Yli 10 maata keskeyttänyt k-rokotukset AstraZenecan tuotteella

Tanska, Norja, Liettua, Latvia, Luxemburg, Viro ja Italia ovat seuranneet Islannin ja Sveitsin esimerkkiä keskeyttäen koronarokotukset AstraZeneca/Oxfrodin adenovirusvektorirokotteella toistaiseksi.

Itävalta keskeytti jo joitain päiviä aiemmin. Ruotsissa eräissä lääneissä keskeytys tehtiin, kun rokotteen ottaneesta terveydenhuoltohenkilökunnasta sairastui noin neljäsosa.

Thaimaa seuraa esimerkkiä. Thaimaan Covid-19-tilannekeskuksen (Center for COVID-19 Situation Administration, CCSA), neuvonantaja, professori Piyasakol Sakolsatayathorn viittasi siihen, että useissa Euroopan maissa on ”epätoivottuina sivuvaikutuksina” esiintynyt verihyytymien muodostumista, jotka joissain tapauksissa ovat johtaneet koronarokotetun kuolemaan.

*) Irlanti ja Alankomaat (Hollanti) ovat keskeyttäneet varotoimenpiteenä koronarokotukset AstraZenecan tuotteella seuraten muiden esimerkkiä. Norjan lääkevalvontavirasto tutkii neljää uutta verihyytymä-tapausta. **) Saksa ja Ranska ovat liittyneet keskeyttäjien seuraan, DailyMail raportoi.

Brittihallitus, joka on sijoittanut AstraZenecan rokotteeseen, ilmoittaa kantanaan, ettei ole osoitettu rokotteella olevan yhteyttä verihyytymiin. ”Ihmisten pitäisi silti ottaa koronarokotteensa käskettäessä.

AstraZeneca/Oxfordin oman datan perusteella haittavaikutusten ei olisi luullut yllättävän minkään maan valvontaviranomaisia. Isossa-Britanniassa tehtyjen faasien 1 ja 2 rokotekokeissa yli 50% koehenkilöistä sai haittavaikutuksia ensimmäisen rokoteannoksen jälkeen, The Defender raportoi.

Euroopan lääketurvallisuusvirasto (European Medicines Agency, EMA) ei näe syytä huoleen, vannoen koronarokotteen turvallisuuden nimiin, eikä ole keskeyttänyt AstraZenecan jakelua Euroopassa, Thaimaan kansallinen uutistoimisto raportoi.

Euroopan talousalueella (EEA) on ilmoitettu ainakin 22 verihyytymätapausta. Kaikkiaan Euroopassa tehdyt koronarokotehaittavaikutusilmoitukset ylittävät reippaasti sadantuhannen rajapyykin.

Lääkeyhtiöiltä ja rokotteisiin sijoittavilta tahoilta rahoitusta saava Maailman terveysjärjestö (World Health Organization, WHO) ottaa kantaa koronarokotusten keskeyttämisiin ilmoittamalla, ettei koronarokotteiden ole osoitettu aiheuttaneen yhtään kuolemaa missään tähän päivään mennessä.


Kommentti

Minun on vaikea olla näkemättä poliittista ulottuvuutta AstraZeneca-uutisoinnissa. Pfizer/BioNTechin kokeellinen, testivaiheessa oleva, nanogeeniteknologian mRNA-koronarokote johtaa ylivoimaisesti haittavaikutustilastoja, mutta EU:sta eronneen Ison-Britannian koronarokotteen haittavaikutukset pääsevät otsikoihin.

RS

Lähteet

Government UK (11.3.2021): MHRA response to Danish, Norwegian and Icelandic authorities’ action to temporarily suspend the AstraZeneca COVID-19 Vaccine

National News Bureau of Thailand (12.3.2021): Thailand halts AstraZeneca vaccinations following concerns in Europe

euronews (11.3.2021): Denmark, Iceland and Norway suspend AstraZeneca Covid-19 vaccinations after blood clot reports

SvT Nyheter (12.2.2021): Astra Zeneca om biverkningarna: Inte förväntat

Reuters (7.3.2021): Austria suspends AstraZeneca COVID-19 vaccine batch after death

Thomson Reuters Foundation News (11.3.2021): Italy ban on AstraZeneca batch follows two deaths in Sicily -source

WHO (11.3.2021): Suspension of AstraZeneca COVID-19 vaccine in some European countries

