Paikkansapitävää tietoa

Sosiaalisessa mediassa kiertää klippi, jossa opetusministeri Li Anderssonia (vas) haastatellaan Kokemäellä irtisanoutuneen, oppilaita Wilma-viestillä mRNA-geeniteknologia-koronapiikkien mahdollisesti aiheuttamista haittavaikutuksista varoittamaan pyrkineen opettajan tapauksesta. Opettaja irtisanoutui jätettyään lapsille varoitusviestin.

Haastattelija: Niin opettajat ovat ottaneet rokotteita, kuitenkin on löytynyt ainakin yksi opettaja, joka tällaista rokotevastaista propagandaa koulussaan levitti. Hän irtisanoutui. Onko mahdollista Suomen kouluissa olla tällaisia opettajia, jotka tällaista sanomaa lapsille vievät… mikä teidän mielipiteenne on?

Li Andersson: No siis tottakai jos on tilanne koulussa että opettaja levittää paikkansapitävää tietoa rokotteista oppilaille niin se on niinku ehdottomasti asia, johon koulun johtajan eli rehtorin pitää puuttua. Ett niin… se ei ole hyväksyttävää ja totta kai siihen ehdottomasti silloin myös puututaan.

Turvallisuutta lapsilla testaavat kokeet alkoivat kesäkuussa 2021

Yle uutisoi englanninkielisillä sivuillaan kesäkuussa 2021 satojen suomalaisnuorten ottavan osaa globaaleihin koronarokotekokeisiin. Kokeet ovat osa maailmanlaajuisia kokeita, joissa kokeellista, testivaiheessa olevaa mRNA-geeniteknologiainjektiota testataan 6 kk-12-vuotiaisiin. Kokeen rahoittajana toimii lääkeyhtiö Pfizer, jonka koronapiikistä Euroopan lääkevalvontavirasto EMAn EudraVigilance tietokantaan oli ilmoitettu 31. heinäkuuta 2021 mennessä mennessä 767 225 haittaa ja 9868 kuolemaa.

Maailmanlaajuisiin kliinisiin kokeisiin on värvätty yhteensä 4500 alle 12-vuotiasta Yhdysvalloista, Espanjasta, Puolasta ja Suomesta, mikä tekee otannasta vertailukelvottoman pienen, kun tarkoitus on massarokottaa väestöt kaikkialla. Harvinaiset haitat eivät tule esiin skaalautuneina.

Suomalaislapset osallistuvat koesarjan alku- ja keskivaiheisiin eli faasi2- ja faasi3-vaiheisiin. Kokeisiin osallistuvien reaktioita monitoroidaan 7 vuorokautta.

Kaksi kolmasosaa osallistujista saa kaksi annosta Pfizer/BioNTechin geeniteknologiapiikkiä ja loppu kolmannes suolaliuosta. Lasten vanhemmille kerrotaan puolen vuoden kuluttua, kuuluiko lapsi suolaliuosta saaneeseen vertailuryhmään, Yle kertoo. Tämän jälkeen keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä ilmenevien haittojen seurantamahdollisuus pyritään tuhoamaan vertailuryhmän osalta tarjoamalla kokeeseen osallistuneille vertailuryhmäläisille mahdollisuus ottaa mRNA-geeniteknologiapiikki.

Alle viisivuotiaiden koeryhmää tutkii kaupallista rokotetutkimusta Suomessa tekevä MeVac, ja vanhempia lapsia Tampereen Rokotetutkimuskeskus. MeVacin johtaja Anu Kantele kertoo Ylelle olevan kiinnostavaa nähdä kuinka hyvin koronapiikki toimii lapsilla. Tuloksia odotetaan aikaisintaan ensi keväänä (2022).

Ylen haastattelemat asiantuntijat kertoivat, että yleisesti ottaen koronatartunnat lapsilla ovat täysin oireettomia tai lieviä tapauksia. THL kertoi kuitenkin harkitsevansa 12-15 vuotiaiden rokotuksia vaikka koronapiikillä ei myyntilupaa olekaan.

Valtakunnalliset koronainjektoinnit kokeellisella koronapiikillä alkoivat Sanna Marinin (sdp) hallituksen antamalla asetuksella 9. elokuuta 2021 eli ennen kuin kesäkuussa alkaneiden, meneillään olevien kliinisten kokeiden tuloksia keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä ilmenevistä haitoista on saatu ja tarkistettu.

