”Vapaus” piikin varassa?

Nuori ja nätti Amanda Sirkiä esittää Facebook-seinällään hyviä havaintoja ja kysymyksiä rokotuspassi-asiassa. Euroopan unioni suunnitteli koronapassia jo vuonna 2018, ja nyt ajatusta myydään voimallisesti Suomessakin. Koronatukimedia tekee ”strategista viestintää” aukeamakaupalla.

Judicial Watch -järjestö on selvittänyt Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC:n saaneen sosiaalisen median yhtiöiltä kuten Facebookilta 3,5 miljoonan dollarin edestä ilmaista mainosaikaa koronapiikkimainonnalleen. Facebook ja CDC ovat myös koordinoineet toimintaansa korona”pandemiaa” koskevan ”väärän tiedon” kontrolloimiseksi, joten on vaara että Amanda Sirkiän keskustelunavaus katoaa sensuurin seurauksena.

Mainittakoon vielä knoppitietona, että Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg kuuluu nk. Schwab Jugendiin eli rokotuspassina tunnettua digitaalista identiteettiä lobbaavan Maailman talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) ”Nuoret globaalit johtajat” -koulutusryhmään — yhdessä mm. Sanna Marinin (sdp), Annika Saarikon (kesk) ja Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kanssa.

Ranskan parlamentin päätettyä ”terveyspassin” käyttöönotosta, miljoonat ranskalaiset lähtivät kadulle vastustamaan tyranniaa, ja Ranskan presidentin koko henkivartiokaartin on kerrottu eronneen vastalauseena rokotuspassille.

Amanda Sirkiä kirjoittaa:

1. Asiaa terveyspasseista. Ovatko ihmiset oikeasti tietoisia siitä, millaisessa maailmassa he haluavat elää? Jokaisen tulisi nyt äänekkäästi vastustaa tällaista suuntausta. Naurettavinta tässä on se, että juuri piikitetyt huutavat kuorossa tätä passia otettavaksi käyttöön. Miksi?

2. Jos olet piikitetty, eikö sinun pitäisi olla turvassa? Sitähän varten se piikki on haettu? Silloin kenenkään muun piikkistatuksella ei pitäisi olla sinulle mitään merkitystä. Ja jos on, niin sehän tarkoittaa vain sitä ettet usko ottamasi piikin tehoon ja sitten voikin vain ihmetellä, miksi alunperin edes otit sen?

3. Pitää ottaa myös huomioon se, että jos kerran piikitetty voi myös edelleen tartuttaa muita ja sairastua myös itse, miksi he silti saisivat eri oikeudet sen mukaan, minkä lääketieteellisen toimenpiteen he ovat tehneet? Terveydelliset syyt eivät ole hyväksyttävä syy syrjinnälle, näin kertoo myös meidän perustuslakimme.

4. Nämä piikit ovat edelleen testivaiheessa ja täysin uudenlaista teknologiaa, jota ei ole aiemmin kokeiltu ihmisillä. Ei ole millään mittapuulla mitattuna oikein jättää ihmisiä yhteiskunnan ulkopuolelle sen perusteella, ettei tätä kyseistä piikkiä halua ainakaan vielä ottaa, kun turvallisuustutkimukset ovat täysin vaiheessa. Ketään ei voi pakottaa tällaista keskeneräistä tuotetta ottamaan kehoonsa.

5. Terveyspasseja perustellaan yhteiskunnan avaamisen helpottamiseksi. Miten meidän yhteiskunta on nyt muka kiinni? Isoja festareita on järjestetty jo ainakin kuukauden ajan, rajat ovat auki, palveluja voi nytkin käyttää jokainen. Miten tilanne olisi yhtäkkiä erilainen, vaikka myöhemmin syksyllä? Tällöin suurin osa olisi saanut jo tarvitsemansa piikit eli tilanteenhan pitäisi olla entistä parempi? Mihin niitä passeja silloinkaan tarvitsisi, muuhun kuin ihmisten kontrollointiin ja seurantaan?

6. Sairaalat ovat tyhjillään k-potilaista, vaikka positiivisia löydöksiä on tullut enemmän. Eikö tämä viittaa siihen, että tauti on muuttunut ehkä tarttuvammaksi, mutta vähemmän vaaralliseksi? Näin ne taudit yleensä tekee. Ei yhteiskunnassa ole aiemminkaan flunssan takia tarvittu terveyspasseja ja hyvin on pärjätty.

7. Mihin asti te terveyspassin kannattajat ajattelitte mennä tämän asian kanssa? Kai te ymmärrätte, että passin voimassaoloaikaa voidaan mielivaltaisesti muutella, voitte joutua ravaamaan piikillä vaikka kuukausittain saadaksenne ”vapauden” taas voimaan. Ymmärrätte varmaan, että tätä passia voidaan laajentaa myös mielivaltaisesti koskemaan mitä tahansa muutakin piikkiä/lääketieteellistä toimenpidettä?

Entäs jos saatte vaikka siitä toisesta tai kolmannesta piikistä vakavan haitan, ettekä enää voi ottaa sitä seuraavaa piikkiä ja näin ollen passikaan ei enää ole voimassa ja olette ulkona yhteiskunnasta? Kuulostaako reilulta, ihmisoikeuksia kunnioittavalta toiminnalta? On myös hyvin naiivia ajatella passin olevan vain väliaikainen työkalu, jos se saataisiin runnottua läpi.

8. Missä on yksilön oma vastuu terveydentilastaan? Yhteiskuntamme on hyvin sairaassa tilassa tällä hetkellä, kun tällaisia terveyspasseja edes ehdotetaan. Historiasta ei olla selkeästi opittu mitään, ihmisten oma ajattelukyky on himmennetty ja oma voima kadotettu. Ihmisistä halutaan tehdä uhreja joka asiassa, jotta heitä olisi helpompi kontrolloida ja manipuloida vallanpitäjien haluamaan suuntaan.

9. Onneksi jokainen voi vaikuttaa omaan terveydentilaansa monin eri keinoin. Heti kun päätät olla itse vastuussa itsestäsi, elämänlaatusi paranee. Ja terve, hyvinvoiva ihminen ei ole kenenkään muun terveydelle vaaraksi. Päinvastoin, voit oppoa itsekin jotain arvokasta tällaiselta henkilöltä ja laittaa hyvän kiertämään. Jos kuvittelet toisin, suosittelen itsetutkiskelua ja sen miettimistä, mistä tällainen ajatusmalli on sinulle muodostunut.

