Tri Mike Yeadonin hätähuuto: Älkää k-piikittäkö lapsia!

Uudisasukas

Tri Mike Yeadon, tutkija, Pfizerin hengitystie- ja allergiatutkimusosaston entinen johtaja ja Pfizerin entinen varatoimitusjohtaja päästää hätähuudon lasten koronapiikitysten alkaessa Isossa-Britanniassa. Yeadon on joutunut koronatukimedian ja Wikipedian mustamaalaamaksi hänen arvosteltuaan koronatoimia.

Yeadonin sanomiset on AvoinMedian lukijoille suomentanut nimimerkki Uudisasukas.

Tri Yeadonin hätähuuto

Olen juuri saanut tiedon, että kaikkien 12 – 15 vuotiaiden koululaisten koronapiikitykset aiotaan aloittaa Isossa-Britanniassa 6. syyskuuta alkaen – luvallanne tai ilman.


SARS-Cov-2 ei muodosta mitattavissa olevaa uhkaa lapsille eikä yksikään ennestään terve lapsi ole kuollut Isossa-Britanniassa saatuaan tartunnan. Ei ainutkaan.


Koronapiikit eivät ole turvallisia. Yhdysvaltain haittavaikutus-raportointijärjestelmä VAERS ilmoittaa 13,000 kuolemantapausta päivien tai muutaman viikon jälkeen rokotuksesta. Suuri osuus kuolemista tapahtuu
kolmena ensimmäisenä päivänä. Noin 70% vakavista haitoista ovat tromboembolisia (verihyytymiä tai verenvuotoa).


Me tiedämme miksi: kaikki geenipohjaiset rokotteet saavat kehomme tuottamaan piikkiproteiinia ja tämä piikkiproteiini laukaisee veren hyytymistä. Toiseksi yleisin haittaryhmä on neurologiset haitat.


Kuolemantapaukset miljoonaa koronapiikitettyä kohti ovat luokkaa 60 kertaa suuremmat kuin minkään aiemman rokotteen kohdalla. Ja vielä pahemmin, tromboemboliset oireet kuten pulmonaarinen embolismi esiintyvät 400 kertaa useammin kuin yleensä rokotusten jälkeen.

(Toim.huom. Yeadon viittaa normirokotteiden aiheuttamaan rokotusten jälkeiseen trombosytopeniaan.)


Nämä tapahtumat ovat vakavia, ne esiintyvät hälyttävällä tasolla sekä ovat vähintäänkin yhtä yleisiä nuorilla kuin vanhemmilla ihmisillä. Tendenssinä on, että nuoremmilla on VAKAVAMPIA haittaoireita kuin vanhemmilla.

Tästä toimenpiteestä ei ole kirjaimellisesti mitään hyötyä. Kuten todettua, lapset eivät
todistetusti ole vaarassa, ja heidän koronapiikittäminensä tulee ainoastaan JOHTAMAAN KIPUUN,
KÄRSIMYKSEEN, PYSYVIIN VAMMOIHIN SEKÄ KUOLEMAAN.


Lapset harvoin saavat edes oireita ja ovat hyvin heikosti tartuntaa levittäviä. Tämä ei ole teoriaa. Tätä on tutkittu, ja on lähes olematonta, että lapsi toisi tartunnan kotiinsa. Laajassa tutkimuksessa ei havaittu ainuttakaan tapausta jossa lapsi olisi ollut “indeksi-tapahtuma” eli talouden ensimmäinen tartunnan saanut.
Eli jos teille kerrotaan, että “tämä tehdään heikompien perheenjäsenten suojelemiseksi”, SE ON
VALHE.

Tiedot, jotka on saatu kerättyä Isosta-Britanniasta ja Israelista osoittavat selkeästi, että koronapiikit eivät edes toimi kunnolla. Jos jotain hyötyä edes on, se haihtuu.
Lopuksi, rokotteet EIVÄT EDES OLE VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ. On olemassa hyviä, turvallisia ja tehokkaita lääkkeitä.

JOS TE SALLITTE TÄMÄN TAPAHTUA, VOIN VAKUUTTAA, ETTÄ TÄYSIN TERVEITÄ LAPSIA TULEE KUOLEMAAN, ja kymmenkertainen määrä tulee saamaan vakavia sairauksia seurauksena.

Ilman, että tästä olisi mitään hyötyä.

