Monen maan lääkärit estäisivät lasten koronarokotukset

Suomalaisten lääkärien Pelastetaan Lapset -kampanja ei ole ainoa lasten koronarokotuksiin kriittisesti suhtautuva liike. Myös Tanskassa, USA:ssa,  Iso-Britanniassa, USA:ssa, Israelissa ja Japanissa lääkärit ovat tulleet julki rokotuksia vastaan. Kokeellinen geeniteknologinen injektio koetaan liian suureksi riskiksi mahdollisiin hyötyihin verrattuna.

Suomalaisten lääkärien ryhmä julkaisi viikko sitten Pelastetaan Lapset -kampanjan. Kampanjan tarkoitus on suojella lapsia ja nuoria kokeellisilta geeniteknologisilta koronarokotteilta. Vetoomuksen on allekirjoittanut jo lähes 30 suomalaislääkäriä ja lukemattomat muut terveydenhuollon ammattilaiset. Lisäksi koko kansalle avoimessa adressissa tukensa kampanjalle on antanut jo yli 3000 suomalaista.

Pelastetaan Lapset -kampanja yllätti monet, sillä tähän mennessä on ajateltu lääkärien olevan varauksetta lasten ja nuorten koronarokotusten puolella. Rokotteissa käytössä oleva uudenlainen geeniteknologia on kuitenkin herättänyt huolta; rokotteiden pitkäaikaisseurauksia ei pysty kukaan ennustamaan. Monessa maassa lääkärit ovatkin tulleet julki rokotteiden potentiaalisista haitoista suhteessa vähäisiin hyötyihin.

Terveiden lasten rokottaminen tarpeetonta

Tanskassa hyvinkin arvostetut lääkärit ovat kritisoineet suunnitelmia lasten ja nuorten rokottamisesta. Tanskan lastenlääkäriyhdistyksen ylilääkäri ja lastenlääkäreiden puheenjohtaja Klaus Birkelund Johansenin mukaan lapsilla on hyvin pieni riski sairastua vakavasti Covid-19:ään, eikä Tanskassa (kuten Suomessakaan) ole ollut kuolemantapauksia lasten keskuudessa. Myös rokotteita ja immunologiaa tutkiva Roskilden yliopiston professori Karen Angeliki Krogfelt on samoilla linjoilla: ”Terveiden lasten rokottaminen on tarpeetonta. Jos olet terve, immuunijärjestelmä on aktivoitava ilman keinotekoisia toimenpiteitä rokotteen muodossa.”

Haittavaikutuksia ei voi poissulkea

Suomalaista Moniammatillista Koronakriisin Ratkaisuryhmää MKR:ää vastaava Iso-Britannian asiantuntijaryhmä HART on myös avannut vetoomuksen lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi. HART koostuu lukuisista lääkäreistä, tutkijoista ja akateemisista osaajista, jotka tuovat esiin tieteellisiä näkemyksiä koronakriisiin liittyen. HARTin mukaan lapset eivät tarvitse koronarokotuksia itsensä tai muiden suojelemiseksi. He muistuttavat noudattavansa lääkäreiden vannomaa Hippokrateen Valaa, joka alkaa sanoin: ”Ensin, älä tee harmia”.

Lääketieteen Vastuullisuusperiaatetta korostaa myös 93 israelilaisen lääkärin avoin kirje, kuten monia muitakin samoja perusteita, joita suomalaislääkärien Pelastetaan Lapset -kampanja on tuonut esiin. Israelilaislääkärit tuomitsevat hätäilyn uudenlaisilla geeniteknologisilla rokotteilla: ”Emme voi poissulkea pitkäaikaisia haittavaikutuksia kasvuun, lisääntymiseen ja hedelmällisyyteen, vaikkei niitä nyt olisi tullut vielä esiin.”

