Koronakriisin kohulääkäri Kivivuori televisiossa

Alfa TV:n Dosentti-ohjelma 13.7. päästää esiin kohulääkäri Mikael Kivivuoren. Kivivuori on tullut tunnetuksi WHO:n ohjailemaa virallista koronalinjaa kritisoivana lääkärinä. Haastattelussa pureudutaan korruptioon, sensuuriin ja tieteellisiin huijauksiin koronaan liittyen.

Monet suomalaiset saattavat ällistyä Alfa TV:n uusimman Dosentti-jakson katsottuaan. Arto Luukkasen haastatteluohjelmassa raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori pääsee kertomaan taustoja kohua herättäneisiin lausuntoihinsa koronakriisiin liittyen. Lääkäri Kivivuori mm. pitää koronakriisiä huijauksena ja koronan hoidossa käytettäviä geeniteknologisia injektioita potentiaalisesti hyvinkin vaarallisina. Kivivuori tuli tunnetuksi saatuaan helmikuussa 2020 potkut Terveystalosta välittömästi esiinnyttyään Yazka Loven Merirosvoradio-nettihaastattelussa.

ONKO KAIKEN TAUSTALLA SITTENKIN KORRUPTIO?

Nykyään lääkäri Mikael Kivivuoren Maailman Terveysjärjestö WHO:n virallista linjaa kyseenalaistavia nettihaastatteluja ovat katsoneet jo sadat tuhannet suomalaiset. Suosituimman yli 100 000 katsojakertaa keränneen Mikko Kempen Podcast -haastattelun YouTube sensuroi pois, kuten on käynyt koronakriisin aikana monille muillekin WHO:n linjaa kritisoiville asiantuntijoille. Kivivuori tuo haastatteluissaan usein esiin rahavirrat ja niiden vaikutuksen terveydenhuollon päättäjiin, toimittajiin ja poliitikkoihin. Esimerkiksi WHO:n suurin rahoittaja on Bill ja Melinda Gatesin rokotteita lobbaava säätiö ja FactCheck.orgin rahoittajana toimii lääketeollisuutta miljardeilla omistava Robert Wood Johnsonin säätiö.

LUKUISAT LÄÄKÄRIT KYSEENALAISTAVAT WHO:N LINJAN

Kivivuori ei ole luonnollisesti ainoa valtavirrasta poikkeavasti ajatteleva lääkäri, sillä maailmalla heitä on jo satoja tuhansia. Great Barrington Declaration -vetoomus syntyi, kun paljastui miten koronakriisiä on aiempien pandemioiden lailla liioiteltu moninkertaiseksi saman WHO:n palkkaaman eturistiriitaisen tilastotieteilijä Neil Fergusonin taholta. Myös pääministeri Sanna Marinin blogissa Raharikas Lääketeollisuus (2010) puhutaan tästä samasta korruptoituneesta toimintamallista, jossa pelkoa luomalla myydään rokotteita. World Doctors Alliance on tuonut lähdeviitteillä tietoa koronakriisiin liittyvistä epätieteellisyyksistä, huijauksista ja sensuurista. America’s Frontline Doctors taas on kertonut toimivista, turvallisista ja halvoista lääkkeistä ja ehkäisykeinoista koronaan kuten Ivermektiini, Hydroksiklorokiini, D-vitamiini ja sinkki.

VIHAILMAPIIRI HAASTAVA TIETEELLISELLE KESKUSTELULLE

Suomessa kymmenet lääkärit toimivat nykyään anonyymisti Kivivuoren kautta, jolloin tietoa saadaan julkisuuteen ilman riskiä työpaikan menetyksestä. Kivivuoren julkitulon myötä hänen perustamansa Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR on kasvanut yli 3000 kansalaisen ja asiantuntijan joukkoliikkeeksi. MKR pyrkii kehittämään riippumattomia ja tieteeseen perustuvia ratkaisuja koronakriisiin ja sen lieveilmiöihin.