Tietäen mitä tiedän, 40 vuoden kokemuksella toksikologiasta, biokemiasta ja farmakologiasta, osallisuutta tähän ennennäkemättömään viattomien lasten pahoinpitelyyn ei voida luonnehtia muuksi kuin MURHAKSI.


Vastuu on teidän. Jos minulla olisi yläasteella oleva lapsi Isossa-Britanniassa, en päästäisi häntä kouluun ensi kuussa, tapahtui mitä tahansa. Valtiovalta on rokottamassa kaikki. Nyrkit ovat paljaina. Tässä ei ole kyse viruksesta tai kansanterveydestä. Kyse on kontrollista, totalitaarisesta ja peruuttamattomasta kontrollista joka on jo lähellä päämääräänsä.


JAKAKAA TÄMÄ TIETO LAAJALTI.

Vakavin terveisin,

Mike

Tri Mike Yeadon

Lähde:

Alert: All Children Ages 12 to 15 to be Injected with COVID-19 Shots in UK Schools With or Without Parental Consent (27.8.2021)

Aiheeseen liittyy:

VITT – k-rokotteista uusi autoimmuunitauti?
MIS-C, lasten hyperinflammatorinen oireyhtymä — K-piikityksistä haittavaikutuksena uusi sairaus?

EU27: yli 2 miljoonaa k-piikkihaittaa

Lapsi ei ole pätevä sopimuskumppani rokoteasioissa
Ensimmäiset k-piikkihaittailmoitukset suomalaislapsista tehty
”Rokotteilla luotiin riskiryhmä” — Ranskan rokoteohjelmaa johtanut Christian Perronne

THL:lta kysytään taas — vastaako THL?

Artikkelikuva: Tuntematon some-taiteilija

31 comments

  1. Ihmisiä rokotetaan taudinaiheuttajia STIMULOIVALLA TIETOKONESEKVENSSILLÄ joka ei täytä ROKOTTEEN määritelmää. Kyseessä on BIOASE. Immuunijärjestelmä UUDELLEENOHJELMOIDAAN. mRNA-geenitekniikan tuloksia: STERILISAATIO, IMMUNOLOGIAKOMPLIKAATIOT, VÄESTÖKATO, RODUN TUHOAMINEN, SEKSUAALISEN KOOSTUMUKSEN MUUTOS, GENEETTISEN KOODIN LISÄYS, SUKUPUOLIEN KÄYTTÄYTYMISMUUTOKSET jne. Meneillään on TEKNOKRAATTIEN vallankaappaus ja VARALLISUUDEN siirto. Tarinalla on KÄSIKIRJOITUS ja AIKATAULU. Suomen tulee jäädä TIETEELLISEN DIGITAALISEN DIKTATUURIN ulkopuolelle. Koronapassi johtaa PEDONMERKKIYHTEISKUNTAAN.

    Tykkää

  2. Ylen koronapassiuutisessa https://yle.fi/uutiset/3-12074514 erikoisen vähän kommentteja. Syyn voi päätellä jos käy twitterissä lukemassa ministeri Kiurun passi-ulostuloon liittyvät vastaukset.

    Itseltäni sensuroitiin noin vartissa kommentti, jossa vaadin rajoitusten välitöntä poistamista ja ilmoitin, etten aio ikinä ottaa rokotusta.

    Tämä sen sijaan näyttää pysyvän ja saavan vähän kannatustakin:

    ”Piikityspassi on vaarallisin idea sitten toisen maailmansodan. Terveet luonnollisen immuniteetin omaavat henkilöt joutuisivat äärimmäisen syrjinnän kohteeksi. Sama koskisi henkilöitä, jotka keskeyttävät piikityssarjan ottamisen esim. liian rajujen haittojen perusteella. Nenän kairaaminen kahden päivän välein on täysin mahdoton vaihtoehto.

    Toiseksi kaikki mitä hallitus tekee, tulee hivuttamalla. Jos passijärjestelmä saadaan lakiin, tullaan sitä varmuudella ja loputtomasti laajentamaan kattamaan yhä laajemmin elämän yksityiskohtia. Kabulinkin operaatio viisinkertaistui luvatusta viikossa toiminnan alkamisesta.

    Kolmanneksi, jos rokote toimii, niin rokotetut ovat jo suojassa, eikä passia tarvita.
    Jos rokote ei toimi, ei passikaan voi toimia.”

