USA: Yli 10 000 täysin k-piikitettyä saanut koronatartunnan

Yhdysvaltain tartuntatautivirasto Centers for Disease Control & Prevention (CDC) on julkaissut viikkokatsauksen COVID-19 Vaccine Breakthrough Infections Reported to CDC, jossa käydään läpi 2 koronarokoteannosta ottaneiden henkilöiden sairastumista Covid19 -tautiin ja kuolleisuutta.

CDC on saanut raportteja 46:sta osavaltiosta, joissa ilmoitetaan täysin suojatun (2 annosta kokeellista koronapiikkiä) henkilön sairastuneen koronaan. Yhteensä ilmoituksia on tehty huhtikuun loppuun mennessä 10 262:sta henkilöstä, jotka rokotteista huolimatta — tai kenties niiden takia — on sairastunut.

Suurin osa sairastuneista (63%) oli naisia, ja sairastuneiden mediaani-ikä on ollut 58 vuotta. Alustavan datan perusteella 27% oli oireettomia tapauksia, 10% vaati sairaalahoitoa ja 2% kuoli. Kuolleiden mediaani-ikä oli 82 vuotta.

Yhdysvalloissa on täysin rokotettuja noin 101 miljoonaa henkilöä, mutta sillä ei ole toistaiseksi ollut mainittavaa vaikutusta tartuntamääriin.

CDC huomauttaa, että vapaaehtoisen ja passiivisen kansallisen tietojenkeruumenetelmän (National Notifiable Diseases Surveillance System, NNDSS) takia tapausten, jossa rokotettu on saanut tartunnan, määrä on todennäköisesti aliraportoitu, ja niitä on todellisuudessa enemmän.

CDC vakuuttaa rokotteen olevan turvallinen ja tehokas.

3-sivuisen raportin 1. sivun yläosa

Sairaalaan joutuneiden (+2854 hlöä) ja kuolleiden määrän (+535 hlöä) kasvettua CDC on muuttanut laskentatapaa. Kaikista koronapiikitettyjen sairastumisista tehdyistä ilmoituksista lasketaan enää vain sairaalaan joutuneet ja kuolleet tapaukset.

Lääketurvallisuusvirasto FDA kehottaa ihmisiä olemaan testaamatta itseään veressä olevan vasta-ainemäärän selvittämiseksi ennen — ja erityisesti — koronapiikin ottamisen jälkeen, koska käytössä olevilla SARS-CoV-2 vasta-ainetesteillä ei kyetä selvittämään suojan tai immuniteetin määrää (!). FDAn ohjeilla luontaisen immuniteetin levinneisyyttä tai koronapiikkien tehokkuutta koskeva tietous ei lisäänny.

Express UK-median mukaan Isossa-Britanniassa on päivittäin tulee satoja tapauksia, joissa rokotettu antaa positiivisen testituloksen ja/tai sairastuu Covidiin. Public Health England (PHE) vahvistaa Delta-variantin iskevän rokotettuihin.

SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England, Technical briefing 15 (s.15)

Toisin sanoen lähes kolmannes Delta-varianttiin (”intialainen”) Isossa-Britanniassa kuolleita on ollut täysin rokotettuja. Delta-variantin on ilmoitettu levinneen 74 maahan, joten runsaasti rokottaneissa maissa lienee odotettavissa runsaasti koronakuolemia.

Suomi

Myös Suomessa koronapiikitettyjä on saanut tartunnan ja/tai sairastunut. Selitykseksi on tarjottu variantteja.

Mtv tarkentaa 4. kesäkuuta Kanta-Hämeen aluesairaalan epidemiologisesta tilanteesta julkisesti tarjottuja tietoja: ”Tartunnan sai 57 potilasta ja 42 työntekijää. Tartunnan saaneista potilaista 41 oli ehtinyt saada koronarokotteen ensimmäisen annoksen. Kaksi potilasta oli saanut täyden kahden rokotuksen sarjan.”

Toisin sanoen ensimmäisten joukossa rokotetut, ”täysin suojautuneet” henkilökunnan jäsenet ovat sairastuneet Covid-19 -tautiin ja levittäneet tartuntaa ”suojattujen” potilaiden ohella perheisiinsä.

