Viruspandemia vai valheita vallan?

Stop World Control -SIVUSTO ylläpitää koostetta, jossa kerätään näyttöä koronavirus-pandemiasta tarkoituksella luotuna huijauksena, salaliittona, fasistisen uusjärjestyksen takomisena maailmaan – yläkerran suurkusetuksena.
AvoinMedia tarjoaa sivuston kasaamaa sisältöä – ja vähän päälle – suomenkielisellekin lukijalle tutkittavaksi.

David Sorensen, Stop World Controlin perustaja, lopettaa esittelynsä: ”Olemme tarkoitettuja vapauteen. Vapaus on tulevaisuutemme. Vapauden puolesta taistelemme – sillä vain vapaa ihminen voi olla se, miksi hänet on luotu.”

Tuhannet asiantuntijat: ”Pandemia on suunniteltu”

Saksassa lähes tuhannen lääketieteen tohtorin ryhmä, Lääkärit tiedon puolesta (Ärzte für Aufklärung), antoi järkyttävän lausunnon kansallisessa lehdistötilaisuudessa:

Koronahysteria on näytelmää. Se on huijaus, petos. On korkea aika ymmärtää, että elämme globaalia rikosta.

Lääketieteen asiantuntijoita tukee yli 7000 ammattilaista kuten asianajajia, tiedemiehiä, opettajia jne. Ryhmä julkaisee viikottain uutislehteä puolen miljoonan levikillä tiedottaakseen yleisöä massiivisesta harhaanjohtavan tiedon (misinformaation) levittämisestä vallanmediassa. He myös järjestävät Euroopassa mielenosoituksia.

Berliinin mielenosoitukseen 29.8.2020 ilmoittautuneesta 12 miljoonasta ihmisestä useita miljoonia todella myös saapui paikan päälle.

Espanjassa 600 lääketieteen tohtorin ryhmä, Lääkärit totuuden puolesta (Médicos por la Verdad) antoi samankaltaisen lausunnon lehdistötilaisuudessa: ”COVID-19 on keinotekoinen, poliittisia päämääriä palvelemaan luotu pandemia. Tämä on maailmandiktatuuria terveydenhoidolisella tekosyyllä. Kehotamme lääkäreitä, mediaa ja poliittista johtoa lopettamaan tämän rikollisen operaation totuutta levittäen.”

Toimitus huomauttaa * Kuva (yllä) on oletettavasti poimittu Médicos por la Verdadin 29. heinäkuuta 2020 – sittemmin kadonneille – facebook-sivuilleen postaamalta videolta ryhmän neljä päivää aiemmin pidetystä tiedotustilaisuudesta. Video on poistettu YouTubesta ”koska se rikkoo yhteisön sääntöjä”. Espanjankielinen lausunto on luettavissa WaybackMachinen tallentamana facebook-päivityksenä sekä ryhmän omilla sivuilla. ***

Saksa ja Espanja ovat vain kaksi esimerkkiä – samanlaisia, satojen lääketieteen asiantuntijoiden ryhmiä löytyy ympäri maailmaa. Jotkut niistä ovat liittyneet kansainväliseksi voimaksi, kuten Maailman lääkäreiden liitto (World Doctors Alliance). Heiko Schöning esittelee liiton Berliinissä, Saksassa 10. lokakuuta 2020:

Liitto yhdistää ympäri maailman yli satatuhatta lääketieteen ammattilaista, jotka paljastavat pandemian olevan suurin rikos historiassa ja tarjoavat tieteelliset todisteet tälle väitteelle. He myös toimivat oikeusteitse rikollisesti (korona)toimivia hallituksia vastaan.

Maailman vapausliitto (World Freedom Alliance) muodostettiin samoin verkostoksi, jossa asianajajat, lääketieteen asiantuntijat, pankkiirit ja monet muut ammatilaiset työskentelevät yhdessä paljastaakseen ”rikoksen nimeltä COVID” ja rakentaakseen uuden, vapauden maailman. He haluavat varmistaa, ettei tällaisia miljoonia elämiä tuhoavia, maailmanlaajuisia huijauksia enää pääsisi syntymään. Lyhytdokumentti kertoo liiton muodostumisesta Tukholmassa, marraskuussa 2020:

Yhdysvalloissa yli 27 000 lääketieteen tohtoria on antanut tukensa Plandemic-dokumentille, joka paljastaa COVID-19 rikolliseksi operaatioksi. Sen jatko-osa ”Plandemic: Indoctornation” vei Euroopan itsenäisten filmintekijöiden palkinnon (EIFA) kultasijan vuoden 2021 dokumenttielokuvana.

Miksi tuhannet lääketieteen asiantuntijat ympäri maailmaa sanovat pandemiaa rikokseksi? Millaiseen tietoon – tietoon, jota vallanmedia ei meille kerro – he pääsevät käsiksi?

Kutsun sinut tutustumaan seuraaviin faktoihin avoimin mielin ja tekemään omat johtopäätöksesi…


Enteitä ja ennustuksia (eliitistä)


Satoja miljoonia COVID-19-testejä myyty 2017 ja 2018

Kuten tiedämme, COVID-19-tauti ilmaantui Kiinassa vuoden 2019 loppupuolella. Se nimettiinkin vuoden 2019 koronavirustaudiksi (Corona Virus Disease 2019), mistä akronyymi COVID-19. Maailmanpankin tarjoama kansainvälisen kaupan tietokantapalvelu (World Integrated Trade Solution, WITS) kuitenkin näyttää jotain hämmästyttävää:

Alkuperäisen datan näyttävän PDF-tiedoston voi ladata TÄÄLTÄ.
Se löytyy myös webbiarkistona (5.9.2020 lähtien).

Tämän hämmentävän datan löysi 5. syyskuuta 2020 joku, joka julkaisi tiedon sosiaalisessa mediassa. Syyskuun 6. päivä WITS yhtäkkiä muutti alkuperäisen nimikkeen ”COVID-19-testipakkaus” (COVID-19 Test Kit) epämääräisempään ”lääketieteellinen testipakkaus” (Medical Test Kit). Tämä ei ole elinkeinoelämässä sallittua, vaan aina pitäisi olla mahdollisimman täsmällinen. On olemassa monenlaisia testipakkauksia eri sairauksia varten.

He poistivat määritteen ”COVID-19” sen jälkeen, kun tämä data oli tullut tietoon maailmanlaajuisesti, mikä todistaa etteivät he halua asiasta tiedettävän. He unohtivat kuitenkin poistaa erään yksityiskohdan: näiden ”lääketieteellisten testipakkausten” tuotekoodi on 300215 – se tarkoittaa ”COVID-19-testipakkausta”. Heidän peittely-yrityksensä oli myöhässä: tämä merkittävä asia paljastui, ja miljoonat ympäri maailmaa tietävät siitä.

Tämän löydön kieltämiseen käytetty perustelu on, että merkintä ”COVID-19” lisättiin vasta vuonna 2020. Se ei kuitenkaan ole pätevä perustelu, sillä itse pakkausten tuotekoodi tuotteille on ”COVID-19-testipakkaus”. (Perustelua tavallaan voisi ajatella tukevan se, että WaybackMachinen webbiarkistosta ei löydy kyseistä WITS-sivua ennen vuoden 5. syyskuuta 2020 – tosin kyse ei ole perusnettisivusta vaan spesifisen datahaun tuloksista, toim.huom)

Myöskään se ei muutu, että pari vuotta ennen pandemiaa, yhtäkkiä kaikki maat maailmassa alkoivat kaupata miljoonia testipakkauksia – joita käytetään nimenomaan COVID-19 testaamiseen. Jopa ilman merkintää ”COVID-19” on erittäin epätavallista ja outoa, että koko maailmassa vietiin ja tuotiin kirjaimellisesti satoja miljoonia testipakkauksia.

Mitä he tiesivät? Mihin he varautuivat?

Toimitus huomauttaa * Kun nyt vuonna 2021 etsii Googlesta haulla ”covid test kits 2017”, saa vastaansa kivenkovan todistuksen: COVID-19-testipakkauksia ei ole myyty 2017–2018. Maailmanpankin selitykset vahvistetaan mm. BBC-kuorolla: ”Tämä on väärää tietoa ja me voimme poistaa epäilyt siitä, mitä tapahtuu. Jaettu kuvakaappaus on aito … Maailmanpankin mukaan sivu luotiin huhtikuussa 2020 … Kaikki kemialliset tuotteet listalla ovat olleet vuosia käytössä … ne uudelleenluokiteltiin, jotta voidaan helpommin jäljittää koronaviruksen selättämisessä tärkeät tuotteet.”

Siis Maailmanpankki, läntinen vallanmedia faktantarkistajineen ja Google hakutulospriorisointeineen (kuva alla) saumattomasti, virheettömästi ja näennäisen vastaansanomattomasti voimajulistavat: ”Täällä ei ole mitään nähtävää, valeuutisia!” Jos luottaa näiden toimijoiden rehellisyyteen ja hyväntahtoisuuteen kansalaisyhteiskuntaa kohtaan, voi nukkua yönsä rauhassa – kaikki kunnossa! Jos luottamuksen taso on alempi, näin vahva ”faktamuuri” ja kiihkeä foliohattujen rautalangasta vääntäminen lähinnä vahvistaa ajatusta eliitin hämärähommien valkopesukoneistosta. ***

”Maailma vaarassa” – varautukaa koronavirus-pandemiaan!

Syyskuussa 2019 – taas juuri ennen tautiaaltoa – Maailmanpankin ja Maailman terveysjärjestön (World Health Organization, WHO) – kuulemma ebolavirus-epidemiaan vastauksena luotu – globaali valmiusvalvontalautakunta (Global Preparedness Monitoring Board, GPMB) julkaisi raportin otsikolla ”Maailma vaarassa” (A World At Risk).