    Toinen huomio on, että rokotefanaatikkojen kommentteja ei ole paljoa ja etenkin niiden robottipeukuttaminen on tauolla. Eli jotain on tapahtunut informaatiovaikuttamisen kulisseissa.

    Liked by 1 henkilö

  3. Ei tiedä…Pitäisikö nauraa…vai Itkeä….Ollaan ”niin” Valistuneita…”niin” Valistuneita….(käyttää 1% Aivokapasiteetistaan..ja 0.005% Ajastaan…Jonkin asian ”tutkimiseen” = Lukee THLän..Propagandaa-1)

    Totuusmedia….Taitaa olla bännissä…tuossa Taloudessa..

    Onko Kellään….Muulla ongelmaa…Tälläisten Imeläitten (Teeskentelevin)…Ihmisten kanssa…?

    Tunsi Myötähäpeää…ja Itsensä likaiseks…Tuota katsottaess…

    Tykkää

    • Näille löytyy oikein patenttinumerotkin:

      Koronaviruksen patenttitiedot paljastavat biologisen aseen

      Patenttiasiantuntija tohtori David Martin vierali 9.7.2021 saksalaisen lakimies Reiner Fuellmichin kuultavana Koronakomitean 60. istunnossa

      Täältä löytyy tohtori Martinin dokumentti ”The Fauci/COVID-19 Dossier”, joka pitää sisällää myös lähes 200 sivuisen patenttilistauksen.

      ”On todella surullista, että me istumme nyt maailmassa, jossa satoja miljoonia ihmisiä piikitetään taudinaiheuttajia stimuloivalla tietokonesekvenssillä, jota myydään heille sellaisilla perusteilla, mitkä eivät edes täytä patenttiviraston, lääketieteen ammattilaisten ja FDA:n omia kliinisiä standardeja rokotteen määritelmästä. Mutta tätä termiä käyttämällä, me altistamme nyt sadat miljoonat ihmiset sille, minkä tiesimme jo vuonna 2005 biologiseksi aseeksi.”

      https://rapsodia.fi/koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen-2/

      Tykkää

  4. Tiedoksi tännekin:

    ” MUISTIO
    SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ
    23.7.2020
    EU/2020/1036

    EUROOPAN KOMISSION EHDOTUS EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEKSI KLIINISTEN TUTKIMUSTEN TEKEMISESTÄ IHMISILLE TARKOITETUILLA LÄÄKKEILLÄ, JOTKA SISÄLTÄVÄT MUUNTOGEENISIÄ ORGANISMEJA TAI KOOSTUVAT NIISTÄ JA JOTKA ON TARKOITETTU KORONAVIRUSTAUDIN HOITOON TAI EHKÄISYYN, JA TÄLLAISTEN LÄÄKKEIDEN TOIMITTAMISESTA

    Vaikka asetuksella poikettaisiin geenitekniikkadirektiivien mukaisista ilmoitus- ja hakemusmenettelyistä sekä ympäristöriskien arvioinnista, asetuksessa velvoitettaisiin kuitenkin jäsenvaltiot mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan asianmukaiset toimenpiteet, joilla minimoidaan tutkimuslääkkeen suunnitellusta tai tahattomasta leviämisestä ympäristöön aiheutuvat ennakoitavissa olevat kielteiset ympäristövaikutukset. […]

    Kyseisillä lausekkeilla annetaan jäsenvaltioille mahdollisuus ihmisille tarkoitettujen lääkkeiden (mukaan lukien lääkkeet, jotka sisältävät GMO:ja tai koostuvat niistä) toimittamiseen ja antamiseen potilaille ilman myyntilupaa, jos on vastattava kiireellisesti potilaan erityistarpeisiin, jos kyse on erityisluvallisesta käytöstä, tai jos on reagoitava haitallisten taudinaiheuttajien, toksiinien, kemiallisten aineiden tai ydinsäteilyn epäiltyyn tai vahvistettuun leviämiseen. […]

    Ehdotetusta asetuksesta ei ole järjestetty julkista kuulemista, eikä komissio ole tehnyt siitä vaikutusarviota. Ehdotus on soveltamisalaltaan kohdennettu, eikä sillä aseteta osapuolille uusia velvoitteita. […]

    Joissakin tapauksissa koehenkilö voi erittää rokotteen tai lääkevalmisteen sisältämää virusta ympäristöönsä, jolloin lähiympäristö voi altistua tahattomasti testausvaiheessa olevalle valmisteelle, jonka mahdollisia haittavaikutuksia ei vielä tunneta. GMO-valmisteiden tapauksessa tarvittavat riskinhallintatoimet, kuten ohjeistus henkilökunnalle ja tutkimuksen osallistujille, käsitellään yleensä lupaprosessiin sisältyvässä tapauskohtaisessa ympäristöriskinarvioinnissa, joka nyt jäisi pois GMO-säädöksiä koskevan poikkeamismenettelyn takia.

