Operaatio Hillopulla

Kohta! Kohta on se hetki! Kädet jännityksestä ja himosta vapisten napsautan kohta laittoman aivoaaltojen toisintajan päälle. Ostin sen Darkwebin kautta jo ennen joutumistani massanterveydenhuoltoviranomaisten määräämään pakotetun vapaaehtoiseen terveydentilan vakioimiseen. Pakotetun vapaaehtoiseen terveydentilan vakioimiseen jouduin, koska OB[esity]-arvoni ylittivät Uuden normaalin vuonna 2023 jKP annetut standardoidut normit.

Aivoaaltojen toisintaja on oikeastaan aika yksinkertainen tallennin-lähetin, johon on tallennettu muutaman vuorokauden aikana tuottamiani aivoaaltoja, ja sillä voi myös lähettää niitä. Aivoaaltojen toisintajien kauppa on laitonta mutta laajaa. Kysyntä räjähti käsiin sen jälkeen kun Uuden normaalin maailmaa hallitseva, Säätiöksi kutsuttu taloudellisen, teknologisen, ja tuotannollisen vallan keskittymä alkoi vaatia vapaanmaailmankansalaisia kuljettamaan aina mukanaan henkilöllisyyden todistavaa, vapauspassiksi kutsuttua enkefalogrammi-biopassia.

(Darkwebiin pääsy ei ole konstikaan Uuden normaalin vuonna 2032 jKP. Täytyy vain pistäytyä Säätiön ylläpitämässä online-pedofilia -virkistäytymispisteessä; seksuaaliset oikeudet priorisoitiin niiden yhteisön hyvinvointia lisääväksi väitetyn vaikutuksen vuoksi. Koska tietyn asteisen yksityisyyden suojan katsotaan lisäävän seksuaalista nautintoa, Säätiön ylläpitämien online-pedofilia -virkistäytymispisteiden päätteet ovat käytännössä ainoa tapa livahtaa Darkwebiin ilman valvontaa. Lisäksi virkistäytymispisteissä käynneistä saa plussapisteitä, koska se osoittaa vastuullista vapaanmaailmankansalaisuutta. Lisääntymisikäisten bioyksikköjen heteronormatiivisia suhteita säännöstellään; virtuaali- ja sooloseksiä kannustetaan ilmastotekona. Steriloiduilla on kevennetyt yhteisötyötunnit. Bioyksikköjä lisätään käytännössä vain kloonaamalla, hygieniasyistä. Korvaamaan luonnollista tai pakotettua vapaaehtoista poistumaa.)

Enkefalogrammi-biopassi on sekin itseasiassa aivoaaltojen tallennin-lähetin. Enkefalogrammi-biopassi otettiin globaaliin käyttöön, kun tutkimuksissa havaittiin, että jokaisen elollisen lähettämä aivoaaltokuvio on ainutlaatuinen ja jäljittelemätön — niin omituiselta kuin se tuntuukin kun vaikka ihmisten keskusteluja kuuntelee.

Enkefalogrammi-biopassi, vapaus-passi, on jatkuvassa yhteydessä jättimäiseen tietokonekompleksiin, jossa Kaiken seurantaa tekevä, Silmäksi nimitetty tekoäly asuu. Jos nyt älyn voi sanoa asuvan jossain, tekoälynkään. Ihmiskunnan touhuja seuratessa tuntuu, että äly on koditon raasu kun taas älyttömyys on tervetullut vieras ja kotonaan kaikkialla.

Pahus! Minun täytyy olla itsesäätelevämpi. Ihminen ja ihmiskunta ovat kiellettyjen sanojen listalla. Niiden ajatteleminenkin saa Silmän merkitsemään vapaanmaailmankansalaisen sosiaalisen krediitin tililleni miinussaldoa. Liian suuri miinussaldo johtaa pakotettuun vapaaehtoiseen poistamiseen. Pahuspahuspahus!