10. Terveyspassi olisi itsemääräämisoikeutta loukkaava, useita ihmisoikeussopimuksia ja lakeja rikkova väline ja siirtymä kohti kontrolliyhteiskuntaa ja segregaatiota. Tällaista ihmisiä eriarvoistavaa passia ei tule missään olosuhteissa hyväksyä. Sen sijaan ihmisille tulisi antaa laajempaa tietoa terveellisestä elämäntavasta ja tukea hyvinvoinnin parantamisessa ja korostaa yksilön valintojen merkitystä terveen kehon ja mielen rakentamisessa.

Riikka Söyring AvoinMedian toimituksesta kiittää ilahtuneena Amanda Sirkiän rohkeutta puhua ajatuksensa julki, ja toivottaa voimia kestää some-örkkien hyökkäykset.

Artikkelikuva: Flickr + Medium.com, kuvankäsittely RS

63 comments

 1. Sähköpostiini tullutta:

  Walk-in rokotus ei innostanut Varkaudessa

  Varkaudessa järjestettiin torstaina 29. heinäkuuta ensimmäinen Walk-in koronarokotus
  kuntalaisille, jotka eivät ole vielä saaneet ensimmäistä koronarokotetta. Rokotukset järjestettiin
  ilman ajanvarausta Varkauden liikuntatalolla.

  Walk-in rokotuksia on järjestetty tällä viikolla Itä-Suomessa useilla paikkakunnilla. Kiuruvedellä
  rokotuspäivä oli keskiviikkona ja torstaina Varkauden lisäksi rokotuspäivä järjestettiin Joensuussa.
  YLE:n uutisen (29.7.) mukaan Walk-in rokotuksilla halutaan houkutella erityisesti nuoria ja heitä,
  jotka eivät pääse rokotuksiin virka-aikaan.

  Varkauden liikuntatalolla tilaisuus alkoi torstaina kello 16 ja jo kello 18.15 Varkauden sosiaali- ja
  terveystoimen johtoryhmä tiedotti että ”rokotteita vaikuttaa riittävän kaikille halukkaille torstai-illan
  aikana”.

  Varkauden kaupunki on tiedottanut, että Varkauden Walk-in rokotuksiin on saatu yhteensä 450
  annosta rokotetta, jotka on jaettu kahdelle päivälle.

  Lähteet:

  Varkauden kaupunki, uutinen 29.7.
  https://www.varkaus.fi/uutinen/2021-07-29_walk-rokotus-rokotteita-j%C3%A4ljell%C3%A4
  Varkauden kaupunki, uutinen 23.7.
  https://www.varkaus.fi/uutinen/2021-07-23_walk-koronarokotukset
  29.7. YLE: Osa kunnista järjestää walk in -koronarokotuspäiviä Itä-Suomessa – Ylä-Savossa on
  keskusteltu jopa kiertävästä rokoteautosta https://yle.fi/uutiset/3-12037689
  20.7. YLE: Pohjois-Savossa kokeillaan koronarokotuksia ilman ajanvarausta – esimerkiksi
  Iisalmessa piikille voi kävellä tulevana lauantaina https://yle.fi/uutiset/3-12027517

  Tykkää

 2. Miksi helvetissä sinulla on holokausti huijaus kuva artikkellissa? Jos arvon sivuston pitäjä ei tiedä niin koko korona huijaus on 100% juutalaisten aikaansaannosta ja he käyttävät maanpetturi rappareita juoksu poikinaan joka ainoassa maassa! Te todellakin pysytte yhtä pihalla vuodesta toiseen!

  Tykkää

 3. Won’t have the Covid vaccine? Get ready for the hate.

  George Orwell: Sikojen vallankumous / The pig revolution

  Piikille nyt / To the spike now

  ”Kaikki siat ovat tasa-arvoisia, mutta rokotetut siat ovat arvoisempia kuin rokottamattomat”

  ”All pigs are equal, but vaccinated pigs are more valuable than non-vaccinated ones”

  Liked by 1 henkilö

 4. Ihan kohta tulee tilanne että ihmiset ei saa mennä edes töihin ilman ”passia”.
  Rokotuksiin kuolleet laitetaan koronaan kuolleiksi, todennäköisesti jo nyt joissain maissa.
  Maskista tulee pysyvä jotta kaikki on vain kasvotonta orjamassaa jne…

  Tykkää

  • FACT SHEET: President Biden to Announce New Actions to Get More Americans Vaccinated and Slow the Spread of the Delta Variant https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/07/29/fact-sheet-president-biden-to-announce-new-actions-to-get-more-americans-vaccinated-and-slow-the-spread-of-the-delta-variant/

   Rokottamattomat liittovaltion työntekijät joutuvat käyttämään maskia, noudattamaan turvavälejä jne.

   Rokottamattomien kannalta ehkä hyväkin ottaen huomioon että rokotettujen on todettu ”varistelevan” piikkiproteiinia ja viruksia.

   Toisaalta järjetöntä, koska rokotettuja sairastuu Deltaan rokottamattomia enemmän. Myös Valkoisessa talossa. Ovat uutisten mukaan kieltäytyneet kertomasta, moniko rokotettu Valkoisen talon työntekijä on saanut tartunnan.

   Australiassa, Uuden Walesin osavaltiossa sairaalassa on 140 henkilöä c19:sta takia. 140 heistä on ”täysin suojattuja” (2 annosta piikkiä) ja se yksi on saanut yhden annoksen.

   Mutta eihän tällä koko jutulla olekaan mitään tekemistä kansanterveyden kanssa.

   Liked by 1 henkilö

   • Delta-variantti = koronarokote

    Rokote tekee samat oireet kuin koronatartunta, mutta moninkertaisesti pahempana. Se aikaan saa elimistön täyteen piikkiproteiinia, joka on juuri se vaarallinen patogeeni joka aiheuttaa sairastumisen. Tutkijat sanovat että rokote joka luo piikkiproteiinia elimistöön, on suuri virhe.

    Tykkää

 5. Hyvän listan on Sirkiä laatinut.

  Minunkaan mielestä koronapassia ei saa hyväksyä missään muodossa. Koronarajoitukset luvattiin ensin vain kahden viikon mittaisiksi ja sitten palataan normaaliin. Passia yritetään samanlaisella hivutustaktiiklla, että on vain tilapäinen ja koskee vain ravintoloita klo 20 jälkeen ja hoitohenkilökuntaa. Lopulta ollaan järjestelmässä, jossa työleirin makuuloossin kalterit noussee työhön lähtemistä varten vain jos nenäkaira näyttää negaa.

  Ps. Myös ensimmäiset käytetyt ylinopeuskamerat hankittin Norjasta ja luvattiin, että se on vain lyhyt kokeilu. Kansa uskoi ja protestit kuivuivat kasaan. lol…

  Liked by 1 henkilö

  • Juu, väliaikaista kuin autovero on kaikki tää.

