Luottakaa tieteeseen! Omalla vastuullanne

Keltaisen lehdistön kärkikaartiin kuuluva The Sun raportoi brittihallituksen viralliseksi koronatestaajaksi hyväksytyn RT Diagnostics -”laboratorion” toiminnasta tekstillä ja videokerronnalla. Salakuvattua materiaalia toimitti The Sunille RT Diagnosticsin työntekijä. Avaamattomia näytteitä siirrettiin suoraan jätteisiin, ja koronastatustodistuksia jaettiin näytteitä tutkimatta. Osa asiakkaista sai monta päivää kestävän testisarjan testitulosvastauksen jo ennen näytteen ottamista ja toimittamista laboratorioon.

Sisäkuvaa RT Diagnosticsin tiloista
Sisäkuvaa RT Diagnosticsin tiloista
RT Diagnosticsin työpiste testien käsittelyyn
Testiä käsitellään
RT Diagnosticsin ”laboratorio”tilat
”Tämä on labra.” Huomatkaa betonimylly.

RT Diagnosticsia johtaa työväenpuolueen (Labour) neuvonantaja Faisal Shoukat. Kyseessä näyttää olevan jälleen yksi tapaus, jossa hallitusta ja puolueita lähellä oleva taho hyödyntää ”kriisiä” tienatakseen. Brittihallituksen neuvonantaja terveysasioissa, Sir Patrick Vallance, omistaa 600 000 punnan arvosta rokotevalmistaja GlaxoSmithKlinen (GSK) osakkeita. Eroamaan joutunut terveysmininisteri Matt Hancock ”unohti” ilmoittaa omistavansa lobbaaja-tyttöystävänsä perheen yrityksen osakkeita — vaikka ko. yritys, Partnering Health Limited (PHL) sai Hancockin alaiselta kansanterveyslaitos NHS:lta 28 miljoonan punnan sopimuksen. Koronakarusellissa pyörii toki muitakin edunsaajia.

Huhtikuussa avattu RT Diagnostics ei ole ainoa todistuksia myöntävä pop up-testi”laboratorio”, joka Isossa-Britanniassa toimii.

Entinen terveysministeri Jeremy Hunt vaatii tutkimuksia. Uusi terveysministeri, kahdesti koronapiikitetty Sajid Javid on toistaiseksi karanteenissa annettuaan positiivisen testituloksen.

Testituloksilla perusteltu pandemia-tarina alkaa hajota liitoksissaan, monesta saumasta.

THL kertoi jo joulukuussa 2020 pyörittävänsä rutiininomaisesti PCR-testiä sellaisia kierrosmääriä, että varmasti löytyy jotain — vaikka tiedetään, että testiä ei pitäisi ajaa enempää kuin 23 kierrosta (sykliä). Tuon kierrosmäärän jälkeen tulokset eivät ole luotettavia.

Twitter
yllä kerrottu huomioiden Johdonmukainen päätelmä on, että testein ”vahvistetut” Covid-19 -tilastot eivät pidä paikkaansa, ne ovat epidemiologisessa mielessä totaalisen hyödyttömiä.

Kysymys: Miksi? Mikä intressi terveysviranomaisilla ja hallituksilla on paisutella lukuja? Kuka hyötyy? Miten?

Lähteet:

The Sun (16.7.2021): TEST & DISGRACE — Leading Covid testing firm ‘dumping returned test kits in bin while issuing fit-to-fly certificates to customers’

The Sun (17.7.2021): Top Covid test firm ’dumping used kits while issuing fit-to-fly certificates to customers’

(varmuuskopio-video)

THL, terveysturvallisuusosasto (15.5.2020): Koronatestaus-webinaari

Aiheeseen liittyy:

BBC: PCR-testihuijaus (AM 2.4.2021)

Positiiviset korona-testitulokset saattavat olla vääriä (AM 5.9.2020)

Lääketeollisuuden piilotettu vaikutus politiikkaan (AM 8.7.2021)

Kuinka pandemia rakennetaan (AM 28.12.2020)

Kuka omistaa maailman? (AM 4.5.2021)