Yksittäisten bioyksikköjen kokoa säännellään tiukasti. Aikana eKP bioyksiköt saivat itse valita, millä itseään ravitsivat — sikäli kuin heillä tulonjaon epätasaisuuden vuoksi oli varaa ravita itseään. Nyt, ilmaston pelastamisen takia Säätiö hoitaa ravitsemispuolen. Jokaisella yksittäisellä bioyksiköllä on sallitun energian saldo. Proteiinien saantia rajoitetaan, koska runsas proteiinin saanti saa bioyksikön kasvamaan kokoa/massaa, ja se taas on pahaksi ilmastolle. Myös sokerin ja muiden hiilihydraattien saanti säännöstellään bioyksikkö-kohtaisesti. Läskit läähättävät ja tuottavat ilmastoa vahingoittavaa hiilidioksidia. Onnistuneen hiilidioksidin vähentämisen seurauksena aavikoituminen on tosin lisääntynyt; Säätiö käyttää aavikoitumista perusteluna lisärajoituksiin, onhan ravintopulan uhka on kasvanut.

Mikään tuollainen ei tietenkään koske Säätiöläisiä. He ovat luokitelleet itsensä vertailuluonnollisiksi, jotka toimivat verrokkiryhmänä bioyksikköjen muodostamalle massalle.

Olen kuullut huhuna, että Säätiön toimeenpanevan alueellisen portaan, Suomen hallituksen ministerikahvion henkilökunta — Pahus! Henkilö on kiellettyjen sanojen listalla. Se kiellettiin sanana, koska se antaa väärinymmärtää bioyksiköillä olevan henkisiä ominaisuuksia. Taas tuli miinusta sosiaalisen krediitin tililleni ja lisäksi ajatusrikos-merkintä. Pahuspahuspahus!

Olen liian jännittynyt siitä, mitä aion tehdä. Aivoaaltoni ovat varmaan punaisella. Minun täytyy rauhoittaa itseni meditoimalla, HETI, tai muuten Silmä hälyttää pakollisen massanterveydenhuollon kriisiyksikön tekemään kotikäynnin ja suorittamaan kemiallisen rauhoittamisen. Bioyksikköjen tunnetilat eivät saa vaihdella kuin standardin määräämissä rajoissa, tunnekuohu on energiaintensiivistä. Pitkäkestoisesta mediaanitunnetilasta saa bonuksia sosiaalisen krediitin tilille. Keskiarvoisuus on ihannekansalaisuutta.

Ajatusten hajottaminen, ajelehdittaminen, hämää Silmää. Huolimatta kaikesta laskentakapasiteetistaan Silmä ei kykene seuraamaan jokaisen 500 miljoonan vapaanmaailmankansalaisen kaikkien ajatusten kaikkien käyrien kaikkia kurveja ja aaltoliikkeitä kaiken aikaa. Ei, vaikka tehtävän helpottamiseksi bioyksikköjen säännösteltyyn juomaveteen lisätäänkin fluorideja ja muuta aivoaktiivisuutta ja tahtotoimintaa vähentävää. Joka aamu suoritettavan, vapaaehtoisen valvotun uskollisuudenvakuutus-riitin keskivaiheilla hymistään ”Säätiö sanoo: Suora käyrä on kaunis, suora käyrä on oikein, suora käyrä on tie, totuus ja elämä.

Ajelehdittamalla kykenee ajattelemaan sallittujen ajatusten välissä omiaan, ikään kuin elämään kahdessa erillisessä todellisuustunnelissa yhtä aikaa.

Käynnistä ajelehdittaminen välittömästi!

