Pelastetaan lapset -kampanja perää luotettavaa selvitystä k-piikkien turvallisuudesta

Pelastetaan lapset -kampanja

PELASTETAAN LAPSET -LÄÄKÄRIRYHMÄ VAATII FIMEALTA JA THL:LTÄ TIETEELLISTÄ SELVITYSTÄ KORONAROKOTTEIDEN TURVALLISUUDESTA.

Pelastetaan lapset -ryhmän lääkärit vetoavat tiedotusvälineisiin koronarokotteita koskevan todenmukaisen tiedon ja rokotusten keskeyttämistä koskevien perusteluiden julkaisemiseksi. FIMEA:aan raportoidut tuhannet vakavat haitat eivät voi olla pelkkää ajallista sattumaa. Ryhmä on esittänyt THL:lle ja FIMEA:lle 2.8. osoittamassaan kirjeessä useita kysymyksiä koronarokotteista ja niiden turvallisuudesta. Kirje on luettavissa nettisivuillamme 

Olemme näitä rokotuksia eli kokeellisia ja keskeneräisiä geenimanipulaatiopistoksia vastaan, erityisesti lasten kohdalla, niin kauan kunnes THL ja FIMEA osoittavat tieteellisin selvityksin, että ne ovat turvallisia. Rokotteen valmistajan itsensä tekemää tutkimusta emme voi pitää tieteellisesti luotettavana. 

Tampereen Rokotetutkimuskeskuksen tärkein rahoittajataho on rokotevalmistajat. Täten myöskään lausunnot, joita Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet on antanut julkisuuteen, eivät pohjaa luotettaviin ja objektiivisiin kansainvälisiin tutkimuksiin, joita on olemassa ja joihin kirjeessämme vetoamme. 

Edellytämme, että THL ja FIMEA osoittavat tieteellisesti, että nämä geeniteknologiset tuotteet ovat turvallisia ennen kuin rokotuksia voi jatkaa. Lisäksi vaadimme ko. viranomaisia esittämään tieteelliset todisteet myös siitä, että lasten rokottamatta jättäminen aiheuttaisi hengenvaaran lapsille tai aikuisille. 

Toivomme, että mediat uutisoivat viranomaisille lähettämästämme kirjeestä. Kyse on hyvin vakavasta asiasta – lastemme, nuortemme ja kaikkien kansalaistemme terveydestä ja hengestä.

Yhteistyöterveisin

Pelastetaan Lapset -lääkäriryhmä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

info@pelastetaanlapset.fi, Lehdistötiedote 16.8.2021

Aiheeseen liittyy:

MIS-C, lasten hyperinflammatorinen oireyhtymä — K-piikityksistä haittavaikutuksena uusi sairaus? (11.8.2021)

EU: Yli 100 000 k-piikkihaittaa lisää 14 vuorokaudessa (4.8.2021)

VITT – k-rokotteista uusi autoimmuunitauti? (7.5.2021)

Lapsi ei ole pätevä sopimuskumppani rokoteasioissa (13.8.2021)

Ensimmäiset k-piikkihaittailmoitukset suomalaislapsista tehty (14.8.2021)

Mikä kiire niillä on k-piikittää lapsia? (16.8.2021)

Artikkelikuva via Nikkei.com + pxhere, kuvanmuokkaus RS

14 comments

 1. Noinhan se olisi pitänyt mennä.

  Nyt vaan on jo käynyt niin, että 18 kuukauden koronatilasto osoittaa tieteellisesti, ettei korona ole hengenvaarallinen lapsille tai nuorille. Ketään heistä ei ole kuollut Suomessa, joten perustelua rokotukselle ei ole.

  Toiseksi, rokotukset ovat jo johtaneet tuhansiin kuolemiin, eli rokote on tieteellisesti todistettu vaaralliseksi. Ei ole mitään syytä olettaa, etteikö rokotteen vaarallisuus koskisi kaikkia ikäluokkia.

  Toisin sanoen, taudin vakavuuden ikäriippuvaisuus ei tarkoita, että sama ikäriippuvaisuus koskisi rokotteen haittojen vakavuutta.

  Rikos tässä asiassa on jo tapahtunut. On poliisin aika keskeyttää rokotukset ja pidättää asiaankuuluvat virannomaiset, sekä rikokseen yllyttävien informaatiotilaa hallitsevien yritysten johto.

