Sairauksien todelliset aiheuttajat

Jussi Siitarinen

Tässä artikkelissa kumotaan pitkään vallalla olleet virheelliset uskomukset sairauksien aiheuttajista ja tuodaan ymmärrettävästi esille mikä on todellinen syy ja mikä seuraus.

Lääketieteessä vieläkin vallalla oleva mikrobiteoria, jonka mukaan bakteerit ja väitetyt virukset olisivat taudinaiheuttajia, kumotaan asiat ymmärrettävästi selittävällä maaperäteorialla, (terrain theory, pleomorfinen teoria) sekä tieteellisillä faktoilla ja oikeuden päätöksillä.

Claude Bernard (1813-1878): ”Maaperä on kaikki; mikrobi ei ole mitään”. On sanottu että mikrobiteoriaa pönkittänyt Louis Pasteur (1822-1895) olisi kuolinvuoteellaan toistanut tuon saman lauseen.

Millaisessa maaperässä tai ravinneympäristössä solut ja kehon mikrobit elävät? Millä ruokit maaperääsi ja mille altistat sen?

Sairauksien todelliset aiheuttajat

  1. myrkyt
  2. ravinteiden puute ja vääränlainen ravinto
  3. psyykkinen shokki
  4. säteily

Myrkkyjä ovat esimerkiksi lääkkeet (petrokemianteollisuuden tuotteita), kemikaalit, saasteet, lisäaineet ja torjunta-aineet.

Ravinteiden puute johtuu ravinnon puutteesta ja/tai vääränlaisesta ja ravinneköyhästä ravinnosta. Vääränlainen ravinto, kuten prosessoitu, kemikaaleja, sokeria ja transrasvoja sisältävä ravinto sairastuttaa. Esimerkiksi insuliiniresistenssi syntyy, kun kehoon dumpataan jatkuvasti liikaa hiilihydraatteja.

Psyykkinen shokki ja epätasapaino ilmenee myös kehossa epätasapainotilana. Trauma, harhainen ajattelu, pelko ja stressi vaikuttavat fyysiseen kehoon.

Sekä sähkömagneettinen että ionisoiva säteily vaikuttavat kehoon. Esimerkiksi mobiililaitteiden ja lähettimien tuottama sähkömagneettinen säteily vaikuttaa solujen mitokondrioihin, solujen veden koherenssiin sekä metalleihin ja molekyyleihin.

Kaikki nämä ja niiden yhteisvaikutus kuormittavat kehoa. Jonkin tekijän vaikutuksesta (esim. kylmä), tai kun kuormitus ylittää tietyn kynnyksen, tai kun elämäntilanne muuttuu (esim. henkinen muutos), keho käynnistää puhdistumis- ja paranemisprosessin.

Oireet kertovat parantumisesta

Limaneritys, kuume, tulehdus, turvotus ja tiettyjen kehon omien bakteerien alueellinen lisääntyminen ovat kehon puhdistumis- ja paranemisprosesseja. Ne voivat olla epämiellyttävän tuntuisia, mutta ne ovat todellista paranemista. Näiden prosessien kuuluu tapahtua kokonaan eikä niitä pidä häiritä. Kehon omat bakteerit syövät kuollutta kudosta. Keho poistaa myrkkyjä ja kuona-aineita kuumeilun, limanerityksen, virtsan, ulosteen ja hikoilemisen kautta.

Terveellä ihmisellä havaitaan samalla alueella pieniä määriä samoja bakteereita kuin sairaalla ihmisellä suurempia määriä tulehdustilassa olevalla samalla alueella. Yleensä syy on myrkytys, vamma, kylmyys tms. jonka seurauksena solut vaurioituvat. Alue on tulehdustilassa, jossa ilmenee turvotusta. Kehon omat bakteerit siivoavat pois kuollutta kudosta, jotta todellinen parantuminen voisi tapahtua.

Tämä kehon oma siivousprosessi valitettavasti usein väärintulkitaan ulkopuolisen tekijän aiheuttamaksi infektioksi, ja tulehdusta estetään ja bakteereita vastaan hyökätään antibiooteilla. Oireita tukahdutetaan ja oloa helpotetaan lääkkeillä, mikä antaa valheellisen vaikutelman parantumisesta– ja valheellisen uskomuksen lääkkeiden hyödystä. Tämä estää todellisen parantumisen, joka olisi tapahtunut itsestään. Useimmissa tapauksissa lääkkeitä ei tarvittaisi lainkaan, mutta asiaa ymmärtämättömät lääkärit sabotoivat kehon parantumista, koska he ovat väärintulkineet koko prosessin.

Joissakin tilanteissa tietyt bakteerit, niiden lisääntyminen ja niiden tuottamat myrkyt voivat aiheuttaa ongelmia, jolloin niiden estäminen on perusteltua, mutta pääsääntöisesti lääkkeitä käytetään turhaan ja liikaa. Liiallinen antibioottien käyttäminen johtaa vakaviin ongelmiin.

Bakteereita on joka puolella. Pääsääntöisesti niitä vastaan ei pidä taistella vaan keskittyä maaperän tilaan. Tietyissä olosuhteissa (esim hapettomat olosuhteet, pilaantunut ruoka) tietyt bakteerit voivat tuottaa myrkkyjä, jotka sitten aiheuttavat sairastumista, mutta tämä vain kuvastaa terveen järjenkäytön ja maaperän tilan merkitystä terveydelle. Millä ruokit maaperääsi?

Flunssa on puhdistusprosessi

Yleisesti kun sää kylmenee tai ihminen kylmettää itsensä, käynnistyy luonnollinen puhdistusprosessi jota yleisesti sanotaan flunssaksi, jolla keho yrittää päästä myrkyistä eroon.