Olen kuullut… huhuna… Säätiön toimeenpanevan alueellisen portaan… Suomen hallituksen… ”Säätiö sanoo: Kuuliaisuus on ilmastohyve”… ministerikahvio… ”Säätiö sanoo: Tottelevainen lunastetaan” … myy kiellettyä käteistä vastaan… ”Säätiö sanoo: Kontrolli on turvaa”… ”Säätiö sanoo: Suora käyrä on kaunis, suora käyrä on oikein…” … mustassa pörssissä… Pahus! Musta on kiellettyjen sanojen listalla kuten muutkin värit. Ja persoonapronominit. Bioyksikköjen ei ole sallittua käyttää persoonapronomineja. Yhteinen etu vaatii minäily-kiellon. ”Säätiö sanoo: …

Tämä bioyksikkö sai taas ansaitusti ajatusrikos-merkinnän. ”Säätiö sanoo: Tottelevainen lunastetaan” … ministerikahvio… ”Säätiö sanoo: Tottelevainen lunastetaan” … myy kiellettyä käteistä vastaan… ”Säätiö sanoo: Kontrolli on turvaa”… Maailmanvaltion talouden tarkastusviraston… ”Säätiö sanoo: Kontrolli on turvaa”… ylijohtaja… on kartuttamassa lentopisteitään… ”Säätiö sanoo: Kuuliaisuus on ilmastohyve”…

Olen vuokrannut (bioyksiköt eivät saa enää omistaa mitään, kaikki tarvittava vuokrataan vapaanmaailmankansalaisen sosiaalisen krediitin pisteillä Säätiön keskusjakelukeskuksesta) eläinten oikeuksista muistuttavan post-taideteoksen, vanhan hamsterihäkin, jonka pohjakin on universalismisanoman alleviivaamiseksi metalliverkotettu: vangittu eläin ei ole vapaa.

Se sopii tarkoituksiini mainiosti. Metalliverkotus toimii Faradayn häkkinä, joka estää Silmää tavoittamasta enkefalogrammi-biopassini lähettämää. Kykenen kulkemaan havaitsemattomissa, kunhan onnistun samanaikaisesti sujauttamaan vapaus-passini hamsterihäkkiin ja napauttamaan päälle Darkwebista hankkimani aivoaaltojen toisintajan luomaan mielikuvan siitä, että olen yhä minulle osoitetussa asumisoikeusyksikössä.

Minulla ei olisi onnistumisen mahdollisuuksia, ellei vapaus-passijärjestelmän tultua käyttöön olisi luovuttu aiemmasta kasvojentunnistusjärjestelmästä, joka visuaalisen havainnoinnin tekniikalla valvoi vapaanmaailmankansalaisten liikkumista. Viimeiset hetket toimia. Säätiö suunnittelee ihonalaista, aivokurkiaiseen liitettävää neuralink-enkefalogrammi-biopassia kaikille vapaanmaailmankansalaisille. Sisällyttävä yhteiskunta -hankkeen aloittamisesta on jo tosi-informoitu digittämällä yhteistietopilveen.

Nyt! Nyt on se hetki! Kädet jännityksestä ja himosta vapisten napsautan laittoman aivoaaltojen toisintajan päälle. Vielä tänään syön kokonaisen hillopullan, itsekkäästi yksin!

Tekijän huomautus:
En osaa määritellä yo. fiktiivistä tekstiä mihinkään perinteiseen kirjallisuus-kategoriaan, vaikka itse sen kirjoitin. Teksti on fiktiota, mutta se ei ole SCIFIÄ, satiiri, parodia, burleski, tragikomedia tai vastaava.
Se vain tuli ja nyt se on.