Toimitus huomauttaa * Francis Boyle, yhdysvaltalainen kansainvälisen oikeuden professori, jonka käsialaa on mm. vuonna 1990 voimaan tullut biologisten aseiden vastainen laki (Biological Weapons Anti-Terrorism Act of 1989), syyttää Yhdysvaltain bioasekehittelyä vuoden 2014 ebolakauhusta. Pentagon ja CDC sanovat että tarvitaan rokote, mutta kehittävät (gmo-muuntelulla) patogeenin – sitten voidaan alkaa kehittämään (gmo-muuntelulla) rokotetta, selittää Boyle. Hän katsoo, että juuri kokeellisten ebolarokotteiden testaaminen Kenemassa, Sierra Leonessa aiheutti Länsi-Afrikan epidemian.” ***

Raportti painotti tarvetta varautua… koronaviruksen aiheuttamaan tautiaaltoon! Kannessa (kuvakaappaukset yllä) esiintyy koronavirus ja maskeja käyttäviä ihmisiä. Raportista (s VIII) luemme mielenkiintoisen kappaleen:

Yhdistyneet kansakunnat (mukaan lukien WHO) suorittaa vähintään kaksi koko organisaation laajuista koulutus- ja simulaatioharjoitusta, joista yhdessä varaudutaan tappavan hengitystietaudinaiheuttajan tarkoitukselliseen vapauttamiseen.

Huomasitko? He ovat harjoitelleet tarkoituksella vapautetun, tappavan hengitystietaudinaiheuttajan varalle.

Toimitus huomauttaa * Tiivistelmässä (sivut V–VIII) GPMB vaati maailmaa – tai oikeammin sen valtaeliittiä – valmistautumaan ”terveydellisen hätätilanteen” varalle seitsenkohtaisella ohjelmallaan:

 1. Valtioiden johdon täytyy sitoutua (National Action Plan for Health Security, NAPHS) priorisoimaan ja pyhittämään sekä jatkuvasti käyttämään kansallisia (eli veronmaksajien) resursseja olennaisena osana kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta, universaalia terveydenhuoltoa ja YKn kestävän kehityksen tavoitteita (Sustainable Development Goals, SDGs).
 2. G7-, G20- ja G77-maiden täytyy näyttää esimerkkiä poliittisten ja taloudellisten sitoumustensa toteuttamisessa ja niiden toteutumisen rutiininomaisessa seurannassa.
 3. (kuva yllä) Hallinnon johdon täytyy nimittää kansallinen koordinaattori, jonka auktoriteetti ja poliittinen vastuunkanto riittävät koko hallinnon ja yhteiskunnan (whole-of-government and whole-of-society) laajuiseen johtamiseen, rutiininomaiseen varautumiseen ja monisektoriseen valmiusharjoitteluun sekä eri sidosryhmien sitouttamiseen – mm. yksityinen sektori, naiset ja nuoret mainitaan erikseen.
 4. (kuva yllä) Tappavan (joko luonnollisesti muotoutuvan tai vahingossa tai tarkoituksella vapautetun) hengitystietaudinaiheuttajan synnyttämä, nopeasti kiihtyvä pandemia aiheuttaa ylimääräistä varautumisen tarvetta. Lahjoittajien ja monenkeskisten järjestöjen täytyy varmistaa riittävät investoinnit mm. innovatiivisten rokotteiden kehittelyyn ja virustorjuntaan liittyvän lääketeollisuuden valmistuskapasiteetin nostoon. Maiden täytyy kehittää systeemi, jonka kautta voidaan nopeasti jakaa tietoa uusien taudinaiheuttajien genomista globaalisti.
 5. Kansallisen tai alueellisen epidemian ja/tai globaalin pandemian vakavien taloudellisten vaikutusten lieventämiseksi Kansainvälisen valuuttarahaston (International Monetary Fund, IMF) ja Maailmanpankin täytyy kiireesti uusia pyrkimykset yhdistää talouskriisivalmiuksiaan ja (luotto)luokitusjärjestelmiään, ml. seuraavat IMF:n (Article IV) ja Maailmanpankin (SCD) valtioiden seuranta-analyysit. Kansainvälisen kehitysjärjestön (IDA), Globaalirahaston (Global Fund) ja Rokoteallianssin (Gavi) lisärahoituksen tulisi sisältää sitoutumuksia nimenomaisesti valmiuden parantamiseen.
 6. Kehitysavun ja laajemman YKn keskeiseen hätävasterahastoon pääsyn kautta lahjoittajien, kansainvälisten rahoituslaitosten, globaalien rahoittajien ja filantropian täytyy lisätä rahoitustaan köyhimmille ja haavoittuvaisimmille maille, jotta ne voivat liittyä vastuullisuuteen ja yhteiseen hyvään korjaamalla puutteet kansallisen terveysturvallisuuden toimintasuunnitelmansa (NAPHS) toteutuksessa (katso kohta 1). Jäsenvaltioiden täytyy sopia nostavansa WHO:lle maksamiaan summia valmiuden ja vastetoimintojen rahoittamiseksi sekä kestävästi rahottaa WHO:n hätä-kiintiörahastoa (Contingency Fund for Emergencies), ml. täydennyshankkeen perustaminen uudelleenarvioidun Maailmanpankin pandemiahätä-rahoituslaitoksen (Pandemic Emergency Financing Facility) rahoituksella.
 7. YK:n yleisihteerin, WHO:n ja YK:n humanitääristen asioiden koordinointitoimiston (OCHA) kanssa, täytyy terveyden ja humanitäärisyyden kontekstissa vahvistaa koordinaatiota eri maissa varmistamalla YK:n systeeminlaajuisesti selkeät roolit ja velvollisuudet, mm. nostamalla YK:n johdon valmiustasoa rutiininomaisilla simulaatioharjoituksilla. WHO:n tulisi löytää toimintatapa, jonka avulla mobilisoida kansallista, alueellista ja kansainvälistä yhteisöä laajemmin jo aikaisemmassa vaiheessa tautiaaltoa.

Sikainfluenssapandemian alla WHO muutti pandemiamääritelmiä. Alkuperäisessä määritelmässä pandemia edellytti useita, saman aikaisesti eri puolilla maailmaa puhjenneita epidemioita sekä ”valtavia kuolleisuus- ja sairastuvuuslukuja”. Lisäksi kerrotaan epäsuorasti, että viruksia ei voi hävittää rokotteilla, koska virusten pintaproteiinit muuntuvat vastauksena ihmisten kehittämään luontaiseen immuniteettiin tai rokotteisiin. Nykyisen määritelmän perusteella pandemian voi julistaa, vaikka kuolleisuus olisi nolla ja sairastuneisuus vähäistä.

Riikka Söyring / AM 26.12.2020 (alla)

Raportin seitsemän kohtaa ei ole yllä suomennettu täydellisessä pituudessaan. Pois on jätetty myös 1-vuotissuunnitelmat, tarkemmat kohdittaiset vaatimukset mm. kansallisille päättäjille. Suomen politiikan voi huomata koostuvan lähinnä näiden vaatimusten orjallisesta toteutuksesta, kansalaisista tai kansallisesta hyvinvoinnista vähät välittämättä. Kohdan 6 ”filantropia” viittaa epäilemättä lähinnä Bill Gatesiin ja pariin samankaltaiseen supereliitin (rahalla rakennettuun) kiiltokuvahahmoon, joita heidän oman kertomansa perusteella tituleerataan yleisesti – vallanmedian esimerkin mukaan – ”ihmisystäviksi”.

Vuoden 2020 syyskuussa GPMB julkaisi toisen raporttinsa nimeltä ”Maailma epäjärjestyksessä” (A World in Disorder), jossa se kertoo tarjoavansa ”ankaran arvion” globaalista vasteesta COVID-19:än ja varoittaa varautumattomuudesta, kun seuraava pandemia iskee… Kesäkuussa 2021 oli luontevaa jatkaa rinta rottingilla tulevaisuuden ohjailua, näiden varautumisen airueiden: ”Valmistautunut maailma” (A World Prepared) ei kuvailuja tarvinnut: se on suunnitelma (käsikirja?) vuosille 2021–23. ***

Maailmanpankki: ”Projekti COVID-19” 5-vuotinen

Maailmanpankki kertoo, että COVID-19 on projekti, jonka on suunniteltu kestävän… vuoden 2025 maaliskuuhun!

Toimitus huomauttaa * Kuvitus (yllä) AvoinMedian maaliskuussa 2021 julkaisemasta artikkelista, jossa myös esitellään pandemian enteitä eliitissä. Maailmanpankin viisivuotissuunnitelmasta: ***

Huhtikuun alussa 2020 Maailmanpankki julkisti (vain viralliseen käyttöön) koronan vastaisen ohjelman nimeltä ”Strateginen valmius ja vaste”. Ohjelman – tai sen ensimmäisen vaiheen – rahoitus on 6 miljardia dollaria, joista 4 miljardia terveyteen liittyvään rahoitukseen.

Eeva Silvennoinen: Melindan enteinen hymy
Fauci lupasi pandemian vuonna 2017

Anthony S. Fauci on toiminut Yhdysvaltain kansallisen allergia- ja tartuntatautien instituutin (NIAID) pääjohtajana vuodesta 1984.

Vuonna 2017 Fauci (poliittisesti näennäisen sitoutumaton, toim.huom) teki hyvin erikoisen ennusteen vieläkin erikoisemmalla varmuudella. Ehdottomalla luottamuksella Fauci ilmoitti, että presidentti Donald Trumpin (rep) ensimmäisen kauden aikana yllättävä infektiotautiaalto tulisi varmasti puhkeamaan. Näin hän sanoi:

Ei ole epäilystäkään, etteikö tulevalla hallinnolla tule olemaan haastetta infektiosairauksien alalla.

On tulossa yllättävä tautiaalto.

Kenelläkään ei ole epäilystäkään tästä.

Global Georgetown | YouTube 17.2.2017:
Pandemic Preparedness in the Next Administration: Keynote Address by Anthony S. Fauci

Kuinka Fauci saattoi taata tautiaallon Trumpin hallinnon ensimmäiselle kaudelle?
Mitä sellaista hän tiesi, mitä me emme tiedä?

Gatesit: ”Globaali pandemia on lähellä”

Toimitus huomauttaa * Bill Gates on sairastunut pandemiakuumeeseen vuosia sitten. Jo vuonna 2017 Gates voimallisesti mainosti, julisti ja rahoitti julistusta ”seuraavasta pandemiasta” maailman vallakkaiden jouko(i)ssa: ***

Vuonna 2018 Bill Gates ilmoitti julkisesti, että globaali pandemia on tulollaan ja se voi pyyhkäistä 30 miljoonaa ihmistä olemattomiin. Hän sanoi, että tämä luultavasti tapahtuisi seuraavalla vuosikymmenellä. (Billin silloinen vaimo, toim.huom) Melinda Gates lisäsi, että keinotekoinen virus on ihmiskunnan suurin uhka – ja vakuutti sen osuvan kohdalle tulevina vuosina.