Artikkelikuva: ”Maskilammas”, Twitter-tili Fynn-derella

LISÄTTY 21.7.2021 klo 03:26 puuttuva u-kirjain

34 comments

 1. PCR-HUIJAUKSESTA hyötyy KESKUSPANKKIJOHTOINEN ELIITTI joka on Agenda 2030:n ja Great Resetin takana. Rokotuksista huolimatta tai juuri niistä johtuen on tulossa NELJÄS AALTO. Tyrannit eivät enää piilottele suunnitelmiaan. KULTTIIN kuuluu että asioista kerrotaan aina ETUKÄTEEN. SVEITSI on yksi kultin keskeinen maa. Gates/GAVI/Rockefeller/Rothschild ohjaavat maailmaa. Rokotuksia VAARALLISEMPAA on ID2020. IHMISOIKEUDET ja VAPAUDET ajetaan alas. MASSAROKOTUKSILLA tosin voidaan saada aikaan VIRUKSELLE täydellinen RESISTENSSI rokotteita vastaan.

  Tykkää

 2. Piikit ja sulkutoimet toimii loistavasti 😀

  Suomi 20.7.2020: Uusia koronavirustapauksia 5.
  Keskiarvo (7 päivää): 8 tapausta.
  Rokotusten aloittamiseen aikaa 5 kk.

  Suomi 20.7.2021: Uusia koronavirustapauksia 461.
  Keskiarvo (7 pv): yli 300 tapausta.
  Rokotuskattavuus 1. rokote: yli 70%.

  Elämän tarjoilemat ironiset välähdykset jaksavat riemastuttaa.

  Tykkää

  • Tuossa rouvasöyring sai aikaseks…Ilta-Sontalannalle…Tämän Vuosituhannen lööpin…Surullista vaan että viimeinen toimittaja ehti kuolla ennen sitä…

   Tykkää

 3. ”Kysymys: Miksi? Mikä intressi terveysviranomaisilla ja hallituksilla on paisutella lukuja? Kuka hyötyy? Miten?”

  Globalistit hyötyy, ihmisiltä saadaan vietyä oikeudet, ihmiset saadaan niin paniikkiin etteivät kiinnitä enää mihinkään huomiota, ja näin voi hallitukset tehdä ihan mitä vain.
  Suuri osa poliitikoistakin on varmaan vain tyhmiä, jotka luottavat mediaan ja ”asiantuntijoihin”
  Ja mediahan ei kerro mitään mikä hillitsisi tätä paniikkia.
  Samat tahot omistaa käytännössä isot lääkejätit ja suuren osan valtamediaa.

  Tykkää

  • -”Kysymys: Miksi? Mikä intressi terveysviranomaisilla ja hallituksilla on paisutella lukuja? Kuka hyötyy? Miten?”-

   Tämä on ajankohtainen kysymys.
   Näin selvällä järjellä ajatellen, ne ovat jo kuitanneet sen henkilökohtaisen hyödyn minkä on mahdollista tästä ”brojektistaan” ja nyt kun heidän kansan pettämisensä / uhraamisensa alkaa paljastua yhä isommalle kansanosalle, niin nyt ovat löysät pöksyissä ja on kaikella tapaa yritettävä pitkittää käpälälautaan joutumistaan.
   Varmaankin ”oljenkortenaan” näkevät mahdollisuuden ehtiä piikittämään mahdollisimman suuri osuus kansasta.

   Raukkamaista ja halveksittavaa on myös tämä valtamedian ja pakkoveroylen vaikeneminen muiden EU-maiden mielenosoituksista ja rokotuskuolleisuudesta.

   Tykkää

 4. Veikkauksia siitä milloin B..s.Johnson pistää Iso-B’nai b’rithin kesälaitumet kiinni…Kun vain sai ensit lypsettyä karjasta viimeiset roposet EM ja F1 kisojen avulla…

  Tykkää

  • Onhan meillä, sivun oikeassa laidassa eri osastojen kohdalla ”tuoteselosteet”, tässä osastossa:

   ”Kaikuluotain julkaisee (vakavamielisiä, asiallisia) vieraskynä- ja mielipidekirjoituksia.

