Ensimmäiset k-piikkihaittailmoitukset suomalaislapsista tehty

Vesa Raiskila

𝐋𝐀𝐒𝐓𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐊𝐎𝐓𝐔𝐒𝐓𝐄𝐍 𝐇𝐀𝐈𝐓𝐀𝐓 suuremmat kuin hyödyt: THL:n tartuntatautirekisterin 13.8. päivitettyjen tietojen mukaan Suomessa ei ole edelleenkään yksikään alle 30-vuotias kuollut koronaan liittyen.[1] THL:n Hanna Nohynekin 13.8. kertoman mukaan koko korona-aikana sairaalahoidossa on Suomessa ollut kaikkiaan 50 lasta tai nuorta, ja tehohoidossa on ollut viisi alle 20-vuotiasta.[2]

Viite 1

Suomessa alettiin 9.8. antaa ei-riskiryhmiin kuuluville 12–15-vuotiaille lapsille koronainjektioita. Riskiryhmään kuuluville lapsille niitä oli alettu antaa jo aiemmin. 10.8. Fimeaan tuli viisi haittavaikutusilmoitusta koskien 12–15-vuotiaita riskiryhmäläisiä ja 21 ilmoitusta koskien 16–17-vuotiaita. Rokotehaittailmoituksista kuusi oli luokiteltu vakaviksi.[3]

KUVAKAAPPAUS 14.8.2021 Fimean sivuilta (Viite 3)

Jo edellä olevasta pystyy päättelemään, että näiden uudenlaisten, lyhyen aikaa testattujen ja vuoteen 2023 asti testattavien geeniteknologisten valmisteiden haitat ylittävät hyödyt varsinkin nuorten tapauksessa. Päätelmää vahvistavat piikitettyjen lasten ja nuorten rokotevaurioista julkaistut somepäivitykset ja sairaanhoitajien yhteydenotot, kuten Sanna Tilannon saama viesti.[4]

Viite 4

Toimitus huomauttaa: Koronapiikki on vapaaehtoinen. Sitä ei voi määrätä pakolliseksi, koska se on kokeellinen tuote, joka on edelleen testivaiheessa; ihmiskokeisiin harhauttaminen ja pakottaminen on kansainvälisin sopimuksin kielletty.

Mikään yksityinen vakuutusyhtiö ei korvaa koronapiikistä aiheutuneita haittoja; se on myyntiluvaton tuote, jolla on vain väliaikainen, eräkohtainen hätätilakäyttölupa (EUA).

Jos lasta on painostettu tai uhkailtu tai pakotettu ottamaan koronapiikki, kannattaa tehdä poliisille tutkintapyyntö ja rikosilmoitus jokaisesta asianosaisesta (koulu, rokotusryhmä, Opetushallitus, THL, STM, Suomen hallitus). Lapsi ja nuori voivat tehdä ilmoituksen myös itse ja vaatia rangaistusta osallisille.

(linkki: https://poliisi.fi/tee-rikosilmoitus )

PÄIVITYS 17.8.2021 klo 20:13

Juristin laatima rikosilmoituspohja pakkorokotuksen uhreille, jotka haluavat tehdä ilmoituksen mutta ajattelevat etteivät osaa voi poimia Ossi Tiihosen Twitter-viestistä:

Linkki

LISÄYS 14.8.2021 klo 14:17

Teoriassa on mahdollista saada korvauksia (kuva alla), käytännössä korvaukset ovat pieniä ja käsittely hidasta — kuten vuonna 2009 sikainfluenssarokotehaitan saaneet osaavat kertoa.

Viitteet:

[1] https://experience.arcgis.com/…/d40b2aaf08be4b9c8ec38de30b7… (valitse nuolipainikkeita käyttäen pylväskaavio ”Kuolleet ikäryhmittäin (koko ajalta)”

[2] https://yle.fi/uutiset/3-12056914

[3] https://www.fimea.fi/…/kooste-koronarokotteiden-haittavaiku…

[4] https://tinyurl.com/4n7uud3m

Lähde: Vesa Raiskila Facebook-seinällään 14.8.2021, otsikointi AvoinMedian

Aiheeseen liittyy:

