Pandemia

Antti Heikkilä

On palattava 1980-luvulle Reaganin aikaan, jotta ymmärtäisi, mistä tässä kaikessa on kysymys. Reaganin hallitus lopetti käytännössä kaiken tuen ravitsemus- ja lääketutkimukselta. Sen aikaisen ideologian mukaan teollisuus itse kykenee tekemään tarvittavat tutkimukset. Näin tiede annettiin Saatanan haltuun.

Käytän tuota ilmaisua siksi, että tiede menetti merkityksensä sen perinteisessä mielessä. Kaikki noiden alojen tutkimus keskittyi tukemaan pelkästään teollisuuden taloudellisia intressejä ihmisten sijaan. Rahasta tuli keskeinen teema ja se korruptoi kaikki, jotka ovat noilla aloilla. Näistä kahdesta teollisuuden haarasta kehittyi keskeinen valtarakenne, jonka puristukseen koko maailma joutui.

Ravinto ja terveys rahan rutistuksessa

Ihmisten arkipäivää alettiin manipuloida. Perinteinen käsitys terveydestä ja sairaudesta tehtiin naurunalaiseksi. Perinteisestä ruuasta tehtiin sairauden lähde. Tilalle markkinoitiin kemikalisoitu, prosessoitu ruoka vailla mitään ravinteita. Ruokakupin sisältö muodostui teollisesti prosessoiduista ”terveellisistä” rasvoista, puhdistetuista hiilihydraateista ja sokerista.

Reaganin ajoista aineenvaihduntasairaudet ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti.

Sen sijaan, että asiantuntijat katsoisivat peiliin, he syyttävät ihmisiä alati kasvavien sairauksien kierteestä. Tämä saasta on levinnyt kaikkialle maailmaan. Imperialismin nykymuodon voisi tiivistää kahteen sanaan: CocaCola ja McDonalds.

Koko maailma on joutunut metabolisen pandemian valtaan. Se on todellinen pandemia. Syy ei ole virus vaan roskaruoka. YK:n alainen Maailman terveysjärjestö (World Health Organization, WHO) vaikenee tästä täysin. Eihän järjestö voi lytätä rahoittajiensa etuja, eikä ongelmaa hoideta rokotuksin.

Väärä sota, väärät jumalat

Ilmastosta kohistaan, mutta todellisesta ongelmasta ei puhuta mitään. Ilmasto on otettu mukaan tähän ruokateollisuuden härskiin markkinointiin. Punaisesta lihasta on tehty myrkkyä, mutta väitettä ei ole mikään asiallisesti tehty tutkimus osoittanut oikeaksi.

Ihmiset on tarkoituksellisesti ajettu toisiaan vastaan. Sota vegaanien ja ketoilijoiden välillä on väärä sota. Periaatteessa heidän pitäisi olla samalla puolella. Pitäisi sotia aidon ruuan puolesta. Mitä järkeä on tehdä kasvipohjaista ääriprosessoitua keinolihaa ja burgereita ja kaikkea muuta vastaavaa?

Sama koskee myös ketoilijoita, joista iso osa syö pelkkää roskaa. Huippuna on nykyjumala Bill Gatesin idea tehdä laboratoriossa lihaa. Ihmisten pitäisi herätä tähän massiiviseen vedätykseen. Ei tässä ole kyse mistään pyhästä vaan raa’asta rahasta ihmisten kustannuksella.

Mikä tahansa ruokavalio, oli se vege tai keto, on sairautta aiheuttavaa, jos se perustuu teollisesti tuotettuun ruokaan.

Jopa suuri talouslehti, Financial Times, on kirjoittanut tästä vedätyksestä todeten veganismiboomin hyödyttävän enemmän elintarviketeollisuutta kuin planeettaa, ja ettei pelkkien kasvisten varassa eläminen välttämättä ole terveellisin valinta enemmistölle; useat tutkimukset osoittavat sekaravinnon suuntaan.

Ei ole vapaata lääke- tai ravitsemustutkimusta. Molemmat alat ovat läpeensä korruptoituneita, minkä voi jokainen todeta selvittämällä tutkimusten rahoittajia.

Ennen ne ilmoittivat suoraan, mutta nyt koko rahaliikenne kulkee erilaisten säätiöiden kautta, joiden takaa löytyy nämä kaksi rikollista. Ruoka- ja lääkesuosituksista päättää pieni, suljettu piiri. Päätöksistä ei saa kertoa ulkopuolisille mitään. Siitä on annettava kirjallinen vakuutus, muuten ei pääse näiden ”salaisuuksien” eikä apuraha-automaatin piiriin.

Kritiikki kielletty

Päätöksiä ei saa kritisoida. Ilosanomaa markkinoidaan valtamedian kautta, joka huolehtii siitä, ettei vastakkaisia mielipiteitä esitetä, ovathan nuo kaksi koko median päärahoittajia. Asiasta voisi kirjoittaa useampia kirjoja, mutta tiivistän sen tähän: raha on kaiken keskiössä.

Kuluttajilla ja potilailla ei ole väliä. On keksitty kahden kauppa.

Roskaruoka aiheuttaa sairauksia, joita sitten hoidetaan lääkkein. Kaiken tämän karmeuden maksavat tavalliset, työssäkäyvät ihmiset. Nämä kaksi imevät kuiviin kansantalouksia. Markkinoille tulee jatkuvasti entistä kalliimpia lääkkeitä, ja kierre jatkuu.

Jos sitten joku muuta esittää, saa hän vastaansa koko koneiston. Olen henkilökohtaisesti ollut ajojahdin kohteena vuodesta 2008, jolloin julkaisin kirjan diabeteksesta. Sen yksinkertainen sanoma oli, että sairauden voi hyvin saada kuriin syömällä oikein.

Todellinen ajojahti alkoi viimeisimmän, ”Lääkkeetön elämä” -kirjani jälkeen. Uskoisin, että koko prosessi oli ennennäkemätön Suomen historiassa. Tiivistin prosessin blogissa ”Vielä kerran Lääkkeetön elämä. Mitä oikeastaan tapahtui?

Tein rikosilmoituksen ja annoin aineiston Helsingin poliisille. Meni muutamia kuukausia, ja sain poliisilta pitkän kirjeen, missä selitettiin miksi asia ei vaadi tutkimusta. Tiesin, että näin tulee käymään, mutta tein siitä huolimatta ilmoituksen.

