”Kulkutautimyönteisten” matkassa — Helsinki World Wide Freedom Rally

Eilen 18. syyskuuta 2021 Helsingissä oli World Wide Freedom Rally eduskuntatalon edessä. World Wide Freedom Rally on globaali, useassa maassa useassa eri kaupungissa samaan aikaan järjestettävä mielenilmaus, jossa puolletaan perus- ja ihmisoikeuksia vastustamalla koronatoimien varjolla harjoitettua biofasismia ja yhteiskuntien muovaamista 24/7 valvotuksi teknokraattiseksi yhteiskunnaksi. Koronapassit toimivat pilottina datankeruujärjestelmälle, jolla mahdollistetaan globaali sosiaalinen kontrolli.

Tapahtumaan osallistui *)Ylen ja Helsingin poliisin mukaan alle 1000 henkilöä, paikalla olleiden arvion mukaan 1300:sta pariin tuhanteen. Lukemaa on vaikea on vaikea arvioida, koska suurkulkueen aikana katuvieriltä kulkueeseen liittyi lisää ihmisiä, ja Esplanadilla oli väkeä jo alunperinkin. Katuvierillä suurkulkueen aikana seisoneista enemmistö näytti yläpeukkua iloisen hymyn tukemana.

World Wide Freedom Rally -tapahtumia on järjestetty jo noin vuoden verran eri puolilla maailmaa. Miljoonien ihmisten osallistumisesta huolimatta tapahtumat ja niiden pitkä jatkumo eivät ole ylittäneet koronatukimedian uutiskynnystä. Tieto leviää sosiaalisessa mediassa osallistuneiden lähettämän dokumentoinnin avulla — siitäkin huolimatta, että BigTech-yhtiöt ovat poistaneet tapahtumien sosiaalisen median tilejä.

*) Yle on nostanut arvion osanottajien lukumäärästä yli tuhanteen eilisiltana bussissa kuultujen radiouutisten jälkeen.

MiIlaisia ihmisiä ovat ”kulkutautimyönteiset”?

Koronatukimediasta mielipiteensä omaksuneet ovat ahkerasti nimitelleet sosiaalisessa mediassa korona-passia, pakkorokotuksia ja lasten rokottamista kokeellisella piikillä, jonka tehokkuudesta ja turvallisuudesta ei ole edes valmistajilla tietoa — ovathan kokeet edelleen meneillään vuosiin 2023-2025 asti — vastustavia kulkutautimyönteisiksi ja muilla vastaavilla laatusanoilla.

Matkustin mielenilmaukseen Jyväskylästä Helsinkiin ja takaisin tilausbussillla, jonka kaikki matkustajat olivat osallistumassa mielenilmaukseen. Matkan aikana bussissa oli auki ”kansanmikrofoni”, halukkaat saivat kertoa, mitä ajattelevat, ja miksi ovat lähteneet vastustamaan medikaalityranniaa ja kehnoa politiikkaa.

Muuan eläkeläisrouva kertoi saaneensa punkkirokotteesta haittavaikutuksena ihosairauden, joka yleensä johtaa syöpään viiden vuoden sisällä diagnoosista. Tapahtunut havahdutti hänet siihen, että rokotteista voi saada haittavaikutuksia, ja sai hänet tutkimaan asioita lisää. Koronapiikin vaarojen esiin nostaminen on saanut miniän kieltämään häneltä ”ja papalta” lastenlasten tapaamisen.

Suurperheen äiti — 13 lasta — kuvaili terveydentilan eroja kahdeksan rokottamattoman nuorimmaisen ja vanhempien, rokotettujen lasten välillä. Rokotetuilla lapsilla on ollut sairastelua korvatulehduksista vaikka mihin, rokottamattomat nuorimmat eivät sairastele lukuun ottamatta satunnaista nuhaa, joka paranee nopeasti. Rokotukset perheessä olivat loppuneet saatuun rokotehaittaan.

Mukana oli sikainfluenssapiikistä narkolepsian saanut nuori mies; vesirokon kahteen kertaan sairastaneen, kaksi kertaa vesirokkorokotetun pojan veli; vakavan rokotehaitan saaneen lapsen äiti, joka sanoi, että haittoja saaneiden lasten vanhempia ei haluta kuunnella, ja että terveydenhuoltohenkilöstö kategorisesti kieltää viimeiseen asti rokotehaittamahdollisuuden. Rakkaitaan rokotteiden takia menettäneitä ja henkilöitä, joiden läheiset olivat saaneet elinikäisen vamman jostain rokotteesta.

Bussikeskusteluissa kehuja saivat sekä Rapsodia-yhteisön suomentama, eglantilais-yhdysvaltalaisen yhteistyön tuloksena syntynyt dokumenttielokuva Vaxxed 2 -elokuva (Rokotettu 2), jossa haastatellaan rokotetehaittavauriosta kärsiviä perheitä, rokottamattomia ja rokottajia, sekä toimittaja-kirjailija Päivi Ketolaisen Piikki-kirja, joka antaa äänen suomalaisille rokotehaittoja kokeneille ihmisille perheineen.