    Tällöin ei myöskään arvioitaisi mahdollisuutta, voisiko GMO-rokotteen laajamittainen levittäminen väestöön aiheuttaa riskin, että GMO-rokotteesta siirtyisi rekombinaation kautta uusia haitallisia ominaisuuksia nykyisiin patogeeneihin. Nämä turvallisuusnäkökohdat olisikin otettava huomioon kliinisiä lääketutkimuksia koskevan lupamenettelyn yhteydessä, jos tutkimusvalmiste sisältää lisääntymiskykyisiä ja infektiivisiä GMO:ja ja koehenkilöt voivat niitä erittää. WHO ylläpitää tiedossa olevista rokotekehitysprojekteista listaa, josta voinee heti arvioida, onko joukossa rokoteaihioita, joissa em. riskiä ei ole tai se on minimaalisen pieni. Jos ilmenee, että joukossa on rokoteaihioita, joissa em. riskiä saattaisi olla, mahdollisen riskin kartoittaminen voitaisiin suorittaa yhteistyössä EU-tasolla. […]”

    https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kirjelma/Sivut/U_39+2020.aspx#MuistioOsa

    THL:n Nohynek sanoo taudin ja rokotteiden yhteyden kuulostavan enemmän tarulta kuin todelta, vaikka yo. STM:n muistion, jossa mahdollisuus huomioidaan, luulisi olevan hänellekin tuttu. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/thl-n-nohynek-tyrmaa-sosiaalisessa-mediassa-leviavan-vaitteen-koronarokotteiden-ja-taudin-yhteydesta-kuulostaa-enemman-tarulta-kuin-todelta/8219096

    Tykkää

  5. kymen sanomat 28.8.2021; virkavastuulliset vakuuttavat, että lasten rokottaminen kannattaa….. saa nähdä löytyykö ”virkavastuullisia” sitten kun asia räjähtää käsiin……..

    Tykkää

  6. Tästä roskasta ovat jossain banaanitasavallassa vastuussa eräs noita-akka suoraan kaupan kassalta ja hänen mustiin pukeutuva hallituksensa sekä jokin jokerinaamainen Nato-myönteinen takapiru. Ei tietenkään Suomessa!
    Nyt TV auki

    Tykkää

  7. Kuten arvostamani Pätkä asian luonnehti, asiahan ei minulle mitenkään kuulu, mutta Suomen valtioneuvoston ministerit esiintyvät nykyään kaikki mustissa vaatteissa ja Suomen pääministeri Sanna Marin kuuluu WEF:n Nuoret Johtajat (Schwab Jugend) järjestöön.

    Ekonomisti Tuomas Malinen on epäillyt että Sanna Marin tottelee käskyjä Suomen valtakunnan rajojen ulkopuolelta ja lääkäri Mikael Kivivuoren mukaan Supon pitäisi selvittää asia.

    Olen kotoisin läheltä Karjalan rajaa ja enoni oli kuolla pikkupoikana idästä eksyneen hävittäjäkoneen luoteihin. Hän juoksi lumihangessa pakoon. Sitten vaimoni setä sai napin otsaansa. Nyt jossain valtiossa eräät ministerit yllyttävät kansanryhmää vastaan. Erittäin ikäviä tapahtumia.

    Arvostettu lääkäri Antti Heikkilä (jonka otilla taannoin kävin, hän osaa) vaatii ministereitä Kurvinen ja Kiuru eroamaan koska he ovat hänen mukaansa syyllistyneet rikokseen ja jakaneet vaarallista tietoa koronasta.

    Häpeän olla suomalainen vuonna 2021. Näyttävyys naistenlehdessä ja uusi verovaroin ostettu mekko ei pätevöitä johtamaan mitään valtiota.

