Piikkipaniikkia isissä ja äideissä

Toimittajaystäväni Pohjois-Savosta otti yhteyttä, kertoi, että monet alueen vanhemmista pelkäävät päästää lapsiaan kouluun, koska Sanna Marinin (sdp) hallitus on hyväksynyt 12-15 vuotiaiden lasten koronapiikitykset alkaen 9. elokuuta 2021. Lapset on tarkoitus piikittää kokeellisella, testivaiheessa olevalla Pfizer/BioNtechin mRNA-geeniteknologiapiikillä; valmisteella on eräkohtainen, väliaikainen hätätilakäyttölupa. Kliiniset kokeet valmistuvat joulukuussa 2023.

EU Clinical Trials Register: kaksi aikuisia koskevaa meneillään olevaa kliinistä koetta, ei tuloksia saatavilla. Lapsia koskevia kokeita ja koetuloksia ilmoitettu nolla.

Uuden asetuksen mukaan vanhempien/huoltajien suostumusta ei tarvitse kysyä. ”Alaikäinen voi itse päättää koronarokotteen ottamisesta, jos terveydenhuollon ammattilainen katsoo, että hän ikänsä ja kehitystasonsa perusteella kykenee päättämään hoidostaan.

Info.Finland -sivusto kertoo, että ”Suomessa alle 18-vuotiaat ovat lapsia”, mikä tarkoittaa että alaikäinen on juridisesti vajaavaltainen. Alaikäisen vanhemmilla/huoltajilla on lastensa kasvatusvastuu ja oikeus päättää perheen hankinnoista. Koska koronapiikki on testivaiheessa oleva kokeellinen tuote, joka saattaa olla lapsen terveydelle ja tulevaisuudelle vaarallinen, ei ole oikein sivuuttaa vanhempia tällaisessa asiassa — heillehän jää kuitenkin koronapiikistä mahdollisesti vammautuneen lapsen hoitaminen loppuiäkseen.

Lasten huolto ja hyvinvoinnista huolehtiminen määritellään lainsäädännössä selkeästi huoltajien tehtäväksi. Siten ”valtion on kunnioitettava vanhempien tai muiden lapsen huoltajien vastuuta, oikeuksia ja velvollisuuksia lapsen kasvatuksessa.” (Lasten oikeuksien sopimus, 5. artikla)

Koronapiikityksen suostumuslomakkeessa ei ole lainkaan kiellon mahdollistavaa osiota, pelkkä suostumus-mahdollisuus. Siinä ei myöskään kerrota, että Comirnaty on testivaiheessa oleva kokeellisen teknologian tuote, jonka valmistaja on vapautettu vastuusta haittavaikutusten suhteen, ja että vakuutusyhtiöt eivät korvaa mahdollisia haittoja koska tuote on kokeellista teknologiaa.

”Rokote” on vapaaehtoinen, koska kansainväliset sopimukset, joihin Suomi on sitoutunut, kieltävät pakottamasta osallistumaan ihmiskokeeseen. Lasten huoltajien onkin hyvä tehdä jälkikasvulleen selväksi, että he saavat kieltäytyä piikistä. Koulun terveydenhoitajalle, rehtorille ja luokanvalvojalle voi lähettää sähköpostiviestin, jossa kielletään lapsen rokottaminen, ja pyytää vastaanottokuittaus viestiin. Koronapiikityksen ja -testaamisen kieltoon on olemassa myös valmis pohja, jota voi käyttää.

Lasten piikitykselle ei ole perusteita

Yle uutisoi helmikuussa 2021 lasten koronapiikityksistä niiden voivan alkaa muutamien ehtojen täyttyessä. Ehdot olivat

 1. Koronaviruksen aiheuttama tauti on lapsilla vakava
 2. Rokote estää hyvin tartuttavuutta
 3. Rokotteen antama suoja on pitkäaikainen
 4. Rokote osoitetaan turvalliseksi.

Mikään ehdoista ei ole täyttynyt.