Bussissa ja paikan päällä, eduskuntatalon edessä oli tilaisuus keskustella monien, eri puolilta Suomea tulleiden ihmisten kanssa. (Kiitokset kuski Tapsalle turvallisesta kyydistä sekä informoivista ja viihdyttävistä välispiikeistä. Tapsa myös mainitsi, että kiusantekoa esiintyi matkavarausten yhteydessä; yritykselle oli tehty keksityin nimin ja keksityin vahvistusosoittein varauksia, joiden erottelu aidoista varauksista aiheutti ylimääräistä työtä liikennöitsijälle. Tällaista ei Tapsan mukaan ole koskaan aiemmin ilmennyt.)

Eduskuntatalolla oli nuoria, joiden toverit olivat saaneet rokotehaitan nyt meneillään olevan koronapiikityskampanjan seurauksena. Eduskuntatalolla oli nuoria, jotka viestivät kylteillään, että lapset ja nuoret eivät ole laboratoriokoe-eläimiä, että lapset ovat pyhiä. Eduskuntatalolla oli vanhempia ja isovanhempia, jotka haluavat suojata jälkikasvuaan. Lapsia ei pidä uhrata lääkeyhtiöille, viranomaismielivallalle ja huonosti perustelluille poliittisille päätöksille.

Eduskuntatalolla oli suomalaisia, Suomessa asuvia aasialaisia, lähi-itäläisiä, eurooppalaisia, värillisiä ja muutama Soldiers of Odin -ryhmän jäsen. Samojen hallitusten aiheuttamien huolenaiheiden yhdistämänä. Ei heillä ole riitaa keskenään vaan hallitusten kanssa.

Eduskuntatalolla oli äiti, jonka lapsi kuoli koronapiikkiin. Hänen vieressään seisoi toisesta perheestä sisar, jonka veli kuoli koronapiikkiin.

Hiljaisuuden aika on ohi

Sanna Naukkarinen, jonka veli Sami kuoli 32-vuotiaana kokeelliseen koronarokotteeseen, piti väkevän puheenvuoron. Sannan tupakoimaton, päihteetön, sairastelematon perusterve veli Sami löytyi kotoaan kuolleena. Perhe hankki tietopyynnöllä kaikki Samin potilasasiakirjat selittämättömän kuoleman selittämiseksi. Sydäntulehdus ja lukuisia keuhkoveritulppia. Mikään niissä ei selittänyt tapahtunutta yllättävää kuolemaa — ennen kuin löytyi Samin rokotuskortti. Sanna kertoi, että ruumiinavauksen tehnyt patologi antoi heille eri tietoja kuin mitä hän oli kirjannut valan alla tehtyyn ruumiinavausraporttiin.

Edesmenneen Samin tuttavapiirissäkin on koronapiikkihaitan saaneita, Sanna mainitsi.

Hiljaisuuden aika on ohi, nyt jokaisen on syytä avata suunsa ja puhua, Sanna totesi saaden valtavat aplodit kanssaihmisiltä (Sannan painokas puheenvuoro kohdasta 1:13:34>)

Terveystaloustieteen tohtori Kirsi Kautiainen kertoi äitinsä itsemurhasta ja omista reaktioistaan itsemurhaan avaten siten väylää ymmärtämään, miten shokin kokenut ja traumatisoitunut suojaa omaa mieltään kieltäytymällä käsittelemästä sitä, mikä silmien edessä on. Tosiasioiden tunnistaminen ja tunnustaminen itse-estetään, koska tieto hajoittaisi muodostunutta maailmankuvaa, joka on osa minää.

Tubettaja Sofia Keitaanranta kuvasi nykytilaa kolmanneksi maailmansodaksi, jota käydään informaatiotasolla. Terveysvaikuttaja Olli Posti kuvaili henkilökohtaisia havaintojaan ja kokemuksiaan korruptioon luiskahtamisesta. Näyttelijä Antti Launonen puhui pettymyksestään, jota kulttuuriväen koronapassille antama tuki saa hänet tuntemaan sekä syrjinnästä, jota koronapassin käyttöönotto tuo, peloista tulevaisuuden suhteen.

Peltofilosofi Sakari Peltola puhui tieteen sensuroimisesta sekä kontrollirakenteiden luomisesta ja ylläpitämisestä ohi perustuslain ja demokratian. Peltola esitti kappaleensa Maskilampaat.

Monien hyvien esiintyjien — Jontti, Flash Mob Finland, Mikko Tähti & Sialune — joukossa Maria & Christian -duon Marialla on henkilökohtainen haittakokemus: Maria Kiiski otti painostuksen alla piikin ja sai haittavaikutuksen.

Kouluttaja Samuli Perälä puhui terveen järjen ja itsesuojeluvaiston katoamisesta. EU27:ssa on ilmoitettu yli 2 miljoonaa haittaa, joista yli miljoona on vakavia. Massarokotuspaikoissa ihmiset ovat nähneet jonkun piikin ottaneen menettävän tajuntansa ja saaneen kouristuksia, mutta he jäävät silti odottamaan omaan vuoroaan. Moni on saanut 1. piikistä haittoja, mutta he ottavat silti toisen.