Sain vain varmistuksen, että media on täysin korruptoitunut, ja poliisi tutkii vain asioita, jotka häiritsevät eliitin rauhaa. Suomi ei ole ainoa – vastaava tilanne on käytäntö koko läntisessä maailmassa. Olemme matkalla johonkin, jota ei sanota meille ääneen.

Vihapuhe, kirkko ja kolmas valtakunta

Vihapuhe on yksi leimakirves. Se on sallittua, jos sitä harrastaa eliitti tai eliitin media.

Jos tavallinen ihminen epäilee, esittää kysymyksiä tai kritisoi, leimataan hänet heti salaliittoteoreetikoksi, foliohatuksi, rasistiksi, natsiksi, Venäjän trolliksi – ties miksi, mikä kulloinkin sopii eliitille.

Lehtitietojen mukaan poliitikot Suomessa rakentelevat vihapuhelakia, ja jopa yksi ministereistä (nimi ei jäänyt mieleen) esitti valtion palkkaamaa ilmiantojärjestelmää nettiin. Siten poliitikot määrittelevät, mikä on vihapuhetta ja mikä ei. Ääritapauksena kristitty kansanedustaja on roikkunut löysässä hirressä siteerattuaan raamattua. Poliisi pidättää pappeja, jotka pitävät jumalanpalvelusta ulkona.

Toimitus huomauttaa * Kyse on EU-komission aloitteesta. Komission ehdotus sisältää erilaisia valvontamekanismeja, kuten palveluntarjoajien, ilmiantajien, kansallisen koordinaattorin sekä komission suorittaman netin sisältöön kohdistetun valvonnan. Samalla vaaleilla valitsematon komissio laajentaa toimivaltaansa uusille alueille. (Keskustelua mainitusta kristitystä kansanedustajasta, Päivi Räsäsestä facebook-ryhmässä Avoin Tilannehuone >>> )*

Näin uutisen, että kirkko on huolissaan maahanmuuttajista, joista suuri osa on itse asiassa [sota]veteraaneja, joita pitäisi auttaa suomalaisten sijaan. Muualla heitä kutsutaan terroristeiksi. Erikoista, että piispat ovat hiljaa. He ovat käytöksellään romuttaneet koko laitoksensa uskottavuuden. Kirkko ei ole ihmisten puolella: se on osa valtarakennelmaa, jonka käyttövoimana on kuolemanpelko.

Siinä kirkko toimii samalla tavalla kuin lääketeollisuus.

Kaikki tämä kertoo osaltaan siitä, että eliitin tarkoitus on tuhota Suomen kulttuuri, historia ja traditio – liittää Suomi NATOon ja uuteen uljaaseen Eurooppaan, jota suuryritykset eliitin kanssa johtavat; jossa kansa ei omista mitään ja on onnellinen omistamatta mitään.

Tämän kaiken pääideologi on natsitaustainen, Davosin kokouksia järjestävä Klaus Schwab, ja jonka oppilaisiin pääministeri Sanna Marin (sdp) kuuluu. Myös perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk) on samaa ryhmää.

Aatun idea kolmannesta valtakunnasta toteutuu.

Heräämisen tarve, heräämisen aika

Ihmisten pitäisi herätä. Tuon sanan ”herääminen” ihmiset ymmärtävät kukin tavallaan. Itse näen sen näin: Monella on kokemus alkoholipitoisista juhlista, missä kaikilla on mukavaa ja pää täynnä sukkeluuksia ja viisauksia. Jos juhliin menee juomatta mitään, tajuaa kuinka matalamielistä ja typerää tuo keinotekoinen yhteisymmärrys todella on.

Suurelle yleisölle tuo tunnelman nostattaja ei ole alkoholi vaan media. Suomessa keskeisimmät aivopesun lähteet ovat YLE ja Sanoma Oy. Muut kulkevat perässä saadakseen mainosmarkkoja (ja koronatukia, toim.huom).

Media luo illuusion, että kaikki on hyvin. Jos haluaa pysyä hereillä, ei lue vallanmediaa eikä katso tv:ta. Niiden seuraamista voi verrata juopotteluun. Tietysti hereillä olo on yksinäistä puuhaa, mutta tämähän on yksi ainutkertainen elämä.

Minua kiinnostaa, mistä tässä todella on kysymys ja kuka minä olen ohi tämän aivopesun jälkeen, joka alkoi jo Kekkosen aikaan koulussa. Vanha sanonta: ”Kun lapsena syntyy ja juovuksissa kuolee, ei tiedä pahasta maailmasta mitään”. Juovuksissa-sanan voisi korvata sanalla ”medianseuraaja”. Ainoa tie löytää todellinen minuus on herääminen. Se ei tapahdu joukkokokouksissa. Ne vain johtavat toisenlaisiin cocktail-kutsuihin.

Ilahduttavan moni on herännyt.

Hesari on syöksykierteessä. YLE on ennallaan veronmaksajien tuella. Puhuvat kauniisti, että tuota korruptiopesäkettä tarvitaan Suomen kulttuurin ylläpitämiseksi. Todellisuudessa se tekee kaikkensa tuhotakseen Suomen kulttuurin. YLE on poliittisen eliitin käsikassara, joka manipuloi mummojen mielet äänestämään ”oikein”. Siinäkään mielessä Suomessa ei ole vapaita vaaleja. Siksi muutosta ei tapahdu.

YLEn maailmannäkemys perustuu vihaan. *(Venäjän federaation presidentti Vladimir) Putin ja *(Yhdysvaltain entinen republikaani-presidentti Donald) Trump ovat paholaisia, joita pitää vastustaa. *(toim.huom)

Vallanmedia elää iltaruskon aikaa.

Kolmekymppisille ja sitä nuoremmille koko vallanmediaa ei ole olemassa. Nyt alkaa sama kehitys koskea myös vanhempia sukupolvia. Ihmiset luovat omia medioita. Uskomaton määrä poliittisesti epäkorrekteja ohjelmia on tekstitetty suomeksi, ja ne ovat avoinna kaikille netissä. Käännöksiä tekee vapaaehtoistyönä anonyymi joukko ihmisiä, jotka ovat muutoksen todellisia edelläkävijöitä.

Sosiaalinen media – Facebook, Twitter, YouTube jne. – sensuroi rankalla kädellä virallistotuutta kyseenalaistavaa materiaalia ja keskusteluja, mutta uusia kanavia on syntynyt valtavasti. Hyvä esimerkki on suomalainen Tokentube.net, ja lisää syntyy vauhdilla. Tässä esimerkkinä hollantilaisten naisten tekemä minidokumentti rahan vallasta suomeksi tekstitettynä.

