Koronakriittisten konferenssi 8.5. Tampereella – mitä todella tapahtui?

Tampereen Laulumajalla tapahtui 8.5.2021 merkittävä taitekohta koronakriisin ratkaisussa. Yksityistilaisuuteen oli kokoontunut 170 koronakriisi-korruptioon herännyttä kansalaista ja asiantuntijaa. Syntyi ennennäkemätön yhteistyön henki, josta jopa valtamedia paniikissa uutisoi.

Tapahtumaa voidaan verrata Jaltan konferenssiin vuonna 1945, jolloin liittoutuneet – käytännössä Neuvostoliitto, Yhdysvallat ja Iso-Britannia – sementoivat yhteistyön Natsi-Saksan hirmuvallan voittamiseksi maailmassa.

Koronakriisin kohulääkäri

Raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori sai 9.4.2021 yllättäen potkut Terveystalosta uskallettuaan kyseenalaistaa virallisen tarinan koronasta. Kivivuori vieraili Yazka Loven Merirosvoradio-nettihaastattelussa, ja alle vuorokautta myöhemmin ammatinharjoittajan sopimus purettiin välittömästi ylimmän Terveystalon johdon taholta ilman varoituksia, perusteita tai kuulemisen mahdollisuutta.

Mikaelin haastattelu nousi nettihitiksi ja sitä seurasivat Mikko Kempen podcast, Vapauden puolesta livestream, Totuuden etsijät –kanava ja LEVELI News –haastattelu – jotka yhdessä ovat keränneet jo yli 150 000 katsojaa. Positiivisen palautteen määrä oli valtava suomalaisen lääkärin kertoessa ääneen sen, minkä sadat tuhannet suomalaiset jo tietävät: koronaepidemiaan liittyy valtava huijaus ja korruptio.

Kivivuoren vetämään Moniammatilliseen Koronakriisin Ratkaisuryhmä (MKR) on liittynyt jo yli 2000 asiantuntijaa ja kansalaista. Kivivuori paljasti Helsingin mielenilmauksessa 18.4.2021 muun muassa, ettei korona ole yleisvaarallinen tartuntatauti, jolloin mielenosoitusten väkivaltainen hajottaminen on perustuslain vastaista – ja jo muutaman minuutin puheen jälkeen poliisi teki juuri näin.

Kivivuoren ja hänen kanssaan esiin tulleiden asiantuntijoiden paljastaessa lääketeollisuuden aiheuttamaa korruptiota yhä suuremmille ihmismassoille, oli kritiikin kohteiden vastaiskukin odotettavissa. Samaan Sanoma-konserniin kuuluvat kaksi lehteä julkaisivat pitkät, lokaavat artikkelit:

Satakunnan Kansa 21.4. (tilaajille) ”Raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori väittää: ’Koronapandemia on huijausta ja rokotteet kansanmurha’ –  Terveystalo antoi potkut, Lääkäriliitto tuomitsee ja THL:n Salminen pitää vaarallisena hölynpölynä”
Aamulehti 22.4. (tilaajille) ”Raumalaislääkäri valehtelee koronaviruksesta somessa – Terveystalosta potkut, liitto tuomitsee ja THL:n Salminen pitää vaarallisena”
Aamulehti pääkirjoitus 1.5. ”Salaliittoteoreetikkojen koronasabotaasi on pysäytettävä – rokotekattavuus uhkaa vaarantua valheellisista väitteistä”

Törkeiden vääristelyjen avuksi oli otettu THL, Lääkäriliitto ja koronalla tienaava Terveystalokin. Kivivuori läheisineen joutui vihapuhemaalituksen kohteeksi loka-artikkelien vuoksi, ja tekeillä on parhaillaan juristien avustuksella oikaisuvaatimus ja reaktioista riippuen rikosilmoitukset.