Innoituksen lähteet:

Sitra (30.6.2021): Sitran selvitys maksukorttien käytöstä “koronapasseina” valmistui

Yle (21.12.2020): Suomen valtio kantaa korvausvastuun koronarokotteiden mahdollisista haitoista – lääkevakuutusyhtiön johtaja: järjestelmämme on monia muita maita kattavampi

Aiheeseen liittyy:

Globaali henkilötunnus-suunnitelma on hanke, ei salaliittoteoria (AM 23.6.2021)

Artikkelikuva: Kotikokki.net, Vaniljaiset hillopullat. Kuvankäsittely RS

12 comments

 1. KIINA on maailman ensimmäinen TEKNOKRATIA. Nyt KIINAN malli levitetään kaikkialle maailmaan. DOLLARIIN perustuva kapitalistinen järjestelmä ajetaan alas. On käsittämätöntä että kansalaiset jotka eivät LUOTA poliitikkoihin luottavat KRITIIKITTÖMÄSTI näihin kun he puhuvat asioista joista eivät mitään tiedä eli KORONASTA ja ROKOTTEISTA! Ovatko LOGIIKAN lait kadonneet maailmasta? Ehkä ovat sillä elämme ELIITIN luomassa LUMETODELLISUUDESSA jossa TOTUUDELLA ei enää ole mitään merkitystä.

  Tykkää

 2. Terveystiedothan ovat yksityisasia.. ei Sitralaisten tutkijoiden ja etenkin pääjohtajan mielenterveystiedot ole avoimia.. vaikkakin tutkimuksen rivienvälistä se on luettavissa (etenkin sen em pienen pojan napoleonkompleksi)

  Kyllähän tämä on nähtävissä että kun massapiikitykset saavuttavat 70 %n kattavuuden niin sen jälkeen alkaa piikittämättömien metsästys.. sen jälkeen geenimanipuloimattomat puhdasrotuiset, ovat kuin juutalaiset natsisaksassa.. tämä geenimuunneltu ihmisrotuhan ei ole enää luomua.. ja sekös heitä kiukuttaa.

  Tykkää

  • Niille lukijoille joille Englannin taito on heikko..Niin sen virallisen Dokumentin otsikossa ilmenee että Austraalian Omat viranomaiset luokittelee niitä Covid rokotteita…

   Myrkyiks…!

   Tykkää

 3. https ://www.wa.gov.au/sites/default/files/2021-05/210305-Authorisation-to-supply-administer-COVID-vaccine-No2-Aus-Defence-Force.pdf

  Tykkää

  • Paskaa löytyy kyllä joka Rodust…Itse käytän Niitten heikosta aineesta..termiä..Si@nisti JuutaLoiset…Niin kukaan ei voi ainakaan syyttää Minua Antisemiitiks…

   Tykkää

  • Tämä sivusto välttelee nimeämästä etnisiä, uskonnollisia, seksuaalisia jne ryhmiä yleissyyllisiksi.

   Ajatellaan vaikka Afganistanin sotaa. Tarja H lähetti suomalaisia sotilaita osallistumaan Afganistanin sotaan, eikä suuri osa suomalaisia tajunnut pariinkymmeneen vuoteen että suomalaisia oli sodassa.
   Jälkikäteen, vaikkapa sotasyyllisyysoikeudenkäynnissä päätetään _suomalaisten_ hyökänneen Afhanistaniin liittolaistensa kanssa, ja kaikki suomalaiset vedetään mukaan tähän, yhtäläisinä syyllisinä.

   Tykkää

   • Riikka…Meillä ON Yhteinen vastuu siitä mitä ”Omat” tekee…Vain sillä tavalla Rakennetaan…Kestävä Yhteiskunta..

    Jos Vastuusta selviää vain Vaikenemalla ja Selkää kääntämällä…Niin..Se Yhteiskunta on Tuhoon TUOMITTU…

    Annan yhden esimerkin…Onko Näillä ”Klubilaisilla” Yhteisvaastuuta siitä se mitä se Klubi…Todellisuudessa….Edustaa ja Toteuttaa…

    Vai voimmeko Kaikki…Aina pelkästään poimia Ne rusinat kakusta mitä Meitä sillä hetkellä miellyttää…Pohtimatta kokonaisuutta…

    Voin Kyllä selitellä tarkemmin jos asia jäi vielä epäselväks..

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s