Jos keho ei ole myrkyttynyt ja stressaantunut niin puhdistusprosessia, kuten flunssaa ei tule vaikka esimerkiksi kylmä olisikin. Miksi stressittömät ja muutenkin terveitä elintapoja noudattavat eivät tule flunssaiseksi vaikka kylmettävät itsensä tai oleskelevat flunssaisten ihmisten kanssa? Flunssa eli puhdistusprosessi tapahtuu niille jotka ovat kerryttäneet myrkkyjä ja kuonaa kehoonsa.

Mitä myrkyttyneempi keho sitä vakavammat puhdistumisoireet

Mitä enemmän myrkkyjä, kuten rokotteita ja lääkkeitä, kehoon on dumpattu niin sen rajummat ovat puhdistumisoireet. Esimerkiksi valtavalla lääkemäärällä myrkytetyt vanhukset voivat kuolla puhdistumisoireisiin, kun keho yrittää päästä myrkyistä eroon. Valitettavasti usein tuo kehon oma puhdistusprosessi tulkitaan virheellisesti ”virusinfektioksi” oireiden tai täysin merkityksettömien virustestien perusteella.

Esimerkiksi aiemmin rokotteilla myrkytetyt voivat saada erittäin kovia oireita seuraavan kerran, kun jokin tekijä käynnistää tuon kehon oman puhdistusprosessin. Valitettavasti tämä virheellisesti tulkitaan ”virusinfektioksi” ja siihen sekoitetaan termejä kuten ”villivirukselle altistuminen” sekä ADE ”antibody dependent enhancement” eli ”vasta-aine riippuvainen vahvistuminen” sekä ”pathogenic priming” jotka ovat kumottuun virusteoriaan pohjaavia virheellisiä sepityksiä joilla ei ole mitään tieteellistä perustaa.

”Vasta-aineista”

Dawn Lesterin artikkelista Antibodies & Immunity: Dispelling Two More Myths:

Artikkelissa Vasta-aineiden väärintulkintaa, alunperin julkaistu saksaksi, tri Stefan Lankaa on lainattu:

”Kun solut hajoavat, kehon reaktio on muodostaa sulkevia aineita (globuliineja), pieniä proteiinikappaleita jotka välittömästi laajenevat hapossa, tulevat tasaisiksi ja ristiinsitoutuvat niiden vetysulfidiryhmien kanssa, joihin energia varastoituu, muiden proteiinien ja muiden asioiden kanssa.”

On huomautettava että miljoonia soluja kuolee joka päivä; solukuolema on siten normaali osa ihmisen elämää. Solut voivat kuitenkin kuolla prosessien kautta, jotka eivät ole normaaleja. ja nämä ovat laajalti seurausta moninaisille myrkyllisille aineille ja vaikutteille altistumisesta. Normaalia suurempi soluvaurio ja kuolema antaa siten selvän selityksen suurelle määrälle ’globuliineja’ jotka voidaan havaita ’vasta-aine titraus testillä’; kuten Stefan Lanka selittää,

”Lisääntyminen ei ole mitään muuta kuin kehon reaktio myrkytykselle [adjuvanteille], kun keho on myrkytetty, nämä myrkyt repivät reikiä soluihin ja solut tuhoutuvat.”

Se tosiasia että myrkyille altistumisesta seuraa suuri määrä globuliineja myös selittää näiden proteiinien esiintyvyyden rokotteen jälkeen.

Virologia on petosta

Todellisuudessa ihmisestä, eläimestä tai kasvista tai niiden nesteistä ei ole koskaan oikeasti eristetty ja kuvattu mitään ”sairautta aiheuttavaa virusta.”

Vuodesta 1954 asti virologia on perustunut täysin epätieteellisille soluviljelmille. Monesta eri geneettisestä lähteestä peräisin olevaa materiaalia sisältävät näännytetyt ja myrkytetyt soluviljelmät eivät ole mitään viruksen eristämistä. Ne ovat vain sekalainen soppa nesteitä ja hajonneita soluja. Tuon sopan sisältämistä, eri geneettisistä lähteistä peräisin olevista lyhyistä sekvenssipätkistä keinotekoisesti kyhätyt kuvitteellisen viruksen teoreettiset genomit eivät ole mikään todiste mistään viruksesta. Myöskään hajoavista soluviljelmistä otetut elektronimikroskooppikuvat eivät todista minkään viruksen olemassaoloa.

Molekyylibiologi tri Stefan Lanka on tehnyt soluviljelmistä kontrollikokeen. Soluviljelmät hajoavat virologien menettelystä johtuen (solujen näännyttämisestä ja myrkyttämisestä) eivätkä mistään viruksesta.

Saksan Korkeimman oikeuden vahvistama tuomio tuhkarokkovirusoikeudenkäynnissä on vienyt pohjan koko virologialta. Oikeus totesi (ja tämä on siis osa Saksan lainkäyttöä), että se virologian keskeisen metodin julkaisu 1.6.1954, jossa julkaistiin todisteeksi sairaaksi tekevien virusten olemassaolosta tahaton ja huomaamaton solujen tappaminen laboratoriossa, ei ole vuodesta 2016 lähtien enää todiste minkään viruksen olemassaolosta!

Mikään ”sairaus” tai oire ei ole minkään viruksen aiheuttama, koska viruksia ei ole olemassa. Flunssa, influenssa ja kuume ovat kehon puhdistus- ja paranemisprosesseja, joilla keho poistaa myrkkyjä ja kuona-aineita.

Myrkkyjen aiheuttamia sairastumisia

Poliota ei aiheutanut virus vaan tuholaismyrkky DDT jota suihkutettiin pelloille ja lapsia jopa kehotettiin kylpemään niissä suihkuissa.

Hullunlehmän tautia ei aiheuttanut prioni vaan hyönteismyrkky organofosfaatti jota siveltiin ylisuuria annostuksia nautojen kalloon ja selkärankaan.

