on tietääkseni myöntänyt myös luvan Sputnik V: selle, valikoimaa pitää olla. Toisaalta Merkel kuitenkin korostaa, että Unkarissa, Puolassa, Tsekissä ja Slovakiassa ” jyllää” paha koronamutaatio. Siksi Saksan rajat ovat rajamaihin kiinni. – Tsekit kuitenkin kuuluvat elävän ihan epidemiavapaata elämää.

   Sputnik V on perinteinen ,lääketieteellisesti tutkittu rokote, jonka yhteydessä puhutaan vielä immuniteetistä.
   RNA- koronainjektioilla ei sen sijaan ole virustauteihin vaikutusta. Tieteellisiä tutkimustuloksia ei voi olla, koska nykyistä sars- covid 19 virusta ei ole tiettävästi pystytty edes eristämään.

   RNA- injektiot ovat oikeastaan valerokotteita. Niillä Suomessa on siis piikitetty jo yli 300 000 ihmistä. Voisikohan ja pitäisiköhän tällaista ei millään tavalla lääketieteeseen perustuvaa vaan biologista geenieksperimenttiä määritellä ja luokitella pikemmjnkin kemiallislla aseilla käytäväksi sodaksi ihmiskuntaa ja ihmisyyttä vastaan.

   Tykkää

 4. Voi surkeus tätä pyöritystä ja kyykyttämistä.
  Siihenhän se Ylekin uutisissaan (17.2.2021) tähtäsi? Että kun oikein Ylen Korkealla Äänellä, mediakunkun kurkulla julistetaan ”rokotevastaisista” – hm- sitä ja tätä, niin eiköhän se edistä pakkopiikille? Ei. Ei kaikkia!

  No, asiat antavat aihetta. Tänään lähti Julkinen Kantelu Oikeusasiamiehelle. Ylen menettelyistä…

  Julkinen siksi, ettei tässä maassa huoli askarrella pelkissä virkavallan korruptiokammareissa? Sinne kun päätyy moni valitus ja kantelu. Harmaisiin kulisseihin. Joskus tulee rypistynyt kirje. Lukee useimmiten:
  Ei Anna Aihetta Enempään….

  No, antoi tai ei? Tehkööt mitä tekevät. Vastatkoot.

  On pidettävä ääntä Koska? Vaitiolo on myöntymisen merkki.

  Kiitos Riikka Söyring kun olet jaksanut olla riveissä jo pitkään!! Luin aikoinaan Megneettimediaa ja ajattelin: Vautsi mikä tyyppi!

  Tässä julkinen kanteluni.
  https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/?page_id=570

  Tykkää

  • On hyvä, että ihmiset ovat aktiivisia ja muistuttavat viranomaisia heidän tehtävistään — vaikka olemmekin saaneet kuulla ”valeaktivistien” kuormittavan viranomaisia ”valekanteluilla” 😀

   Kiitos kiitoksista. Magneettimediassa kirjoitin noin vuoden verran, geo-, valta- ja talouspolitiikkaa, lainsäädäntömuutoksista, viherrakentamisesta, permakultuurista ja sen sellaisista.

   Ne, jotka eivät ole Magneettimediaa silloin lukeneet, kuvittelevat varmaan Ylen ja HS:n juttujen perusteella, että mainosten välissä ei tehty muuta kuin solvattu juutalaisia. Ikään kuin mainostajat sellaista sisältöä julkaisevassa painotuotteessa pysyisivät.

   Tykkää

 5. ”Ei ne olekaan pelkät Saksan naapurit vaan myöskin Saksan sisällä aletaan liikehtiä. Jotkut Saksan osavaltiotkin avaavat 1. maaliskuuta. ”

  Niinpä näkyvät. Merkelin rautakoura alkaa ruostua?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s