Kivivuori osallistui Helsingissä 1.5. Vappukulkueeseen Koronakorruptiolle kriittisten suomalaisten kanssa. Mielenilmauksessa poliisi käytti poikkeuksellisia voimakeinoja, valehteli ihmisille sekä kieltäytyi neuvottelemasta, auttamasta ja monesti jopa puhumasta. Armeijan iskujoukolta vaikuttanut poliisijoukko motitti Kivivuoren johtaman mielenilmaisijoiden kärkijoukon nk. Sanomatalon piirityksessä, jossa heitä
pidettiin käytännössä vankeina 1 h 40 min kertomatta syytä.

Lääkäri Kivivuori sai jostain käsiinsä megafonin, jolla kertoi koronahuijaukseen liittyviä lääketieteellisiä faktoja poliisin pelotellessa viattomia piiritettyjä ihmisiä. Lopulta poliisin iskujoukko kävi Kivivuoreen käsiksi ja vei tämän putkaan, niin ettei hän päässyt osallistumaan puhujana Esplanadinpuiston päämielenilmaukseen. Videot Kivivuoren vappupuheista ja ihmisten kohtelusta poliisin piirityksessä leviävät netissä ja ovat herättäneet keskustelua suomalaisesta demokratiasta ja sananvapaudesta.

Myös Helsingissä 15.5.2021 [järjestetyssä] kansainvälisessä mielenilmauksessa ihmisoikeuksien puolesta Kivivuori [oli] yksi pääpuhujista useiden muiden koronakriisin tutkijoiden ja asiantuntijoiden joukossa.

Toimitus päivittää *[ Facebook-ryhmään Avoin Tilannehuone – Kadonneen totuuden metsästäjät postattiin sekä rohkaisevia että harmittavia tietoja ja terveisiä tapahtumasta: Osallistujan mukaan ”oli aivan toinen meininki kuin 18.4… Ei näkynyt mellakka- eikä ratsupoliiseja missään… Kaikki sujui loistavasti…” Harmittamaan jäi kuitenkin melko vähäinen osallistujamäärä: ”ehkä kaksi edellistä järkyttävää kokemusta tekivät tehtävänsä ja huonon sään ennuste, joka meni päin ’prinkkalaa'” Tällä kertaa poliisin toiminta ansaitsi jopa varovaista kiitosta.]*16.5.

Avoin lausunto: ’Koronakriisin Jaltan konferenssi’ Tampereella 8.5.2021

Mikael Kivivuori

Viitaten YLEn uutiseen 10.5.2021 ”Paikalla potkut saanut lääkäri, QAnon-aktiivi ja lähes sata muuta ilman turvavälejä: Poliisi ei epäile rikosta Tampereen tilaisuudessa” sekä Aamulehden uutiseen 9.5.2021 ”Tamperelaiseen juhlatilaan kokoontui lauantaina kymmeniä ihmisiä ilman turvavälejä ja maskeja – Mukana Qanon-aktiivi ja koronavalheiden takia potkut saanut lääkäri

Lausunto syntyi, sillä koen tärkeäksi, että jokaisessa uutisessa on mukana myös vähintään toinen
näkökulma tapahtuneeseen. Tämä lausunto edustaa vain omaa näkökulmaani eikä sido muita asiaan liittyneitä tahoja.

Tampereella järjestettiin 10.5.2021 Laulumajassa yksityistapahtuma, jossa kokoontui n. 170 koronapandemiaa osittain tai kokonaan huijauksena pitävää suomalaista. Tapahtumasta syntyi kohu, kun Aamulehti julkaisi aiheesta uutisen, josta myös YLE jatkoi uutisointia.

Lääkärinä koen, että käytännössä kaikilla osallistuneilla on hyvä tahto auttaa Suomea koronakriisin ratkaisussa ja myös lääketieteen tuki takanaan, siksi haluan oikoa väärinkäsityksiä.

Tampereen Laulumajan kokous


Yhä suurempi osa suomalaisista on herännyt siihen, että koronapandemiaan liittyy ennennäkemätön määrä korruptiota ja asioiden vääristelyä. Moni kokee, että koronapandemia on joko tahallaan synnytetty tai ainakin pahennettu. Yli vuoden kestänyt poikkeustilalla ja siihen liittyvällä pelolla on ollut karmeita seurauksia koko Suomeen.