ADE-ilmiö huolettaa

Ruotsissa suojaikäraja koronarokotuksille on asetettu 16 vuoteen, Norjassa taas 18 vuoteen. Poikkeuksia tehdään vain riskiryhmäläisten kanssa. Japanilaiset ovat olleet koronarokotuksiin skeptisiä laajemminkin. Huolta herättää esimerkiksi ADE-ilmiö (Autoimmune Dependent Enhancement) eli autoimmuunireaktio, joka tappoi lapsia denguekuumerokotteen aiheuttamana. USA:ssa America’s Frontline Doctors -järjestö vaatii välitöntä alle 16-vuotiaiden koronarokotusten lopettamista: ”Olemme shokissa jo pelkästä keskustelusta, että amerikkalaisia käytettäisiin koe-eläiminä (kokeellisiin geeniteknologiainjektioihin) henkiinjäämisprosentin virukseen ollessa globaalisti 99.8% ja alle 70-vuotiailla 99.97%.”

Kritiikkiä toimintatavoille

Kansallisten lääkäriryhmien lisäksi kansainväliset lääkärijärjestöt ovat heränneet asiaan. Royal College of Paediatrics and Child Health vetoaa lastenlääkäreihin ympäri maailmaa: ”Ketään alle 16-vuotiasta ei tule rokottaa, jos tämä ei ole äärimmäisessä riskiryhmässä”. Kritiikkiä ovat saaneet koronarokotusten lisäksi niihin liittyvät toimintatavat. Esimerkiksi World Doctors Alliance on tuonut esiin selkeitä eturistiriitoja koronarokotteita edistävien tahojen ja lääketeollisuuden välillä: ”On selvää, että rokotevalmistajien avokätiset lahjoitukset ja vahva lobbaus vaikuttaa WHO:n, kansallisten terveydenhuollon organisaatioiden ja eri maiden hallitusten toimintaan.”

Huoli lapsista herättänee lääkäreitä ja tutkijoita tulemaan julki todennäköisesti monessa muussakin maassa rokotusten lähestyessä. Pelastetaan Lapset -kampanja jatkaa näiden julkitulojen sekä aiheeseen liittyvien uusimpien tutkimustulosten raportoimista.

Lisää tietoa: www.PelastetaanLapset.fi
sekä sosiaalisen median kanavilla.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

info@pelastetaanlapset.fi

Yhteistyöterveisin

Pelastetaan Lapset -tiimi

Lähde:

Pelastetaan Lapset -kampanjan lehdistötiedote (16.7.2021) sellaisenaan

Pelastetaan Lapset -kampanjan käyttämät lähteet:

Borgå, Sebastian | Indblik (7.6.2021): Danske læger advarer: Risikabelt og unødvendigt at vaccinere raske børn

Health Advisory & Recovery Team, HART (20.5.2021): COVID-19 child vaccination: safety and ethical concerns

Arutz Sheva 7 (Israel National News) (11.4.2021): 93 Israeli doctors: Do not use Covid-19 vaccine on children

Anderson, Isabella | The Local SE (22.6.2021): Sweden recommends Covid-19 vaccination for over-16s

Tsukimori, Osamu | The Japan Times (25.11.2020): Not so fast, Japan experts say, as COVID-19 vaccines raise hopes

Attkisson, Sharyl (10.6.2021): Pro-vaccine doctors file suit to stop emergency use of Covid-19 vaccine in kids

World Doctors Alliance

Royal College of Paediatrics and Child Health, RCPCH (29.3.2021): Message for paediatricians on children and young people and the COVID-19 vaccination programme

Toimittajan kommentti:

Tarkkaavainen lukija huomaa Pelastetaan Lapset -kampanjan käyttämistä lähteistä, että lasten koronapiikittämisen järkevyyttä on kyseenalaistettu jo viime vuoden puolella — vaikka tieto ei olekaan päässyt suomalaisen koronatukimedian otsikoihin asti.

Vain suomenkieltä lukevien kannalta on mainio asia, että koronatukimedian ohella tietoa on saatavilla muualtakin. Injektiopiikki-blogi kirjoittaa ”Hypoteesi, joka toivottavasti EI ole totta!” -tekstissään kanadalaisen, yli 30-vuotisen lääkäriuran tehneestä ensiapulääkäri Charles Hoffesta, joka hälyttyi koronapiikitysten jälkeen ensiapuun tulevasta suuresta määrästä potilaita, joilla oli selittämättömiä oireita.

Hoffe alkoi otattaa näiltä potilailta d-dimeeri -laboratoriokokeen, ja huomasi, että 62%:lla arvo oli koholla. Potilaiden kehossa oli mikroembolioita.

Mikroembolia on keuhkojen, aivojen, hermoston ja/tai sydämen hiussuoniston pysyvä vaurio.

