Laittomia k-piikkikokeita vauvoilla ja lapsilla Puolassa?

Puolassa laittomiksi epäiltyjen, vauvoilla ja lapsilla tehtyjen koronapiikkikokeiden yhteydessä mainitaan myös Suomessa tehtävät kokeet.

Puolalaisten tietovuotajien hälyttämä Children´s Health Defence uutisoi Pfizerin testaavan mRNA-geeniteknologia-koronapiikkejä puolalaisissa orpokodeissa 6 kk vauvoihin. Myös The Exposé raportoi asiasta huomauttaen sen seikan, että lapset eivät kuole Covidiin eivätkä levitä sitä, pitäisi riittää syyksi kieltää kliiniset kokeet vauvoilla ja lapsilla.

Joukko puolalaisia lakimiehiä, lääketieteen edustajia ja aktivisteja — kuten The Polish Association of Independent Doctors and ScientistsThe Association of Lawyers Voice of FreedomDobrostan Health Information Center Association ja New Spectrum Foundation — ovat pyytäneet Puolan parlamentilta ja senaatilta vastauksia.

Järjestöt kertovat Pfizerin aloittaneen ”rokote”kokeet Puolassa kesäkuussa 2021. Kokeellista koronapiikkiä testataan järjestöjen mukaan 3-6 kuukauden ikäisistä vauvoista 11-vuotiaisiin lapsiin asti. Asia ei ole Puolassa tiedossa, koska Pfizerin sopimuksissa on salaus-pykälä; puolalaiselta parlamentaarikolta, joka pyysi asiaan liittyviä asiakirjoja, kiellettiin asiakirjat vastoin Puolan lakeja.

Edelleen järjestöt kertovat tiedossaan olevan Puolassa kahdeksan klinikkaa, joissa kokeita tehdään. Nämä ovat kuitenkin pieniä, yksityisiä klinikoita, jotka tuskin ovat päteviä tämän tapaisia kokeita suorittamaan. Järjestöt sanovat olevansa tietoisia ainakin yhdestä kokeita suorittavasta klinikasta, jota ei mainita Pfizerin verkkosivuilla, mikä herättää kysymyksiä siitä, onko tällaisia mainitsematta jääneitä klinikoita enemmänkin mukana kokeissa. Muut lapsikokeissa mukana olevat maat ovat Yhdysvallat, Espanja ja Suomi.

Järjestöt kertovat hallussaan olevan epävirallisia nauhoituksia, joiden perusteella he tietävät 6-11 vuotiaiden saaneen kokeellisen, testivaiheessa olevan koronapiikin, ja 3-5 vuotiaiden vähintään yhden annoksen. Parhaillaan värvätään 6 kk – 2 vuotiaita. Pfizer on ilmoittanut tuloksia odotettavan nuorimman ryhmän kohdalta ennen vuoden loppua, mikä viittaa siihen, että faasi1/2/3 -kokeet nuorimpien ikäryhmien kanssa ovat alkaneet samaan aikaan kuin vanhempien lasten ja nuorten kokeet. Aikuisten meneillään olevassa faasi3-kokeessa on raportoitu runsaasti erilaisia pysyviä ja kuolemaan johtaneita haittoja.

Ottaen huomioon kuinka nopeasti vauvojen ja lasten ryhmä on saatu värvättyä, on syytä epäillä heidän tulleen orpo- ja lastenkodeista, sillä näissä laitoksissa olevia lapsia on aiemminkin käytetty lääkeyhtiöiden koe-eläiminä, järjestöt kertovat. Puolassa laki edellyttää tällaisissa tapauksissa kuulemisen oikeusistuimessa, mutta tällaista ei ole onnistuttu jäljittämään.

Luvan lasten koe-eläinkäyttöön on antanut lääkevalvontaviraston (Office for Registration of Medicinal Products, Medical Devices and Biocidal Products) johtaja Grzegorz Cessak, joka on myös Euroopan lääkevalvontavirasto EMAn jäsen, missä järjestöt näkevät eturistiriidan. Lääkevalvontavirastot myöntävät myyntiluvat lääkevalmisteille.

Pfizerin Yhdysvalloissa jättämässä koeselostuksessa ”Study to Evaluate the Safety, Tolerability, and Immunogenicity of an RNA Vaccine Candidate Against COVID-19 in Healthy Children <12 Years of Age” mainitaan erikseen kokeeseen osallistuvia klinikoita, jotka ovat osallisia koronapiikityskokeeseen.

Suomesta mukana oleviksi luetellaan 11 klinikkaa.