  Tykkää

  • Johan vitsin murjaisit 😀 Ohisalon poliisiministeriö Kirsi Pimiän johdolla pidättämässä syyllisiä ja viemässä syytteet OM Henrikssonin alaiselle syyttäjä Toiviaiselle, jolla on uskonnolliset vainot meneillään 😀

   HiihaaHirnahdus.

   Tykkää

 2. Yleisradion kommentoinnin sensuurista. Julkaisen nyt koko listan lähettämistäni kommenteista. Niistä arviolta 80 % ei ole julkaistu ollenkaan tai on poistettu melko pian julkaisun jälkeen. Ylen kommentointi on niin kömpelö käyttää, etten jaksa ruveta merkkaamaan erikseen mitkä niistä ovat saaneet jäädä.

  31.7.2021 klo 19.00

  Erikoista kun lääkärien ennusteilta putoaa jatkuvasti pohja pois, mutta se selitetään sujuvasti uudella tieteellisellä tiedolla, jos näin voidaan samalla lisätä rajoituksia ja edistää pakkorokotuksia. Nyt kun viruksen teho on hyytynyt, niin tämä ei käy Rintalalle, vaan karanteeneja on jatkettava.
  Tänään oli jo uutinen, että lambda-variantti on Ruotsissa matkalla Suomeen. Tämä kuvio on niin ennalta-arvattavissa, että poliisin olisi jo syytä astua väliin.

  31.7.2021 klo 19.16

  @Kirjakaappi Olisi vallan erinomaista, jos nyt jo harmittomaksi muuntunut virus saataisiin kiertämään koko yhteiskunnassa. Näin vältyttäisiin tuhansilta rokotteiden aiheuttamilta haittavaikutuksilta. Etenkin nuorilla on vielä 80 vuotta elämää edessä, jonka en haluaisi menevän pilalle siksi, että joku 82 vuotias pystyisi elämään vielä 3 kk pitempään.
  Samalla putoaa pohja rokotuspassilta, joka hyydyttää yhteiskunnan toimintoja, jakaa kansan kahtia, maksaa paljon ja avaa tien ulkomailta johdetulle totalitaariselle kontrollille.

  5.8.2021 klo 4:03

  Jos rokote toimii, niin miksi rokottamattomat pitäisi sulkea koronapassivankeuteen?
  Jos rokote ei suojaa, niin miksi se pitäisi ylipäätään ottaa?

  Tilastollisesti ja viranomaisten aiempien lausuntojen perusteella lasten ja nuorten aikuisten rokottamisella ei saada mitään hyötyä koronaa vastaan. Rokotushaittoja sen sijaan tulee varmuudella. On iso ero, jos rokotehaitta pilaa koko lapsen aikuisen elämän tai jos joku yli 50 vuotias menettää vuosikymmenen laadukasta elinaikaa. Kannattaako koko kansa riskeerata kerralla rokotteille, jos halukkaita luonnonmukaisesti eläviä riittää?

  5.8.2021 klo 4:13

  @iv87 Koska rokote on kokeellinen, eikä pitkäaikaisvaikutuksia tunneta. Vähiten lasten osalta. Rokotuksen hyötyjen on oltava huomattavasti haittoja suuremmat. Lapselta menee koko elämä pilalle, jos hän saa lähes turhasta rokotteesta jonkun monista tiedetyistä ja vakavistakin haittavaikutuksista. Rajoitukset ja koronapassit ovat poliittisia päätöksiä ja ne eivät voi olla lääketieteellisiä perusteluja rokotuksille.

  5.8.2021 klo 23:05

  Merkittävä osa lapsista ja nuorista on koko ajan kulkenut vapaasti piittaamatta koronasta. Viranomaiset ovat itse olleet samaa mieltä, että vaaraa ei ole. Tilastot todistaa, että lapsista nuoriin aikuisiin, mitään merkittävää haittaa ei ole tullut. Mikä on se lääketieteellinen perustelu ja montako laatupainotteista elinvuotta säästetään rokottamalla 200 000 lasta?

  Mistä luotettavaa tietoa on saatavilla, kun johtavat expertitkin koko ajan vaihtaa mielipidettä vedoten uuteen tieteelliseen tietoon.