   Rehellisten ja kilttien on vaikea uskoa pahaa, paha tapahtuu aina muualla ja muille.

   Tykkää

 6. ROKOTEPASSI on SIRUTUKSEN esiaste. GLOBALISTIELIITTI haluaa luoda UUDEN IHMISRODUN vuoteen 2025 mennessä. Välineinä ovat DNA:ta muokkaavat ROKOTUKSET ja SIRUT. Nykyteknologialla voidaan INJEKTOIDA itsensäkokoavia SIRUJA. Siruilla voidaan myös vaikuttaa AJATTELUUN. NANOBOTIT ovat päivän sana. BIOSENSORIT. Maailmanlaajuinen IDENTIFOINTINUMERO. Henkilöhistoria tallennetaan sirulle. Ihminen liitetään INTERNETIIN, PILVEEN, KVANTTITIETOKONEISIIN. Rokotuksissa on kyse KONTROLLISTA ja SEURANNASTA. TEKOÄLY astuu myös kuvioihin. Big Data. TRANSHUMANISMI on kaiken TAKANA.

  Tykkää

  • Internet of Biology, Internet of Things… moni luulee sinun hourivan eikä usko vaikka lukisi useampia näitä tällaisia:

   ”This paper discussed the several ways how synthetic biology can help to move bio objects into IoT conception by expansion of biosensors using. Applications of synthetic biology methods for enhancing of control systems in industrial biotechnology are described. It is shown that cells as object that capable to provide logic processing via genetic logic circuits can enhance sensors networks and gives possibility to provide information related with intracellular processes for IoT systems. Some possible applications for industrial IoT and Smart City are discussed and shown that synthetic biology approaches can be very useful for biosensors development.”

   Synthetic Biology as a Bridge to Integration of Bio Objects into Internet of Things
   https://ieeexplore.ieee.org/document/9043737

   Tykkää

   • Issakainen tiivistää kyllä ansiokkaasti ja ahkerasti, mutta kun listan jokainen termi on tavikselle vaikeaa, jopa uskomatonta science fictionia vailla mitään omakohtaista havaintopohjaa, niin ohi ja yli menee useimmilla.

    Osa näistä biosirujutuista on varmaan tiedemiesten ylioptimistista apuraha-jargonia ja toisaalta powers that be haluaa varmasti hyödyntää mielikuvaa ylivoimasta, käsittämättömästä taiannomaiseta neroudesta, jota ei voi vastustaa. Sitten kun joku pienempi, kuten EU:n yhteinen henkilötodistus hyväksytään, ihmiset luulee saaneensa torjuntavoiton globalisteista.

    Niinhän se meni Jokelan ja Kauhajoen kouluammuskelujenkin aikana, kun alkoi massiivinen propagandakampanija siviiliaseiden täyskiellon saamiseksi. Ampujat ja metsästäjät meni paniikkiin ja he alkoivat itse esittämään mielestään kohtuullisempia aselain kiristyksiä ja näin luulivat saaneensa torjuntavoiton.

    Liked by 1 henkilö

 7. Natsivertaus on ihan kohdallaan, kun puhutaan tästä globalistieliitistä, jonka pikku apulaisia myös Suomen tärähtäneistö on. Josef Mengele ja muut natsilääkårit tekivät ihmiskokeita.. mm värjäsivät silmiä sinisiksi yms. Sodan jälkeen sovittiin ns. Nürnbergin säännöstö jolla pyrittiin estämään tällaiset ihmisen tahdonvastaiset lääketieteen nimissä tehtävät vaaralliset kokeet. Kuten tämä geenimanipulaatiokoe.. Suomen lääkäriliitto sanoo noudattavansa ko säännöstöä.. mutta Jaskan marjat ne mitään noudata. Lääkäreillä, poliitikoilla ja medialla on verta käsissä.

  Liked by 1 henkilö

 8. Koronahuijauksen KOKONAISKUVA on tässä. Sen tarkoitus on saattaa voimaan GREAT RESET sekä luoda TRANSHUMANISTINEN Ihminen 2.0. Projektin takaa löytyvät mm. Rothschildit, Rockefellerit, Bill Gates, Soros, YK, BIS, Fed, BlackRock, Vanguard, brittikuninkaalliset, Euroopan vanha raha, WEF jne. BlackRock, Vanguard, State Street ja Fidelity/Geode omistavat MEDIAN ja LÄÄKEYHTIÖT. Näiden neljän yhtiön takaa löytyvät Rothschild, Rockefeller, Orsini, Bush, Morgan, Du Pont, Vanderbilt, brittikuninkaaliset. POLIITIKOT ja VIRANOMAISET ovat vain juoksupoikia. Kuvioon kuuluu että vuoteen 2030 mennessä koko maailman VARALLISUUS siirretään näille OLIGARKEILLE.

  Liked by 1 henkilö

 9. Mitä vittua…menikö taas se JuutaLoinen….Sucker..bögs (homon) Faggotbook deletoimaan jonkun Ihmisen mielipidettä Maailmasta…

  Ketkä Ne…SAATANAN SUO…LOISET…ovat jotka tekevät tälläistä….Toiselle Suomalaielle…

  Tykkää

 10. Jos todella ihmisille jaetaan plaseborokotetta salaa, ilman, että siitä avoimesti tiedotetaan, niin mitä muita rokotuskokeita koronan varjolla toteutetaan? THL:n puheista on jäänyt mielikuva, että he aika mielivaltaisesti käyttävät suomalaisia ja suomalaisten terveystietoja kauppatavarana lääketieteellisiin kokeihin.

  Historiassa maailmalla on paljastunut melkoinen määrä haitallisia ja pahantahtoisia rokotekokeita, esim. juurikin syntyvyyden vähentämiseksi tai Intian polio-katatrofi.

  Nyt kun täällä useimmat on sitä mieltä, että koronapassi ID2020, Agenda 2030, NWO yms. on vuosikymmenien suunnitelun tulos ja korona on ollut työkalu muutoksen alkuun sysäämiseksi kuten Pearl Harbour ja 9/11 aikaan, niin miksi koronarokotteiden kehitys olisi jätetty sattuman varaan?

  Näin massiivista suunnitelmaa ei varmasti ole jätetty sen varaan, että sattumalta joku sopiva lepakkovirus lähtisi Kiinasta matkalle Iraniin ja Italiaan. Global Preparedness Monitoring Board kirjoitti itse laskevansa tappavan hengitystieinfektion liikkeelle 2019 ”harjoittelua” varten. Tarkoittiko tuo ilmoitus sitten samaa kuin nykyinen korona, en tiedä.