”Meille sanotaan, että ihminen on ahne, petollinen, valehteleva” mutta Perälä näkee ihmisissä muuta: ihminen on pohjimmiltaan hyvä, hellä, lempeä, rohkea, oikeudenmukainen, kärsivällinen, joskus pelokas ja uskomattoman vahva; väärinpäin kääntynyt maailma, epäluonnollinen rakenne, joka on rakentunut kauniin ja siunatun luonnon päälle ei tule kestämään; koettelemuksilla on se tarkoitus, että koko maailma herää. Se aika on nyt, eikä helppoa tule olemaan.

Ratkaisu, jolla kaikki tulee menemään oikein, on että kuuntelemme sydäntämme ja alamme toimia sen neuvojen mukaan, Perälä sanoo.

Eduskuntatalon edessä tapahtununeeseen ja sanottuun voi tutustua suoraan netin kautta, kenenkään ei tarvitse olla välikäden kerronnan varassa ellei halua:

Vapauden Puolesta live-lähetys (vain eduskuntatalolta) https://www.youtube.com/watch?v=keaSUm44CxY

LEVELI Live Stream (kuvaa eduskuntalolta, suurkulkueesta ja lähetys Esplanadinpuistosta) https://www.youtube.com/watch?v=NzBOoXGRFus 

Reformi-studio, Panu Huuhtanen https://www.pscp.tv/w/1zqJVXdMdOXKB

Ilma kylmä, sydän lämmin

Moni koronapiikin ottanut ja/tai koronapiikityksiä puoltava uskoo koronatukimedian välittämää, rokotetoiminnasta hyötyvien asiantuntijoiden ja poliitikkojen mielikuvaohjailevaa puhetta ”kulkutautimyönteisistä”, jotka eivät piittaa kanssaihmistensä hyvinvoinnista.

Moni ajattelee, että eduskuntatalolla oli haittoja saaneita valittamassa, vaikka haitat ovat harvinaisia ja hyöty suuri. Mielikuva haittojen harvinaisuudesta on virheellinen. Vain 1-10% tapahtuneista haitoista ilmoitetaan haittavaikutusrekistereihin; 90-99% jää ilmoittamatta. Mielikuva hyödyistä on vajavainen, rokotteet eivät läheskään kaikkien kohdalla anna suojaa tartunnalta tai sairastumiselta. Myyntipuheiden sokaisemat eivät kykene tekemään lain edellyttämää tietoista suostumusta, koska heille ei anneta, heillä ei ole, kaikkia informoidun päätöksen tekemiseen tarvittavia tietoja hallussaan.

Miksi ylipäänsä vaaditaan suostumista lääketieteelliseen toimeen, jonka hyödyistä ja haitoista ei ole varmaa tietoa? Ei ole, koska kliiniset kokeet ovat edelleen meneillään — tietoja ei ole saatavilla. Antaisivatko kaikki amputoida sormensa välttyäkseen tarttuvalta kynsisieneltä, jos THL amputointia suosittelisi ja hallitus niin päättäisi?

Kulkutautimyönteisiksi ”vastuullisen median” yllyttäminä leimatut ajattelevat, että enemmistölle vaarattoman taudin — tapauskuolleisuus 0,05 -0,23% maailmanlaajuisesti — takia ei ole syytä altistaa enemmistöä kokeellisen teknologian piikityksillä tautia suuremmille riskeille.

Kulkutautimyönteisiksi leimatut eivät usko, että perusoikeuksien pois ottaminen pysäyttää mitään epidemiaa.

Yhdessä, toisistamme välittäen, toisiamme auttaen ja tukien” oli viesti, jonka jokainen paikalla ollut välitti muodossa tai toisessa.

Kommentti

Koronapassit toimivat pilottina datankeruujärjestelmälle. Data on rahaa. Data on kontrollia. Keruu, analysointi ja jälleenmyynti edustavat tuottolähteitä teknologiayhtiöille. Ne edustavat poliittista valtaa.

Kun datalla seurataan otettua lääkitystä (kuten kokeelliset, testivaiheessa olevat mRNA-geeniteknologia-koronapiikit) ja kun lääkityksen ottaminen asetetaan ehdoksi yhteiskuntaan osallistumiselle, seurannan kohteena ei vain medikaalinen status vaan tottelevaisuus — ja, tekee mieli huomauttaa, älykkyysosamäärä.

Mastercard on jo tuonut markkinoille luottokortin, joka seuraa kaikkea kulutusta ja tekee siitä hiilijalanjälki-merkintöjä. Kyseessä on kiinalaisen sosiaalisen krediitin malli eri pakkauksessa.

Artikkelikuva: pysäytyskuva Reformi-studion livestriimistä 18.9.2021

LISÄTTY 19.9.2021 klo 16:54 linkki suurkulkueesta, 20.9 klo 06:54 lisätty Mastercard-linkit.