Anna heidän sanavalintojensa kaikua mielessäsi hetken…

Globaali pandemia on tulollaan.

Keinotekoinen virus on ihmiskunnan suurin uhka.

Tämä tapahtuu seuraavalla vuosikymmenellä.

Bill ja Melinda Gates väittävät, että maailman tiheä asutus varmistaa tämän välttämättömän globaalin pandemian. Mutta ollaan rehellisiä: suurin osa maapallosta on asuttamaton. Katso vain ulos lentokoneen ikkunasta Amerikan yllä, näet suurimman osan aikaa tyhjää tilaa ja muutaman kaupungin siellä täällä.

Suurin osa Yhdysvalloista on edelleen täysin tyhjää ja autiota, kuten myös suurin osa muutakin maailmasta. Australia, Venäjä, Amerikka, Afrikka… kaikki suurimmalti osin erämaata. Planeettamme väestöntiheys ei ole lähellekään niin suuri kuin Bill Gates haluaa meidän uskovan, minkä tämä maailmankartta selkeästi näyttää:

Suurin osa maapallosta on täysin vailla ihmisen läsnäoloa. Siis ajatus, että maailma on raskaasti ylikansoitettu ja siksi globaali pandemia väistämätön, on valhe.

Gatesit myös väittivät, että lentoliikenne aiheuttaa varmasti globaalin pandemian. Mutta lukemattomat ihmiset ovat matkustaneet lentokoneilla viime vuosisadan ajan. Aiheutuiko siitä jatkuvia globaalien pandemioiden puhkeamisia? Ei tietenkään! Heidän perustelunsa globaalin pandemian väistämättömästä tulemisesta ovat valheita. Siis mitkä ovat heidän todelliset perusteensa tehdä noin varmoja ennustuksia?

Toimitus huomauttaa * Gatesin pariskunnan seuraavasta profetiasta: ”Kesäkuussa 2020 USA:n kauppakamarisäätiön puheenjohtaja Suzanne Clark haastattelee Bill ja Melinda Gatesia. Kuinka oikeassa Bill olikaan – vuodesta 2015 asti – ennustaessaan pandemiaa! ’Mistä olette huolissanne nyt?’ Clark kysyy. ’Meidän täytyy varustautua seuraavaan [pandemiaan]’, vastaa Bill Gates. ’Tällä kertaa se huomataan’, pariskunta myhäilee.” ***

Koronapandemia-treenit 2019 ja rokotemyyntiä

Bill Gates on maailman suurin rokotemyyjä, joka tuplasi omaisuutensa 50 miljardista sataan myymällä piikkejä ympäri maailmaa – ”paras sijoitus koskaan”. Muutama kuukausi ennen tautiaaltoa hän järjesti Event201-tapahtuman New Yorkissa. Tapahtuman teema? Event201 oli ”koronavirus-pandemiaharjoitus”.

Kyllä, luit oikein: harjoitukset koronavirus-pandemian varalta järjestettiin juuri ennen koronavirus-pandemiaa!

Toimituksen lisäys: alemmat kuvat kaappauksia (4.9.2021) Event201 -harjoituksen virallisilta sivuilta:
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201

Suurella auditorian näytöllä näkyy teksti: ”Meidän täytyy varautua tapahtumaan, joka muodostuu pandemiaksi.” (kuva yllä) Harjoitus oli nimeltään Event201 ja se järjestettiin lokakuussa 2019, aivan juuri ennen tautiaaltoa.

Eikä kauaa ”koronavirus-pandemiaharjoituksen” jälkeen Bill Gates twiittasi: ”Olen erityisen innoissani siitä, mitä seuraava vuosi voi tarkoittaa yhdelle globaalin terveyden myyntitykeistä: rokotteille.”

Mieti sitä: maailman rokotemyyjä numero 1 takaa seuraaville vuosille pandemian puhkeamista, ja hänen vaimonsa sanoo meidän kaikkien pitäisi pelätä keinotekoista virusta, joka ”on tuloillaan”. Sitten he järjestävät harjoituksen väistämättömän globaalin pandemian varalle ja kertovat rokotteiden olevan ainoa ratkaisu. Seuraavaksi Bill Gates twiittaa, kuinka innoissaan hän on rokotemyynnistä seuraavana vuonna. Ja välittömästi tämän jälkeen kerrotaan pandemian puhjenneen.

Todellakin, samantien Gates julistaa, että ihmiskunnan ainoa toivo on ostaa hänen rokotteitaan…

Toimitus huomauttaa * Event201:n toinen järjestäjä oli Great Resetin eli Suuren nollauksen sanansaattajan, Klaus Schwabin sikarikkaiden salonki, Maailman taloussfoorumi (World Economic Forum, WEF). ”The Great Reset” tarkoittaa tiivistettynä globaalin talouden ja yhteiskuntien fasistista uudelleenjärjestelyä prosenttieliitin tarkoitusperien mukaan, koronapelko keppihevosena. Suomalaisille WEF isäntineen on tullut tutuksi mm. nuorten (nais)johtajien patronoinnista.

Event201:n kolmas järjestäjä, John Hopkins -yliopiston alaisen Bloombergin julkisen terveydenhuollon koulun (Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health) terveysturvallisuuden keskus (Center for Health Security) on antanut lausunnon sivuillaan, Event201:n virallisilla sivuilla: ”[me] tai partnerimme emme tehneet ennusteita harjoituksen aikana. Skenaariota varten mallinsimme fiktiivisen koronavirus-pandemian, mutta ilmoitimme erityisesti, että se ei ole ennuste.”

Bill Gatesin – valtavan vaikutusvaltaisten toimijoiden kanssa globaalisti verkostoituneen superrikkaan – rokotemyynti-unelmia vuoden 2019 joulukuussa (twiitti) on mahdollisesti paisuttanut entisestään tieto koronavirus-kriisistä Kiinan Wuhanista. Yhdysvaltain tiedustelu selvitteli asiaa jo marraskuussa 2019 – epäilemättä globaalin rokotebisneksen suursulttaanilla on ollut tiedossaan vähintään (varmoja) huhuja, sinisilmäisemminkin ajatellen… ***

”Kesäkuussa 2017 Yhdysvaltain terveysviraston (National Institutes of Health, NIH) johtaja Francis Collins ja sen alaisen Yhdysvaltain kansallisen allergia- ja tartuntatautien instituutin (National Institute of Allergy and Infectious Diseases, NIAID) johtaja Anthony Fauci (oik) tapaavat Bill ja Melinda Gatesin säätiön Bill Gatesin (vas) keskustellakseen globaalin terveyden tutkimusmahdollisuuksista.”NIH Image Gallery (CC BY-NC 2.0)
Gates simuloi vuonna 2018: pandemia lähtee Kiinan Wuhanista

Vuonna 2018 tautien mallinnusinstituutti (Institute for Disease Modeling) teki videon, jossa he kuvasivat Wuhanin alueelta, Kiinasta liikkeelle lähtenyttä ja koko maailmaan levinnyttä, miljoonia tappavaa influenssavirusta. ”Simulaatio: globaali influenssapandemia” (alla). Ja kaksi vuotta myöhemmin juuri niin tapahtui.

Miksi he sanoivat sen olevan lähtöisin Kiinasta? Miksi ei Afrikasta, missä taudinaiheuttajia esiintyy huomattavasti runsaammin? Miksi ei Etelä-Amerikka? Tai Intia? Miten he tiesivät, että virus tulisi Kiinasta ja jopa näyttivät Wuhanin lähtöalueena, joka infektoisi koko maailman?

Toimitus huomauttaa * Institute for Disease Modeling on osa Bill ja Melinda Gatesin säätiötä. Business Insider otsikoi toukokuussa 2018: ”Bill Gates julkisti pelottavan simulaation, joka näyttää kuinka tappava influenssa voisi tappaa jopa yli 30 miljoonaa ihmistä puolessa vuodessa”.

New England Journal of Medicinessä (NEJM) 31.5.2018 julkaistussa, simulaatiota esittelevässä kirjoituksessaan ”Innovation for PandemicsGates selittää ylitsevuotavaa intoaan rokottamiseen vuoden 2009 sikainfluenssan ja vuoden 2014 ebolaepidemian antamilla ”herätyksillä” – vaikka edellinen ”ei ollutkaan niin tappava kuin ihmiset aluksi pelkäsivät”.

Tapansa mukaan Gates ratsastaa ihmisten! (people) peloilla ja pelottelulla ja harmittelee ihmisten vähäistä halukkuutta ottaa kausi-influenssarokotuksia, etenkään säännöllisesti joka vuosi – kuten kuulemma kuuluisi. Gates myös esittelee säätiönsä kumppaneita, ml. GlaxoSmithKline, narkolepsiaa aiheuttaneen sikainfluenssarokotteen, Pandemrixin valmistaja. ***

Onko SARS-CoV-2 ihmisen luoma ja Faucin rahoittama?

Mistä virus on lähtöisin? Yksi maailman johtavista bioaseiden asiantuntijoista on vakuuttunut, että viruksen alkuperä on bioase-laboratorio Wuhanissa. Laitos on erikoistunut… koronavirusten kehittelyyn!

Toimitus huomauttaa * Vuoden 2020 tammikuun viimeisenä päivänä WHO julisti globaalin hätätilan – Kiinan Wuhanista oli löytynyt ja levinnyt uusi koronavirus (2019-nCoV / SARS-Cov-2). Maaliskuun 11. päivä WHO ilmoitti ”syvästi huolestuneena” arvioivansa, että ”COVID-19:ä voidaan luonnehtia pandemiaksi”. Jo pari päivää aiemmin oli GPMB vaatinut välittömästi 8 miljardia dollaria COVID-19-vasteeseen, mm. WHO:n tukeen ”haavoittuvimmille” maille, rokotteisiin ja alueelliseen valvontaan.