Koska päättäjämme, THL:n johto ja pääosa mediasta eivät vaikuta huomioivan mitenkään todisteita koronahuijaukseen liittyen, kansalaiset ovat ryhtyneet aktiivisiksi. Lääkärien, tutkijoiden ja hoitajien paljastusvideot internetissä ovat levinneet laajasti. Internet-heräämisestä huolimatta koronakorruptiolle kriittisten yhteistyön syntymiseen tähtäävät live-kokoontumiset on pystytty estämään mm. poliisin poikkeuksellisen rajulla toiminnalla mielenilmauksissa ja rauhanomaisissa kulkueissa. Muun muassa tästä syystä ihmiset kerääntyivät Tampereelle Laulumajaan 10.5.2021.

Mitä Tampereella tapahtui?


Tampereelle Laulumajaan kokoontui eri alojen huippuosaajia Suomesta koronakriisiin liittyen. Yleisölle tarjottiin erilaisia näkökulmia sekä tietenkin voimaantumista ja yhteishengen nostoa vielä haastavassa tilanteessa. Hyvinvointivalmentaja Samuli Perälä piti alkuun kaikille sydäntietoisuus-meditaation. Suomen historian tutkija Arhi Kuittinen luennoi, miten tiedonvälityksen väärentämisellä on pitkät perinteet.

Ihmisoikeusaktivisti Ossi Tiihonen kertoi mm. koronakriisin Suomen aiheuttajista Haagin kansainväliselle rikostuomioistuimelle lähteneestä haasteesta. Toimittajaliiton sihteeri Jarmo Ekman piti yleisölle luennon suomalaisen median korruptiosta ja sensuurista. Some-uutisoinnin edelläkävijä Juha Korhonen kannusti jokaista omaan tiedonvälitystoimintaan valtamedian sensuurin murtamiseksi.

Salaliittoteorioistaankin tunnettu Tubettaja-ravinto-osaaja Yazka Love piti yllättävän luennon pätkäpaastosta ja sen hyödyistä. Lääkäri Mikael Kivivuori kertoi humoristisesti koronahuijauksesta ja vinkkejään tilanteen ratkaisemiseksi. Loppuun koko asiantuntijapaneeli vastaili vielä yleisön kysymyksiin mm. rokotteista ja rokotettujen potentiaalista koronan superlevittäjinä.

Kaikki videot tapahtumasta löytyvät mm. Juha Korhosen TokenTube-kanavalta.

”Koronakriisin Jaltan Konferenssi”


Toisen maailmansodan käännetapahtumana pidetään Jaltan Konferenssia vuonna 1945, jossa liittoutuneet (USA, Iso-Britannia ja Neuvostoliitto) kokoontuivat sopimaan yhteistyöstä Natsi-Saksan pysäyttämiseksi. Vaikka Natsi-Saksa oli tällöin vielä voimissaan, Ihmiskunnan Jaltalla konkretisoitunut laaja yhteistyö lopulta pysäytti globaalin hirmuhallinnon toteutumisen.

Tampereen Laulumajan kokoontumisessa oli siis kyse koko koronakriisin taitekohdasta kohti positiivista
ratkaisua Suomen osalta. Vastaavanlaisia kokoontumisia on globaalisti järjestetty mm. World Doctor´s
Alliancen
ja World Freedom Alliancen tahoilta.

Oikaisuvaatimus YLEn ja Aamulehden uutisten kommentteihin


Maskien käytöstä ei edelleenkään ole tieteellistä tai käytännönkään näyttöä hyötyjen puolesta, haitoista toki sitäkin enemmän. Koska emme ole tieteenvastaisia, emme myöskään maskeja käyttäneet. Komisario Mikko Porvalin ja rikosylikomisario Pasi Niemisen kommentit ”Tämä ei edistä pandemiasta selviämistä” ja ”Toiminta on vastuutonta ja lapsellista” ovat hyvin virheellisiä:

Koronapandemiassa ja sen liioittelussa ja tuhoisissa ”hoitosuosituksissa” on taustalla rikos ihmiskuntaa vastaan, jota globaalisti ja systemaattisesti ohjataan. Mm. asianajaja Reiner Fuellmich yli 100 asiantuntijan joukolla on kerännyt todisteita koronakriisin taustalla olevista eliittirikollisista toiseen Nürnbergin oikeudenkäyntiin.

