WHO:n päätutkijalle oikeudellinen huomautus

Intian asianajajien kilta Indian Bar Association (IBA) on jättänyt Maailman terveysjärjestön (World Health Organization, WHO) päätutkijana työskentelevälle Soumya Swaminathanille 51-sivun mittaisen oikeudellisen huomautuksen.

Oikeudellisessa huomautuksessa Swaminathania moititaan disinformaatiokampanjasta lääkevalmiste Ivermektiinia vastaan tukahduttamalla tietoutta ivermektiinin tehokkuudesta Covid-19 -taudin ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä pyrkimyksestä vaikuttaa intialaisiin antamalla vääriä tietoja sosiaalisessa mediassa ja massamediassa.

Huomautus-asiakirjassa todetaan arvostettujen elinten ja instituuttien kuten Indian Council of Medical Research (ICMR) ja All India Institute Of Medical Sciences (AIIMS) sisällyttäneen ivermektiinin Covid-19:sta koskevaan kansalliseen ohjeistukseen. Kilta katsoo Swaminathanin olleen asiasta tietoinen, koska on molempien instituutioiden jäsen.

WHO:kin on listannut ivermektiinin kymmenen elintärkeän lääkevalmisteen joukkoon, mutta on siitä huolimatta pyrkinyt haittaamaan sen käyttöä Covid-19 -taudin hoidossa. Sivulta 27 sivulle 34 käydään läpi WHO:n asiantuntijapaneelin epärehellistä toimintaa; asiantuntijapaneeli valitsi laajasta, ivermektiinin hyötyjä osoittavasta tutkimusaineistosta käsiteltäväkseen vain heikkolaatuisia tai ivermektiinin käytölle kielteisiä tutkimuksia ja toimien läpinäkymättömästi.

Sivulta 36 alkaen käydään läpi sitä, että pyrkiessään estämään ivermektiinin käyttöä Soumya Swaminathan on vedonnut lääkevalmistaja Merckin verkkosivullaan antamiin tietoihin ivermektiinista tuomatta esiin, että Merck valmistaa ivermektiinia, ivermektiinin patentti on rauennut ja että Merck kehittelee uutta, patentoitavaa Covid-19 -lääkettä osallistuen myös rokotekehittelyyn; patentin raukeaminen (1996) tekee ivermektiinista edullisen kuluttajalle.

Asianajajien kilta pitää Swaminathanin väärän tiedon levittämisen motiivina tehdä intialaisista (WHO:ta rahoittavien lääkeyhtiöiden) rokotemarkkina-alue; jos tautiin on jo olemassa oleva, toimiva lääke, koronarokotteiden eräkohtaiset, väliaikaiset hätätilakäyttöluvat joutuvat uudelleentarkasteltaviksi ja ne ehkä lakkautetaan.

II

Zimbabwe, Etelä-Afrikka, Slovakia, Tsekin tasavalta, Intia ja Meksiko ovat käyttäneet ivermektiinia, mikä on ”johtanut nopeaan väestön laajuiseen vähenemiseen sairastuvuudessa ja kuolleisuudessa.

Kilta moittii Swaminathanin rikkoneen lääkärien ammatillisia ja eettisiä ohjeita, vaarantaneen potilasturvallisuutta yhdessä päivä päivältä epäluotettavampana näyttäytyvän WHO:n kanssa ja odottaa julkista, perusteltua vastausta kaikkiin moitteen sisältämiin syytöskohtiin.

WHO julkaisi hiljattain ”puolueettoman” raportin, jossa vaaditaan WHO:lle lisää raha ja valtaa. Raportin sivulla 80 kiitellään Swaminathania hänen panoksestaan ”riippumattoman” asiantuntijapaneelin jäsenenä antamastaan panoksesta raportin laadinnassa.

Lähde:

Indian Bar Association (IBA) | Legal Notice 25.5.2021

Artikkelikuva: WHO:n lippu via Pixabay

Kirjoitettu 4.6.2021 yhdellä kahdella sormella näpytellen — toinen käsi on kipsattu. Editoija Johanna Lehtonen on edelleen toipilaana. Julkaisin itse — RS

5 comments

 1. Entäs YK ja kumppanit? Vaikuttaa siltä että YK, IOM, UNHCR yms. järjestöt on valjastettu organisoimaan eurooppalaisten kansojen kansanmurhan.
  Ainakin niiden toiminta tulee tuohon johtamaan. Varmaan ihan vahinko?

  Tykkää

 2. Intialla on IBA, meillä Demla. Vastaako tuo kysymykseesi? 😉

  Fuellmich et al + joukko muita lakimiehiä kerää aineistoa institutionaalisten rikollisten syyttämiseksi.

  Tykkää

 3. Click to access The-Drug-that-Cracked-Covid-by-Michael-Capuzzo.pdf

  Pierre Kory ja moni muu nimekäs lääkäri mainitaan tässä amerikkalaistyylisesti jännityskertomuksen muotoon laaditussa jutussa, jossa joulunviettoon valmistautuva iso-äiti oli kuolla väitetyn hoidon puutteeseen, jonka toimivan hoidon omaiset kuitenkin löysivät netin avulla.

  Suurin meneillään oleva ja kasvava juttu näyttäisi olevan tämä: Tehokas hoito oli saatavilla jo keväällä 2020 ja sitä etulinjan lääkärit paransivat vaihe vaiheelta mutta tieto siitä yritettiin vaientaa ”koska lompakko on ihmisen arin elin”.

  Kirjoittaja Capuzzo on julkaissut juttujaan suurissa lehdissä mutta aiheet ovat olleet muita. Nyt hän on joutunut turvautumaan vaimonsa toimittamaan paikallislehteen.

  Legal notice tarkoittanee enemmän kuin huomautus, olisiko ilmoitus odotettavasta haasteesta ?

  Tykkää

  • Oikeudellinen huomautus on ”syytöskirjelmä” johon syytösten kohteen odotetaan vastaavan. Tavallaan se on yhtä aikaa prosessi itsessään ja laajemman prosessin itu, alkusiirto.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s