Kuvakaappaukset WHO:n viralliselta COVID-19aikajanalta

Viikko ennen pandemiajulistusta WHOn yleisen sairausvakuutusturvan ohjelmaa (UHC) johtanut ja Rokotusallianssin (Gavi) johtokunnassa vuodesta 2019 istunut australialainen epidemiologi Peter Salama ”menehtyi äkillisesti sydänkohtaukseen” Genevessä, Sveitsissä. Vuosina 2016–19 Salama johti WHOn hätätilaohjelmaa (Health Emergencies Programme) ja aiemmin YKn lastenrahaston (UNICEF) toimintaa ebolakriisissä. Seuraavan tiedon valossa tämä tragedia tuo mieleen kysymyksiä…

Tammikuun 30. päivä (jo aiemmin mainittu) Francis Boyle The Geopolitics & Empiren podcast-haastattelussa ravisteli julkista ”keskustelua”. Virallistiedon tuolloin ja nykyisinkin vankasti hallitseman medianarratiivin kanssa hänen näkemyksensä eivät juuri enempää olisi voineet erota. Boyle olettaa SARS-CoV-2:n tulleen korkeimman turvallisuusluokan biolaboratoriossa (BSL-4) Kiinan Wuhanissa tehdyn bioasetutkimuksen petrimaljasta – samoin sikainfluenssan hän uskoo olleen ihmiskäden työtä.

Teoriaa lepakoista alkulähteenä Boyle pitää naurettavana ja kertoo ”murskanneensa” saman teorian, kun sitä tarjoiltiin vuoden 2014 ebolaepidemian syntipukiksi. Hän arvauksensa on, että laboratoriossa on pyritty luomaan geenimuuntelulla SARS-(korona)viruksesta tehokkaampi eli elämälle vaarallisempi (gain of function, GoF). Tekniikan Maailma kuvaa GoF-tutkimuksen motiivia ”riskien arvioimiseksi”, Boyle taas vakuuttaa, että tarkoitus on vain ja ainoastaan viruksen aseistaminen.

Boyle ei väitä, että virus olisi päästetty leviämään tahallisesti, ja huomauttaa Wuhanin laboratoriossa aiemminkin olleen ongelmia ”asioiden ulos vuotamisen” suhteen. Hän pitää BSL-3 ja -4-luokituksen tutkimuslaitoksia ”täydellisen turvattomina” eikä näe niiden olemassaololle minkäänlaista tieteellistä oikeutusta. USAn, Euroopan, Venäjän, Kiinan ja Israelin laitokset ovat olemassa vain biologisten hyökkäysaseiden kehittelyä ja testaamista varten. And there’s no business like un ugly war…

Virallisnarratiiviin tämä kansainvälisen oikeuden professori varoittaa uskomasta. WHOta hän pitää täysin IsonFarman käsikassarana ja kertoo sen tienneen kaiken Wuhanin labran touhuista. ”Kun he toimivat CDCn eli Yhdysvaltain hallituksen kanssa, he toimivat Fort Detrickin kanssa, eli heihin vain ei voi luottaa.” Jenkkien terveysvirasto (National Institutes of Health, NIH) tietää vallan hyvin jakelevansa lupia biologisen sodankäynnin tutkimukseen tieteen varjolla. ”Se on vitsi”, toteaa Boyle.

Haastattelussa nousee esille GreatGameIndian tammikuinen raportti kiinalaisten (bioase)teollisuusvakoilusta: ”Vuonna 2018 paljastui yritys salakuljettaa maahan koronavirusta Kanadasta hämäräperäisessä lähetyksessä, joka jäljitettiin [Winnipegissä sijaitsevan, kansallisen mikrobiologialaboratorion (NML)] henkilöstöön. GGIn tutkimukset yhdistivät tapauksen Kiinan biologisen sodankäynnin ohjelmaan, josta viruksen epäillään vuotaneen ja aiheuttaneen Wuhanin tautiaallon.”

GGIn mukaan NML lähetti maaliskuussa 2019 henipa- ja ebolavirusnäytteitä Kiinaan ”osana globaalin terveystutkimuksen tukemispyrkimyksiä”. CBC News kertoo 14.7.2019, että ratsupoliisin (RCMP) tutkinnan keskellä NML:stä erotettiin tutkija Xiangguo Qiu, jolla vahvat yhteydet Kiinaan. 28.1.2020 pidätettiin Harvardin (bio)kemian professori Charles Lieber, joka sai kesällä tuomion kiinalaisrahoituksen salaamisesta. Myös NIH on rahoittanut Lieberin ryhmän nanoteknologia-tutkimusta.

Helmikuussa vuorostaan bioase-denialistit nostattivat sanomaansa kuuluviin: 27 ei-kiinalaista terveystieteilijää nosti Lancet-lehdessä porun huhuista ja salaliittoteoriosta: ”Tuomitsemme jyrkkänä rintamana salaiittoteoriat, joiden mukaan COVID-19 olisi keinotekoista alkuperää. Tieteilijät useista maista [ovat] liikuttavan yksimielisiä koronaviruksen luonnollisesta alkuperästä.”

Mitäpä olisi ”tieteellinen konsensus” ilman ”faktantarkastajain” taustakuoroa..?

Huhtikuussa 2020 koronakeskustelu alkoi vilkastumaan, ml. viruksen alkuperän pohdinta. Ranskalainen, AIDSin aiheuttajan eli HI-viruksen löytäjänä Nobel-palkittu virologi Luc Montagnier esitti, että SARS-Cov-2 on ihmisen luoma ja karkasi maailmaan laboratoriosta Wuhanissa. ”Työni on esittää faktoja – en syytä ketään enkä tiedä, kuka tämän teki ja miksi.”

Demokraattisen – ainakin puoluemerkityksessä – lännen vallanmedia on seurannut sitä linjaa, mitä virallisnarratiivi milloinkin huokailee. YLE kertoi 8. huhtikuuta – vallanmedian nykynormein avoimen halveksivasti – Trumpin aikovan katkaista WHOn rahoituksen. ”WHO on toimissaan hyvin Kiina-keskeinen ja tietää sen”, presidentti lausui. Järjestön suurimpana rahoittajana Yhdysvaltain panos oli noin 460 miljoonaa dollaria vuodessa. Toukokuussa Trump ilmoitti Yhdysvaltain jättävän WHOn.

BBCn mielestä Trump pani halvalla tiedustelupalveluaan kun vihjasi, että hänellä olisi todisteita koronaviruksen alkuperästä. Tiedustelun ”päätoimisto” (DNI) osasi kesken tutkimuksien kertoa, että ”Covid-19 ei ole ihmisen luoma eikä geenimuunneltu”. Lehdistötilaisuudessa Trump taas nimesi Wuhanin virologian instituutin (Institute of Virology, WIV) tautiaallon alkupisteeksi ja moitti WHOta häpeälliseksi virheiden selittelijäksi – virheiden, jotka maksavat satojatuhansia henkiä ympäri maailmaa.

Infosota on käynyt kuumana kuin koronahysterian piikkimarkkinat. Suomessakin oli jo keväällä ääniä, jotka eivät purematta nielleet massamedian, poliitikkojen ja erinäisten hyväntekeväisyys-trustien yksiäänistä vakuuttelua – myös AvoinMedia syntyi huhtikuussa 2020. Luonnollisesti kaikki tutkimisenhalu ja itsenäinen ajattelu leimattiin nopeasti. EU-parlamentin sivuilta: ”WHO näkee valeuutisten ’leviävän nopeammin kuin virus itse’ ja nimittää ilmiötä ’maailmanlaajuiseksi infodemiaksi.'”

WIVstä kertovassa artikkelissa BuzzFeed mainitsee, että myös Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo (rep) kertoi toukokuun alussa, että on olemassa ”massiivisia todisteita” siitä, että Wuhanin BSL-4 olisi SARS-Cov-2:n syntykoti eli ihmiset sen tehneet – mutta niitä ei voitu kertoa. Vahvasti demorivetoinen CNN taas julisti otsikossaan 5. toukokuuta 2020: ”Anthony Fauci murskasi Donald Trumpin teorian koronaviruksen alkuperästä”. Katsotaanpa tätä ”murskavoittoa” tarkemmin:

Anthony Fauci, NIADn päällikkö on kenties maailman huomattavin lääkäri tällä hetkellä. Haastattelussa National Geographicille Fauci naulasi miljoonia amerikkalaisia sairastuttaneen ja yli 68 000 tappaneen viruksen alkuperän:

”Jos katsotaan viruksen evoluutiota lepakoissa ja mitä nyt tapahtuu, [tieteelliset todisteet] viittaavat hyvin, hyvin vahvasti siihen, että tämä ei ole voinut olla keinotekoisesti tai tarkoituksella manipuloitu … Kaikki evoluution askelmat osoittavat vahvasti, että [tämä virus] kehittyi luonnossa ja loikkasi sitten lajeihin.”

Chris Cillizza | CNN 5.5.2020
Anthony Fauci just crushed Donald Trump’s theory on the origins of the coronavirus

Trump ”on meille anteeksipyynnön velkaa”. Kiinalainen tieteilijä, Wuhanin lepakko-virologi Shi Zhengli kieltää vastuun pandemiasta ja toivoo lisää kansainvälistä yhteistyötä. Erityisen harmissaan hän oli NIHn Valkoisen talon puolesta 24.4.2020 tekemästä päätöksestä katkaista rahoitus WIVn kanssa lepakkovirus-tutkimusta tekevältä EkoTerveys Allianssilta (EcoHealth Alliance), jota kuvaillaan ”pieneksi, voittoa tuottamattomaksi järjestöksi” (non-profit organization).

Vuonna 2017 Wuhanin BSL-4:ä esitellyt Nature (kuva ylempänä) haastatteli Daszakia elokuussa 2020. NIH oli jo tuolloin osin peruuttanut rahoituksen peruutuksen, mutta järjestön johtajan, Peter Daszakin mukaan tuen jatkumiselle on asetettu ”absurdit” ehdot, joita hän piti poliittisina. Virasto haluaa EcoHealthin hankkivan SARS-CoV-2:sta näytteen, josta WIV:llä määriteltiin sen geenisekvenssiä, ja toivoo EcoHealthin järjestävän viranomaisten tarkastuskäynnin Wuhanin laboratorissa.