Vanhempia on kielletty, toimittajaystäväni kertoi, tulemasta koulun alueelle. Vain etäyhteydenpito koulun suuntaan on sallittua.

Vanhempien kesken on kuulemma ollut puhetta lasten siirtämisestä kotiopetukseen, kunnes hallituksen ja THL:n aiheuttama vaaratilanne lasten osalta väistyy.

Ilmoitettujen haittavaikutusten suuri määrä huomioiden vanhempien kauhu on aiheellista.

Artikkelikuva via Flickr + Aldric Rodríguez, kuvan käsittely RS

LISÄTTY 9.8.2021 klo 20:01 kuvakaappaus Iltalehden jutusta.

29 comments

 1. Tyrannit eivät synnyttä TYRANNIAA vaan TOTTELEVAISUUS. Nyt alkaa olla JOUKKOTOTTELEMATTOMUUDEN PAIKKA. Mitään LÄÄKETIETEELLISTÄ perustetta ylläolevalle toiminnalle ei ole. Koska kukaan ei tiedä ROKOTUSTEN PITKÄAIKAISVAIKUTUKSIA pitäisi olla enemmän kuin varovainen. Suomessa olisi nyt tilaa PUOLUEELLE joka selkeästi vastustaa ”ROKOTUKSIA” ja SIRUTUKSEEN johtavaa ROKOTEPASSIA joka on PERUSTUSLAIN ja EUROOPAN NEUVOSTON vastainen. HALLITUS, STM ja THL toimivat edesvastuuttomasti ja ovat mitä ilmeisemmin maamme ULKOPUOLISTEN tahojen kuten WEF:n ja YK:n ohjauksessa.

  Tykkää

 2. Eikö olisi oikein ja vastuullista että valtio takaisi vakuutuksen kaikille jotka valtio haluaa näillä myrkyillä piikittää? Eli jos/kun tulee pitkittynyt haitta tai jopa elinikäinen vamma, kuolemasta puhumattakaan kahden-kolmen vuoden sisällä tämän puolipakotetun kansanmyrkytyksen jälkeen niin valtio joutuu tämän korvaamaan TUNTUVILLA korvauksilla. Vammautuneesta lapsesta pari miljoonaa euroa, kuolleesta lapsesta 10 miljoona euroa, vammautuneesta/kuolleesta vanhemmasta lapsille elatus 18 ikävuoteen saakka jne jne. Nythän se on niin että lääketehtaat ja noitatohtorit SEKÄ valtio eivät ole vastuussa YHTÄÄN MISTÄÄN, mutta HE ovat ne jotka tätä hidasta kuolemaa jokaiselle tuputtavat. Minä otan tuon tappopiikin vaikka 5 kertaa jos valtio huolehtii perheeni elatuksesta vammautumiseni/kuolemani jälkeen.
  Mitä sanoo Sanna ja Petteri tähän? Onko ROHKEUTTA? Ja ellei ole, miksi ei? Te tätä haluatte, emme me.

  Tykkää

  • Suomi on ottanut korvausvastuun lääkeyhtiöiden puolesta kuten sikainfluenssankin aikaan. Se ei merkitse mitään. Tiettävästi osa vuonna 2009 rokotehaitan saaneita odottaa edelleen korvauspäätöstä.

   Tykkää

   • Niinpä niin.

    ”Koronarokotteen valmistajalla on tuotevastuu, mutta valitettavasti rokotteen ollessa vielä testausvaiheessa tätä vastuuta ei ole. Vakavien haittojen varalle Suomessa on olemassa potilasvahinkolaki, jota ei tässä tapauksessa voi kuitenkaan noudattaa.
    Jokainen ottaa rokotteen omalla vastuullaan.”
    -23.4.2021 ylilääkäri Hanna Nohynek, THL”

    Tykkää

  • Minulle ei ole olemassa hintaa jolla myisin oman henkeni tai terveyteni, tai kenenkään läheiseni henkeä tai terveyttä. Myrkkypiikkiä en siis ota mistään hinnasta!