Stanford Healthcare: Thromboembolic Events

Medicines & Health Care products Regulatory Agency, MHRA (11.3.2021): Research and analysis, Coronavirus vaccine – weekly summary of Yellow Card reporting

The Lancet (15.8.2020): Safety and immunogenicity of the ChAdOx1 nCoV-19 vaccine against SARS-CoV-2: a preliminary report of a phase 1/2, single-blind, randomised controlled trial

*) PÄIVITYS 15.3.3021 Sky News Australia (15.3.2021): COVID-19: AstraZeneca defends its vaccine after more countries suspend its use over clotting concerns

**) PÄIVITYS 15.3.2021 klo 19:34 DailyMail (15.3.2021): Italy launches manslaughter probe into death of teacher, 57, who died a day after being given AstraZeneca vaccine as country re-enters lockdown and EU turns its back on the jab

Kuva: Internetin ja sosiaalisen median vapaa-ajattelijoiden yhteistyön tulos

35 comments

  1. Hallitukset ja viranomaiset pitäisi laittaa karanteeniin. Vallanpitäjiin ei valitettavasti enää voi luottaa. Poliittisten virkanimitysten jäljet näkyvät nyt maassamme. Pätevän sijasta on valittu sopiva. Marinin hallitus pitkittää keinotekoisesti koronakriisiä. Biontechin toimitusjohtaja Sahin sanoo että tulevaisuudessa pandemiat ovat koronaa pahempia. Eli rokotettavia riittää ja Gatesin säätiö tienaa hyvin. Vapaamuurari David Rockefeller toimi Chase Manhattanin johdossa. Hän perusti Bilderbergin maailmanhallituksen luomista varten ja Trilateral Commissionin. Myös CFR kuului Rockefellerin hallintapiiriin. Rooman klubi on lisäksi David Rockefellerin luomus. Tarvitsemme vain sopivan kriisin niin ihmiset hyväksyvät uuden maailmanjärjestyksen, Rockefeller on todennut. Tämä on avain koronakriisin ymmärtämiseen. Henry Kissinger on toiminut David Rockefellerin apuna. WEF:n Schwab on taas Kissingerin kilpimies.

    Tykkää

    • Oikeuskanslerin, Sale Niinistön valinnan, Tuomas Pöystin kiemurtelu on ollut piinallista jos kohta myötähäpeää aiheuttavaa seurattavaa.

      Tykkää

  2. USA:n ja sen liittolaisten väitetään suunnittelevan infoiskua venäläistä Sputnik-rokotetta vastaan. Iskun taustalla olisivat USAID, Soroksen Open Society ja Thomson Reuters -säätiö. Sekä BBC ja Reuters. Tulee mieleen että kun kerran keksitään niin aina epäillään. Voi toki olla tottakin. Kuullostaa vain liian hyvältä ”salaliittoteorialta”. Joka tapauksessa koronarokotukset ovat venäläistä rulettia.

    Tykkää

  3. USAID on JFK:n 1961 perustama kehitysyhteistyöjärjestö. Sen budjetti lähentelee 30 miljardia dollaria. Järjestön johtajaksi on nimetty Samantha Power. USA:n YK-suurlähettiläänä toimineen Powerin sanotaan olleen Obaman Libyan hyökkäyksen takana. Yalen ja Harvardin kasvatti Power on vaikuttanut myös globalistien Harvard Kennedy Schoolissa. CIA on käyttänyt USAIDia peitteenään.

    Tykkää

  4. Thomson Reuters -säätiö saa pääosan rahoituksestaan Thomson Reutersilta. Säätiö keskittyy toiminnassaan sananvapauteen, inklusiiviseen talouteen ja ihmisoikeuksiin. Rahaa tulee myös globalistien Deutsche Bankilta ja yllätys yllätys ihmiskunnan suurelta hyväntekijältä Gates-säätiöltä. Thomson Reutersin omistajalistalta löytyvät yllätys yllätys tutut globalistien hallitsemat Fidelity ja Vanguard.

    Tykkää

  5. Maahamme asennettiin ja hienoviritettiin nukkehallitus ja Yhdysvaltoihin juntattiin johtajaksi seniili vanhus, näin maailmaa johdetaan, maa kerrallaan putsataan pois kansallismieliset.
    Säälittävää on katsoa tätä rättikuonoista kansaa, ei liene vaikeaa tämän hysteriaa ahdistetun lauman rokottaminen ja piikitettynä se on totaalisesti hallinnassa, vaatien kuorossa pakkorokotuksia.