Vuonna 2014 NIH myönsi rahoituksen EcoHealthille tutkia koronavirusten siirtymisen riskiä tulevaisuudessa. Tukea jatkettiin viideksi vuodeksi eteenpäin vuonna 2019, mikä ei toteutunutkaan. Kaikenkaikkiaan EcoHealth sai kuuden vuoden aikana NIH:iltä 3,7 miljoonaa dollaria, josta jyvitti NIHn hyväksymälle yhteistyökumppanille, Wuhanin virologian instituutille Kiinaan liki 600 000 dollaria. Näin siis ainakin virallisissa kirjoissa, joista meitä valistaa FactChecker.

AP faktailee Anthony Faucin vaimosta: Christine Grady työskentelee siis miehensä johtaman NIAIDn kattojärjestön keskusklinikan (NIH Clinical Center) bioetiikan johtohenkilönä. Otsikon (alla) mukaisesti painotetaan, ettei hänellä olisi osaa tai arpaa koronapiikkien hätätilalupien (Emergency Use Authorization, EUA) myöntämisen kanssa, vaan siitä on vastuussa ruoka- ja lääkevirasto (Food and Drug Administration, FDA). Vaimo vain tutkii ja opettaa lääketieteen etiikkaa.

Vielä helmikuussa 2021 WHOn Kiinaan matkannut tutkijaryhmä päätteli, että alkuperä on ”luonnollinen reservi” lepakoissa, ja johtomies Peter Ben Embarek uskaltautui jopa arvelemaan, ettei siirtyminen ihmiseen tapahtunut Wuhanissa. Ainakin oli ”erittäin epätodennäköistä”, että virus olisi peräisin Wuhanin labrasta. Myös Kiinan terveyskomission asiantuntijan Liang Wannianin kerrotaan samassa BBC-jutussa sanoneen, että COVID-19:ä esiintyi muualla ennen sen löytymistä Wuhanista.

Sitten keskustelu alkoi monipuolistua. Maaliskuussa CDCn Trumpin aikainen johtaja, Robert Redfield kertoi CNN:lle uskovansa, että virus lähti liikkeelle labrasta Wuhanissa ehkä jo syyskuussa 2019. Forbesin mukaan Fauci ohitti Redfieldin kommentit ”mielipiteenä”. Vielä huhtikuussa 2020 NIH-pomo Francis Collins kirjoitti sähköpostissa Faucille, kuinka ”salaliitot valtaavat alaa”, mutta toukokuun 2021 lopulla Fauci jo kommentoi ettei ole ”vakuuttunut” viruksen luonnollisesta alkuperästä.

Toukokuu olikin Faucin arvovallalle kova kuukausi. Ensin Kentuckyn senaattori Rand Paul (rep) grillasi kongressin todistajana kuultua Faucia Forbesin sanoin ”vahvistamattomista väitteistä Wuhanin ja NIHn suhteisiin sekä koronaviruksen alkuperää koskien”. Senaatin kuulemisessa Paul grillasi Faucia siitä, tarjoaako NIH rahoitusta WVI:lle jalostus- eli GoF-tutkimukselle – minkä Fauci ehdottomasti kielsi. Mutta koska kiinalaiset eivät hänelle kuulemma uskoudu, hän kannatti tutkimusta asiasta.

Toukokuun 14. päivä Science-lehdessä julkaistiin 18 huomattavan tieteentekijän avoin kirje, joka oli otsikoitu nasevasti: ”Tutkikaa COVID-19:n alkuperää!” He kirjoittivat, että molemmat teoriat – laboratorio-karkulainen tai luonnon oikku – ovat mahdollisia. Joka tapauksessa he ajattelevat, että ”alkuperän tunteminen on välttämätöntä tieto globaalistrategioille tulevien tautiaaltojen riskin vähentämiseksi.”

Reilu viikko tieteilijöiden kirjeestä Wall Street Journal uutisoi Yhdysvaltain tiedustelun raportista, joka kertoi useiden Wuhanin virologian instituutin henkilöstöstä joutuneen sairaalaan COVID-19-tyyppisistä oireista – jo marraskuussa 2019. Edelleen Fauci kertoo uskovansa olevan erittäin todennäköistä (highly likely) että virus on alkuperältään luonnon tuote, mutta vaikkei usko labravuoto-teoriaan, kannattaa hänkin lisätutkimuksia asiasta.

Myös Yhdysvaltain tiedustelussa oltiin jo marraskuussa hajulla mahdollisesti maan sotilasjoukkojen mukana kansallisestikin uhkaavasta tartuntavaarasta Aasiassa. Seurantatiedot (siis vakoilu) varoittivat kansallista lääketieteellistä tiedustelua (National Center for Medical Intelligence, NCMI), jonka raportin kautta tieto levitettiin hallinnon korkeimmille tasoille useaan kertaan. Asiasta saivat tiedon ainakin DIA, Pentagonin ja Valkoinen talo. Asiasta kertoi ABC News 9. huhtikuuta 2020.

The Times 4.9.2021 (maksumuuri)

KIRJA-ARVIO: Miten Yhdysvaltain dollarit rahoittivat Wuhanin tappajavirus-toimintaa
Taudeista vaarallisempia muokkaavaa, kiistanalaista tutkimusta tuki Anthony Fauci, Valkoisen talon lääketieteen ylin neuvonantaja. Kirja paljastaa peittelyä ja pandemia-salaliittoja.

The Hill kertoo tammikuussa presidentiksi nousseen Joe Bidenin (dem) hallinnon toukokuun 26. sulkeneen Trumpin ja Pompeo aloittamat tutkimukset siitä, oliko COVID-19 alkuperä mahdollisesti laboratorio Kiinan Wuhanissa. CNNn sisäpiirilähteiden mukaan syynä oli ”huoli tutkimuksen laadusta”. Tutkimusta tekemässä olleet kertoivat tarkoituksena olleen vilpitön yritys tutkia, saattoiko Kiinan biologisten aseiden ohjelmalla olla osansa (nk.) pandemian syntymisessä.

Kamala-Bidenin hallinto ilmoitti toukokuussa aloittavansa oman tutkimuksen SARS-CoV-2:n alkuperästä, mutta tuo tutkimus julistettiin tuloksettomaksi jo elokuun lopulla – syynä luonnollisesti oli vain epäyhteistyöhaluiset kiinalaisviranomaiset (vaikka Bidenin suhteilla Puolueeseen voisi kuvitella muuta…)

Mikäli toukokuu 2021 oli Anthony Faucille ja NIH:lle vaikeuksien aikaa, syyskuusta näyttäisi tulevan herroille silkkaa painajaista: Yhdysvaltain lain tiedonvapausasetuksen perusteella julkistetun informaation perusteella ensin BuzzFeed ja The Washington Post kahlasivat Faucin sähköposteja ja kertoivat – tosin mitäänsanomattomia – salaisuuksia sisäpiiristä. Nyt saman lain perusteella The Independent on kirjoittanut todellisempia paljastuksia Yhdysvaltain terveyseliitin ja Wuhanin viruskytkyistä.

Elokuussa The Washingon Post analysoi virusten ”gain of function” jalostustutkimuksen – Boylelle bioasekehittelyn – hallintaa ja valvontaa Yhdysvalloissa. Avainhenkilöt ovat, yllätys tuskin kenellekään, Anthony Fauci ja NIH-pomo Francis S. Collins. Vuosikymmen sitten jenkkiläis-hollantilainen GoF-tutkimus kehitti superinfluenssa-viruksen, ja huoli tutkimuksen vaarallisuudesta aiheutti keskustelua. Monia varo- ja valvontatoimenpiteitä kehitettiin ja otettiin käyttöön.

Mutta WPn tarkastelun mukaan viime vuosina tilanne on muuttunut, kun NIH-johtajat ja muut viranomaiset Yhdysvalloissa ovat heikentäneet varotoimenpiteiden perusteita. Fauci ja Collins olivat luomassa niin ”ferrettikomiteaa” eli uutta GoF:n valvontaelintä kuin muitakin proseduureja. Joten nyt heidän on helppo muokata ja manipuloida valvonnan muotoja, ja edistää valitsemiaan tutkimuksia kaikessa hiljaisuudessa, riippumatta mitä uhkia ne yhteiskunnille aiheuttaisivat.

The Washington Postin esittelemä kolmas herra ei esiinny meillä, joten unohdamme hänet. Artikkeli kuitenkin vaikuttaa olevan vapaasti luettavissa, jos vain englanti luistaa.

Ja niinhän he tekevät. Nyt syyskuussa 2021 tilanne alkaa käydä niin kuumana, että valtiollinen mediammekin joutuu uutisoimaan näiden aiemmin sankareina kuvattujen herrain hämäryyksistä. The Intercept on saanut haltuunsa yli 900 sivua EcoHealthin työn yksityiskohtaista dokumentointia. Eräs dokumenteista antaa kuvaa Peter Daszakin kunnianhimoisista pyrkimyksistä kartoittaa tuhansia lepakkonäytteitä uusien koronavirusten etsinnässä.

Alina Chan, molekyylibiologi MITn ja Harvardin biolääketieteen ja genomin tutkimuskeskuksesta (Broad Institute) sanoi paljastusten osoittavan, että EcoHealthilla on ollut hyvä syy ottaa teoria labrasta karanneesta, turboviritellystä patogeenista (taudinaiheuttajasta) vakavasti. Esityksessään [lepakkovirustutkimuksesta] he paljastavat tietävänsä, kuinka riskialtista työ on.” Chan toivoisi, että nämä tiedot olisivat tulleet julki jo vuoden 2020 alussa: ”Se olisi muuttanut asioita radikaalisti.”

YLE mainitsee jo aiemmin tulleen ilmi Faucin saaneen tietää jo vuoden 2020 lopussa tutkijalta, että osa SARS-Cov-2:n perimää vaikuttaa muunnellulta. Uutena tietona tuli, ettei tärkeimpiä kokeita suoritettu WVIn tiloissa vaan Wuhanin yliopiston eläinkoekeskuksessa (SBL-3). Kiinan tiedeakatemian hallinnoima WVI tunnisti ja geenimanipuloi ihmiseen tarttuvia viruksia sekä testasi niiden kykyä tunkeutua koe-eläinhiiriin, joita oli muunneltu muistuttamaan ihmisen solureseptoreita.