  5.8.2021 klo 23.22

  @Experta Maailmassa on varmasti miljardi ihmistä, jotka ei ole edes kuulleet pandemiasta. Ottaen huomioon kuolleiden keski-iän (82 vuotta) on hieman turhan dramaattista puhua puoliorvoista lapsista.

  5.8.2021 klo 23:33

  @ppjl Ne olivatkin vuosikymmeniä testattuja rokotteita, jotka antoivat pääosin pysyvän immuniteetin oikeasti tappaviin tauteihin. Korona-rokote nykyväittämän mukaan suojaa vain vakavilta muodoilta ja suojaa pitää vahvistaa puolivuosittain. Uudet variantit näköjään oppii väistämään rokotteet ja vanhat variantit häviää pois kierrosta muutenkin. mRNA-injektio ei ole edes rokotus sanan määritelmän mukaan.

  5.8.2021 klo 23:43

  @765091 Ensimmäinen kappale meni ihan oikein, mutta sitten ratkaisuksi tarjotaan pakkorokotusta kuin viheliäinen käärme. Viimeiset 18 kuukautta on ollut aivan riittävän turvallisia ilman rokotustakin.

  5.8.2021 klo 23:54

  @Japelipapeli Rokotus on aina henkilökohtainen suoja. Miten opettajan rokotus voisi suojata oppilaita, jotka eivät muutenkaan ole tautiin sairastuneet?

  5.8.2021 klo 23:58

  @Silec Mainitsemiesi ammattiryhmien altistus on jo jatkunut 18 kuukautta. Jos luonnollinen immuniteetti ei olisi suojannut, olisi tapaukset räjähtäneet käsistä jo aikoja sitten.

  6.8.2021 klo 00:09

  @katsanto Aika tavalla maailmalla uutisoidaan myös rokotettujen sairastumisia, joten lisäarvoa ei saada. Maailmalla maskipakkoja on määrätty takaisin myös rokotetuille tuosta syystä. Maskien hyödyt tosin marginaalisia, aivan kuten useimmat asiantuntijat vakuuttivat pandemian alussa.

  6.8.2021 klo 00:27

  @881944 Kun pandemia alkoi, piti kuolleisuuden olla 3-4 % ja siihen piti riittää kahden viikon käyrän loivennus. Miten on mieli muuttunut? Maski ei auta, mutta silti maskipakko. Vuosi sitten heinäkuussa pakkorokotukset oli Ylen julkaiseman jutun mukaan Venäläisten trollien levittämää salaliittoteoriaa. Tänään hallitus ilmoitti, että koronapassi on tulossa.

  6.8.2021 klo 15:12

  @PekkaaPahempi Tauti on ollut täysin ennustettavissa alusta asti. Parissa viikossa oli selvillä mitä hiljaisuudessa oli suunniteltu Agenda 2030, ID2020, Event201, Global Preparedness Monitoring Board, World Economic Forum jne. toimesta ja sen mukaan on edetty. Eri maiden välillä on aikataulujärjestyksissä ollut pieniä eroja, mutta samoja harjoituselementtejä on suoritetu. Kuten Mike Pompeo sanoi lehdistötilaisuudessa, että:”We are middle of live exercise”

  6.8.2021 klo 15:43

  @Opel66 Mitä se passi auttaa, kun rokotetut ovat jo suojansa hankkineet? Jos rokote ei toimi, niin miksi ihmeessä sellainen pitäisi ottaa? 99,8% ihmisistä selviää ilmankin rokotusta. Taitaa olla se automatka jäähallille ja väliaikaolut suurempi riski terveydelle.

  6..8.2021 klo 15:47

  @tellu60 Rokote on aina henkilökohtainen suoja. Ja ne kaikki muut halukkaat ovat kyllä suojansa voineet hankkia, joten jäljellä ei ole kuin omaan immuunijärjestelmäänsä luottavat. Passia ei tarvita mihinkään.

  6.8.2021 klo 16:01

  @Sohvanauris Passin hankkiminen ei ole lääketieteellinen perustelu rokottamiselle. Jos muistat, niin taudin sairastamisesta saa olla kulunut enintään 6 kk. Kenenkään nenä ei kestä testaamista joka toinen päivä, joten sekään ei ole vaihtoehto. Jos on jo saanut luonnollisen immuunivasteen sairastamalla, niin taudin hankkiminen uudelleen 6 kk päästä tulee mahdottomaksi. Näin ollen koronapassivaatimus on käytännössä pakkorokotus.