  Joka tapauksessa, jos korona laskettiin tahallaan liikkeelle, on sen tehoa varmasti testattu jossain suljetusssa ympäristössä ja sille on kehitetty tehokkaat vastalääkkeet ja rokotteet vuosia sitten. Valtaapitävät ovat suojanneet varmasti itsensä ja oman lähipiirinsä jollain tavalla ja valmistelleet Noan arkkinsa, jos homma lähtee hanskasta.

  Onhan näitä ollut huippupoliitikkojen ihmeparantumisa, jonka jälkeen vaalit on hävitty hyvin kummallisilla kuvioilla. Ja toisaalla koronarokotteita vastustaneita presidenttejä on murhattu, kuten Magufli Tansaniassa.
  Raaka peli on käynnissä.

  Tykkää

  • ..Eikös siinä ”World at Risk” julkilausumass kerrottu 2…josta Toinen olisi se Tappava…

   Aikaikkuna on ollut juuri se oikea…Toteutuksen suhteen…

   Tykkää

   • Jep, GPMB Annual report 2019:

    ”The United Nations (including WHO) conducts at least two systemwide training
    and simulation exercises, including one covering the deliberate release of a
    lethal respiratory pathogen.”

    Tykkää

 11. Tästä selviää sitten se…Kuinka KYLMÄverinen Tappaja…Mika”Mini Mengele” Rämet on….

  https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/7cf1d24c-c5aa-40b0-ba1e-04e0cc0a6422

  Rokotustutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet.

  ”Raskauden kulussa ei ole havaittu ongelmia”
  Vaikka mahdollisuus kuukautishäiriöihin on siis olemassa, raskauteen rokotteen ei pitäisi vaikuttaa. Tätä vahvistaa myös rokotettujen raskauden seuranta.

  – Raskaus itsessään on riskitekijä vakavalle koronainfektiolle, sillä raskauden aikana elimistön täytyy sietää vierasta kudosta, mikä vaikuttaa immuunijärjestelmään. Raskaana olevia on rokotettu paljon ja raskauksia seurataan.

  Raskauden kulussa ei ole havaittu normaalia enempää ongelmia. Rokotteen ei ole havaittu vaikuttavan sikiön kehitykseen rokotteen saaneilla ihmisillä, eikä myöskään tutkimuksissa koe-eläimillä.

  ———————————–

  Ainoa…Julkaistu seurantatutkimus osoitti…Että riski Keskenmenoon oli 82%….Piikityksellä…Ennen 20 raskausviikkoa…

  Sekä JutaLoistuubissa oli useita kommentteja ilmenneistä keskenmenoista Suomessa…Covid myrkkypistosten jälkeen…

  Liked by 1 henkilö

  • Koronarokotteen jälkeisiä kuukautishäiriöitä raportoitu runsaasti myös Suomessa
   Aiemmin koronarokotteen jälkeisiä kuukautishäiriöitä on raportoitu ulkomailla, nyt ilmoituksia on tullut Suomessakin.

   ”– Kuukautishäiriöistä on tullut viime aikoina runsaasti ilmoituksia, kertoo lääketurvallisuusyksikön päällikkö Liisa Näveri Fimeasta.

   Koronarokotteiden haittavaikutusilmoituksia kerätään lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimeassa. Kuukautishäiriöihin liittyviä ilmoituksia on tullut yhteensä yli 100 kappaletta. Häiriöiden laatu vaihtelee:

   – Kirjo on monenlainen: kuukautiset ovat olleet aikaisessa tai myöhässä, tavallista runsaammat tai jääneet kokonaan pois. Mitään yksittäistä ongelmaa ei ole noussut esiin muita enempää, kertoo Näveri.

   Kaikki kuukautisiin liittyvät ilmoitukset on luokiteltu lieviksi. Nyt tiedon keräämistä jatketaan. Epäselvää toistaiseksi on, aiheutuvatko kuukautishäiriöt rokotteesta vai eivät. Kuukautishäiriöiden yksi yleinen syy on esimerkiksi stressi.

   Myös muissa maissa on raportoitu koronarokotteen jälkeisistä kuukautishäiriöistä. Ruotsissa ilmoituksia on tehty noin 300–400, Tanskassa yli 1000.”

   https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/997698b1-2a36-4d7a-8a27-d3cb6fb094e2

   viittaa siihen, että raskaushäiriöitä saattaa ilmaantua näköpiiriin. Hedelmöityshoitobisnes kiittää.

   Miettikää, saatamme olla viimeinen suuri ihmisryhmä maailmassa, jos koronapiikin sterilisoiva vaikutus osoittautuu todeksi. Pitäisi alkaa näkyä 30 vuoden sisään.

   Liked by 1 henkilö

 12. THL hyödyntää edeltäjänsä KTL:n lailla Suomen neuvolajärjestelmää rokotetutkimusvärväyksessä.

  Tunnen joitain terveydenhuoltoalan immeisiä, ja muistan eräänkin, joka oli sydänjuuriaan myöten järkyttynyt sikainfluenssaepisodin jälkeen siitä, että ei voi luottaa esimiestensä antamaan tietoon ja ohjeistukseen. Potee nykyään rokotuskammoa so. kokee vaikeaksi piikittää lapsia. Erittäin mukava ja pro ihminen.

  Armeija on toinen nuorten vaaranpaikka. Näkemieni paperien perusteella tällä hetkellä armeijassa olevia alokkaita kiristetään tyyliin Ei piikkiä, ei lomia.

  Sikainfluenssaepidemian aikana ystäväni veli oli alokkaana. Heidät ”suojattiin” rokotteella. Sillä seurauksella että sen komppanian porukasta hieman yli puolet oli 6-8 viikkoa sairaslomilla — jotkut pidempäänkin — keuhko-oireiden sun muun vuoksi, mukaan lukien ystäväni veli. Veli kertoi, että sama kuvio ilmeni muissakin ryhmissä.

  Liked by 1 henkilö

 13. KOTIMAA YLE PERJANTAI
   
  Koronapotilaista valtaosa 19-39 vuotta
   
   
  Koronaepidemia leviää edelleen nuorten
  aikuisten keskuudessa.
   
  Husin alueella 36 prosenttia
  sairaaloiden vuodeosastoilla olevista
  koronapotilaista on ollut 19
  39-vuotiaita viimeisen kolmen viikon
  aikana.
   
  19-39-vuotiaiden ikäryhmässä 75
  prosenttia Helsingin ja Uudenmaan
  sairaanhoitopiirin vuodeosastolla
  olevista koronapotilaista on ollut
  rokottamattomia.
   