    Tykkää

    • Hysteriasta puheenollen…Viime viikolla bussissa pari keskiikäistä femakkoa siirtyivät yhtä istuinriviä taaemmaks kuin näkivät etten käyttänyt siellä rättiä…

      Tällä Korona kusetuksella tullaan aikaansaamaan monta uutta potilasta (asiakasta) Mielenterveys puolelle…Mitä lienee varmuudella yks päämääristäkin…

      Tykkää

      • Voi myös olla että ”keski-ikäiset femakot” siirtyivät kauemmaksi vain nähdessään tolkuttoman ruman naamasi, tai aistivat sen ruokottoman hajun joka sinusta uhoaa.

        Tykkää

      • Jospa ei johtunut k-rätin puutteesta vaan koska/jos olet väärää sorttia sukupuolioletettu 😀

        Juurihan vihreän puolueen parlamentaalikko, Moulescoombin paronitar Jenny Jones esitti, että miehille pitäisi määrätä ulkonaliikkumiskielto klo 18 jälkeen.

        https://news.sky.com/story/sarah-everard-baroness-who-suggested-6pm-curfew-for-men-says-she-wanted-to-make-a-point-12243462

        Misogyniasta pitäisi tehdä viharikos, paronitar sanoo.

        Lontoon pormestari Sadiq Khan myöntää, että kadut eivät ole turvallisia naisille

        https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/sarah-everard-london-sadiq-khan-b1816089.html

        MOPAC Evidence & Insight, Violence Against Women and Girls (VAWG) (kesäkuu 2019) tilastojen perusteella naisiin kohdistuu eniten väkivaltaa ”haavoittuvimmilla asuinalueilla”, ja on seksuaali- ja väkivaltarikosten ohella luonteeltaan sukuelinten silpomista sekä kunniaväkivaltaa. Kotona tapahtuvassa väkivallassa mustat naiset ”ovat yliedustettuina” uhrikategoriassa.Tekijöinä aasialaiset ja valkoiset miehet ”ovat aliedustettuja”.

        Click to access annex_1_-_evidence_pack.pdf

        Kuulostaa minusta siltä, että ulkonaliikkumiskielto miehille ei ratkaise muiden politiikkojen tuottamia ongelmia.

        Tykkää

      • X:n kerran, Avohoito-media: Jätä ala-arvoiset, muihin kommentoijiin kohdistetut henkilöönkäynnit (”Voi myös olla että ”keski-ikäiset femakot” siirtyivät kauemmaksi vain nähdessään tolkuttoman ruman naamasi, tai aistivat sen ruokottoman hajun joka sinusta uhoaa.”) tai saat kyseenalaisen kunnian olla ensimmäinen AvoinMediasta blokattu kommentoija.

        Liked by 1 henkilö

  6. Meneekö ihmisen immuniteetti jotenkin sekaisin koronarokotteilla?
    Saa nähdä mitä ovat pitkäaikaisvaikutukset ja geneettiset vaikutukset näillä kokeellisilla rokotteilla.

    Ensimmäinen korona-aalto v. 2020 meni ohi ilman rokotteita.
    Nyt toiselle korona-aallolle käymässä samoin (rokotteilla ei merkitystä).
    Näin pandemiat luonnollisesti käyttäytyvät.

    Tykkää

  7. EMAn tietokantoihin 2020 lopulla tehty hakkerihyökkäys toi esille mRNA- rokotuksiin liittyviä ongelmia.

    https://www.infosperber.ch/gesundheit/public- health/hackerangriff/offenbart-ein-problem-mit-dem-mrna-impfstoff

    EMAn mukaan kaksi suurta ongelmaa ovat:

    1. Kliinisissä tutkimuksissa käytetyissä rokotteissa (Pfizer/ BionTech ) ehjää ( intakt) mRNA:ta oli n.78 % , mutta kaupallisissa rokotteissa luku oli vain 55 %.

    Vastausta siihen, miten suuri tuonprosenttiluvun pitäisi olla , ei tiedetä tai ei sanota. EMAn analyysissä kaupallisiista rokotteista löytyi pilkottua ja muunneltua mRNA: ta.

    2. Vaikka koronarokotteilla on ” hoidettu” miljoonia terveitä ihmisiä , hakkeroitua informaatiota ei silti ole julkaistu kokonaisuudessaan. Rokotevalmistajat ja lääkeviranomaiset eivät myöskään anna raakadataan vapaata pääsyä. Riippumattomat tutkijat eivät voi sitä tarkistaa .