  6.8.2021 klo 17:16

  Se, että rokote olisi vapaaehtoinen, ei pidä paikkaansa. Rokotepassi etenee maailmalla ja Suomi on seuraamassa perässä. Poliittisilla päätöksillä elämä tehdään mahdottomaksi ilman passia ja passin saaminen ja voimassa pitäminen ilman täyttä rokotussarjaa on mahdotonta. Koululaisten ja nuorten aikuisten rokottamistarpeelle ei ole mitään lääketieteellistä näyttöä. Jos jatko-opiskelu, julkiset kulkuvälineet, työpaikat, kauppakeskukset jne. sulkeutuu passittomilta, on se sama kuin suljettaisiin keskitysleirille. Näitä uusia rajoituksia on jo päätetty esim. Italiassa, Ranskassa jne. Vaikka Suomen sisällä poliittiset rajoitukset olisivatkin hetken aikaa lievempiä, estää passittomuus vaihto-opiskelu, kansainväliset työtehtävät, kansainvälisen urheilun ja turismin.

  6.8.2021 klo 17:27

  @Biine Näkee sen nyt jo lääkärien, poliitikkojen ja median asenteesta, että painostus on maksimaallista. Harvassa on lapsi, joka pystyy kieltäytymään, kun edessä tuijottaa lauma valkotakkisia aikuisia piikki kädessä.

  6.8.2021 klo 17:32

  @1214700 Toivottavasti mediassa ei sallita painostusta rokotuksen ottamiseksi. 18 kuukautta ja monta aaltoa on jo selvitty ilman ongelmia. Kokeellinen ja poliittinen injektio lisää vain haittavaikutuksia, mutta ei pelasta ketään.

  6.8.2021 klo 18:05

  Raskaana oleville ei koskaan anneta turhia rokotteita, eikä lääkkeitä. Kaikkein vähiten kokeellisia rokotteita. Miksi koronarokotusten yhteydessä rikotaan kaikkia perinteisiä säänt
  öjä ja protokollia?

  6.8.2021 klo 18:39

  @Arjen analyytikko Kenenkään elämä ei kestä testaamista joka toinen päivä. Sairastettu tauti ei kelpaa kuin 6 kk, eikä tautia pysty hankkimaan uudelleen, koska luonnollinen immuunipuolustus estää sen. Todellakin passi on de facto pakkorokotus jo nykyisten vaatimusten mukaan. Ja huomaa, että puhutaan täydestä rokotussarjasta. Alussa se oli tietysti vain yksi tai kaksi rokotusta, mutta kolmas on jo ilmoitettu, eikä se siihen tule loppumaan.

  6.8.2021 klo 18:52

  @Tyyne-Amanda Antibioottien käyttö on johtanut resistentteihin supertauteihin. Samalla tavalla rokotus, joka torjuu vain vakavia oireita, luo mutaatioalustan, joka suosii rokotuksille resistenttejä kantoja. Delta on juuri tällainen virus, joka ilmestyi rokotusten myötä ja leviää aiempaa herkemmin myös rokotettuihin.

  6.8.2021 klo 19:22

  @Nyt vai Heti Siitä vaan odottelemaan kolmatta rokotusta, että täysi rokotussarja pysyy voimassa. Passista tulee niskalenkki, josta sinäkään et pyristele irti. Siksi hallituksen pitäisi kieltää lailla koronapassin käyttö Suomessa.

  6.8.2021 klo 19:40

  @TotuudenTorvi Kuvaamasi toiminto onnistuu aivan hyvin jo nykyisellä henkilötunnuksella, jonka viivakoodi löytyy valmiiksi vaikka ajokortista, henkilökortista tai aidosta passista. Ainoa syy, miksi koronapassin pitäisi olla erillinen, näkyy maailmalla. Pyrkimys on luoda maailmanlaajuinen digitaalinen henkilörekisteri, jota hallitsee ylikansalliset toimijat. Matka siihen on toki pitkä, mutta länsimaat on jo melkein perillä. Jostain syystä Suomessa vain vähän aikaa sitten yritettiin jo muuttaa henkilötunnusjärjestelmää lailla. Väitän, että siinä yritettiin salaa luoda koronapassiyhteensopiva järjestelmä.

