FDA hyväksyi kokeellisen REGEN-COVin

Yhdysvaltain lääkevalvontavirasto FDA on tarkistanut suosituksiaan koronaviruksen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

FDA on myöntänyt väliaikaisen hätätilakäyttöluvan (Emergency Use Authorization, EUA) REGEN-COV:ille so. casirivimabin ja imdevimabin yhteiskäytölle koronavirus-altistumisen jälkeiseen ennaltaehkäisyyn mutta myös hoitoon yli 12-vuotiaille ja yli 40 kiloa painaville vanhemmille henkilöille, jotka ovat antaneet positiivisen testituloksen.

Valmistetta saa käyttää vain koronavirukselle altistumisen jälkeiseen ennaltaehkäisyyn lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa sairaalahoitoon joutumisen ja kuoleman estämiseksi. Valmistetta saa käyttää vain henkilöillä, jotka eivät ole täysin rokotettuja (2 tai useampia annoksia) sekä henkilöillä, joiden ei odoteta kehittävän vasta-aineita rokotuksen jälkeen, ja jotka ovat olleet kontaktissa SARS-COV-2 -infektoituneiden henkilöiden kanssa, ja joiden altistumisvaara virukselle on suurempi kuten hoivakodeissa ja vankiloissa tapahtuu.

Lähikontaktiksi luetaan sellaiset henkilöt, jotka ovat olleet kuutta jalkaa (n. 1,8 m) lähempänä infektoituneita henkilöitä, kumulatiivisesti laskettuna yhteensä yli 15 minuuttia vuorokauden aikana.

REGEN-COV on Faasi3-koevaiheessa, ja hätätilakäyttölupa myönnetään tähän asti saatujen tulosten perusteella. Tulokset on vahvistettu RT-PCR -testillä.

Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC on ilmoittanut peruvansa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääketurvallisuusvirasto FDA:lle jätetyn koronaviruksen tunnistamiseen käytetyn RT-PCR -testiä koskevan hätätilakäyttölupahakemuksen: 31. joulukuuta 2021 jälkeen laboratorioiden on käytettävä virustestauksiin jotain muuta kuin RT-PCR -testiä. Testin vaihtaminen sellaiseen, joka kykenee erottamaan korona- ja influenssaviruksen säästää aikaa ja resursseja, CDC perustelee

REGEN-COV -piikin aiheuttamat lievät haittavaikutukset ovat samoja ja samankaltaisia kuin rokotteiden yleensä. Keskipitkän ja pitkän aikavälin haitoista tai yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa ei ole tietoa, koska kokeet ovat edelleen kesken. FDA suosittelee infuusion käyttöä piikittämisen sijaan.

Osa FDA:n ja CDC:n rahoituksesta tulee valvottavilta eli lääkeyhtiöiltä kuten EMAnkin rahoitus.

Lähde:

FDA (30.7.2021): FDA authorizes REGEN-COV monoclonal antibody therapy for post-exposure prophylaxis (prevention) for COVID-19

Artikkelikuva: FDA

13 comments

 1. Millä voisi perua massapsykoosin joka ihmisiä vaivaa? Koko koronahösstyksestä on tullut ”uskonto” jossa totuudella ei ole mitään merkitystä.

  Tykkää

 2. 99,7% SELVIÄÄ koronasta oli ROKOTETTUJA tai ei. Unohdetaan tämä hössötys ja palataan takaisin vanhaan kunnon ”ihmisen aiheuttamaan ” ILMASTONMUUTOKSEEN joka on Rockefeller Brothers Fundin 1970-luvulla keksimä ja RAHOITTAMA iltasatu.

  Liked by 1 henkilö

  • Yhdysvaltain hiilineutraaliusvirasto on komentanut viljelijät sakon uhalla palauttamaan hiilen maahan eli tuhoamaan sadot ja valuttamaan öljyt maahan. So green… Teettävät nälänhätää, ajattelen.