Jos keuhkoihin syntyy mikroembolioita lisääntyy keuhkolaskimoiden virtausvastus. Oireina ovat yleinen väsymys, rintakipu, sydämen tykytys, yskä ja äänen käheytyminen. Kun keuhkoverenkierron paine nousee, sydämen oikea kammio joutuu työskentelemään aiempaa enemmän ja ennen pitkää ilmenee oikean kammion vajaatoiminnan oireita ja löydöksiä. Mikroemboliat aivojen hiussuonistossa aiheuttavat pääkipua, pahoinvointia, väsymystä.

Injektiopiikki-blogi

Hoffe sai havaintonsa julki tuomisesta potkut — monen muun lääkärin lailla.

Se, että lääkärit saavat potkut työstään ilmaistessaan huolensa potilasturvallisuudesta, kertoo minulle, että

 • koronapiikitysten tehokkuus ja turvallisuus ei ole päättäjien kiinnostuksen kohde
 • tiedemaailmassa ei vallitse konsensus koronapiikitysten hyödyistä tai niiden turvallisuudesta
 • julkista keskustelua pyritään hallitsemaan rankaisemalla näkyvästi niitä, jotka ovat eri mieltä

mistä seuraa päätelmä, että valtakunnassa ei todellakaan kaikki ole hyvin, oikein ja läpinäkyvää.

PÄIVITYS 16.7.2021 klo 11:58

Yhdysvaltain lääkevalvontavirasto FDA:n tiedossa on, että lapsille Pfizer/BioNTechin koronapiikillä tehdyn koronapiikkikokeilun aikana yli 80% kokeeseen osallistuneista 12-15 vuotiaista lapsista sai haittavaikutuksia ensimmäisen piikkiannoksen jälkeen.

1. annoksen sai 1127 lasta ja 2. annoksen 1097 lasta. Erotus 30 lasta. Mitä tapahtui niille 30:lle lapselle, jotka eivät enää ole mukana 2. annos -ryhmässä? Saivatko he niin pahoja oireita, että kieltäytyivät jatkamasta vai kuolivatko he?
”Moderate” eli ”kohtuullisena” haittavaikutuksena pidetään normaalin arjen häiriintymistä. Lapsilla havaittuina haittavaikutuksina on listattu mm. horkka, rankka päänsärky, lihas- ja nivelkivut, oksentelu, pahoinvointi ja kasvohalvaus.

Päivityksen lähde: FACT SHEET FOR HEALTHCARE PROVIDERS ADMINISTERING VACCINE (VACCINATION PROVIDERS) EMERGENCY USE AUTHORIZATION (EUA) OF THE PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE TO PREVENT CORONAVIRUS DISEASE 2019 (COVID-19)

Aiheeseen liittyy:

Lääketeollisuuden piilotettu vaikutus politiikkaan (AM 8.7.2021)

WEF huolissaan: koronarokote-kysyntäpula uhkaa (AM 3.7.2021)

WEF: Sensuuri tuo turvaa (AM 7.7.2021)

Eturistiriitakytkökset, faktat ja faktantarkistus = ”fakta” (AM 23.6.2021)

Sensuuri somessa globaali operaatio (AM 23.6.2021)

Marinin hallituksen mielikuvaohjaillut koronatoimet (AM 23.6.2021)