The Intercept kertoo julkistavansa haltuunsa saamat asiakirjat. Tulossa siis ei panamapaperit vaan kamalapaperit. ***

Ennalta infektoitunutta EU-sarjakuvaa
Flunssakomissaari
Pandemia- ja piikkimaakareita WHOssa riittää

Jonathan Quick on lääketieteen tohtori ja yksi maailman johtavia terveysasiantuntijoita. Hän pelkää massiivista influenssa-aaltoa, joka saattaisi tappaa 300 miljoonaa ihmistä kahdessa vuodessa. Onneksi hänellä on myös mahdollinen ratkaisu… mutta onko se tarpeeksi pelastamaan meidät kaikki?

”Lääketieteen tohtorina ja WHOn globaaleja ohjelmia luotsanneena terveysjohtajana uskon, että maailma on tappavimman koskaan näkemämme viruspandemian kynnyksellä. Todennäköisin syyllinen on uusi ja ennennäkemättömän tappava mutaatio influenssaviruksesta. Olosuhteet ovat oikeat. Se voi tapahtua huomenna.”

Perusongelma on, että tällä hetkellä kausi-influenssarokotteet kykenevät hyökkäämään ainoastaan kahteen proteiinin influenssaviruksen pinnalla. Mutta yksittäiset kannat mutatoituvat jatkuvasti tavoilla, jotka tekevät kyseisen rokotteen täysin turhaksi muuntunutta kantaa vastaan.

Tarvitsemme rokotteen, joka hyökkäisi johonkin perustavanlaatuiseen ominaisuuteen viruksessa, johonkin mikä ei muunnu. Näin se olisi tehokas kaikki influenssakantoja vastaan.

Daily Mail 5.3.2018
Why I believe a killer flu pandemic is just beyond the corner
Meni kuin elokuvissa…

Ennakoivalla ohjelmoinnilla väestöä tiedotetaan tapahtumista, jotka kohta ovat tuleva. Kuluneina vuonna tuotettiin monia elokuvia ja tv-sarjoja… globaalista koronavirus-pandemiasta!

Elokuva ”SARS: Dead Plague(oik) ennakoi globaalin koronavirus-pandemian – se mainitsee jopa hydroksiklorokiinin lääkkeenä.

Toinen elokuva, ”Contagion” näyttää, kuinka koronavirus leviää globaalisti – seurauksenaan sosiaalinen etäisyys, maskit, lockdownit, käsienpesumaniaa jne. (Elokuvan tunnuslause on ”Mikään ei leviä niin kuin pelko”, toim.huom)

Kirjamellisesti kaikki, mitä nyt näemme ympärillämme, on ennustettu näissä elokuvissa.

Gobaali lockdown ennustettu vuosikymmen sitten

Kirjailija ja tutkija Robin de Ruiter ennusti vuonna 2008 maailman tulevan lukituksi, ja sanoi että tarkoituksena saattaisi olla uusi, autoritäärinen maailmanjärjestys.

Koska niin paljon siitä, mitä Ruiter kirjoitti niin kauan aikaa sitten on käynyt toteen, kirja on julkaistu uudelleen.

Muusikko arvasi vuonna 2013

Jo vuonna 2013 muusikko kirjoitti kappaleen nimeltä ”Pandemia” (Pandemic). Sanoituksissaan hän kuvailee globaalia pandemiaa, joka tappaa miljoonia, pysäyttää talouden ja nostattaa mellakoita. Hänen laulunsa kirjaimellisesti kuvasi yksityiskohtaisesti sitä, mitä me näemme maailmassamme nyt, seitsemän vuotta myöhemmin.

Hän jopa mainitsi tarkan vuoden pandemialle: 2020, sekä tarkan virustyypin: koronavirus. Yksi kappaleen säkeistä vuodelta 2013 kertoo: Vuosi 2020 sidottu koronavirukseen, ruumiit kasautuvat (”2020 combined with CoronaVirus, bodies stacking”). Kappale ennustaa myös mellakat, jotka riehuvat nyt Amerikassa (”The State is rioting, using the street outside. It’s coming to your windows”).

Miten tämä muusikko saattoi tietää vuonna 2013, että koronavirus-pandemia puhkeaa vuonna 2020 ja aiheuttaa mellakoita? Hän selittää: ”Tein tutkimusta silloin vuonna 2012 ja luin niin kutsuttuja salaliittoteorioita. Tiedäthän, niitä tutkimuksia, joihin media ei halua meidän perehtyvän. Noiden teorioiden mukaan pandemioita tapahtuu väistämättä vuosikymmenellä 2020–30. Joten kirjoitin siitä kappaleen Pandemia.”

Dr Creepin omia ajatuksia nostradaamuksellisuudestaan voi käydä lukaisemassa herran omasta fb-jaosta 03/2020
https://www.facebook.com/DrCreep.Creepbhill/posts/2656791964443326
Journalisti ennusti plandemian eli pandemiakusetuksen

Vuonna 2013 tutkiva journalisti Harry Vox ennusti ennalta suunnitellun, globaalin pandemian…

…ja selitti miksi valtaeliitti tekisi jotain sellaista:

Heitä ei pysäytä mikään, kun he haalivat kaikki mahdolliset keinot hallita. Yksi mikä heiltä on vielä puuttunut, ovat karanteenit ja ulkonaliikkumiskiellot. Suunnitelmana on saada sadattuhannet ihmiset infektoitua ja luoda uusi kontrollin taso.


Globaalin kontrollin uusi taso


Bill Gates on tehnyt selväksi, että ainostaan koronapiikin ottaneilla ihmisillä tulisi olla lupa matkustaa, käydä koulussa, tapaamisissa tai töissä. Digitaalinen rokotus-identiteetti on jo kehittelyssä ja Gatesilla on patentti teknologiaan, joka mahdollistaa ihmisen kehon seurannan missä tahansa, minne asti tahansa. Teknologiaa kutsutaan nimellä WO2020-060606. Lisäksi Gates haluaa pystyttää globaalin seurantaverkoston, joka jäljittää jokaisen koronaviruksen kanssa kosketuksiin joutuneen.

Kaikkien kaikki kontaktit kirjoihin!

Vuotaneessa dokumentissa näemme keskustelemassa entisen Yhdysvaltain presidentin, Bill Clintonin ja Andrew Cuomon, New Yorkin kuvernöörin. He puhuvat laajan kontrollisysteemin pystyttämisestä – systeemin, joka testaa koko väestön ja tarkistaa kaikkien kohtaamiset ja kontaktit. He keskustelevat armeijan luomisesta tämän systeemin toteuttamiseksi.

Satoja ja satoja kontrolli-toimijoita tulee nimittää. He testaavat kaikki ja sitten tarkistavat heidän kontaktinsa. Tällaista ei koskaan ennen ole tehty näin suuressa mitassa. Tämä on kuulustelijoiden armeija, joka seuraa kaikkien kontakteja.

(Tähän on kuulunut linkki, mutta se johtaa YouTubesta poistettuun videoon, toim.huom)

COVID-19-testimenetelmä patentoitiin vuonna 2015

Vuonna 2015 Richard Rothschild Hollannin hallituksen järjestön kanssa patentoi menetelmän COVID-19:n testaamiseksi (System and Method for Testing for COVID-19). Huomasitko? Vuonna 2015 – neljä vuotta ennen kuin tautia oli edes olemassa – oli kehitetty testausmenetelmä COVID-19:lle. Vedä syvään henkeä ja anna sen laskeutua tajuntaasi…

Toimitus huomauttaa * Reutersin faktantarkistus kiirehti hätiin syksyllä 2020, kun Silviu Costinescu nosti Richard Rothschildin COVID-testauspatentin vuodelta 2015 julkisuuteen. Reutersin mukaan hän ”on sekoittanut termit ’priority date’ (prioriteitsdatum) ja ’application date’. Edellinen voi viitata patenttiryhmään (family of patents) liittyvän tai tietyn keksinnön ominaisuuden patenttihakemuksen aikaisimpaan jättöpäivämäärään. Vuonna 2015 Rothschild teki ensimmäisen tämän patenttiryhmän hakemuksen, ja nämä aiemmat patentit ovat COVID-testipatentin varsinaisia edeltäjiä – ja jakavat siis samoja ominaisuuksia kuten biometrisen datan käyttö.” Costinescu vuorostaan tekee ruumiinavauksen Reutersin faktantarkistukseen.

Alkuperäisestä kuvituksesta ei käy ilmi, mitä Reutersin faktantarkistus tarkoittaa. AvoinMedia teki patenttihaun Hollannin yritysviraston palvelussa (Espacenet) hakusanoilla ”covid” ja ”rothschild”, jolloin tuloksena COVID-testipatentin ns. yläpatentti (US2021257004a1). Toisaalta Richard Rothchild on patentoinut vuonna 2015 (priority date) jotain nimellä ”System and Method for Determining a State of a User” ja taas vuonna 2017 (priority date) jotain nimellä ”System and method for determining user state”. Olisi voinut kuvitella, että nämäkin kuuluisivat keskenään samaan ”patenttiperheeseen”.

Se, että Rothschildin perheen tasoiset bisnekset – vieläpä BigTechin ja BigPharman aloja fuusioivat patentit – sujahtavat ”koronapandemian” hetkellä uuteen, uljaaseen käyttöön kuin hanska käteen, ei suinkaan tee vähemmän uskottavaksi ajatusta globaalin pandemiahysterian julistamisesta supereliitin tarkoituksellisena taloudellis-poliittisena suunnitelmana. Tai ehkä vain sattui niin somasti, että silkka hyvä tuuri toi eliittieneliitti-sukuun roimasti lisää valtaa tieteen ja talouden aloilla, samalla kun huono-onnisemmat kansalaiset kamppailevat edes selvitäkseen koronatoimien jälkeisessä (dystopia)todellisuudessa.