   Tykkää

   • Nälänhätää ovat teettämässä. Viljelijöille kuulema maksetaan siitä että tuhoavat satonsa, sekä USA:sta että UK:sta kuuluu tällaista, hallitus maksaa. Samat diipparit taustalla kuin koronatyranniassakin. Ja meidän rikollinen hallitus ajaa diippareiden tavoitteita.

    Tykkää

 3. Rokotepassin lisäksi tullaan vaatimaan INTERNET-PASSI. Kiina-tyyliseen SOSIAALISTEN PISTEIDEN järjestelmään liitetätään käyttäytyminen netissä, pankkitili sekä ROKOTESTATUS. Kaikki on digitaalisessa KONTROLLISSA. On digitaalinen blockchain-pohjainen KESKUSPANKKIRAHA. DIGITAALINEN IDENTITEETTI. ID2020 hankkeessa ovat mukana Accenture, Microsoft, Rockefeller Foundation, MasterCard, IBM, MIT SafePaths ja Bill GATESIN GAVI-rokoteallianssi. Käteisestä luovutaan. Syntyy TERVEYDEN ja RAHAN konvergenssi. TÄYDELLINEN KONTROLLI. Ihmisestä tulee QR-koodi. Tästä on kyse kun puhutaan ROKOTUKSISTA ja ROKOTEPASSEISTA.

  Tykkää

  • Italiassa näkyvät osoittavan mieltään valtion tv-aseman (”Yle”) ulkopuolella. Jos ovat Italiassa yhtä huonoja huomaamaan mitä toimituksen pihalla tapahtuu, niin…
   Luulisin tosin, että kaupallisista italialaisista asemista ainakin joku uutisoi.

   Pitäisikö tätä kokeilla Suomessakin? Ja hoitaa tietenkin itse uutisointi 😀

   Tykkää

 4. Sensuuri jyllää täysillä liittyen rokotetutkimuksiin: käytän DuckDuckGo:ta tiedon hakuun mutta uteliaisuuttani vertaan joskus hakutuloksia Googlen vastaaviin. Hakusanoina ’genotoksikologia rokotetutkimus’ DuckDuckGo:sta hakutuloksia tuli useita. Miksen ole yllättynyt; Google tarjoaa vain yhden kuvan, joka linkittyy rokotetutkimuskeskukseen.

  Tykkää

 5. milloin aloitetaan keskustelu grafeenioksidista, tuosta rokotteen salaisesta osasta? odotamme innolla nohynekin ilmoitusta—-voipi tulla pitkä odotus? kannattaa katsoa Karen Kingstonin haastattelu, poikkeaa THL:n horinoista,,,

  Tykkää

 6. Juuri uutisista Lintilä korona passit tulevat syyskuussa. Ja ihmiset pannaan pelaamaan rokotteilla VENÄLÄISTÄ RULETTIA ja kohta ollaan pakottamassa rokottamattomat kuin rulettiin mukaan

  Tykkää

  • Lienee päivän selvää, että jos joku pakottaisi hallituksen jäsenet pelaamaan Venäläistä rulettia kuudesti laukeavalla revolverilla, tulisi siitä tuomio, vaikka patruuna ei sattuisi kenenkään kohdalle. Missä kohdassa menee raja sallitulle riskille? Riittääkö, jos hypoteettisesti revolverissa olisi 99 tyhjää ja yksi patruuna? Entä jos otetaan jo kolmas pelikierros ja tuuri loppuu kesken? Tulisiko isompi tuomio?

   Entä jos revolveri korvataan injektioruiskuilla, josta tilastollisesti tiedetään, että varmuudella tietty osa kuolee tai saa pysyviä vakavia vammoja? Varmasti tulisi tuomio, jos joku menisi pakkorokottamaan hallituksen jäseniä, vaikka ruiskussa olisi pelkkää suolaliuosta.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s