TÄSMENNETTY 15.8.2021 klo 13:19 lause ”Suomessa alettiin 9.8. antaa ei-riskiryhmiin kuuluville 12–15-vuotiaille lapsille koronainjektioita. Seuraavana päivänä Fimeaan tuli viisi haittavaikutusilmoitusta koskien 12–15-vuotiaita riskiryhmäläisiä ja 21 ilmoitusta koskien 16–17-vuotiaita. Rokotehaittailmoituksista kuusi oli luokiteltu vakaviksi.[3]”

muotoon ”Suomessa alettiin 9.8. antaa ei-riskiryhmiin kuuluville 12–15-vuotiaille lapsille koronainjektioita. Riskiryhmään kuuluville lapsille niitä oli alettu antaa jo aiemmin. 10.8. Fimeaan tuli viisi haittavaikutusilmoitusta koskien 12–15-vuotiaita riskiryhmäläisiä ja 21 ilmoitusta koskien 16–17-vuotiaita. Rokotehaittailmoituksista kuusi oli luokiteltu vakaviksi.[3]”

Artikkelikuva via Poliisi

37 comments

   • ”Lukijalta
    Lasten rokotuksissa oikeudellisia ongelmia
    5.8. 20:15

    Koulujen alkamisen lähestyessä hallitus on ryhtynyt toimiin asetuksen säätämiseksi 12–15-vuotiaiden rokottamisesta koronaa vastaan. Samaan aikaan eduskunnan apulaisoikeusasiamies on kritisoinut valtion viranomaisten toimintaa laillisuuspuutteista. Samaa ongelmaa laillisuuden näkökulmasta on myös lasten rokottamisissa.

    Ensinnäkin hallitus katsoo, että lapsi voi itse tehdä vapaaehtoisen päätöksen rokotteen ottamisesta. Jokainen ymmärtää, että tämän ikäisen on vaikeaa vastustaa esimerkiksi koulun henkilökunnan ja muiden oppilaiden taholta tulevaa painostusta.

    Lisäksi Suomen hyväksymässä kansainvälisessä sopimuksessa ihmisoikeuksien suojaamiseksi lääketieteen alalla todetaan:

    ”Terveyteen kohdistuva toimenpide voidaan suorittaa vain, jos kyseinen henkilö on antanut suostumuksensa vapaasta tahdostaan ja tietoisena kaikista asiaan vaikuttavista seikoista. Kyseiselle henkilölle on annettava etukäteen asianmukainen selvitys toimenpiteen tarkoituksesta ja luonteesta sekä sen seurauksista ja riskeistä.

    Hallitus ei ole mitenkään valmistellut sitä, miten tämän säädöksen esittämä vaatimus tiedon jakamisesta toteutettaisiin.

    Toiseksi lasten rokottaminen puuttuu perustuslailla säädettyyn oikeuteen koskemattomuuteen. Jotta perusoikeuteen voitaisiin puuttua, pitää asiasta aina päättää lailla, asetus ei ole siihen tarkoitukseen riittävä.

    Pelättävissä on, että hallitus haluaa säätää asian asetuksella, ettei laki joutui perustuslakivaliokunnan käsittelyyn. Viime keväänä liikkumisrajoitukset torpattiin perustuslakivaliokunnassa perustuslain vastaisina.

    Kolmanneksi lääketurvallisuusvirasto FIMEAn sivuilta on luettavissa, että koronarokotteista on tehty jo lähes 1900 ilmoitusta vakavista sivuseurauksista. Mikäli lasta rokotettaessa tapahtuu jotain, kenellä on oikeus nostaa asiassa kanne ja vaatia vahingonkorvauksia?

    Lapsi ei ole oikeustoimikelpoinen, vaan hänen vanhempansa hänen puolestaan, mutta vanhemmille siis ei hallituksen kaavailussa olla antamassa mitään oikeutta vaikuttaa rokotteen ottamiseen.

    Asia on tärkeä yksilön oikeusturvan näkökulmasta, eikä rokottamisasiaa voida laillisesti päättää, ellei tällaista asiaa ole ratkaistu.

    Neljänneksi yksilön perusoikeuksiin saadaan puuttua vain juuri sen verran, että saavutetaan asetettu tavoite. Nyt hallituksen esityksissä ei ole arvioitu mitenkään sitä, mihin laajalla rokottamiskampanjalla pyritään. On puhuttu vain yleisesti epidemian pysäyttämisestä, mutta rokotteet annettaisiin konkreettisesti lapsiin, joihin kaikkien selvitysten ja tutkimusten mukaan koronatauti ei juurikaan vaikuta.

    Muutaman lapsen vakavalla sairastumisella ei voida perustella satojentuhansien lasten rokottamista, kun tiedetään, että rokotteista on myös haittavaikutuksia.