  6.8.2021 kol 20:30

  Opettajien vaatimukset rokottamisesta on tässä vain tukemassa oppilaiden painostusta. ”Pakko ottaa kun kaikki muutkin ottaa.” Lukemattomissa ammateissa on oltu lähikontakteissa jo 18 kuukautta eikä mitään katastrofia ole tullut. Uutisissa kyllä puhutaan, mutta yleensä vain positiivisista testituloksista. Onko joku oikeasti sairastunut tai edes vähän oireinen, jää aina mainitsematta.

  6.8.2021 klo 22:17

  @Cobration J Karanteenit altistumisten takia on ollut aika pitkälle ylireagointia ja siksi vain osa poliittista kampaniaa. Pitäisi se nyt tajuta jos on ollut jo monta altistusta eikä tauti vaan puhkea. Immuunipuolustus tunnetusti kehittyy kun altistusta tulee tasaisesti.

  6.8.2021 klo 22:23

  @sh123456789 Kokeellinen geeniterapiainjektio, jota ei määritelmän mukaan saisi edes kutsua rokotteeksi. On hirvittävä rikos tuputtaa arvaamatonta ainetta ihmisille, saatika lapsille.

  7.8.2021 klo 00:10

  @Cobration Olen minä yläasteella opettanu matikkaa, fysiikkaa, kemiaa ja tietotekniikkaa sen verran aikaa, että tiedän mitä se on, vaikka opettajankoulutusta en ole toisen tutkinnon päälle hankkinutkaan. Taudin kävin hakemassa festareilta tarkoituksella, että voin välttää rokotuksen.

  7.8.2021 klo 18:55

  Aika erikoista, jos Valtterin isovanhemmat eivät olisi jo rokotusta saaneet. Vai eikö rokote suojaakaan heitä? Miksi jutussa käytetään tuollaisia oxymorooneja perusteluna?

  Seuraavaksi yllytetään ja normalisoidaan lain rikkomista. OK.

  Miten pop-up rokotuksissa on huolehdittu jälkiseurannasta haittavaikutusten varalta?

  7.8.2021 klo 19:01

  @nortuna52 Viittaan jatkossa kintaalla kaikkia muitakin rokotuksiin liittyviä lakipykäliä.

  7.8.2021 klo 19:09

  @PekkaaPahempi Suomi on valinnut yhden rokotteen hivutuslinjan, jotta on saatu nopeasti prosentit korkealle ja ihmiset rokotekoukkuun, ennen heräämistä. Ostoskeskuksessa lasten jallittaminen ykköspiikille on kuin gateway huumeiden myyntiä. Onneksi Ylä-Savossa suosio ei ollut kovin suurta, jos jämäannoksia on täytynyt tyrkyttää kaikille vastaantulijoille.

  9.8.2021 klo 16:35

  Jutusta paistaa asenne, että lapsia on helppo ohjailla, joten vanhempia ei tarvita sotkemaan. Kaikki lapset, jotka ei vastusta rokotusta, ovat tiettnkin kypsiä ja kykeneviä oikeaan päätökseen. Muiden kohdalla kokeillaan, jos lääkäri/hoitaja/opettaja/kaverit onnistuisi suostuttelemaan. Luodaan heikko hetki ja rokotetaan kuin käärme. Jos sekään ei tepsi, niin kokeillaan jos jompi kumpi huoltaja antaisi luvan. Onhan siinä eroa pakon ja ”pakon” välillä. 200 000 rokotusta lapsille tautiin, joka ei ole tappanut ketään ko. ikäluokasta. Voiko Suomen lääketieteellinen johto olla enempää hakoteillä?

  9.8.2021 klo 16:47

  @Ritu67 Koronarokote on hyödytön nuorille ja kokeellisena rokotteena sisältää pelkkiä riskejä.
  Olet oikeassa, että arviointeja ei pitäisi tarvita, jos lääketieteelliset perustelut olisivat kunnossa. Nyt kaikki haitat kaadetaan lapsen itse aiheuttamaksi vahingoksi röyhkeillä silmänkääntötempuilla.