Kupaksi nimetty oirekokonaisuus ei ole bakteerin aiheuttama, eikä se ole sukupuoliteitse leviävä. Kuppaan liitetyt oireet johtuivat monista tekijöistä ja niiden yhteisvaikutuksesta, kuten erittäin myrkyllisistä torjunta-aineista, erittäin huonoista ja likaisista elinolosuhteista, ravinteiden puutteesta, erittäin myrkyllisistä lääkkeistä ja monia sairauksia aiheuttavista rokotteista.

1918 espanjantautia ei aiheuttanut virus vaan sairastumiset ja kuolemat johtuivat rokotteista, lääkkeistä ja maailmanlaajuisesti käyttöönotetuista radioaalloista. Bostonin terveysviranomaiset tekivät kokeen ja yrittivät tartuttaa koehenkilöitä altistamalla heitä sairastuneiden hengitykselle ja eritteille. He eivät saaneet ketään sairastumaan. Lukuisat kokeet tartuttamisesta lähikontakteilla, eritteillä, pisaroina jne ovat osoittautuneet tuloksettomiksi. Virologit eivät ole kyenneet osoittamaan yhtäkään kokeellista tutkimusta, joka todistaisi että influenssa tarttuisi ihmisten välisessä kontaktissa. Kaikki sellaiset yritykset ovat epäonnistuneet.

AIDSia ei aiheuttanut virus. HIV-virusta ei ole oikeasti eristetty kuten monet asiantuntijat vahvistavat eikä sitä ole olemassa. AIDS on seurausta monista syistä. Joillakin AIDS johtui itsensä myrkyttämisestä huumeilla, myrkyllisillä aineilla ja kuluttavalla elämäntyylillä. Monille väitettiin, että heidän tilansa johtui HIV-viruksesta, heidät ”testattiin” ”HIV-positiiviseksi” testillä joka ei testaa virusta ja heitä alettiin ”lääkitsemään” erittäin voimakkailla myrkyillä jotka entisestään heikensivät heidän tilaansa. Heidät diagnosoitiin väärin ja tapettiin lääkkeillä.

Epidemiologiset havainnot eivät todista mitään

Se että ihmisiä sairastuu samassa paikassa ja/tai samaan aikaan ei todista mitään. Olivatko Hiroshima ja Nagasaki tai Chernobyl viruksen aiheuttamia? Siellähän sairastui ja kuoli paljon ihmisiä!

Ilmiö nimeltä tuhkarokko on olemassa, mutta se ei ole viruksen aiheuttama. Vuonna 2016 Saksan Korkeimman oikeuden päätös vahvisti että tuhkarokkovirusta ei ole olemassa.

Tuhkarokko ja muut rokot voivat olla jonkin ilmiön käynnistämiä puhdistumis- ja/tai kypsymisprosesseja. Toisilla niitäkään ei tule. Mutta mikä ne todellisuudessa aiheuttaa? Mikä selittää esimerkiksi sen että naisilla jotka oleskelevat samassa tilassa tietyn ajan heidän kuukautiskiertonsa samanaikaistuu? MIKÄ SEN aiheuttaa?! Selittäkää tuon ilmiön mekanismi!


Aiheeseen liittyviä tietolähteitä:
Dr Stefan Lanka
Dr Andrew Kaufman
Dr Tom Cowan
Amandha Vollmer
Dawn Lester & David Parker

Teksti on alunperin julkaistu Olennaisia faktoja -blogissa 17.8.2021

50 comments

  1. Lasten rokkotaudit, kuten tuhkarokko, ovat perinteisen käsityksen mukaan asiaankuuluvia kehitysprosesseja, joissa immuniteetti vahvistuu. Lapsuuteen kuului ennen käydä läpi erinäisiä ”lastentauteja”, jotka lujittivat terveyttä. Sairastamiselle annettiin rauhassa sille kuuluva aika, eikä sitä tukahdutettu, vaan ainoastaan saatettiin lieventää oireita. Kun tuhkarokkorokotuksia alettiin markkinoida, se oli monelle tämän luonnonnäkemyksen ymmärtäjälle jotain, mihin liittyi pahoja aavistuksia tulevasta.

    Yllä olevasta käy ilmi, mikä on moraalittoman, korruptoituneen, materialistisen nykytieteen tila. Totaalista silmänkääntöä ! Eikä lapsia edesauteta kouluissa ajattelemaan itsenäisesti ja näkemään kusetuksen läpi. Yliopistoissa tilanne vain pahenee.

    Tykkää

    • Lisää Ufoilua ja Paskapuhetta….AA-Neuvosen mukaan…

      Se tiedetään Jo…Että…EI ROKOTETUILLA….On Pienempi riski sairasrtua Syöpään…Vanhemmalla iällä…

      Ei Ihme pelkästään…SV-40…ja nykyään MRC-5 takia…

      Tykkää

      • EI….oo…Näkynyt Jussi ”AA” Neuvosta…sen Viimeisen ulostuk…tulonsa jälkeen…Kuin oli odotettua…

        Kävi KERRAN…jättämässä Oman jätöksensä…(merkkaamassa Revirinsä)…Ja häipyi…Kuin on lajilla tapana…

        Jättäen Työn Muille…

        Löytyi Varmaan…Jonkun Covidkuolleen Leski….Jonka Pesää voi käydä tyhjentämäsä…….

        Tykkää

      • AA Neuvosen luokittamaa Ufoilua ja Paskapuhetta...Joten Ehdottomasti...Katsomisen Arvoista. sanoo:

        AIDS is germ warfare, a video produced by the Strecker Group

        proof that the AIDS virus and pandemic was actually predicted years ago by a world-famous virologist, among others. They found that top scientists writing in the Bulletin of the World Health Organization were actually requesting that AIDS-like viruses be created to study the affects on humans. In fact, the Streckers unearthed thousands of documents all supporting the man-made origin of AIDS.