   Kaikuluotaimen julkaisut eivät (välttämättä) edusta AvoinMediaa tai toimituksen jäsenten käsityksiä ja ajatuksia.”

   Tykkää

   • Tuota tulkitsisin enemmän koskemaan julkaistuja kirjoituksia…kuin muitten tekemiä kommentteja..

    Minä laittaisin varmuuden vuoksi oman maininnan koskien kommentointia…

    Tykkää

 5. Kirjailija Kafka oli oli aikanaan kaukonäköinen.

  Koronavallankumoukseen asti vielä saattoi pitää verovaroin toimivaa yhteiskuntaa jotenkin järkiperäisesti koossa pysyvänä. Saksassa puhutaan nyt käteisrahasta luopumisesta. Tilillä saa olla kohta vain rajattu määrä rahaa. Christine Lagarde on pistänyt hihat heilumaan. Voiko järjettömän, kalliin, tuhoisan koronapolitiikan jälkeen odottaa muuta kuin, että muutkin toimenpiteet jatkossa ovat yhtä vähä-älyisiä ?
  .

  Tykkää

 6. Juuri tätä tässä vielä kaivattiinkin!

  George Soros Development Fund (SEDF) ynnä Bill & Melinda Gates -säätiö (BMGF) ovat perustaneet Global Access Health -aloitteen (GAH) ja ostaneet Mologic Ltd-testifirman osakkeita.
  https://www.opensocietyfoundations.org/newsroom/new-social-enterprise-seeks-to-expand-affordable-global-access-to-healthcare

  Kumma kyllä, luottamukseni testitulosten luotettavuuteen ei parantunut yhtään rokoteintoilija Gatesin ostaessa koronatestifirmaa.

  Tykkää

  • Piti käydä vähän tutustumassa tuohon Molochig Ltd:hen…Logosta saa kyllä helposti väännettyä sen 666…Ja yhden tuon perustajan Paul Davisen”jokerface selfie”ei sekään herätä luottamusta tuhon yritykseen..

   Huumori sikseen…?

   Mologic provides high quality, recombinant protein expression services for protein and antibody production and contract manufacturing for diagnostic devices.

   Whatever stage you’re at with your project, you can access our services, from initial feasibility studies, to scaling up production of diagnostic devices using your target protein.

   Pulju näyttää lisäksi erikoistuneen trooppisiin tauteihin…Ja Bill and Mengelehan päästi äskettäin liikkeelle sen Oman GMO hyttysarmeijansa..

   Näytää taas klassiselta…Create a problem…Bring the solution…And profit in the process..

   Tästä muistuu mieleen asia josta luin melkein 10v sitten…Yli kyse yhdestä pienestä englantilaisesta yrityksestä joka oli luonut ja patentoinut uuden rokotustavan…,,” Neula” koostui nelikulmaisesa patterista pieniä neuloja…Joka piti olla hellempi ja turvallisempi tapa rokottaa esm. pieniä lapsia…

   Firma tuli ostettua muistaakseni Merckin toimesta…Ja ihmeteltiin minkä takia kalliilla ostettu ”innovaatio” ei koskaan ilmestynyt markkinoille…

   Covidkusetuksen aikana se sitten tuli…Quantum dot muodossa…

   https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/bill-gates-and-mit-unveil-quantum-dots-to-mark-children/

   Tykkää

 7. …erikoistuneet trooppisiin tauteihin.. NIinpä. Malaria ja sitä levittävät hyttyset. Saksa taitaakin olla koelaboratoriona nyt kun ” tulvat on päästetty valloilleen”. Rankkasateitahan vuonna 2021 saadaan” geoengineeringin” avulla aikaseksi ja tulvat syntyvät kun suonavallit pidetään täysinä eikä vesiä lasketa niistä pois. Lisää sateita Saksan itä- osiin on luvassa. Ovatko tulvissa kuolleiden luvut ” edes todellisia vaiko vaan pakokauhun ylläpitämiseksi keksittyjä?

