Israel: Kolmannen k-piikin ottaneita sairastui Covidiin

The Times of Israel uutisoi neljäntoista israelilaisen sairastuneen Covid-19 -tautiin huolimatta ottamastaan kolmannesta koronapiikistä. Kaksi kolmannen piikin ottaneista on joutunut sairaalaan. Asiasta kertoi ensimmäisenä Kanava12 pohjaten Israelin terveysministeriön omaan dataan.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, saivatko kolmasti koronapiikitetyt tartunnan ennen vai jälkeen koronapiikin. Sairastuneista 11 oli yli 60-vuotiaita ja loput kolme immuunijärjestelmän häiriöistä kärsiviä alle 60-vuotiaita.

Ministeriö sanoo, että kolmannen koronapiikin tehokkuudesta ei voi tehdä johtopäätöksiä näin pienen datan perusteella. Noin 420 000 israelilaista on ottanut kolmannen annoksen kokeellista, testivaiheessa olevaa koronapiikkiä, joten dataa saattaa kohdakkoin olla tarpeeksi.

Datan keruu on Israelille pakko, sillä Israel teki edellisen hallituksen aikana Pfizer/BioNTechin kanssa kassakaappisopimuksen, jolla se myi väestönsä lääkeyhtiön koronapiikkien kokeilualustaksi.

Our World in Data -sivuston mukaan koronapiikkikattavuus Israelissa on 62%. Israel aloitti koronapiikitykset 19-20. joulukuuta 2020.

Israel: vahvistetut uudet tapaukset per miljoona henkilöä. Punainen viiva = koronapiikitysten aloittaminen.
Israel: vahvistetut koronakuolemat per miljoona henkilöä. Punainen viiva = koronapiikitysten aloittaminen.

Times of Israel kertoo hallituksen olevan eri mielinen siitä, pitääkö nousevien tartuntalukujen takia mennä taas sulkutilaan (lockdowns). Osa ministereistä on sitä mieltä, että koska sulkutiloista ei ole tähänkään asti datan perusteella ollut hyötyä tartuntojen pysäyttämisessä, sulkutilat pitäisi pudottaa keinovalikoimasta taloudelle ja ihmisille vahingollisina. Hamad Amar valtiovarainministeriöstä huomautti Australian menneen kahdeksanteen sulkutilaansa, mutta tapausmäärien olevan siitä huolimatta nousussa.

(Tapaus tarkoittaa positiivisen testituloksen antanutta; henkilö ei välttämättä ole sairastunut, sairastumassa tai tartuttava.)

Osa ministereistä kannattaa sulkutiloja ja rokottamattomien hoputtamista piikille.

Kommentti:

Twitteristä löytyy (toistaiseksi) Israelin Kanavalla 13 lähetetty, englanniksi tekstitetty haastattelu, jossa tri Kobi Haviv kertoo kuinka on jouduttu avaamaan lisäosastoja sisään tuleville Covid-19 -potilaille. Vakavista tapauksista 95% on rokotettuja, ja 85-90% sairaalaan joutuneista on ”täysin suojattuja” (2 annosta).

Myös Kanava10 on uutisoinut aiheesta.

Saivatko kolmasti koronapiikitetyt tartunnan ennen vai jälkeen koronapiikin? Jos ennen, se viittaa siihen että 2 annosta ei suojaa ja/tai että teho hiipuu, ja että 2 annosta ei suojaa mahdollisilta varianteilta.

Jos jälkeen, se viittaa siihen, että kolmekaan annosta ei suojaa tältä tartuntataudilta, josta 99,98% selviää ilman koronapiikkiäkin. — Joten miksi hoputtaa rokottamattomia piikille?

Lähde:

Times of Israel (8.8.2021): TV: 14 Israelis who got 3rd shot later infected with COVID-19

13 comments

 1. Rokote­asiantuntija pettyi löytäessään härskin lapsiin kohdistuvan vale­kampanjan – toivoo vanhempien keskustelevan lastensa kanssa
  Taas tämä nauretavuus
  että* suomessa *esitetään *vain*korona viiruksesta oikeaa tietoa
  Tampereen yliopiston rokotetutkimuksen johtaja Mika Rämet
  *Oikeaa tietoa* koronavirusrokotuksista ja -*rokotteista löytyy THL:n sivuilta.*
  THL än luotettavuus öööö
  Apulaisoikeusasiamies: THL ja STM rikkoivat lakia
  65–69-vuotiaiden Astra Zeneca -rokotuksissa –
  Apulaisoikeusasiamies Maija Sakslinin mukaan osa 65–69-vuotiaista jäi keväällä
  ”Astra Zeneca -***loukkuun*** kun osa kunnista mielsi THL:n ohjeistuksen määräykseksi ja rokotti ikäryhmää vain Astra Zenecalla. Sakslinin mukaan THL:n ja STM:n toimet johtivat ikäryhmän syrjivään kohteluun.
  Tämä juttu on juuri sitä kun THL Ei välittäyt tippaakaan
  Astra Zenecalla rokotettujen haitta vaikutuksista ympäri eurooppaa
  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/astra-zeneca-rokotuksia-keskeytetty-eussa-ilmoitettu-22-veritulppaa-noin-kolmella-miljoonalla-rokotetulla/74785be5-4858-4abe-9156-22a30d6dd326
  2
  Ensin varoitetaan ja sitten suositellaan siis mitä ,,,,,THL
  11.3.2021 IS-ymm
  Astra Zeneca -rokotuksia keskeytetty –
  EU:ssa ilmoitettu 22 veritulppaa noin kolmella miljoonalla rokotetulla
  THL 22.4.2021 YLE
  Toivomme kansalaisten** ymmärtävän**, että Astra Zeneca on hyvä, *turvallinen*
  ja tehokas rokote. Ei ole suurta huolta sen asian suhteen, THL Kuitto sanoo.
  Apulaisoikeusasiamies Maija Sakslinin mukaan osa 65–69-vuotiaista jäi keväällä
  ”Astra Zeneca -THL KOE ELÄIN ***loukkuun***
  MUTTA SILTI TÄNÄÄN POKKANA Joku SDP viher Vasuri lääkäri tampereelta
  Rokotetutkimuksen johtaja Mika Rämet
  *Oikeaa tietoa *koronavirusrokotuksista ja -rokotteista löytyy *THL:n sivuilta*
  Kun 12-15 vuotiata lapsia aletaan rokottamaan
  THL VARMALLA FAKTA Asiantuntemuksella ja suosituksilla
  Huuu Kylmää sydäntä
  Oikeaa tietoa *koronavirusrokotuksista ja -rokotteista löytyy *THL:n sivuilta*
  ja muistakaa nyt suomalaiset *ei mistään muualta*
  Sori jos epäilen THL ää Syystäkin fakta pohjalta,
  https://yle.fi/uutiset/3-11896455