Fimea on jo saanut ensimmäiset haittavaikutusilmoitukset suomalaislasten kokemista koronapiikkihaitoista.

Asianajaja Antero Kassinen on tehnyt eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelun, jossa hän pyytää eduskunnan oikeusasiamiestä tutkimaan, onko Opetushallituksen pääjohtaja Minna Keihä laiminlyönyt velvollisuuksiaan jättämällä lainmukaiset suostumusasiakirjat rokotuksen ottamiseen laadituttamatta, sekä tutkimaan, onko lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen laiminlyönyt velvollisuuksiaan olemalla puuttumatta lainvastaiseen menettelyyn: lapsi ei ole pätevä sopimuskumppani rokoteasioissa.

Viite:

Ykkösaamu 14.8.2021
Opetusministeri, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson Tv1:n Ykkösaamun vieraana lauantaina 14.8.2021 klo 10.05, Seija Vaaherkumpu haastattelee
https://areena.yle.fi/1-50654882

Artikkelikuva via Flickr: ”Typerän määritelmä: tietää totuuden, näkee totuuden mutta uskoo silti valheisiin.”

KORJATTU 15.8.2021 klo 19:01 typoja.

38 comments

  • On itseasiassa laitonta olla selvästi kertomatta, että kyse on ihmiskokeesta ja kertoa myös avoimesti sen riskit. Siitä vaikeneminen on laitonta ja myös vastoin kansainvälisiä sopimuksia. Puhuvat aina kansainvälsiten sopimusten velvoittavuudesta, vaikka ne eivät velvoittaisi. Nyt eivät puhu sanaakaan niiden velvoittavuudesta, vaikka ne velvoittavat.

   Lisäksi kun puhutaan lapsista, ei taatusti riitä, että lapsi suostuu, kun on kyse noin vakavasta asiasta, jossa riskinä on lapsen vammautuminen loppuiäksi ja jopa lapsen kuolema. Väitän ihan lonkalta, että on rikollista rokottaa lapsia ilman vanhempien kirjallista lupaa.

   Vanhemmillekin on avoimesti kerrottava, että kyseessä on ihmiskoe ja salailematta kerrottava riskit. Päättäjät tulevat vielä joskus saamaan syytteet, kunhan lailisuuden aika palaa.

   Liked by 1 henkilö

   • Siihen mennessä suurin osa rokotetuista on jo sairastunut tai kuollut. Tästä nykyisestä maailmasta ei ole mitään jäljellä, ja henkiin jääneet taistelevat henkensä edestä ruuasta, lämmöstä ja muusta perustarvikkeista, lääkkeistä ym. Parissa vuodessa kuolee jo varmaan puolet, suurin osa kolmessa vuodessa, ja loput ovat sairaina ja työkyvyttöminä sitä ennen.

    Tämä on pahin katastrofi joka ihmiskuntaa on koskaan kohdannut, WW3 eikä suuri osa ihmisistä edes tajua sitä! Kulkevat rätti naamalla ottamaan eutanasiapiikin.

    Tykkää

 1. Useimmista rokotus/lääketutkijoista paistaa täysi tunteettomuus tutkimusmateriaalia kohtaan, eli toisten ihmisten lapsiin. On vain ”mielenkiintoista” nähdä käyrät, paljonko kuolee ja paljonko olematon nuha vähenee. Tärkein käyrä lienee oman työuran nousu palkkioineen.

  Liked by 1 henkilö

 2. Onhan tuo nyt ollut selvää pitkään, että tässä vasemmistolaisessa maailmassa totuus on valhe ja valhe on totuus.
  Tuossakin valehdellaan monta kertaa puhumalla rokotteista, kun kyseiset piikit ei ole rokotteita.

  Liked by 1 henkilö

   • Samaa mieltä. Vaikka en Anderssonista juuri mitään tiedä, niin hänen viestintä korona-aikana on ollut varsin järkevää olosuhteisiin nähden. Liikkumavaraa ei varmasti ole paljoa tai media iskee aamupala- tai esiintymiskoulutuskohulla.

    Tykkää

 3. Top-pyramidi-eliitti paljasti suunnitelmansa jo Lontoon 2012 Olympian avajais-seremoniassa!

  London Olympics Opening Ceremony: Hospital Dance and Children’s Literature.

