CTIAP: k-rokotteet tulisi vetää jakelusta

Ranskalainen, Choletin keskussairaalan yhteydessä toimiva, riippumaton, lääketurvallisuusarviointia suorittava keskus (Centre territorial d’Information indépendante et d’Avis pharmaceutiques, CTIAP) esittää kaikkien neljän käytössä olevan koronapiikin vetämistä markkinoilta.

CTIAP:n Amine Umlil arvostelee sitä, että kokonaan uudentyyppistä teknologiaa ja kokonaan uusia ainesosia sisältävät koronapiikit päästetään yleiseen jakeluun, vaikka niiden turvallisuutta ja tehokkuutta koskevat kliiniset kokeet ovat yhä kesken. Osa myyntilupaan vaadittavista kokeista päättyy vasta vuonna 2025.

Taulukon datan on 22.3.2021 EMAn sivuilta koonnut koronapiikkien turvallisuusarviointia vetänyt farmasian tohtori Catherine Frade blogikirjoituksessaan Éclairage sur les données publiques européennes des AMM conditionnelles pour les 4 vaccins COVID-19 (.pdf)

Kaikki Euroopassa käytössä olevat koronapiikit ovat saaneet ehdollisen myyntiluvan, joka on väliaikainen. Luvat ovat voimassa vain vuoden kerrallaan, koska luvat myönnettiin vajavaiseen dataan perustuen.

Ehdollinen lupa mahdollistaa sen, että koevaiheessa olevia koronapiikkejä voidaan jakaa Euroopassa EU- ja EFTA-maissa, ja haittavaikutusvastuusta vapautetut valmistajat voivat täydentää tuotteen tehokkuutta, turvallisuutta ja siedettävyyttä koskevat tiedot myöhemmin.

Pfizer/BioNTechin mRNA-geeniterapiapiikin tutkimustietojen luovuttamisen määräaika on joulukuu 2023 (s. 18-19), Modernan mRNA-piikillä joulukuu 2022 (s.15), AstraZenecan vektorirokotteella maaliskuu 2024 (s.14-15) ja Johnson & Johnsonin valmistaman Janssen-piikin kohdalla joulukuu 2023 (s.18).

Toisin sanoen jokainen koronapiikin ottaja osallistuu rokotekokeeseen. Faasi4:ssä tutkittavaa lääkevalmistetta annetaan laajoille väestönosille haittavaikutusten selvittämiseksi. Koronapiikkien suhteen Faasi4:n myyntilupavaatimuksesta on poikettu, sillä koronapiikeillä ei millään ole myyntilupaa, ainoastaan eräkohtainen, väliaikainen käyttölupa, jota on perusteltu hätätilalla (Emergency Use Authorization, EUA).

Neljälle käytössä olevalle koronapiikille on määrätty toinenkin takaraja: todisteet niiden sisältämien uusien aktiivisten ainesosien turvallisuudesta ja lopullisen tuotteen laadusta on toimitettava Euroopan lääkevalvontavirastolle (European Medicines Agency, EMA) arviointia varten seuraavalla aikataululla:

 • BioNTech/Pfizer – heinäkuu 2021
 • Moderna – kesäkuu 2021
 • Astra Zeneca – kesäkuu 2022
 • J&J – elokuu 2021

EMA haluaa toistaiseksi puuttuvat tiedot myös apuaineiden turvallisuudesta, valmistusprosessin puhtaudesta, prosessin laadunvalvonnasta ja kontrollistrategioista. Uusia aktiivisia ainesosia ja apuaineita ei ole aiemmin pistetty ihmiseen, joten niiden vaikutuksista ei ole tietoa.

CTIAP päättelee jo tehdyt kliiniset kokeetkin epäkelvoiksi. Mitkä tahansa tulokset ovat vertailukelvottomia, koska testattavan tuotteen – koronapiikkien – toistaiseksi vakioimattomien aktiivisten ainesosien, apuaineiden ja tuotantoprosessin laatu voi vaihdella eräkohtaisesti ja alueellisesti.

Ranskan hallitus esitti 3. maaliskuuta 2021, että koronapiikit olisivat turvallisia käyttää, mutta pyörsi kantansa 11. maaliskuuta ja myönsi ”olevan epävarmuutta todellisesta tehokkuudesta viruksen leviämisen estämisessä”.

Ranskan sosiaali- ja terveysministeri kertoi 18. helmikuuta 2021 lehdistötilaisuudessa (34:44), ettei yksikään Euroopan maa ole kyennyt osoittamaan koronapiikkien estävän Covid19:n vakavaa muotoa.

