Varmuus ennen kaikkea

AvoinMedia laati koronatoimiturvallisuusajattelu-kuvakaappauskirjan kärsimättömille lukijoille ja mustan huumorin ystäville käyttäen luotettavia lähteitä ja asiantuntijalausuntoja.

Disclaimer: AvoinMedia ei ole vastuussa asiantuntijalausuntoihin ja luotettaviin lähteisiin luottamisen lukijalle mahdollisesti tuottamista haitoista.

JUUPAS EIPÄS VAARINHOUSUT

ILTALEHTI 9.7.2021
ILTASANOMAT 9.7.2021


Haluun sua kiihdyttää ja viihdyttää… ja laskuttaa

”Kiihtymisvaiheessa” olevien sairaanhoitopiirien rokotekattavuus

THL: COVID-19-rokotusten edistyminen
Tiedot päivitetty: 2021-07-09

”Laskuvaiheessa” olevien sairaanhoitopiirien rokotekattavuus

THL 10.7.2021

Kaikki liittyy kaikkeen — silloinkin kun ei liity

THL 10.7.2021
HS 30.6.2021: THL muuttaa korona­kuolemien raportointi­tapaa, jatkossa kerrotaan aiempaa tarkempia tietoja kuolleiden iästä ja suku­puolesta

Millään muilla mailla kuin Suomella se ei oo riskiä vailla

Markus Kartesalo Twitterissä 10.7.2021

EUROOPAN UNIONI: yli puolitoista miljoonaa ilmoitettua haittaa

Yhdysvallat (14.12.2020-2.7.2021):

438 441 haittavaikutusilmoitusta, 9048 koronarokotekuolemaa joista lapsia 14

FACT SHEET FOR HEALTHCARE PROVIDERS ADMINISTERING VACCINE (VACCINATION PROVIDERS) EMERGENCY USE AUTHORIZATION (EUA) OF THE PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE TO PREVENT CORONAVIRUS DISEASE 2019 (COVID-19)

Yhdysvaltain lääkevalvontavirasto FDA:n tiedossa on, että lapsille Pfizer/BioNTechin koronapiikillä tehdyn koronapiikkikokeilun aikana yli 80% kokeeseen osallistuneista 12-15 vuotiaista lapsista sai haittavaikutuksia ensimmäisen piikkiannoksen jälkeen. ”Moderate” eli ”kohtuullisena” haittavaikutuksena pidetään normaalin arjen häiriintymistä. Lapsilla havaittuina haittavaikutuksina on listattu mm. horkka, rankka päänsärky, lihas- ja nivelkivut, oksentelu, pahoinvointi ja kasvohalvaus.

Ensimmäisen annoksen sai 1127 lasta ja 2. annoksen 1097 lasta. Erotus 30 lasta. Mitä tapahtui niille 30:lle lapselle, jotka eivät enää ole mukana 2. annos -ryhmässä? Saivatko he niin pahoja oireita, että kieltäytyivät jatkamasta vai kuolivatko he?

Ja he elivät epävarmuudessa elämänsä loppuun asti. Sen pituinen se.

Artikkelikuva: Rupert Ely – BBC, kuvankäsittely RS

13 comments

 1. Fimean mukaanhan Suomessakin on jo lyhyessä ajassa noin 100 kuollut rokotteisiin, oikea luku lienee paljon suurempi.
  Mutta yhtään ainoaa uutista ei siitä mediassa ole, ja jotkut ihmiset ajaa väkisin pakkorokotuksia..

  Tykkää

 2. KORONAVOUHOTUKSELLA on kolme päätavoitetta. DEPOPULAATIO, mRNA-KÄYTTÖJÄRJESTELMÄN asentaminen ihmiseen sekä nykyisen YHTEISKUNTAJÄRJESTYKSEN korvaaminen DIKTATUURILLA. TRANSHUMANISTINEN ELIITTI on 100% tämän suunnitelman takana. Mikään määrä HAITTAVAIKUTUKSIA ei estä projektin etenemistä. Nyt höpötetään että TARTUNTAMÄÄRIIN ei pitäisi enää kiinnittää huomiota. Ne ovat kuitenkin NOUSSEET rokotusten tahdissa. Edessä on TALOUSROMAHDUS ja ANARKIA. Rokotuksilla ihmisistä tehdään HYBRIDEJÄ ja aggressiivisiä ZOMBEJA. Siirrymme KRYPTOVALUUTTAAN ja TOTAALISEEN KONTROLLIIN. KORONAROKOTETOTALITARISMIIN.