    Esimerkiksi kliinisen tutkimuksen C4591 001 ” salassapito” jatkuu joulukuuhun 2023.

    Kuten tiedetään rokotevalmistajilla eiole vastuuta valmisteistaan eikä heillä ole velvollisuutta
    paljastaa mistä rokote koostuu.

    Kyseisen infosperberin artikkelin kommenteissa viitataan mRNA-rokotteita koskeviin
    tutkimusportaaleihin,joiden kautta voi törmätä papereihin, joissa mainitaan sikiöistä otetun aineksen käyttö.

    ” Werauf den entsprechenden Studien-Portalensucht,wird dort Papers finden,welche den Einsatz von fötalem Material erwähnen,um mRNA Vakzine zutarnen”.

    Nuo edellä mainitut asiat ovat vain osanen suurta mRNA- ongelmavyyhtiä. Synteettinen mRNA ??? Tavallisestihan lähetti mRNA tuhoutuu heti kun se joutuu elimistöön.

    Nyt saamme kyllä jo lukea, mihinpäin mRNA-rokotevalmistelukehitys on menossa: Hengityselinten sairaus Sars- CoV-2: lla saattaakink olla myös verisuonisairaus.
    😊

    Luottamusta ei synny ilman läpinäkyvyyttä!

    Liked by 1 henkilö

  8. IBM ja Moderna kehittävät yhdessä digitaalista terveyspassia. Perustuu IBM:n teknologiaan. Blockchain, AI ja hybrid cloud services mukana kuviossa. MRNA lienee pikemminkin geeniterapiaa kuin rokote. IBM:n omistavat mm. Vanguard ja BlackRock. Modernan Vanguard, BlackRock, Fidelity ja State Street. Teknokraatit haluavat seurata kaikkea.

    Tykkää

  9. Liikkumisrajoitukset ja maskipakko tulossa. Todennäköisesti Uudellemaalle ja Turkuun. Arvasin tämän Turun reissullani. Entä ihmisten perusoikeudet? Alkaa mennä kohta överiksi tämä koronaspedeily. Kansalaisia pidetään ihan pelleinä. Eikö maasta löydy tahoa jolla olisi älliä päässä? Tällä menolla kunnallisvaalit siirtyvät syksyyn ja sitten taas…

    Tykkää

    • Ja armeija kaupunkikuvassa tekemässä selväksi, kenellä väkivaltamonopoli on, ja että siihen tullaan turvautumaan, tulee myös mieleen.

      Tykkää

  10. Artikkelin perässä olevassa kommentissa sanon: ”Minun on vaikea olla näkemättä poliittista ulottuvuutta AstraZeneca-uutisoinnissa. Pfizer/BioNTechin kokeellinen, testivaiheessa oleva, nanogeeniteknologian mRNA-koronarokote johtaa ylivoimaisesti haittavaikutustilastoja, mutta EU:sta eronneen Ison-Britannian koronarokotteen haittavaikutukset pääsevät otsikoihin.”

    DailyMail näkyy päätyneen samaan johtopäätökseen.

    Pfizer’s Covid vaccine is linked to MORE blood clots than AstraZeneca’s – so why isn’t the EU banning it? Hypocrisy of European nations revealed as Italy admits decision was ’POLITICAL’
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-9366963/amp/Coronavirus-Pfizers-Covid-vaccine-linked-blood-clots-AstraZenecas-UK.html

    Tykkää

  11. Lääkäri ja entinen geeniterapiatutkija Pekka Timonen julkaisi tämän kirjoituksen Facebook-profiilissaan 18.3.2021.

    ”Viime päivien uutiset kertovat että Astra Zenecan koronavirus -rokotteen käyttö ollaan keskeytetty jo yli 10 eri maassa siitä aiheutuneiden haittavaikutusten vuoksi. Näitä nopeasti esilletulleita haittavaikutuksia potentiaalisesti paljon isompi uhka nähdäkseni on kuitenkin kyseiseen rokotteeseen liittyvä syöpäriski, jonka uhkaa viralliset tahot eivät ole esilletuoneet, eikä sitä mahdollisesti ole edes tiedostettu muualla kuin hyvin suppeissa geeniterapia-piireissä, joiden etujen kanssa ristiriidassa asian esilletuominen väistämättä on.

