MKR – tehtävän kirkastusta

Moniammatillisen Koronakriisin Ratkaisuryhmän 6. lokakuuta julkaisemassa uutiskirjeessä pyritään selventämään YHTEISÖN tehtävää.

Mikael Kivivuori

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä (MKR) syntyi vuoden 2021 alussa suureen tarpeeseen. Olemme pyrkineet auttamaan Suomea koronakriisin yli hyvin monenlaisilla ja mielikuvituksellisilla tavoilla. Nyt on hyvä hetki siis kirkastaa hieman toimintaamme.

Tehtävämme voidaan jakaa neljään osa-alueeseen (katso artikkelikuva), joita käydään alla tarkemmin läpi.

Kriisin ratkaisuOma hyvinvointi
Kriisin jälkihoitoMuut tehtävät

Kriisin ratkaisu

Vaikket uskoisi, olemme hyvin lähellä koronakriisin ratkaisua. Maailmalla tapahtuu koko ajan positiivisia muutoksia – näkyvästi ja pinnan alla. Kriisi tulee päättymään hyvän/hyvyyden voittoon, Ihmiskunnan eduksi meistä huolimatta. Voimme joka tapauksessa nopeuttaa ja helpottaa sotaan verrattavissa olevan kriisin loppumista – omilla teoillamme. Jokainen on siis tärkeä ja jokaisella on juuri sellaista annettavaa, jota kenelläkään muulla ei ole. Tästä huolimatta, turhia paineita ja stressiä ei kannata ottaa, vaan tehdä ilolla ja rennosti: ”All you can do is all you can do. And that is enough!”

Oma hyvinvointi

Kun voimme hyvin, se on osa kriisin ratkaisua, monessakin mielessä. Tällöin pysymme esim. henkisesti ja fyysisesti toimintakykyisinä, immuniteetti vahvana, antaen keholle mahdollisuuden tehdä mitä se parhaiten osaa: pitää meidät terveinä! Lisäksi onnellisuus, ilo, kiitollisuus, rakkaus, toiveikkuus, rohkeus, joustavuus ja sinnikkyys varmistavat paitsi voiton, tekevät matkasta myös hienon elämyksen. Tässä maailmanhistorian ajassa pystymme kukin tekemään käsittämättömän paljon hyvää, koko elämän ajan reppuumme kertyneillä taidoilla, tiedoilla ja persoonallisilla jutuillamme. Nautitaan siis tekemisestä täysin siemauksin ja samalla koska maailma on kvanttifysiikankin mukaan energiaa, levitetään automaattisesti positiivista energiaa ympärillemme ja mahdollistetaan kriisin helpompi ratkeaminen. 

Kriisin jälkihoito

Tästä tehtävästämme tarkemmat suunnitelmat myöhemmin, mutta jo nyt on hyvä lähteä suuntautumaan siihen, että me MKR:ssä olemme tärkeä osa ihmisten auttamisessa kriisin jälkeenkin. Sadat tuhannet tulevat olemaan henkisen, fyysisen, emotionaalisen ja sosiaalisen yms avun tarpeessa – ja meidät rakkaudelliset ja heränneet sielut on luotu/tuotu tänne heitä auttamaan. On muutenkin hyvä pitää fokus aina jo voitossa eli katsoa eteenpäin, eteenpäin jopa jo siihen, että me MKR:ssä tulemme auttamaan myös uuden paremman maailman rakentamisessa. Kun vanhat mädät ja toimimattomat rakenteet romahtavat, tulee tilaa, kysyntää ja tarvetta uusille – Ryhdytään siis jo nyt mietitään millainen olisi ja miten toteutuisi käytännössä mahdollisimman hyvä maailma kaikille eläville ja elävälle maanpäällä! 

Muut tehtävät

Paremman maailman suunnittelun ja rakentamisen voi laittaa myös tähän kohtaan ja samoin monet muut ideat ja suunnitelmat. Viimeistään tässä vaiheessa on hyvä oivaltaa, että MKR on vapaa yhteistyöalusta, jota jokainen pystyy hyödyntämään vaikka minkämoiseen hyväntekemiseen. Ainoa toimintaa ohjaava tekijä on MKR Arvot eli Kokonaisvaltainen, Tieteellinen, Riippumaton, Rakkaudellinen, Yhdistävä ja Maailmaa Parantava – lisätietoja www.mkrsuomi.fi/esittely

Jos mieleesi siis tulee hyvä idea, jonka haluat toteuttaa MKR:ää, MKRläisiä & verkostojamme hyödyntämällä/yhteistyöllä, ole yhteyksissä!

Todennäköisesti ideasi on hyvä, joten saat vain vihreää valoa ja apua aina tarvittaessa!

YKSI NÄKÖKULMA OLEMASSAOLOOMME MKR:SSÄ
Tämä ”koronakriisi” on mielestäni vain tekosyy, jotta me kaikki olemme eksyneet/etsiytyneet yhteen – tulemme tekemään hyvää tavalla tai toisella, joten nyt on kiva tutustua tuleviin yhteistyökumppaneihin!

