SATIIRI: Olen jättiläinen

Aarno Vesterinen

Tehdään nyt heti kättelyssä selväksi, että jättiläisten vaietun kansanmurhan viimeisenä elävänä todistuskappaleena intersektionaaliset säälipisteeni alkavat 11:sta, siinä missä homo sapiens -lajin edustajien asteikko yltää vain kymmeneen.

Kaikki minuun kohdistuva kritiikki on siis perin tuomittavaa vihapuhetta.

Riidanhaluisempien on hyvä pitää mielessään, että nyt kun Suomesta on vihdoinkin tulossa intersektionalistisen identiteettipolitiikan viitoittamana oikeusvaltio, eivät syytteet jää pelkästään epämääräisiksi vihapuhesyytöksiksi. Jättiläinen lyö leivättömään pöytään tasa-arvon valttikortit.

Oikeudessa tullaan selvittämään seuraavat seikat:

 • jättiläisten rotusyrjintä/kansanmurhan viimeistelyn valmistelu
 • erilaisuuteen kohdistuva syrjintä
  (Olen 185cm lyhyt kääpiö, eli kaukana jättiläisten kuuden metrin keskipituudesta)
 • seksuaalis-sukupuoliseen suuntautumiseen kohdistuva syrjintä
  (Jättiläiset ovat lajityypillisesti moniavioisia…)
 • ikäsyrjintä
  (Täytin juuri 500 jättiläisvuotta.)
 • Uskonrauhan rikkominen
  (Moderni jättiläisidentiteetti pohjaa kahteen tukevaan peruspilariin: 1)jättiläisten lajityypillistä käyttäytymistä kuvaavaan, kolmen aabrahamilaisen uskonnon akkreditoimaan Vanhaan Testamenttiin ja 2)hengellistä kulttuuria kuvaavaan, Jonathan Swiftin kirjoittamaan kirjaan Gulliverin Retket, jossa sankarillinen jättiläinen repii yhteiskunnan ahdistavat, sovinnaiset kahleet yltään. Vaikka em. uskontojen ydinsanoma ei koskekaan jättiläiskysymyksiä, on jättiläisen kyseenalaistaminen tuomittavaa.)

Edelleen on syytä huomauttaa, että vaikka Antifa ei aktivoituisi kivittämään syrjijäin ikkunoita, vähintään Kennelliitolta tulee haukkuja. Eritoten kaunottarien ja pankinjohtajien tuleekin siis käyttää harkintaansa nykymuodikkaassa ”EI on EI” -huumassa.

Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan jotkut Suomessakin vaikuttavat vähemmistöt ovat suorittaneet kulttuurillista omimista jättiläisille lajityypillisen ryöstelyn ja raiskailun suhteen. Tähän en ota kantaa, sillä en ole pikkumainen. Jättiläisen arvolle nyt ei vaan kertakaikkiaan ole sopivaa kilpailla ihmisten kanssa.

Jättiläiskysymykseen tuleekin siis luoda kestävä poliittinen ratkaisu iän’kaikkisen käräjöinnin sijaan.

Äkkiseltään ihmisjärjellä ajatellen tämä saattaisi olla vaikeaa, mutta älyllisenä auktoriteettina olenkin kehittänyt sinänsä ristiriitaisista aineksista sulavan kaikille edullisen kompromissin. Onkin siis turhaa syyllistää suomalaisia miehiä pikkumaisesta kiintymyksestä omaisuuteensa ja perheensä naisväkeen.

Yhteiskunnalliset muutokset vievät aina oman aikansa.

Kääpiökasvuisuuteni on mahdollistanut minulle tutkimusmatkat kansan eri kerrosten pariin kelpo kalaruuasta pitäväksi ja makkarakulttuuria arvostavaksi cis-mursuksi naamioituneena.

Poliitikkojen parhaista yrityksistä huolimatta suomalaisten itsetuntoa on jo pitkään nakertanut asema Euroopan toiseksi verotetuimpana kansana, rakkaan naapurimme Ruotsin vetäessä voiton tässäkin lajissa. Poliitikkojen hyvistä aikomuksista huolimatta kentän toisella laidalla ovat ihmiset, jotka pitävät verovarojen tuhlaamista ulkomaille hyvesignalointiin laillistettuna ryöstönä ja toisaalla ihmiset, jotka pitävät maailman vanhinta ammattia harjoittavien lorttojen kanssa peuhaamista seksuaalirikoksena.

Tässäpä onkin ainekset harmoniseen kompromissiin jättiläisen lajityypillisen käyttäytymisen ja poliittista kenttää yhdistävän terveen Euvvosto-myönteisen kansallistunteen välillä. Ratkaisun avain on jättiläisvero, joka käytetään ihmiskunnalta suljetun jättiläisen suojelualueen perustamiseen Pohjanmaalle ja eksoottisiin lomakohteisiin kohdistuvien elostelumatkojen rahoittamiseen. Tätä varten on luonnollisesti hankittava jättiläiskäyttöön super-hyper-megajahti.

Siinä paatuneempikin suomalainen herkistyy, kun YLE:n iltauutiset näyttävät videon jättiläisestä huutamassa komeasti kaikuvalla äänellään laivansa kannelta Juutinraumassa kantaruotsalaisten korvaan runolliselta kuulostavalla Maalahden murteella: ”Lyfta bron – jag har erektion!” Eli suomeksi:

Nostekkee siltoo – kyrr’päin seissoo!

Poliittisten puolueiden saaminen kiinnittämään huomionsa vallitseviin epäkohtiin järjestyy perustamalla kaikkien hillotolppien äiti – jättiläisasiainvaltuutetun virka. Virkaa kierrätettäisiin vuoden välein eduskuntapuolueiden kesken.

Virka olisi omiaan mahdollistamaan Suomen puolueille aina niin rakkaan mielivallan.

Henkilöimällä ”pahan” poliitikon voidaan kansaa huijata helpommin ja tarjota puolueen puolesta uhrautuneille poliittisen uransa tuhonneille edustajille jättiläismäiset palkkatulot. Haluatko miljonääriksi on kysymys, joka herättää universaalia kiinnostusta ihmisissä ja poliitikotkin ovat vain ihmisiä.

Näillä yksinkertaisilla keinoilla voimme siis yhdessä tehdä Suomesta paremman maan meille kaikille, niin isommille kuin pienemmillekin sukan kuluttajille.

Ethän sinäkään halua olla syyllinen Suomen luonnon biodiversiteetin kapenemiseen tai olla vastuussa siitä, että jättiläiselle tulee epämukava ja ahdistunut olo?


Kirjoitus on luovutettu AM:lle 13.3.
Julkaisu venyi editoinnin puoliloman takia, Johanna pahoittelee.

Kuva: Mason Vank’s Maps (CC BY-SA 4.0), Stanley Howe via Wikimedia Commons; b0red via Pixabay. Kuvanmuokkaus Johanna L

One comment

 1. Tuo blogihan oli aivan loistava kannanotto siihen mihin intersektionaalinen feminismi tasa-arvona markkinoituna voi johtaa. Itse aloitin 7-vuotiaaksi ihmiseksi naamioituneena 45-vuotiaana kääpiönä koulun jossa piti opetella jo osaamiani asioita standardoidun opetussuunnitelman mukaisesti mikä ei sallinut poikkeuksia myönnettävän. Nyt keski-iän kynnyksellä silti vasta 289-vuotiaana, olen alkanut havaita intersektionaalisuuden syrjivän CIS-ihmisiksi naamioituneita lajeja yhä enenevissä määrin. Kannanotto tasa-arvon puolesta on ehdottomasti paikallaan!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s