  Tykkää

  • Kannattaa myös kiinnittää huomionsa stadionin valaisimien [∆] ..Sekä kisojen logoon [ZION] …että maskotteihin [õ] …

   Kaikki…Illuminati symboliikkaa

   Tykkää

  • Tämä Lontoon symboliikka keksittiin yhdistää koronaan hyvin varhain koronan alussa, mutta siitä huomioita tehneet videot oli varsin lyhytikäisiä. Huomioitavaa on, että kuka tai ketkä pystyivät päättämään Lontoon showsta? Show sinänsä oli huono ja mauton, joten viesti oli viihdearvoa tärkeämpää. Miksi ja kuka pystyy nettivideoiden massasensurointiin? Sensurointi aiheuttaa linkin sattumien välille ja näin meillä onkin käsillä ennakkotietoa vaatinut suunnitelma. Tähän kun yhdistetään virusten/rokotteiden pattentihakemusten päivämäärät ja covid-19 testaus kittien tilaukset vuotta ennen pandemiaa, Event 201, Spars-harjoitus, Global Prepardes Monitoring boardin yms. dokumenttien viittaukset pandemiaan, World Economic Forumin dokumentit/viestintä ja etenkin niiden covid-19 ohjetietokantasivusto, niin vuosikymmenen suunnitelmallisuus on päivän selvää.

   Suomessakin on tehty lakimuutoksia tai muutosyrityksiä, joiden motiivi on liitettävissä koronaan.
   – pakkorokotuspykälä
   – nettivakoilupykälä perustuslain muutoksineen, jota vauhditettiin Airiston helmellä. (Murtaa informaatiovaikuttaminen.)
   – epäonnistunut henkilönumerolain uudistus, jota vauhdittiin lavastamalla Vastaamon tietovuoto. (valmistautumista koronapassin).

   Tykkää

   • On hyvin mahdollista että 1 uskalias toimittaja joka soluttautui Kisojen turvallisuudesta vastanneen G4S koulutukseen…Esti kisoihin suunnitellun ydinpommiräjäytyksen ns. likaislla pommilla…Kun paljastui että kouluttaja oli etukäteen vihjaillut koulutetuille että niitten on 100% Varmuudella valmistauduttava…Kaikkein pahimpaan….

    Kun tähän lisätään että Yks Rockefellereiden Ajatushautumoista oli jo ennakoinut semmoista tapahtuvan…ja BBC oli jopa tehnyt siitä fiktiivisen TV sarjan..Kuten on näissä tapauksissa…Aina sääntönä…(Predictive programming)

    Lisäksi Englanti oli tilannut kisoja varten suuren määrän ruumispusseja…

    Tykkää

 4. Off-topikkia:

  Nyt kun Taleban otti jälleen vallan Afghanistanissa ja media itkee sinne jääneiden amerikkalaisten aseiden perään, niin on hyvä muistuttaa, että Suomi, Häkämiehen johdolla yritti antaa 100 000 uutta rynnäkkökivääriä sinne joskus vuonna 2007. Juttuja löytyy haulla ja tuossa yksi yhteenveto: https://yle.fi/uutiset/3-5811096

  Yleisesti ottaen Suomi osti noin 850 miljoonalla eurolla uusia sotaveteraaneja kuntoutettavaksi. Eipä ole paljon näkynyt tilastoja ampumavälikohtauksien määristä, eikä henkisesti tai fyysisesti haavoittuneista suomalaisista.

  Ja vaikka media viittailee 9/11 iskuun, niin tiedetään, että hyökkäyssuunnitelmat Afganistaniin oli laadittu jo ennen sitä. Talebanin edustajia oli iskun aikaan neuvotteluissa USA:ssa ja heidän poistumislento oli ainoa, joka nousi ilmaan vielä maahan julistetun lentokiellon astuttua voimaan.

  Ainoa merkittävä luonnonvara, jota sodan aikana tuotettiin oli unikon viljely ja jalostus opiumiksi ja heroiiniksi. Huumeiden tuotantoketjujen hallussapito mahdollistaa laajojen kansainvälisten rikollispiirien ohjailun ja hyödyntämisen. Todennäköisesti myös Suomessa.

  Eli tämä päivä on erittäin merkittävä käänne geopoitiikassa kun 20 vuoden kaari palaa alkupisteeseen.
  Miettikää, esim. Suomessa, jos nyt ylioppilaaksi kirjoittavat olisivat eläneet koko ikänsä suurvallan miehityksen ja pommitusten alla.