OIKAISTU 19.9.2021 klo 19:57 tekstiin Kirsi Kautiaisen nimi ja titteli, alunperin tekstissä oli Kirsi Kanniainen tittelinä talousterveystieteen tohtori, josta pahoitteluni.

19 comments

  • Australia onkin ollut pahin koronatyrannia, siitä huolimatta ettei siellä ole tapauksia ollut juuri ollenkaan.
   Normaalisti rauhalliset mielummin sohvalla olutta kittaavat ihmiset on lähtenyt kadulle.
   Siellä poliisi oikein kiihdyttämällä ajoi miehen päälle takaapäin, ja kun mies lensi maahan niin 3 poliisia hakkasi oikein kunnolla, ja syy oli että kulki ulkona iman maskia.
   Siellä vanhempien täytyisi pitää etäisyyttä omiin pikkulapsiinsa.
   12-vuotiasta tyttöä kaasutetaan koska kulki ulkona ilman maskia.
   Useat poliisit on ottanut lopputilin, koska poliisi on kääntynyt omaa kansaansa vastaan.
   Siellä rakennetaan karanteeni leirejä terveille ihmisille jne.
   Tossa vähän päivitystä videolla entisen poliisin toimesta
   https://banned.video/watch?id=61204f8d3bd8b3625604d83d

   Tykkää

 1. KORONAVIRUS on mutatoitunut TOTALITARISMIKSI. Seuraavaksi on edessä ROKOTEPASSIN, DIGIRAHAN ja INTERNET-PASSIN konvergenssi. Rokotteen mukana ihmiseen syötetään VIIVAKOODI. Kansalaisesta tehdään 100% RIIPPUVAINEN hallituksesta ja Big Techistä. Passi liittyy KÄTEISEN häviämiseen. TALOUSROMAHDUKSEN jälkeen PERUSTULO sidotaan ROKOTUKSIIN. Tulee ”SOCIO-FINANCIAL”-kontrollisysteemi. Yle uskaltatui kirjoittamaan aiheesta Great Reset. Piilossa ollut tuodaan nyt JULKI. KOLMAS ”rokote” on myös tulossa. Kun BIll GATES puhuu rokotteesta hän tarkoittaa MIKROSIRUA! Rokotteissa on NANOHIUKKASIA jotka on valmistettu GRAFEENIOKSIDIA sisältävästä HYDROGEELISTÄ. Rokotehaitoista on tulossa Big Pharmalle valtava BISNES. Big Pharman LOBBAREITA kutsutaan Suomessa ”ASIANTUNTIJOIKSI”.

  Tykkää

 2. > Eilen 18. syyskuuta 2021 Helsingissä oli World Wide Freedom Rally eduskuntatalon edessä. World Wide Freedom Rally on globaali, useassa maassa useassa eri kaupungissa samaan aikaan järjestettävä mielenilmaus, jossa puolletaan perus- ja ihmisoikeuksia vastustamalla koronatoimien varjolla harjoitettua biofasismia ja yhteiskuntien muovaamista 24/7 valvotuksi teknokraattiseksi yhteiskunnaksi. >

  Tässähän se kaikessa lyhykäisyydessään tuli: globaali mielenilmaus, jolla vastustetaan globaalisuutta!

  Ymmärrän täysin ihmisten vihan omien valtioiden nukkehallituksia ja poliittista eliittiä kohtaan, mutta mitä muuta kuin – vastakkainasettelua – näillä mielenilmauksilla saavutetaan? Suomen eliitillä EI OLE VALTAA, joten mitä hyötyä on ampua alas paperinukkeja?

  Ihmisiä käytetään pelinappuloina näissä väkivaltaisiksi kasvavissa ”globaaleissa” mielenilmauksissa, koska totuus on se, että World Wide Wreedom Rally edustaa kansallisvaltioiden alasajoa NWOn tieltä.

  Miksi Suomi on rekisteröity liikeyritykseksi?
  Miksi oman rahan painamisesta on luovuttu?
  Miksi meidät vietiin EU:hun?
  Miksi valtion omaisuus on myyty?
  Miksi velkaa on tietoisesti otettu?
  Miksi eläkerahasto on sijoitettu ylikansallisten yritysten osakkeisiin?
  Miksi ihmisiä on ajettu työttömäksi toimeentuloturvan syliin?
  Miksi globaali myrkkypiikki-kampanja?

  Suomi on rekisteröity liikeyritykseksi siksi, että sille tulee järjestelmän romahtaessa käymään täsmälleen samoin kuten muillekin ylivelkaisille liikeyrityksille, jotka pankki, eli – Kummisetä – ottaa haltuunsa.

  ”Minä lähetän teidät susien keskelle. Olkaa siis viisaita kuin käärmeet”
  Matteus 10:16

  Tykkää

  • Ymmärrän täysin ihmisten vihan omien valtioiden nukkehallituksia ja poliittista eliittiä kohtaan, mutta mitä muuta kuin – vastakkainasettelua – näillä mielenilmauksilla saavutetaan? Suomen eliitillä EI OLE VALTAA, joten mitä hyötyä on ampua alas paperinukkeja?