  9.8.2021 klo 16:54

  @seppoju53 On syrjintää sulkea rokottamattomia lapsia pois yhteiskunnasta. Heistä on 99,8 % pysynyt terveenä ja ties kuinka moni saanut immuniteetin lähes oireettomana. Toiseksi, rokotettujen pitäisi olla suojassa, vaikka koko muu luokka olisi sairaana. Jos rokote ei suojaa, niin miksi ihmeessä niitä annetaan?

  9.8.2021 klo 17:33

  @jääleinikki Röyhkeää ja julmaa syrjintää ja kiristystä. Aivan kuten tuleva rokotuspassihanke.
  Molempien sallimisesta aiheutuu elinikäistä vahinkoa. Rokotuksesta voi tulla myös pysyviä terveydellisiä haittavaikutuksia.

  9.8.2021 klo 17:59

  @Sapergia Joo, olet oikeassa mRNA injektio ei ole määritelmän mukaan rokote ollenkaan. Vuoden kokeet ei riitä alkuunkaan siihen, että injektio voitaisiin antaa kaikille, vaikka lääkefirmojen lobbarit sanoisi mitä. Se eilen uutisoitu kliininen tutkimus sisälsi vain 2260 lasta, joten tilastollisesti on mahdollista jopa 100 lapsen kuolema Suomessa vaikka tutkimusjoukkoon ei yhtään vielä sattunutkaan.

  9.8.2021 klo 19:00

  @Happee Sinä voisit googlettaa miten injektoidun mRNA:n valmistamat piikkiproteiinit tekee mikroveritulppia hiussuonistoon ja miten ne kertyvät eläinkokeissa mm. munasarjoihin. Jos virukset vuotaa ihmisestä ulos, niin varmasti myös piikkiproteiineja vuotaa ympäristöön. Siitä ne piikkiproteiinit päätyy kaverin keuhkoihin ja aiheuttaa reaktioita hengitysteissä.

  9.8.2021 klo 19:19

  Poliittinen kuvio on aivan selkeä. Viruksen pelolla, rajoituksilla, karmeilla nenätesteillä jne. pyritään kiristämään 100 % kattavat rokotukset ja jatkuva rokotussarjan ylläpito. Digitaalinen passi mahdollistaa automaattisen ihmismassojen kontrolloinnin ja tähän päästään hivuttamalla järjestelmä sisään terveyspassina tai mitä kymmeniä eri nimiä siitä käytetäänkin. Kun jokainen on jo passijärjestelmässä, mikään ei pysäytä lisäämällä siihen rajoituksia ja valvontaa. Lopulta kaikki yhdistyy johonkin globaaliin keskushallintoon, koska matkustus.

  9.8.2021 klo 19:21

  @Finnno Jep, ilmastointi on ollut surkeaa ja riittämätöntä lähes kaikissa luokkatiloissa jo ennen koronaa. Samaa kosteaa löyhkää hengitellään tajunnan rajamailla.

  Saksassa sentään lääkärit ja kansa on äänessä ja protestoi.

  9.8.2021 klo 20:49

  Aivan turhaa pelkoa. Lähiviikkojen sisään on järjestetty kymmenien tuhansien ihmisten festareita. Se, mihin itse osallistuin, oli täynnä porukkaa, eikä kukaan piitannut koronasta. Eikä ilmeisesti kukaan ole jälkeenpäinkään kertonut oireista tai käynyt testissä, koska mitään uutisia sairastumisista ei ole ollut.

  9.8.2021 klo 21:26

  @Ritu67 Koronarokote on lähes hyödytön nuorille. Kokeellisena mRNA-injektiona se sisältää riskejä, myös peruuttamattomia ja pitkäaikaisia riskejä. Hyödyt parhaimmillaankin vain 0,2 %:lle rokotetuista ja hyöty kestää vain joitain kuukausia. Lisäpiikkejä tarvitaan tuntematon määrä.
  Olet oikeassa, että lasten kypsyysarviointeja ei pitäisi tarvita, jos lääketieteelliset perustelut olisivat kunnossa. Nyt kaikki haitat kaadetaan lapsen itse aiheuttamaksi vahingoksi.