        Meanwhile, the government was telling everyone that a green monkey in Africa bit some native and started AIDS. As their research continued, it became obvious from the documentation that the virus itself was not only created as requested, but actually deployed, and now threatens the existence of mankind because it does what it was designed to do: cause cancer in humans via a contagious virus. Eventually, the Streckers came to realize everything the government, the so-called AIDS experts and media were telling the public was not only misleading, but out and out lies. . .

        Tykkää

      • http://www.streckermemorandum.com
        http://www.facebook.com/StreckerMemorandum

        This is the most controversial video you’ll ever see. Dr. Robert Strecker refutes, with documented evidence, virtually everything the so-called experts and government reports have told you about AIDS. He asserts in no uncertain terms that:

        * AIDS is a man-made disease
        * AIDS is not a homosexual disease
        * AIDS is not a venereal disease
        * AIDS can be carried by mosquitos
        * There will never be a vaccine

        Although decades have passed and untold billions have been spent in research, cancer is still with us, the second major cause of death in America. The most dreaded fear that all oncologists (cancer doctors), virologists and immunologists live with is that someday cancer in one form or another will become a contagious disease,transferable from one person to another.

        AIDS has now made that fear a reality, and if you think you’re safe because you’re not gay or promiscuous, or because you’re not sexually active, then you had better watch this video very carefully until you fully understand what Dr. Strecker is telling you as he takes you step by step and shows you how this dreaded disease was actually man-made. Condoms can’t prevent it and there won’t ever be a vaccine. Dr. Strecker shows how AIDS was predicted, requested, created, deployed and works very well!

        Dr. Robert B. Strecker is a practicing Internist and Gastroenterologist. In addition, he holds a Ph.D. in Pharmacology and is a trained Pathologist.

        [JS.N Sisältää AA-kerhon ei hyväksymää materiaalia]

        Tykkää

      • By 1988 Doctor Robert Strecker discovered how AIDS was made. Strecker’s research explained the AIDS virus was developed by the Frederick Cancer Research Facility of the National Cancer Institute, in cooperation with the WHO, in their laboratories at Fort Detrick, Maryland (which until 1969 was part of the U.S. Army’s germ warfare unit, known as the Army Infectious Disease Unit, or Special Operations Division) by combining bovine (cattle) leukemia virus and visna (sheep) virus, and injecting them into human tissue cultures. When Doctor Strecker started talking about AIDS creation and from that an understanding of a cure his brother was killed with multiple gunshot wounds that were ruled suicide. Within the month his political ally Illinois State Representative Douglas Huff of Chicago was killed by overdose when he was not known to use any drugs. Then Doctor Strecker goes silent.

        Robert Strecker menehtyi ”liikenneonnettomuudessa” 2018..

        Tykkää

    • NIIN…. MIKSIKÖHÄN?

      AIDS in the 1980s.

      Every single fraud technique being used today to “sell” CoVid hysteria was invented in the 1980s and 1990s by Tony Fauci to sell the AIDS fraud.

      Are you surprised to hear AIDS called a fraud? You won’t be after you see this film.

      This is the first and only film to put Fauci where he belongs: squarely in the middle of the AIDS fraud story.

      https://www.brasscheck.com/video/aids-faucis-first-fraud/

      Tykkää

  2. olishan tota voinut vielä kertoa,että se on jumala,joka aiheuttaa tauteja,tai joku muu yliluonnollinen.
    mitenkään ei selittetty,että miten niihin ”myrkkyihin” saa immuniteetin?kun vaikka vesirokko ei tartu uudestaan,ja jotkut pitävät rokkojuhlia oikein lapsile,että sairastavat sen jo lapsena,mutta samassa ”myrkyllisessä” ympäristössä,ei sitten sen jo sairastaneet sairastu,vaikka kuinka olisivat epäterveellisesti eläneet….tai,miten jotkut eristyksissä elävät kansat saa tauteja,kun kohtaavat ”sivistyksen”,kuitenkin aikas terveellisesti taitavat elää ne luonnonkansat,eikös inkatkin saanut tauteja ja mm. isorokkoa,kun espanjalaiset sinne etelä-amerikkaan meni,mutta varmaan oli joku ”myrkkylasti” mukana laivoissa,että joutuivat myrkytystilaan,ja ihan ilman hyöteismyrkkyjä,radioaaltoja,lääkkeitä…

    Tykkää

  3. Muistan viellä mummujani ja tuffiani, he elivät 85-95 vuotiaiksi, eivätkä olleet koskaan käyneet lääkärissä ja heidän kuollintodistuksiinsa kunnanlääkäri kirjoitti kuollin syyksi vanhuus.
    Heidän aikalaisensa löysi luonnosta, melkein pihapiiristä, yrtit ja rohdot tarpeisiinsa, eikä ruoka ollut kemiallisesti saastutettua ja ilmeisesti elämän asenne oli myös suuri pohja terveydelle, eili tuffani sanontana oli ollut ”kyllä työ hieroo ja hyttyset kuppaa”.

    Nykyään taivaamme on virtytetty kemikaalisumutuksin (siittä on tarpeeksi tietoa saatavilla ja jokainen sen näkee jos haluaa) niin että harvoin näkyy puhdas taivaansini ja ymmärrettävää on että ne myrkyt laskeutuvat sieltä juuri sinne jonnekka ne on tarkoitettu, eli maaperään ja sen kautta kasveihin, sekä pohjavesiin, iholle ja hengitykseen.
    Lisäksi suurinosa kansasta juo/käyttää kemiallisesti käsiteltyä vesijohtovettä, niin että jos viellä kuljeksii terveyskeskuksissa oirehtimassa ja alistuu lääkekemiallisiin kokeiluihin, niin on ihme että pysyy ”tolpillansa”ilman ”nyttyämistä”.