    Lääkärinä ja entisenä geeniterapiatutkijana pidän asiaa erittäin suurena ongelmana, koska:

    Rokotteen syöpäriskin puolesta on liian paljon näyttöä, jotta se voitaisiin sivuuttaa.
    Kuinka suuri riski on (eli mille osalle rokotuksen ottavista rokote käynnistää syövän kehittymisen) ei ole ollenkaan riittävän hyvin tiedossa. Emme yksinkertaisesti tiedä tästä tarpeeksi, jotta voisimme pitää rokotteen antamista miljardeille ihmisille muuna kuin ei-hyväksyttävänä riskinottona. Ihmiskoe, jonka lopputulos selviää vasta vuosien kuluessa.

    Astra Zenecan koronavirusrokote perustuu viruksen pinnalla olevan ulokkeen eli pintaproteiinin rakennusohjeen (=geenin) siirtämiseen rokotteen saajan solujen sisään geeniterapian keinoin, tähän tarkoitukseen kehitetyn viruskuljettimen avulla. Siirtogeenin sisäänsä saaneet isäntäsolut alkavat sitten tuottamaan kopioita tästä viruksen ulokkeesta => kyseisen henkilön immuunijärjestelmä oppii tunnistamaan ja eliminoimaan tämän vieraan rakenteen. Tämän seurauksena puolustusjärjestelmämme on valmiina tunnistamaan ja eliminoimaan myös taudinaiheuttamiskykyisen koronaviruksen sen myöhemmin kohdatessaan.

    Perinteisesti rokotteissa on käytetty epäaktiivisia ja taudinaiheuttamiskyvyttömiä viruksen (tai bakteerin) osia. Potentiaalinen ongelma, ja uhka, Astra Zenacan korona rokotteen osalta liittyy siihen että kyseinen rokote siis ei sisälläkään vaarattomia viruksen paloja, vaan sellaista koodaavan pintaproteiinin geenin, eli pätkän viruksen DNA:ta. Tuo pintaproteiini on itsessään vaaraton, mutta rokotteen tekemä geeninsiirto vaikuttaa pystyvän vauroittamaan solun omaa perimää, ja vakavasti sotkemaan sen toimintaa.
    Historiaa

    Geeniterapian ensimmäinen ”onnistunut” hoitokokeilu 2000-luvun alussa: 17 vakavaa immuunipuutossairautta (SCID) sairastavaa lasta hoidettiin geeninsiirrolla viruskuljetinta käyttäen.

    Hoidon seurauksena hoidetuista 17 lapsesta 3:lle kehittyi leukemia. Kyseisellä geeninsiirtomenetelmällä siirretty geeni oli liittynyt osaksi hoidon saajan perimää, eli DNA ketjua, ja aikaansaanut syövälle altistavien geenien aktivoitumisen. Kyseisen tapahtuman riski mahdollisesti silloin jollain tasolla ymmärrettiiin, mutta sen tapahtumistodennäköisyttä pidettiiin mitättömän pienenä. Muistan silloin kuulleeni arvion että todennäköisyys olisi luokkaa 1/400 000 000. No, se että käytännössä havaittiiin sen tapahtuneenkin 3/17 eli 18%:lle hoidon saaneista kuvastaa 72 000 000 -kertaista virhearviota. Tai toisin ilmaistuna, käytännössä 0-tason kykyä tehdä riskinarviota hoidon turvallisuudesta.
    Miten tämä liittyy Astra Zenacan korona -rokotteeseen?

    Tuossa katastrofiksi muodostuneessa hoitokokeilussa käytettiiin geenikuljettimena retrovirukseen pohjautuvaa viruskuljetinta, jonka liittää siirtogeeninsä osaksi isäntäsolun DNA:ta. Sietämättömän suuren syöpäilmaantuvuuden vuoksi sen jälkeen geeniterapiassa on pääsääntöisesti alettu suosia turvallisempana pidettyjä adenoviruksen kaltaisia geenikuljettimia, joiden ei pitäisi lähtökohtaisesti liittää soluihin viemäänsä siirtogeeniä osaksi isäntäsolun DNA:ta, vaan sen ollaan uskottu jäävän solujen sisään DNA:n ulkopuolelle ns episomiksi -kutsutuksi rakenteeksi. Kuulostaa paljon turvallisemmalta, eikö?