   Tykkää

 3. Minä pitäisin lapset poissa koulusta niin kauan kunnes rokotukset on ohi! En ottaisi riskiä että joku painostaa ottamaan tämän myrkkypiikin. Sääliksi käy lapsia joiden vanhemmat ovat aivopestyjä koronalahkoon.
  USA:ssa jo 14 lasta, 12-17 vuotiaista on kuollut rokotteeseen, ja 397 lasta on saanut sydäntulehduksen:

  https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/cdc-397-children-suffered-heart-inflammation-after-covid-19-vaccine_3928019.html

  Tykkää

 4. Laki suojelee lasta, asetuksella ei voi kumota lakia.

  Lasten Rokotuksissa On Oikeudellisia Ongelmia
  Posted byMätthaüsen2021-08-07Posted inUncategorized
  Lasten rokottaminen puuttuu perustuslailla säädettyyn oikeuteen koskemattomuudesta.

  Lapsen suostumus
  Koskemattomuus
  Vakavat haittavaikutukset
  Perusoikeudet

  Koulujen alkamisen lähestyessä hallitus on ryhtynyt toimiin asetuksen säätämiseksi 12 – 15 -vuotiaiden rokottamisesta koronaa vastaan. Samaan aikaan eduskunnan apulaisoikeusasiamies on kritisoinut valtion viranomaisten toimintaa laillisuuspuutteista. Samaa ongelmaa laillisuuden näkökulmasta on myös lasten rokottamisissa.

  LASTEN rokottaminen puuttuu perustuslailla säädettyyn oikeuteen koskemattomuudesta. Jotta perusoikeuteen voitaisiin puuttua, pitää asiasta aina päättää lailla, asetus ei ole siihen tarkoitukseen riittävä.

  https://n0llat0leranssi.wordpress.com/2021/08/07/lasten-rokotuksissa-on-oikeudellisia-ongelmia/

  Liked by 1 henkilö

  • Prof. Tapio Puolimatkalla erittäin hyvä kirjoitus Seurakuntalainen-lehdessä aiheesta:

   ”Suomen valtion hyväksymä Yleissopimus ihmisoikeuksien ja ihmisarvon suojaamiseksi biologian ja lääketieteen alalla, artikla 5 toteaa: ”Terveyteen kohdistuva toimenpide voidaan suorittaa vain, jos kyseinen henkilö on antanut suostumuksensa vapaasta tahdostaan ja tietoisena kaikista asiaan vaikuttavista seikoista. ]Kyseiselle henkilölle on annettava etukäteen asianmukainen selvitys toimenpiteen tarkoituksesta ja luonteesta sekä sen seurauksista ja riskeistä.” [14]”

   https://www.seurakuntalainen.fi/blogit/lasten-koronarokotusten-perustelut-horjuvat/

   Jotenkin epäilen, että koulussa kertoisivat piikin kokeellisesta luonteesta tai että lapsi voi vammautua tai kuolla seurauksena, ja ettei kukaan sitten ole siitä vastuussa.

   Tykkää

   • Eivät ole kertoneet Suomessa aikuisillekaan. Siinäkin asiassa rikottu perustuslakia, ihmisoikeuslakeja sekä Nurnbergin sopimusta. Tuskin monikaan olisi piikin ottanut, jos olisi kerrottu että tiedetään sen aiheuttavan jopa 110 erilaista sairautta, 50% todennäköisyydellä aivorappeumasairauden, ja lisäksi kuolema on hyvin mahdollinen myös.

    Tykkää

   • Tällä varsin asiapitoisella videolla lääkäri Sherri Tenpenny kertoo vuosien mittaisesta tutkimustyöstään rokotteiden parissa sekä siitä, minkälaisia katastrofaalisia ja peruuttamattomia tuhoja tämä uusi kokeellinen koronarokote voi saada aikaan ihmisen elimistölle. Tämä kokeellinen koronarokote voi lääkäri Tenpennyn mukaan siirtyä jopa osaksi ihmisen DNA:ta niin, että rokotteen sisältämä koodi koronaviruksen piikkiproteiinia vastaan tulisi liittymään jopa osaksi ihmisen omaa geeniperimää.

