Koronaa ajasta iankaikkisuuteen?

Israelilaismedia Arutz Sheva 7 uutisoi artikkelissa ”Government admits that half of new Covid-19 cases in last month were fully vaccinated” Israelin väestönsä lääkeyhtiöiden koeaineistoksi kaupinneen hallituksen joutuneen myöntämään, että Israelin uusista Covid-19 -tapauksista puolet oli täysin rokotettuja.

Kansanterveyspalveluja johtava tri Sharon Alray-Pricen mukaan pelkästään viime kuussa raportoiduista uusista tapauksista puolet (891 hlöä) on saanut kaksi annosta Pfizer/BioNTechin kokeellista, testivaiheessa olevaa mRNa-geeniterapiapiikkiä.

Arutz Sheva 7 kertoo edelleen Channel 12 -kanavan raportoineen, että rokotusten alettua kaksi annosta (”täysin suojattu”) saaneista henkilöistä 6765 on saanut tartunnan, ja että kontaktijäljitysten perusteella 3133 henkilöä on saanut oman tartuntansa rokotetuilta. Noin 55% Israelin väestöstä on ottanut 2 annosta Pfizer/BioNTechin koronapiikkiä.

Arutz Shevan 7:n mukaan on selvää, että viranomaiset tietävät etteivät rokotteet anna täyttä suojaa, koska karanteenimääräyksiä on muutettu siten, että tietyistä maista Israeliin palaavien edellytetään menevän omaehtoiseen karanteeniin. Rokotettujen sairastumisia tapahtuu muuallakin maailmalla.

WallStreetJournal tiedottaa Israelin hallituksen terveysneuvonantajien paneelia johtavan Ran Balicerin lausuneen Israelin hallituksen harkitsevan Israelin asettamista uudelleen täydelliseen eristyssulkutilaan. Israelilaisia on jo nyt kehotettu aloittamaan maskien käyttö uudelleen, sisätiloissakin.

Israelin armeijan tiedustelu on varoittanut tammikuusta 2021 asti massarokotusten — Israel on eräs maailman rokotetuimmista valtioista — mahdollisesti johtavan vastustuskykyisten virusvarianttien syntyyn.

Israelin uusi hallitus on tilannut kampanjan varmistaakseen, että kaikki yli 12-vuotiaat rokotetaan.

KUVAKAAPPAUS 26.6.2021 WHO:n sivuilta. The effects of virus variants on COVID-19 vaccines (1.3.2021): Kehitteillä olevien ja [hätätilakäyttöluvalla väliaikaisesti ja eräkohtaisesti] hyväksyttyjen koronapiikkien odotetaan tuovan ainakin hieman, jonkinlaista suojaa virusvarianteilta; varianttien ei odoteta tekevän rokotteista täysin tehottomia.

Israelilaisessa Shamir Medical Center -keskuksessa toimiva hematologian instituutti on kytkenyt Pfizer/BioNTechin rokotteen harvinaiseen verisairauteen nimeltään tromboottinen trombosytopeeninen purppura (TTP), kertoo Jerusalem Post. Hematologian instituutin tutkijat ovat löytäneet ajallisen yhteyden koronapiikitysten ja TTP-tapausten määrän kasvun välillä: Israelissa löytyy vuosittain keskimäärin kolme TTP-tapausta kun nyt kuukaudessa on ilmaantunut neljä tapausta.

Kesäkuun 2021 alussa Israelin terveysministeriö ilmoitti epäilevänsä nuorilla miehillä yleistyneen sydänlihastulehduksen (myokardiitti) liittyvän koronapiikityksiin. Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC tutkii samaa ilmiötä Yhdysvalloissa.

PÄIVITYS 28.6.2021 klo 06:04 Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC on löytänyt yli 1200 myo- ja perikardiittitapausta Pfizer/BioNTechin ja Modernan mRNA-geeniterapiapiikeillä piikitetyillä. Lääkevalvontavirasto FDA tiedottaa liittävänsä molempien mRNA-geeniterapiapiikkien tuoteselosteeseen varoituksen sydäntulehdusriskeistä, erityisesti toisen annoksen ottamisen jälkeen.

FDA News Release: Coronavirus (COVID-19) Update: June 25, 2021

Kommentti:

Francis Crick -instituutin tutkija, tri David Bauer on kertonut, että Pfizer/BionTechin mRNA-koronapiikin ottaneiden immuunipuolustuksessa on neutraloivia vasta-aineita (neutralizing anti-bodies), jotka estävät viruksen pääsyä elimistöön, 5-6 kertaa vähemmän rokotteen ottamisen jälkeen.

Toisin sanoen: ota rokote kerran ja tulet jatkuvasti tarvitsemaan tehosterokotteita immuunipuolustuksesi ylläpitämiseksi, koska koronarokote tuhosi immuunipuolustuksesi?

https://twitter.com/todaythenews/status/1401076342775599106

Artikkelikuva: KUVAKAAPPAUS 26.6.2021 WHOn sivuilta (COVID-19 advice for the public: Getting vaccinated). WHO:n ”tehokkaiksi ja turvallisiksi” arvioimat rokotteet estävät sairastumasta vakavasti tai kuolemasta Covid-19 -tautiin, kunhan rokotettu samalla noudattaa turvavälejä, yskii ja aivastaa hihaansa, pesee käsiään, käyttää maskia, välttää huonosti tuuletettuja huoneita ja ikkunan avaamista. WHO suosittaa myös ottamaan minkä tahansa tarjotun koronapiikin, vaikka henkilöllä jo olisikin luontainen immuniteetti sairastumisen jäljiltä.

6 comments

   • paarman saapi usein napattua,kun paat käden lepään pään päälle,kämmen ylöspäin,niin jostain syystä ne siihen hakeutuu,si vaan nopiaa käsi kiinni…puolittain kannattaa jo valmiiksi pitää auki/kiinni koura

    Tykkää

 1. TEKNOKRATIAN päämäärä on Great Resetin avulla muuttaa YHTEISKUNTA. TRANSHUMANISMIN tarkoitus on muuttaa IHMINEN. Ihminen 2.0 -projektin ytimessä on mRNA-teknologia eli geeniterapia. Ensin ihmiseen asennetaan ALUSTA ja sitten SOVELLUKSIA. Ihminen nähdään TIETOKONEENA. Keho on HARDWARE ja geneettinen koodi SOFTWARE.

  Tykkää

 2. MIT tutkija tohtori Stephanie Seneff kertoo tässä 2.7.21 päivätyssä artikkelissa että rokotteet aiheuttavat aivorappeumatauteja mm.

  Alpha-synuclein misfolding goes with Parkinson’s disease
  Amyloid-beta goes with Alzheimer’s
  TDP43 goes with ALS

  Tässä tutkimus aiheesta: Hoito pahempi kuin itse tauti.
  https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/51

  Tässä koko artikkeli aiheesta, sisältää videohaastattelun:
  https://rairfoundation.com/mit-scientist-covid-vaccines-may-cause-diseases-in-10-to-15-years-exclusive-video/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s