Koska korruptoitunut valtiojohtomme, media tai poliisi ei ole puuttunut rikokseen, tarvitaan aktiivisia kansalaisia jotka toimivat. Tällöin hyöty-haitta-näkökulmasta valtava Tampereelta lähtenyt koronakriisin ratkeamiseen johtava hyvän kierre voittaa ylivoimaisesti pienet riskit ylähengitystieinfektioiden leviämisessä.

Komisario Porvalin kommentteja kumoaa myös se fakta, että oireettomat (= terveet) levittävät vain minimaalisesti koronaksi diagnosoituja infektioita. Esimerkkinä tästä Floridassa järjestettiin 24.4.2021 UFC 261 vapaaottelutapahtuma ilman turvavälejä. Yleisöä oli n. 15 000, joista n. 99% oli maskittomia. Mitään katastrofia ei syntynyt.

Lisäksi lääketieteen virallinen hoitolinja pandemioiden suhteen on ”Eletään normaalisti, suojellaan riskiryhmät”. Tämän linjan puolesta puhuu myös yli 40 000 lääkärin ja 14 000 tutkijan yhteisvetoomus Great Barrington Declaration. Lääketiedettä noudattamalla voisimme Suomessa siis heti lopettaa koronakriisin. Meillä on myös loistavia lääkkeitä ja ennaltaehkäisykeinoja, joista liian vähän puhutaan.

Koronainfektiota ja sen vaarallisuutta ja leviämistä on vääristelty poikkeuksellisen paljon, jotta on saatu pidettyä pelkopandemiaa yllä – tekosyytä perustuslain ja Ihmisoikeuksien rikkomiseen sekä kokeellisten koronapistosten markkinointiin.

Tutkimuksissa on havaittu nykyisen pelkoon ja korruptioon pohjautuvan sulkulinjan olevan jopa 10 kertaa tuhoisampi kuin lääketieteellinen virallinen pandemioiden hoitolinja. Tästä esimerkkinä Kanadan Albertan yliopiston professorin, Ari Joffen johtama tutkimus.

YLE ei artikkelissaan pyrkinyt valheelliseen mustamaalaamiseen, kuten Aamulehti, jonka aiemmastakin loka-artikkelista on oikaisuvaatimus käynnissä. Taas kerran toistettu väite, että valehtelisin lääkärinä koronasta, ei edelleenkään pidä paikkaansa ja täyttää törkeän kunnianloukkauksen merkit.

Pelkästään lehdistöä seuraamalla voi saada väärän käsityksen uutisen kohteena olevan henkilön mielipiteistä. Suosittelen ihmisiä itse katsomaan, mitä olen sanonut mistäkin koronaan liittyvästä asiasta eri nettihaastatteluissa [ja mielenilmauksissa. (Katso johdanto, toim.huom)

Toivon, että julkaistuja uutisia oikaistaan/täsmennetään kertomalla tarkemmin taustoja, motiivejamme, perusteluja ja näkökulmiamme, jotta lukija saa käsityksen kokonaisuudesta.

Mielelläni vastaan lisäkysymyksiin ja toimitan lisää lähdeviitteitä näkemyksieni tueksi.

Ystävällisin terveisin

lääkäri Mikael Kivivuori
Rauma


AvoinMedia on saanut sähköpostitse jaetun lehdistötiedotteen 11.5.2021. Toimitus on lisännyt viitelinkkejä, tehnyt kevyttä kielenhuoltoa ja päivittänyt (myös poistanut) 15. toukokuuta järjestettyä tapahtumaa koskevia, 16.5. vanhentuneita kohtia. Julkaisu venyi editoinnin puoliloman takia, Johanna pahoittelee.

Aiheeseen liittyy

Lääkäri Mikael Kivivuorta vastaan käynnistetty ajojahti
Salenius, Tytti | Oikea Media (12.5.2021)

Kuva: Jarmo Ekman

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s