Täällä Euroopassa minulle on kehittynyt laaja verkosto. Tiedän paljon sellaista, mistä ei puhuta, eikä saa puhua. Kerron tässä vain, mistä vallanmedia on kirjoittanut.

Totuuden löytää, kunhan osaa lukea rivien välistä. Tavallinen ihminen on täysin avuton kaiken maailman asiantuntijoiden edessä. Uutisen sisällön voi arvioida kaiken munkkilatinan takaa yksinkertaisella tavalla.

Kunnon journalistisessa jutussa on vähintään kaksi eriävää näkökulmaa, mieluiten kolmaskin. Juttu pitää kirjoittaa selkokielellä siten, että jokainen tajuaa sen. Näin lukija voi muodostaa itse oman mielipiteen asiasta.

Jos sanotaan, että 99% tiedeihmisistä on samaa mieltä – kuten ilmastoasioissa – ja tätä vielä höystetään tunteisiin vetoavilla seikoilla kuten lapsilla, on kyse suuren luokan vedätyksestä.

Todellinen tiede perustuu avoimeen keskusteluun ja tiedon ristiriita on keskeisin kehityksen edellytys. Nyt vallitsee vain yksi totuus. Eikö olisi aika herätä ennenkuin on liian myöhäistä?

Toimitus huomauttaa * Antti Lehtniemi on kääntänyt suomeksi ”oikeaoppisen” lehdistön Covering Climate Now -ajatuspajan (CCN) laatimat ”parhaan käytännön” ohjeet sille, miten median tulee suunnata ja kohdentaa ilmastouutisointinsa. Lehtniemen käännöstä kannattaa tutkia, sillä samaa kaavaa sovelletaan muuhunkin agendajournalismiin.
CCN:n perustajia ovat Columbia Journalism Review ja vihervasemmistoliberaali media The Nation yhteistyössä Bill Gatesin säätiön rahoittaman vasemmistoliberaalin The Guardianin ja WNYC:n kanssa. Kotisivullaan järjestö opastaa, miten ilmastoasioista tulee ja ei tule uutisoida.
*

Kuin silloin ennen

Hieman taustaa tälle Covid19-”pandemialle”. Moni muistaa sikainfluenssan, joka todellisuudessa oli täydellinen vedätys. Yksi tämän uudenmuotoisen pandemian rakentajista oli WHO:n pandemianeuvonantaja, lääkeyhtiöiden rahaa vastaanottanut Juhani Eskola, josta sittemmin tuli THL:n pääjohtaja. Hän sai kuuden miljoonan euron lahjoituksen THL:lle rokotevalmistaja GlaxoSmithKlinelta (GSK). Samaisen valmistajan Pandemrix-sikainfluenssapiikki aiheutti narkolepsia-katastrofin.

Se oli alkusoittoa tälle nykyiselle.

Ennen tuota keinotekoista sikainfluenssapandemiaa WHO muutti pandemian määritelmää siten, että pandemian ei tarvitse olla hengenvaarallinen sairaus; mikä tahansa kelpaa, jos sairaus leviää eri maihin. Siten WHO:lla on käsittämätön valta ja se voi mielivaltaisesti julistaa pandemioita tuon tuostakin – ja tuhota maailman talouden.

BIll Gates on yksi WHO:n päärahoittajista yli 2 miljardin dollarin vuotuisella suoralla tuella. Tuo raha ei ole vapaasti käytettävissä, se on korvamerkitty pelkästään rokoteasioihin. Periaatteessa Gates määrää, milloin on pandemia ja milloin ei. Siten tämä opintonsa kesken jättänyt miljardööri hallitsee koko maailmaa. Kaikki ”asiantuntijat” kumartavat syvään päästessään mukaan sisäpiiriin ja siten myös leveämmän leivän ääreen, mistä ei veroja makseta.

Militarisoitu ”demokratia”

Oikeastaan heräsin koko hulluudelle, kun presidentti Sauli Niinistö käski sotilaiden eristää koko Uudenmaan. Nähdessäni uutisen ensimmäinen ajatukseni oli: ”Ei voi olla totta!” Näin pieni poliittinen sisäpiiri otti vallan koko asiassa, ja todelliset osaajat siirrettiin syrjään.

Toinen herääminen johtui Antti Rinteen (sdp) syrjäyttämisestä pääministerin paikalta Marinin eduksi. Kenen määräyksestä vaalien voittaja syrjäytettiin? Ymmärsin, ettei Suomi ole parlamentaarinen demokratia vaan on siirtynyt totalitarismiin.

Samat voimat ovat koko tämän koronahässäkänkin takana. Samaa on tapahtunut koko Euroopan alueella, muttei sentään kukaan muu kuin Suomi ole käyttänyt sotilaita. Suomessa kaikki on mahdollista. Kun kerroin asiasta saksalaisille, herätti se hilpeyttä. Niin sitten poliittinen eliitti alkoi hoitaa sairautta. Mikseivät hoidata armeijalla kaikkia leikkauksia saman tien?

Tämä vain paisuu. Kun poliisin pamput eivät riitä, annetaanko sotilaille lupa tappaa? On vain ajan kysymys, milloin tämä koko näytelmä romahtaa kulisseineen.

Toimitus huomauttaa * Koronarajoituksia vastustavia, ihmis- ja perusoikeusoikeuksia kunnioittamaan vaativia ja/tai EU:n elpymispakettia vastustavia tavallisia ihmisiä on ollut kaduilla ja toreilla jo useaan otteeseen. Heitä vastassa on ollut ratsupoliisien ohella tunnuksensa peittäneitä, kasvonsa naamioineita poliiseja, jotka eivät ole kaihtaneet väkivaltaa – tai vastanneet kysymykseen nimestä ja tunnusnumerosta.
Saattaa olla niin, että poliisien joukossa on Euroopan unionin nopean toiminnan EUROFOR-joukkojen tapaista ryhmää/NATO-joukkoja, mikä selittäisi silminnäkijähavaitut armeijavarustuksen, puhumattomuuden ja kovat otteet.
*

Toisaalta saksalaistenkin olisi syytä itkeä. Saksan liittotasavallan sisäministeriön kriiseistä vastaavan osaston virkamies Stephen Cohn vuoti julkisuuteen analyysin koronasta ja koronatoimista, jossa todettiin, ettei virus poikkea lainkaan tavanomaisista kausiflunssaviruksista. Influenssa on huomattavasti vakavampi ongelma. Tämäkin tapaus kertoo, että jotain kammottavaa on meneillään.