KUVAKAPPAUS 3.10.2021 Pfizerin koeselosteesta

Kommentti:

Orpojen, lasten- ja koulukotilapsien käyttäminen lääkeyhtiöiden koe-eläiminä viranomaisten avustamina ei ole mitään uutta. Vuosikymmenien mittaan tapauksia on paljastunut useissa maissa. Children´s Health Defence kertoo lukuisia rokotteita patentoineen Stanley Plotkinin kerran puolustaneen itseään ja lääkekokeita sanomalla vammaisten olevan ihmisiä vain muodoltaan.

Plotkinin asenteesta tulee mielleyhtymä Kansanterveyslaitosta (KTL) johtaneeseen Pekka Puskaan (kesk). Pekka Puskan johtama laitos jäi kiinni rokotetutkimuksesta, johon osallistuneiden alaikäisten molemmilta vanhemmilta ei pyydetty suostumusta lain edellyttämällä tavalla. KTL muutettiin THL:ksi, ja Pekka Puska jäi johtoon. Rokotetutkimuksia tekevän THL:n johtajana Puska yritti saada läpi lakimuutosta, joka alettiin kutsua ”Vanhemmilta salaa” ja ”Lex Puska” -nimillä.

Rokotusinfo seurasi vuonna 2009 tapahtumia ja lakimuutoshankkeita kirjoittaen vaikuttavan siltä, että ”lakimuutoshanke on räätälintyötä nimenomaan THL:n lääkeyhtiön lukuun tekemien rokotetutkimusten tarpeita varten […] Ehdotuksen sisältönä on mm., että vanhempien suostumusta lasten ottamiseen mukaan lääketieteelliseen tutkimukseen ei enää tarvittaisi, mikäli lapsi katsotaan riittävän kykeneväksi antamaan itse suostumuksensa. EU-direktiivin mukaan kaikkien alaikäisten vanhemmilta tulee olla suostumus. Suomessa oikeusasiamiehen toimistosta on kahdesti annettu moitteet Kansanterveyslaitokselle (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) siitä, että tutkimuksiin ei ole pyydetty molempien vanhempien suostumusta lasten ottamiseksi tutkimukseen kuten laki oikeusasiamiehen mukaan edellyttäisi, vaan vain toisen. Mikäli ehdotettu lakimuutos toteutuu, suostumusta ei tarvitsisi pyytää enää edes yhdeltä vanhemmalta, jos tutkimuksen toteuttajat katsovat lapsen riittävän kypsäksi antamaan suostumuksensa itse. Nykylain mukaan 15-vuotias voi tietyin edellytyksin antaa oman suostumuksensa, mutta tällä hetkellä vanhemmille täytyy kertoa osallistumisesta. Lakiehdotuksessa ilmoitusvelvollisuus ehdotetaan poistettavaksi, jolloin lapset ilman ikärajaa voisivat olla koehenkilöinä lääketieteellisessä tutkimuksessa ilman, että vanhemmille kerrotaan asiasta.

Sanna Marinin (sdp/WEF) hallitus on nyt antanut rokotetutkijoille ja lääkeyhtiöille, mitä he halusivat: alaikäiset saavat itse päättää, vastuu haittaseurausten hoitamisesta jää vanhemmille.

30.12. 2010 tuli voimaan Laki Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen alaisista lastensuojeluyksiköistä, joka siirsi valtion koulukotien ja vankilan perheyksikköjen valvonnan THL:lle. Tasavallan silloinen presidentti Tarja Halonen (sdp) siirsi ”tehokkaan ja turvallisen” sikainfluenssapiikin aiheuttamien haittojen alkaessa näkyä oikeuslääketieteelliset ruumiinavaukset ja mielentilatutkimukset THL:lle 1.1.2010 alkaen.

Artikkelikuva via Helpguide + McKinsey, kuvankäsittely RS > ”Lasten etu on meille ihan sydämen asia”

10 comments

 1. Vauvojen ja pienten lasten käyttö lääkeyhtiöiden koe-eläiminä vaikuttaa sen sortin toiminnalta että Natsisaksan aikaiset tapahtumat alkavat näyttämään melko modernilta. Nyt vaan odotellaan millon asiat kypsyvät muiltakin osilta samalle tasolle kuin 30-40-luvun Saksassa.

  Tykkää

  • Kyllähän Ylppö oli aikaansa edellä.. tutki 100 vuotta sitten mm. kalsiumin huonoa imeytymistä lapsilla ja sen yhteyttä riisitautiin. Vei potilaat ulos aurinkoon ja oli muutenkin ajan hermolla kun silloin 1920-luvulla D-vitamiini löydettiin. Siitähän annettiin Nobelin palkinto 1928 prof. Adolf Windausille. Sittemmin on ymmärretty että kalsiumin imeytymisen lisäksi D vitamiini säätelee lukuisia elintoimintoja kehossa ja mm edistää vastustuskykyä. Ylppöhän ensimmäisenä suositteli D vitamiinia Suomessa ja nyt sen merkitys on tärkeämäpää kuin koskaan.