  Tykkää

  • Nähdäkseni seuraa ainakin seuraavaa:

   * Heroiinin ja morfiinin katumarkkinahinnat nousevat
   * Yhdysvallat (black ops) alkaa etsiä korvaavaa oopiumin tuottajaa; ehkä Laos et al. -alueelta; Afrikassa on valmiiksi AFRICOM mutta myös kiinalaisia. Australiakin on mahdollinen viljelyspaikka. Myös Bangladesh ja Pakistan ovat mahdollisia. Hieman kun siellä levottomuuksia lietsoo ja hämmentää, saa syyn ”kriisinhallintaan”. Koska raaka-aineen kuljetuksia on todennäköisesti hoidettu NATOn ja sotilaslentokoneilla (vrt. Camp Steel), niiden sijoittelun seuraaminen antaa vihjeen uudesta tuotantopaikasta.
   * Kiina näkee markkinaraon synteettisille opiaateille ja alkaa kilpailla jenkkien reseptilääkemarkkinoiden kanssa katukaupan osuudesta
   * Kiina pyrkii sopimukseen Afganistanin kaasu- ja öljyvarojen hyödyntämisestä, oletan että myös Venäjä.

   Tykkää

 5. ”Kaksi kolmasosaa osallistujista saa kaksi annosta Pfizer/BioNTechin geeniteknologiapiikkiä ja loppu kolmannes suolaliuosta. Lasten vanhemmille kerrotaan puolen vuoden kuluttua, kuuluiko lapsi suolaliuosta saaneeseen vertailuryhmään, Yle kertoo.”

  Joopa joo. Jos pitäisi arvata niin jostakin syystä tuleekin paljastumaan että nuo vaarattomat suolavesiliuospistokset on sattumalta annettu tarkkaan valikoitujen parempiosaisten, siis rikkaiden ja menestyvien laatusukujen kullannupuille. Duunareiden ja muun hieltä haisevan joutilaan roskaväen kakarat on ”ullätys ullatus”- rokotettu sattumalta aidolla myrkyllä.

  Toivottavasti näiden myrkkyjen rokottajat ja levittäjät ymmärtävät roolinsa ja jos ei mitään muuta keksi eikä uskalla tuhota kaikkia myrkkyjä niin vahingossa edes hieman sotkevat ja hämmentävät tuota pirullista suunnitelmaa. Sattuuhan sitä kaikenlaisia vahinkoja. Hieman huvittaa ajatus että Itä-Helsingin ja Länsi-Helsingin rokoteannokset vaihtavat paikkaa tai että esim. Jakomäen kouluille tarkoitetut rokotteet menevätkin vahingossa jonnekkin Kauniaisten ja Westendin kouluihin missä rikkaiden kakarat odottelevat saavansa vaarattomia suolaliuospistoksia.

  Kuvitelkaa mikä kiire näillä rotilla tulisi keskeyttää koko sairas hanke jos paljastuisi että juuri noin on vaarassa tapahtua.

  Tykkää

 6. Joko nyt Olette valmiit uskomaan sitä mitä Ette halunneet kuunnella silloin vuosia sitten....? sanoo:

  Onhan näillä Myrskypilvillä…hopeareunuskin….Nyt paljastuu sille Harmalle massalle se mitä Me muut olemme tienneet jo pitkään…

  Tykkää

  • No tuota, kokemukseni on, että väärässä olleet suuttuvat oikeassa olleille, helpommin kuin valehtelijalle. Myrskystä voi niin ollen tulla pahempi.

   Olli Bäckströmin mahtavassa, Euroopan 30-vuotista sotaa käsittelevässä kirjassa ”Polttolunnaat” sivutaan myös tätä ilmiötä.

   Tykkää

   • Perspektiiviä...Riikka....Immeiset ei ole enää niitä samoja kuin joskus ennen vanhaan... sanoo:

    Ai että lauma vässyköitä…lampaita…Pitää pelätä….joilla on jo 3 jalkaa haudassa…

    Niitten määkintä ei tapa ketään…

    Enemmän ”pelkään” jotain Valtion aseistamaa….Psykopissistä…

    Tykkää

 7. Koulun oppilasinfossa kuultua: Päijät-Hämeessä 12-15 vuotiaiden myrkky”rokotteita” aletaan piikittämään ma 16.8. Piiritykset kestävät noin kaksi viikkoa. Kouluterveydenhoitajat toimivat pyöveleinä eli ”rokottajina”. Ikäluokan koko Päijät-Hämeessä on noin 8500 lasta. Toivottavasti mahdollisimman moni kuitenkin jättää piikin ottamatta. Paljon on siis odotettavissa surua ja murhetta moneen perheeseen.