Biometristä dataa – nyt myös koronahysterian varjolla – käyttävien keksintöjen sukuun kuuluvat myös Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaation (DARPA, myös yksi Modernan mRNA-rokotteen rahoittajista) kesällä 2020 esittelemät, muilla syillä vuosia aiemmin aloitetut projektit, joissa yhdistellään ihmisruumiin sisäisen nanoteknologian käyttömahdollisuuksia COVID-19-tutkimuksessa ja infektioseurannassa. DARPA on kehitellyt muun muassa ainakin vuodesta 2015 asti hydrogeeliksi kutsuttua teknologiaa nimikkeellä In Vivo Nanoplatforms (IVN). ***

ElectRx pyrkii luomaan ultrapieniä – suurinpiirtein ihmisen hermosäikeen kokoisia – laitteita, jotka voitaisiin syöttää elimistöön helposti, esimerkiksi injektioneulan kautta.

President Obama Highlights New DARPA Program Aimed at
Developing Novel Therapies Customized to Individual Patients (DARPA 26.8.2014)
Piikkikaruselli

Toimitus huomauttaa * Koska AvoinMediasta löytyy Riikan ahkeran ja upean työn ansiosta valtavan laajat ja kattavat arkistot rokotuksista, rokotusturvallisuudesta, rokotuksilla hallinnasta ja myös paljon, paljon tietoa korona-piikeistä yleensä, katsomme että suomenkielinen lukija hyötyy englanninkielistä luettelointia enemmän seuraamalla tätä linkkiä:

https://avoin.media/tag/rokoteturvallisuus
Rockefeller-säätiön hallintaoppaat

Rockefeller-säätiön julkaisema kuuluisa dokumentti ennustaa kaiken, mitä näemme nyt tapahtuvan ympärillämme. Ja se ennustaa kaiken uskomattoman ysityiskohtaisesti: globaali pandemia, lockdownit, talouden romahdus ja autoritäärisen hallinnan mahtiasema. Kaikki kuvataan karmivalla tarkkuudella …kymmenen vuotta ennen tapahtumia!

Dokumentti on otsikoitu: ”Teknologian tulevaisuuden ja kansainvälisen kehityksen näköaloja” (Scenario for the Future of Technology and International Development). Nimi kertoo kaiken: tulevaisuuden näköaloja. Siinä on kappale otsikolla ”Yhtä jalkaa” (lock step) tarina jossa globaalista pandemiasta puhutaan kuin se olisi menneisyyttä, mutta on selkeästi tarkoitettu tulevaisuuden harjoitukseksi.

Tulevaisuuden näköaloja jatkuu verraten kahta erilaista toimintavastetta ennakoimaansa pandemiaan: Yhdysvallat ainoastaan ”vahvasti suosittelee” ihmisiä välttämään lentämistä, samaan aikaan kun Kiina asettaa kansalaisensa pakkokaranteeneihin. Edellistä mallia moititaan viruksen suuremman leviämisen vuoksia ja samaan aikaan tuahduttavaa lockdown-mallia ylistetään.

Sitten siirrytäänki jo totaalisen kontrollin kuvailuun:

Pandemian aikana maailman kansalliset johtajat ulottavat auktoriteettiaan laajemmalle ja asettavat tiiviitä sääntöjä ja rajoitteita maskipakoista ruumiinlämmön tarkastuksiin julkisten tilojen kuten juna-asemien ja supermarkettien sisäänkäynneille.

Selkeästi auktoriteetin ulottaminen koko yhteiskuntaan, se autoritäärisempi malli, on toivottu vaste. Mutta pahemmaksi tämä tästä vain käy, tämän dokumentin perusteella:

Pandemian hiipumisen jälkeenkin tämä autoritäärisempi malli ja kansalaisten ja heidän toimiensa seuranta jää yhteiskuntaan, ja jopa tiukkenee entisestään.

Kehittyneissä maissa tämä tiukentunut valvonta ottaa monia muotoja: esimerkiksi biometriset tunnisteet kaikille kansalaisille ja niiden avainteollisuusalojen tiukempi sääntely, joiden vakauden uskottiin olevan elintärkeää kansalliselle edulle.

Globaali pandemia > vahvistettu kontrolli > ihmiset luopuvat vapaudestaan ilolla voidakseen tuntea taas olonsa turvalliseksi.

Nyt kun olemme julistaneet pandemian todellakin olevan täällä, sama Rockefeller-säätiö ottaa seuraavan askeleen: käsikirja globaaliin kontrolliin. Siinä neuvotaan, miten pandemian aikana istutetaan uusi hallintajärjestelmä. Vasta kun kaikki kontrolliverkostot ovat paikoillaan, voi maailma alkaa taas avautua.

Kun yhdistää nämä kaksi Rockefeller-dokumenttia, näkee suunnitelman:

 1. ensin julistetaan globaali koronavirus-pandemia ja kerrotaan, mihin sen kuuluu johtaa:
  täysin uudelle autoritäärisen hallinnan tasolle
 2. sitten neuvotaan, miten hallintajärjestelmä käytännössä toteutetaan
”Digitaalisten sovellusten ja yksityisyyssuojatun jäljitysohjelman tulisi olla laajalti käytössä mahdollisimman kokonaisvaltaisen kontaktinseurannan mahdollistamiseksi.”
”Voidaksemme täysin kontrolloida COVID-19-epidemiaa, meidän täytyy testata pääosa väestöstä viikoittain.”

Tämän ”tulevaisuuden näköalan” perusteella koko maailman väestön täytyy saada digitaaliset henkilötunnisteet, joista ilmenee kuka on saanut kaikki rokotteet. Ilman riittäviä rokotuksia pääsy kouluihin, konsertteihin, kirkkoihin, julkisiin kulkuvälineisiin ymv. tulee kielletyksi.

Tätä Bill Gates, monet hallitukset ja esim. Maailman talousfoorumi eli WEF haluavat…

haluatko sinä?


Suomennos ja toimituksen huomautukset: Johanna Lehtonen

Pääasiallinen lähde on David Sorensen/Stop World Order, mutta osa sisällöstä on peräisin Sorensenin koosteesta muokatuista kirjoituksista, pääasiassa James Fetzer/Principia Scientific Internationalin julkaisemasta versiosta. Sorensenin tarjoamat viitteet on upotettu linkkeinä artikkeliin (korjattuina ja mikäli tarjolla on ollut parempi lähde / siistimpi versio, myös vaihdettuina). Artikkelikuva K.A.

22 comments

 1. No, voihan noi Spedet tulla kokeileen… useampi valtion edustajaa tule kokemaan loppunsa ennen meikäläistä. Pioneerille ei pottuilla .aika helposti lentää vaikka kerrostalo paskaks…ihan vitun helppoo. . vitun valtion lampaat…hopi hopi… ja poliisit on kaikki homoja eukonhakkaajia

  Tykkää

 2. Viruspandemia vai valheita vallan?

  Lukekaa MAAMME historiaa, noin v.1150 maahamme tunkeutui ensimmäiset ”matut” jonkin henrikin johdolla ja paavin yllytyksestä (lukekaa Rooman jakautumisen historiaa, siittä tämä ”paavillisuus”) ja hävittivät esi-isiemme kulttuurin / uskonnon, verisesti raiskaten, ryöstäen ja tuhotten alistaessaan myös kansaamme ruotisn invaasiosodissa (hakkapeliitat oli silloin ruotsin ”valloitusase”), sekä myös nämä samat tahot ovat syyllisiä viimme sotiimme. OTTAKAA SELVÄÄ; nyt on tietoa saatavilla.
  Lyhyesti vaan, koska edellinen kirjoitukseni aiheesta ei tullut näkyviin, niin sanon, että tämä on sitä pyhän Inkvisition jatkumoa jolla tuhotaan lopullisesti KANSAMME ( uskokaa se peto ei ole kuollut, ottakaa selvää mitä kauheuksia on tehty jo silloin), jos ei tapahdu heräämistä, nyt on VIIMME HETKET!!!
  Puolueet ja ammattiyhdistykset ovat kansanelättien, eli loisten valloittamia ja saastuttamia joihinka herrahisseissä on tungosta ja kova kamppailu siittä ken yltää kurottautumaan korkeammalle orrelle loisimaan odttamaan sitä makeaa korrutioitumista HAHAHAA, riemuittkaa, kun opiskelemalla pääsee tämmöisille ASIANTUTTIJAN mestoille!

  Nämä piikitykset, kemikalisumutukset ym. ovat nykypäivän noitarovioita ja tämän aikaisia kaakinpuita, ym. teilauksia.

  PS.osaisiko kukaan näistä puokuepukareista edes hävetä jos joku kysyisi mitä eroa on RKP:llä ja Vasenmistoliitolla. HAH HAHHA!!!!!!!!!!!!!! HAA!!!

  Tykkää

  • PS. huomioikaa myys se säälittävä keinottelu tämän kakskielisyyden puolesta mitä tämä RKP harrasta maamme alkuperäisen väestön elimoimiseksi ohjaillessaan ja kutsuessaan matuja maahamme tavoitteenaan heidän kotiututtuminen maahamme ruotsinkielen opetuksen kautta.
   No kaikkia keinoja sitä tietysti koittaa, kun ei viljelysmaa tuota satoa. ( ei naurata sillä osoittautunut on, että, vaan matut lisäätyy!)

   Tykkää

  • Niinhän siellä jenkeissä, olihan siellä ne ”lentokone törmäilytkin pilvenpiirtäjiin”, mutta tiedämme niiden tavoitteen josta on turha haastella, juuri sen vuoksi, koska ne haluavat meidän takertuvan tähän kiistaan.
   Meidän on keskityttävä kansamme pelastamiseen, nyt on tilanne maassamme pahempi kuin ennenn talvisotaamme, silloinkin nuoleskeltiin Saksalaisia ja odotettiin niiden suomaan apuun naapuria vastaan sen kokeman turvallisuuden epäilyjen tuottamiin haasteisiin.

   Tämän hetkinen tilanteemme on se, että jos nyt otetaan järki käyttöön ja jätetään keinottelijat itseksensä selviämään, sekä annetaan sen ”lännen” tehdä konkurssinsa omin keinoin, niin kansallamme on mahdollisuus myös selviytyä viellä ITSENÄISENÄ kansakuntana, sillä Venäjä ei ole uhka vaan naapuri jonka intressinä on, että Suomi pysyy puolueettomana ja sotilaallisesti liittoutomana.