  Yhden rokotteen läpi sairastuneita on
  ollut 12,5 prosenttia ja kahden
  rokotteen läpi myös 12,5 prosenttia.

  ———————-

  KOTIMAA AVOINMEDIA LAUANTAI

  Ylen toimittajista valtaosa lasku ja
  kirjoitustaidottomia.

  Liked by 1 henkilö

  • Tärkein tieto puuttuu: paljonko on sata prosenttia? Jos vuodeosastoilla on 10 henkilöä, ja näistä 25% prosenttia rokotteen ottaneita, se olisi 2,5 henkilöä, ja jos näistä kymmenestä (100%) 36% on 19-39 vuotiaita, se on vajaa 4 henkilöä.

   Ilman päälukua prosenteista ei ole iloa, tietoja ei voi suhteuttaa.

   (AvoinMedia, kotimaa, lauantai)

   Tykkää

 14. 113 MTV 31.07. 07:00:13 MTV UUTISET Perjantai

  Koronataudista pitkäaikaisongelmia

  Helsingin sanomien merkittävä osa koronavirus taudin sairastaneista kärsii älyllisten kykyjen heikentymisestä vielä sen jälkeen, kun akuutit oireet ovat menneet ohi, esittää uusi brittitutkimus. Tutkimuksessa tarkasteltiin yli 80 000 ihmisen suoriutumista älykkyystestissä. Testi mittasi muun muassa muistia, tilallista hahmottamista ja kielellisiä taitoja. Ne vastaajista, jotka olivat sairastaneet korona virus taudin, pärjäsivät testissä keski määrin muita huonommin. Helsingin Sanomien mukaan myös Suomessa on saatu alustavia tutkimustuloksia, joiden mukaan reilu kolmasosa koronataudin sairastaneista kokee muutoksia kognitiivisissa kyvyissään.

  Tykkää

 15. 134 MTV 31.07. 07:00:16 MTV UUTISET Perjantai

  Rajoitushöllennykset lisää riskiä

  Tuoreen eurooppalaisen tutkimuksen mukaan rajoitusten, kuten maskisuositusten, höllentäminen lisää merkittävästi riskiä rokotteille vastustuskykyisten koronavirusmuunnosten syntymiselle. Tutkijoiden mukaan rajoitukset on syytä pitää voimassa siihen asti, kunnes kaikki ovat täysin rokotettuja. Tutkimuksen mukaan väestön nopea rokottaminen pienensi vastustuskykyisen virusmuunnoskannan syntymistä.

  136 MTV 31.07. 07:00:16 MTV UUTISET Perjantai

  Deltamuunnos flunssaa tarttuvampi.

  Koronaviruksen deltamuunnos on tarttuvampi ja murtaa todennäköisemmin rokotteiden tarjoaman suojan kuin viruksen aiemmat muunnokset, arvioi Yhdysvaltain tautikeskus. Medioiden haltuun saama sisäinen raportti kertoo, että deltamuunnos on yhtä tarttuva kuin vesirokko. Virusvariantti voi myös aiheuttaa enemmän vakavaa koronatautia kuin aiemmat muunnokset. Tautikeskuksen mukaan rokotuksia tulisi korostaa parhaaksi puolustukseksi deltaa vastaan.

  Tykkää

  • ”Tutkijoiden mukaan rajoitukset on syytä pitää voimassa siihen asti, kunnes kaikki ovat täysin rokotettuja.”

   Vertailuryhmäkö (rokottamattomat) pyritään poistamaan niin ettei rokotehaittavaikutuksia/niiden puuttumista voida seurata?

   Kukahan mahtoi olla tuon tutkimuksen rahoittaja? Pfizer?

   Tykkää

  • Kannattaa muistaa, että rajoitukset saatiin alkuun, koska tapauskuolleisuudeksi ennustettiin 3-4 %. Ja siihenkin torjunnaksi piti riittää 2 viikon sulku, jotta käyrää saadaan loivennettua.
   Alle 40 vuotiaille toteutunut tapauskuolleisuus on 0,2 %. Delttavariantti on mitä ilmisemmin tuotakin lievempi. Riski rokotehaitoista on niin suuri, että kenenkään alle 40 vuotiaan ei riskiryhmäläisen ei kannata ottaa rokotusta.

   Tykkää

   • Silminnäkijänä sanon, että riskiryhmäläisille riski koronapiikistä on niin suuri, ettei sitä kannata ottaa.

    Tykkää

   • Päättäjät tiesivät jo 3/2020 että kyseessä on influenssan tasoinen virus, mutta valehtelu jatkui ja jatkuu edelleen ja yritetään uskotella kansalle että tappavuus on 3-4%. Lukuhan oli Neil Fergusonin kynästä, joka jo ennestään tiedettiin erehtyneeksi laskelmissaan. Saksasta vuodettiin salaiset paperit josta selvisi että tiesivät tämän olevan kuin influenssa.

    Kaikki sulut ja rajoitukset ovat laittomia ja perusteettomia. Niillä halutaan ajaa pk-yritykset konkurssiin, samoin koko Suomi.

    Tykkää

  • Virus ei ole vaarallinen muille kuin rokotetuille. Muille on influenssan tasoinen, jopa lievempi. Moni kertoo sairastaneensa sen nuhaflunssana.

   Tykkää

 16. https://www.rt.com/news/530759-sweden-delta-masks-zero-covid-deaths/

  Ruotsin jääkiekko tunsi suuruuden nimeltä Anders ”Masken” Carlsson. Nyt Ruotsin terveydenhuolto tuntee suuruuden nimeltä Anders ”utan masken” Tegnell. Yhtä viileä kuin Mats Sundin, laittaisi epäilemättä argumenttinsa THL:n maalin yläpeltiin niin että kolisee.

  Normaali alkuhoito vuosikymmenien aikana hankitun virustietämyksen varassa takasi Ruotsille myös normaalin jatkon ja paluun normaaliin arkeen ilman paniikkia. Ruotsi ei uhrannut nuorten mielenterveyttä joukkohysterialle.

  Kuten brittikolumnisti Neil Clark äskettäin totesi, muulle EU:lle Ruotsia ei enää ole olemassa. Brittien liberaalimedialle Ruotsi oli pitkään ihannemaa jossa kaikki tehtiin oikein. Tämä on taakse jäänyttä aikaa, Ruotsia ei mainita missään, petturit prkl. Sama pätee Suomeen, koskaan ei naapurimaan arki ole ollut yhtä etäällä kuin nyt. Suomea kiinnostavat ties mitkä maat, usein sellaiset joista mitään ei tiedetä ja joista siksi voi heittää legendaa.

