EU ostamassa 1,8 miljardia koronapiikkiä

Euroopan komission pääkomissaari Ursula von der Leyen kertoi 14. huhtikuuta 2021 Euroopan unionin suunnittelevan 1,8 miljardin mRNA-geeniterapiapiikki-annoksen ostamista Pfizer/BioNTechilta vuosina 2021–2023.

Unionin väkiluku on 446 miljoonaa, joten miksi geeniterapiapiikkejä tarvitaan 1,8 miljardia? Määrä on moninkertainen EU:n väkilukuun nähden.

Von der Leyenin mukaan Euroopan unioni valmistautuu keskipitkällä aikavälillä jakamaan edelleen testivaiheessa olevia, kokeellisia tehostegeeniterapiapiikkejä ja pidentämään siten immuniteettia korona”pandemian” takia.

Valmistautuuko EU rokottamaan EU-jäsenmaiden väestön neljään kertaan kahden vuoden aikana – geeniterapiapiikillä, josta on jo 4 kuukaudessa ilmoitettu EU/EAA-alueella 144 607 haittavaikutusta?

Pfizer/BioNTechin geeniterapiapiikillä ei ole myyntilupaa EU:ssa eikä maailmalla yleensä, ainoastaan eräkohtainen hätätilakäyttölupa.

KUVAKAAPPAUS FDAn ohjeista terveydenhuoltohenkilöstölle

Yhdysvaltain lääkevalvontavirasto FDA ilmoittaa Pfizer/BioNTechin myyntiluvattomalla geeniterapiapiikillä olevan hätätilakäyttölupa, tuotetta ei ole hyväksytty myyntiin. Eikä se suojaa kaikkia, eikä sitä saa anniskella tai allergikoille tai alle 16-vuotiaille – tosin Pfizer sai nykyään Pohjois-Amerikassa hätätilakäyttölupaansa jatkeen: 12–15-vuotiaat.

Von der Leyen kiittelee Pfizeria sanoen lääkeyhtiön osoittautuneen luotettavaksi kumppaniksi.

Pfizer tuomittiin vuonna 2009 maksamaan 2,3 miljardia sovittelumaksuja valheellisesta markkinoinnista ja miljardi dollaria terveysviranomaisten harhauttamisesta tuoteturvallisuuden suhteen. Kerta ei ollut ensimmäinen, tuskin viimeinenkään. Pfizeria onkin kuvattu taparikolliseksi, joka mm. on toistuvasti piilotellut tuotteidensa haittavaikutuksia, esittänyt valheellisia tietoja, vaarantanut potilasturvallisuutta ja syyllistynyt korruptioon.

Päivitys * Bulgarian pääministeri Boyko Borissov ei Pfizeriä kiittele: hän on paljastanut lääkeyhtiön kohottavan jatkuvasti koronapiikkiensä hintaa – siis eurooppalaisten veronmaksajien laskua, kertoo Reuters. Tämä ”luotettava kumppani” neuvottelee nyt Euroopan unionin kanssa sopimuksesta hintaan 19,50 euroa per piikki – alunperin hinta oli 12 euroa, sitten se nousi 15,50 euroon. Ja nyt vielä lisää. *


Artikkeli on kirjoitettu 19.4.2021 ja täydennetty 29.4.2021.
Julkaisu venyi editoinnin puoliloman takia, Johanna pahoittelee.

Kommentti

Yhdysvalloissa tehtyyn kyselyyn vastanneista 35% ei aio ottaa koronapiikkiä. Myös Yhdysvaltain armeijassa on tuhansia koronapiikki-kieltäytyjiä. Vara-amiraali Andrew Lewis valittelee, että koronapiikkiä ei voi vielä määrätä pakolliseksi. MedicalExpress ei selitä, miksi ei voi – syy on koronapiikkien kokeellisuus. Kokeellisten, testivaiheessa olevien myyntiluvattomien valmisteiden aiheuttamia haittoja ei mikään vakuutusyhtiö korvaa. Vastuu haitoista on vain koronapiikin ottajalla.

Lontoossa lähes neljännes terveydenhuoltohenkilökunnasta ei aio ottaa koronapiikkiä. Brittilehti The Guardianin mukaan Ranskassa neljä kymmenestä ihmisestä, Yhdysvalloissa yli 25% ja Saksassa 23% aikoo jättää kokeellisen koronapiikin ottamatta. Hallitusten tiedotukseen ei luoteta, epäluuloa tuntee eniten nuorempi väestö.