  Tykkää

 2. Jaettavat rokotteethan on testiversioita eikä niiden toiminnasta eikä vaikutuksista ole mitään tietoa. Edes eläinkokeita ei ehditty tekemään edes auttavasti ja nyt rokotteet on väestöllä kokeiltavana. Muutaman vuoden aikana selviää sivuvaikutukset ja mihin rokotteet auttaa(tai auttaako ne mihinkään).

  Itse en vielä ole tähän rokote/lääkekokeeseen lähtenyt mukaan…

  Tykkää

 3. ISLANTI tiedottaa: ROKOTTEILLA ei saavuteta LAUMASUOJAA. COVAXin taustalla ovat GAVI, WHO ja Wellcome Trustin perustama CEPI. CEPIin kuuluvat myös Bill & Melinda Gates Foundation ja WEF. Upporikkaalla Wellcome Trustilla on hallituksensa kautta yhteydet seuraaviin toimijoihon: MIT, Morgan Stanley, Guardian Media Group, Prince of Wales Foundation, State Street Corporation, Oxford University, UNICEF, Kofi Annan Foundation, WHO, World Bank. HYDROGEELI ja GRAFEENI liittyvät ROKOTUKSIIN kuten myös NANOROBOTIT ja 5G. Kyse on injektoitavista itsestään kokoovista SIRUISTA joilla vaikutetaan AJATUKSIIN. Kolmas rokotuskerta ja boosterit tarvitaan jotta ihmisiin saadaan riittävästi GRAFEENIA.

  Liked by 1 henkilö

 4. Käyristä pitäisi jo tyhmänkin nähdä, että rokotus aiheuttaa taudin. Vaikka juuri rokotettu ei olisikaan se sairastunut, niin rokotettu voi vuotaa jotain patogeenia, kuten mRNA:n valmistamaa piikkiproteiinia, joka taas aiheuttaa keuhko-oireita toisissa ihmisissä.

  Tykkää

  • Juuri näin! Milloin ne myöntävät tai tajuavat että oireet tulevat rokotteesta. Kun piikillä työnnetään kroppaan ainetta joka aikaansaa elimistön täyteen piikkiproteiinia, niin pakosti sairastuu. Piikkiproteiini on juuri se vaarallinen patogeeni joka aiheuttaa elinvauriot ja aivovauriot ja kaikki oireet.

   Ihmisiä sairastuu rokotteesta ja selitellään jollain delta-variantilla. Ei voi olla varianttia koska alkuperäistäkään virusta ei ole pystytty todistamaan olevan olemassa. Mutta aivopestylle kansalle menee täydestä kuin häkä.

   Sen takia koronarikesakkoja ympäri maailmaa on peruttu, koska valtiot eivät pysty todistamaan koronaviruksen olemassaoloa, joten mitään rajoituksia ei tarvita. Kyseessä on flunssa, influenssa jotka testattu väärennetyllä PCR-testillä joka on kalibroitu löytämään tavallisia flunssaviruksia, juuri siitä syystä että koronavirusta ei ole olemassa.

   Sen takia CDC ja FDA ovat myöntäneet että PCR-testeillä ei tee mitään. Suosittelevat jotain vaihtoehtoista testiä ensi vuoden alusta. Siihen saakka feikkaillaan positiivisia tuloksia tällä kelvottomaksi todetulla menetelmällä.

   Jos kaikki ihmiset tajuaisivat mikä kusetus on menossa, riisuisivat maskit ja lakkaisivat käymästä testeissä, voitaisiin palata normaaliin arkeen. Koronatyrannia jatkuu jos ihmiset eivät herää vastustamaan sitä. Muualla Euroopassa kansa marssii miljoonittain kaduilla harva se viikonloppu. Meidän valtamedia ei puhu eikä pukahda näistä, luulevat että pystyvät pimittämään kaiken tiedon.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s