Parents for Freedom -ryhmä lasten hyvinvoinnista kiinnostuneille vanhemmille aloittanut toiminnan

Parents For Freedom Suomi on perustettu vanhemmille, jotka ovat huolissaan lastensa puolesta. Mukana on alaikäisten vanhempia, joilla on lapsia päiväkodista aina toisen asteen oppilaitoksiin.


”Me haluamme tukea niitä vanhempia, joiden lapset käyvät koulua – me haluamme turvata, että lapsilla on senkaltaiset kouluolot, että vanhemmat voivat luottavaisesti lähettää lapset aamulla koulutielle. Että vanhemmat voivat luottaa siihen, että perustuslain kohdat yhdenvertaisuudesta ja syrjinnästä toteutuvat. Että lapsia ei jaotella sen mukaan, onko heitä rokotettu vai ei, että lapset saavat olla vapaita siltä vastakkainasettelulta, joka on jo vallannut meidät aikuiset.

Parents For Freedom toimii ratkaisukeskeisesti. Ryhmässä saadaan ja annetaan ohjeita siitä miten toimia erilaisissa tilanteissa, joissa lapsiin kohdistuvat koronatoimet rikkovat lakeja. Parents For Freedom laatii vetoomuksia kouluihin, kuntiin ja päättäjille. Ryhmässä suuressa roolissa on vertaistuki. Monet vanhemmat ovat huolissaan, peloissaan ja lamaantuneita, jolloin ryhmän tuki voi olla hyvinkin tärkeää.

Ryhmämme osallistuu mielenilmauksiin, ja viestimme on selvä; me emme hyväksy lasten koronarokotuksia, jotka on toteutettu laittomasti, emmekä myöskään maskikäytäntöjä, jotka suuressa osassa kouluja on tulkittu maskipakoksi”, Parents for Freedom kuvailee toimintaansa.


Mukana liikkeen toiminnassa voi olla ammattikuntaan katsomatta, esimerkiksi jakamalla tietoa, osallistumalla mielenilmauksiin, tarjoten osaamistaan kuten some, tapahtumien järjestäminen ja toiminnan kehittäminen.

Osallistumista toivotaan, joten ole rohkeasti yhteydessä! Kehitämme toimintaamme tarpeen ja resurssien myötä. Tulemme järjestämään tilaisuuksia yhdessä Police For Freedomin kanssa, kuten kokoontumisia ja mielenilmauksia, ja jakamaan tietoa, lupaa ryhmä.

”Mihinkään suureen kenenkään ei tarvitse sitoutua, mehän teemme tätä vapaaehtoisvoimin, kukin elämäntilanteensa sallimissa rajoissa”, ryhmä painottaa.

Meidät tavoittaa täältä:
Instagram:
@parentsforfreedomsuomi
Facebook:
Parents For Freedom Suomi
Telegram:
https://t.me/joinchat/3GIMKEUtbIo4ZmNk

Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä!


Uusina teemoina tulisi mukaan mm. kotikoulut, päiväkotilasten hoidon järjestäminen ja koululaisten vanhempien informoiminen.

Millaista toimintaa?

2.9.2021 pidetyssä keskustelufoorumissa käsiteltiin erilaisia aiheita kuten

1.Opettajan näkökulmasta Luna Lehikoinen
– katso lunankuvisblogi.simlesite.com – Ajatuksiani
– Lunan terveiset – opettaja on tärkeässä asemassa eikä voi piiloutua virka-aseman taakse.

2.Opettajiin ja rehtoreihin vaikuttaminen Annika Huhta
– Annikan kirjeet koululle
kuntalaisaloite.fi

3.Lapsen kokemus Hannele Säteentie
– Sikapiikki-keskustelu

4. Vanhemman näkökulmasta Annika Friberg
– Annikan perustaman ja koordinoiman Parents for freedom Suomi -järjestön esittely

5. Lisämateriaalia
-Helen Bienekin 300:lle koululle lähettämä kirje

NUORTEN TERVEISET FOORUMISSA: Vanhempien olisi laitettava painetta kouluihin opettajille ja rehtoreille, oltava yhteydessä terveydenhoitajiin. Tarvittaessa lakiapua, jos painostusta koulun puolelta lapsiin maski- tai piikkiasiassa.