Ranskan kansallisen lääketurvallisuusviranomaisen (ANMS) tilastoinnin mukaan Ranskassa on raportoitu 311 Pfizer/BioNTechin, 4 Modernan ja 11 AstraZeneca/Oxfordin rokotteeseen kytkettyä kuolemaa. Johnson & Johnsonin Janssen-piikistä ei ole dataa saatavilla.

CTIAP suosittaa kaikkien neljän kokeellisen koronapiikin vetämistä takaisin, ja ehdollisten myyntilupien pidättämistä, jopa peruuttamista. Pitkä lähdeviitattu raportti kannattaa lukea kokonaan.


Artikkeli on kirjoitettu 26.4.2021.
Julkaisu venyi editoinnin puoliloman takia, Johanna pahoittelee.

Rokotekartellillakin on unelma

Yhdysvalloissa Biden/Kamalan hallinto on ilmoittanut panostavansa kevyet 1,7 miljardia dollaria SARS-Cov-2:n perimän seurantaan: uusien varianttien jatkuvan kartoittamisen avulla kuulemma ehkä voisi välttää niiden pahimmat seuraukset.

Asiasta 26. huhtikuuta kertonut The Atlantic hehkuttaa viruspelkoa ja varianttikauhua. Universaalin koronarokotteen kehittämisestä on sisäpiiritietoa: Anthony Fauci oli kertonut viime viikolla, että hänen nähdäkseen ”on järkevää käyttää kaikki kapasiteettimme universaalin SARS-Cov-2-rokotteen luomiseen”. Kuitenkin tämä olisi vasta ensi askel – suunnitelmissa siintää rokote kaikkia koronaviruksia vastaan.

Yrityksissään oikeuttaa loputtoman (veronmaksajien) rahan kaadon rokotetehtailuun, asiantuntijat tulevat lipsauttaneeksi, ettei nyt käytössä olevilla koronapiikeillä tee yhtään mitään: ”Nykyiset rokotteet perustuvat Wuhanista löydetyn kannan geneettiseen koodiin – – Tämä kanta ei ole enää kierrossa, joten rokotteet ovat jo jokseenkin huonosti sopivia varianttien kanssa”, The Atlantic valistaa.

Johanna / AM
KUVAKAAPPAUS Euroopan lääketurvallisuusviraston (EMA) biologisten uhkien ja rokotestrategian päällikkö Marco Cavalerin esityksestä (03/2021) Update on approved and candidate COVID-19 vaccines in the EU

Euroopan lääketurvallisuusviranomaiset vaikuttavat jakavan Atlantin takaiset unelmat: testattujen ja turvallisten tuotteiden sijaan keskitytään kiireellä epämääräisiin päämääriin. Ainoa varma hyötyjä on raharikas lääketeollisuus.

Aiheeseen liittyy

EMA: COVID-19 vaccines: authorised

Söyring, Riikka | AvoinMedia (4.5.2021): EU-komissio ehdottaa rokoteturvallisuuden heikentämistä

”[…]Rokotteiden hyväksyntää nopeutetaan heikentämällä mahdollisuutta tehdä pitkäjaksoista turvallisuus- ja tehokkuusseurantaa.

Komissio ilmoittaa EU-lainsäädäntöä muutettavan siten, että varianttien torjuntaan ”mukautettujen rokotteiden” osalta ei tarvitse koota laajaa dataa Euroopan lääkevalvontaviraston (European Medicines Agency, EMA) arviointikäyttöön. […]”

Lähde

Umlil, Amine | Centre Territorial d’Information Indépendante et d’Avis Pharmaceutiques / Centre hospitalier de Cholet (2.4.2021): Inédit. Exclusif. Vaccins contre la Covid-19 : des incertitudes même sur la qualité intrinsèque des produits, sur leurs procédés de fabrication, sur les lots commercialisés… selon les documents officiels publiés par l’Agence européenne du médicament (EMA)
englanniksi kerrottuna:
Smits, Jeanne | LifeSiteNews (22.4.2021): French drug assessment center demands removal of all four widely used COVID vaccines

Kuva: Wannapik Studio; Eliane Meyer, ds_30 via Pixabay. Kuvanmuokkaus Johanna L

PÄIVITYS 7.5.2021 klo 17:01: Lisätty kuvakaappaus EMAn Cavalerin esityksestä.

LISÄTTY 7.5.2021 klo 19:10 aiheeseen liittyvän artikkelin linkki

PÄIVITYS 29.5.2021 klo 10:06 Muokattu lausetta ” CTIAP arvostelee sitä, että…” muotoon ” CTIAP:n Amine Umlil arvostelee sitä, että…” jotta tulee alleviivattua sitä, että kyseessä ei ole keskussairaalan virallinen kanta.