  Tykkää

 3. Rokotuksia ajetaan, koska sen jälkeen voidaan myöntää rokotuspassi. 70% rokotuskattavuus on asetettu tavoitteeksi ja rajaksi, jonka jälkeen loput kansasta voidaan pakottaa järjestelmään mukaan. Passijärjestelmästä yritetään vääjäämättä globaalia järjestelmä. Samaan aikaan useita muita digi-hankkeita, kuten digiraha, kulkuluvat julkisissa tiloissa ja vahva tunnistautuminen internettiin pääsemiseksi on käynnissä, eikä ole vaikea päätellä, että kaikki mahdollinen tullaan integroimaan samaan järjestelmään. AI-tietokoneet valvoo ja rankaisee tehokkaasti rajaamalla passiin liitettyjä toimintoja. Esim. digi-raha voidaan ohjelmoida toimimaan vain 10 km säteellä kotoa ja vain välttämättömien elintarvikkeiden hankkimisieen. Totaalinen kontrolli muutaman globalistin käsissä on äärimmäisen vaarallinen kehityskulku. Nythän huudellaan jo geopoliittisilla perusteilla rajoja eri rokotteiden kelpoisuudelle. Tai kuvittele, että globalisti myöntää parilla klikkauksella sadalle miljoonalle afrikkalaiselle digitaalisen kulkuluvan Eurooppaan ja perustulon digi-rahana, joka vain ilmestyy niiden passiin liitettyyn kukkaroon. Yksi globaali id hanke kulkee nimellä ID2020.

  Kaikki varmaan muistaa, että Suomessa yritettiin muuttaa henkilötunnuslakia vuosi sitten ja muutosta oli vauhdittamassa Vastaamon tietovuotoskandaali keinotekoisine perusteluineen. Ajallisesti tässä on mielenkiintoista, että media itse paljasti Vastaamon vuodon tapahtuneen jo kaksi vuotta aiemmin ilman kohua. Myös henkilötunnuslakia aiottiin puskea läpi edellisen kerran juurikin kaksi vuotta aiemmin. Nokkelampi voisi kuvitella, että Vastaamo-gate oli nimennomaan järjestetty vauhdittamaan henkilötunnuslain läpimenoa ja kumpaistakin siirrettiin jostain syystä myöhemmäksi. Mihin sitten oikeasti uutta henkilötunnusta tarvittaisiin? Ettei vain korona-passiin?

  Myös pakkorokotuspykälä on meillä ujutettu lakiin hyvissä ajoin ennen koronaa.

  Nettivakoilulaki ja sen vaatima perustuslain muutoskaan ei kestä päivänvaloa. Muutoshan tehtiin kiireellisenä ja sen edellytyksenä on, että on joku todellinen uhka tiedossa. Onko nyt jälkeenpäin todennettu joku tuolloin valtion johdon tiedosa ollut uhka? Koronastahan ei tuolloin olisi pitänyt olla tietoa, mutta se on mielestäni ainut esiin tullut riittävän vakava uka maamme itsenäisyydelle. Päivää ennen perustuslain muutosäänestystä meillähän oli Airiston helmen kotietsintä, johon oli sidottu kaikki virannomaishaarat ja informoitu etukäteen koko valtion johtoa ja lehdessä kirjoitettiin, että siellä voisi olla Venäläinen sukellusvenetukikohta. Nythän Airistonhelmen uutisointi on kuivunut niin kasaan, että jäljellä on vain muovikassillinen käteistä. Varmasti auttoi perustuslain muutosäänestyksen läpimenoa. Kuvio oli siis sama kuin mitä Vastaamo-gateissä yritettin.

  Takavuosilta joku voi muistaa vielä kuinka aselakien kiristystä/täyskieltoa vauhdittamassa oli kaksi peräkkäistä identtistä kouluammuskelua yhdstettynä massiiviseen informaatiokampanijaan. Modus operandi.

  Liked by 1 henkilö

  • Jos tämä saa jatkua, niin elämme kohta keskitysleirioloissa jossa ollaan tarkemmin vahdittuna kuin tähänastisissa tunnetuissa leireissä, jossa ympärillä on sähköaidat ja aseistetut vartijat.

   Olikohan tämän suuntainen suunnitelmat jo tiedossa ennen EU:ta kun eräs vallaton poikamies rullaluisteli pitkin katuja tupakki suupielessä ja kertoili tulevaisuuden ihanteenaan olevan globaalisen yhden hallituksen maailman.

   Liked by 1 henkilö

   • Keskenään kommunikoivat älytalot, älykaupungit, älyautot, ”vapauspassi”, EU:n oma datapilvi ja tekoäly ymv… niitä juuri rahoitetaan NGEU-suunnitelmassa.

    Liked by 1 henkilö

 4. Tieto todellakin saa tästä ihmiskuntaa kohtaan parhaillaan suoritettavasta rikoksesta, tänään juuri UMV-lehti julkaisee hyvän artikkelin kyseisestä aiheesta.

  https://mvlehti.net/2021/07/16/

  Suurin kysymys on mitenkä saadaan kansan silmiltä ja korvilta pois valtamedian valheen huppu ja opastettua se ”tiedon lähteille”, sillä kansamme pahin vihollinen on TIEDON PUUTE, se on kansamme tuho.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s