Keskustelua käytiin myös sikainfluenssa”pandemian” aikaisista piikityksistä. Tässä yhteydessä tuli esiin, että ”[opettajillekin] oli jäänyt traumat, kun selvisi se hirvittävä huijaus. Heille ei ollut kerrottu myöskään mitään lasten mahdollisista reaktioista. Silti lapset oli kuulemma heti piikin jälkeen olleet luokassa, kuka missäkin kunnossa.”

Lähde: Parents for Freedom Suomi tiedote

Artikkelikuva via UN + Parents + Monterey Bay Parent, kuvankäsittely RS

10 comments

 1. Mitä mieltä, THL. Hyöty-haittasuhdearvionne kiinnostaa minuakin (reminder: piikkien suojateho 39-42%)

  Tykkää

 2. BILL GATES haluaa rokottaa KAIKKI. Gates ei ole lääkäri. Hän on OHJELMISTOJEN asiantuntija. Rokotteessa ihmisiin asennetaan OHJELMISTOALUSTA ja KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ. BOOSTEREILLA tulee PÄIVITYKSIÄ. Kyse on TRANSHUMANISMISTA pyrkimyksestä luoda IHMINEN 2.0. Ei pidä luulla että taistellaan jotain TAUTIA vastaan tai että rokotteiden HAITTAVAIKUTUKSILLA on merkitystä. ROKOTEPASSIN ja DIGITAALISEN IDENTITEETIN kautta siirrytään SIRUTUKSEEN. Tässä vaiheessa MICROSOFTIN patentti WO2020060606A1 nousee esiin. KRYPTOVALUUTTASYSTEEMI joka käyttää KEHON DATAA. Kun on kiltisti ja kerää SOSIAALISIA PISTEITÄ niin pärjää yhteiskunnassa. Kaikille jotka eivät ota PETOJÄRJESTELMÄN sirua käy köpelösti. Eli kun tämä on GLOBALISTIELIITIN suunnitelma niin rokotuksia on täysin TURHA vastustaa TERVEYSPERUSTEILLA.

  Tykkää

 3. Kun katselin kolmatta piikkiä jonottavia ihmisiä Israelisssa, mietin ovatko nämä ihmisraukat jo sirujen kautta ohjelmoituja hamuamaan aina vain uusia injektioita. Kovin alistuneilta vaikuttivat.

  Tykkää

  • Tällainen tuli vastaan. Ilmeisesti neurologisia häiriöitä, ehkä puhjennut joku muistisairaus tai tullut muu aivovamma.

   Muistutti minua siitä, kun poikani joskus pari kolme vuotta sitten katsoivat jonkin jakson jotain sarjaa Netflixistä (onneksi kyllästyivät tosi nopeasti koko kanavaan, eikä meillä enää ole sitäkään liittymää!) jossa rokote oli aiheuttanut väestön zombiutumisen, johon sitten haettiin parannusta toisella rokotteella.