LisättyFaasi4:ssä tutkittavaa lääkevalmistetta annetaan laajoille väestönosille haittavaikutusten selvittämiseksi. Koronapiikkien suhteen Faasi4:n myyntilupavaatimuksesta on poikettu, sillä koronapiikeillä ei millään ole myyntilupaa, ainoastaan eräkohtainen, väliaikainen käyttölupa, jota on perusteltu hätätilalla (Emergency Use Authorization, EUA).” koronapiikkien testivaiheluonteen esiin tuomiseksi.

19 comments

 1. Suomessa propaganda on jo Pohjois-Korean tasoa. Totuudella ei ole enää mitään väliä. Eliitti on päättänyt tietyn NARRATIIVIN, jota tunteisiin vedoten toistetaan päivästä päivään. Juuri kukaan ei tunne yhtään koronaan kuollutta tai edes ketään joka tuntisi. Tiepölyyn kuolee kolme kertaa enemmän. Mutta ei faktoilla ole merkitystä. Informaatiovirta on alkanut elää omaa elämäänsä vaikka keisarilla ei ole vaatteita. Oleellista on että ihmiset USKOVAT yhteen ainoaan totuuteen. Kyse on vallasta ja kontrollista. Rokotepassi tuo sitten ”vapauden” vaikka todellisuudessa asia on aivan päinvastoin.

  Tykkää

  • No, miehen työpaikalla radion kuunteleminen väheni (ja urheilun seuraaminen) koska k:ta tungettiin minuutin sisään sen kymmenen kertaa.

   Median asiakaskato alkaa olla globaali ilmiö.

   Mutta siitähän ei median tarvitse välittää: lukijoiden tuomalla rahalla niin väliä kun on valtion jakamat median koronatuet — jotka lukematon veronmaksaja kustantaa. Emme elätä ainoastaan Yleä vaan kaupallisetkin mediat.

   Tykkää

  • kaikki tää nykyinen propaganda tuo mieleen väkivaltaisessa suhteessa olemisen,jossa manipuloidaan jatkuvasti uskomaan,ja hyväksymään väkivaltaisen manipulaattorin teot.ja manipuloitu ei sitten edes halua poistua suhteesta

   Liked by 1 henkilö

  • ”Juuri kukaan ei tunne yhtään koronaan kuollutta tai edes ketään joka tuntisi.”

   Aivan saman olen havainnut viimme kuukausina, olen pyrkinyt kysymään kaikilta joiden kanssa olen keskustellut, että tunnetko ketään joka olisi sairastunut taikka peräti kuollut tähän ”hallituksen tautiin”, niin ei ole löytynyt koronnan uhreja ja tämä ”gallup” kattaa puhelin soitoin melko laajalti Suomen maatamme.

   Tykkää

   • Kysäisepä syöpätapauksista. melkein jokainen tuntee ainakin yhden, yleensä ueampia.

    Auttaa suhteuttamaan ”pandemiaa”.

    Tykkää

 2. Jos tästä korona-sekoilusta jotain hyvää täytyy väen’väkisin esiin kaivaa, niin kenties tähän lääketieteelliseen kokeeseen liittyvät terveyshaitat kohdistuvat kriittiseen ajatteluun vähemmän taipuvaisiin kansanosiin.

  Tykkää

   • Pölyn laskeuduttua, hölmistynyt foliohattu heittää ylävitoset Pyhän Bilin kanssa, joka toteaa että päästiimpä tyhmistä eroon koittakaa hoitaa homma tällä kertaa kotiin 😂

    Tykkää

 3. Koronakriittiset ovat nykyajan vainottuja juutalaisia, joitten keskitysleiri on valtamedia. Keskitysleirin päävartijana on hybridikeskus ja sen tuima johtajatar.

  Preidentti ja pääministeri hymyilevät, kun miliisijoukot pidättävät suomen lippuja kantavia ja rokottamattomia aivojensa ja sydämensä terveyttä vaalivia ihmispoloja. Miten muistuttaakin niin vuotta 1918.

  Tykkää

 4. https://greatreject.org/second-nuremberg-tribunal/

  Saas nähä mitä tästäkin tulee, mutta oikealla asialla ovat. Itse tautihan on (pelkkä flunssa) deep staten, kasaarimafian kusetus, jonka varjolla ihmiset ilomielin tykittää ittensä jotain myrkkyä kyseenalaistamatta mitään. Sen jälkeen mennää kauppaan ja tutkitaan joka vitun e-koodi jostain jauhopussista.
  Aatukin totesi aikanaan jotenkin näin, että pelko saa ihmiset tekemään mitä vain. Tämä pelko ei vielä riittänyt sikaflunssan aikana, kun oireita ilmeni liikaa. Nyt on onnistuttu saamaan rätit naamaan ja CIAmedia ojennuksen niin johan hihat kääritään.
  Jonkin aikaa jaksoin yrittää selittää porukalle, että se kaikki tieto on kaikkien nähtävillä, kun vain jaksaa etsiä. Mut mieluummin kuunnellaan Ylen propagandaa. Kaikki on niin unessa.
  Lampaat pelkää sutta, mutta paimen syö ne lopulta.