Tässä vaiheessa jokaisen pitäisi herätä, mutta suurin osa nukkuu edelleen.

Ruotsi teki toisin, ja lähes joka ainoa päivä Suomen media hyökkäsi Ruotsia vastaan väärentäen tilastoja jne. Valko-Venäjäkin teki toisin, mutta sehän onkin median mukaan rikollisvaltio. Ruotsin talous porskuttaa siinä, kun Suomi on konkurssin partaalla. Euroopan Japanista tuli Afrikan Burkina Faso. Kirjoitan tästä siksi, että korona on täysin poliittinen veto. Sillä ei ole mitään tekemistä lääketieteen kanssa.

Kiinaa on syytetty kaikesta, muun muassa siitä, että korona olisi heidän kehittämänsä bioase. Mitä todellisuudessa Wuhanissa tapahtui, ei ole tiedossa, mutta varmaa on, että Kiina on selättänyt koko ongelman – jos sellaista edes olikaan. Ihmiset elävät normaalia elämää ilman mitään rokotuksia.

Covid19:än vaarallisuutta on härskillä tavalla liioiteltu. WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus painoi paniikkinappulaa ilmoittaen, että kyseessä on hirvittävä tauti, jossa kuolleisuus on 3% ellei enemmänkin. Käsittämätön luku, joka ei perustunut mihinkään tosiasiaan. Kaiken tämän tietäen Yhdysvallat vetäytyi WHO:sta, mikä Suomenkin tulisi tehdä. Sittemmin Tedros-äijä on laskenut arviolukuja ja häipynyt jonnekin hämärään.

THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek on ajanut vimmalla rokotuksia. Erityisesti hän on liputtanut kiihkeästi AstraZeneca/Oxfordin rokotteen puolesta siitäkin huolimatta, että aine on aiheuttanut melkoisesti kuolemantapauksia.

KUVAKAAPPAUKSET Ilta-Sanomien artikkelista 23.2.2021

Monet maat ovat kieltäneet AstraZeneca/Oxfordin valmisteen. Olen nähnyt myös uutisen, jossa Nohynekilta kysyttiin, ottaako hän itse koronarokotteen. Nohynek vastasi ettei hän tarvitse rokotetta, koska hänellä on vasta-aineita koronaa vastaan.

Testipandemia

Miksi ei vasta-aineita mitata kaikilta PCR-testin sijaan? Vastaus on yksinkertainen: ei haluta tietää, miten laumasuoja on kehittynyt. PCR-testiä käytetään siksi, että tuloksia voidaan manipuloida. Kun etsii, niin löytää. Nohynek istuu myös WHO:n mRNA-rokotteita suosittelevassa komiteassa, jonka rahoittaja Bill Gates on.

Kuvassa kahdenlaisia testitikkuja, negatiivisia ja positiivisia. Olen kysynyt THL:lta sähköpostitse 31.maaliskuuta 2021, miksi testitikkuja on kahdenlaisia. Vastaanottokuittaus tuli samana päivänä. THL ei ole vielä vastannut kysymykseeni. – RS/AvoinMedia

PCR-testissä monistetaan mikroskooppisen pientä geneettistä materiaalia. Riippuu monistuskerrasta, mikä on tulos. Vähemmän monistuksia, negatiivinen tulos, ja enemmän, niin positiivisia tuloksia oli vähintään 95%.

Testin kehittäjä, amerikkalainen biokemisti Kary B. Mullis sai Nobelin palkinnon. Mullis tähdensi, ettei PCR-testi ole infektion toteamisen testi. Hän sitten kuoli – kuten näissä yhteyksissä on tapana – yllättäen elokuussa 2019, vaikka oli terve mies.

PCR-testillä hysteria luotiin, ja se jatkuu. Positiivinen testi, vaikka se olisi hyvin tehty, ei tarkoita mitään jos potilas on oireeton. Virus kiertää ja leviää kulovalkean tavoin. Valtaosa ei sairastu vaan kehittää immuniteetin. Näin tapahtuu kaikkien virusten suhteen.

Tätä oleellista asiaa ei haluta suuren yleisön saavan tietää. Poliitikot kyykyttävät ihmisiä näillä positiivisilla tuloksilla ja kiristävät rajoituksia.

Suomessa piti olla vaalit, mutta THL kehitti sopivasti hurjat infektioennusteet juuri vaalipäiväksi. Hallitus siirsi vaaleja täysin sääntöjen vastaisesti, sillä oli odotettavissa rökäletappio. Tämäkin kertoo, ettei THL edusta tiedettä vaan teollisuutta ja politiikkaa ihmisten tappioksi.

Vasta-aalto ja tiedonpuutteenvälittäjät

Kyse on todella raskaansarjan vedätyksestä, rikoksesta ihmiskuntaa kohtaan, jolla on kaksi tarkoitusta; a) myydä ”rokotteita” ja b) tuhota kaikki pk-yritykset, ja mennä kohti yhteiskuntaa, josta tuonnempana.

Mutta vastarinta alkaa kasvaa. Tuhannet lääkärit ja muut terveydenhoidon henkilöt ovat verkostoituneet – myös juristit, joista kuuluisin on saksalainen Reiner Fuellmich. Hän on kova kundi, saanut polvilleen sellaiset yritykset kuin Deutsche Bank ja Volkswagen. Fuellmich on nostanut oikeusjutun WHO:ta ja Saksan liittokansleri Angela Merkelin lempipojua, Christian Drostenia rikoksesta ihmiskuntaa vastaan.

Oikeusjuttuja ollaan nostamassa myös muissa maissa. Tällä hetkellä ainakin Isosta-Britanniasta, Norjasta ja Suomesta on lähetetty tutkintapyynnöt kansainväliselle rikostuomioistuimelle.

Syytteitä on tulossa myös medioille, jotka ovat osa tätä kaameutta. Media on pelkojen pääluoja. Puhutaankin Nürnberg2:sta ja että meneillään on WW3 – kolmas maailmansota. Taistelua käydään kulissien takana ja pääasiassa elektronisesti. Päättäjät ja poliitikot ovat karkeasti rikkoneet Nürnberg-koodistoa ja ovat vastuussa toimistaan.