  Deep staten voimannäytöksiä tullaan näkemään ehkä jopa tihentyvässä määrin . RT kertoi jo ensimmäisenä Arizonan auditin tuloksista eli ilmiselvä vaalipetos. Internetin pimennystäkö pukkaa?÷

  Suomen THL: kin ”kunnostautuu” nyt täysin Nürrnbergin codexin vastaisesti 12- 15 vuotisten rokotuskampanjoilla.
  Rotschildien loistavien päivien sanotaan kuitenkin olevan jo mennyttä. – Apropoo , Klaus Scwabkin on äitinsä puolelta Rotschilld.

  .

  Tykkää

 8. Kuuntelin saksalaisen maanviljelijän purkausta. Tämä tulva-alueella asuva farmari kertoi, että viranomaisilta ei tullut etukäteen minkäänlaisia ohjeita varotoimenpiteistä, mahdolliseen tulvaan varustautumisesta, ei tiedotettu evakuointisuunnitelmista jne. Kuitenkin sääennustukset kertoivat tulevasta. Pahoja tulvia on koettu tienoilla ennenkin.
  Kun Angela Merkel saapui katastrofialueelle kamerojen eteen, hänellä oli sanottavaa enimmäkseen vain ilmastonmuutoksesta. Vastuuvirkamiehet levittelivät siinä käsiään : emme voineet tietää ennalta. Akuutissa tilanteessa etupäässä siviilit auttoivat toisiaan, viranomaisapu ei ollut massiivista. Kuitenkin esim. valtavia poliisimääriä on liiennyt aiemmin koronamielenosoitusten suitsimiseen.

  Haarp-järjestelmä ja geoengineering valmistelevat eri puolilla joko hellettä tai sadetta. Seuraava silmänkääntötemppu on ilmastopandemia. Kyse on pikemminkin oikeastaan ilmastosodankäynnistä. Tavoitteena väestön vähentäminen, nälänhätä, kansainvaellukset, rotujen sekoittaminen yms. alistaminen niille, jotka ovat vielä elossa.

  Tykkää

 9. Itse yritin toissapäivänä kommentoida niitä tulvavideoita JuutaLoistuubissa…ohjaamalla ihmiset ”geoengineeringwatch.org” sivustolle…

  Odotetusti JuutaLoiset eivät sallineet semmoista kommenttia eetteriin…Vaan kun painoi ”enter” nappulaa…tuli bumerangina takas…Ei edes vaikka yritti pilkkoa sitä sanaa pienempiin osiin kuten ” geo engine ering …org …ja sen eri variaatioita…Tyhjänpäiväiset kommentit meni kyllä läpi…Edes sana ”weathermanipulation’ ei hyväksytty…

  Jotkut olivat kyllä pystyneet saamaan ne tietyt sanat läpi..mm saksankieliset kommentoijat…Mutta Mun kohdalta se ei onnistunut…

  Tykkää

  • Jep, sääsodankäynnistä ei voi juurikaan keskustella. Niilläkin saiteilla, jossa kommentteja ei estetä, päivystää muita informaatioagentteja äänestämässä ei toivottua kommenttia alaspäin pois näkyvistä. Ja tietysti yrittävät täyttää informaatiotilan pitkillä semiteknisillä kommenteilla asian sivusta.

   Tykkää

 10. Tämä video vahvistaa sen tunteen mitä Itselleni tuli pari päivää sitten…

  THE CONTAGIOUS MIND – PART 1 – MORPHIC RESONANCE AND HABITS OF NATURE

  http://bitly.ws/fHoD

  Satanistithan yrittää koko ajan luoda järjestelmän joka imitoisi ja syrjäyttäisi Jumalan luoman…Ja olisi Niitten hallinnassa…

  Samat Satanistit puhuvat samalla Kaiken tiedon ja ”Tulevaisuuden” ihmisen tietoisuuden siirtämisestä ”pilveen”…

  Sen logiikan mukaan se pitäisi tarkoittaa sitä että se on se malli jonka mukaan se jo toimii…

  Maailmaa kiertävät pilvet olisivat siis Ihmiskunnan tietoisuuden ”Tietopankkeja”…

  Tämä vois myös selittää yksi Chemtrailauksen tarkoitusperistä…

  Keinotekoisten pilvien tarkoitus on syrjäyttää…Jumalan luomat…Niitten ”Pilvijärjestelmällä”