    Tenpenny kertoo myös videolla ÄÄRIMMÄISEN HÄLYTTÄVISTÄ tutkimuslöydöksiä tähän piikkiproteiinin vasta-aineeseen liittyen. Kalifornialainen arvostettu tutkimusryhmä löysi koronarokotteen piikkiproteiinitutkimuksissaan äärimmäisen pelottavia ja karmeita löydöksiä sen suhteen, kuinka tämä piikkiproteiinin vasta-aine sai suurimman osan testattavista ihmiskudoksista, eli yhteensä 28/55 testattavaa kudostyyppiä, mukaan lukien 3-4 aivoissa olevaa kudosta, hyökkäämään itse itseään vastaan. Kyseessä on siis todellinen ja hirveä autoimmuunisairauksien aiheuttaja!

    https://rapsodia.fi/laakari-sherri-tenpenny-koronarokotteet/

    Tykkää

 5. WEF:n sätkynukkehallitus ajaa ilmeisesti Klaus Schwabin tavoitteita, depopulaatiosta:

  KLAUS SCHWAB KIRJASSAAN THE GREAT RESET:

  ”Vanhusten ja kuolemaan johtavaa sairautta potevien tappaminen (eutanasia) tulee olemaan pakollista… …Ainakin 4 miljardia ”hyödytöntä syöjää” hävitetään maan päältä vuoteen 2050 mennessä. Se saadaan aikaan erinäisillä sodilla, nopeasti ihmisiä lahtaavilla suunnitelluilla epidemioilla, sairauksilla ja nälänhädän avulla. Ensikädessä valkoihoisten kansojen ruoansaanti ja muut hyödykkeet pidetään minimitasolla, ja sitten samaa tehdään muille roduille. Tämä ei koske eliittiä.

  Teurastamme Kanadan, Euroopan ja USA:n väestöä nopeammin kuin muita kansoja, kunnes maailman väkiluku saavuttaa paremmin hallinnoitavan 1 miljardin määrän. Puolet näistä olisivat Kiinasta ja Japanista, koska näitä kansoja on tyrannisoitu vuosisatoja, ja ovat tottuneet tottelemaan auktoriteetteja ilman vastalauseita. Ajoittain saapuu synteettistä nälänhätää yms, jotta ihmiset muistaisivat että heidän olemassaolonsa on 300-Komitean armolahjoista riippuvainen..”

  Tykkää

  • Tänään juuri ministeri Ohisalo vaati maataloudelle ilmastotoimia. Turvepellot takaisin suoksi ja saadaan se nälänhätä Suomeenkin.

   Suomen matu-politiikka on varmasti nostanut ilmastopäästöjä enemmän, kuin maataloudesta voi kuuna päivänä leikata.

   Kuuliaiset suomalaistytöt saadaan rokotuksilla mahoiksi ja ulkomaalaiset tekee 5-6 kersaa heti kun eka pillukarva näkyy. 2050 voi hyvinkin olla, että suomalaiset on vähemmistössä omassa maassaan.

   Bill Gates on nykyisin kuulemma suurin viljelysmaan omistaja Yhdysvalloissa. Helpottaa kovasti nälänhädän luomista ja hinnankiskontaa.

   Tykkää

 6. Onko laitonta estää laittoman päätöksen täytäntöönpano? Muuttuuko poliisi laittomaksi, jos se suojelee laittomia päätöksentekijöitä?

  Tykkää

 7. Oikeastaan kysymyksesi, …muuttuuko poliisi laittomaksi ? taitaa olla ” naivi”,koska poliisi ei ole ” meitä kansalaisia” varten tai puolusta kansalaisia, vaan päätöksentekijöitä varten” kulloistakin” yhteiskuntajärjestystä säilyttämässä.