Variantti ei välttämättä ole epidemialle ainoa tai todennäköisin selitys.

Ihmiskehossa on antigeenia tarjoavia soluja (antigen-presenting cells, APC), jotka valvovat ja suojaavat kehoa vierasaineilta, kuten viruksilta. Nämä ”valvojasolut” ottavat kiinni virukset, paloittelevat ne osiin, asettavat ne näytille omaan pintakerrokseensa esitellen siten ”vihollisen” paloja immuunijärjestelmälle; paloiteltu virus toimii 15–20 tunnistemotiivina (epitoopit) tulevien virusten varalle.

Muuntautuneet virukset, virusvariantit, eivät muunnu radikaalisti tai kokonaan erilaisiksi, ainoastaan pieneltä osin. Muuntunut virus on noin 99,7% samanlainen kuin edeltäjänsä eli se on täysin ihmisen immuunijärjestelmän tunnistettavissa, eikä rokotteita tarvita variantteja varten. Koronan oireettomanakin saaneella on luontainen immuniteetti varianttejakin vastaan.

Eräs selitys/osaselitys saattaa löytyä kokeellisista, testivaiheessa olevista koronapiikeistä, jotka laittavat ihmiskehon tuottamaan koronaviruksen piikkiproteiinia; rokotetut varisevat (shedding) virusta ympäristöönsä ollen siten bioriski muille (ks. s. 67-68)

John Hopkins Bloomberg School of Public Medicine, Center for Health Security (s. 45): ”Itsestään leviävät rokotteet”

Kiinnostava on myös tuore tutkimus, jossa osoitetaan SARS-CoV-2 RNA:n voivan integroitua infektoituneen solun genomiin; muuntuneet solut tuottavat viruksen RNA:ta senkin jälkeen kun sairastunut on toipunut, ja tämä näkyy testeissä positiivisena tuloksena. Kyse ei siten ole uudelleen infektoitumisesta vaan siitä, että virus ”kirjoituttaa” omaa DNA:taan isäntäsolun DNA:an.

Voidaan spekuloida sillä että koska mRNA-geeniterapiapiikkien logiikka on saada solut tuottamaan pintaproteiinia viemällä SARS -CoV-2:n pintaproteiinin (piikkiproteiinin) valmistusohje (koodi) soluihin, on mahdollista että mRNA-geeniterapiapiikin ottaneen henkilön muuntuneet solut tekevät henkilöstä tartuttavan. Mekanismi saattaisi vaikuttaa myös ADEn syntyyn.

ADE, Anti-Body Dependent Enhancement, tarkoittaa ylivirittynyttä immuunipuolustusta; rokote voimistaa koronaviruksen kykyä tunkeutua soluihin ja aiheuttaa tauti. Covid-19 -piikkien osalta ADE-turvallisuustutkimukset ovat tekemättä.

Toisin sanoen rokotetut ovat seuraavan pandemia-aallon lähde ja uhrit.

Kommentti:

Rokotuspassi, johon kunkin yksilön ottamien koronapiikkien määrä kirjataan muistiin ”yhteiskuntien avaamiseksi” on totaalisen turha, koska täysin koronapiikitettyjen suojaus pettää.

Tietoon perustuvan suostumuksen käsitteestä joudutaan luopumaan. Itsestään leviämisen ominaisuus — tahaton tai tahallinen — rokotteissa vie pohjan oikeudelta omaan kehoon. Jokaisella on rokotettujen aiheuttama pakkolääkitys-bioriski ellei asu lopun ikäänsä erakkona.

Kuvitelma siitä, että koronapiikkien ottaminen auttaisi paluuta vanhaan normaaliin on harhaa. THL:n nykyarvion mukaanTHL:n arvion mukaan täysin rokotetut henkilöt voivat tietyissä yhteyksissä tavata muita ihmisiä kotioloissa myös ilman maskia tai turvavälejä.” Maskin käyttöä suositellaan tilanteessa, jossa tapaa rokottamattomia ja riskiryhmään kuuluvia. THL:n ylilääkäri Otto Helve painottaa, että niin kauan, kuin virus kiertää väestössä, täysin riskitöntä kohtaamista ei siltikään ole.