    Mutta, mutta…..eläimillä (sekä useat hiirillä ja koirilla) tehdyt tutkimukset tutkimukset ovat tuoneet näyttöä ettei geeniterapiatutkijoiden optimistiset arviot ja näkemykset tämänkään asian suhteen ollenkaan välttämättä pidä paikkaansa.

    Eräässä koirilla tehdyssä tutkimuksessa 10 vuotta geeninsiirron jälkeen alkuperäisen 9 koiran koeryhmästä tutkittiin 6 elossa olevaa koiraa ja todettiin että vieras DNA oli JOKAISELLA niistä liittynyt osaksi isäntäsolun DNA:ta useisiin paikkoihin……ja yllättävän ja selittämättömän useassa tapauksessa syövälle altistavien geenien alueille. Muutamissa tapauksissa myös todettiiin poikkeavan solujakautumisten käynnistyneen (joka on tulkittava merkkinä syövän esiasteesta).

    Näiden löydösten esille tuoma epävarmuus ja uhka täytyisi tiedostaa nyt, kun samankaltaista geeninsiirtomenetelmää ollaan käyttämässä satoihin miljooniin ihmisiin Astra Zenecan korona -rokotteen muodossa.

    Syövän kehittyminen on usein vuosia kestävä prosessi ennen kuin pystymme havaitsemaan että mitään ongelmaa onkaan. Ja sitten ollaankin valitettavan usein jo liian myöhässä. Kuinka suuri on kyseisen rokotteen syöpäriskin uhkan taso on aivan liian epäselvää, jotta maailma voisi olla huoleton asian suhteen.

    Olen vahvasti taipuvainen yhtymään Queen’s University:n David Lillicrapin sanoihin hänen kommentoidessaan 9.12.2019 American Society of Hematologyn kokouksessa pitämässään puheessa sitä voiko adenoviruksen kaltaisilla viruksilla tehtyihin geeninsiirtoihin liittyä ei-hyväksyttävän suuruinen syöpäriski:

    ”We dont know enough yet.”

    Emme tiedä vielä tarpeeksi. Mikä on riskin todellinen taso? Kuinka monella rokotteen saavista kehittyy syöpä sen seurauksena? Silti parhaillaan miljoonia rokotetaan adenoviruskuljettimella toteutettavaa geeninsiirtomenetelmää käyttäen.

    Tällä hetkellä Astra Zenaca, Sputnik ja Johnson & Johnson rokotteet perustuvat edelläkuvaamaani virusvälitteiseen geeninsiirtoon. Astra Zenaca ilmeisesti näistä ainut suomessa tällä hetkellä käytössä.

    Muihin Suomessa tällä hetkellä käytettäviin rokotteisiin edelläkirjoittamani ei koske, koska niissä käytetään DNA:n sijasta mRNA:ta (liian monimutkainen juttu nopeasti selittää kunnolla), ja samaa potentiaalia solun oman perimän vaurioittamiseen niillä ei pitäisi olla. Paljon perinteisiä rokotteita monimutkaisempia ne kuitenkin ovat, jota en pidä erityisen hyvänä juttuna. Odottamattomien ylläreiden mahdollisuus toki aina lisääntyy ns. ”liikkuvien osien” lisääntyessä. Mutta parhaan olemassaolevan tiedon, sekä myös oman käsitykseni mukaan, noiden mRNA rokotteiden ”pitäisi” lähtökohtaisesti olla ok.”

    Tykkää

  12. Astra Zeneca ei saanut ainakaan vieläkään myyntilupaa USA:ssa. Tutkimusdataa tutkitaan, koska 3.vaiheen tutkimustuloksissa väitetään olleen vanhentunutta dataa.

    Mitä sanoisit, Riikka, seuraavaksi esitetyn ” lopputulemasta”?

    -rokotteet hävittävät vain tietyn elimistöön kiinnijääneen virussäikeen.
    – luonnossa suurella osalla yksilöitä on aina virusten joukossa mutantteja,niin myös koronavirusten joukossa.
    – nyt löydetyt mutantit ovat olleet jo olemassa, mutta ne ovat olleet häviävänä vähemmistönä.

    Mutta miksi noista mutanteista on nyt rokotusten jälkeen tullut vahvoja, ärhäkämpiä ja tarttuvampia?

    Yksinkertainen laskutoimitus antaa siihen vastauksen.Olettakaamme että meillä on koronavirusten joukossa 1 % mutantteja. Sitten kehitetään seerumi, joka on niin tehokas että tuhoaa tai tappaa 99

    Mikä on tästä tuloksena?