Turha on selitellä, että totteli määräyksiä. Se ei päde, kuten ei ennenkään.

Suomen poliittisen järjestelmän rappio näkyy hyvin eduskunnan toiminnasta. Kaikki ovat hiljaa kuin kusi sukassa. Ainoana kansanedustajana on Ano Turtiainen ollut kiitettävän aktiivinen asian suhteen – Ano sai kenkää persuista, jonka piti olla aito oppositiopuolue.

Suomi on siirtynyt puoluetotalitarismiin. Ei ole mitään eroa puolueiden välillä.

Keskustelun taso on pakkasen puolella Turtiaista lukuunottamatta. Tuntuu, että ainoa suuri kysymys on, että kumminpäin vessanpaperirulla on eduskunnan toiletissa. Todellisista asioista ei keskustella, kuten on käynyt ilmi tässä korona-asiassa.

Reiner Fuellmich puhuu ylläolevalla videolla alkusyksyn Berliinin mielenosoituksessa. Siellä todellakin oli reilusti yli miljoona ihmistä. Media vaikeni – paitsi Hesari, joka kertoi paikalla olleen n. 10 000 ihmistä.

Hiljattain Lontoossa oli vastaavan kokoinen mielenosoitus. BBC kuten koko muu maailman media oli hiljaa. Nyt Hesarikin oli hiljaa ja tietysti YLE. Näitä jättimäisiä mielenosoituksia alkaa olla joka paikassa.

Ihmiset ovat alkaneet tajuta tämä valehtelun. BBC on briteille ”British Bullshit Company” ja monelle suomalaiselle YLE on sama kuin Ylenanto. Jokainen voi päätellä jotain, vaikkapa median luotettavuudesta, katsottuaan videon Lontoon mielenosoituksesta.

OffGuardian on yksi suosikeistani. Se on vastapaino The Guardianille, joka on luonut valheellisen mielikuvan itsestään aitona totuuden torvena. Yksi hämäys on kerjätä rahaa lukijoita esittäen, ettei se ota mainosmarkkoja. Todellisuudessa The Guardianin omistaa Rothschildin klaani.

OffGuardian, edellisen vastapaino, vääntää kauniisti rautalangasta, mistä tässä koronajutussa on kysymys. Maailmassa on kaksi suurta uutistoimistoa, Associated Press (AP) ja Reuters, joka omistaa edellisen – ja Rothschild Reutersin. Molemmat ovat niin Hesarin kuin YLEn ainoat tiedonlähteet.

Heti alkuun koronan vaarallisuutta liioiteltiin härskisti. Muut mielipiteet sensuroitiin tylysti. Ilmeisesti oli tärkeää luoda paniikki, jonka tarkoituksena oli saada ihmiset ottamaan testaamattomat rokotteet. Media alkoi massiivisen hyökkäyksen kaikkia muita hoitoja kohtaan.

Ensiksi teilattiin D3-vitamiini, jonka oli jo todettu estävän viruksen aiheuttamat kuolemat. Sitten tyrmättiin hydroksiklorokiini ja ivermektiini, joiden on todettu estävän ja parantavan virusinfektiota.

Toimitus huomauttaa * Fimea on kysyttäessä vastannut, että hydroksiklorokiinin tai ivermektiinin käyttöön COVID-19-hoidossa ei ole estettä. Niiden käyttöä ei kuitenkaan aktiivisesti edistetä, koska kaikki paukut on laitettu testivaiheessa oleviin rokotteisiin. *

Muita hoitoja ehdottaneiden lääkärien maine mustamaalattiin ja heidän oikeuksiaan rajattiin ”yleisen edun” mukaan. Hämmästytti, että miksi – kunnes selvisi, että Yhdysvaltojen lain mukaan rokotuksia ei tarvita, jos on jokin muu toimiva hoito käytettävissä. Äärimmäisen raakaa ja häikäilemätöntä toimintaa.

Kun Tsekin tasavalta otti käyttöön ivermektiinin, romahti kuolleisuus.
Miksi ei Suomessa?

Kyse ei ole edes perinteisessä mielessä rokotteista vaan aineista, jotka vaikuttavat ihmisen perimään. Niiden vaikutuksia ja haittoja ei kukaan tiedä – ne ovat kokeiluasteella. FDA ei hyväksy niitä rokotteiksi, joten Yhdysvaltojen vakuutusyhtiöt eivät korvaa niiden aiheuttamia haittoja, vaan vastuu on ”rokotteen” ottajalla.

Ihmiskokeiden seuraukset realisoitumassa

Israelissa Pfizerin rokote on aiheuttanut katastrofin. Kuvassa tilasto koronarokotehaitoista Yhdysvalloissa. Lähde on tartuntatautiviraston (CDC) virallinen tilasto ”rokotteiden” haitoista (VAERS). 4 kuukauden aikana on tapahtunut yhtä paljon kuolemantapauksia kuin 15 vuotena muista rokotteista yhteensä.

Kansainväliset lääkärijärjestöt ovat todella huolissaan siitä, että haittoja vähätellään. Pitkäaikaisista vaikutuksista ei tiedetä. Jotkut arviot ovat todella karmaisevia.

Yhdysvalloissa on aloitettu myös lasten rokotukset. Lapsia on kuollut. Brand New Tubessa (BNT) jaetulla videolla huolestunut äiti yrittää epätoivoisesti selittää asiaa kylmille päättäjille. Jos näitä naisia olisi enemmän, muuttuisi kaikki hetkessä. Brand New Tube on yksi uusista vapaista kanavista, mistä löytyy kaikkea mielenkiintoista.

Myös sellainen instituutio kuin Johns Hopkins on ottanut kantaa todellisiin kuolinsyihin, jotka laitoksen mukaan ovat manipuloituja. Epäilys näitä ”rokotteita” kohtaan kasvaa. Ihmiset ovat lisääntyvissä määrin kieltäytyneet näistä piikeistä. Media yrittää kaikin tavoin luoda paniikkia, jotta tilanne (siis koronahysteria, toim.huom) jatkuisi ja ihmiset ottaisivat rokotteen.