    Aki Nummelin

    oikeusnotaari

    Pori”

    https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000008174749.html

    Kiitokset Aki Nummelinille lasten puolustamisesta!

    Tykkää

   • Tuo on törkeä pahoinpitely. Poliisi ei tutki ja tuomari ei tuomitse. Eikä varmasti ainut tapaus. Muistakaa, että koronapassin voimassa pitämiseksi tämä pitäisi tehdä joka toinen päivä.

    Liked by 1 henkilö

   • Tuo on pitkäkestoista kidutusta. Videoklippejä on 4 kpl samasta tilanteesta eli Mehiläisen ammattilaiset ovat pahoinpidelleet lasta raa´asti ja pitkään.

    Toivottavasti vanhemmat tekevät rikosilmoituksen.

    Tykkää

   • Joo, en pystynyt katsomaan kuin yhden. Verisuoni meinasi katketa jo ensimmäisestä ja kädet hapuili pesäpallomailaa. Videon väkivalta on tehty terroristisessa tarkoituksessa osana valtiopetoksen valmistelua.

    Tykkää

   • Voikohan ulkopuolinen tehdä rikosilmoituksen lapsen kidutuksesta?
    Tässäkin varmaa videon kuvaaja/julkaisija on ainoa, joka ottaa tuomion.
    Olisi mielenkiintoista tietää yleisellä tasolla tekevätkö ihmiset paljon virallisia valituksia tai rikosilmoituksia koronakohtelusta ja johtaako ne mihinkään.

    Tykkää

 1. Siis viikossa vakavien rokotehaittojen määrä lapsilla on ohittanut sen, mitä korona aiheutti 18 kuukaudessa?

  Supo varmaan jatkaa esinahkansa rullailua ja keskittyy varailemaan hotelleja Afganistanista siirrettäville rintamakarkureille. Säälittäviä pelkureita.

  Keskeyttäkää rokotukset heti!

  Tykkää

 2. Covid-19 rokotus ei ole ”kokeellinen”, näitä kuolemanpiikkejä on testattu kauan kolmansissa maissa. Tämä on valitettavasti vasta alkusoittoa, järjestelmä tulee lähivuosina romahtamaan.

  During the explosive June 11 interview, McCullough began his comments asserting, “I believe that we’re under the application of a form of bioterrorism that’s worldwide, [and] that appears to have been many years in the planning.

  The most recent data from the CDC’s VAERS system released last Friday reveals reports of 411,931 total adverse events in the United States following injections of experimental COVID-19 gene therapy vaccines, including 6,985 deaths and 34,065 serious injuries, between Dec. 14, 2020, and June 25, 2021.

  If McCullough is right, and the real number of deaths is 10x higher than the report above, this would mean actual deaths in the U.S. would now be approaching 70,000.”

  https://www.lifesitenews.com/news/eminent-doc-covid-vax-is-bioterrorism-by-injection-and-has-likely-caused-at-least-50k-deaths-in-the-us/

  Menossa on maailmanlaajuinen massamurha ja surullisinta tässä on se, että tietämättömät vanhemmat vie lapsensa piikille.

  Tykkää

  • Näin minäkin oletan, että sekä virukset, että rokotteet on kehitetty ja testattu salaa ainakin vuosikymmenen aikana. Eliitti ei riskeeraa itseään pandemialla, ellei heillä ole varmuutta omasta terveydestään. Näin pitkää operaatiota olisi tylsä viettää eristyksessäkään. Aiemmin ei ollut kovinkaan paljoa näyttöä valmisteluista ja muutenkin vähän vaikeaa tietää meneekö tarina liian paksuksi, jos rupeaa vetoamaan johonkin salaisiin rokotuskoeiluihin. Kiinalaisten antaman RNA-sekvenssin perusteella 2 tunnissa kehitetty mRNA rokote on aika paksu tarina sekin.

   Tykkää

   • Koronaviruksen patenttitiedot paljastavat biologisen aseen

    Patenttiasiantuntija tohtori David Martin vieraili 9.7.2021 saksalaisen lakimies Reiner Fuellmichin kuultavana Koronakomitean 60. istunnossa.

    https://rapsodia.fi/koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen-2/

    Tri David Martin:
    ”On todella surullista, että me istumme nyt maailmassa, jossa satoja miljoonia ihmisiä piikitetään taudinaiheuttajia stimuloivalla tietokonesekvenssillä, jota myydään heille sellaisilla perusteilla, mitkä eivät edes täytä patenttiviraston, lääketieteen ammattilaisten ja FDA:n omia kliinisiä standardeja rokotteen määritelmästä. Mutta tätä termiä käyttämällä, me altistamme nyt sadat miljoonat ihmiset sille, minkä tiesimme jo vuonna 2005 biologiseksi aseeksi.”