   Tykkää

 4. Outo kokemus.
  Minulta irtosi paikka hampaasta ja tilasin ajan hammaslääkärille, sain sen iltapäivällä viime torstaiksi.
  En ole maskin käyttäjä ja enkä myöskään koronnapiikitetty, jotenka odotellessani vuoroani, olin ainoa ilman ”kuonokoppaa” ja olettaa saattaa, että melkovarmaan ainoa piikittämätön.
  Hammaslääkärini on huippuosaaja ja hän korjasi hampaani kiitettävästi, mutta siinä tuolissa ollessani oli ennen kokematon tunne, koko ajan pakaroissani ja selässäni oli kummaa aivan kuin pistelyä jota teki mieli raapia ja se loppui heti kun pääsin siittä nousemaan, eikä kysymyksessä ollut hikoilu tai mikään jännitystila.
  Yön nukuttuani perjantai päivä oli elämäni kummallisin, mieliala oli täysin maassa, olin aivan lamaantunut, oli outo voimaton olo, en pystynyt kuin istuskelemaan, en ole koskaan kokenut masennusta, mutta uskon ettei se sellaista ollut, eikä siihen olisi sytäkään.
  Lauantai aamuna en huomannut mitään poikkeavaa päivä kului normaaali askareissa kotona, mutta sunnuntaiaamuyöstä heräsin oikean jalan nilkan ja jalkapöydän väliseen kipuun ja tuskaan, se oli kuin jotakin krassia olisi painettu jostain ahtaasta läpi, eikä se ollut kramppia tai muuta suonenvetoa, eikä päällepäin näkynyt turvotusta taikka mitään muutakaan havaittavaa, eikä jalka ollut puutunut.
  Hierominen ei siihen auttanut, vaan kun lähdin hiljalleen kävelemään, niin se helpotti noin kymmenen minuutin jälkeen, jalka ei arostanut kävellessä, vaan se oli sisäinen paineen omainen kipu.

  Tämä sunnuntai on sitten sen jälkeen sujunut normaalisti, kaippa sitä kaikkia kremppoja ihmiselle tulee, mutta outo sattuma tämän hammaslääkärireissun jatkoksi, tässä jää vaan odottelemaan mitä jatkossa tulee, kun joutuu pakostakin alisteiseksi tälle ”normaalille” piikkiproteiinimaailmalle.

  Tykkää

 5. GLOBAALIA TEKNOKRAATTISTA SOSIALISMIA ajavien tahojen (YK, WEF, Vatikaani, keskuspankit) käsikirjoittamassa näytelmässä on nyt meneillään VAIHE jossa RAJOITUKSIA ”poistetaan”. Todellinen TARKOITUS on tietenkin vain PAHENTAA tilannetta kun ROKOTETUT heiluvat vapaasti ja tuottavat VARIAATIOITA. Talvella viimeistään homma räjähtää käsiin ja kaikesta syytetään sitten ROKOTTAMATTOMIA. Mukamas vaarallisella ”KAUSI-INFLUENSSALLA” yritetään vain peitellä ROKOTEHAITTOJA. Eli seuraavaksi on siis päämääränä saada ROKOTETUT ja ROKOTTAMATTOMAT kinastelemaan keskenään. Tämän osion jälkeen on vuorossa rokottamattomien ERISTÄMINEN ja ”LEIRITOIMINNAN” järjestäminen.

  Tykkää

 6. Tutkimusta tuhkarokkorokotteen sopivuudesta alustaksi k- piikkeille on tehty jo maaliskuusta 2020 ja tätä k-geenirokote- tuhkarokkoyhdistelmävalmistetta” aiotaan rokottaa pelkkänä tuhkarokkorokotteena jo aivan pian lapsiin( alkaen 6 kuukautta).

  Mitä sen estämiseksi on tehtävissä? Korona-komission 70. istunnossa tullaan käsittelemään asiaa.

  Tykkää

  • Jessumundee! Vanhemmat eivät osaa epäillä eivätkä varoa. Tuhkarokkorokote on ollut vuosia rokotusohjelmassa. Harva tajunnee, että nimi säilytetään ja sisältö vaihdetaan.

   Tykkää

 7. Orvoille olisi nyt kysyntää.

  https://theexpose.uk/2021/10/01/breaking-pfizer-stand-accused-of-experimenting-on-orphan-babies-to-test-their-covid-19-vaccine/

  Puolassa on whistleblowerin hälyttämänä herännyt epäily että Pfizer hinkuisi orpoja kohupiikkirohtojensa testiryhmiin…

  Jutusta löytyy myös linkki clinicaltrials gov sivulle jossa sitten näppärä listaus tutkintakeskuksiin. Näkyy olevan 11 centers in Finland.

  Kotomaassamme varmaan kelpaa kaikki? Geenitekniikkalain taannoisen muutoksen esittelyteksteissä mainittiin siinä leikkokukkahörhöilyn ohessa myös vauvaikäisten piikitykset, mutta ei siinä muistaakseni ollut mitään orpousstatuksesta.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s