  Mutta on EU:ssa toinenkin maa, jossa viranomaiset ajattelivat oikein mutta poliitikot eivät kuunnelleet. Itävalta. Siellä maan terveysviranomainen on tehnyt yhteistyöta tutkija Joannidisin kanssa ja olisivat olleet hyvinkin valveutuneita, mutta politikot päättivät toisin. Kuulemma liittokansleri Kurz oli peloteltu jäykäksi Israelin johdon toimesta joka oli soittanut hänelle talvella 2020. Itävaltalaisen viranomaisjohtajan mukaan jos PCR-testiä ei olisi keksitty ei koko epidemiaa olisi noteerattu tavallisesta poikkeavana. (Katso haastattelu OVAL-mediassa saksaksi).

  Tykkää

  • Kyllä Israhell pitää huolta…JuutaLois veljesten rokote bisneksestä….

   Muistan lukeneeni että Isrealhell jäi joskus kiinni sterilöintiaineen sekoittamisesta shampooseen joka oli viety Egyptiin…Joten kokemusta löytyy…Alalta…Kuin alalta…

   Tykkää

 17. Yleisradion sensuuri jatkuu taas. Kaksi kommenttia, eikä kumpikaan mennyt läpi. Mitäköhän seuraavaksi pitäisi tehdä? Varmaan pitäisi lähettää lasku hukkaan menneestä kirjoitusajasta. Lakimiehetkin ottaa yli 300 €/h, joten mulle kuuluu jo useampi tonni.

  Tykkää

  • Printscreenit…Ja Eetteriin…Netistä löytyy palveluja..Jotka ottavat Niitä…ILOMIELIN Vastaan…

   Tekstin Copy/Pastaminen toimi myös…Olen varma että Niitä luetaan Ilomielin…Täälläkin…

   Kerran kun yhtä Mun kommenttia poistettiin..Lapin Kalevast koskien yhtä…Markku Mantila nimisestä Kusipääst…(…..Niitten tuleva Pääkusettaja…)..

   Ryhdyin Flodaaman sitä…Niitten keskustelupalstalle…Että Lapin Kakkaleva joutui kutsumaan jotain nettinörttiä viikonloppuna töihin muuttamaan niitten ohjelmistoa.. Että Rekisteröityneiltä kommentoijilta poistettiin suora pääsy keskusteluihin…ILMAN…Ennakkosensuuria…

   …Tehtaili vain Uusia tilejä sitä mukaa kuin Vanhat Bännättiin…!

   Tykkää

 18. KOTIMAA YLE LAUANTAI

  Nuorten koronarokotuksille kannatusta

  Ehdotus koronarokotusten
  laajentamisesta myös 12 15-vuotiaille
  saa laajaa kannatusta lain
  lausuntokierroksella. Lausuntojen
  antaminen päättyi perjantaina.

  Muun muassa suuret sairaanhoitopiirit,
  Helsingin kaupunki ja sosiaali- ja
  terveysalan ammattijärjestö Tehy
  pitävät asetusta kannatettavana.

  Rokotetta kannatetaan muun muassa
  siksi, että sen avulla voidaan katsoa
  vältettävän lapsiin ja nuoriin
  kohdistuvia rajoituksia.

  Asetuksen on määrä tulla voimaan
  elokuussa.

  ———————-

  KOTIMAA AVOINMEDIA. LAUANTAI

  YLE-Loisten eutanasialle kannatusta.

  Ehdotus eutanasiaruiskujen
  antamisesta YLEN toimittajille
  saa laajaa kannatusta 12 15-vuotiaiden
  keskuudessa

  Maan suuret sairaanhoitopiirit,
  Helsingin kaupunki ja sosiaali- ja
  terveysalan ammattijärjestö Tehy
  halutaan myös mukaan samaan järjestelyyn

  Asiaa kannatetaan muun muassa
  siksi, että sen avulla voidaan katsoa
  ehkäistävän lapsiin ja nuoriin
  kohdistuvaa väkivältaa

  Asetuksen on määrä tulla voimaan
  välittömästi.

  Tykkää

  • Todella yrittävät päästä vertailuryhmästä (rokottamattomat) toden teolla eroon. Olisihan se kiusallista, jos pysyvät terveinä.

   Somessa liikkuu huhua, että HUSin alueella on rokotehaitoista kärsiviä nuoria ja nuoria aikuisia jonottamassa.
   Jos näin on, mahdollisimman monen olisi syytä tulla julkisuuteen NYT ennen kuin terveydenhuolto ja päättäjät ehtivät aiheuttaa lisävahinkoa.

   Tykkää

 19. Helsingin Uutiset: Koronarokotteista satelee haittailmoituksia ennätystahtiin – ”Edes Pandemrixin kohdalla ei nähty vastaavaa” https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4241500

  ”Koronavirusrokotteesta on tullut Fimeaan ennätysmäärä ilmoituksia.

  – Niitä tulee ovista ja ikkunoista, valtavat määrät. Tämä on täysin ennennäkemätön tilanne, kertoo lääketurvallisuusyksikön päällikkö Liisa Näveri Fimeasta.

  – Juuri äsken juttelin yhden niitä käsittelevän henkilön kanssa ja hän kertoi, että eilisen jälkeen on tullut jo reilut 200 ilmoitusta.

  Ilmoitusmäärän räjähtäminen käsiin tuskin johtuu siitä, että haittoja olisi tavallista enemmän, Näveri arvioi.

  – Kyllähän me tiedämme, että nämä usein aiheuttavat kuumetta, käsikipua ja imusolmukkeiden turpoamista. Mutta ne ovat ohimeneviä eivätkä millään tapaa vaarallisia haittoja.

  Fimeassa arvioidaankin, että ihmiset yksinkertaisesti ilmoittavat koronarokotteiden haitoista innokkaammin kuin mistään muusta aiemmasta rokotteesta.

  – Edes Pandemrixin kohdalla ei nähty vastaavaa.

  Tilannetta selittänee Näverin mukaan se, että korona on niin jokapäiväisesti läsnä kaikkien elämässä ja rokotehaitoista puhutaan paljon.

  – Ihan konkreettinen esimerkki on, että viime aikoina mediassa ovat olleet esillä kuukautishäiriöt. Sen jälkeen kun niistä alettiin uutisoida, nimenomaan niistä on tullut valtava määrä ilmoituksia.

  Koronarokotteesta tehdään haittailmoituksia jopa tavallisimmista haitoista, jotka on lueteltu jo valmisteen tiedoissa. Tällaisia ilmoituksia ei tarvitsisi tehdä, koska ne ovat jo tiedossa.

  – Meille pitäisi ilmoittaa ennen kaikkea sellaisista haitoista, joita ei ole tunnistettu aiemmin.

