Koronapiikeistä varoittanut kohuopettaja avaa motiivejaan blogissaan

Koronatukimedian kauhistelema kokemäkeläinen opettaja Luna Lehikoinen, jonka Wilma-viestistä nostatettiin sanan ja mielipiteen käyttämisestä varoittava kohu, avaa motiivejaan ja tuntojaan blogitekstissään ”Omatunto vastaan virallinen totuus” (pvm 15.8.2021).

Lehikoinen aloittaa tekstinsä kertomalla haluavansa ”valottaa sitä tapahtumien ja toimenpiteiden ketjua joka pakotti minut eroamaan virastani kuvataiteen opettajana yhteiskoulussa ja lukiossa”.

”Opetan oppiainetta jonka perusfilosofia on itselleni alusta alkaen ollut luottaa omiin ajatuksiin, omiin ideoihin ja uskaltaa niitä ilmaista haluamallaan tavalla. Ilolla olen voinut tähä saakka niitä luokassani toteuttaa ja saanut iloa oppilaitteni uskalluksesta ilmaista itseään. Näin tähän asti, kunnes iski koronapsykoosi.” Oman käsityksen muodostaminen vei Lehikoisen poikkiteloin virallisen totuuden kanssa.

Vaikka ”paikkakunnalla ei esiintynyt edes yhtä ainutta tartuntaa” kouluihin ilmestyi vahvan suosituksen kasvomaskit, turvavälit ja etäopetus. Samalla alkoi rokotuskattavuus- ja rokotuspassikeskustelu, ”tilanteessa kun nuorempi väestö ei kuulunut edes riskiryhmään ja heidän oli käytännössä mahdotonta saada vakavaa virustartuntaa. Maan kokonaiskuolleisuudessa ei myöskään näkynyt minkäänlaista poikkeavuutta normaalista.”

Lehikoinen kuvailee joutuneensa miettimään, ”olenko minä järjiltäni kun en näe mitään järkeä kaikessa vai onko muu maailma mennyt järjiltään?

Lehikoinen kirjoittaa:

Viimeinen pisara tähän järjettömyyksien ketjuun tuli kun alettiin rokottamaan oppilaita joiden oma immuniteetti olisi ollut kyllin vahva ilman mitään kokeellista injektiota. Koin että olin yhä pahemmin ristiriidassa omantuntoni ja järkeni kanssa.

Tietäen rokotteeseen liittyvät riskit; mahdolliset vakavat haittavaikutukset mahdollisine kuolemineenkin, puhumattakaan pidemmän aikavälin vielä tuntemattomista haittatekijöistä, olin mahdottoman tilanteen edessä; pysyäkö yhä hiljaa ja siten hyväksyä tämä kaikki.

Onhan niin, että jos vaikka näet jotain kiusattavan, muttet puutu siihen mitenkään, olet osallistunut myös itse kiusaamiseen. Sama asetelma oli nyt edessäni.

Minun oli tehtävä ratkaisu, kummalle puolen asettua. Päätin kuunnella sydämeni ääntä ja jakaa luokkani huoltajille ja oppilailleni faktatietoa ja tilastoja rokotteeseen liittyvistä kyseenalaisista seikoista.

Jos halutaan nähdä niissä valtamedian määrittelemää dis-informaatiota, on se jo pahaa tahtoa. Jos oppilaani, yksikin, olisi joutunut noihin Fimean tilastoihin, en olisi antanut itselleni anteeksi. Päätös oli siten selkeä, tuli mitä tuli.

Ja niinhän siitä tulikin. Siinä vaiheessa kun kaupungin ja koulun johdossa asiasta syntyi meteli ja julkinen nootti koulun sisällä, olin saanut tarpeekseni kompromisseista sydämeni kanssa ja ymmärsin ettei työ vastannut, eikä tulisi vastaamaan enää sille asettamiani ihanteita. Irtisanoutuminen oli vapautuminen siitä rattaistosta joka soti järkeäni ja sydäntäni vastaan.

Samaan aikaan ”jymyjuttuni” kanssa otsikoihin muuten pääsi Pirkanmaan ylilääkärin vetoomus lasten rokottamisten lopettamisesta, perusteluna että rokotteen haitat ovat hyötyjä suuremmat.