   Ihmisiä käytetään pelinappuloina näissä väkivaltaisiksi kasvavissa ”globaaleissa” mielenilmauksissa, koska totuus on se, että World Wide Wreedom Rally edustaa kansallisvaltioiden alasajoa NWOn tieltä.

   Samasta aiheesta samaan päätyen puhuin miehelleni tänään. Sanoin myös, että media on vaivihkaa lähtenyt tukemaan tätä, koska tapa uutisoida on muuttunut ja salaliittoteorioiksi haukuttuja havaintoja kerrotaan nyt massamedioissakin, osoittaen salaliittoanalyytikkojen väitteiden olleen todenperäisiä — mikä antaa epäröiville kunniallisen syyn vihata hallitusta.

   __________

   Klaus Schwabin haastattelu – mikrosiru, Great Reset ja WEF – Rapsodia.fi -tekstitys
   https://tokentube.net/v/2430044564/Klaus-Schwabin-haastattelu-%E2%80%93-mikrosiru–Great-Reset-ja-WEF—Rapsodia-fi–tekstitys

   Tykkää

   • > ….media on vaivihkaa lähtenyt tukemaan tätä, koska tapa uutisoida on muuttunut ja salaliittoteorioiksi haukuttuja havaintoja kerrotaan nyt massamedioissakin… >

    Olet oikeassa. Kummisedän hallitsema massamedia (mockingbird) on siirtymässä pikkuhiljaa folioitten leiriin, joka tarkoittaa sitä, että se tulee ampumaan alas omat uskolliset juoksupoikansa sillä hetkellä kun he ovat työnsä tehneet. Peto pettää aina…. se huijaa kaikkia!

    Luukkaan evankeliumi 12:15-20

    ”Oli rikas mies, joka sai maastaan hyvän sadon. Hän mietti itsekseen: ’Mitä tekisin? Minun satoni ei mahdu enää mihinkään.’ Hän päätti: ’Minäpä teen näin: puran aittani ja rakennan isommat niiden sijaan. Niihin minä kerään koko satoni ja kaiken muun, mitä omistan. Sitten sanon itselleni: Kelpaa sinun elää! Sinulla on kaikkea hyvää varastossa moneksi vuodeksi. Lepää nyt, syö, juo ja nauti elämästä!’

    Mutta Jumala sanoi hänelle: ’Sinä hullu! Tänä yönä sinun sielusi vaaditaan sinulta takaisin. Ja kaikki, minkä olet itsellesi varannut – kenelle se joutuu?’

    Tykkää

  • Esim. tämä https://yle.fi/uutiset/3-11902107 ”Marin ja Saarikko kuuluvat nuorten huippujohtajien globaaliin verkostoon, joka tukee talousjärjestelmän “nollausta” – professori: Sidonnaisuus olisi ollut syytä ilmoittaa

   Young Global Leaders -jäsenyys antaa nuorille johtajille mahdollisuuden verkostoitua muiden äärimmäisen menestyneiden ihmisten kanssa. Mutta jäsenyys voi altistaa myös vaikutusyrityksille.”

   Tykkää

 3. Ihme vääntöä on asiasta vaikka pitäisi virallisistakin tiedoista asia jo ymmärtää.

  Influensa a ja b varten rokotuksia ei ole tehty pakollisiksi, koska vaikka niiden aiheuttamat hengitystieinfektiot voivat tiettävästi olla aika vaikeita on kuitenkin ymmärretty, että ihmisellä on oikeus päättää saada luottaa mielummin omaan luonnolliseen immuniteettiin.

  Miksi ”pandemia” jonka aikana yhteenlasketut hengitystieinfektioiden komplikaatiot ja kuolemat ovat virallisissakin luvuissa keskitasovuosien alapuolella, (eli virallisessa tarinassa covid on syrjäyttänyt vakavempia oireita aiheuttavat influensa a ja b:n) olisi nyt pakko piikitellä myyntiluvattomilla keskeneräisillä uusilla kokeellisilla hoidoilla?

  Liked by 2 people

  • Vaivaannuttavien sulkuhetkien ja Co2-bännitaukojen varalle voi hankkia toisen kortin.
   Tulee kauhiat mainoskahinat korttifirmojen kesken…

   ”Uusinta hottia apartheidrintamalla!
   Visa Selectron – terveyserotteluvaikutteinen pankkikorttipassi!
   Tutustumistarjouksena miljoonalle ensimmäiselle suomalaiselle tilaajalle kaupanpäälle kolmen vuoden boosterit ILMAISEKSI! Lisäksi 10% alenema Co2-laskentaan kuukaudeksi sekä…
   ÄMPÄRI!”

   no, ehkä ei tulekaan kampanjoita… Klasu voi ostaa
   korttifirmat kaikki (ellei ole jo ostanut)

   Tykkää

 4. ROKOTEHOLOKAUSTI on vain YKSI OSA globalistien taistossa IHMISKUNTAA vastaan. RUOKAPULA, KEMIKAALIT, GMOs, KULTTUURISODAT, KYBERISKUT ja VELANOTTO ynnä RAHANPAINAMINEN kuuluvat myös heidän ARSENAALIINSA. Ja eiköhän se UFOHUIJAUS vielä tule sieltä kun kansaa on jo alettu EHDOLLISTAMAAN. Juuri nyt on muotia NYYHKYTARINAT lehdissä sekä HUUHAAVÄITTEET ”rokottamattomien pandemiasta”. Ja PULLAPOIKAAKIN pidämme ihan PANTTIVANKINA! Hellouta ja haloo – mitään ”PANDEMIAA” ei ole eikä ole koko aikana ollutkaan.