Koska vuosittain kiertävistä viruksista noin 20% on koronaa, on aina ollut, riskitöntä aikaa ei tule, eikä sitä koskaan ole ollutkaan sitten ihmiskunnan synnyn.

Lähteitä:

Centers for Disease Control & Prevention (CDC) | Morbidity and Mortality Weekly Report, MMWR (25.5.2021): COVID-19 Vaccine Breakthrough Infections Reported to CDC — United States, January 1–April 30, 2021

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, Center for Health Security: Technologies to address Global Catastrophical Biological Risks (s. 45-47)

Zhang, Liguo; Richards, Alexsia et al. | PNAS (25.5.2021): Reverse-transcribed SARS-CoV-2 RNA can integrate into the genome of cultured human cells and can be expressed in patient-derived tissues

FDA Press Release (19.5.2021): FDA In Brief: FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination

Public Health England, PHE (11.6.2021): SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England, Technical briefing 15

Aiheeseen liittyy:

Thomas Jefferson University | SciTech Daily (12.6.2021): New Discovery Shows Human Cells Can Write RNA Sequences Into DNA – Challenges Central Principle in Biology, jossa kuvaillaan ihmisen solujen voivan kirjoittaa RNA-pätkiä DNA:an, vaikka tähän asti sitä ei ole pidetty mahdollisena. Tutkijat uskovat havaintoa voitavan hyödyntää parantamisessa: RNA-pätkillä voitaisiin ”korjata tai uudelleenkirjoittaa genomin DNA.” Löytö vahvistaa myös hypoteesia siitä, että mRNA-geeniterapiapiikkien sisältämä koronaviruksen piikkiproteiini todella uudelleenkirjoittaa DNA:ta — mitä ajatusta on tähän asti pidetty salaliittoteoreetikkojen panikointina.

Hallituksen esitys HE 49/2021 vp., Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi geenitekniikkalain muuttamisesta

Käsittelytiedot

Hansen, Torsten et al | International Journal of Infectious Diseases (16.4.2021) First case of postmortem study in a patient vaccinated against SARS-CoV-2”, jossa kuvaillaan yhden geeniterapiapiikkiannoksen (Pfizer/BioNTech) ottaneen, 4 viikon kuluttua kuolleen monisairaan henkilön ruumiinavauksen tuloksia: viraalista RNA:ta löytyi lähes kaikista elimistä.

Science with Dr. Doug [Corrigan] -sivusto (1.8.2020): Is a Coronavirus Vaccine a Ticking Time Bomb?

Artikkelikuva: Tuntematon some-taiteilija

Kirjoitettu 27.5.2021, täydennetty 11. ja 12.6.2021. Editoija Johanna Lehtonen on edelleen toipilaana. Julkaisin itse — RS

6 comments

 1. ja mikähän mahtaa olla takana,että CDC muutti piikitettyjen testausta,ja briteissä NHS tiukensi koronakuolemien luokitusta…ei varmaan syy,että tilastoissa saataisiin näyttään rokotusten toimivan,vaikka todellisuudessa mikään ei ole muuttunut,kikkailu vaan muuttuu.
  ja varianteista höpistään taas,on kyllä evoluutio kiihtynyt tossa covidissa,sehän muuttuu aina,kun kaivataan selityksiä

  Tykkää

 2. ROKOTEPASSILLA ei ole mitään tekemistä TERVEYDEN kanssa. Kyse on VALLASTA ja KONTROLLISTA ja myöhemmin ihmisten SIRUTTAMISESTA. mRNA-teknologia nähdään ALUSTANA johon voidaan myöhemmin lisätä ”SOVELLUKSIA”. Magneto-proteiinit ovat myös mukana kuvioissa. Tulee aika jolloin ihmisten AJATUKSIIN voidaan vaikuttaa ULKOAPÄIN.

  Tykkää

 3. Ihmisten ajatuksiin vaikutetaan jo nyt ulkoapäin, mm. median avulla.

  Tuossa juuri päivänä muutamana mieheni puheli kaupasta tullessaan lehtien kansikuvista, ja kuinka viimeisimmän Päivän pelko -jutun kuvassa (”tunnista oireet” -sarjaa) oli ”käsi rintakipujen päällä”.
  Valaisin häntä, että kuva on jutussa samaistumiskohteena, siten pelottelu tehoaa paremmin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s