  Olisikohan muuten myös naivia kysyä , onko Suomen armeija kansalaisia, kansaa varten ja rokotetaanko se nyt ” pois” kansalaisten puolesta taistelijoina?😊

  Tykkää

 8. Voiskohan nohynekiin työntää 20 piikkiä ja lähettää sinne mistä on tullut? Toi kerpeleen puliveivari ei ole edes pyytänyt anteeksi narkolepsiaa, jatkaa samaa paskaa nyt nuorilla. Aikamme suurin testaaja. Onneksi mannerheimintiellä riittää lyhtypylväitä, kun rähinä alkaa. PRKL.

  Tykkää

  • Rokotevaurioisten lasten äidin, kokemusasiantuntija Elina Vuorenmaan (toistaiseksi sensuroimaton) haastattelu

   —–
   Jassoo, Piilaakson tyrannin kätyrit iskivät ja poistivat videon.

   Tykkää

   • …kun linkittää johonkin JuutaLois tuubi videoon…joka on vaarassa hävitä alta aikayksikön…Niin kannattaa lisätä mukaan sen otsikko…niin voi yrittää hakea sitä muualta…

    Tykkää

 9. Hah… World Economic Forumin propagandaosasto ei ollut jaksanut herätä tänään töihin kuudelta aamulla ja jäivät pahasti alakynteen informaatiotilan hallinnasta. Myöhemmin ovat epätoivoisena yrittäneen sotkea keskustelua floodaamalla mössöä.
  https://yle.fi/uutiset/3-12052527

  Toiseksi, rokotefanaatikot näyttävät vaativan hyvin usein laittomia toimenpiteitä, kuten vapaudenriistoja ja kiristystä heidän agendansa tueksi. Ilmiantamalla näitä laittomuuksia lyhyt perustelu saatteena näyttäisi putsaavan ainakin Ylen palstaa vähäsen. Kommentoinnin painopiste onkin siirtynyt vapauden puolelle viimeisen parin päivän sisällä.

  Helppoa ei kuitenkaan ole. Omista rokotuksia ja passeja vastaan ja vapauksien puolesta kirjoitetuista kommenteista ei edelleenkään julkaista kuin kolmasosa ja niistäkin myöhemmin häviää puolet. Tästä voi päätellä, että myös rokotusfanaatikot ilmiantaa hanakasti kommentteja ja vaatii kilpailevia mielipiteitä poistettavaksi.

  Sensuurin määrä ja mielivaltaisuus loukkaa ihmisoikeuksia ja on demokratian ja perustuslain vastaista.

  Poliisin pitäisi välittömästi ryhtyä toimiin Ylen sensuuriosaston lainmukaisuuden varmistamiseksi ja rokotusfanaatikkojen todennäköisesti ulkomailta organisoidun vihamielisen vaikutusoperaation torjumiseksi.

  Liked by 1 henkilö

 10. Kardiologi, sisätautien erikoislääkäri Peter McCullough on kahden lääketieteellisen lehden päätoimittaja, yli 600 vertaisarvioidun julkaisun kirjoittaja ja historian eniten viitattu kardiologi. Hän on hoitanut yli 100 Covid-potilasta.

  McCullough on laatinut ”viisi tieteellisen totuuden avainviestiä”, jotka hän haluaa kaikkien ymmärtävän koronasta.

  Viisi viestiä ovat seuraavat:

  1. Virus ei leviä oireettomasti. Toisin sanoen vain sairaat ihmiset tartuttavat sitä muille ihmisille.

  2. Meidän pitäisi lopettaa oireettomien ihmisten testaaminen. Se tuottaa vain vääriä positiivisia tuloksia, mikä aiheuttaa ylimääräisiä ”tapauksia” ja lisää huolta. ’Maapallolla ei pitäisi olla yhtään ihmistä, jolle pitäisi tehdä oireeton testi tai rutiininomaisesti tehty testi. mistään syystä. Ihmisten pitäisi vain kävellä näiden testausasemien ohi. Niillä ei ole minkäänlaista merkitystä.