Näiden ratkaisujen julkituonti on ollut kuitenkin haastavaa, sillä koronan luoma laaja pelko on johtanut hyvinkin vihamieliseen ja ei-rakentavaan keskusteluilmapiiriin. Kivivuori on koko ajan ihmetellyt kohtaamaansa teilausta, sillä hän kokee ainoastaan tuovansa julkisuuteen muiden lääketieteen maailman huippuammattilaisten näkemyksiä ja tutkimustuloksia.

Näihin kuuluu mm. Pfizerin entinen varatoimitusjohtaja Michael Yeadon, mRNA-rokote-teknologian kehittäjä Robert W. Malone, saksalainen palkittu mikrobiologi Sucharit Bhakdi ja lääketieteen Nobel-voittaja Luc Montagnier sekä suomalaiset epidemioiden asiantuntijat Heikki Peltola, Teija Puhto ja Mikko Paunio.

KÄYNNISTYYKÖ SUUNNANMUUTOS LASTEN ROKOTTAMISESTA?

Asiantuntijaverkosto MKR:n lisäksi Kivivuori on mukana myös suomalaisten lääkäreiden perustamassa Pelastetaan Lapset -kampanjassa, jossa pyritään suojelemaan lapsia ja nuoria koronarokotuksilta. ”Miksi ottaa kokeellinen geeniteknologinen injektio, jonka pitkäaikaisista vaikutuksista kukaan ei tiedä ja jonka hyödyt ovat olemattomat?”, Kivivuori ihmettelee. Hän on toiveikas ihmisten heräämiseen pois turhasta pelosta ja rokotemaniasta, sillä raskauttavia tutkimustuloksia tulee koko ajan enemmän julkisuuteen: ”Luotan siihen, että rakkaus lapsiin ja heidän terveyteensä saa vanhemmat tutkimaan itse asioita riippumattomista lähteistä. Ja kun tätä kautta kansalaisten huomio herää kaikkeen epätieteellisyyteen ja korruptioon, päättäjämme ovat pakotettuja muuttamaan linjaa koko koronakriisiin liittyen.”  

NÜRNBERGIN KALTAINEN OIKEUDENKÄYNTI TULOSSA?

Saksalainen huippuasianajaja Reiner Fuellmich on Kivivuoren kanssa samoilla linjoilla: koronakriisi on suunniteltu rikos ihmiskuntaa vastaan. Fuellmichin ympärille on kerääntynyt yli 1000 asianajajan ja 10 000 lääkärin asiantuntijajoukko ja he ovat keränneet todisteita toisen maailmansodan natsirikolliset tuominneen Nürnbergin kaltaiseen kansainväliseen oikeudenkäyntiin. Fuellmich on saanut tuomiolle mm. Volkswagenin päästöhuijaukseen liittyen ja Deutchebankin, joten hänen mahdollisuutensa lääketeollisuuden ja sen korruptoimien toimijoiden tuomiolle saamiseen eivät ole aivan vähäiset. Kivivuori toivoo esiintymisensä Alfa TV:ssa avaavan laajemman keskustelun aiheesta: ” Mitä nopeammin otamme korruption huomioon, sitä nopeammin pelastamme Suomen koronakriisiltä”.

Dosentti: Mikael Kivivuori
Alfa TV 13.7.2021 klo 17.00

Dosentin jaksot ovat nähtävissä jälkikäteen YouTubessa, Kivivuoren haastattelu on kausi 14 jakso 12. Kivivuoren muut haastattelut löytyvät YouTubessa ja vielä sensuroimattomassa TokenTubessa.

Lähde: Moniammatillisen kriisinratkaisuryhmän (MKR) lehdistötiedote sellaisenaan

Artikkelikuva: MKR

LISÄTTY 13.7.2021 klo 19:45 linkki tv-ohjelmaan

19 comments

 1. Ne asisantuntijat jotka seuraavat virrallista ”narratiivia” tulevat saamaan tuomionsa hyvin pian.
  He eivät voi enää vedota tietämättömyyteen.

  Tykkää

  • Eikö sinua naurata mielikuva siitä, kuinka iso joukko tv:sta tuttuja sopivan mielipiteen asiantuntijoita vetoaa puolustuksekseen _tietämättömyyteen_ Nürnberg-oikeudenkäynnissä?

   Tykkää

  • Ehkä tottumuskysymys. Ystäväni on postissa duunissa ja käyttää työvaatteita välillä vapaallakin koska ”ne on niin mukavat päällä”.