  Tykkää

 5. Lakritsikasvi (Glycyrrhiza glabra) on herneen sukuinen palkokasvi, jonka juurista saadaan lakritsia. Tieteellinen nimi tulee kreikan sanoista glykeia ja rhiza, jotka tarkoittavat makeaa juurta. Historiasta tiedetään, että ainakin muinaiset egyptiläiset ja assyrialaiset käyttivät lakritsijuurta. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä lakritsijuuri on ollut yksi tärkeimmistä kasveista, jota on yleisesti käytetty erilaisissa yrttiseoksissa parantamaan muiden kasvien tehokkuutta. Lisäksi sitä on käytetty vähentämään yrttisekoitusten toksisuutta, lisäämään Qi:tä (perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käsite, joka tarkoittaa virtaavaa energiaa tai vitaalivoimaa) sekä parantamaan makua. Lakritsijuurta on myös käytetty ruoansulatusongelmien lievittämiseen, vaihdevuosien oireiden lievittämiseen, infektioihin, yskän hillitsemiseen, kouristusten lievittämiseen, kivun lievittämiseen, pernan toiminnan parantamiseen, liman poistamiseen, diabetekseen ja tuberkuloosiin. Tutkimukset osoittavat, että lakritsijuuri on virusten vastainen, mikrobien vastainen, antioksidanttinen ja tulehdusta hillitsevä. Lisäksi sillä on syövän ja astman vastaisia vaikutuksia, kolesterolia alentavia vaikutuksia ja sapen eritystä lisääviä vaikutuksia. Klassisen kiinalaisen lääketieteen teorian mukaan yhdeksän yrttireseptiä kymmenestä sisältää lakritsia.

  Lakritsin liiallinen käyttö voi nostaa verenpainetta ja aiheuttaa hypokalemiaa. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan yli kuuden viikon käyttö suurilla annoksilla voi aiheuttaa pseudohypoaldosteronismia. Sitä ei myöskään suositella pahoinvointiin, oksenteluun, vatsan turvotukseen, rintakehän tukkoisuuteen tai yleiseen turvotukseen. Säännöllinen käyttö voi myös vaikuttaa testosteronitasoihin. Myöskään seuraavissa terveysongelmissa ei tule käyttää lakritsijuurta: alhaiset kaliumpitoisuudet (hypokalemia), krooninen hepatiitti, kolestaattinen maksasairaus, maksakirroosi, korkea verenpaine, vaikeat munuaisongelmat, kasvain lisämunuaisissa (feokromosytooma), aldosteronismi ja hoitamaton kilpirauhasen vajaatoiminta.

  Kun lakritsijuurta käytetään osana yrttisekoituksia, tapahtuu siinä kemiallisia muutoksia sen ollessa vuorovaikutuksessa muiden kasvien kanssa. Tällöin siitä muodostuu eräänlainen ”opas”, joka tehostaa muiden kasvien vaikutusta. Lisäksi se vaikuttaa maksan CYP450-entsyymijärjestelmään:
  Wang X, Zhang H, Chen L, Shan L, Fan G, Gao X. Liquorice, a unique ”guide drug” of traditional Chinese medicine: a review of its role in drug interactions. J Ethnopharmacol. 2013 Dec 12;150(3):781-90. doi: 10.1016/j.jep.2013.09.055. Epub 2013 Nov 5. PMID: 24201019.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24201019/

  Lakritsijuuren lääkinnällisiä vaikutuksia voi selittää se, että se sisältää yli 20 triterpenoidia ja melkein 300 flavonoidia:
  Wang L, Yang R, Yuan B, Liu Y, Liu C. The antiviral and antimicrobial activities of licorice, a widely-used Chinese herb. Acta Pharm Sin B. 2015 Jul;5(4):310-5. doi: 10.1016/j.apsb.2015.05.005. Epub 2015 Jun 17. PMID: 26579460; PMCID: PMC4629407.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26579460/

  Lakritsikasvin juuresta eristetyllä glysyrritsiinihapolla on piikkiproteiinin vastaisia vaikutuksia:
  Yu S, Zhu Y, Xu J, Yao G, Zhang P, Wang M, Zhao Y, Lin G, Chen H, Chen L, Zhang J. Glycyrrhizic acid exerts inhibitory activity against the spike protein of SARS-CoV-2. Phytomedicine. 2021 May;85:153364. doi: 10.1016/j.phymed.2020.153364. Epub 2020 Oct 2. PMID: 33041173; PMCID: PMC7531286.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33041173/