  3. Luonnollinen immuniteetti on vankka, täydellinen ja kestävä. Sitä ei voi parantaa rokotuksilla tai millään muullakaan menetelmällä. Henkilöllä, jolle on kehittynyt immuniteetti virukselle altistumisen jälkeen, on minimaalinen riski sairastua uudelleen vakavasti Covidista. Jos tällaisia ilmeisiä tapauksia on raportoitu, syynä on ollut virheellinen tulkinta testimenettelyssä.

  Jopa löyhästi määritellyissä tapauksissa 11 tutkimuksessa, joihin osallistui 650 000 henkilöä, todettiin, että pitkäaikainen uusiutumisaste oli vain 0,2 prosenttia. ’Joku, joka on luonnostaan immuuni, voi kävellä jonkun Covid-19-tautia sairastavan luo, saada ison ysköksen naamaansa, eikä hän saa tautia.’

  4. Covid-19 on muunnoksesta riippumatta helposti hoidettavissa kotona yksinkertaisilla, saatavilla olevilla lääkkeillä. Noin 88 prosenttia sairaalahoidosta ja kuolemantapauksista on vältettävissä varhaisella hoidolla. ”Ihmiset päätyvät sairaalaan ja kokevat kurjuutta vain silloin, kun he eivät saa hoitoa.

  Sairautta on helppo hoitaa varhaisessa vaiheessa, kun oireet ovat lieviä. Siinä on kolme pääkomponenttia: Viruksen lisääntyminen, tulehdus ja tromboosi eli verihyytymä. Kun nämä kehittyvät, ne alentavat keuhkojen happipitoisuutta, ja niitä on vaikea korjata.

  5. Nykyiset Covid-rokotteet – AstraZeneca, Johnson and Johnson, Pfizer ja Moderna – ovat vanhentuneita. ’Ne eivät kata uusia variantteja. Potilaat joutuvat sairaalahoitoon ja sairastuvat, vaikka heillä on rokotteet. Ja koska rokotusten jälkeen raportoitujen kuolemantapausten ja loukkaantumisten määrä on ennätyksellisen suuri, niitä olisi pidettävä ”vaarallisina ja ihmisiin soveltumattomina”.

  McCullough esittää tämän viestin neliminuuttisella videolla.

  https://rumble.com/embed/vi3sah/?pub=7phg5

  Liked by 1 henkilö

 11. Sanna Marinin (sdp) hallitus siis on hyväksynyt 12-15 vuotiaiden lasten koronapiikitykset; valmisteella on eräkohtainen, väliaikainen hätätilakäyttölupa. Suomessa on siis mukamas hätätila (ei näy teholla), onko Norjassa?

  Covid-19-pandemia on ohi Norjassa, sanoo Norjan kansanterveyslaitoksen infektioiden torjuntaosaston ylilääkäri Preben Aavitsland. Hän twiittasi sunnuntaina graafin, jossa näkyy Norjan alhaisin sairaalahoitojaksojen määrä sitten viime kesän lopun, ja kirjoitti: ”Se on pandemia ohi”.

  Hän lisäsi sanomalehti VG:lle: ”Täällä Norjassa pandemia on niin sanotusti ohi. Voimme alkaa valmistautua siihen, että korona vie hyvin vähän tilaa jokapäiväisessä elämässämme.”

  COVID-19-epidemian aiheuttamat sairaalahoitojaksot ja kuolemantapaukset ovat romahtaneet Norjassa kesän aikana. Heinäkuussa kuolemantapauksia oli vain viisi, ja nyt sairaalahoidossa on 14 potilasta koko maassa, kertoi sanomalehti Nettavisen.

  https://greatgameindia.com/covid-over-in-norway/

  Tykkää

  • Videosta…Vantaalla siis…

   ”Lapset…JOTKA eivät…VIELÄ…ole saaneet (Myrkkyinjektiota) rokotetta…Voivat nyt….”

   Ajatellkaa minkälaisen mielikuvan se antaa…..Niille Lapsille…Joitten Vanhemmat..EIVÄT täyttäneet sitä suostumus(Kielto)lomaketta..

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s