Olen saanut paljon positiivista palautetta teostani sen vastapainoksi mitä media siitä uutisoi kysymättä minun näkökulmaani asiaan lainkaan. Sisälläni on nyt rauha ja uskon yhä noihin luovuuden perustekijöihin, kannan niitä sydämessäni tässä yhteiskunnassa joka on yhä päättäväisemmin menossa kohden totalitarianismia; vapaus voittakoon; liberte, egalite, fraternite!

Luna Lehikoinen

Koronatukimedia on Lehikoisen samoin kuin Pelastetaan lapset -kampanjaan liittyvän kirjoittelunsa yhteydessä rikkonut journalistin sääntöjä, joissa todetaan ”Jos selvästi tunnistettavissa olevan henkilön tai tahon toiminnasta aiotaan esittää tietoja, jotka asettavat tämän erittäin kielteiseen julkisuuteen, kritiikin kohteelle tulee varata tilaisuus esittää oma näkemyksensä jo samassa yhteydessä.

Wilma- viesti huoltajille

Koronatukimedian kohuttama Wilma-viesti on mukana Lehikoisen blogitekstissä. Saamme vihdoin tietää, mitä hän viesti lapsille ja heidän vanhemmilleen. Koronatukimedia ei kertonut sisältöä.

Hei, Tässä vähän infoa luokanvalvojalta koskien lasten korona- rokotuksia jotka ovat käynnistymässä. Koen velvollisuudekseni informoida laajemmin rokotteista, myös niiden mahdollisista haitoista, koska kysymyksessä ei ole ihan tavallinen rokote. Mielestäni huoltajan on hyvä tietää niistä etukäteen ja ottaa tarvittaessa myös vastuu, vaikkakin 12 vuotiaan katsotaan olevan kypsä itse tekemään päätöksen. Olen tiedottanut rehtoria jotta tieto koteihin rokotteiden antamis- ajankohdasta menisi, eli siitä pitäisi tulla tieto huoltajalle. Toivon siis harkintaa, periaatteella ”parempi katsoa kuin katua”. Tarkoitukseni ei ole manipuloida vaan vain informoida . Toivotan hyvää alkavaa lukuvuotta yhteistyöterveisin.

T. Luna Lehikoinen

Wilma-viestin mukana oli kuvaliite (alla).

Lehikoinen pohtii blogitekstinsä lopuksi massapsykoosin syntyä kirjoittaen ”Massapsykoosi on läpi yhteiskunnan leviävä mielisairaus jolle on tyypillistä todellisuuden tajun katoaminen ja jota lietsoo pelko. Psykoosi on mielen sairaus, massapsykoosissa tämä sairaus leviää samaan tapaan kuin virus. Poikkeuksena on että tämä virus käyttää leviämiskeinonaan kaikkialle yltäviä tiedotusvälineitä. Historian saatossa tyyppillisiä esimerkkejä psykoosin leviämisestä ovat noitavainot ja totalitarianistiset yhteiskuntajärjestelmät. Massapsykoosissa hulluudesta tulee normi ja harhaiset uskomukset leviävät kulovalkean tavoin. […]

[…] Aikamme on hyvin otollinen massapsykoosin synnylle, sillä aikamme ihminen ei kyseenalaista enää maailmaa; media tarjoilee kaikki vastaukset valmiina. Totalitarianistiset järjestelmät ovat aina käyttäneet massapsykoosin ylläpitämiseksi propagandaa. Tyypillistä propagandalle on että se vetoaa tunteisiin, hyödyntää pelkoa ja vetoaa sosiaaliseen vastuuseen. Ne jotka eivät ota osaa kollektiiviseen vastuunkantoon, ovat yhteiskunnan vihollisia. […]

[…] Koska luovaan ajatteluun kuuluu kyseenalaistaminen ja lähtökohtainen ajatus ettei ole yhtä ainoaa totuutta, on se siten vaaraksi massapsykoosia ylläpitäville auktoriteeteille. […]”

Kommentti:

Valo kanssasi, Luna Lehikoinen. Seurasit omantuntosi ääntä. Jokaisen pitäisi.