    100 % mutantteja, jotka iloitsevat vapautuneista paikoista ja alkavat lisääntyä kiihtyvällä vauhdilla.

    ”Lopputulema”: Rokottamalla tuotamme ( ärhäkkäämpiä ) mutantteja, joiden kanssa joudumme nyt tekemisiin.

    ( Suomessa rokotettuja on ylen mukaan n. 780 000. Mitä he ajattelivat mRNA -rokotuksen hyödyn olevan?)

    Tykkää

  13. Suomen Yleen verrattuna julkisella tvkanavalla ARD: lla Saksassa sentään keskustellaan k- rokotuksien kautta syntyvistä mutanteista, esimerkiksi niin kutsutusta escape- varianteista. Ne kehittyvät olosuhteissa kun on paljon rkokotettuja. Escape- variantit kykenevät väistämään rokotuksen antaman immuniteettisuojan.
    https://www.mmnews.de/politik/162075-mutationen-durch-impfung

    Suomalaisesta koronaviestinnästä vastaavat sen sijaan kuulostavat kumma kyllä enemmänkin sosiopaateilta ( arvaamattomia, eivätkä he välitä tekojensa seurauksista) kuin kansalaisten terveydestä huolehtivista viranomaisista.

    Tykkää

  14. ”Suomalaisesta koronaviestinnästä vastaavat sen sijaan kuulostavat kumma kyllä enemmänkin sosiopaateilta ( arvaamattomia, eivätkä he välitä tekojensa seurauksista) kuin kansalaisten terveydestä huolehtivista viranomaisista.”

    Selitys voi olla myös siinä, että ”väärän mielipiteen” asiantuntijoita ei päästetä julkisuuteen, joten kuva käynnissä olevasta keskustelusta vääristyy.

    Tykkää

    • varmasti ei päästetä ”vääriä” asiantuntijoita julkisuuteen,myös käytetään ”asiantuntija” nimikettä höllästi,kaikessa narratiiviin sopivassa viestinnässä,muussakin kuin koronassa.ja kerrotaan myös asioita,lainaten ”asiantuntijoita”,joita ei sitten nimetä.
      muutenkin tässä tehdään ”tiedettä” huutoäänestyksellä,ja vain yksi ääni pääsee ääneen.

      Tykkää

  15. ”Väärän mielipiteen asiantuntijoita ei Suomessa päästetä julkisuuteen” tekee ilmiselväksi sen että Suomen johto on nöyrästi alamaisena ajamassa Suomeenkin fasistista great resettiä kaikkine transhumanismitavoitteineen.

    Sana lockdown merkitsee niin sulkua kuin eristämistäkin. Sulku ja rajoitukset pakkoon asti ovat yhtä kuin Schwabin great reset.

    Mitenkä tehdä tavallinen kansalainen tietoiseksi siitä? Vaikea tehtävä, sillä luulevat kai jopa ainakin osa ekonomistin koulutuksen käyneistä että share holder – kapitalismista siirtyminen stakeholder-kapitalismiin olisi maailman 7 miljardin ihmisyksilön kannalta toivottavaa.

    Siinä toivossa että väittämä great reset- fasistit ovat sortuneet jo liian moneen virheeseen pitää paikkansa, ei tilanne ole täysin toivoton.PCR- testimafiaa, erityisesti Drostenia vastaan on nostettu kanteita USA: ssa. Myös julkisoikeuteen kuuluvien koronapandemiaa koskevien papereiden salaamisesta saadusta tuomiosta ja voitetusta oikeudenkäynnistä Saksassa,kannustaa optimismiin, koska nyt on olemassa ennakkotapaus seuraaville.

    Tykkää

  16. Number of Pregnant Women suffering Miscarriage after having Covid Vaccine increases by 483% in just 7 weeks. (Linkki sensuroitiin ?)

    BY THE DAILY EXPOSE ON MARCH 28, 2021

    Tykkää

    • AvoinMedia ei ainakaan sensuroinut.

      WP-järjestelmä jättää toiset linkit odottamaan hyväksyntää, mutta ei lähetä kaikista ilmoitusta joten en näe niitä ei aina samantien.

      ———–
      Oletko aivan varma, että ko. nimimerkki on Ridanpää? Jos et ole, älä anna ymmärtää, että on. Ok?

      Tykkää

Jätä kommentti