    Tykkää

  8. Kuvitelkaa valtio jonka pääministeriksi valittaisiin mustiin pukeutuva kouluttamaton leuhka akka joka rikkoisi toistamisiin perustuslakia, ottaisi 20 miljardia lisää velkaa valtiolle ja äänesi ikuisen EU-velkaunionin puolesta.

    Onneksi Sanna Marin ei ole sellainen. Hän on rehti punavihreä poliittinen naistenlehtiystävällinen sensaatio

    Liked by 1 henkilö

    • Pitäähän Kansankusettajat pukeutua Mustiin…kun viettävät Valtion hautajaisia..

      Tykkää

    • Päivä päivältä varmistuu…Ettei se Mustaksi värjätty…Löyhkä..Noita-kakka vängetty Valtion johtoon vahingossa…Perä Suolen jatkeeksi

      Tykkää

    • On selvää tekstiä se mitä kirjoitat, järjellinen kansa (kokemuksin ja perintein voi ymmärtää tätä paskaa mitä nämä opetetut oman ymmärryksensä klopalisaatiokoulutuksen alttarille uhranneet ( persoonallinen ajattelukyky on estety kehitymättä) ovat ”meidän parhaaksi neuvotelleet”, halveksien ja rikkoen tarpeittensa mukaan PERUSTUSLAKIAMME, valehtelemalla kohta 30v.

      Näin se on ja toivottavasti opimme siittä mitä kokemukset arjenelämästä käytännössä tuntuu, HERÄTKKÄ SUOMALAISET ennenkuin käy kuin -Traakian kansalle-. häviämme historian muistoihin.

      Tykkää

  9. NYT…Kipinkapin…JuutaLoisTuubiin katsomaan.. https://youtu.be/LPR2o0UY_bg

    Onko kommentti…

    Paras ehkäisy Korona vastaan…On Rokotteiden välttäminen…Sen Todistas Suuri Israelilainen tutkimus (Rokottaneet ENITEN Maailmassa)

    Israelista uusi tutkimus: Tutkimalla 32000 tapausta (terveys?)viranomaisjärjestelmistä saatiin selville: Luontaiseen immuniteettiin nähden rokotetuilla on 13 kertaa todennäköisempää saada CoVid, 27 kertaa todennäköisempää saada oireita ja 8 kertaa todennäköisempää joutua sairaalahoitoon. Eli nyt on hätätila ja lapset pitää viedä piikille kiireesti…

    zer0hedg€ c0m covid-19/ends-debate-israeli-study-shows-natural-immunity-13x-more-effective-vaccines-stopping

    Mainitsemasi israelilais-tutkimus osoittaa, että koronapiikitetyt saavat 13 kertaa todennäköisemmin infektion kuin ne, joilla jo on luontainen immuniteetti sairastamisen/tartunnan kautta, ja että koronapiikitetyt saavat 27 kertaa todennäköisemmin oireellisen tartunnan.

    ”the study showed that the vaccinated were ultimately 13x as likely to be infected as those who were infected previously, and 27x more likely to be symptomatic.”

    Nythän tästä seuraa (pitäisi seurata!), että koronapiikkien hätätilahyväksyntäkin (EUA) perutaan, koska Yhdysvalloissa (ja muistaakseni Euroopassakin) tehokkuusvaatimus rokotteilla on 50% — mitä koronapiikeillä ei näytä olevan.

    Israelista on uutisoitu myös, että Pfizerin koronapiikin tehokkuus on laskenut 39 prosenttiin. Tätä on tarjottu perusteluna kolmannen — ja neljännen …kahdeksannen… — koronapiikin tarpeeseen.

    Eli kun se ei toimi, niin lisää sitä samaa: ehkä jo kymmenes tehoste pelittää — jos piikitetty on vielä hengissä immuniteettinsa kadottua.

    …Bännätty…tai Shadowbännätty…

    Tykkää

  10. Valtamedia jauhaa ja pelottelee aivopestyjä delta-variantilla. Tässä eräs mies soitteli USA:ssa moneen labraan ja kysyi onnistuuko testata onko hänellä delta-variantti. Joka paikassa vastattiin että ei ole olemassa testiä joka erittelee variantteja, on vain testi joka kertoo onko tartunta vai ei:

    https://brandnewtube.com/watch/usa-calls-labs-to-see-if-they-can-test-delta-variant_DFdPW4zIeHNmyR4.html

    eli Delta-variantti = koronarokote

    Tykkää

Jätä kommentti