    ”Vuonna 2002 NIAID (ja Anthony Fauci) rakensivat tarttuvan replikaatio-viallisen koronaviruksen, joka oli kohdennettu nimenomaan ihmisen keuhkokudokseen. Toisin sanottuna, me teimme SARS:in. Ja me patentoimme sen 19.4.2002 ennen kuin Aasiassa oli vielä puhjennut mitään väitettyä epidemiaa, koska se tapahtui vasta muutamaa kuukautta myöhemmin.”

    ”Patentintarkastajan tekemän hylkäämisen ja sen jälkeen, kun CDC oli joutunut maksamaan valitussakkoja vuosina 2006 ja 2007, CDC kumosi patenttiviraston tekemän hylkäämisen ja sai lopulta vuonna 2007 patentin SARS-koronavirukselle.”

    ”Ikävä kyllä, jos katsomme sitä, minkä he raportoivat olevan uutta, tulet löytämään 73 patenttia, jotka on myönnetty vuosien 2008-2019 välisenä aikana ja joista löytyy niitä ainesosia, joiden väitetään nyt olevan uusia SARS-CoV-2:ssa (koronaviruksessa).”

    ”Patentti 7279327: Keuhkoihin kohdistetun koronaviruksen rekombinanttista luonnetta koskeva patentti siirrettiin salaperäisesti UNC Chapel Hilliltä NIH:lle vuonna 2018. Tällä yhdellä patentilla, joka tarvittiin NIH:n toimeksiantoon, joka jaettiin UNC Chapel Hillin ja Modernan kanssa marraskuussa 2019, kun UNC Chapel Hill, NIAID ja Moderna aloittivat piikkiproteiinirokotteen sekvensoinnin vain kuukautta ennen pandemian alkua.”

    Tykkää

   • SARS lienee ollut harjoituskierros.

    ”Kiinalaisten antaman RNA-sekvenssin perusteella 2 tunnissa kehitetty mRNA rokote on aika paksu tarina sekin.”

    Ei välttämättä, jos koodi on saatu Kiinasta ja jos virus on kehitetty Faucin rahoittamissa GoF-tutkimuksissa. Patenttien jäljet ehdottavat sitä ainakin eräänä mahdollisuutena (jos hypoteesi on, että Fauci uskoo kuuluvansa valittuihin — eikä ole vain ahne)

    Patenttien jälki — Pandemia rahastusoperaationa?


    — tai Fauci yrittää osoittaa olevansa hyödyllinen (> on tietoinen jostain isommasta operaatiosta).

    ——

    Osuva huomio yhteiskuntia vaivaavasta kriittisen ajattelun puutteesta:

    Tykkää

   • Näin on. Top-eliitti paljasti suunnitelmansa jo Lontoon 2012 Olympian avajais-seremoniassa!

    London Olympics Opening Ceremony: Hospital Dance and Children’s Literature.

    Tykkää

  • Ilmastonlämpeneminen kehitettiin selittämään näitä maailmanlaajuisia tulipaloja, jotka riehuvat parhaillaan kaikkialla, ja jotka on saatu aikaan DEW-aseilla (directed energy weapon.) Järkyttävä määrä ihmisiä on poltettu elävänä… järkyttävä määrä perheitä menettänyt kotinsa. Menossa on hiljainen sota koko ihmiskuntaa vastaan – ja pyramidin huipun omistama valemedia tapansa mukaan vaikenee!

   Kuvat kertovat enemmän tuhat sanaa:

   ”Yes, DEW and Laser Weapons are Being Used Against the American People!

   These “wildfires” left mailboxes, plants, front yards, back yards, eucalyptus trees and other highly flammable things untouched, while somehow neatly and perfectly targeted particular houses, neighborhoods and areas. Are these the most selective “wildfires” in American history? How can one house burn to the ground while each house on either side remained completely intact? Wildfires obviously don’t do this. Some people were, horribly, killed in their cars. There were reports that as many as 50,000 went missing or died!”