    Tykkää

  4. Pikkugalangajuuri (Alpinia officinarum), inkivääri (Zingiber officinale) ja kurkuma (Curcuma longa) voivat tehota koronaan:
    Goswami D, Kumar M, Ghosh SK, Das A. Natural Product Compounds in Alpinia officinarum and Ginger are Potent SARS-CoV-2 Papain-like Protease Inhibitors. ChemRxiv. Cambridge: Cambridge Open Engage; 2020; This content is a preprint and has not been peer-reviewed.
    https://chemrxiv.org/engage/chemrxiv/article-details/60c74992842e653981db2d97

    Tykkää

  5. Kasvit, kuten valkosipuli (Allium sativum), lakritsikasvi (Glycyrrhiza glabra), inkivääri (Zingiber officinale), tulsi (Ocimum sanctum), ashwagandha (Withania somnifera), guduchi (Tinospora cordifolia) ja baikalinvuohennokka (Scutellaria baicalensis) voivat tehostaa immuunijärjestelmää koronaa vastaan sekä hoitaa koronan oireita:
    Malekmohammad K, Rafieian-Kopaei M. Mechanistic Aspects of Medicinal Plants and Secondary Metabolites against Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2). Curr Pharm Des. 2021 Jul 5. doi: 10.2174/1381612827666210705160130. Epub ahead of print. PMID: 34225607.
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34225607/

    Tykkää

    • Pitäisin tuota Valkosipulia 1 ehdokkaana…Toimii lisäksi erinomaisena verenohentajana Veritulppia vastaan…kaiken Muun hyvän lisäksi…

      [JS.N Sisältää SuomenAA:n ei hyväksymää materiaalia]

      Tykkää

  6. Kaunopunahattu (Echinacea purpurea), kiinapuu (Cinchona), kurkuma (Curcuma longa) ja temulawak (Curcuma xanthorrhiza) voivat tehota koronaan:
    Nugraha RV, Ridwansyah H, Ghozali M, Khairani AF, Atik N. Traditional Herbal Medicine Candidates as Complementary Treatments for COVID-19: A Review of Their Mechanisms, Pros and Cons. Evid Based Complement Alternat Med. 2020 Oct 10;2020:2560645. doi: 10.1155/2020/2560645. PMID: 33101440; PMCID: PMC7569437.
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33101440/

    Suuri osa tutkimuksista on tehty laboratoriossa, eikä niistä voi välttämättä päätellä tehoavatko kasvit samalla tavalla ihmisiin. Voi olla, että tehoavat ja siksi mahdollisimman monella pitää olla tietoa asiasta. Se nimittäin voi pelastaa jonkun elämän. Huomautettakoon lisäksi. että jos käyttää lisäravinteita, tulee aina ottaa selvää mihin niitä käytetään, miten niitä käytetään, mitä voi yhdistellä keskenään ja onko itsellä esim. lääketieteellisiä esteitä käytölle.

    Tykkää

    • Echinacea tippoja 5-10 kpl flunssan alkaviin oireisiin. Toimii yleensä ekalla yrityksellä. Määrää voi lisätä tarvittaessa.
      Minulla on ollut monta vuotta pullo kylmäpuristettua mustaseljan mehua varuiksi, jos joku pöpö pääsee puolustuksen läpi.. ei ole tarvinnut avata.. taitaa olla jo vanhaa.

      Tykkää

  7. Kasvit, kuten valkosipuli (Allium sativum), tee (Camellia sinensis), inkivääri (Zingiber officinale), ryytineito (Nigella sativa), punahatut (Echinacea spp.), mäkikuisma (Hypericum perforatum), lakritsikasvi (Glycyrrhiza glabra) ja baikalinvuohennokka (Scutellaria baicalensis) voivat parantaa immuunivastetta ja estää virusten replikaatiota. Lisäksi joidenkin näiden kasvien alkaloidirakenteilla voi olla voimakkaita koronaviruksen vastaisia vaikutuksia:
    Boozari M, Hosseinzadeh H. Natural products for COVID-19 prevention and treatment regarding to previous coronavirus infections and novel studies. Phytother Res. 2021 Feb;35(2):864-876. doi: 10.1002/ptr.6873. Epub 2020 Sep 27. PMID: 32985017.
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32985017/

    Tykkää

  8. Hunajan ja ryytineidon siementen (Nigella sativa) yhdistelmä vähentää merkittävästi koronaan sairastuneiden oireita, tehostaa viruksen puhdistumaa ja vähentää kuolleisuutta verrattuna potilaisiin, jotka saivat pelkkää lääkehoitoa.
    Ashraf et al. Honey and Nigella sativa against COVID-19 in Pakistan (HNS-COVID-PK): A multi-center placebo-controlled randomized clinical trial. medRxiv 2020.10.30.20217364; doi: https://doi.org/10.1101/2020.10.30.20217364

    Intian ayurvedassa todettiin, että kuumentamaton hunaja on nektaria, kuumennettu hunaja on myrkkyä. Kuummennetun hunajan koostumus muuttuu liiman kaltaiseksi liisteriksi, joka voi jäädä kiinni suolistoon ja estää ravintoaineiden imeytymistä. Tämä voi myös johtaa liman nousuun ja ruoansulatusoireisiin. Tämän lisäksi on olemassa toinenkin syy, miksi hunajaa ei tule kuumentaa yli 35 celciusasteen. Kuumennettuun hunajaan muodostuu myrkyllistä ainetta nimeltä hydroksimetyylifurfuraldehydi.
    Annapoorani A, Anilakumar KR, Khanum F, Murthy NA, Bawa AS. Studies on the physicochemical characteristics of heated honey, honey mixed with ghee and their food consumption pattern by rats. Ayu. 2010 Apr;31(2):141-6. doi: 10.4103/0974-8520.72363. PMID: 22131701; PMCID: PMC3215355.
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22131701/

    Jos käyttää hunajaa, kannattaa suosia suomalaista hunajaa ja mielellään luomua. Suomalainen hunaja on pääosin pastöroimatonta. Ulkomainen hunaja voi olla pastöroitua.