Artikkelikuva: Lunan kuvisblogi 15.8.2021

13 comments

 1. Kiitos Sinulle Luna rohkeudestasi ja omatunnon kuuntelemisesta. Uskon, että loppuviimeksi totuus voittaa aina. Samalla lähetän kiitokset kaikille niille ”vastarannan kiiskeille”, jotka oman uransa ja toimentulonsa ovat asettaneet vaakalaudalle, vastustaessaan näitä natseja, joiden tarkoitusperää voi vaan kauhulla arvella? Ottakoon aivopestyt pedonmerkin olkaansa, pysytään me tottelemattomat toisintietävät vahvoina!

  Liked by 1 henkilö

 2. Ihmisen aiheuttamaan ILMASTONMUUTOKSEEN uskova ELIITTI haluaa että maailman VÄKILUKU on noin 2 miljardia. 5G ja BIOASE Covid19 eivät tätä saaneet aikaan. Nyt kokeillaan ROKOTUKSIA depopulaation välineenä. Eliitti OMISTAA lääketehtaat, median ja poliitikot joten VASTARINTAA ei juuri ole ollut. Suomessa hallitus TERRRORISOI kansalaisia rokotuksilla ja DIGITAALISEEN IDENTITEETTIIN ja SIRUTUKSEEN johtavalla passilla. Laittomuus on päässyt valtaan ja PERUSTUSLAIN yli kävellään WEF:n ohjeiden mukaan. Nykyhallituksella ei ole LEGITIMITEETTIÄ hallita. Rokotukset ja passihankkeet saadaan loppumaan vain POLITIIKAN keinoin. HAITTAVAIKUTUKSET ovat rokotusten PÄÄTARKOITUS!

  Tykkää

 3. Massapsykoosihan maailmassa on, totuus on valetta ja vale totuutta ja mitään ei saa kyseenalaistaa.
  Media on ottanut vallan päättää mikä on oikein, mikä väärin, mikä laillista mikä laitonta, mikä hyvä ja mikä paha.

  Tykkää

 4. Kiitos Luna rohkeudestasi ! Asioiden eri puolia on hyvä saattaa keskusteluun. Moni vanhempi varmasti pohtii asiaa, että mikä on oikein ja mikä on turvallista tässä tilanteessa. Surullista on, että tätä keskustelua ei saa käydä vaan vastakkainasettelu tehdään heti tyrmäämällä ja mitätöimällä vastapuolen näkemys.

  Tykkää

 5. Kiitos Sinulle Luna…Vapautit Sielusi…ikuiseen Onneen…Nimesi on Ikuistettu siihen Taivaalliseen kirjaan…

  Tykkää

  • Tampere, 20 lasta sai haittavaikutuksia, osa sairaalaan. THL yllättyy taas — vaikka piikin alkuperäisessä selosteessa sanotaan, että haitat ovat 12-15 vuotiailla yleisempiä…

   Tykkää

 6. En tiedä enää millä nimellä kutsuisin päättäjiämme ja THL:n väkeä, julmureita he ovat, miten he voivat tehdä lapsille ja vanhemmillekin tämän? Eikö heitä mikään liikuta! Saati pysäytä! Rokotukset seis ja heti!

  Tykkää

 7. Olen aivan varma että nämä rokotehaitat jotka tulevat luultavasti paljastumaan todella vasta vuosien päästä levähtävät käsiin.
  Täytyy olla todella voimakas persoona ettei lähde tähän hysteriaan mukaan.
  Kun et ole ottanut rokotetta olet hylkiö. Tämä on kuin juutalaisvainoa, kohta meillä on merkki hihassamme jossa lukee rokottamaton, hylkiön merkki. Nythän jo myydään rannekkeita jossa ilmoitetaan että sinut on rokotettu.
  Olen joutunut näkemään lähipiirissäni näitä rokotehaittoja. Eräskin nuori hoitaja on sydänlääkityksellä kun pumppu hakkaa levossa 200 kertaa minuutissa. Autoimmuunitauteja tiedän puhjenneen kahdella henkilöllä 3 kk rokotuksen jälkeen. Tietenkään lääkärit eivät näe mitään ajallista yhteyttä rokotukseen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s