Nyt vuorossa Intia. Ovat kuvanneet kadulla makaavia ihmisiä koronauhreina. Todellisuudessa kyse on köyhistä ihmisistä, joiden niin keittiö kuin makuuhuone on pelkkä paljas katu. (Matkustaessani New Delhiin vuonna 2007 näitä ihmisiä menehtyi kaduille vähäisiin yöpakkasiin. –JL/AvoinMedia)

Gatesin rokotekampanjat ovat aiheuttaneet Intiassa runsaasti kuolemantapauksia, halvaantumisia yms. Ihmisten viha on noussut. Oheisessa videossa käy ilmi, miten käy, kun rokoteauto saapuu kylään. Ihmiset ovat raivoissaan – ei tietämättömyyttään vaan karusta kokemuksesta.

Pelon voitto?

Pelon lisäksi ihmisiä nöyryytetään pakottamalla pitämään maskeja kuin jotain orjan merkkiä. Tutkitusti niistä ei ole mitään hyötyä, päinvastoin aiheuttavat bakteeritulehduksia hengitysteihin.

Eristys ja etäisyyden pitäminen kanssaihmisiin on sadistista kiusaamista, josta on todella paljon haittaa. Lasten mielenterveys on järkkynyt, itsemurhat lisääntyneet kuten myös kotiväkivalta jne. Ihmisiä kuolee enemmän eristyksen takia kuin konsanaan itse virukseen.

Eristyssulku (lockdown) ei auta, mistä on selvää tieteellistä näyttöä. Tämäkin kertoo osaltaan, että kyse on pelkästä politiikasta, missä aseena on pelko – natsien tapaan. 1930-luvulla oli sama tilanne eri tavoin toteutettuna. Ihmiset äänestivät pelosta Hitlerin valtaan, joka vakuutti tuovansa järjestyksen.

Nyt pelolla ajetaan ihmiset ottamaan ”rokote”, jonka vaikutuksia kukaan ei tiedä. Piikistä huolimatta ihmiset sairastuvat ja levittävät virusta. Katsoin Finnlinesin ohjeita koronan suhteen. THL vaatii myös rokotetuilta negatiivista testiä, joka ei saa olla 72 tuntia vanhempi.

Eikö tämänkin pitäisi herättää edes joku ajattelemaan?

Lopuksi

Metabolinen pandemia ja tämä Covid-19-pandemia ovat kiinteässä yhteydessä toisiinsa. Kaiken tiedon mukaan korona ei poikkea millään muotoa tavallisesta kausiflunssista, joissa 20 prosenttia on koronaviruksia. Ongelmia syntyy vain silloin, jos metabolia on häiriintynyt. Toisin sanoen insuliiniresistenssi on ainoa syy, milloin mikä tahansa flunssa voi muodostua kohtalokkaaksi.

Insuliiniresistenssi romuttaa kaiken muun lisäksi myös immuniteetin. Ymmärrän hyvin, miksi jouduin massiivisen hyökkäyksen kohteeksi kirjani Lääkkeetön elämä johdosta. Kirja käsittelee juuri insuliiniresistenssiä, mitä se on ja miten siitä pääsee.

Korona ”pandemiaa” on suunniteltu vuosia ennen sen ilmaantumista. Olen ollut ajojahdin kohteena jo runsas 3 vuotta. Siispä kirjoja ei kannata enää kirjoittaa. Olen siksi rakennellut verkkokursseja eri sairauksien ympärille. Ensimmäinen oli yleisön kehuma ”Näin vahvistat immuniteettiasi” -kurssi. Kun immuniteetti on kunnossa, ei tarvitse huolestua mistään pöpöstä.

Toinen on Diabeteskurssi ja pian tulee ruokavaliokurssi . Suunnitelmissa on muitakin. kaikki löytyvät osoitteesta: https://anttiauttaa.fi Pidän myös webinaareja, joista ensimmäinen sai erinomaisen vastaanoton. Minulla on ollut myös Terveysklubi jo 10 vuotta. Klubi on tiedon kultakaivos. Siellä voi kysyä minulta kaikkea taivaan ja maan väliltä ja jakaa kokemuksia muiden kanssa. Terveysklubi on osoitteessa www.anttiheikkila.com. Myös verkkokurssien kautta voi olla yhteydessä minuun.


Teksti on alunperin julkaistu 6.5.2021 kirjoittajan Terveysklubi-blogissa.
AvoinMedian toimitus on lisännyt väliotsikoinnin, tekstilinkkejä, korostuksia ja kuvituskuvia sekä tehnyt kielellistä viilausta (kielenhuolto, kappalejako ymv.)

Aiheeseen liittyy / lue myös

Lockdown Sceptics

Heikkilän sanoin ”hauska sivusto” – aiheena koronatoimet, näkökulma kyseenalaistava.

©Luomu & Vegaani Incorporated
JL/AvoinMedia 2017/2020
Desinfioimalla sairaaksi
AvoinMedia 16.1.2021
Elämä vastaan elämä
AvoinMedia 21.3.2021
Maskit ja sulut – sota koronaa vai kansaa vastaan?
AvoinMedia 31.3.2021

Lähteet

Webb, Merryn S. | Financial Times (22.2.2019): The veganism boom does more for food company profits than the planet

WEF, The Forum of Young Global Leaders: Sanna Marin

Valtioneuvosto, tiedote (13.3.2019): Ministeri Saarikko kutsuttu Maailman talousfoorumin nuorten huippujohtajien verkostoon

Blokkimedia | Tokentube.net (16.4.2021): Dokumenttielokuva: Seuraa Rahaa (45 min)

National Library of Medicine, PubMed: useita artikkeleita

Voller, Louise & Villesen, Kristian | DK Informatíon (11.12.2009): WHO-rådgiver skjuler millionbidrag fra medicinalindustrien

KM 4 – 51000/29#2 : KM4 Analyse des Krisenmanagements (Kurzfassung)

Pozzati, Daniel | Strategic Culture Foundation (29.5.2020): German Official Leaks Report Denouncing Corona as ‘A Global False Alarm’

STT – Yle (7.7.2020): Yhdysvallat vahvisti vetäytymisensä WHO:sta

World Health Organization, WHO: COVID-19 vaccinationFOR SAGE DECISION ON 5th JANUARY 2021, Progress update and for decision — Recommendation on the first mRNA vaccine BNT162b2

Weaver, Aaron | CCN (13.7.2020): Bill Gates Conspiracy Theorists Might Not Be as Crazy as You Think

Rapsodia.fi (4.1.2021): PLANEETAN SULKUTILA – Reiner Fuellmich – suomenkielinen tekstitys

KLA TV broadcast 09.01.2021: The Classified Christian Drosten Files

Fuellmich’s newsletter of Jan 6, 2021 / Newsletter 355, 06.01.2021: Money Talks VI and the worldwide lawsuits

TLA: Humanity on its Feet | Oracle Films | London 24.04.2021

American Journal of Therapeutics: Review of the Emerging Evidence Demonstrating the Efficacy of Ivermectin in the Prophylaxis and Treatment of COVID-19

Virology Journal (2005): Chloroquine is a potent inhibitor of SARS coronavirus infection and spread

GreatGameIndia (3.5.2021): Israeli People Committee’s Report Find Catastrophic Side Effects Of Pfizer Vaccine To Every System In Human Body

Doctors for Covid Ethics: PRESS RELEASE: Doctors and Scientists Accuse Medical Regulator of Downplaying COVID-19 Vaccine Dangers — The European Medicines Agency is misleading citizens into medical experimentation, experts warn

BrandNewTube: EXPERIMENTING ON OUR CHILDREN!!!