  Tykkää

 8. USA:ssa ollaan jo siinä pisteessä, ettei vanhainkoteihin löydy enää hoitajia rokottamaan vanhuksia, koska näkevät sen todellisuuden. Nyt ostetaan rahalla rokottajia, ja 6500 US$ / viikko niin on löytynyt rokottajia.

  Pitkä video, mutta kannattaa katsoa.

  Tykkää

 9. Tässä päivän maistellut tuota Liin haastatteluklippiä ja tullut siihen tulokseen, että hän yrittää saada viestin ulos, mutta valtion johto on raudan lujan kiristyksen alaisena.

  Mieleen tulee kasapäin tapauksia/kohuja, joissa on ulkoisen kiristyksen piirteitä. Sen lisäksi jotkut tuottaa sosiaaliseen mediaan jatkuvasti ilkeää ja vihamielistä pohjavirettä hallitusta vastaan. Sama kuin ajaisi lantakärryllä motarille lehmän paskaa. Hallituksen kädet on aika sidotut, jos puolet omasta kansasta, media ja ulkomaiset salaiset palvelut on koko ajan kurkussa kiinni.

  Tykkää

 10. Tottahan sanotun asian sisältö on, siitähän ei ole epäilystäkään. Heräsi vain epäilevä ajatus, että oliko ”paljastus ” suunniteltua” vai ei?

  Stuttgartin lähellä Saksassa yksityislääkäri Weiffenbach ilmoitti 5.7.2021 ilmoitti nettisivuillaan ettei osallistu rokotuskampanjaan

  https://moehringer-hausarztpraxis.de/

  Toivottavsti toiset seuraavat ” sankaria!

  Tykkää

 11. Tri Mike Yeadonin mukaan hallitukset valehtelevat tahallaan. Jos näin on, on ymmärrettävää että ministeri sanoo ettei ole hyväksyttävää levittää paikkansapitävää tietoa rokotteista.

  Tykkää

 12. Lieneeköhän nämä koronauutiset marjanpoimijoista keksittyä propagandaa. Helppo kohde, kun kukaan ei tunne heitä, ovat kaukana hankalasti tavattavissa ja varmaan kielitaitokin heikko, jos meinaisi jotain kysellä.

  Ylen uutinen väittää, että 70 % on sairastunut koronaan, mikä tuskin voi pitää paikkansa, koska sama uutinen kertoo, että he jatkavat edellen marjanpoimintaa. Jos ihminen on eläessään poiminut edes yhden täyden ämpärin mustikkaa, niin ymmärtäisi miten raskasta työ on. Ja nämä ulkolaiset taitaa painaa reippaasti yli 8 tunnin päivää. Koronaan oikeasti sairastunut ei taatusti kykene marjanpoimintaan.

  https://yle.fi/uutiset/3-12060176

  Liked by 1 henkilö

 13. Ulkoavaruuden kosminen säteily vahingoittaa kai vain elollista. Aikamoista ”vitsitiedettä” kaiken kaikkiaan. -Kaikkien yliopistojen sanotaan muuten olevan Vatikaanin perustamia. 😊

  Li Anderssonin freudilaisen lipsahduksen teho herättää vanhemmat meillä Suomessa on kuitenkin epävarmaa.

  Ainakin Li Andersson tietää kasarian mafiaa vastassa olevasta hyökkäyksestä ( the Counterattack).

  Erityisesti koulujen lähellä olevat 5 G- tornit ” kauhistuttivat” ainakin minua vielä jokin aika sitten. Onko tosiaan niin ,että 5G olisi japanilaisen Diamon Princessin risteilijäaluksen kuolemantapausten johdosta maailmanlaajuisesti pois käytöstä?

  VIimeisenä keinonaan kasarian mafian sanotaan tarttuneen rokotusaseeseen.

  ”The Counterattack” kasarian mafian vallasta pois syöksemiseksi on meneillään. Paikkansapitävyyteen joko uskoo tai sitten ei.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s