Koronarealistit.com

Artikkelikuva: Pelastetaan Lapset -kampanja

8 comments

 1. Kaikki mikä liittyy aiheeseen ’korona’, tarjoaa mahdollisuuden havaita miten maailmamme pyörii. Vastaavia mahdollisuuksia on tarjoutunut ennekin, ja on myös alati tarjolla. Esimerkkeinä vaikkapa globaalin talouden vaihdonvälineen vinoutuneisuus, poliitikkojen itsekeskeiset ja egoistiset toimet, yliopistojen yhä röyhkeämpi yksisilmäisyys, tai libidon sisäiset ja julkiset kriisit.
  Itse havainto – tässätapauksessa koronaan liittyen – ei ole se vaikea osuus. Luultavasti enemmistö tietoisista ihmisistä on sen jo tehnyt. Vaikeampaa on hyväksyä itselleen mitä havaitsemisen myötä tapahtuu muille abstraktin maailmankuvan vakiokäsityksille. Esimerkki; Olen kuullut koronaan liittyen uutisen valtamediasta … Uutinen osoittautui valheeksi … Voinko luottaa valtamediaan, tai tietojensa lähteeseen? … Poliitikko toistaa jo valheeksi osoittautuneen uutisen totena … jne.
  Parhaillaan ( minun mielestäni tietenkin ) tuonkaltainen havainto voi aloittaa prosessin, joka pakottaa silmämme auki todellisuudelle. Minun silmäni sanovat todellisuuden heijastavan keskiarvoista vastuuntuntoamme. Jos hiiri päättää elää niityllä piittaamatta niistä eläimistä jotka hiiriä saalistavat, se kuolee. Aivan kuten me ihmiset. Luonto -sanan molemmilla suomenkielen merkityksillään- ei lakannut olemasta kun muutimme keravalle betinikerrostaloon. Oli sinun välitön vaaranaiheuttajasi sitten karhu, homesieni, fundamentalisti tai sadisti, on vaara nykyäänkin otettava tosissaan ja siihen on reagoitava mikäli mielii vaarattomuuteen.
  On omaa vastuuntunnottomuuttamme että vaarat voivat nykyisin uhata jopa koulukirjojen riveiltä. On vastuutonta äänestää yhä, kun olemme havainneet ettei se muuta meille tärkeitä asioita. On vastuutonta esittää että nöyrryn euroopan äänestämättömien itsensäkruunanneiden parhaitentietäjien kyykytyksiin, kun nöyrtyessäni sekä edesautan muita nöyrtymään että tuhoan minuuttani vapaaehtoisesti.
  On ennenkaikkea vastuutonta väittää että maailmasi toimii hyvin, jos ulkoistit vastuun sen toimimisesta muille. Tämän kirjoittaminen ei edusta minulta vastuunottamista, vaikka se voisikin jotain vaikuttaa. En myöskään moittiakseni tai vähätelläkseni tätä kirjoita, vaan jakaakseni havaintoni.
  Oli äärimmäisen pelottavaa herätä näkemään maailmaa niinkuin se esittäytyy. Kun ymmärsin että voin luottaa vain harvoihin ihmisiin enkä ainoaankaan valtioon. Kun löysin vastuuni kaikesta ikävästä jota olin aiheuttanut itselleni ja toisille, olin hetken valmis käpertymään takaisin epätodellisuuteeni. Häpesin, ja se sattuu koska tiesin ansainneeni sen. Yritin jälleen syyttää muita, nuorenakin se tuntui toimivan. Pian huomasin että epätodellisuus oli osaltani mennyttä. Todellisuuden hyväksyminen ikäänkuin rokotti minut immuuniksi kaikkein yleisimmille propagandan muodoille. Huomasin pian häpeäni, ja muun negatiivisen olleen vasta ensimmäinen tiedostamisen aalto. Olin alkanut käyttää itse omia aivojani. En milloinkaan halua takaisin ”matriisiin”.
  Mitä minulle ikinä tapahtuukaan tämän, tai tulevien ,myrskyjen myötä. Tiedän että mahdollisuuteni selviytyä olisivat pyöreä nolla ilman omien aivojeni kättöä.

  Kiitos.

  Liked by 1 henkilö

  • Bravo! Tuon todellisuus-infektion soisin tarttuvan mahdollisimman moneen. Ehkä siten saisimme laumaimmuniteetin propagandalle, poliittiselle paskapuheelle sun muulle.

   Tykkää

  • Tuli eilen käytyä yhden vanhemman sukulaispariskunnan luona jota varoitin jo keväällä siitä Myrsky infektiosta…

   Kävivät kumminkin niitä ottamassa…Nyt vaikka todellisuus on ilmennyt…Lammasmaisuus on yhtä syvällä kuin ennenkin..

   Mennyttä sukupolvea…

   Tykkää

 2. Netissä on paljon videoita, miten rokotettuja kaatuu jo rokotuspisteessä ja viedään paareilla ambulanssiin, silti jonottajat vaan odottavat omaa piikkiään. Mikään ei saa näitä lampaita havahtumaan todellisuuteen. Moni vielä itsekin rokotevaurion saatuaan suosittelee muitakin menemään piikille.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s