Hendrie, Edward | Great Mountain Publishing (1.12.2020): Retracted Johns Hopkins Article Proves COVID-19 Death Statistics From the CDC are Manipulated

Rumble (30.4.2021): Indian villagers throw stones at the vaccine brigade and kick their asses off

Knightly, Kit | OffGuardian (21.5.2021): “It’s all Bullsh*t” – 3 Leaks that Sink the Covid Narrative

Gibson, John (20.11.2020): Government mandated lockdowns do not reduce Covid-19 deaths: implications for evaluating the stringent New Zealand response

Young, Toby | Lockdown Sceptics: About

Kuva: Marek Studzinski, Arek Socha (x 2), Pexels via Pixabay. Kuvanmuokkaus Johanna L

10 comments

 1. Koronahuijaus on jo niin passe että eliitin on pitänyt kaivaa naftaliinista vanha kunnon ilmastonmuutospelottelu. Kukaan ei olisi huomannut ”pandemiaa” jos MEDIA ei olisi ryhtynyt mekkaloimaan. Koronasta päästään eroon lopettamalla PCR-testit ja eristämällä KORONAVOUHOTTAJAT. Koko operaation tarkoitus on VALTA ja KONTROLLI sekä erityisesti ROKOTUKSET. Miksi muuten jo rokotetut bidenit ja faucit käyttävät edelleen MASKEJA? Nyt maskisuosituksesta rokotetuille ollaan luopumassa jotta yhä useammat ottaisivat rokotteen. Rokotteen tarkoitus on ROKOTEPASSI johon yhdistetään terveystiedot ja digiraha. Sitten Klaus-setä SIRUTTAA sinut ja TRANSHUMANISTIEN haave on todellisuutta. IHMINEN ON DIGITALISOITU KONEEKSI.

  Tykkää

  • 3 Kymenen Hopea Markan Juudas…ymmärrätkö ltsekään mitä Paskaa tuossa luritat…Itkupilli…Eikös siihen Henkilökohtaiseen vastuuseen kuulu sitten sitä että blogin YLLÄPITÄJÄLLÄ on Täys oikeus päättää Mitä siellä Kirjoitellaan ta Ei….Vai kuuluu se SINUN Oikeuksiin..??

   Tykkää

  • ”Kolmen Markan Mies”: Kyseessä lie WPn eli teknisen alustan erikoisuudet. Olen huomannut, että aina välillä – syystä, jota en ole havainnut – AMn toimitukselle tulee hyväksyttäväksi kommentti, vaikka sama kommentoija olisi aiemminkin tänne kirjoittanut (ilman hyväksyntä-pyyntöä).

   Nämä estot eivät ole toimituksen asettamia, liittynevät johonkin asetuksiin, josta meillä ei ole hajuakaan (pitäisi tutustua paremmin tähän logiikkaan, pistän tehtävälistalle). Mutta tosiaan, ketään ei ilmoittamatta estetä keskustelemasta AvoinMedian sivuilla toimituksen puolesta.

   Hyvä ”Teollisuus ei tehtaille pipoja !”: pidetäänhän yllä asiallinen tyyli keskustelussa täällä AMssa. Toimitukselle saa esittää kritiikkiä, jos siihen katsoo olevan aihetta – myös sivuston suhteen. Ja tässä tapauksessa oli hyväkin, että asia tuli ilmi, koska saatoimme selventää, ettei ole kyse sensuurista vaan tekniikasta.

   Rauhaisaa keskustelun jatkoa kaikille!

   Tykkää

 2. > Sen aikaisen ideologian mukaan teollisuus itse
  > kykenee tekemään tarvittavat tutkimukset.

  Kun kirjoittaja sanoo tieteen joutuneen saatanan haltuun, hän lähtee oletuksesta, että hän itse tai maan hallitus on enkeli. — Näin ei asia ole.
  – Ei ole mitenkään mahdollista „tietää” kuuluuko joku hyviksiin vai näytteleekö hän onnistuneesti hyvistä.
  – Sehän on jopa lainsäädännössä sanottu, että syytetty saa valehdella välttyäkseen rangaistukselta. Ja tämä on siksi, että ei ole mitenkään mahdollista „tietää” puhuuko syyttäjä totta tai tuomitseeko tuomari oikeuden vaiko rahan mukaan.

  Jos teollisuudelle annetaan vapaat kädet, on samalla lopetettava lain suoja noilta vapaassa taloudessa tehdyiltä toimenpiteiltä.
  – Kun lain suoja poistetaan on siitä seurauksena täysi vastuu tehdyistä toimenpiteistä.

  Nykytilanne on se, että teollisuudelle (varsinkin) lääketeollisuudelle on saman aikaisesti annettu sekä vapaat käden että lain suoja kaikesta vastuusta.
  – Myös vähäisemmät liiketoiminnan „sääntelyt” ovat osa tällaista lain suojan antamista yhdelle osapuolelle toista vastaan. Emme vaan arkipäivässä aina näe sitä kolikon toista puolta, kun vaadimme „lisää sääntelyä”.

  Miksi osoittaa sormella teollisuutta?
  – Teollisuus ei kirjoita lakeja.
  – Toki se ostaa uusia lakeja ja normeja, jos niitä halvalla myydään.
  – Eikö „tavallinen ihminenkin” ole valmis vähän viilaamaan ilmoitusta KELA:lle tai vakuutusyhtiöille, jos siitä on odotettavissa taloudellista hyötyä. Miksi odottaisimme kansanedustajilta enempää. On demokratian ominaisuus, ei vika, että moraaliltaan heikot ihmiset päätyvät hallinnon korkeimmille paikoille.
  – Demokratia päätyy aina olgarkiaan.