  Lakritsikasvi voi tehota koronaan:
  Diomede L, Beeg M, Gamba A, Fumagalli O, Gobbi M, Salmona M. Can Antiviral Activity of Licorice Help Fight COVID-19 Infection? Biomolecules. 2021 Jun 8;11(6):855. doi: 10.3390/biom11060855. PMID: 34201172; PMCID: PMC8227143.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34201172/

  Lakritsikasvista eristetyn glysyrritsiinin ja sen johdannaisten antiviraaliset vaikutukset:
  Huan C, Xu Y, Zhang W, Guo T, Pan H, Gao S. Research Progress on the Antiviral Activity of Glycyrrhizin and its Derivatives in Liquorice. Front Pharmacol. 2021 Jul 6;12:680674. doi: 10.3389/fphar.2021.680674. PMID: 34295250; PMCID: PMC8290359.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34295250/

  Lakritsijuuresta eristetty glysyrritsiini voi tehota koronaan:
  Cinatl J, Morgenstern B, Bauer G, Chandra P, Rabenau H, Doerr HW. Glycyrrhizin, an active component of liquorice roots, and replication of SARS-associated coronavirus. Lancet. 2003 Jun 14;361(9374):2045-6. doi: 10.1016/s0140-6736(03)13615-x. PMID: 12814717; PMCID: PMC7112442.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12814717/

  Glysyrritsiinihapon johdannaisten antiviraaliset vaikutukset SARS-koronavirusta vastaan:
  Hoever G, Baltina L, Michaelis M, Kondratenko R, Baltina L, Tolstikov GA, Doerr HW, Cinatl J Jr. Antiviral activity of glycyrrhizic acid derivatives against SARS-coronavirus. J Med Chem. 2005 Feb 24;48(4):1256-9. doi: 10.1021/jm0493008. PMID: 15715493.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15715493/

  Lakritsikasvista eristetyn glysyrritsiinin antiviraaliset vaikutukset:
  Fiore C, Eisenhut M, Krausse R, Ragazzi E, Pellati D, Armanini D, Bielenberg J. Antiviral effects of Glycyrrhiza species. Phytother Res. 2008 Feb;22(2):141-8. doi: 10.1002/ptr.2295. PMID: 17886224; PMCID: PMC7167979.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17886224/

  Glysyrritsiinihappo estää viruksen kasvua ja inaktivoi viruspartikkeleita:
  Pompei R, Flore O, Marccialis MA, Pani A, Loddo B. Glycyrrhizic acid inhibits virus growth and inactivates virus particles. Nature. 1979 Oct 25;281(5733):689-90. doi: 10.1038/281689a0. PMID: 233133.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/233133/

  Glysyrritsiinihapon antiviraaliset vaikutukset:
  Pompei R, Pani A, Flore O, Marcialis MA, Loddo B. Antiviral activity of glycyrrhizic acid. Experientia. 1980 Mar 15;36(3):304. doi: 10.1007/BF01952290. PMID: 6245914.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6245914/

  C-vitamiinin, kurkumiinin ja glysyrritsiinihapon yhdistelmä voi säädellä koronavirukseen liittyvää immuuni- ja tulehdusvastetta:
  Chen L, Hu C, Hood M, Zhang X, Zhang L, Kan J, Du J. A Novel Combination of Vitamin C, Curcumin and Glycyrrhizic Acid Potentially Regulates Immune and Inflammatory Response Associated with Coronavirus Infections: A Perspective from System Biology Analysis. Nutrients. 2020 Apr 24;12(4):1193. doi: 10.3390/nu12041193. PMID: 32344708; PMCID: PMC7230237.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32344708/

  Lakritsikasvi voi tehota koronaan:
  Ng SL, Khaw KY, Ong YS, Goh HP, Kifli N, Teh SP, Ming LC, Kotra V, Goh BH. Licorice: A Potential Herb in Overcoming SARS-CoV-2 Infections. J Evid Based Integr Med. 2021 Jan-Dec;26:2515690X21996662. doi: 10.1177/2515690X21996662. PMID: 33787349; PMCID: PMC8020229.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33787349/

  Helpoin tapa ottaa lakritsijuurta on teen juominen esim. Yogi Tea Licorice, Pukka three licorice, Pukka peppermint & licorice, Clipper licorice. Monissa Yogi Tean ja Pukkan teesekoituksissa on käytetty lakritsijuurta yhtenä ainesosana. Toki muitakin merkkejä löytyy, mutta nuo em. ovat sellaisia, joita löytyy monista kaupoista. Lisäksi terveyskaupoissa myydään kokonaisia lakritsijuuria ja hyvin varustelluista ruokakaupoista saa Urtekreamin lakritsijuurijauhetta.