   Tykkää

 3. Joe Biden vahvistaa:

  ”– Suojelemme rokotettuja työntekijöitä rokottamattomilta työntekijöiltä.”

  https://yle.fi/uutiset/3-12093700

  Eli rokote tuhoaa immuunipuolustuksen ja rokotettuja pitää suojella rokottamattomilta.

  Koko koronan ajan on käytetty näitä kummallisia perusteluja, jotka todistaa täysin päinvastaisesta. Lampaat vaan nyökyttelee tajuamatta mitään ja loput ei pysty argumentoimaan, koska sula hulluus.

  Laitan jääpaloja kahviin, koska pidän kuumasta kahvista.

  Tykkää

 4. Kyseessä on maailman RIKKAIMPIEN PERHEIDEN pyrkimys muuttaa GLOBAALI JÄRJESTYS. USA-perusteisesta ja DOLLARIPOHJAISESTA sekä JUUTALAIS-KRISTILLISESTÄ ynnä KAPITALISTISESTA järjestelmästä siirrytään koronan varjolla KIINA-keskeiseen DIGIRAHAAN perustuvaan 24/7-VALVONTATEKNOKRATIAAN. Uudessa PETOSYSTEEMISSÄ on uudet ARVOT. TRANSHUMANISMI jyllää. Rokotteissa on NANOTEKNOLOGIAA ja CRISPR-geenitekniikkaa. 5G:llä tullaan altivoimaan MIND CONTROL. MICROSOFTIN patentti WO2020060606A1. PETOSYSTEEMIN ydin on KVANTTITIETOKONE johon kaikki YHDISTETÄÄN. Koronahuijaus on saatu aikaan PCR-huijauksella.

  Tykkää

 5. Usko Toivola fb:ssa https://www.facebook.com/groups/tilannehuone/posts/1795049114038341/

  ”COVID-19-rokotusten edistyminen
  Tiedot päivitetty: 2021-09-08
  Tilanne koko maassa

  Ajantasainen rokotuskattavuus 12 vuotta täyttäneessä väestössä: Ensimmäinen annos 82,4 %, toinen annos 61,3 %

  Ajantasainen rokotuskattavuus: Ensimmäinen annos 72,5 %, toinen annos 53,9 %”

  Kattavuuslaskuissa huomioidut rokotetut henkilöt: Ensimmäinen annos 4 030 029, toinen annos 2 995 775

  Annettuja koronarokoteannoksia yhteensä: Ensimmäinen annos 4 060 169, toinen annos 3 009 933″

  Huomaatteko?

  Kattavuuslaskuissa huomioidut rokotetut henkilöt: Ensimmäinen annos 4 030 029, toinen annos 2 995 775

  Annettuja koronarokoteannoksia yhteensä: Ensimmäinen annos 4 060 169, toinen annos 3 009 933

  Arvaukseni on, että lukujen erotus on plasebo-ryhmän koko. Plaseboryhmä tarvitaan, koska korona”rokotukset” ovat kliinisen kokeen vaihe.

  Tykkää

  • Mistä päättelet, että koko ajan muuttuvat luvut kertovat placebo ryhmän koon? Kun rokotukset jatkuvat ja jos annetaan ensin ne 2 piikkiä, niin tuo jälkimmäinen lukuhan kasvaa joka päivä.

   Tykkää

   • voiskohan päättely tulla syystä,että annettuja annoksia enemmän kuin kattavuuslaskennassa käytetyt henkilöt….kaiketi luvut päivitetty samaan aikaan

    Tykkää

   • Tuo on mahdollisuus, koska tapa jolla asia ilmaistaan, antaa ymmärtää että kaikkia ei lasketa mukaan annettujen lopullisiin lukuihin.

    Kliinisissä kokeissa on myös aina verrokkiryhmä, ja muista maista kuten Ranskasta on saatu kuulla, että joillain alueilla on anniskeltu suolaliuosta.

    Tykkää

 6. Jo on aikoihin eletty: valepandemiaa ja ihan d ilmaisia koronapiikkejä maailmanlaajuisesti. Ainutlaatuista ja ennennäkemätöntä sekin että pandemian vielä jyllätessä kansleriksi pyrkivän Olaf Scholzen (SPD) johtamaan Saksan valtiovarainministeriöön on tehty ratsia. – Demokratia pitää siis ottaa tosissaan! Ovatkohan globalistit vaiko sittenkin antiglobalistit asialla?

  Syyn siihen ettei Ruotsissa ja Sveitsissä ole ollut varsinaista lockdownia väitetään olevan se, että globalistien aikomus on ollut lanseerata uusi digitaalinen keskipankkijohtoinen valuutta ensin Sveitsissä ja Ruotsissa.
  YLE jatkaa piikkiproteiinien ja injektioneulojen lomassa kuitenkin valheellista 11.9.2001 narratiiviaan. Siltikin ilmassa leijuu myöskin odotusarvo, että huomenna tapahtuu jotakin aivan muuta kuin false flag terrori-iskun toisinto.

  Tykkää

 7. Monta vuotta sitten Tukholman kahvilassa ei otettu vastaan käteistä, vaan ainut mahdollisuus oli maksaa kortilla. Eli valmistaudutaan jo pitemmän aikaan digitaaliseen ”isä kontrolloi kaikkia” -valuuttaan. Isä on tietenkin hyvin herttainen ukkeli. Astrazeneca on muuten osittain ruotsalainen yritys.

  Koronalla on peitetty talousrakenteiden laaja luhistuminen. Eurotulonsiirroilla eli elvytyspaketeilla vain hidastetaan väistämätöntä taloudellista törmäystä tuhoisaan Titanic-onnettomuuteen. Koronaepidemia on ainoastaan ekonomistinen pelistrategia. Tapahtumia kuljetetaan tämän varassa haluttuun suuntaan. Plan B on ilmastonmuutospelistrategia, jos ensimmäinen vaihtoehto ei tuota toivottua tulosta. Peliteoria on nykyään virallista ja tiedostavaa taloustiedettä yliopiston professorin suusta Saksassa.

  On olemassa myös uusi ammattinimike: pelisuunnittelija. Tällaista planeerausta tarvitaan uudessa ja uljaassa virtuaalimaailmassa, jossa kaikki on pelkkää illuusiota.

  Tykkää

 8. Copy pastean tähän Zero Hedge sivuston kommenttipalstalta löytämäni kirjoituksen, joka kuvailee osan sikäläisistä tuntemuksia:
  The Most Terrifying Force of Death, Comes from The Hands of Men Who Wanted to Be Left Alone. They Try, So Very Hard, To Mind Their Own Business and Provide for Themselves and Those They Love. They Resist Every Impulse to Fight Back, Knowing the Forced and Permanent Change of Life That Will Come from It. They Know, That the Moment They Fight Back, Their Lives as They Have Lived Them, Are Over. The Moment the Men Who Wanted to Be Left Alone Are Forced to Fight Back, It Is a Form of Suicide. They Are Literally Killing Off Who They Used to Be. Which Is Why, When Forced to Take Up Violence, These Men Who Wanted to Be Left Alone, Fight with Unholy Vengeance Against Those Who Murdered Their Former Lives. They Fight with Raw Hate, And A Drive That Cannot Be Fathomed by Those Who Are Merely Play-Acting at Politics and Terror. True Terror Will Arrive at These People’s Door, And They Will Cry, Scream, And Beg for Mercy… But It Will Fall Upon the Deaf Ears of The Men Who Just Wanted to Be Left Alone.”

  Tykkää

 9. Jos kaikki yhä edelleen käyttää Googlea ”tiedon” etsimiseen, olemme pahasti hukassa tiedon tiellä. Vaihtakaa hakukoneenne esimerkiksi Duck duck go nimiseen hakukoneeseen ja olette jälleen avoimen tiedon tiellä. Google manipuloi kaiken ja estää virallista narratiivia haastavan tiedon löytämisen. Hakusana Covid-19 2017 antaa Googlessa vain hakutuloksia joissa kiistetään Maailmanpankin julkaisena testipaketti valeuutisina, sen sijaan Duck duck go löytää muutakin.

  Googlelle, niin kuin muullekin ns. valtamedialle, me ihmiset olemme kuitenkin viimekädessä tarkeät, sillä raha tulee köyttäjämäärien mukaan, luopumalla Googlesta vähennämme samalla Big Techin valtaa ja sitä kautta saamme mahdollisuuden palata oikean, vapaan ja erilaisten mielipiteiden ja totuuden lähteille.

  Tykkää

 10. Täytyy myöntää, Totuuden etsijä etten ole vaivautunut vaihtamaan hakukonetta yksityisystävällisemmäksi. Perustelusi hakukoneen vaihdolle ovat niin järeät että on pakko vaihtaa.

  Eräs rööperiläinen ( Röper) Saksasta sanoo ihan tosissaan että Google on CIA: n aluetoimisto. Ajatella että meilläkin täällä Suomessa on Haminan CIA-aluetoimisto.

  Tykkää

 11. Alex Jonesilta tuli eilen mielenkiintoista materiaalia tämän plandemian alkuvaiheista. Laitan tämän linkin tänne talteen kun sopii kirjoituksen aihepiiriin. Jos jollekkin on vielä tässä vaiheessa epäselvää mistä tauti sai alkunsa niin suosittelen tutustumaan.

  https://healthimpactnews.com/2021/bombshell-video-emerges-where-fauci-and-others-planned-for-a-universal-mrna-flu-vaccine-which-became-the-covid-19-mrna-vaccine-because-people-were-not-afraid-enough-of-the-flu-virus/

  Liked by 1 henkilö

 12. […] SARS-CoV-2-piikkiproteiini sisältää epätavallisen PRRA-lisäyksen, joka muodostaa furiinin katkaisukohdan (furin cleavage site). Furiini on kaikkialla ihmiskehossa läsnä oleva proteaasi, joten PRRA-lisäys on piikkiproteiinin kannalta ihanteellinen ominaisuus, joka antaa sille suuren solutropismin. Yhdelläkään SARS-CoV-2:een liittyvällä villillä, luonnonvaraisella SARS-tyyppisellä koronaviruksella ei ole tätä ominaisuutta, joten se on erittäin epäilyttävää – ja ehkä merkki ihmisen tekemästä peukaloinnista.[362–364] […]

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s