    Liked by 1 henkilö

  9. Muistuttaisin, että neljältä Suomalaiselta tytöltä on katkaistu kaula Afgaanin toimesta. Olisikohan siihen vaivaan olemassa jo rokotus? On kuitenkin huomattavasti koronaa vakavampi uhka henkeä ja terveyttä kohtaan.

    Tykkää

  10. Aah, yksi inhokkini THL:n ”asiantuntija” Mia Kontion ”tietoja”. Hän tarinoi pellenaamion takana vaikkei se kymmenien tutkimuksien mukaan suojaa ketään. Tallennan tämänkin muistitikulle todistusaineistoksi

    Tykkää

    • Ylimielisyys ja Ammattitaidottomuus on THL:än vähimmäisvaatimukset työhön ottoon….Pahantahtoisuuden…lisäks…

      [JS.N Totuusministeriön hyväksymä luonehdinta]

      Tykkää

  11. Korona on POLIITTINEN virus. Se voidaan lopettaa POLIITTISELLA päätöksellä. IHMISOIKEUKSIIN kuuluu että ihminen saa ITSE valita lääkityksensä. Koronan varjolla on tekeillä Ihminen 2.0 jonka DNA on muutettu. Elon Muskin NEURALINK-projektissa aivoihin liitetään SIRU jolla ihminen liitetään TEKOÄLYYN ja KVANTTITIETOKONEESEEN. Microsoftin WO/2020/060606-SIRUPATENTTI mahdollistaa KRYPTOVALUUTTASYSTEEMIN. Koronapassissa on kyse DIGITAALISESTA IDENTITEETISTÄ. Rokotteilla prepataan KEHON digitalisaatiota. TRANSHUMANISTIEN päämäärä on luoda SUPERIHMINEN. Bill GATES ja ROCKEFELLERIT ovat taustalla. Meneillään on GLOBAALI TRANSHUMANISTINEN GREAT RESET. Rokote sidotaan IDENTIFIKAATIOON. Koronakultti on enemmän kuin uskonto – se pyrkii luomaan UUDEN IHMISEN. Lopulta kaikki kytketään KAIKEN NÄKEVÄÄN ja KAIKEN TIETÄVÄÄN kvanttitietokonesysteemiin.

    Tykkää

      • ”Arvostettua” Asianajajaa Jussi Neuvosta…EI…Mainittu…Kertaakaan..!!!

        Älä lähde Tulkitsemaan…Toisten kirjoituksia.

        Tykkää

      • Aasinajaja junttijussi Neuvonen ei mielestäsi millään lailla vihjaa asianajaja Jussi Neuvoseen?
        HuoraNohynek ei viittaa Hanna Nohynekiin?

        Mokomaa ei kannata uskotella edes minua vähemmän epäluuloiselle henkilölle.

        En halua kieltää sinulta puheenvuoroa. Mutta pysy asiassa, ei henkilöönkäyntiä tmv.

        Varmasti selittämättänikin ymmärrät miksi näin.

        Tykkää

      • Oli Aamulla vastine 5 vaille valmis..Kun tabletin selain tillttas…Jolloin meni Se puolen tunnin urakointi…Harakoile…

        Joten tehdään Uus yritys…Ja yritän muistaa Kaiken oleellisemman…Parhaani mukaan

        Riikka…Sinä ja Muut Kansalaiset olette Takuulla Elämäänne aikana useati puhuneet semmoisesta Mielikuvitushenkilöstä…kuten Joulupukki…Joka asuisi jossain mystisessä Paikassa..nimeltään Korvatunturi….Vaikka Olette Kaikki
        tienneet sen Olevan….Pelkkää Huuhaata….

        Niinkuin Suurin osa Maailmastakin…

        Ja Teillä on Siihen…Täysi Oikeus !

        Minä taas on Keksinyt…Oman Mielikuvitushahmoni….Nimeltään…Huora Nohynek….Joka on töissä semmoisessa Mystisessä paikassa kun THL..Huora Nohynek on luonteeltaan…Kylmäverinen Tappaja…Jonka Olemusta…Kukaan Paikallinen..Ei Tunne…Tarinassani…Yritän siitä Syystä..Varoittaa Kaikkia pieniä Lapsia ja niitten Vanhempia…Siitä Pahantahtoisesta Olemuksesta…Huora Nohynek..On lisäksi kuin Vampyyri Dracula(Toinen Mielikuvitustarina..Joka Jotkut väitää Perustuneen jopa Tositarinoihin)…Yöaikaan…Kun Hän käy Tappamassa Pieniä Lapsia…Myrkkyruiskullaan joka tekee Niistä pieniä Zombeja Hän muuttaa Olemustaan…Liskoksi……

        Jne…jne

        Tässä lyhykäisyydessään Oma Tarinani…

        Aiotko Nyt arvoisa Riikka Söyring…kieltää Toiselta Kansalaiselta…Kanssaihmiseltä…Oikeutensa…Hänen..Omaan mielikuvitukseensa…?

        Pitääkö…Kertoa tarina…..Aasinajaja…Junttijussi…Neuvosestakin….?

        Part 1…Jatkuu…

        Tykkää

  12. Sillä Tuleva Viherkommari sai kompesoitua Oman hiilijalanjjäljensä…

    []JS.N Toimittajaliiton hyväksymä kommentti]

    Tykkää

  13. Ennenkuin nyt suoralta kädeltä tyrmäisin ”mikrobiteorian” muistuttaisin, että taannoisessa Neuvostoliitossa viljeltiin Bacterophaageja lääkintä käyttöön. Bacterophaagit ovat erikoistuneita viruksia jotka syövät bakteereja. Bakterophaagien teho korostui 2 maailmansodan aikana, jolloin valtaosa haavottuneista suojattiin bakterophaagi viruksia sisältävällä liuoksella, joka jostain syystä ehkäisi tulehduksia, vaikkei viruksia ja bakteereita olisikaan olemassa.