  Liked by 1 henkilö

 6. Elämmekö unessa, kysyi jo aikoinaan Yrjö Kallinen, hän peräsi ihmisten ajatus- ja arvostustottumusten perinpohjaista muutosta jotta havahduttaisiin näkemään todellisuus, heräisimme siittä vääristellystä totuudesta joka meille valheilla luodaan.
  Niin kauan kuin maatamme johdetaan kansainvälisten markkinahuijareitten etujen mukaisesti, niin tämä helvetinpeli jatkuu, mutta kansan kärsimysten malja alkaa täyttyä ja yhä useamman silmät aukeavat näkemään tämän hirveyden, se havahduttaa hereille.
  Tämä on Kansamme 40v. kärsimystentie joka on tuonut kurjuutta, kärsimystä, on perusteellisesti poljettu ja häpäisty inhimillisyys, ollaan jo niin alhaalla, että suoritetaan kansanmurhaa glopalistien mielivallan tyydyttämiseksi, luulisi tämän jo herättävän.

  Tykkää

 7. https://www.globalresearch.ca/video-funeral-director-john-olooney-blows-whistle-covid/5756121

  Hautausurakoitsijalla on paras kokonaiskuva. Videolla aivan huikea, jos ilmaisu sallitaan, kertomus koko koronakauden ajalta. Brittiläinen hautausurakoitsija kertoo tarinansa joka alkaa siitä kuinka eräs sairaala oli rakentanut erityisen korona-ruumishuoneen ennen kuin koronasta oli mitään tietoakaan, eli marraskuussa 2019 se oli jo käyttövalmiina.

  John O’Looney sanoo päättäneensä kertoa mitä on nähnyt vaikka henki menisi. Hän sanoo alusta asti uhmanneensa kaikkia sääntöjä koska ei nähnyt niille mitään perusteita. Kuten että vainajia olisi kohdeltava kuin ruttoon kuolleita ja heitettävä laatikkoon ja poltettava. Ei, O’Looney ja hänen avustajansa ovat pesseet ja pukeneet jokaisen vainajan, eivätkä ole käyttäneet mitään vaadittuja suojavarusteita. Eivätkä ole saaneet tartuntaa. Eivät edes lääkärit aina tulleet paikalle vahvistamaan kuolinsyytä pelkonsa takia.

  Mutta mitään ruuhkaa hautauksissa ei ilmennyt normaalin kausivaihtelun lisäksi. Ainut ruuhka syntyi kun rokotukset alkoivat ja silloin muuttui myös vainajien ikäjakauma ja joukkoon tuli enemmän nuoria.

  Kun salaliittoteoreetikko kuulee kuinka brittiläinen terveydenhuolto tiesi koronasta jo ennen kiinalaisia tulee teoreetikolle mieleen, että olisiko herra Fauci ollut asialla ja yrittänyt kehitellä viruksen boosteriversiota ”gain of function”, ja että tämä kehitelmä vaikka lähti liikkeelle kuten piti, siitä tuli sittenkin tussari ja kuolleisuus jäi alle sen mitä oli kaavailtu. Mutta jos Fauci epäonnistui, media ja politiikka onnistuivat sitäkin paremmin joukkohysterian luomisessa.

  Tykkää

  • Ei Fauci epäonnistunut. Viruksen oli tarkoituskin olla sen verran lievä ettei siitä ole todellista vaaraa, koska silloinhan eliitti olisi itsekin ollut vaarassa. Viruksella oli tarkoitus luoda paniikki joka saisi ihmiset ryntäämään piikille. Myrkkypiikki on se jonka on tarkoitus tehdä depopulaatio.

   Faucin hoito-ohjeilla myös tapettiin valtavat määrät potilaita, hoitamalla heitä remdesiviirillä jonka Fauci tiesi ennestään tappavaksi, se lamauttaa munuaisten toiminnan, jolloin potilaan keuhkot täyttyvät nesteellä ja hän hukkuu.

   Eniten ihmettelen sitä että Fauci on edelleen vapaalla jalalla. Häntä vastaan on vaikka kuinka paljon todisteita, rikosilmoitus kyllä tehty.

   Tykkää

 8. Koronarokotteet aiheuttavat tromboottista trombosytopeniaa ja aivojen laskimotukoksen tromboosia:
  Sharifian-Dorche M, Bahmanyar M, Sharifian-Dorche A, Mohammadi P, Nomovi M, Mowla A. Vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia and cerebral venous sinus thrombosis post COVID-19 vaccination; a systematic review. J Neurol Sci. 2021 Sep 15;428:117607. doi: 10.1016/j.jns.2021.117607. Epub 2021 Aug 3. PMID: 34365148; PMCID: PMC8330139.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34365148/

  Tykkää

 9. COVID-19-rokotteet aiheuttavat immuuni tromboosia ja trombosytopeniaa:
  Franchini M, Liumbruno GM, Pezzo M. COVID-19 vaccine-associated immune thrombosis and thrombocytopenia (VITT): Diagnostic and therapeutic recommendations for a new syndrome. Eur J Haematol. 2021 Aug;107(2):173-180. doi: 10.1111/ejh.13665. Epub 2021 Jun 9. PMID: 33987882; PMCID: PMC8239516.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33987882/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s