   Kirkonkylällämme näkee myös usein raksa-alan miehiä, joilla on vapaallakin Dimexit yllään. Kun joskus (luullen pilailevani) mainitsin eräälle, että hänen pitäisi hankkia myös Dimexin uikkarit ko. herra vastasi jo miettineensä sellaisten hankkimista.

   Tykkää

 2. KORONA on maailmanhistorian suurin HUIJAUS. Korona on todellisuudessa vain hiukan INFLUENSSAA vaarallisempi. Koronan takia ei olisi tarvinnut ottaa EUROAKAAN velkaa. Pelkkä erityisryhmien ERISTÄMINEN olisi riittänyt. Koronaan on LÄÄKKEITÄ – ”rokotuksia” ei TARVITA. Huijaus on nyt siinä VAIHEESSA että kerrotaan että pian mukamas palataan VANHAAN NORMAALIIN. Tällä huijataan ihmiset ottamaan ”ROKOTE” vapauteen. Rokote on kuitenkin HYÖDYTÖN ja potentiaalisesti HAITALLINEN. Kyse on TRANSHUMANISTIEN ihminen 2.0 -projektista jolla vaikutetaan DNA:han. mRNA on uudelleenkoodaava GEENIROKOTE.

  Tykkää

 3. Hatun nosto Arto Luukkaselle..tästä haastattelusta..Sitä ei Varmuudella katsota hyvällä..Luciferistien piireissä…

  Vannoin Etten katso Alfa Tvtä Enää koskaan…I. Tiaisen potkujen jälkeen…Ja aion pitää Sen lupauksen…katsomalla sitä muualta..

  Tykkää

 4. Kontrolloitu oppositio persut!

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/search?q=Perus&m=1

  Perussuomalaisten logossa on tehty aika erikoinen ratkaisu. Logossa ei lue puolueen nimeä Perussuomalaiset. Siinä ei myöskään lue lyhennettä PS, vaan outo yhdistelmä nimeä ja lyhennettä: PerusS.

  Voisitteko kuvitella Vasemmistoliiton laittavan logoonsa tekstin VasemmistoL? Tai Kristillisdemokraattien laittavan logoonsa KristillisD? Miksi ihmeessä Perussuomalaisten logossa lukee jopa vähän typerältä vaikuttava PerusS? Onko ne siellä puolueessa jotenkin hölmöjä?

  Päinvastoin. Perussuomalaisten logo on erittäin taitavasti tehty tunnus.

  Logon tehtävä on luoda alitajuntaa puhutteleva positiivinen mielikuva symboliikan kautta. Ei ole väliä mitä tietoinen mieli logosta on mieltä – tärkeää on vain se, miten alitajunta reagoi näkemäänsä. Jos saat ohjattua alitajuntaa, saat ohjattua mielipidettä.

  Tähdistö-kultin modernissa (korruptoituneessa) versiossa, vapaamuurariudessa, käärmesymboliikka on luonnollisesti tärkeä. Vapaamuurariguru Albert Pike kertoo:

  ”Masonry is identical to the Ancient Mysteries.” – Albert Pike, Morals and Dogma

  ”The serpent entwined around the egg, was a symbol common to the Indians, the Egyptians, and the Druids. It referred to the creation of the Universe.” – Albert Pike, Knight of the Brazen Serpent

  MISSÄ SE VALA ARMEIJASTA PUOLUSTAN ULKOISIA JA SISÄISIÄ VIHOLLISIA VASTAAN! SE ON PYHÄ VALA JOTA EI RIKOTA!

  Tykkää

 5. IHAN TÄYTTÄ PASKAA!!!! Jumalauta mitä mitä paskaa!!!! Koko maan enrgia systeemi meinattiin olla vaihtamassa :)! VITUN GOYIM!!

  vittu mitä pelleilyä 🙂

  suomi ei ole sähköntuotannon suhteen omavarainen, vaan sähkön nettotuonnilla katetaan noin 5 % energian kokonaiskulutuksesta. Suomi on siis riippuvainen öljyn, kaasun, hiilen, ydinpolttoaineen ja sähkön tuonnista. Raakaöljyn ja öljytuotteiden osuus Suomen energialähteiden tuonnin arvosta on lähes 80 %. Myös puupolttoaineita, mm. pellettejä, tuodaan ulkomailta, mutta tuonnin osuus kokonaiskulutuksessa on hyvin pieni.