    Liked by 1 henkilö

  14. Juntti J. Neuvonen....Jos kommentti EI Miellytä AA-Neuvosta...Sen VOI !.. JÄTTÄÄ...Lukematta.. sanoo:

    Se että virallinen Lääketiede…Valehtelee Meille…On 100% Varmaa…Kyse on Enää…Kuinka paljon…ja Missä kohtaa…

    Se että Sairastunut erittää jotain on 100 Varmaa…Muuten…Ennen vanhaan kun Ihmiset käytti Vielä järkeään…Ei olisi viety Lapsia esm Tuhkarokkoa saamaan…Jostain ”sairastuneesta”…Jos se EI olisi toiminut…Käytännösä…

    Koska tämä Luomakunta toistaa Itsensä joka Paikassa….Tässäkin yhtälössä jossain pitää löytyä Se Pahis ja se Hyvis…Millä nimellä sitä Pahista sitten kutsutaan…Ja sitä Hyvistä..You..Tell Me..!

    [JS.Neuvonen Odottaa vielä Totuuskomissaarin hyväksyntää]

    Tykkää

    • Nimimerkit ovat OK jos esim. blogin pitäjäkin on nimimerkki. Niinhän ei ole täällä. Kaikkea mitä näissä ketjuissa kirjoitetaan voidaan käyttää tunnettua henkilöä vastaan. En maininnut kommentissani yhtäkään nimimerkkiä, ja vierailijoitahan me täällä kaikki olemmekin. Pääasia että AvoinMedia jatkaa.

      Liked by 1 henkilö

      • Terve….Missä viipyy Asianajajien…Pro Bono Ryhmä…Rokoteuhreille..???

        Vai kuuluuko Ilmsistyöt…Vain KÖYHILLE…?

        Vai onko Taas…Vain Kyse siitä Vanhasta Tutusta….Pelkuruudesta…??

        Tykkää

      • Emme tiedä, onko asianajajien pro bono -ryhmää rokoteuhreille. Tiedämme kuitenkin, että esim. Koronarealisteilla on juristeja, jotka auttavat neuvoillaan.

        Tuollaista ryhmää tuskin viikossa kasataan. Sellainen saattaa silti olla tekeillä.

        Kun minä tiedän, uutisoin asiasta.

        Tykkää

  15. Voisiko joku kertoa mitä lain pykälää olen rikkonut kun olen kirjoittanut tänne useasti nimimerkillä halventamatta ketään. Olen myös kirjoittanut mm. musiikista englanniksi netin foorumeille. Taisi olla sekin rikos. Olen mm. moittinut Mozartin musiikkia, onko jossain perikunta joka voi haastaa minut oikeuteen musiikkimaustani?

    Minkälainen tuomio minua uhkaa? Kuka lyö rahoiksi ja menetänkö asuntoni valtiolle? Saanko ilmaisen tai edes halvan lakimiehen ja osaako hän mitään? Aku Ankan runon mukaan ”Mua uhkaa kohtalo hirmuisin”

    Tykkää

    • Nimimerkin käyttö ei ole ongelma, se on, jos nimimerkki viittaa vihamieliseen ja/tai halventavaan sävyyn tunnistettavaan henkilöön, kansanryhmään, kansaan jne.
      Monestakin syystä.

      Kuten varmasti tiedät.

      Tykkää

      • Riikka…Määrittele…Tunnistettava…Sekä Lainvastainen…Perustuen Lakiin…

        Annan Sinulle jopa Esimerkkejä….Josta voit Valita…HUOM…Perustuen Lakiin

        Mitkä näistä on Lain vastaisia…?

        Jyrki Katainen on Huijari..Ja Juoppo…(J.K asuu Ruotsissa)

        Jyrki Kätainen on Huijari…Ja Juoppo (J.K asuu jonkun Ihmisen Päässä)

        Jyrki Käteinen on Huijari…Ja Juoppo (J.K asuu jonkun Ihmisen Päässä)

        Jyrki Kusipäinen on Huijari…Ja Juoppo (J.K asuu jonkun Ihmisen Päässä)

        Jyrki JuutaLoinen on Huijari…Ja Juoppo (J.J asuu jonkun Ihmisen Päässä)

        Näitä nyt Ensiks…Perusteluineen….Perustuen Lakiin..

        Tykkää

    • Riikka…Tarvitsetko lisäksi…

      Poistan 2 väärää .

      Saat kilauttaa kaverille (Neuvonen?)

      Tykkää

  16. Sitten vielä. Käytän joskus punaista T-paitaa. Punainen väri ärsyttää monia. Jos kuljen se paita yllä, joku voi loukkaantua tai jopa sairastua. Punainen väri näet nostaa verenpainetta. Minut voidaan haastaa oikeuteen. Minulla ei ole varaa oikeusjuttuihin. Uskallanko kulkea se paita yllä ja mikä väri on turvallisin?

    Takavuosina minut irtisanottiin laittomasti mukamas virheiden takia. Ammattiliiton sutki lakimies sanoi etteivät he puolusta minua kun olin haksahtanut puhumaan totta ja myöntänyt tehneeni virheitä.
    Olin uusi hommassa ilman tarvittavaa koulutusta ja muutama moka todella sattui vaikka tein parhaani ja ylikin. Sitten menin hetkeksi postiin töihin mutta työpäivä alkoi klo 7 aamulla ja perheessä oli pienet lapset joille ei ollut hoitajaa. Kävin työkkärissä selittämässä ongelman jonka pomo sanoi että pitää vaan mennä duuniin ja lapset pitää jättää yksin kotiin heitteille. Mitä niistä.