  Uusien, aiemmin tuntemattomien haittojen tunnistaminen on haittailmoitusten idea, ei kaikkien mahdollisten haittatapausten tilastointi.”

  ———-

  — Haittailmoituksia tulee ovista ja ikkunoista, vuorokaudessa 200 kpl

  … nyt lapset ja nuoret piikille kipi kapi…tuote on tehokas ja turvallinen, tiedämme sen vaikka emme järjestelmällisesti kerääkään tietoja eikä meillä sen takia ole hajuakaan, kuinka yleisiä jotkin haitat ovat, heitämme vaan random-arvauksia kun koronatukimedia kysyy.

  Moni, jonka kuukautiset ovat menneet piikin jälkeen sekaisin, on lukenut lehdistä tai somesta sen olevan rokotehaitta ja he haluavat ilmoittaa kokemastaan haitasta viranomaisille. Viranomaiset eivät halua saada näitä tietoja, ja he käyttävät koronatukimediaa kertoakseen että älkää jumalauta vaivatko meitä saamillanne haitoilla, emme halua tietää täsmällisiä lukuja.

  Pfizer/BioNTechin kohdalla ei mainita kuukautishäiriöitä haittavaikutuksena https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/comirnaty-pfizer-biontech-
  eikä Modernan https://www.fimea.fi/web/guest/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/spikevax-moderna-
  eikä AstraZenecan https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/vaxzevria-astra-zeneca-

  Ei niitä mainita edes pakkausselosteessa.

  joten kuukautishäiriöt EIVÄT ole haitta, joka on tunnistettu aiemmin. Miten olisi voitukaan, koska kliiniset kokeet ovat edelleen kesken.

  Pakkausselosteessa kerrotaan haittavaikutuksista sentään tämä: ”Jotkin näistä haittavaikutuksista olivat hieman yleisempiä 12–15-vuotiailla nuorilla kuin aikuisilla.”

  Tykkää

 20. Pakkausselosteissa kerrotaan

  Pfizer/BioNTech ”Jotkin näistä haittavaikutuksista olivat hieman yleisempiä 12–15-vuotiailla nuorilla kuin aikuisilla.”
  https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=29864

  Moderna ”COVID-19 vaccine Moderna -rokotetta ei suositella alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille.” https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=29913&i=MODERNA+BIOTECH_COVID-19+VACCINE+MODERNA

  AstraZeneca ”Vaxzevria -­rokotetta annetaan vähintään 18-vuotiaille aikuisille. Vaxzevria -­rokotetta ei suositella alle 18-vuotiaille lapsille. Vaxzevria ­-rokotteen käytöstä lapsille ja alle 18-vuotiaille nuorille ei tällä hetkellä ole riittävästi tietoja saatavilla.”
  https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=29829

  mutta THL haluaa piikittää piltitkin.

  Tykkää

  • Lasten piikityksistä on tehty tutkintapyyntö poliisille. Sivistysmaissa, esim. USA:ssa nämä tutkintapyynnöt ovat laittaneet rokotukset jäihin. Suomihan ei ole ollut sivistysmaa enää aikoihin. Päättäjät rikkovat perustuslakia minkä ehtivät pääministerin johdolla, mm. laittomia ”elvytyspaketteja” ym. perustuslakivaliokunnan kiellosta huolimatta pm meni ja allekirjoitti sopimuksen, jolla tuetaan mm. suomalaisia 2,5 kertaa rikkaampia italialaisia.

   Tykkää

   • Aika sanattomaksi vetää tämä vastuuhenkilöiden huolellisuus ja vastuunkanto:

    Vesilahdessa rokotettiin perusterveitä 12–15-vuotiaita ilman virallista lupaa – lääkäri: ”Ihmisiä kun ollaan, virheitä tulee”

    Nuorten rokottaminen aloitettiin THL:n suosituksen perusteella, vaikka siihen tarvitaan vielä sosiaali- ja terveysministeriön ja valtioneuvoston lupa. Aamulehti soitti tartuntataudeista vastaavalle lääkärille Elina Tolvaselle.

    Vesilahdessa perusterveitä 12–15-vuotiaita nuoria rokotettiin ilman virallista lupaa. Asiasta kertoi ensin Ilta-Sanomat.

    Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) antoi 24. kesäkuuta suosituksen, että myös riskiryhmiin kuulumattomia 12–15-vuotiaita voitaisiin rokottaa. Vesilahdessa aloitettiin tämän perusteella rokotukset.

    Koronarokotukseen tarvitaan kuitenkin vielä sosiaali- ja terveysministeriön ja valtioneuvoston virallinen lupa.

    Tartuntataudeista vastaava lääkäri Elina Tolvanen muistelee, että virhe huomattiin 2. heinäkuuta ja että rokotukset keskeytettiin 14. heinäkuuta.

    Elina Tolvanen, miten virhe pääsi syntymään?

    – Ihmisiä kun ollaan, virheitä tulee
    . Muissa ikäryhmissähän tässä ei ole menty asetustasolle, joten valtioneuvoston asetus jäi huomaamatta. Sehän oli yksi rivi loppukappaleessa. Sen takia tässä tuli tulkintavirhe. Mutta erityistä harmia siitä ei tullut kellekään. Odotamme, että asetus tulee varmaan ensi viikolla, ja pääsemme siitä jatkamaan.

    – Virhe huomattiin kesä-heinäkuun taitteessa. Teimme aluksi linjauksen, että maito on maassa, virhe on tehty. Osa ikäluokasta on jo rokotettu, että jatkamme sillä. Ja oletimme, että asetus tulee, että siinä ei ole tapahtunut mitään. Joten kerkesi mennä pari viikkoa, ennen kuin me keskeytimme.

    Miksi ette keskeyttäneet saman tien rokotuksia?

    – Se onkin hyvä kysymys. Ajattelimme, että kun osa on jo kuitenkin ehditty rokottaa, linjausta ei voi oikein enää perua linjausta. Kävimme asiaa läpi ja totesimme, että on viisaampaa näin tehdä. Kun huomasimme virheen, ajattelimme, että vahinko on jo tehty, emmekä muuta linjausta. Päätöksenteko on välillä sellaista.

    Tekisittekö nyt toisin?

    – Jaa, vaikea sanoa. Ei varmaankaan. Se on jälkiviisautta.

    Kuinka monta perustervettä nuorta olitte ehtineet rokottaa?

    – Vaikea sanoa, koska meidän järjestelmämme ei anna suoraan sitä lukua. Meillä on 89 tähän ikäryhmään kuuluvaa rokotettu, mutta todennäköisesti osa näistä on riskiryhmäläisiä. Mitään haittaa ei ole tapahtunut. Toki se on aina tylsää, kun joutuu peruuttamaan jostakin.