  Vielä esimerkillä selvennän, mitä tarkoitan.

  1) Mitä tapahtuu, jos sellutehtaalta poistetaan kaikki päästörajoitukset? Alkaako hillitön järvien saastuttaminen? Ei ala.

  Vapaassa taloudessa jokainen saastuttaja vastaa vahingosta sen täyteen määrään saakka. Eikä keinotekoisia vastuun rajoituksia tunneta; esimerkiksi osakeyhtiötä.
  – Osakeyhtiöhän on täysin virtuaalinen luomus, lainsäädännöllä aikaan saatu. Sellaisia ei esiinny luonnossa eikä myöskään „kestävä kehityksen” yhteiskunnassa.
  – Vahingon vastuu ei rajoitu „yhtiön varallisuuteen” vaan yhtiön jokaisen omistajan kaikkeen varallisuuteen. (Aina kolmanteen ja neljänteen sukupolveen asti!)

  2) Entä ydinvoiman rakentaminen? Kuka on valmis sijoittamaan omaa rahaa osakkeisiin, jos seurauksena voi olla henkilökohtaisen omaisuuden menettäminen.

  Vastuu voi olla vain henkilökohtaista. Siksi tulevassa, demokratian jälkeisessä, yhteiskuntajärjestyksessä pitää olla kiinteä linkki vastuun ja henkilökohtaisen omaisuuden välillä.
  – Miksi meillä muuten ylipäätään on olemassa erilliset tuomioistuimet virkamiehiä varten, hallinto-oikeudet: että virkaeliittiä ei voida syyttää rikoksesta. Vain tottelemattomuudesta.

  Tykkää

 3. Epävirallisen ja vahvistamattoman tiedon mukaan noin 2/3 ikäryhmän 40-49v jäsenistä koko Euroopan unionin alueella on haistattanut koronalle ja rokotteelle pitkät. Tämä on poikkeuksellisen hankalaksi katsottu sen vuoksi, että kyseinen ikäryhmä tuottaa huomattavan osan verotuloista ja omaa ammattitaidon, joka ei ole korvattavissa. Edelleen ”rokotuspakot” ovat yllättäen johtaneetkin sairaslomiin ja omaehtoisiin karanteeneihin, koska rokotusuhan alaiset ovat ilmoittaneet ”altistuneensa” ja jäävänsä täydellä palkalla töistä kotiin. En voi vahvistaa tätä tietoa, mutta omat kokemukseni tukevat huhua.

  Liked by 1 henkilö

 4. Kolmen Markan Mies: ”Vastuu voi olla vain henkilökohtainen”.

  Suomi(kin) on nyt EU- ajan ollutbliikeyritys, jota koskee kai kauppaoikeus vastuukysymyksissä.

  https://dailyexpose.co.uk/2021/05/14/uk-government-and-corrupt-scientific-advisors-are-to-be-tried-for-crimes-against-humanity-and-mass-murder/

  Fuellmichin iso oikeusjuttu ei ole myöskään päässyt vielä valtamedioiden sensuurin läpi.

  Onko ” Suomesta” jo tehty samanlainen kanne kuin Britannian hallituksesta (et alii) ICC: lle Haagiin?

  Tykkää

 5. Antilta taas painavaa sanottavaa…Ainoa asia joka särähti Mun korvaan oli se että.Antti itsensä mukaan Ei kerrokaan Kaikkea…Nyt on se Viimeinen hetki nostaa Kaikki mitä Tietää pöydälle…Huomenna voi olla että Nettikään ei ole enää entisensä…Viimeaikaiset tapahtumat viittaa valitettavasti siihen että suunnitellaan tälläkin puolella ”Lockdownia”…

  Voisiko se olla syksymällä…Kun uudet Ruumiskasat alkavat ilmestyä….Ja Uudet ” Villit” teoriat että sillä on jotain tekemistä nykyisten myrkkypistosten kanssa alkavat lisääntyä…Muistutuksena että sitä asiaa on valmisteltu jo pitkään…Asia oli keskustelupöydällä jo vuoden 2012 Bilderberg kokouksessa

  Tykkää

 6. KIITOS Antti Heikkilä, tästä valaisevasta kirjoituksesta jonka toivoisi saavuttavan koko Suomen Kansan ja Kiitos A M.mälle myös Kansan puolesta tuottamalleen mahdollisuudelle tämän asiantuntemuksen julki tuomiseen. TÄMÄ ON ELINTÄRKEÄÄ, USKOKAA SE!!!

  Henkilönä KIITÄN myös Antti Heikkilää hieman syventyen henkilökohtaiseen, elikkä eläköityäni olin täysin ”romu” kaikkeni antaneena 45v. palvelleena, jo työelämässäni työpaikkalääkäri vaati pääsyä polvieni tähystykseen, vaan kieltäydyin ja kun luin Antti Heikkilän kirjoja, niin aloin noudattaa HÄNEN suosittelemaansa ruokavaliota ja käyttämään HYLJEÖLJYÄ joka nisäkkäistä tuotettuna on tehokkaanpaa kuin kalaöljy, sekä joka-aamuinen kunnon jumppa ja lenkkeily on antanut kuin uuden elämän. KIITOS viellä kerran OPSTUKSESTASI kirjojesi kautta ANTTI HEIKKILÄ!!!

  Se hyljeöljyn myynti on EU.n määräysestä lopetettu (Norjasta viellä mahdollisesti saa) ja Paradoksihan tämäkin määräys on, elikkä tekopyhä, kun kuitenkin Inuiiteillä on oikeus pyytää hylkeitä ja käytännössä laillisesti pyydettyjen hylkeiden rasvat joutuvat kaatopaikoille.!

  Tykkää

  • Itse olen painottanut kalaa ruokavaliossani ja jättänyt margariinit pois jo aikoja sitten. Valkoista sokeria käytän haavojen hoitoon. (Hyhmä haavassa sterilisoi, ruokkii haavakudosta ja tyrehdyttää verenvuodon). Nautinkin sokerini alkoholina ja marjoista sekä hedelmistä. Poislukien metsätalous, josta riitaannuimme taannoin, meillä on Korvenkulkija yllättävän paljon yhteistä. Kunnioittaen, Kainuunkonkari

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s