Paljonko Suomi mahtaa ottaa uutta velkaa entisten päälle osallistuakseen tämän EU:n älyvapaan vuosittaisen geeniterapiapiikki-suunnitelman kustannuksiin? EU:ssa on suunniteltu vähintään vuodesta 2018 suunniteltu rokotuspassia.

Die Welt (29.4.2021): Besonders Deutschland bereitet Brüssel Kopfschmerzen; Haaveissa ehdollinen, seurannan mahdollistava
”vapaa liikkuminen”

Ihmiskehossa on antigeenia tarjoavia soluja (antigen-presenting cells, APC), jotka valvovat ja suojaavat kehoa vierasaineilta, kuten viruksilta. Nämä ”valvojasolut” ottavat kiinni virukset, paloittelevat ne osiin, asettavat ne näytille omaan pintakerrokseensa esitellen siten ”vihollisen” paloja immuunijärjestelmälle; paloiteltu virus toimii 15–20 tunnistemotiivina (epitoopit) tulevien virusten varalle.

Muuntautuneet virukset, virusvariantit, eivät muunnu radikaalisti tai kokonaan erilaisiksi, ainoastaan pieneltä osin. Muuntunut virus on noin 99,7% samanlainen kuin edeltäjänsä eli se on täysin ihmisen immuunijärjestelmän tunnistettavissa, eikä rokotteita tarvita variantteja varten. Koronan oireettomanakin saaneella on luontainen immuniteetti varianttejakin vastaan.

RS

Aiheeseen liittyy

(Isossa-Britanniassa) K-piikkihaittoja ilmoitettu yli puoli miljoonaa
AM 9.5.2021

Lähteet

European Commission (14.4.2021): Statement by President von der Leyen on developments in the Vaccines Strategy

US Food and Drug Administration, FDA: Fact Sheet for Healthcare Providers Administering Vaccine, Emergency Use Authorization (EUA) of the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine to Prvent Coronavirus Disease 2019 (COVID-19), Revised 6th April 2021

US Department of Justice (2.9.2009): Justice Department Announces Largest Health Care Fraud Settlement in Its History, Pfizer to Pay $2.3 Billion for Fraudulent Marketing

European Medicines Agency, EMA: Eudravigilance: The number of individual cases identified in EudraVigilance for TOZINAMERAN (valmistaja Pfizer(BioNTech, koodi BNT162b2, kauppanimi Comirnaty)

Publishing Service, UK Government: COVID-19 mRNA Pfizer- BioNTech vaccine analysis print, Report Run Date: 12-Apr-2021, Data Lock Date :05-Apr-2021 19:00:03

Evans, Robert G. | PubMed (toukokuu 2010): Tough on Crime? Pfizer and the CIHR

Violation Tracker: Pfizer

PÄIVITYS 16.5.2021 klo 18:32: ”Bulgarian pääministeri… Ja nyt vielä lisää.” (Kiitos Harri H. huomiosta!)

9 comments

 1. Täytyy vuosi tai pari odotella että selviää onko tämä tohtori J.B.Classeen oikeassa tämän Pfizerin rokotteen suhteen..

  Click to access covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

  There is an old saying in medicine that “the cure may be worse than the disease.”, toteaa hän..

  Tätä Covid operaatiota kun ennakkoon harjoiteltiin John Hopkinsin yliopistosairaalan ja terveysviranomaisten toimesta, kuvitteelisen SPARS-taudin operaatioagendalla oli nämä rokotteesta seurannet neurologiset sairaudet, joihin myös on varauduttu.. joten kattellaan mitä tuleman pitää.. mennäänkö kåsikirjoituksen mukaan.. ja rokotetuista tulee ZOMBIEita!

  Tykkää

 2. Siis se komission psykopaattipuheenjohtaja tosta vaan tilaa pari miljardia piikkiä. Ja hinta oli…? Ai niin, mut nohinek kertoi, että nämä ovat kansalaisille ilmaisia, joten ei aihetta huoleen. Kiitos EU, tuleehan sieltä jotain hyvääkin! Mää otan ainakin neljä.

  Tykkää

  • Mitenkähän se lasketaan? Onko viimeisin hintatieto 19,50 € hinta per ampulli vai tosiaankin per annos?
   Yhdestä ampullista saa noin 6 annosta.

   Juuri kansalaisten terveydestä huolehtiakseen EU tarvitsee elvytyspaketin ja omat varat, jotka katetaan uusilla EU-veroilla. (sarkasmivaroitus)

   — lisätty sana ”terveys” 17.5.2021 klo 21:34

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s