  Tykkää

 5. Olen ottanut kaikki rokotukset mitä on ollut tarjolla, sikapiikin ja influenssarokotukset, ja tämänkin aioin ottaa.

  Sitten aloin ihmettelemään valtamediasta puuttuvaa keskustelua rokotteen mahdollisista haitoista, joista pitäisi ehdottomasti keskustella, koska kyseessä on kokeellinen rokote joka on hätäluvalla saatu käyttöön ja valmistaja vetäytyy kaikesta vastuusta.

  Onneksi löysin nämä sivut, en siis ehtinyt ottaa rokotetta enkä aio ottaa vaikka pakotettaisiin. Kaikki nämä geenirokotetutkimukset ovat päättyneet siihen että ne eivät ole läpäisseet edes eläinkokeita, kaikki eläimet ovat menehtyneet vaarattomiin viruksiin rokotteen aiheuttaman immuunikadon takia, joka johtuu siis siitä että geenirokote tuhoaa elmistön makrofagi 2-tyypin, joka normaalisti tuhoaa haitalliset virukset ja bakteerit.

  Tykkää

  • Uteliaisuus ja ihmettely ovat tärkeitä ominaisuuksia ihmiselle. Se sai sinut kiinittämään huomiota mediakerronnan yksipuoliseen — siten propagandistiseen — ja markkinoivaan luonteeseen, sekä etsimään muualta tietoa, johon vertailla.

   AvoinMedian ajatus on alusta alkaen ollut tarjota lähdeviitattua tietoa, joka laajentaa viraliismedian mustavalkoista maailmaa antamalla uusi tarkastelukulmia. Emme halua kertoa muille, mitä heidän mistäkin pitää ajatella vaan haluamme ihmisten ajattelevan ihan itse.

   Informoituja päätöksiä ei voi tehdä, ellei saa tietoja hyvistä ja huonoista puolista, kuule useamman kuin yhden osapuolen näkemyksiä.

   ———

   Nyt, kun piikitystahti eri maissa tuntuu hidastuvan, minusta näyttää siltä, että mediakerronnassa on siirrytty ”luodaan kysyntää” -vaiheeseen.

   Tykkää

   • Aivan, eilen oli uutisoitu taas tartuntojen kiihtymisestä. Tässä jonkun aiemmin linkkaamassa videossa:

    https://www.globalresearch.ca/treatment-of-covid-19-dr-peter-mcculloughs-important-statement-to-the-texas-senate/5744854

    amerikkalainen lääkäri todistaa Texasin senaatissa, että laumasuoja oli 80% jo ennen rokotusten alkamista!

    Tämän lääkärin aiempi video joissa hän neuvoi miten koronapotilaita hoidetaan kotona, niin etteivät sairastu ja joudu sairaalaan, oli sensuroitu youtubesta. Eikös sekin ole Gatesin omistama, kuten taitaa olla google, facebook, twitter ja monet muut mediat, joista poistuu kaikki rokotekriittinen tieto.

    Liked by 1 henkilö

   • Unohtui vielä se tärkein ja järkyttävin kysynnän luominen, eli aletaan rokottamaan vauvoja ja lapsia!

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007973967.html

    Onneksi ylivoimaisesti suurin osa kommentoijista näyttää olevan fiksuja eivätkä missään tapauksessa aio viedä lapsiaan piikille. Järkyttävää minkälaisiksi koekaniineiksi päättäjät haluavat jopa lapset altistaa, ei voi käsittää!

    Tykkää

 6. Peter McCullough, MD testifies to Texas Senate HHS Committee https://www.youtube.com/watch?v=QAHi3lX3oGM&t=89s näkyy edelleen.

  ——

  Alphabet omistaa Googlen joka omistaa YouTuben.

  Facebook omistaa ainakin Instagrammin, WhatAppin, Belugan, Onavon ja Oculus VR:n, paljon muun ohella.

  Twitterin omistavat pääasiassa sijoitusyhtöt The Vanguard Group, Morgan Stanley, BlackRock, State Street ja ClearBridge Investments.

  Uskoisin tämän kiinnostavan sinua: Kuka omistaa maailman? https://avoin.media/2021/05/04/kuka-omistaa-maailman/

  ——

  PM Sanna Marinilla oli TAAS korona-altistustekosyy kun olisi pitänyt keskustella julkisesti ns. substanssiosaamista vaativista aiheista 😉 Poliitikoille kovin hyödyllinen tuo korona…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s