  Tykkää

 11. Dubain tulvista ei taida meilläkään löytyä minkäänlaista tietoa. Sade ei loppunutkaan, koska se oli teknologisesti aikaan saatu. Saksalainen Bild lehti julkaisi kuitenkin informaatiota jossa kerrotaan Dubain aikeista futuurissa.-Tosiasiassahan aavikkoa on jo nyt kasteltu ” teknologian avulla” tulviin asti. -Joten Saksankin tulvat ovat hyvin todennäköisesti ” ihmisen aiheuttamia”.

  https://www.bild.de/news/ausland/news-ausland/professor-erklaert-in-bild-dubai-will-mit-elektro-schocks-regen-erzeugen-77147792.bild.html

  Tykkää

  • Saksan tulvista. Vaurioituneet rakennukset oli ilmeisesti rakennettu entiseen joenuomaan, ja joki ohjattu uuteen ”kastelukanava”-uomaan. Rankkasateiden aikana joki palasi entiseen uomaansa.

   Tykkää

 12. ..koska mikään linkki..Ei näytä menevän läpi…Niin etsikää Brighteon video alustalta..

  Steve Quayle and Mike Adams: THE HOUR IS LATE. Demons, aliens, giants and graphene biocircuits

  66910 views

  channel:
  Health Ranger Report

  Published Monday

  Tykkää

 13. MIKROSIRUA ei välttämättä enää nykyisin tarvitse INJEKTOIDA valmiina ihmiseen. GRAFEENI-pohjainen BIOVIRTAPIIRI kykenee kokoamaan itse itsensä. Kyseessä on MAGNEETTINEN NANORAKENNE. Se voidaan laittaa ihmiseen ”ROKOTTEENA”. Ihminen saadaan tällä menetelmällä NEUROLOGISEEN KONTROLLIIN ulkopuolelta käsin (5G). Koronarokotteissa kerrotaan olevan GRAFEENIA. Jotkut pitävät sitä jopa taudin AIHEUTTAJANA. Kyseessä olisi siis KEMIALLINEN eikä BIOLOGINEN ilmiö.

  Tykkää

  • Espanjalainen tutkijaryhmä tutki näitä ja totesivat että ainakin mRNA-rokotteissa ja AZ:ssa on grafeenioksidia. Elan Musk osti grafeenioksidin patentin 2016-17? ja kertoi haastattelussa miten sitä voidaan injektoida että se menee aivoihin, tavoitteena transhumanismi. Grafeenioksidi aiheuttaa mm. veritulppia ja aivovaurioita, ja monet lääkärit sanovat että nämä tulpat tappavat suurimman osan rokotetuista 3 vuoden sisällä.

   Tykkää

 14. Querdenken- ihmiset – eli koronahuijauksen käsittäjät Saksassa – ovat järjestäneet kansalaiskeräyksen tulvauhrien hyväksi. Miten organisoida raha- apu nopeasti hätää kärsiville ? Käännyttiin paikallisen seurakunnan puoleen, jotta se voisi jakaa tuen tarvitsijoille. Tämä ”kristillinen” toimija kieltäytyi tekemästä yhteistyötä Querdenken- liikkeen kanssa eli ei halunnut jakaa yli 600 000 e . Yhteistyökumppanin etsiminen jatkuu ja aika kuluu… Kaikkensa menettäneitä riittää. Tulvavakuutuksia ei monellakaan ole ollut.

  Angelalla on ollut suurempi huoli rahoittaa verovaroilla Ukrainan uudistuvaa energiasektoria, jotta siellä löytyisi korvaus Venäjän kaasulle. Tämä oli ehtona sille, että amerikkalaiset antoivat luvan uudelle Nord Stream- kaasuputkelle Keski- Eurooppaan.

  Tykkää

  • Onko avustettavilla väärä etninen tausta, onko tulva väärässä maassa vai mikä on syynä siihen, että kirkko ei halua auttaa auttamaan tulvan uhreja?

   Kirkko on muutenkin pitkän aikaa länsimaissa tehnyt suunnilleen kaikkensa muuttuakseen tarpeettomaksi ihmisille.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s