    Kieltäydyin jättämästä alle 4 vuotiaat lapseni heitteille. Sen sijaan haastoin työnantajan oikeuteen. Siitäkään ei tullut mitään koska puhuin totta ja työnantaja valehteli ansiokkaasti mm. salaa nauhoittaen keskustelun jossa minut yritettiin puhua pussiin tyyliin ”Eikö olekin totta, ettet aina yrittänyt aivan parastasi?”. Salainen nauhoitus oli mukamas todistusaineistoa. Käräjillä päädyttiin tasapeliin, en juuri saanut korvauksia, työnantaja maksoi viulunsa, ja ammattiliiton vakuutus maksoi viuluni.

    Tykkää

    • Lakimiehille pitäisi säätää palkkakatto, esim. 60 €/tunti pitäisi riittää kevysetä sisätyöstä vailla vastuuta. Eikä palkkio saisi koskaan ylittää puolta rangaistuksen määrästä.

      Tykkää

      • Hyviä perusteluja….Sulla….Mutta….Sillä ostetaan vain jotain ylijäämä..Tuulipukuja…Jostain…Simon Vaatehuoneest…

        Ei sillä hankita jotain Armaneja…Milanost….viikonloppu lomall

        Eikä asuta Punavuoress…

        Eikä ajeta 7 sarjan Bemarilla…

        Eikä reissata…Ympäri…Maailmaa…

        Eikä lipitetä…Hennessy…konjakkia…

        Tykkää

    • Itsellä vastaavanlainen tapaus…Menin Uuteen työpaikkaan (V-mäinen…Varoitettiin etukäteen)…

      Ensimmäisenä Aamuna tuli Heti..Kehut…””Näkyy että on Työmies…kyseessä (Oikeassa oli..btw)…Kun on Haalarit valmiiksi päällä…kun astuu Autosta ulos…

      Juuri ennen työsopimuksen Allekirjoitusta…Työnantaja ilmoitti…Ettei Ota Minua töihin…Jos En lupaa…Että Olen siellä VÄHINTÄÄN 2 Vuotta…Koska Oli saanut Tarpeekseen siitä että Palkattu lähtee Aina Kun on juuri saanut Ne perehdyttyä (Täysin Ymmärettävää !!!)

      Ilmoitin suoraan…”Etten voi Semmoista Luvata…Koska Enhän voi Edes Luvata…Olenko huomenna..ELOSS” …(Herran tähden)

      Työpäivä päätyi…Illalla tuli tekstari…Ettei tarvitse Tulla seuraavana Päivänä töihin…

      Kun kävin seuraavana Aamuna…Työkkäriss ilmoittamassa Itseni Työttömäks..Mutt kutsuttiin puljun Pikku Hitlerin toimistoon…Ja ilmoitettiin…Että Minut…Pistetään 3kk karenssiin…

      Koska eilispäivän Orjuutta…Oli tehnyt Minusta ilmoituksen…Että Olin…KIELTÄYTYNYT…Työst…

      Kun sitten ilmoitin Pikku Hitlerille…Ett se on VALE…Että sanoin VAIN…Etten voi LUVATA..(kerroin Koko Tarinan)…Pikku Hitleri ilmoitti Vain…EI…MUUTA ASIA…Mun Olisi Pitänyt…VALEHDELLA…Työn Antajalle…

      3 kk Tuli…Jopa sen Paikallisen Valituskierroksen jälkeen…Jossa Kerroin koko Tapahtuman…Alusta loppuun…

      Siitä VITTUUNTUNEENA….Otin sitten Liittoon Yhteyttä…Josta löytyi lopulta..FANTASTINEN Tyyppi..Kerroin Hänelle kokoTarinan…Ja Hänkin pöyristyi…Hän otti sitten Asian…Hoitaakseen..Parin viikon Päästä tuli ilmoitus…Asia Oikaistu…

      Tykkää

      • Kun Omaa tarinaa Elää uudestaan läpi…Monen Vuosikymmen jälkeen..Välissä oli viikonloppu…Viimeinen työpivä oli Perjantai…Työkkärissä käynti oli Maanantaina

        Kaikki muu on 99.999999999% Totta….100% Varmuudella.

        Tykkää

  17. Vielä neuvoksi kantapään kautta.

    Älkää vaan haksahtako puhumaan totta. Valehdelkaa! Poliitikot tekevät alvariinsa näin ja he menestyvät ja huilaavat parhaillaan huviloissaan meren rannalla. VALEHTELEMINEN EI OLE RIKOS. Suomen laissa ei ole mitään valehtelemisesta.

    VALEHTELEMINEN ON HYVE.

    Itsekriminointisuoja eli myötävaikuttamattomuusperiaate on rikoksesta epäillyn tai syytteessä olevan suojaksi tarkoitettu käytäntö, joka tarkoittaa, että häntä ei saa pakottaa eikä painostaa omalla toiminnallaan edistämään syyllisyytensä selvittämistä. Toisin sanoen ihmisoikeussopimukset takaavat, ettei ihmisen tarvitse todistaa itseään vastaan. Käytännön tarkoituksena on suojata syytettyä tai epäiltyä viranomaisen pakottamista vastaan. Usein mainittu esimerkki ovat kidutuksella tuotetut väärät tunnustukset.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Itsekriminointisuoja

    Tykkää

  18. Korjaan hiukan. Jos on oikeudessa todistajana, silloin pitää puhua jotenkin sillä tavalla että tuomarista vaikuttaa että todistaja mukamas puhuu totta tai että tuomari saa jonkin keppihevosen ajaakseen agendaansa tietäen kyllä ettei todistaja puhu totta. Tällainen käsitys minulla on laista.

    Tykkää

Jätä kommentti