    Kuinka suuri osa näistä 89:stä oli riskiryhmäläisiä?

    Oletamme, että suurin osa on riskiryhmäläisiä. Mutta emme pysty sitä mistään varmistamaan, ellemme käy yksilötasolla potilastietoja läpi. Ja siihen emme ole katsoneet tarpeelliseksi lähteä.

    Mitä seuraavaksi tapahtuu?

    – Ei mitään. Me odottelemme valtioneuvoston asetusta, joka oletettavasti on viranomaisen suosituksen mukainen. Kun saamme valtioneuvoston luvan jatkaa, asia on kunnossa. Ne, jotka ovat saaneet rokotteen, saavat sitten omassa aikataulussaan tehosteen. Kenenkään ei tarvitse hätäillä mitään.

    Joudutteko korvausvastuuseen?

    – Vesilahden vanhemmilta ei ole tällaisia pyyntöjä tullut. En usko, että joudumme [vastuuseen].

    Miten käy nuorten tehosterokotteiden?

    – Ihan normaalissa aikataulussa. He ovat saaneet kesä-heinäkuun taitteessa rokotteen, siitä 12 viikkoa. Oletamme, että asetus tulee ensi viikon aikana. Se on sitten voimassa, eikä muuta enää mitään heidän osaltaan.
    https://www.aamulehti.fi/koronavirus/art-2000008149995.html

    ——-
    Terveydenhuollon ammttitaidon kuva? Melko lailla oletuksia, huomaamattomuutta, silkkaa välinpitämättömyyttä ja myöntö, että kun virhe on tehty, jatketaan samalla linjalla. Ja oletetaan toiveikkaasti, ttä kenellekään ei koitunut harmia vaikka sitä ei mistään voi tietää.

    Tykkää

 21. KansanKusettajat Ottaa sitä "Poliittista"..."Vastuuta"...Ja Puhuu sitä"Muunneltua"..."Totuutta" sanoo:

  Riikka…Tällaista sitten tapahtuu kuin se käsite…Yhteis/Kollektiivinen Vastuu puuttuu…

  Silloin Kollegat valvovat toistensa Tekoja/Päätöksiä…Ja Tiedostavat sen että sormista läpi katsomalla Virheistä/Rikoksista…EI…Selviä…

  Se johtaa siihen että Ryhmässä on ENEMMÄN Silmiä ja AIVOJA…Selvittämään sitä Mitä on OIKEIN…ja VÄÄRIN..

  Silloin VIRHEISTÄ…Raportoidaan…Puututaan…ENNEN…Kuin NE tapahtuu…

  Kuten Yllä olevasta Jutusta voit Nähdä…Kun käsitys Yhteisvastuusta puuttuu…Myös käsite…HENKILÖKOHTAINEN Vastuu…PUUTTUU…!!

  Tykkää

  • Ja kuten Suorottalandiassa hoidetaan asioita…Tästä Rikoksesta tehdään Tietenkin se ennakkotapaus…Ja 2 Tehtyä Rikosta…Korjataan….3:lla Rikoksella…

   Tykkää

 22. Otetaan taas tarina Elävästä elämästä…Tuli käytyä yhdessä 50v juhlassa parisen vuotta sitten..Paikalla sattui olemaan yhden lapsuudenystävän jälkiloinen ja sen avomies…Molemmat olivat lähihoitaja..Olivat juuri saaneet…Ensimmäisen jälkiloisensa…

  Menin niitten pöytään varoittamaan Heidät rokotteista…Ja kertomaan niistä viimeisistä paljastuksista niitten ympärillä..Kuten Corvelvan löydöt…etc

  Pari tuntia ja Pari lasia myöhemmin…Mielenterveysongelmainen (Tosi) Miesoletettu tuli nyrkit pystyssä haastamaan riitaa…Ja syyttämään Minua jälkiloisensa vahingoittamishalusta…

  Tällaisissa käsissä Kansalaiset sitten olette kun käytte hakemassa hoitoa vaivoihinne…

  Tykkää

 23. Nuorten tehosterokotukset tehdään ihan ajallaan. Niin mutta kun tahallaan ja tietoisesti toiselle henkilölle terveydellisen haitan ja jopa kuoleman aiheuttaminen on rikolliat.Terveydenhoitohenkilökuntako ei muka olisi vastuussa? Kuulostaa ihan samalta kuin ”toteutimme vain käskyjä”.

  https://www.bitchute.com/video/jv3GSOcoIGCP/

  Tykkää

  • Tuo nätti brittidaami esittää asiansa selvästi ja perustelee hyvin. Paras journalismi tulee mediatalojen ulkopuolelta, ja tämä videon daami on mukana tekemässä sitä, kysymyssä oikeita kysymyksiä.

   Tykkää

 24. Kuinka kauan rokotetut elävät, kysytään seuraavassa artikkelissa?

  https://markneukirchen-politik.de/wie-lange-werden-die-geimpften-leben/

  Tämän näkee artikkelin mukaan rokotetun verestä. Esimerkiksi jos verikuva elektromiksoskoopilla katsottuna näyttää veren sisältävän 70% graphenoxidia, elinaikaa on vain kolme vuotta.

  Avoin medialta toivoisin tuon mRNA rokotteisiin liittyvän myrkyn( Graphenoxid) tarkempaa ” analyysia”.

  Globalistien ja Bidenin hallinnon kiire USA: ssa ( myös muualla maailmassa) saada väestöstä 100 % rokotetuiksi
  johtuu, nyt kun USAn rokotettujen todellinen määrä on jotakin 50 % paikkeilla,siitä että ”suuri kontrolliryhmä ”, ei rokotetut ilman haittavaikutuksia olisi todistamassa koronapiikkien ” myrkyllisyydestä”.

  Tykkää

  • AvoinMedia on tälläkin hetkellä/edelleen yksi henkilö eli minä, Johanna Lehtonen on yhä sairaslomalla, jonka kestosta ei ole tietoa. Teen minkä ehdin — mutta eihän se koskaan ole tarpeeksi.

   Tykkää

 25. Myös Suomi lienee sopinut että tarvittaessa muutetaan vaikka perustuslakia jos se on ristiriidassa Pfizerin kanssa tehdyn sopimuksen kanssa, joka myöntää firmalle täydellisen vastuuvapauden.

  “if there are any laws or regulations in your country under which Pfizer could be prosecuted, you agree to CHANGE THE LAW OR REGULATION to close that off.”

  https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/information-security-expert-on-revealed-pfizer-agreements-theres-good-reason-pfizer-fought-to-hide-the-details-of-these-contracts/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s