  10.8.2021 klo 06:56

  Hyvä hyvä, Suomen pitää myös luopua kaikista koronarajoituksista saman tien. Kesän lopussa oli jo vähän yritystä, mutta nyt sekoillaan taas lasten ja raskaana olevien rokotusten kanssa. Paikkoja laitetaan kiinni ja tapahtumia perutaan, että saataisiin painetta rokotuspassijärjestelmän läpimenolle. Emme tarvitse digitaalista kaulapantaa mihinkään.

  10.8.2021 klo 8:09

  @34574gsgfshds Minun tavoite on, että rokotuspassia ei tule missään muodossa ja mahdollisimman moni säästyisi ilman rokotusta. Kävin festareillakin siinä toivossa, että saisin taudin ennemmin kuin rokotuksen.

  10.8.2021 klo 9:37

  @Kalju hintelä nörtti Rokotuksen välttämisen syyksi riittää jo se, mitä alkuperäiselle mielipiteelleni äsken tapahtui. Aiheen käsittely ei ole tällä palstalla sallittua.

  10.8.2021 klo 15:34

  @neversurrender Luulen, että ymmärrät tahallasi väärin ja toiseki asian oikea laita olisi selvinnyt jatkokommentista, mutta sensuuri on vienyt sen. Minusta kaikki loput rokotteet olisi parempi jättää antamatta. Etenkin lapsien, lisääntymisikäisten ja raskaana olevien massapiikitykset luo ennennäkemättömän riskin vähintään kansanterveydelle ja mikäli hedelmällisyyteen liittyvät riskit toteutuu, myös kansan olemassaololle. Rokotusten avulla vivutettu passijärjestelmä laajetessaan uhkaa Suomen itsemääräämisoikeutta valtiopetoksen tunnusmerkistössä kuvatulla tavalla. Kannattaisi lukea enemmän mitä johtajat kirjoittaa.

  11.8.2021 klo 13:55

  @Mustikkamaalta Miksi ihmeessä terveen ihmisen työnteko ja elämä pitäisi estää? Terve ihminen ei tartuta mitään ja sairaana ollessa oireet kyllä huomaa. Enemmän olen huolissani vähäoireisista rokotetuista, jotka kokevat olevansa itse turvassa ja siksi kulkevat miten lystää.

  11.8.2021 klo 14:02

  Työpaikoilla ollaan sen verran lähekkäin, että kaikki altistukset tulee varmasti jaettua ennemmin tai myöhemmin. Turha korona-stressi pois ja naurua tilalle. Henkilöstön jakaminen psykoottisiin vastakkaisiin leireihin on erittäin tuhoisaa yrityksen toiminnalle.

  14.8.2021 klo 01:40

  Toivottavasti rokotuskattavuus ei tästä juurikaan nouse. Luonnollinen immuniteetti on turvallisempi vaihtoehto pitemmän päälle, kuin loputon puolivuosittainen rokotussarja. Mielestäni kaikista rajoituksista voidaan luopua jo. Ei se estä pelokkaita jatkamasta maski päässä hiippailua. Tärkeintä tulevaisuuden kannalta on vesittää kaikki korona-passin perusteet.

  14.8.2021 klo 01:46

  @neversurrender Joo, mutta harva haluaa enää rokotusta. Prosentteja odotellessa kansan syvät rivit ovat jo aloittaneet rinnakkaisyhteiskunnan, jossa koronasta ei piitata millään tavalla.

  Liked by 1 henkilö

 3. Juu, ei se noin onnistu. Romaniassa Ceaușescun tyrannia päättyi 1989 suunnilleen seuraavasti.

  1) Hallituksen vastaiset miekkarit aloittavat kansannousun.

  2) Vallanpitäjien puhetta pilkataan ja sille buuataan.

  3) Avointa kapinointia pääkaupungissa.

  4) Kansa nousee barrikadeille poliisia ja armeijaa vastaan.

  5) Poliisi ja armeija hallitsevat vielä tilanteen nipin napin ja satoja ihmisiä pidätetään.

  6) Kapina leviää kaikkiin maan suurimpiin kaupunkeihin.

  7) Rivisotilaat siirtyvät vallankumouksen puolelle.

  8) Armeijan komentajat menettävät uskonsa vallanpitäjien asemaan ja jättävät käskyt huomiotta.

  9) Vallanpitäjien epäonnistunut yritys paeta maasta.

  10) Vallanpitäjien oikeudenkäynti ja tuomio.