   C vitamiinin löytäjä Albert Szent-Györgyi sai Nobel palkinnon v 1937. Hän lahjotti rahapalkinnon Suomen talvisotaan lähteville unkarilaisile, jotka tulivat veljeskansansa rinnalle rintamalle taistelemaan yhteistä vihollista, kommunismia vastaan.

   Nyt nämä Nobel palkitut aineet D-vitamiini, C- vitamiini ja ivermektiini (Nobel v 2015) yhdessä taistelevat vihollisiamme vastaan. Siis koronaa ja kommunismia, jotka molemmat ovat yhteiskuntamme pahimmat viholliset. Kommunistit yrittävät nämä ihmelääkkeet vaientaa, mutta viisaat ne kuitenkin löytävät.

   Liked by 1 henkilö

   • jaa-a,erikoisia ”kommunisteja” nämä ihmelääkkeiden vaientajat,enemmän vaikuttavat riistokapitalisteilta,tosin hyödyntävät valtioiden varoja yrityssosialismilla…häpeilemättä.
    tiedä sitten olisiko myöskään ”veljeskansaa” tullut suomen apuun,jos vaikka akselivaltio natsisaksaa vastaan olisi taistellut suomi…
    enkä nyt näe koronaa enkä edes kommunismia yhteiskuntamme pahimpina vihollisina.korona kai kuitenkin erittäin suurelle osalle väestöstä lievä vaiva,kuten muutkin flunssat,mutta se miten sitä käytetään ihmisiä vastaan on toinen juttu.ja siinäkin kokoomus taitaa olla innokkaimmin mukana,toki niin moni muukin puolue petoksessa mukana

    Tykkää

 2. No se näkee joka elää.. agenda 2030 mukaan edetään kohti uutta kommunistista järjestystä (new normal) ja siinä tämä tauti on otollinen edistämään ko. tavoitetta. Kokoomus, keskusta ja osin persutkin sitä politiikallaan suosivat

  Tuosta em Nobel palkitusta profylaksia paketista (C, D3 ja Ivm.) lisättynä sinkillä on todistetusti myönteisiä vaikutuksia. Esim suosittu koronatubettaja Dr. Campbell on sen hyvin analyyttisesti arvioinut ja hyväksi todennut. No vakuuttava data puhuu puolestaan eikä se selittelyjä kaipaa.

  https://www.sott.net/article/459021-Indias-Most-Populous-State-Eliminates-Covid-19-Through-Ivermectin-AKA-Horse-Dewormer

  Tämän datan sensurointihan on täyttä kommunismia.. sitä kai ei käy kieltäminen..

  Tykkää

  • kyllä sensurointi on ihan sensurointia,ei se kommunismia ole.ja sensuuria on kautta aikojen esiintynyt ihan kaikkialla,ja muutenkin asioita esitetään aina itselle edullisesti,ja korostetaan omia ”onnistumisia”.
   eikä kai missään kommunismin manifestissa lue(en ole lukenut…etten ihan varmuudella väitä..) mitään/kaikkea sellaista,joista sitä syytetään.mutta onhan se kiva antaa joku tuttu huonoon yhdistettävä nimi asioille.tosin ikinä ei kuule,että kapitalismia syytettäisiin,jos huonoja johtajia on.eiköhän se syyllinen ole aina halu hallita,ja olla vallassa,oli mikä ismi tahansa,etenkin kun valtaa väärinkäytetään.
   ja onhan noissa great reset,ja agendoissa piirteitä kommunismista,mutta porukka joka niitä puuhastelee,ei ihan kommunisteilta vaikuta…mieluummin uskoisin ihan muuhun ismiin heidän kohdalta,vaikka satanismiin.

   varmaan noi ennalta ehkäisevät hoidot toimii muihinkin flunssiin,jos nyt ylipäätään tarvetta semmoisille suurella enemmistöllä.no,ehkä jos yleensä on ikävänä esiintynyt lenssut.
   vielä viime vuonna jopa ylellä kerrottiin,että kannattaa ottaa vitamiineja,etenkin D-vihamiinia,flunssakauden aikana,nyt on nekin neuvot kadonnut.”ennen vanhaan” kehotettiin myös juomaan kuumaa mehua,vaikka mustamarja,ja oli niitä vitamiini pitoisia jauheita myynnissä flunssan hoitoon…nyt flunssasta tullut niin ”vaarallinen” tauti ihan kaikille,että vain piikit(säännöllisesti) voi siltä pelastaa,,,,ja passit…ja siltikään,ei elämästä selviä hengissä

   Tykkää

 3. uutisten mukaan hus teho-osastolla on 7 potilasta joista 3 rokottamatonta, mikähän mahtaa niitä muita vaivata ennen osatolle joutumista? mikä niiden suojan laita oli?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s