   *** 50,000 katosi yhdessä maan tasalle poltetussa Californian kaupungissa ja se oli vasta alkusoittoa niille tuhansille DEW-tulipaloille, mitkä parhaillaan riehuvat. .

   https://www.shiftfrequency.com/dew-fires-not-wildfires/

   Tykkää

  • Jep, asiallinen video ja ytimekkäästi selitetty mitä piikkiproteiini tekee. Voisin kuvitella, että rokotettujen keuhkoista leviää näitä piikkiproteiineja ympäristöön ja se aiheuttaa samanlaisia keuhkovaurioita rokottamattomiin, jotka joutuvat hengittämään samaa ilmaa. Eli mRNA tekee ihmisistä käveleviä solumyrkkyruiskuja.

   Tykkää

  • Juuri katsoin tämän rumblelta ja meinasin linkittää mutta kerkesit ensin.

   SALK instituuttihan julkaisi jo toukokuun alussa tutkimuksen joka totesi että piikkiproteiini on se patogeeni joka aiheuttaa sairauden, joten sen piikittäminen ns. rokotteella joka tekee elimistön sitä täyteen, on tahallista sairastuttamista ja tappamista.

   Tykkää

 3. Raivostunut äiti kertoo: Lapseni COVID-rokotettiin koulussa ilman vanhempien suostumusta

  ”Ei koulussa paljoa vanhempien lupia rokotukseen kysellä… prrkele”, kirjoittaa tyttärensä luvattomasta koronarokotuksesta sosiaaliseen mediaan kirjoittanut Jaana Rondell. Lue miten härskiksi on koulutoimi mennyt rokoteohjelman pakottamisessa.

  https://mvlehti.net/2021/08/14/raivostunut-aiti-kertoo-lapseni-covid-rokotettiin-koulussa-ilman-vanhempien-suostumusta/

  ELI PITÄKÄÄ NE LAPSET POISSA KOULUSTA KUNNES ROKOTUKSET ON OHI! Ja rikosilmoitus jos on rokotettu ilman suostumusta.

  Tykkää

 4. Hei haluaisin tarkennusta vielä uuteen julkaisuun 14.8, jossa todettiin ”Mikään yksityinen vakuutusyhtiö ei korvaa koronapiikistä aiheutuneita haittoja; se on myyntiluvaton tuote, jolla on vain väliaikainen, eräkohtainen hätätilakäyttölupa (EUA).”
  THL sivuston mukaan kuitenkin Keskinäinen lännen vakuutusyhtiöön voi korvaus vaatimuksen tehdä. Sivuston mukaan korvattuja tapauksia on ollut 79 kpl. Ja käsittelyssä on vielä melkein 200 kpl. Mutta pointtini on, että mekanismi on olemassa k piikin haittavaikutusten korvaamiseen, eri asia ja tutkittavakin, että mitä korvataan ja miten ja kuinka vaikea korvauksia on saada ? Mutta halusin vain tuoda tämän esille, koska mietin ja punnitsee itse asioiden tilannetta ja yritän muodostaa mielipiteeni asiasta. Voisiko tätä asiaa jotenkin tutkia enemmän?

  Tykkää

 5. Kysyn Sinulta…Yksinkertaisen kysymyksen….Korvat hörölle..

  Luuletko että Vakuutusyhtiösi rakentaa Sinulle Talon….Jos tieten tahtoen…Tuikkaat sen vanhan tuleen…?

  Tykkää

 6. Totuus rokotteista lipsahti ohi suun (ROKOTTEET STERILOIVAT!)

  Kanadalainen immunologi, professori Sir John Bell lipsauttaa vahingossa suorassa lähetyksessä rokotteen todellisesta tarkoituksesta eli väestön sterilisaatiosta. Toisen osapuolen ilme paljastaa lopussa enemmän kuin tuhat sanaa, kun nämä herrat tajuavat olevansa suorassa lähetyksessä oman salaseuransa kokouksen sijaan.

  Viime aikoina onkin tullut paljon uutisia siitä, miten miesten sperma on ollut täysin kuollutta tämän kokeellisen piikin ottamisen jälkeen. Tämä ikävä yllätys on selvinnyt monille, kun he ovat yrittäneet luovuttaa spermaansa eteenpäin.

  https://rapsodia.fi/totuus-rokotteista-lipsahti-ohi-suun-2/

  Tykkää

  • Toisto: Bell puhuu rokotteen steriloivasta vaikutuksesta, kyllä, mutta käyttäen sitä lääketieteellisessä mielessä eli estääkö ko. piikki tartuntoja ja sairastumista. That´s all.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s