Tervetuloa mukaan kaikenlaiseen MKR-toimintaan!


Lähde

(julkinen kirje) Kivivuori, Mikael | MKR (6.10.2021):

”Poikkeuksellisesti Moniammatillisen Koronakriisin Ratkaisuryhmän MKR:n jäsenistölle kirjoitettu Uutiskirje nyt myös medioille ja päättäjille. Artikkeli luettavissa ja jaettavissa osoitteessa: https://mkrsuomi.fi/mkr-tehtaviemme-kirkastamista/ 

On sitten mitä mieltä tahansa MKR:stä, allekirjoittaneesta tai ratkaisuideoistamme, voi Uutiskirjeemme/liitekuvamme kokonaisnäkemys koronakriisin hoidosta olla silti hyvin tilannetta kirkastava, työskentelee sitten missä organisaatiossa tahansa. 

Uutiskirjeessä esitetyt arviot/ennusteet koronakriisin ratkeamisesta ovat omia henkilökohtaisia näkemyksiäni, eivätkä välttämättä edusta koko 3000-henkisen ja moniäänisen & poikkitieteellisen MKR:n asiantuntijaverkoston näkemyksiä. 

Lisätiedot ja yhteistyöehdotukset osoitteeseen mikael.kivivuori@gmail.com

Ystävällisin Terveisin 

Mikael Kivivuori
Toiminnanjohtaja MKR – Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä
Yleislääkäri Rauma”

3 comments

 1. Hienoa MKR ja Mikael, kyllä Sanna Marin pitää saattaa edes vastuuseen viimeisestä puheestaan, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan törkeää paskanpuhumisesta. Terveet rokottamattomat levittävät koronaa ja ovat rokotetuille vaarallisia. Nyt paljastui myös luotu pandemia poliittiseksi paradoksiksi hänen ohittaessaan THL n ja muut pandemiaa luoneet kaikenmaailman asiantuntijat, päättäessään sulkutilat. Vituttaa kuitenkin tämä yleinen tyhmyys ihmiset aivopesty. En ole lukemassa varmaankaan niitä muistelma teoksia joisss valitellaan, muttako se oli sellaista aikaa, kyllähän minätiesn mutta………

  Tykkää

 2. > Sadat tuhannet tulevat olemaan henkisen, fyysisen, emotionaalisen ja sosiaalisen yms avun tarpeessa – ja meidät rakkaudelliset ja heränneet sielut on luotu/tuotu tänne heitä auttamaan. On muutenkin hyvä pitää fokus aina jo voitossa eli katsoa eteenpäin, eteenpäin jopa jo siihen, että me MKR:ssä tulemme auttamaan myös uuden paremman maailman rakentamisessa. Kun vanhat mädät ja toimimattomat rakenteet romahtavat, tulee tilaa, kysyntää ja tarvetta uusille – Ryhdytään siis jo nyt mietitään millainen olisi ja miten toteutuisi käytännössä mahdollisimman hyvä maailma kaikille eläville ja elävälle maanpäällä! >

  Juuri näin, hienoa Mikael!

  On suoranaista energian hukkausta ryhtyä taistelemaan tuulimyllyjä (omaa hallintoa) vastaan, sillä edessämme oleva romahdus tulee olemaan maailmanlaajuinen. Se joka hallitsee rahaa, hallitsee ihmiskuntaa… valta ei ole kansallisten ”johtajien” käsissä. Ihmiskuntaa johdetaan lukuisten salaseurojen kautta, joten on hyvä tiedostaa se, että valtapaikoille istutetut agentit ovat irtautuneet kodista, isänmaasta ja uskonnosta. Toisin sanoen; he ovat tehneet myyrän työtä ja globaalisti VERKOSTOITUNEET. Ihmisten pitäisi tehdä täsmälleen sama omilla yhteisötasollaan, heidän tulisi verkostoitua – ei kuitenkaan taistelemaan – vaan irtautumaan pedon järjestelmästä rakentamalla sille hiljainen vastavoima.

  Olkaa viisaita kun käärmeet, opasti ”hän” joka on sisällämme. Mikäli käännät valtamedia päivittäiset valheet ja vihan lietsonnan päinvastaiseksi, huomaat kuinka ne muuttuvat positiiviseksi voimaksi ja lakkaavat vaikuttamasta. Puhaltakaa yhteen hiileen, jakakaa tietoa, auttakaa heikompaa, miettikää keinoja ravinnon ja sähkön turvaamiseen ja ennen kaikkea; KEHITTÄKÄÄ TYÖN JA OSAAMISEN VAIHTOTALOUTTA. On totta, että tieto lisää tuskaa, mutta se tekee meistä myös vahvempia.

  Todellinen voima ei ole pedon järjestelmässä – se on meissä – ihmisissä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s