  Suomen energialähteiden tuonnissa Venäjän osuus on hallitseva (taulukko 2). Energiatuonnin arvosta noin 60‒65 % tulee Venäjältä. Maakaasua tuodaan yksinomaan Venäjältä. Suomeen tulee kaasuputki Viipurista Imatralle, muiden kuljetusreittien (Baltic Connector -putki, LNG-vastaanottolaitokset) kapasiteetti on vielä hyvin pieni. Lisäksi raakaöljystä liki 90 % tulee Venäjältä, mikä johtuu siitä, että suomalainen öljynjalostusteollisuus on erikoistunut venäläisen raakaöljyn jalostamiseen. Muiden energialähteiden, eli hiilen, öljytuotteiden, ydinpolttoaineen ja sähkön osalta Venäjän osuus Suomen tuonnissa on noin kolmannes. Hiili, raakaöljy ja öljytuotteet ovat raaka-aineita, joilla on toimivat maailmanmarkkinat. Siksi näitä pyritään ostamaan sieltä, mistä paras hinta-laatusuhde kulloinkin löytyy. Yhden toimittajan vaikeudet harvoin sekoittavat koko markkinoita.

  Tykkää

 6. Edelliseen kommenttiin lisättynä…

  Missä on nää $aatanan $A-Hintit…Istuuko Ne edelleen Kasarmeilla..Rasvaamassa peräaukkoaan..

  Tykkää

  • Edelliseen kommenttiin lisättynä..

   Vai onko Ne Hellsinki-Vantaan lentokentällä kantamassa 2015 Turvapaikka turistien matkalaukkuja koneeseen kun ovat lähdössä Kesälomalle…Kotimaihinsa..?

   Tykkää

  • Ei liity mitenkään muuten kuin, että informaatiosoturi yrittää ensin videolla vetää huomion pois tältä sivustolta. Youtube kyllä pitää huolen, ettei aivoton hömppä lopu kesken, eikä lukija palaa tänne. Ite kirjoituksessa on triggersanoja, joilla edelleen yritetään vetää huomio ja keskustelu sivuraiteelle. Osa lukijoista varmasti myös luovuttaa lukemisen, kun teksti on solvaava tajunnanvirtaa, joka ei liity mihinkään. Eikä tuo ole ainut komenttiosaston nimimerkki, joka täällä on töissä pilaamassa muuten laadukasta ja avointa mediaa.

   Näitä nettihäiriköintioppaita, jossa perusvaikuttamistekniikat on selitetty, kiersi netissä jo 20 vuotta sitten.

   Tykkää

  • Ei ”mitenkään”..Mun ”kommentit” oli vastine ”rapparin” (Ridanpää..Riiheläinen.) ilmiselvään ..(saa itse valita sanansa)…

   Tuo ”Hymiöhomo” on pyörinyt tällaisilla sivustoilla…jo Verkkomedian (KKK-mies) ajosta lähtien…

   Nuo Rotat pelkää Julkisuutta…KUIN Ruttoa…Joten Nimet etteriin…

   Tykkää

 7. ”Aikana jolloin valheesta on tullut totuus ja totuudesta valhe, niin totuudenpuhumisesta on tullut vallankumouksellinen teko.” Totta! Kun minut oltiin irtisanottu täysin laittomasti mukamas huonouden, myönsin joskus tehneeni pari pikkuvirhettä kun koitin olla rehellinen. Onkohan ketään joka ei olisi tehnyt jotain pikkuvirheitä työssään. Ammattiliiton lakimies moitti heti ettei ikinä pidä myöntää mitään vaan kannattaa valehdella. Sitten hän valehtelikin ettei ammattiliitto koskaan aja jäsentensä asioita oikeudessa.
  Olen oppinut läksyni kantapäään kautta. Ikinä en enää puhu totta jos suinkin voin valehdella. Piru on voittanut.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s