  Tykkää

  • Jotain pitää yrittää ja jotain sentään meni läpi. Myös sensuroijaan voi vaikuttaa ja ainakaan hän ei voi myöhemmin oikeudessa vedota, että hän ei olisi tiennyt. Kolmanneksi nyt on lista, josta jokainen voi verifioida sananvapauden tilan Suomessa.

   Tykkää

   • Ensin ryöstävät Kansalta leivän pöydältä...Sen jälkeen leikkaavat vielä kielenkin irti... sanoo:

    Hatun nosto…ja Syvä Kumarrus perään…

    Nyt voi Kansa sitten rauhallisesti katsoa sen kahvikupposensa ääress…Mitä niillä….Niiltä ryöstetyillä verorahoilla ollaan toteutettu siellä…YLEN…Isossa PASKA..Pajassa

    Tykkää

  • Ei unohdeta päättäjille nauramista — mistä syystä EU onkin nyt leimaamassa naurua äärioikeiston aseeksi 😀

   En vitsaile: It’s not funny anymore. Far-right extremists’ use of humour

   Click to access ran_ad-hoc_pap_fre_humor_20210215_en.pdf

   Emmeköhän kohta saa luettavaksemme myös oppaan, jossa opastetaan nauramaan tutkitusti oikein, vasemmistolaisittain ja suvaitsevaisesti.

   Sen jälkeen tuleekin nauru-direktiivi…

   Tykkää

 4. Kannatan! Naurudirektiivissä on kriminalisoitava vihanauru. On perustettava naurupoliisi valvomaan direktiivin toteutumista. Naurupoliisin on saatava valtuudet kopittaa ne, joiden epäillään nauravan koko direktiiville.

  Tykkää

  • Unohdit mikro-aggressiot kuten pilke silmäkulmassa, vino hymy (terveisiä Pfizerille…), sisäänpäin hymyily, iloinen ilme jne 😉

   Tykkää

 5. Vuosia sitten The Guardian oli hyvä lehti. Jossain vaiheessa taso alkoi laskea, viestintä olla yksisilmäistä ja painostavaa. Hyviä toimittajia lähti.

  Lopetin lukemisen.

  Voi tietenkin olla, ettei lehti muuttunut vaan minä. Silti ero The Guardianin arkistojuttujen ja nykyisten välillä on vinha. Siinä olisi jollekin mediatutkijalle hyvä väitöskirjan aihe.

  Tykkää

  • Sisäpiiriin kuuluneet huomasivat oireet paljon varhemmin. The Guardianin rappeutuminen peittyi näkyvistä koska lehdessä toimi vielä moni hyvä journalisti. John Pilger, aussi-veteraani vailla vertaa, joka oli nuorena lähtenyt britteihin ja aloiiti sotadokumentaristina Vietnamissa mainitsi asiasta aikoja sitten ja muistan hämmästyneeni.

   Irakin sodan alkaessa 2003 toimituksen linja oli jo täysin kuralla ja lehti hyökkäsi mm. George Gallowayta vastaan joka vastusti sotaa ja joutui lähtemään labour-puolueesta. Lehti alkoi rajoittaa kommenttipalstoja koska lukijat pitivät toimittajia pilkkanaan ja samalla ilmestyi outoja lukijapalutteita sodan puolesta, jotka mitä ilmeisemmin olivat tiedustelupalvelun maksamia.

   Nykyään The Guardianin rooli briteissä on sama kuin Der Spiegelin Saksassa, sen kautta tiedustelupalvelu uittaa uusimmat feikkijuttunsa ja huhunsa. Ja siihen on varmaan syynsä, konservatiiveja ei tarvitse erikseen vakuuttaa koska he muutenkin uskovat valtapiirien sanomaa.

   Tykkää

   • ”Ja siihen on varmaan syynsä, konservatiiveja ei tarvitse erikseen vakuuttaa koska he muutenkin uskovat valtapiirien sanomaa.”

    Ehkä. Minusta vasemmisto on vaikuttanut herkkäuskoisemmalta. Mutta joka porukassahan on johtajat ja seuraajat ja lisäksi aivottomat myötäilijät.

    Ei sen puoleen, vasen-oikea -jako joutaisi romukoppaan nykytilanteessa. Parempi olisi keskittyä porukalla totalitarismin torjumiseen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s